Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:16 Η Γίδι έγραψε: #1.361 10-01-08 17:16 Πώς τρως δηλαδή; Μήπως αρκεί να αλλάξεις κάποιες συνήθειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Η Palladin έγραψε: #1.362 10-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: αλλά αν τιμάς ιδιαίτερα την κρέμα γάλακτος, πχ, καλύτερα να το ξανασκεφτείς! Click για ανάπτυξη... α, όχι, κρέμα γάλακτος δεν χρησιμοποιώ, είπαμε υγιεινή διατροφή Την κρέμα γάλακτος την θεωρώ πολύ επιβαρυντική, χρησιμοποιώ το πολύ μία φορά το μήνα. Από γαλακτοκομικά τρώω κυρίως τυρί, στάνταρ κάθε μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:20 Η Palladin έγραψε: #1.363 10-01-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ξέρετε κάποια δίαιτα που μπορεί να προσαρμοστεί σε 'αλλοπρόσαλλο' ωράριο'? Αυτό είναι που καταστρέφει την διατροφή μου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω και πολλά, αλλά νομίζω ότι βασική αρχή στις δίαιτες είναι τα 5 μικρά γεύματα τη ημέρα. Οπότε για αλλοπρόσαλλο ωράριο, λίγο δυσκολο το θεωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:24 Η Γίδι έγραψε: #1.364 10-01-08 17:24 Μα έτσι κι αλλιώς είναι καλό να τρώει κανείς 5-6 φορές τη μέρα. Άρα ακόμα κι αν τη μία μέρα είσαι ξύπνια 07.00 με 00.00, την άλλη 13.00 με 04.00... αν τα μοιράζεις σε 5ωρα και τρως όντως κάτι μικρό (τα 2-3 να είναι φρούτο και τα άλλα υγιεινό γεύμα) δε θα έχεις πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:27 Η Angie_Ann: #1.365 10-01-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πώς τρως δηλαδή; Μήπως αρκεί να αλλάξεις κάποιες συνήθειες... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο αλλά εκεί είναι το πρόβλημα. Μία μέρα μπορεί να φάω πρωινό στις 8, μεσημεριανό στις 5 και την επόμενη πρωινό στις 8, ένα γεύμα στις 1, ένα άλλο γεύμα κατά το βράδυ. Επειδή κοιμάμαι λίγες ώρες μπορεί να φάω και 2 το βράδυ. Αυτό που χρειάζομαι είναι πρόγραμμα αλλά πως να το εφαρμόσω αν λείπω πολλές ώρες; Γενικότερα αυτή η έλλειψη οργάνωσης είναι που σε ωθεί να τρως και ανθυγιεινά σνακ και γενικότερα όχι τόσο υγιεινά όσο θα μπορούσες. edit. Ναι αυτό με τις 3-4 ώρες είναι καλό αλλά αν λείπω 12 ώρες τότε σίγουρα θα πάρω και κάτι απέξω αμφιβόλου ποιότητας και δεν θα φάω και τόσα φρούτα όσα αν ήμουν σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:30 Η Γίδι έγραψε: #1.366 10-01-08 17:30 Ναι, αλλά όλα συνήθεια είναι! Αω πάνε να περάσουν πάνω από 5 ώρες μετά το γεύμα σου, έχε μαζί σου ένα φρούτο! Αν προβλέπεται πιο δύσκολη μέρα, φάε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και λίγη πορτοκαλάδα! Άλλωστε υγιεινά γεύματα βρίσκει κανείς και έξω! Στην τελική: ταπεράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:30 Η Palladin έγραψε: #1.367 10-01-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Γενικότερα αυτή η έλλειψη οργάνωσης είναι που σε ωθεί να τρως και ανθυγιεινά σνακ και γενικότερα όχι τόσο υγιεινά όσο θα μπορούσες. