travel_lover
Διάσημο μέλος

@αδέσποτο, τι σε έκανε ναπογοητευτείς;; πάντως αν κάνεις δίαιτα η απογοητεύση είναι καλή γιατι σου δένει το στομάχι κόμπο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

yeah? try some pizza
Δεν μου αρεσει η πιτσα. Καθολου ομως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover
Διάσημο μέλος

Δεν μου αρεσει η πιτσα. Καθολου ομως.
αλήθειααα;;πόσο σε ζηλεύωωω! εγώ πάλι τρελλαίνομαι σε βαθμό να τρώω 8 κομμάτια άνετα, σνιφ!

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλα την πιτσα δεν την μπορω, κι ειναι το μονιμο προβλημα μου οταν ειμαι με την παρεα μου και θελουμε να παραγγειλουμε κατι να φαμε...

Όσο για την πίτσα... Εμένα γενικά μου αρέσει, αλλά η ιταλική... Αυτές οι αμερικανοτέτοιες, τα delivery, μου κάνουν το στομάχι βίδες και το έντερο... μην πω!!!
Αν είναι ποιοτική η pizza, δεν είναι καν βαριά!!
Είχα φάει το καλοκαίρι στην Τοσκάνη, λεπτό φύλο, φρέσκια ντομάτα και λίγα "φύλλα" τυριού (κι άλλα πράγματα, αλλά δεν ήταν αυτό το βουτυρομείγμα το ντελιβεράδικο) και ήμουν χάρμα!!!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

σήμερα πρωινο φρυγανίτσα και φετουλα τυρακι...
αυτη τη στιγμή τσακίζω ένα μήλο κι ένα πορτοκάλι και για αργοτερα μέχρι να πάω σπίτι, έχω μαζί μου κι ένα τοστάκι με μαυρο ψωμακι γαλοπουλα και τυρακι και τοματουλα

Μετράμε πλέον -4

Βέβαια... είναι μακρυς ο δρόμος για την Ιθάκη μου

Παρέα με το αδεσποτούλι είμαστε μάλλον τα δυο στρουμπουλάκια

Γερά καλέεε!!! Εύγεεε!!!!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

φοβάμαι βέβαια τώρα που θα φυγω ότι θα βγω πολυ εκτός αλλά τες πα...
ο στόχος μου για τις γιορτες είναι να μην πάρω βάρος κι όχι να χάσω

Άλλωστε, πώς υπολογίζεις ότι θα περνάτε τις μέρες;
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Άλλωστε, πώς υπολογίζεις ότι θα περνάτε τις μέρες;
ελπίζω ΟΧΙ τρώγοντας

εεε βόλτες... επιτραπέζια με τα παιδιά εκεί.... κάργα ύπνο (για μένα

Άλλωστε θα μπορείς να επιλέγεις να μην τρως πολύ σε κάποιο από τα γεύματα, ώστε αν πείτε να πάτε κάπου για μάσα, να μη χρειάζεται να το πολυσκέφτεσαι!
Ε;
adespoto
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

θα επιδιώξω όσο είναι ευφικτό φυσικά να κάνουμε και καθόλου βόλτες περπάτημα

edit
αδεσποτουλι μαζί γραφαμε για το περπάτημα

travel_lover
Διάσημο μέλος

ετοιμάζομαι να χλαπακιάσω μια (κρύα- μα που να το ζεστάνω στη δουλειά) μικρή μερίδα αρακά με ρυζάκι!!
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

travel_lover
Διάσημο μέλος

ετοιμαζομαι για πρωινο, philadelfia cheese, ζαμπονακι καπνιστο, πρασινι πιπερια κ πολτό καυτερης πιπεριας. νομίζω το παράκανα!

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

1) Επιτόπιο τρέξιμο ρίχνοντας το βάρος πρώτα στο αριστερό και μετά στο δεξί και χωρίς να ακουμπάει η φτέρνα (αυτό βολέυει στο να κουραστούμε λίγο πιο γρήγορα και στο να πιεστούν οι γάμπες) 8- 10 λεπτά
2) Εκτάσεις : ταυτόχρονα ανοίγουμε τα χέρια και τα πόδια (πάλι στηρίζομαστε πιο πολύ στα μήλα του ποδιού (50 επαναλήψεις)
3) Εκτάσεις αλλα προς τα μπροστά (50 επαναλήψεις)
4) 5 - 10 ψηλά πηδήματα
5) Επιτόπιο τρέξιμο (σπρίντ) για 5-10 δευτερόλεπτα
6) Κοιλιακοί (3 σετ των 15)
7) Ραχαίοι (μια απο τα ίδια)
8) Πους άπς (3 χ 10)
Δεν είναι πολλά και είναι ένα καλό ζέσταμα, απο εκεί και πέρα μπορείτε να το συνεχίσετε ή να αυξήσετε τους χρόνους έτσι ώστε να φτάσετε στα 40 - 45 λεπτά που είναι το ιδανικό διάστημα για αερόβια άσκηση.
Ο οργανισμός καίει λίπος απο τα 20 λεπτά και μετά.
Ότι απορίες έχεται πείτε το!
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Τεσπα κι εγω χτες εφαγα ποπ κορν, δεν εφαγα ομως βραδινο, "μετρησα" τα ποπ κορν ως βραδινο.
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- teacher_40
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- touvlo
- Unboxholics
- Reader
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew
- thenutritionist
- johnsala
- Paragontas7000
- aggelosst9
- taketrance
- fourkaki
- Ωρορα
- Wanda
- chester20080
- epote
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Memetchi
- Joji
- Luludaki
- Scandal
- kordella
- Requiem
- Ilma
- User2350
- camil
- Mt73
- tslef8
- Idontknoww
- defactoboy
- Viedo
- Ria99
- Kassiopi
- Libertus
- harry akritas
- SkyBlu
- Maraki4you
- CiNeFiL
- orchidea
- Εχέμυθη
- Meow
- Johnman97
- rootbreaker
- fmarulezkd
- fockos
- Nickx
- Μαυρίκιος
- Πανδεκτης
- Johnny15
- eleni236
- Κλημεντίνη
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.