evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:25 Η evouli έγραψε: #1.001 25-09-07 15:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: οχι για γλυκό όμως, πεινάς γιατί είναι φί, η σοκολάτα δεν χρισημέυει πουθενα, βγάζεις σπιράκια, παχένεις... Click για ανάπτυξη... πάντως, φορ δε ρέκορντ, η σοκολατα δεν ευθυνεται για τα σπυρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:02 Ο Lorien έγραψε: #1.002 25-09-07 16:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να χάσω αυτά τα 20-25 κιλά και να τα ξαναπάρω; μέσα σε πόσο καιρό μπορεί κάπιοιος να ταξαναπάρει; Click για ανάπτυξη... Ολες οι περιπτωσεις "υπαρχουν" και τιποτα δεν αποκλειεται. Απο σενα εξαρταται. Το να τα ξαναπαρεις κιλα ειναι πανευκολο και γιαυτο ακριβως συμβαινει και συχνα. Αυτος ειναι και ο λογος που ειναι καλυτερα να χανεις κιλα μεσω συνηθειών. Το οποιο δε γινεται βεβαια, αμα απο κει που 4 χρονια πχ τρως "ετσι" και ξαφνικα κανεις τα πανω κατω και τρως "αλλιως". Θα πιεστεις πολυ , και πολυ αποτομα, θα το καταφερεις για μικρο χρονικο διαστημα, και μετα με το πρωτο χαλαρωμα, θα βρεθεις να τρως οπως παλια. Παντως για τους χυμους : μπορει να μην εχουν λιπαρα, αλλα εχουν ζαχαριτσα. Και αν προσεξετε οι περισσοτεροι γραφουν "χωρις προσθηκη ζαχαρης". Οχι χωρις ζαχαρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:43 Η mania έγραψε: #1.003 25-09-07 17:43 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: λεπον...πρασιναδες μονο για διαιτα εξπρες αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... εγώ το μόνο εξπρές που ξέρω είναι το λεοφορίο που γυρίζει στην πόλη, τώρα άν τρώει και πρασινάδες θα σε γελάσω, πάντος εγώ να χάσω θέλω όχι να κάνω τον γύρο της Ρόδου Θέλω να χάσω και να μήνει χάσημο ¨Λοριεν δεν το ήξερα σε αυχαριστώ, πάντος κρατάω τα τιπ που μου δίνετε, έχω φάει την σάρκα μου 3 ευδομάδες, του κερατα θα τα χάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:13 Η phyllis έγραψε: #1.004 26-09-07 11:13 παιδια λενε ομως οτι μετα απο διαιτα για κανα εξαμηνο και να τρως δεν τα παιρνεις τα κιλα πισω, ισχυει? και μετα το εξαμηνο λενε οτι ξαφνικα ο μεταβολισμος ξυπναει και παιρνεις κιλα στο αψε σβησε, δεν ξερω αν λεω βλακειες πειτε μου και εσεις αν εχετε ακουσει κατι σχετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η misslittledevil: #1.005 26-09-07 11:34 Οταν λες "αν τρως κανονικα" τι ακριβως εννοεις? Γιατι αυτο το κανονικα εμενα με φοβιζει λιγο.. Πρεπει να τρως ΣΩΣΤΑ και να εχεις μετρο, αν δεν θες να παρεις παλι τα κιλα. Τα παντα, αλλα με μετρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:06 Ο Lorien έγραψε: #1.006 26-09-07 13:06 Αρχική Δημοσίευση από phyllis: παιδια λενε ομως οτι μετα απο διαιτα για κανα εξαμηνο και να τρως δεν τα παιρνεις τα κιλα πισω, ισχυει? και μετα το εξαμηνο λενε οτι ξαφνικα ο μεταβολισμος ξυπναει και παιρνεις κιλα στο αψε σβησε, δεν ξερω αν λεω βλακειες πειτε μου και εσεις αν εχετε ακουσει κατι σχετικο... Click για ανάπτυξη... Δε θα λεγα οτι ισχυει. Και απο την προσωπικη του εμπειρια και γνωστους, ο καθενας μας, σιγουρα θα εχουμε ακουσει για ατομα να παιρνουν πισω κιλα σε χρονο dt. Ισχυει το οσο πιο αργα τα χανεις, τοσο πιο αργα τα ξαναπαιρνεις, για το λογο που ανεφερα πιο πριν. Και επισης αν μεχρι την ενηλικιωση καποιος εχει σωστο βαρος (αρα και συνηθειες), ειναι πιο δυσκολο να παρει κιλα, ακομα κι αν προσπαθησει. Και αντιστροφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:08 Η zanin έγραψε: #1.007 26-09-07 13:08 μανια τι γίνεται η δίαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:13 Η mania έγραψε: #1.008 26-09-07 13:13 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:16 Ο The Stand: #1.009 26-09-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλαμακια κοτόπουλο,σαλατα και πιτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:19 Η mania έγραψε: #1.010 26-09-07 13:19 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Click για ανάπτυξη... εισαι κακός άνθρωπος το ξέρεις; μπένεις για να μας βάλεις σπιουνιές; ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:22 Ο The Stand: #1.011 26-09-07 13:22 Απλά παραθέτω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:24 Η mania έγραψε: #1.012 26-09-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Απλά παραθέτω την αλήθεια Click για ανάπτυξη... και πιά είναι αυτή; ότι μας θέλουν όλοι αδύνατες αλλα δεν αντέχουν να ακούν τον πόνο και την ταλεπωρία του να γίνεις αδύνατη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:27 Ο The Stand: #1.013 26-09-07 13:27 Εμένα δεν μου αρέσουν οι αδύνατες Εγώ προσωπικά (για να μην είμαστε και off topic),πήρα καμιά 10αριά κιλά λόγω πανελληνίων + καλοκαιρινής κραιπάλης και ήση έχω χάσει 14 Επειδή είμαι και λίγο σκυλί,την βγάζω με κανένα γιαούρτι και αρκετή αθλητική δραστηριότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #1.014 26-09-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... έχω βαρεθεί με τις δίαιτες και τον υπολογισμό θερμιδών.... απλά σταμάτησα να τρώω περιτά πράγματα... όπως φετες ψωμιών με πολύ τυρί και πολλά γλυκά. γενικά όταν τρώω κρέας δεν τρώω και ρύζι μαζί ή πατάτες, αλλά περιορίζομαι στη σαλάτα και σε μισή φέτα ψωμί. γλυκά αν έχω όρεξη μπορεί να φάω και μια κρεπούλα που είναι από τα αγαπημένα μου, όχι όμως συνέχεια. γενικά όμως άν θέλω κάτι γλυκό τρώω λίγο γιαουρτι 2% με 2 κουταλιές του γλυκού γλυκό σταφυλι που φτιάχνει η μαμά μου ή λίγο ψωμί με μέλι ή φρούτο και πάει έτσι μην ξεχνάς εγώ θέλω να χάσω μόνο 3-4 κιλά και γιααυτό δεν περιορίζομαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:06 Η mania έγραψε: #1.015 03-10-07 13:06 Ερώτηση: τώρα με το περπάτημα έλεγα να πάρω βαράκια για τα χέρια αλλα αυτά που είναι σαν βραχιολάκια, περπατώντας μπάς και κάνω τίποτα και για τα χέρια, ξέρει κανείς άν κάνουν δουλειά; ή άδικα θα τα πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Γίδι έγραψε: #1.016 03-10-07 13:58 Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:31 Η mania έγραψε: #1.017 03-10-07 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι πόδια; αυά τα έχω ρημάξει Θέλω κάτι και για τα χέρια και δεν ξέρω τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:33 Η viki_thess: #1.018 03-10-07 17:33 παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: οχι για γλυκό όμως, πεινάς γιατί είναι φί, η σοκολάτα δεν χρισημέυει πουθενα, βγάζεις σπιράκια, παχένεις... Click για ανάπτυξη... πάντως, φορ δε ρέκορντ, η σοκολατα δεν ευθυνεται για τα σπυρακια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:02 Ο Lorien έγραψε: #1.002 25-09-07 16:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να χάσω αυτά τα 20-25 κιλά και να τα ξαναπάρω; μέσα σε πόσο καιρό μπορεί κάπιοιος να ταξαναπάρει; Click για ανάπτυξη... Ολες οι περιπτωσεις "υπαρχουν" και τιποτα δεν αποκλειεται. Απο σενα εξαρταται. Το να τα ξαναπαρεις κιλα ειναι πανευκολο και γιαυτο ακριβως συμβαινει και συχνα. Αυτος ειναι και ο λογος που ειναι καλυτερα να χανεις κιλα μεσω συνηθειών. Το οποιο δε γινεται βεβαια, αμα απο κει που 4 χρονια πχ τρως "ετσι" και ξαφνικα κανεις τα πανω κατω και τρως "αλλιως". Θα πιεστεις πολυ , και πολυ αποτομα, θα το καταφερεις για μικρο χρονικο διαστημα, και μετα με το πρωτο χαλαρωμα, θα βρεθεις να τρως οπως παλια. Παντως για τους χυμους : μπορει να μην εχουν λιπαρα, αλλα εχουν ζαχαριτσα. Και αν προσεξετε οι περισσοτεροι γραφουν "χωρις προσθηκη ζαχαρης". Οχι χωρις ζαχαρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:43 Η mania έγραψε: #1.003 25-09-07 17:43 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: λεπον...