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Ο The Stand: #1.368 13-01-08 13:31 -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:47 Η Angie_Ann: #1.369 13-01-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ναι, αλλά όλα συνήθεια είναι! Αν πάνε να περάσουν πάνω από 5 ώρες μετά το γεύμα σου, έχε μαζί σου ένα φρούτο! Αν προβλέπεται πιο δύσκολη μέρα, φάε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και λίγη πορτοκαλάδα! Άλλωστε υγιεινά γεύματα βρίσκει κανείς και έξω! Στην τελική: ταπεράκι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές, έχω ξεκινήσει να οργανώνομαι και να παίρνω κάτι μαζί μου! Let's hope for the best @The Stand, Μπράβο σου! Καλή συνέχεια! Μην πέφτεις σε υπερβολές όμως, είναι σημαντικό να τρέφεσαι και σωστά παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:21 Η kalypso έγραψε: #1.370 13-01-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Βρε δεν είναι καλό αυτό... Ο οργανισμός σου δεν παίρνει τις βιταμίνες που του χρειάζονται και μπορεί να αρχίσει να εξασθενεί. Να προσέχεις γιατί κυκλοφορούν και κάτι ιώσεις και αν δεν τρώς σωστά θα είσαι σίγουρα πιο ευάλωτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Ο weak and powerless: #1.371 13-01-08 14:28 εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η adespoto έγραψε: #1.372 13-01-08 14:34 The Stand εγώ λέω να προσέχεις λιγάκι τον εαυτό σου. Αν το ξεκίνησες για δίαιτα και έχεις φτάσει να μην έχεις καθόλου όρεξη τότε δεν ήταν σωστή η δίαιτα που ξεκίνησες. Αν πάλι δεν έχεις όρεξη για άλλους λόγους τότε προσπάθησε να βρεις μια λύση στα προβλήματα που έχεις. Δεν αξίζει για κανένα λόγο να χαλιέσαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:37 Η kalypso έγραψε: #1.373 13-01-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλό. Πρέπει να προσπαθήσει να φάει κάτι διαφορετικό- όχι μεγαλύτερη ποσότητα, εφόσον δεν έχει όρεξη- γιατί το καρότο δεν προσφέρει και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2008 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #1.374 13-01-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Βέβαια καλό είναι να ξέρετε ότι το παστέλι δεν είναι διαιτητικό... Θεωρείται πολύ υγιεινό γιατί δεν έχει πρόσθετα χημικών και ζάχαρης και καθόλου χοληστερίνη. Αλλά 10 φυστίκια ή 6 άλλοι ξηροί καρποί είναι το ίδιο λιπαροί με μία κουταλιά σούπας λάδι... Βέβαια σε κρατάνε καλά, οπότε να έχετε υπ' όψιν ότι παστέλι ίσον πλούσιο σνακ, γλυκό... Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Καλέεε!!! Τρώγε καλέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:49 Η Giovanna έγραψε: #1.375 13-01-08 17:49 καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η Palladin έγραψε: #1.376 13-01-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:04 Ο The Stand: #1.377 14-01-08 12:04 Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η Chimera έγραψε: #1.378 14-01-08 12:51 Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 Angelikaaa charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πώς τρως δηλαδή; Μήπως αρκεί να αλλάξεις κάποιες συνήθειες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Η Palladin έγραψε: #1.362 10-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: αλλά αν τιμάς ιδιαίτερα την κρέμα γάλακτος, πχ, καλύτερα να το ξανασκεφτείς! Click για ανάπτυξη... α, όχι, κρέμα γάλακτος δεν χρησιμοποιώ, είπαμε υγιεινή διατροφή Την κρέμα γάλακτος την θεωρώ πολύ επιβαρυντική, χρησιμοποιώ το πολύ μία φορά το μήνα. Από γαλακτοκομικά τρώω κυρίως τυρί, στάνταρ κάθε μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:20 Η Palladin έγραψε: #1.363 10-01-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ξέρετε κάποια δίαιτα που μπορεί να προσαρμοστεί σε 'αλλοπρόσαλλο' ωράριο'? Αυτό είναι που καταστρέφει την διατροφή μου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω και πολλά, αλλά νομίζω ότι βασική αρχή στις δίαιτες είναι τα 5 μικρά γεύματα τη ημέρα. Οπότε