thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Καλά αυτό με τα αγοράκια είναι σχετικό. Βασικά εξαρτάται από την ηλικία. Δηλαδή ναι, σε αυτούς που είναι από 20 και πάνω δεν τους αρέσουν οι πολύ αδύνατες κοπέλες. Αλλά σε μικρότερες ηλικίες τους αρέσει η κοπέλα να μην έχει ίχνος λίπους. Δεν ξέρω, ίσως φταίνε και τα πρότυπα σε αυτό...και αρεσει και ποιο πολυ στα αγορακια![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Κάνω γυμναστική έτσι και αλλιώς. Οk, δεν κάνω κάθε μέρα αλλά κάνω 3-4 φορές την εβδομάδα. Και γενικά από μικρή ηλικία είχα ασχοληθεί με αθλητισμό, χορό,κλπ.(όχι πρωταθλητισμό αλλά τακτικές προπονήσεις). Απλά δεν ξέρω, ίσως είναι ψυχολογικό το θέμα.Κάθε φορά που ανεβαίνω στη ζυγαριά σκέφτομαι: "Τα 59 ειναι πολλά, μπορείς και καλύτερα και η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που χάνω νιώθω καλύτερα..."![]()
Προφανώς και είναι ψυχολογικό και γι'αυτο ίσως να προσπαθείς να βρεις μόνη σου την λύση(απο που σου εχει κολλησει οτι οσο πιο αδύνατη εισαι τοσο πιο ωραια "πρεπει" να αισθανεσαι) αλλιώς απευθύνσου σε κάποια επαγγελματική βοήθεια πριν είναι πολύ αργά...

Μην αγχώνεσαι για τίποτα...Απλά ίσως πρέπει να πιστέψεις περισσοτερο στον εαυτό σου...

thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν ξερω για τα αγορακια πανω των 20 εμενα παντος δεν μου αρεσει να ειναι τελειως αδυνατη και δεν ειμαι πανω τον 20

deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω ότι η αυτοπεποίθηση μου είναι αντιστρόφως ανάλογη με τα κιλά μου. Δηλαδή όσο πιο λίγα κιλά είμαι τόσο πιο καλά νιώθω με τον εαυτό...Προφανώς και είναι ψυχολογικό και γι'αυτο ίσως να προσπαθείς να βρεις μόνη σου την λύση(απο που σου εχει κολλησει οτι οσο πιο αδύνατη εισαι τοσο πιο ωραια "πρεπει" να αισθανεσαι) αλλιώς απευθύνσου σε κάποια επαγγελματική βοήθεια πριν είναι πολύ αργά...
Μην αγχώνεσαι για τίποτα...Απλά ίσως πρέπει να πιστέψεις περισσοτερο στον εαυτό σου...![]()

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλάThanks! Θα προσέχω και αν όλα πάνε καλά σε 1 μήνα θα έχω το ιδανικό βάρος!!![]()

Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς

deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!μακαρι να τα καταφερεις αλλα όσο λιγοτερα κιλά έχεις τόσο πιο δύσκολα χάνονται, και γω τον ίδιο στόχο με σένα έχω αλλά είμαι πολλούς μήνες κολλημένη στα 57 κιλά
Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όμως και να πείς κ σε μας τη διατροφή που ακολουθείς![]()

thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια
deathpale και γω μαζι σου!!

ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ?

Αυτό που λες όντως ισχύει. Όταν κάνεις δίαιτα για αρκετό καιρό αρχίζεις να μην χάνεις κιλά με τον ρυθμό που έχανες αρχικά ή μπορεί να μην χάνεις και καθόλου. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός νομίζει that you starve yourself και ρίχνει τους ρυθμούς του και το μεταβολισμό.Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καλό είναι για μια μέρα να ξεφύγεις από το πρόγραμμα της δίαιτας σου και να φας πραγματικά ότι θες. Έτσι θα κάνεις τον οργανισμό σου να νομίζει ότι ξανάρχισες να τρως κανονικά και θα αρχίσει να καίει περισσότερο. Την επόμενη μέρα ξαναρχίζεις λοιπόν την διατροφή σου και θα δεις ότι θα αρχίσεις να χάνεις. Φυσικά αυτό δεν πρέπει να το κάνεις συχνά!Καλή τύχη και σε σένα λοιπόν με την δίαιτα και εύχομαι σε λίγο καιρό να είμαστε και οι δυο μας στα κιλά που θέλουμε.
![]()
Ναι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-(
Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει!
Καλή μας υπομονή λοιπόν!

deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Έχω πάει σε διατροφολόγο αλλά τώρα έχω φτιάξει εγώ ένα πρόγραμμα και ακολουθώ. Γενικά στο θέμα διατροφής έχω διαβάσει πάρα πολλά. Έχω μια τρέλα με αυτά( με την καλή έννοια πάντα!και που να δειτε οταν ξεκινας απο τα 110 χανεις κιλα σαν τρελος (δεν αναφερομαι σε μενα)
παντος ειναι αληθεια οτι οσο ποιο πολλα χανεις τοσο ποιο δυσκολο γινετε στην πορεια
deathpale και γω μαζι σου!!
ακολουθεις καποιο προγραμμα απο γιατρο ?

Χμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτηΝαι έχεις δίκιο, το προσπάθησα και αυτό αλλά δεν έπιασε :-(
Είμαι αισιόδοξη όμως ότι κάποια στιγμή θα ξεκολλήσω που θα πάει!
Καλή μας υπομονή λοιπόν!![]()

thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Ναι, απλά αυτό το κάνεις όταν παρατηρείς ότι δεν χάνεις πλεόν και απλά παραμένεις σταθερός. Και από ότι ξέρω το κάνεις για μια μέρα μόνο. Προς το παρόν χάνω κανονικά. (Έχω φτάσει 58. Yay, 6 more to go!αυτο που ειπες παντος οτι πρεπει να ξεφευγης απο την διαιτα που και που μην το ξεχασης ειναι απαραιτιτο

thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Οκ, θα προσέχω. Don't worry!απλα προσεχε στο εχω ξαναπει βεβεα αλλα στο ξαναλεω προσεχε λοιπον...

thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Ναι, 52.52 ειπες θελεις να φτασεις?
thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Αχαχαχαχαχαχα! Οκ, όταν φτάσω θα σας το πω να το ξέρετε!οταν τα φτασεις πες μας να ξερουμε αμα συνεχεισης να κραξουμε για να σταματησης![]()

Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο.Πηγαίνω για βάδην-τρέξιμο 3-4 φορές την εβδομάδα.Βέβαια υπάρχουν κ περίοδοι που ξεχνιέμαιΧμμ μου κάνει εντύπωση που αυτό δεν σε βοήθησε. Γυμναστική κάνεις καθόλου? Σε γενικές γραμμές τι διατροφή ακολουθείς? Πόσες θερμίδες παίρνεις περίπου την ημέρα?(αν δεν γίνομαι αδιάκριτη)

Η διατροφή μου είναι απο διαιτολόγο που είχα πάει παλιότερα αλλά πλέον ξέρω τι πρέπει να τρώω και πως (π.χ. ρυζι με κρέας ή κρέας με σαλάτα, όσπρια με τυρί, το πρωινό μου είναι κυρίως δημητριακά με γάλα, κανα 2 φρουτάκια τη μέρα και το βράδυ καμιά σαλάτα ή κρύο σαντουιτς). Οι ημερήσιες θερμίδες δεν ξεπερνούν τις 1000-1200.
Πολύ φοβάμαι ότι ο οργανισμός μου συνηθισε στο λίγο φαγητό και κόλλησε.
Έχεις καμιά ιδέα? 5kg είναι δεν μπορεί κάπως θα χαθούνε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- teacher_40
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- touvlo
- Unboxholics
- Reader
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew
- thenutritionist
- johnsala
- Paragontas7000
- aggelosst9
- taketrance
- fourkaki
- Ωρορα
- Wanda
- chester20080
- epote
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Memetchi
- Joji
- Luludaki
- Scandal
- kordella
- Requiem
- Ilma
- User2350
- camil
- Mt73
- tslef8
- Idontknoww
- defactoboy
- Viedo
- Ria99
- Kassiopi
- Libertus
- harry akritas
- SkyBlu
- Maraki4you
- CiNeFiL
- orchidea
- Εχέμυθη
- Meow
- Johnman97
- rootbreaker
- fmarulezkd
- fockos
- Nickx
- Μαυρίκιος
- Πανδεκτης
- Johnny15
- eleni236
- Κλημεντίνη
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.