πρασιναδες μονο για διαιτα εξπρες αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... εγώ το μόνο εξπρές που ξέρω είναι το λεοφορίο που γυρίζει στην πόλη, τώρα άν τρώει και πρασινάδες θα σε γελάσω, πάντος εγώ να χάσω θέλω όχι να κάνω τον γύρο της Ρόδου Θέλω να χάσω και να μήνει χάσημο ¨Λοριεν δεν το ήξερα σε αυχαριστώ, πάντος κρατάω τα τιπ που μου δίνετε, έχω φάει την σάρκα μου 3 ευδομάδες, του κερατα θα τα χάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:13 Η phyllis έγραψε: #1.004 26-09-07 11:13 παιδια λενε ομως οτι μετα απο διαιτα για κανα εξαμηνο και να τρως δεν τα παιρνεις τα κιλα πισω, ισχυει? και μετα το εξαμηνο λενε οτι ξαφνικα ο μεταβολισμος ξυπναει και παιρνεις κιλα στο αψε σβησε, δεν ξερω αν λεω βλακειες πειτε μου και εσεις αν εχετε ακουσει κατι σχετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η misslittledevil: #1.005 26-09-07 11:34 Οταν λες "αν τρως κανονικα" τι ακριβως εννοεις? Γιατι αυτο το κανονικα εμενα με φοβιζει λιγο.. Πρεπει να τρως ΣΩΣΤΑ και να εχεις μετρο, αν δεν θες να παρεις παλι τα κιλα. Τα παντα, αλλα με μετρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:06 Ο Lorien έγραψε: #1.006 26-09-07 13:06 Αρχική Δημοσίευση από phyllis: παιδια λενε ομως οτι μετα απο διαιτα για κανα εξαμηνο και να τρως δεν τα παιρνεις τα κιλα πισω, ισχυει? και μετα το εξαμηνο λενε οτι ξαφνικα ο μεταβολισμος ξυπναει και παιρνεις κιλα στο αψε σβησε, δεν ξερω αν λεω βλακειες πειτε μου και εσεις αν εχετε ακουσει κατι σχετικο... Click για ανάπτυξη... Δε θα λεγα οτι ισχυει. Και απο την προσωπικη του εμπειρια και γνωστους, ο καθενας μας, σιγουρα θα εχουμε ακουσει για ατομα να παιρνουν πισω κιλα σε χρονο dt. Ισχυει το οσο πιο αργα τα χανεις, τοσο πιο αργα τα ξαναπαιρνεις, για το λογο που ανεφερα πιο πριν. Και επισης αν μεχρι την ενηλικιωση καποιος εχει σωστο βαρος (αρα και συνηθειες), ειναι πιο δυσκολο να παρει κιλα, ακομα κι αν προσπαθησει. Και αντιστροφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:08 Η zanin έγραψε: #1.007 26-09-07 13:08 μανια τι γίνεται η δίαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:13 Η mania έγραψε: #1.008 26-09-07 13:13 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:16 Ο The Stand: #1.009 26-09-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλαμακια κοτόπουλο,σαλατα και πιτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:19 Η mania έγραψε: #1.010 26-09-07 13:19 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Click για ανάπτυξη... εισαι κακός άνθρωπος το ξέρεις; μπένεις για να μας βάλεις σπιουνιές; ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:22 Ο The Stand: #1.011 26-09-07 13:22 Απλά παραθέτω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:24 Η mania έγραψε: #1.012 26-09-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Απλά παραθέτω την αλήθεια Click για ανάπτυξη... και πιά είναι αυτή; ότι μας θέλουν όλοι αδύνατες αλλα δεν αντέχουν να ακούν τον πόνο και την ταλεπωρία του να γίνεις αδύνατη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:27 Ο The Stand: #1.013 26-09-07 13:27 Εμένα δεν μου αρέσουν οι αδύνατες Εγώ προσωπικά (για να μην είμαστε και off topic),πήρα καμιά 10αριά κιλά λόγω πανελληνίων + καλοκαιρινής κραιπάλης και ήση έχω χάσει 14 Επειδή είμαι και λίγο σκυλί,την βγάζω με κανένα γιαούρτι και αρκετή αθλητική δραστηριότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #1.014 26-09-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... έχω βαρεθεί με τις δίαιτες και τον υπολογισμό θερμιδών.... απλά σταμάτησα να τρώω περιτά πράγματα... όπως φετες ψωμιών με πολύ τυρί και πολλά γλυκά. γενικά όταν τρώω κρέας δεν τρώω και ρύζι μαζί ή πατάτες, αλλά περιορίζομαι στη σαλάτα και σε μισή φέτα ψωμί. γλυκά αν έχω όρεξη μπορεί να φάω και μια κρεπούλα που είναι από τα αγαπημένα μου, όχι όμως συνέχεια. γενικά όμως άν θέλω κάτι γλυκό τρώω λίγο γιαουρτι 2% με 2 κουταλιές του γλυκού γλυκό σταφυλι που φτιάχνει η μαμά μου ή λίγο ψωμί με μέλι ή φρούτο και πάει έτσι μην ξεχνάς εγώ θέλω να χάσω μόνο 3-4 κιλά και γιααυτό δεν περιορίζομαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:06 Η mania έγραψε: #1.015 03-10-07 13:06 Ερώτηση: τώρα με το περπάτημα έλεγα να πάρω βαράκια για τα χέρια αλλα αυτά που είναι σαν βραχιολάκια, περπατώντας μπάς και κάνω τίποτα και για τα χέρια, ξέρει κανείς άν κάνουν δουλειά; ή άδικα θα τα πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Γίδι έγραψε: #1.016 03-10-07 13:58 Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:31 Η mania έγραψε: #1.017 03-10-07 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι πόδια; αυά τα έχω ρημάξει Θέλω κάτι και για τα χέρια και δεν ξέρω τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:33 Η viki_thess: #1.018 03-10-07 17:33 παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να χάσω αυτά τα 20-25 κιλά και να τα ξαναπάρω; μέσα σε πόσο καιρό μπορεί κάπιοιος να ταξαναπάρει; Click για ανάπτυξη... Ολες οι περιπτωσεις "υπαρχουν" και τιποτα δεν αποκλειεται. Απο σενα εξαρταται. Το να τα ξαναπαρεις κιλα ειναι πανευκολο και γιαυτο ακριβως συμβαινει και συχνα. Αυτος ειναι και ο λογος που ειναι καλυτερα να χανεις κιλα μεσω συνηθειών. Το οποιο δε γινεται βεβαια, αμα απο κει που 4 χρονια πχ τρως "ετσι" και ξαφνικα κανεις τα πανω κατω και τρως "αλλιως". Θα πιεστεις πολυ , και πολυ αποτομα, θα το καταφερεις για μικρο χρονικο διαστημα, και μετα με το πρωτο χαλαρωμα, θα βρεθεις να τρως οπως παλια. Παντως για τους χυμους : μπορει να μην εχουν λιπαρα, αλλα εχουν ζαχαριτσα. Και αν προσεξετε οι περισσοτεροι γραφουν "χωρις προσθηκη ζαχαρης". Οχι χωρις ζαχαρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:43 Η mania έγραψε: #1.003 25-09-07 17:43 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: λεπον...