Παιδιά, αν μας γίνει εμμονή το αδυνάτισμα, και χάσουμε τη θετική στάση, ποιοι καθρέφτες και ποια ζυγαριά...
Το θέμα είναι να μπορεί κανείς να το δει μακροπρόθεσμα. Και, οκ, κάποιες ενδείξεις από τη ζυγαριά και τα ρούχα, καλό κάνουν. Αρκεί να βλέπουμε μόνο τα θετικά μηνύματα που μας δίνουν!![]()
Eεεεετσι ακριβως...

(κατι που το ειχα πολλα χρονια απο την αντιπερα οχθη ομως...Κι ακομα δεν το εχω αποβαλει πληρως)
Εαν κλειδωσει το μυαλο μας εμποδιζει το σωμα να εχει αποτελεσμαα ή το παρακανουμε με ασχημα αποτελεσματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΜΗΝ κάνετε στερήσεις. Όλοι πέφτουμε με τα μούτρα σε κάτι, αν το θέλουμε και βασανιζόμαστε να μην το έχουμε. Karkelak, αν κάνεις με διαιτολόγο, πες του τι σου λείπει, βρείτε μαζί έναν τρόπο, να μην κάνεις γιο-γιο...
Mania, εσύ απ' ό,τι έχω καταλάβει είσαι των άκρων... Πήγαινε σε έναν διατροφολόγο καρδιά μου, ή απλά απόφυγε τις υπερβολές... Μία ζαλίζεσαι κι είσαι αδύναμη... δεν είναι δίαιτα αυτό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Άντε καλή μου αρχή

evouli
Διάσημο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Παιδιά, μια χάρη: Κάποια από εσάς που κάνει με διαιτολόγο... μπορεί μήπως να ρωτήσει, από περιέργεια, πόση σοκολάτα επιτρέπεται να τρώει κάθε μέρα (κατά προτίμηση τακτικά δηλαδή, όχι μια το μηνα) κοπέλα κανονικών κιλών, εκτος δίαιτας?
μια φιλη μου...που γνωριζω οτι κανει διατροφη (και οχι διαιτα για χασιμο κιλων)...της εχουν πει οτι κανει καλο να τρωει ενα κομματακι πικρη (μαυρη σοκολατα) την ημερα...

adespoto
Περιβόητο μέλος

ξεκινησες αδεσποτουλι; τι λεει;
Αχ προσπαθώ αλλά πόσο να αντέξω με ένα κέικ σοκολάτα και ένα κουτί γλυκά στο ψυγείο?

Neraida
Επιφανές μέλος

Μάλιστα... κάπου δέκα γραμμάρια δηλαδή?![]()
μμμ...τι να σε πω...βασικα τη ρωτησα τι εννοεις ενα κομματακι..?
(γιατι για μενα ενα κομματακι ειναι τλχ η μιση...

..και μου ειπε χαρακτηριστικα.."ενα τετραγωνακι"...ε, μαλλον δε θα ειναι πανω απο 10γρ.! του φουστη!

Neraida
Επιφανές μέλος

Αχ προσπαθώ αλλά πόσο να αντέξω με ένα κέικ σοκολάτα και ένα κουτί γλυκά στο ψυγείο?![]()
αυτο που κανει η φιλη μου..με φωναζει για καφε...και μου τα σερβιρει φαρδια πλατια!
κανε και εσυ το ιδιο! ολα και καποιος θα τα τιμησει!

Πέρα από την πλακα, αν μάθει κάνας άλλος κάτι, εδώ είμαστε!
Αδέσποτο, όντως, κάλεσε κάποιον... Πάρε λίγο σε κανένα ιδιαίτερο να κεράσεις...

Neraida
Επιφανές μέλος

Χέιε, έχω μια σοκολάτα στο ψυγείο, που είναι μονοκόμματη... Aρα μετράει κι αυτή για κομματάκι, έεεε? Φανταστική νεράιδα?![]()
κι εγω μαζι σου ειμαι! ο,τι βλεπεις, ειναι!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ok, ας μείνουμε με 10-20 gr. σοκολάτα υγείας...
Vkey
Επιφανές μέλος

Το θέμα είναι πότε θα ξαναρχίσω ξανά την δίαιτα

phyllis
Δραστήριο μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

τι ξερετε για τις ρυζογκοφρετες;;;

Evouli, θεωρούνται πολύ καλές, ελάχιστα λιπαρά... και νομίζω η μια αντιστοιχεί σε μια φέτα ψωμί.
https://www.calorie-count.com/calories/item/77370.html
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- teacher_40
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- touvlo
- Unboxholics
- Reader
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew
- thenutritionist
- johnsala
- Paragontas7000
- aggelosst9
- taketrance
- fourkaki
- Ωρορα
- Wanda
- chester20080
- epote
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Memetchi
- Joji
- Luludaki
- Scandal
- kordella
- Requiem
- Ilma
- User2350
- camil
- Mt73
- tslef8
- Idontknoww
- defactoboy
- Viedo
- Ria99
- Kassiopi
- Libertus
- harry akritas
- SkyBlu
- Maraki4you
- CiNeFiL
- orchidea
- Εχέμυθη
- Meow
- Johnman97
- rootbreaker
- fmarulezkd
- fockos
- Nickx
- Μαυρίκιος
- Πανδεκτης
- Johnny15
- eleni236
- Κλημεντίνη
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.