πρασιναδες μονο για διαιτα εξπρες αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... εγώ το μόνο εξπρές που ξέρω είναι το λεοφορίο που γυρίζει στην πόλη, τώρα άν τρώει και πρασινάδες θα σε γελάσω, πάντος εγώ να χάσω θέλω όχι να κάνω τον γύρο της Ρόδου Θέλω να χάσω και να μήνει χάσημο ¨Λοριεν δεν το ήξερα σε αυχαριστώ, πάντος κρατάω τα τιπ που μου δίνετε, έχω φάει την σάρκα μου 3 ευδομάδες, του κερατα θα τα χάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:13 Η phyllis έγραψε: #1.004 26-09-07 11:13 παιδια λενε ομως οτι μετα απο διαιτα για κανα εξαμηνο και να τρως δεν τα παιρνεις τα κιλα πισω, ισχυει? και μετα το εξαμηνο λενε οτι ξαφνικα ο μεταβολισμος ξυπναει και παιρνεις κιλα στο αψε σβησε, δεν ξερω αν λεω βλακειες πειτε μου και εσεις αν εχετε ακουσει κατι σχετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η misslittledevil: #1.005 26-09-07 11:34 Οταν λες "αν τρως κανονικα" τι ακριβως εννοεις? Γιατι αυτο το κανονικα εμενα με φοβιζει λιγο.. Πρεπει να τρως ΣΩΣΤΑ και να εχεις μετρο, αν δεν θες να παρεις παλι τα κιλα. Τα παντα, αλλα με μετρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:06 Ο Lorien έγραψε: #1.006 26-09-07 13:06 Αρχική Δημοσίευση από phyllis: παιδια λενε ομως οτι μετα απο διαιτα για κανα εξαμηνο και να τρως δεν τα παιρνεις τα κιλα πισω, ισχυει? και μετα το εξαμηνο λενε οτι ξαφνικα ο μεταβολισμος ξυπναει και παιρνεις κιλα στο αψε σβησε, δεν ξερω αν λεω βλακειες πειτε μου και εσεις αν εχετε ακουσει κατι σχετικο... Click για ανάπτυξη... Δε θα λεγα οτι ισχυει. Και απο την προσωπικη του εμπειρια και γνωστους, ο καθενας μας, σιγουρα θα εχουμε ακουσει για ατομα να παιρνουν πισω κιλα σε χρονο dt. Ισχυει το οσο πιο αργα τα χανεις, τοσο πιο αργα τα ξαναπαιρνεις, για το λογο που ανεφερα πιο πριν. Και επισης αν μεχρι την ενηλικιωση καποιος εχει σωστο βαρος (αρα και συνηθειες), ειναι πιο δυσκολο να παρει κιλα, ακομα κι αν προσπαθησει. Και αντιστροφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:08 Η zanin έγραψε: #1.007 26-09-07 13:08 μανια τι γίνεται η δίαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:13 Η mania έγραψε: #1.008 26-09-07 13:13 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:16 Ο The Stand: #1.009 26-09-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλαμακια κοτόπουλο,σαλατα και πιτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:19 Η mania έγραψε: #1.010 26-09-07 13:19 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Click για ανάπτυξη... εισαι κακός άνθρωπος το ξέρεις; μπένεις για να μας βάλεις σπιουνιές; ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:22 Ο The Stand: #1.011 26-09-07 13:22 Απλά παραθέτω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:24 Η mania έγραψε: #1.012 26-09-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Απλά παραθέτω την αλήθεια Click για ανάπτυξη... και πιά είναι αυτή; ότι μας θέλουν όλοι αδύνατες αλλα δεν αντέχουν να ακούν τον πόνο και την ταλεπωρία του να γίνεις αδύνατη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:27 Ο The Stand: #1.013 26-09-07 13:27 Εμένα δεν μου αρέσουν οι αδύνατες Εγώ προσωπικά (για να μην είμαστε και off topic),πήρα καμιά 10αριά κιλά λόγω πανελληνίων + καλοκαιρινής κραιπάλης και ήση έχω χάσει 14 Επειδή είμαι και λίγο σκυλί,την βγάζω με κανένα γιαούρτι και αρκετή αθλητική δραστηριότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #1.014 26-09-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... έχω βαρεθεί με τις δίαιτες και τον υπολογισμό θερμιδών.... απλά σταμάτησα να τρώω περιτά πράγματα... όπως φετες ψωμιών με πολύ τυρί και πολλά γλυκά. γενικά όταν τρώω κρέας δεν τρώω και ρύζι μαζί ή πατάτες, αλλά περιορίζομαι στη σαλάτα και σε μισή φέτα ψωμί. γλυκά αν έχω όρεξη μπορεί να φάω και μια κρεπούλα που είναι από τα αγαπημένα μου, όχι όμως συνέχεια. γενικά όμως άν θέλω κάτι γλυκό τρώω λίγο γιαουρτι 2% με 2 κουταλιές του γλυκού γλυκό σταφυλι που φτιάχνει η μαμά μου ή λίγο ψωμί με μέλι ή φρούτο και πάει έτσι μην ξεχνάς εγώ θέλω να χάσω μόνο 3-4 κιλά και γιααυτό δεν περιορίζομαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:06 Η mania έγραψε: #1.015 03-10-07 13:06 Ερώτηση: τώρα με το περπάτημα έλεγα να πάρω βαράκια για τα χέρια αλλα αυτά που είναι σαν βραχιολάκια, περπατώντας μπάς και κάνω τίποτα και για τα χέρια, ξέρει κανείς άν κάνουν δουλειά; ή άδικα θα τα πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Γίδι έγραψε: #1.016 03-10-07 13:58 Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:31 Η mania έγραψε: #1.017 03-10-07 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι πόδια; αυά τα έχω ρημάξει Θέλω κάτι και για τα χέρια και δεν ξέρω τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:33 Η viki_thess: #1.018 03-10-07 17:33 παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: λεπον...πρασιναδες μονο για διαιτα εξπρες αντε μπραβο.... Click για ανάπτυξη... εγώ το μόνο εξπρές που ξέρω είναι το λεοφορίο που γυρίζει στην πόλη, τώρα άν τρώει και πρασινάδες θα σε γελάσω, πάντος εγώ να χάσω θέλω όχι να κάνω τον γύρο της Ρόδου Θέλω να χάσω και να μήνει χάσημο ¨Λοριεν δεν το ήξερα σε αυχαριστώ, πάντος κρατάω τα τιπ που μου δίνετε, έχω φάει την σάρκα μου 3 ευδομάδες, του κερατα θα τα χάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:13 Η phyllis έγραψε: #1.004 26-09-07 11:13 παιδια λενε ομως οτι μετα απο διαιτα για κανα εξαμηνο και να τρως δεν τα παιρνεις τα κιλα πισω, ισχυει? και μετα το εξαμηνο λενε οτι ξαφνικα ο μεταβολισμος ξυπναει και παιρνεις κιλα στο αψε σβησε, δεν ξερω αν λεω βλακειες πειτε μου και εσεις αν εχετε ακουσει κατι σχετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η misslittledevil: #1.005 26-09-07 11:34 Οταν λες "αν τρως κανονικα" τι ακριβως εννοεις? Γιατι αυτο το κανονικα εμενα με φοβιζει λιγο.. Πρεπει να τρως ΣΩΣΤΑ και να εχεις μετρο, αν δεν θες να παρεις παλι τα κιλα. Τα παντα, αλλα με μετρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:06 Ο Lorien έγραψε: #1.006 26-09-07 13:06 Αρχική Δημοσίευση από phyllis: παιδια λενε ομως οτι μετα απο διαιτα για κανα εξαμηνο και να τρως δεν τα παιρνεις τα κιλα πισω, ισχυει? και μετα το εξαμηνο λενε οτι ξαφνικα ο μεταβολισμος ξυπναει και παιρνεις κιλα στο αψε σβησε, δεν ξερω αν λεω βλακειες πειτε μου και εσεις αν εχετε ακουσει κατι σχετικο... Click για ανάπτυξη... Δε θα λεγα οτι ισχυει. Και απο την προσωπικη του εμπειρια και γνωστους, ο καθενας μας, σιγουρα θα εχουμε ακουσει για ατομα να παιρνουν πισω κιλα σε χρονο dt. Ισχυει το οσο πιο αργα τα χανεις, τοσο πιο αργα τα ξαναπαιρνεις, για το λογο που ανεφερα πιο πριν. Και επισης αν μεχρι την ενηλικιωση καποιος εχει σωστο βαρος (αρα και συνηθειες), ειναι πιο δυσκολο να παρει κιλα, ακομα κι αν προσπαθησει. Και αντιστροφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:08 Η zanin έγραψε: #1.007 26-09-07 13:08 μανια τι γίνεται η δίαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:13 Η mania έγραψε: #1.008 26-09-07 13:13 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:16 Ο The Stand: #1.009 26-09-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλαμακια κοτόπουλο,σαλατα και πιτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:19 Η mania έγραψε: #1.010 26-09-07 13:19 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Click για ανάπτυξη... εισαι κακός άνθρωπος το ξέρεις; μπένεις για να μας βάλεις σπιουνιές; ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:22 Ο The Stand: #1.011 26-09-07 13:22 Απλά παραθέτω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:24 Η mania έγραψε: #1.012 26-09-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Απλά παραθέτω την αλήθεια Click για ανάπτυξη... και πιά είναι αυτή; ότι μας θέλουν όλοι αδύνατες αλλα δεν αντέχουν να ακούν τον πόνο και την ταλεπωρία του να γίνεις αδύνατη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:27 Ο The Stand: #1.013 26-09-07 13:27 Εμένα δεν μου αρέσουν οι αδύνατες Εγώ προσωπικά (για να μην είμαστε και off topic),πήρα καμιά 10αριά κιλά λόγω πανελληνίων + καλοκαιρινής κραιπάλης και ήση έχω χάσει 14 Επειδή είμαι και λίγο σκυλί,την βγάζω με κανένα γιαούρτι και αρκετή αθλητική δραστηριότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #1.014 26-09-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... έχω βαρεθεί με τις δίαιτες και τον υπολογισμό θερμιδών.... απλά σταμάτησα να τρώω περιτά πράγματα... όπως φετες ψωμιών με πολύ τυρί και πολλά γλυκά. γενικά όταν τρώω κρέας δεν τρώω και ρύζι μαζί ή πατάτες, αλλά περιορίζομαι στη σαλάτα και σε μισή φέτα ψωμί. γλυκά αν έχω όρεξη μπορεί να φάω και μια κρεπούλα που είναι από τα αγαπημένα μου, όχι όμως συνέχεια. γενικά όμως άν θέλω κάτι γλυκό τρώω λίγο γιαουρτι 2% με 2 κουταλιές του γλυκού γλυκό σταφυλι που φτιάχνει η μαμά μου ή λίγο ψωμί με μέλι ή φρούτο και πάει έτσι μην ξεχνάς εγώ θέλω να χάσω μόνο 3-4 κιλά και γιααυτό δεν περιορίζομαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:06 Η mania έγραψε: #1.015 03-10-07 13:06 Ερώτηση: τώρα με το περπάτημα έλεγα να πάρω βαράκια για τα χέρια αλλα αυτά που είναι σαν βραχιολάκια, περπατώντας μπάς και κάνω τίποτα και για τα χέρια, ξέρει κανείς άν κάνουν δουλειά; ή άδικα θα τα πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Γίδι έγραψε: #1.016 03-10-07 13:58 Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:31 Η mania έγραψε: #1.017 03-10-07 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι πόδια; αυά τα έχω ρημάξει Θέλω κάτι και για τα χέρια και δεν ξέρω τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:33 Η viki_thess: #1.018 03-10-07 17:33 παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια λενε ομως οτι μετα απο διαιτα για κανα εξαμηνο και να τρως δεν τα παιρνεις τα κιλα πισω, ισχυει? και μετα το εξαμηνο λενε οτι ξαφνικα ο μεταβολισμος ξυπναει και παιρνεις κιλα στο αψε σβησε, δεν ξερω αν λεω βλακειες πειτε μου και εσεις αν εχετε ακουσει κατι σχετικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:34 Η misslittledevil: #1.005 26-09-07 11:34 Οταν λες "αν τρως κανονικα" τι ακριβως εννοεις? Γιατι αυτο το κανονικα εμενα με φοβιζει λιγο.. Πρεπει να τρως ΣΩΣΤΑ και να εχεις μετρο, αν δεν θες να παρεις παλι τα κιλα. Τα παντα, αλλα με μετρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:06 Ο Lorien έγραψε: #1.006 26-09-07 13:06 Αρχική Δημοσίευση από phyllis: παιδια λενε ομως οτι μετα απο διαιτα για κανα εξαμηνο και να τρως δεν τα παιρνεις τα κιλα πισω, ισχυει? και μετα το εξαμηνο λενε οτι ξαφνικα ο μεταβολισμος ξυπναει και παιρνεις κιλα στο αψε σβησε, δεν ξερω αν λεω βλακειες πειτε μου και εσεις αν εχετε ακουσει κατι σχετικο... Click για ανάπτυξη... Δε θα λεγα οτι ισχυει. Και απο την προσωπικη του εμπειρια και γνωστους, ο καθενας μας, σιγουρα θα εχουμε ακουσει για ατομα να παιρνουν πισω κιλα σε χρονο dt. Ισχυει το οσο πιο αργα τα χανεις, τοσο πιο αργα τα ξαναπαιρνεις, για το λογο που ανεφερα πιο πριν. Και επισης αν μεχρι την ενηλικιωση καποιος εχει σωστο βαρος (αρα και συνηθειες), ειναι πιο δυσκολο να παρει κιλα, ακομα κι αν προσπαθησει. Και αντιστροφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:08 Η zanin έγραψε: #1.007 26-09-07 13:08 μανια τι γίνεται η δίαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:13 Η mania έγραψε: #1.008 26-09-07 13:13 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:16 Ο The Stand: #1.009 26-09-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλαμακια κοτόπουλο,σαλατα και πιτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:19 Η mania έγραψε: #1.010 26-09-07 13:19 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Click για ανάπτυξη... εισαι κακός άνθρωπος το ξέρεις; μπένεις για να μας βάλεις σπιουνιές; ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:22 Ο The Stand: #1.011 26-09-07 13:22 Απλά παραθέτω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:24 Η mania έγραψε: #1.012 26-09-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Απλά παραθέτω την αλήθεια Click για ανάπτυξη... και πιά είναι αυτή; ότι μας θέλουν όλοι αδύνατες αλλα δεν αντέχουν να ακούν τον πόνο και την ταλεπωρία του να γίνεις αδύνατη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:27 Ο The Stand: #1.013 26-09-07 13:27 Εμένα δεν μου αρέσουν οι αδύνατες Εγώ προσωπικά (για να μην είμαστε και off topic),πήρα καμιά 10αριά κιλά λόγω πανελληνίων + καλοκαιρινής κραιπάλης και ήση έχω χάσει 14 Επειδή είμαι και λίγο σκυλί,την βγάζω με κανένα γιαούρτι και αρκετή αθλητική δραστηριότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #1.014 26-09-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... έχω βαρεθεί με τις δίαιτες και τον υπολογισμό θερμιδών.... απλά σταμάτησα να τρώω περιτά πράγματα... όπως φετες ψωμιών με πολύ τυρί και πολλά γλυκά. γενικά όταν τρώω κρέας δεν τρώω και ρύζι μαζί ή πατάτες, αλλά περιορίζομαι στη σαλάτα και σε μισή φέτα ψωμί. γλυκά αν έχω όρεξη μπορεί να φάω και μια κρεπούλα που είναι από τα αγαπημένα μου, όχι όμως συνέχεια. γενικά όμως άν θέλω κάτι γλυκό τρώω λίγο γιαουρτι 2% με 2 κουταλιές του γλυκού γλυκό σταφυλι που φτιάχνει η μαμά μου ή λίγο ψωμί με μέλι ή φρούτο και πάει έτσι μην ξεχνάς εγώ θέλω να χάσω μόνο 3-4 κιλά και γιααυτό δεν περιορίζομαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:06 Η mania έγραψε: #1.015 03-10-07 13:06 Ερώτηση: τώρα με το περπάτημα έλεγα να πάρω βαράκια για τα χέρια αλλα αυτά που είναι σαν βραχιολάκια, περπατώντας μπάς και κάνω τίποτα και για τα χέρια, ξέρει κανείς άν κάνουν δουλειά; ή άδικα θα τα πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Γίδι έγραψε: #1.016 03-10-07 13:58 Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:31 Η mania έγραψε: #1.017 03-10-07 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι πόδια; αυά τα έχω ρημάξει Θέλω κάτι και για τα χέρια και δεν ξέρω τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:33 Η viki_thess: #1.018 03-10-07 17:33 παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οταν λες "αν τρως κανονικα" τι ακριβως εννοεις? Γιατι αυτο το κανονικα εμενα με φοβιζει λιγο.. Πρεπει να τρως ΣΩΣΤΑ και να εχεις μετρο, αν δεν θες να παρεις παλι τα κιλα. Τα παντα, αλλα με μετρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:06 Ο Lorien έγραψε: #1.006 26-09-07 13:06 Αρχική Δημοσίευση από phyllis: παιδια λενε ομως οτι μετα απο διαιτα για κανα εξαμηνο και να τρως δεν τα παιρνεις τα κιλα πισω, ισχυει? και μετα το εξαμηνο λενε οτι ξαφνικα ο μεταβολισμος ξυπναει και παιρνεις κιλα στο αψε σβησε, δεν ξερω αν λεω βλακειες πειτε μου και εσεις αν εχετε ακουσει κατι σχετικο... Click για ανάπτυξη... Δε θα λεγα οτι ισχυει. Και απο την προσωπικη του εμπειρια και γνωστους, ο καθενας μας, σιγουρα θα εχουμε ακουσει για ατομα να παιρνουν πισω κιλα σε χρονο dt. Ισχυει το οσο πιο αργα τα χανεις, τοσο πιο αργα τα ξαναπαιρνεις, για το λογο που ανεφερα πιο πριν. Και επισης αν μεχρι την ενηλικιωση καποιος εχει σωστο βαρος (αρα και συνηθειες), ειναι πιο δυσκολο να παρει κιλα, ακομα κι αν προσπαθησει. Και αντιστροφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:08 Η zanin έγραψε: #1.007 26-09-07 13:08 μανια τι γίνεται η δίαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:13 Η mania έγραψε: #1.008 26-09-07 13:13 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:16 Ο The Stand: #1.009 26-09-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλαμακια κοτόπουλο,σαλατα και πιτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:19 Η mania έγραψε: #1.010 26-09-07 13:19 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Click για ανάπτυξη... εισαι κακός άνθρωπος το ξέρεις; μπένεις για να μας βάλεις σπιουνιές; ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:22 Ο The Stand: #1.011 26-09-07 13:22 Απλά παραθέτω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:24 Η mania έγραψε: #1.012 26-09-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Απλά παραθέτω την αλήθεια Click για ανάπτυξη... και πιά είναι αυτή; ότι μας θέλουν όλοι αδύνατες αλλα δεν αντέχουν να ακούν τον πόνο και την ταλεπωρία του να γίνεις αδύνατη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:27 Ο The Stand: #1.013 26-09-07 13:27 Εμένα δεν μου αρέσουν οι αδύνατες Εγώ προσωπικά (για να μην είμαστε και off topic),πήρα καμιά 10αριά κιλά λόγω πανελληνίων + καλοκαιρινής κραιπάλης και ήση έχω χάσει 14 Επειδή είμαι και λίγο σκυλί,την βγάζω με κανένα γιαούρτι και αρκετή αθλητική δραστηριότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #1.014 26-09-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... έχω βαρεθεί με τις δίαιτες και τον υπολογισμό θερμιδών.... απλά σταμάτησα να τρώω περιτά πράγματα... όπως φετες ψωμιών με πολύ τυρί και πολλά γλυκά. γενικά όταν τρώω κρέας δεν τρώω και ρύζι μαζί ή πατάτες, αλλά περιορίζομαι στη σαλάτα και σε μισή φέτα ψωμί. γλυκά αν έχω όρεξη μπορεί να φάω και μια κρεπούλα που είναι από τα αγαπημένα μου, όχι όμως συνέχεια. γενικά όμως άν θέλω κάτι γλυκό τρώω λίγο γιαουρτι 2% με 2 κουταλιές του γλυκού γλυκό σταφυλι που φτιάχνει η μαμά μου ή λίγο ψωμί με μέλι ή φρούτο και πάει έτσι μην ξεχνάς εγώ θέλω να χάσω μόνο 3-4 κιλά και γιααυτό δεν περιορίζομαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:06 Η mania έγραψε: #1.015 03-10-07 13:06 Ερώτηση: τώρα με το περπάτημα έλεγα να πάρω βαράκια για τα χέρια αλλα αυτά που είναι σαν βραχιολάκια, περπατώντας μπάς και κάνω τίποτα και για τα χέρια, ξέρει κανείς άν κάνουν δουλειά; ή άδικα θα τα πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Γίδι έγραψε: #1.016 03-10-07 13:58 Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:31 Η mania έγραψε: #1.017 03-10-07 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι πόδια; αυά τα έχω ρημάξει Θέλω κάτι και για τα χέρια και δεν ξέρω τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:33 Η viki_thess: #1.018 03-10-07 17:33 παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από phyllis: παιδια λενε ομως οτι μετα απο διαιτα για κανα εξαμηνο και να τρως δεν τα παιρνεις τα κιλα πισω, ισχυει? και μετα το εξαμηνο λενε οτι ξαφνικα ο μεταβολισμος ξυπναει και παιρνεις κιλα στο αψε σβησε, δεν ξερω αν λεω βλακειες πειτε μου και εσεις αν εχετε ακουσει κατι σχετικο... Click για ανάπτυξη... Δε θα λεγα οτι ισχυει. Και απο την προσωπικη του εμπειρια και γνωστους, ο καθενας μας, σιγουρα θα εχουμε ακουσει για ατομα να παιρνουν πισω κιλα σε χρονο dt. Ισχυει το οσο πιο αργα τα χανεις, τοσο πιο αργα τα ξαναπαιρνεις, για το λογο που ανεφερα πιο πριν. Και επισης αν μεχρι την ενηλικιωση καποιος εχει σωστο βαρος (αρα και συνηθειες), ειναι πιο δυσκολο να παρει κιλα, ακομα κι αν προσπαθησει. Και αντιστροφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:08 Η zanin έγραψε: #1.007 26-09-07 13:08 μανια τι γίνεται η δίαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:13 Η mania έγραψε: #1.008 26-09-07 13:13 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:16 Ο The Stand: #1.009 26-09-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλαμακια κοτόπουλο,σαλατα και πιτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:19 Η mania έγραψε: #1.010 26-09-07 13:19 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Click για ανάπτυξη... εισαι κακός άνθρωπος το ξέρεις; μπένεις για να μας βάλεις σπιουνιές; ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:22 Ο The Stand: #1.011 26-09-07 13:22 Απλά παραθέτω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:24 Η mania έγραψε: #1.012 26-09-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Απλά παραθέτω την αλήθεια Click για ανάπτυξη... και πιά είναι αυτή; ότι μας θέλουν όλοι αδύνατες αλλα δεν αντέχουν να ακούν τον πόνο και την ταλεπωρία του να γίνεις αδύνατη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:27 Ο The Stand: #1.013 26-09-07 13:27 Εμένα δεν μου αρέσουν οι αδύνατες Εγώ προσωπικά (για να μην είμαστε και off topic),πήρα καμιά 10αριά κιλά λόγω πανελληνίων + καλοκαιρινής κραιπάλης και ήση έχω χάσει 14 Επειδή είμαι και λίγο σκυλί,την βγάζω με κανένα γιαούρτι και αρκετή αθλητική δραστηριότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #1.014 26-09-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... έχω βαρεθεί με τις δίαιτες και τον υπολογισμό θερμιδών.... απλά σταμάτησα να τρώω περιτά πράγματα... όπως φετες ψωμιών με πολύ τυρί και πολλά γλυκά. γενικά όταν τρώω κρέας δεν τρώω και ρύζι μαζί ή πατάτες, αλλά περιορίζομαι στη σαλάτα και σε μισή φέτα ψωμί. γλυκά αν έχω όρεξη μπορεί να φάω και μια κρεπούλα που είναι από τα αγαπημένα μου, όχι όμως συνέχεια. γενικά όμως άν θέλω κάτι γλυκό τρώω λίγο γιαουρτι 2% με 2 κουταλιές του γλυκού γλυκό σταφυλι που φτιάχνει η μαμά μου ή λίγο ψωμί με μέλι ή φρούτο και πάει έτσι μην ξεχνάς εγώ θέλω να χάσω μόνο 3-4 κιλά και γιααυτό δεν περιορίζομαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:06 Η mania έγραψε: #1.015 03-10-07 13:06 Ερώτηση: τώρα με το περπάτημα έλεγα να πάρω βαράκια για τα χέρια αλλα αυτά που είναι σαν βραχιολάκια, περπατώντας μπάς και κάνω τίποτα και για τα χέρια, ξέρει κανείς άν κάνουν δουλειά; ή άδικα θα τα πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Γίδι έγραψε: #1.016 03-10-07 13:58 Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:31 Η mania έγραψε: #1.017 03-10-07 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι πόδια; αυά τα έχω ρημάξει Θέλω κάτι και για τα χέρια και δεν ξέρω τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:33 Η viki_thess: #1.018 03-10-07 17:33 παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μανια τι γίνεται η δίαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:13 Η mania έγραψε: #1.008 26-09-07 13:13 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:16 Ο The Stand: #1.009 26-09-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλαμακια κοτόπουλο,σαλατα και πιτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:19 Η mania έγραψε: #1.010 26-09-07 13:19 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Click για ανάπτυξη... εισαι κακός άνθρωπος το ξέρεις; μπένεις για να μας βάλεις σπιουνιές; ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:22 Ο The Stand: #1.011 26-09-07 13:22 Απλά παραθέτω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:24 Η mania έγραψε: #1.012 26-09-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Απλά παραθέτω την αλήθεια Click για ανάπτυξη... και πιά είναι αυτή; ότι μας θέλουν όλοι αδύνατες αλλα δεν αντέχουν να ακούν τον πόνο και την ταλεπωρία του να γίνεις αδύνατη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:27 Ο The Stand: #1.013 26-09-07 13:27 Εμένα δεν μου αρέσουν οι αδύνατες Εγώ προσωπικά (για να μην είμαστε και off topic),πήρα καμιά 10αριά κιλά λόγω πανελληνίων + καλοκαιρινής κραιπάλης και ήση έχω χάσει 14 Επειδή είμαι και λίγο σκυλί,την βγάζω με κανένα γιαούρτι και αρκετή αθλητική δραστηριότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #1.014 26-09-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... έχω βαρεθεί με τις δίαιτες και τον υπολογισμό θερμιδών.... απλά σταμάτησα να τρώω περιτά πράγματα... όπως φετες ψωμιών με πολύ τυρί και πολλά γλυκά. γενικά όταν τρώω κρέας δεν τρώω και ρύζι μαζί ή πατάτες, αλλά περιορίζομαι στη σαλάτα και σε μισή φέτα ψωμί. γλυκά αν έχω όρεξη μπορεί να φάω και μια κρεπούλα που είναι από τα αγαπημένα μου, όχι όμως συνέχεια. γενικά όμως άν θέλω κάτι γλυκό τρώω λίγο γιαουρτι 2% με 2 κουταλιές του γλυκού γλυκό σταφυλι που φτιάχνει η μαμά μου ή λίγο ψωμί με μέλι ή φρούτο και πάει έτσι μην ξεχνάς εγώ θέλω να χάσω μόνο 3-4 κιλά και γιααυτό δεν περιορίζομαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:06 Η mania έγραψε: #1.015 03-10-07 13:06 Ερώτηση: τώρα με το περπάτημα έλεγα να πάρω βαράκια για τα χέρια αλλα αυτά που είναι σαν βραχιολάκια, περπατώντας μπάς και κάνω τίποτα και για τα χέρια, ξέρει κανείς άν κάνουν δουλειά; ή άδικα θα τα πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Γίδι έγραψε: #1.016 03-10-07 13:58 Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:31 Η mania έγραψε: #1.017 03-10-07 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι πόδια; αυά τα έχω ρημάξει Θέλω κάτι και για τα χέρια και δεν ξέρω τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:33 Η viki_thess: #1.018 03-10-07 17:33 παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:16 Ο The Stand: #1.009 26-09-07 13:16 Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλαμακια κοτόπουλο,σαλατα και πιτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:19 Η mania έγραψε: #1.010 26-09-07 13:19 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Click για ανάπτυξη... εισαι κακός άνθρωπος το ξέρεις; μπένεις για να μας βάλεις σπιουνιές; ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:22 Ο The Stand: #1.011 26-09-07 13:22 Απλά παραθέτω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:24 Η mania έγραψε: #1.012 26-09-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Απλά παραθέτω την αλήθεια Click για ανάπτυξη... και πιά είναι αυτή; ότι μας θέλουν όλοι αδύνατες αλλα δεν αντέχουν να ακούν τον πόνο και την ταλεπωρία του να γίνεις αδύνατη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:27 Ο The Stand: #1.013 26-09-07 13:27 Εμένα δεν μου αρέσουν οι αδύνατες Εγώ προσωπικά (για να μην είμαστε και off topic),πήρα καμιά 10αριά κιλά λόγω πανελληνίων + καλοκαιρινής κραιπάλης και ήση έχω χάσει 14 Επειδή είμαι και λίγο σκυλί,την βγάζω με κανένα γιαούρτι και αρκετή αθλητική δραστηριότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #1.014 26-09-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... έχω βαρεθεί με τις δίαιτες και τον υπολογισμό θερμιδών.... απλά σταμάτησα να τρώω περιτά πράγματα... όπως φετες ψωμιών με πολύ τυρί και πολλά γλυκά. γενικά όταν τρώω κρέας δεν τρώω και ρύζι μαζί ή πατάτες, αλλά περιορίζομαι στη σαλάτα και σε μισή φέτα ψωμί. γλυκά αν έχω όρεξη μπορεί να φάω και μια κρεπούλα που είναι από τα αγαπημένα μου, όχι όμως συνέχεια. γενικά όμως άν θέλω κάτι γλυκό τρώω λίγο γιαουρτι 2% με 2 κουταλιές του γλυκού γλυκό σταφυλι που φτιάχνει η μαμά μου ή λίγο ψωμί με μέλι ή φρούτο και πάει έτσι μην ξεχνάς εγώ θέλω να χάσω μόνο 3-4 κιλά και γιααυτό δεν περιορίζομαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:06 Η mania έγραψε: #1.015 03-10-07 13:06 Ερώτηση: τώρα με το περπάτημα έλεγα να πάρω βαράκια για τα χέρια αλλα αυτά που είναι σαν βραχιολάκια, περπατώντας μπάς και κάνω τίποτα και για τα χέρια, ξέρει κανείς άν κάνουν δουλειά; ή άδικα θα τα πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Γίδι έγραψε: #1.016 03-10-07 13:58 Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:31 Η mania έγραψε: #1.017 03-10-07 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι πόδια; αυά τα έχω ρημάξει Θέλω κάτι και για τα χέρια και δεν ξέρω τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:33 Η viki_thess: #1.018 03-10-07 17:33 παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zanin: μανια τι γίνεται η δίαιτα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλαμακια κοτόπουλο,σαλατα και πιτα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:19 Η mania έγραψε: #1.010 26-09-07 13:19 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Click για ανάπτυξη... εισαι κακός άνθρωπος το ξέρεις; μπένεις για να μας βάλεις σπιουνιές; ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:22 Ο The Stand: #1.011 26-09-07 13:22 Απλά παραθέτω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:24 Η mania έγραψε: #1.012 26-09-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Απλά παραθέτω την αλήθεια Click για ανάπτυξη... και πιά είναι αυτή; ότι μας θέλουν όλοι αδύνατες αλλα δεν αντέχουν να ακούν τον πόνο και την ταλεπωρία του να γίνεις αδύνατη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:27 Ο The Stand: #1.013 26-09-07 13:27 Εμένα δεν μου αρέσουν οι αδύνατες Εγώ προσωπικά (για να μην είμαστε και off topic),πήρα καμιά 10αριά κιλά λόγω πανελληνίων + καλοκαιρινής κραιπάλης και ήση έχω χάσει 14 Επειδή είμαι και λίγο σκυλί,την βγάζω με κανένα γιαούρτι και αρκετή αθλητική δραστηριότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #1.014 26-09-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... έχω βαρεθεί με τις δίαιτες και τον υπολογισμό θερμιδών.... απλά σταμάτησα να τρώω περιτά πράγματα... όπως φετες ψωμιών με πολύ τυρί και πολλά γλυκά. γενικά όταν τρώω κρέας δεν τρώω και ρύζι μαζί ή πατάτες, αλλά περιορίζομαι στη σαλάτα και σε μισή φέτα ψωμί. γλυκά αν έχω όρεξη μπορεί να φάω και μια κρεπούλα που είναι από τα αγαπημένα μου, όχι όμως συνέχεια. γενικά όμως άν θέλω κάτι γλυκό τρώω λίγο γιαουρτι 2% με 2 κουταλιές του γλυκού γλυκό σταφυλι που φτιάχνει η μαμά μου ή λίγο ψωμί με μέλι ή φρούτο και πάει έτσι μην ξεχνάς εγώ θέλω να χάσω μόνο 3-4 κιλά και γιααυτό δεν περιορίζομαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:06 Η mania έγραψε: #1.015 03-10-07 13:06 Ερώτηση: τώρα με το περπάτημα έλεγα να πάρω βαράκια για τα χέρια αλλα αυτά που είναι σαν βραχιολάκια, περπατώντας μπάς και κάνω τίποτα και για τα χέρια, ξέρει κανείς άν κάνουν δουλειά; ή άδικα θα τα πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Γίδι έγραψε: #1.016 03-10-07 13:58 Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:31 Η mania έγραψε: #1.017 03-10-07 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι πόδια; αυά τα έχω ρημάξει Θέλω κάτι και για τα χέρια και δεν ξέρω τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:33 Η viki_thess: #1.018 03-10-07 17:33 παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Click για ανάπτυξη... εισαι κακός άνθρωπος το ξέρεις; μπένεις για να μας βάλεις σπιουνιές; ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:22 Ο The Stand: #1.011 26-09-07 13:22 Απλά παραθέτω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:24 Η mania έγραψε: #1.012 26-09-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Απλά παραθέτω την αλήθεια Click για ανάπτυξη... και πιά είναι αυτή; ότι μας θέλουν όλοι αδύνατες αλλα δεν αντέχουν να ακούν τον πόνο και την ταλεπωρία του να γίνεις αδύνατη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:27 Ο The Stand: #1.013 26-09-07 13:27 Εμένα δεν μου αρέσουν οι αδύνατες Εγώ προσωπικά (για να μην είμαστε και off topic),πήρα καμιά 10αριά κιλά λόγω πανελληνίων + καλοκαιρινής κραιπάλης και ήση έχω χάσει 14 Επειδή είμαι και λίγο σκυλί,την βγάζω με κανένα γιαούρτι και αρκετή αθλητική δραστηριότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #1.014 26-09-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... έχω βαρεθεί με τις δίαιτες και τον υπολογισμό θερμιδών.... απλά σταμάτησα να τρώω περιτά πράγματα... όπως φετες ψωμιών με πολύ τυρί και πολλά γλυκά. γενικά όταν τρώω κρέας δεν τρώω και ρύζι μαζί ή πατάτες, αλλά περιορίζομαι στη σαλάτα και σε μισή φέτα ψωμί. γλυκά αν έχω όρεξη μπορεί να φάω και μια κρεπούλα που είναι από τα αγαπημένα μου, όχι όμως συνέχεια. γενικά όμως άν θέλω κάτι γλυκό τρώω λίγο γιαουρτι 2% με 2 κουταλιές του γλυκού γλυκό σταφυλι που φτιάχνει η μαμά μου ή λίγο ψωμί με μέλι ή φρούτο και πάει έτσι μην ξεχνάς εγώ θέλω να χάσω μόνο 3-4 κιλά και γιααυτό δεν περιορίζομαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:06 Η mania έγραψε: #1.015 03-10-07 13:06 Ερώτηση: τώρα με το περπάτημα έλεγα να πάρω βαράκια για τα χέρια αλλα αυτά που είναι σαν βραχιολάκια, περπατώντας μπάς και κάνω τίποτα και για τα χέρια, ξέρει κανείς άν κάνουν δουλειά; ή άδικα θα τα πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Γίδι έγραψε: #1.016 03-10-07 13:58 Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:31 Η mania έγραψε: #1.017 03-10-07 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι πόδια; αυά τα έχω ρημάξει Θέλω κάτι και για τα χέρια και δεν ξέρω τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:33 Η viki_thess: #1.018 03-10-07 17:33 παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλά παραθέτω την αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:24 Η mania έγραψε: #1.012 26-09-07 13:24 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Απλά παραθέτω την αλήθεια Click για ανάπτυξη... και πιά είναι αυτή; ότι μας θέλουν όλοι αδύνατες αλλα δεν αντέχουν να ακούν τον πόνο και την ταλεπωρία του να γίνεις αδύνατη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:27 Ο The Stand: #1.013 26-09-07 13:27 Εμένα δεν μου αρέσουν οι αδύνατες Εγώ προσωπικά (για να μην είμαστε και off topic),πήρα καμιά 10αριά κιλά λόγω πανελληνίων + καλοκαιρινής κραιπάλης και ήση έχω χάσει 14 Επειδή είμαι και λίγο σκυλί,την βγάζω με κανένα γιαούρτι και αρκετή αθλητική δραστηριότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #1.014 26-09-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... έχω βαρεθεί με τις δίαιτες και τον υπολογισμό θερμιδών.... απλά σταμάτησα να τρώω περιτά πράγματα... όπως φετες ψωμιών με πολύ τυρί και πολλά γλυκά. γενικά όταν τρώω κρέας δεν τρώω και ρύζι μαζί ή πατάτες, αλλά περιορίζομαι στη σαλάτα και σε μισή φέτα ψωμί. γλυκά αν έχω όρεξη μπορεί να φάω και μια κρεπούλα που είναι από τα αγαπημένα μου, όχι όμως συνέχεια. γενικά όμως άν θέλω κάτι γλυκό τρώω λίγο γιαουρτι 2% με 2 κουταλιές του γλυκού γλυκό σταφυλι που φτιάχνει η μαμά μου ή λίγο ψωμί με μέλι ή φρούτο και πάει έτσι μην ξεχνάς εγώ θέλω να χάσω μόνο 3-4 κιλά και γιααυτό δεν περιορίζομαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:06 Η mania έγραψε: #1.015 03-10-07 13:06 Ερώτηση: τώρα με το περπάτημα έλεγα να πάρω βαράκια για τα χέρια αλλα αυτά που είναι σαν βραχιολάκια, περπατώντας μπάς και κάνω τίποτα και για τα χέρια, ξέρει κανείς άν κάνουν δουλειά; ή άδικα θα τα πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Γίδι έγραψε: #1.016 03-10-07 13:58 Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:31 Η mania έγραψε: #1.017 03-10-07 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι πόδια; αυά τα έχω ρημάξει Θέλω κάτι και για τα χέρια και δεν ξέρω τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:33 Η viki_thess: #1.018 03-10-07 17:33 παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Απλά παραθέτω την αλήθεια Click για ανάπτυξη... και πιά είναι αυτή; ότι μας θέλουν όλοι αδύνατες αλλα δεν αντέχουν να ακούν τον πόνο και την ταλεπωρία του να γίνεις αδύνατη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 13:27 Ο The Stand: #1.013 26-09-07 13:27 Εμένα δεν μου αρέσουν οι αδύνατες Εγώ προσωπικά (για να μην είμαστε και off topic),πήρα καμιά 10αριά κιλά λόγω πανελληνίων + καλοκαιρινής κραιπάλης και ήση έχω χάσει 14 Επειδή είμαι και λίγο σκυλί,την βγάζω με κανένα γιαούρτι και αρκετή αθλητική δραστηριότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #1.014 26-09-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... έχω βαρεθεί με τις δίαιτες και τον υπολογισμό θερμιδών.... απλά σταμάτησα να τρώω περιτά πράγματα... όπως φετες ψωμιών με πολύ τυρί και πολλά γλυκά. γενικά όταν τρώω κρέας δεν τρώω και ρύζι μαζί ή πατάτες, αλλά περιορίζομαι στη σαλάτα και σε μισή φέτα ψωμί. γλυκά αν έχω όρεξη μπορεί να φάω και μια κρεπούλα που είναι από τα αγαπημένα μου, όχι όμως συνέχεια. γενικά όμως άν θέλω κάτι γλυκό τρώω λίγο γιαουρτι 2% με 2 κουταλιές του γλυκού γλυκό σταφυλι που φτιάχνει η μαμά μου ή λίγο ψωμί με μέλι ή φρούτο και πάει έτσι μην ξεχνάς εγώ θέλω να χάσω μόνο 3-4 κιλά και γιααυτό δεν περιορίζομαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:06 Η mania έγραψε: #1.015 03-10-07 13:06 Ερώτηση: τώρα με το περπάτημα έλεγα να πάρω βαράκια για τα χέρια αλλα αυτά που είναι σαν βραχιολάκια, περπατώντας μπάς και κάνω τίποτα και για τα χέρια, ξέρει κανείς άν κάνουν δουλειά; ή άδικα θα τα πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Γίδι έγραψε: #1.016 03-10-07 13:58 Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:31 Η mania έγραψε: #1.017 03-10-07 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι πόδια; αυά τα έχω ρημάξει Θέλω κάτι και για τα χέρια και δεν ξέρω τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:33 Η viki_thess: #1.018 03-10-07 17:33 παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα δεν μου αρέσουν οι αδύνατες Εγώ προσωπικά (για να μην είμαστε και off topic),πήρα καμιά 10αριά κιλά λόγω πανελληνίων + καλοκαιρινής κραιπάλης και ήση έχω χάσει 14 Επειδή είμαι και λίγο σκυλί,την βγάζω με κανένα γιαούρτι και αρκετή αθλητική δραστηριότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #1.014 26-09-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... έχω βαρεθεί με τις δίαιτες και τον υπολογισμό θερμιδών.... απλά σταμάτησα να τρώω περιτά πράγματα... όπως φετες ψωμιών με πολύ τυρί και πολλά γλυκά. γενικά όταν τρώω κρέας δεν τρώω και ρύζι μαζί ή πατάτες, αλλά περιορίζομαι στη σαλάτα και σε μισή φέτα ψωμί. γλυκά αν έχω όρεξη μπορεί να φάω και μια κρεπούλα που είναι από τα αγαπημένα μου, όχι όμως συνέχεια. γενικά όμως άν θέλω κάτι γλυκό τρώω λίγο γιαουρτι 2% με 2 κουταλιές του γλυκού γλυκό σταφυλι που φτιάχνει η μαμά μου ή λίγο ψωμί με μέλι ή φρούτο και πάει έτσι μην ξεχνάς εγώ θέλω να χάσω μόνο 3-4 κιλά και γιααυτό δεν περιορίζομαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:06 Η mania έγραψε: #1.015 03-10-07 13:06 Ερώτηση: τώρα με το περπάτημα έλεγα να πάρω βαράκια για τα χέρια αλλα αυτά που είναι σαν βραχιολάκια, περπατώντας μπάς και κάνω τίποτα και για τα χέρια, ξέρει κανείς άν κάνουν δουλειά; ή άδικα θα τα πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Γίδι έγραψε: #1.016 03-10-07 13:58 Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:31 Η mania έγραψε: #1.017 03-10-07 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι πόδια; αυά τα έχω ρημάξει Θέλω κάτι και για τα χέρια και δεν ξέρω τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:33 Η viki_thess: #1.018 03-10-07 17:33 παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: σήμερα 3η μέρα περπάτημα, 3 1/2 ευδομάδες δίαιτα και χαλαρά προχωράμε, άν και με το περπάτημα με πιάνει πείνα αλλα την κοντρολάρω προς το παρών, θα δίξει Εσύ; Click για ανάπτυξη... έχω βαρεθεί με τις δίαιτες και τον υπολογισμό θερμιδών.... απλά σταμάτησα να τρώω περιτά πράγματα... όπως φετες ψωμιών με πολύ τυρί και πολλά γλυκά. γενικά όταν τρώω κρέας δεν τρώω και ρύζι μαζί ή πατάτες, αλλά περιορίζομαι στη σαλάτα και σε μισή φέτα ψωμί. γλυκά αν έχω όρεξη μπορεί να φάω και μια κρεπούλα που είναι από τα αγαπημένα μου, όχι όμως συνέχεια. γενικά όμως άν θέλω κάτι γλυκό τρώω λίγο γιαουρτι 2% με 2 κουταλιές του γλυκού γλυκό σταφυλι που φτιάχνει η μαμά μου ή λίγο ψωμί με μέλι ή φρούτο και πάει έτσι μην ξεχνάς εγώ θέλω να χάσω μόνο 3-4 κιλά και γιααυτό δεν περιορίζομαι πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:06 Η mania έγραψε: #1.015 03-10-07 13:06 Ερώτηση: τώρα με το περπάτημα έλεγα να πάρω βαράκια για τα χέρια αλλα αυτά που είναι σαν βραχιολάκια, περπατώντας μπάς και κάνω τίποτα και για τα χέρια, ξέρει κανείς άν κάνουν δουλειά; ή άδικα θα τα πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Γίδι έγραψε: #1.016 03-10-07 13:58 Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:31 Η mania έγραψε: #1.017 03-10-07 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι πόδια; αυά τα έχω ρημάξει Θέλω κάτι και για τα χέρια και δεν ξέρω τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:33 Η viki_thess: #1.018 03-10-07 17:33 παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερώτηση: τώρα με το περπάτημα έλεγα να πάρω βαράκια για τα χέρια αλλα αυτά που είναι σαν βραχιολάκια, περπατώντας μπάς και κάνω τίποτα και για τα χέρια, ξέρει κανείς άν κάνουν δουλειά; ή άδικα θα τα πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Γίδι έγραψε: #1.016 03-10-07 13:58 Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:31 Η mania έγραψε: #1.017 03-10-07 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι πόδια; αυά τα έχω ρημάξει Θέλω κάτι και για τα χέρια και δεν ξέρω τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:33 Η viki_thess: #1.018 03-10-07 17:33 παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:31 Η mania έγραψε: #1.017 03-10-07 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι πόδια; αυά τα έχω ρημάξει Θέλω κάτι και για τα χέρια και δεν ξέρω τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:33 Η viki_thess: #1.018 03-10-07 17:33 παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μονο αν κουνάς τα χερια σου. αλλιώς κρέμονται τα χερια, άρα δεν κάνει κάτι... Για τα πόδια, ναι, θα είχε νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάλι πόδια; αυά τα έχω ρημάξει Θέλω κάτι και για τα χέρια και δεν ξέρω τι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 17:33 Η viki_thess: #1.018 03-10-07 17:33 παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια απ τη δευτερα ξεκινησα διαιτα με τη διαιτολογο και χτες πηγα πρωτη φορα γυμναστηριο....εκανα 2 χλμ διαδρομο και οργανα κλπ μιαμιση ωρα γυμναστικη συνολικα και σημερα οταν ανεβηκα στη ζυγαρια εμεινα καγκελο...εναμισυ κιλο κατω πολυ χαρηκα λεμε αντε να δουμε πως θα τα καταφερουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 19:28 Ο The Djinn: #1.019 03-10-07 19:28 Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλο ξεκινημα και καλη δουλεια viki_thess!!!!!! Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, να ξερεις τα πρωτα "αποτομα" κιλα που φευγουν ειναι υγρα. Φυσικα και αυτο ειναι προοδος, αλλα στο λεω μονο για εναν λογο. Εαν σε καποια φαση δεις την ζυγαρια να εχει "κολλησει" ή να πεφτει πολυυυυ αργα, να μην απογοητευτεις και τα παρατησεις. Συνηθες φαινομενο για πολλους. Και να θυμασαι πως και τοτε (οταν θα ζυγιζεσαι) να μην εμπιστευεσαι τοσο την ζυγαρια οσο τον καθρεφτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2007 στις 20:06 Η Angie_Ann: #1.020 03-10-07 20:06 Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kαλή αρχή Βίκυ! Όπως είπε και ο Mario να μην τα εγκαταλείψεις αν δεις ότι τα κιλά δεν φεύγουν τόσο γρήγορα όσο στην αρχή. Άλλωστε όσο πιο αργά χάνονται τόσο πιο δύσκολα τα ξαναβάζει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.