για αλλοπρόσαλλο ωράριο, λίγο δυσκολο το θεωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:24 Η Γίδι έγραψε: #1.364 10-01-08 17:24 Μα έτσι κι αλλιώς είναι καλό να τρώει κανείς 5-6 φορές τη μέρα. Άρα ακόμα κι αν τη μία μέρα είσαι ξύπνια 07.00 με 00.00, την άλλη 13.00 με 04.00... αν τα μοιράζεις σε 5ωρα και τρως όντως κάτι μικρό (τα 2-3 να είναι φρούτο και τα άλλα υγιεινό γεύμα) δε θα έχεις πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:27 Η Angie_Ann: #1.365 10-01-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πώς τρως δηλαδή; Μήπως αρκεί να αλλάξεις κάποιες συνήθειες... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο αλλά εκεί είναι το πρόβλημα. Μία μέρα μπορεί να φάω πρωινό στις 8, μεσημεριανό στις 5 και την επόμενη πρωινό στις 8, ένα γεύμα στις 1, ένα άλλο γεύμα κατά το βράδυ. Επειδή κοιμάμαι λίγες ώρες μπορεί να φάω και 2 το βράδυ. Αυτό που χρειάζομαι είναι πρόγραμμα αλλά πως να το εφαρμόσω αν λείπω πολλές ώρες; Γενικότερα αυτή η έλλειψη οργάνωσης είναι που σε ωθεί να τρως και ανθυγιεινά σνακ και γενικότερα όχι τόσο υγιεινά όσο θα μπορούσες. edit. Ναι αυτό με τις 3-4 ώρες είναι καλό αλλά αν λείπω 12 ώρες τότε σίγουρα θα πάρω και κάτι απέξω αμφιβόλου ποιότητας και δεν θα φάω και τόσα φρούτα όσα αν ήμουν σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:30 Η Γίδι έγραψε: #1.366 10-01-08 17:30 Ναι, αλλά όλα συνήθεια είναι! Αω πάνε να περάσουν πάνω από 5 ώρες μετά το γεύμα σου, έχε μαζί σου ένα φρούτο! Αν προβλέπεται πιο δύσκολη μέρα, φάε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και λίγη πορτοκαλάδα! Άλλωστε υγιεινά γεύματα βρίσκει κανείς και έξω! Στην τελική: ταπεράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:30 Η Palladin έγραψε: #1.367 10-01-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Γενικότερα αυτή η έλλειψη οργάνωσης είναι που σε ωθεί να τρως και ανθυγιεινά σνακ και γενικότερα όχι τόσο υγιεινά όσο θα μπορούσες. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Ο The Stand: #1.368 13-01-08 13:31 -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:47 Η Angie_Ann: #1.369 13-01-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ναι, αλλά όλα συνήθεια είναι! Αν πάνε να περάσουν πάνω από 5 ώρες μετά το γεύμα σου, έχε μαζί σου ένα φρούτο! Αν προβλέπεται πιο δύσκολη μέρα, φάε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και λίγη πορτοκαλάδα! Άλλωστε υγιεινά γεύματα βρίσκει κανείς και έξω! Στην τελική: ταπεράκι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές, έχω ξεκινήσει να οργανώνομαι και να παίρνω κάτι μαζί μου! Let's hope for the best @The Stand, Μπράβο σου! Καλή συνέχεια! Μην πέφτεις σε υπερβολές όμως, είναι σημαντικό να τρέφεσαι και σωστά παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:21 Η kalypso έγραψε: #1.370 13-01-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Βρε δεν είναι καλό αυτό... Ο οργανισμός σου δεν παίρνει τις βιταμίνες που του χρειάζονται και μπορεί να αρχίσει να εξασθενεί. Να προσέχεις γιατί κυκλοφορούν και κάτι ιώσεις και αν δεν τρώς σωστά θα είσαι σίγουρα πιο ευάλωτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Ο weak and powerless: #1.371 13-01-08 14:28 εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η adespoto έγραψε: #1.372 13-01-08 14:34 The Stand εγώ λέω να προσέχεις λιγάκι τον εαυτό σου. Αν το ξεκίνησες για δίαιτα και έχεις φτάσει να μην έχεις καθόλου όρεξη τότε δεν ήταν σωστή η δίαιτα που ξεκίνησες. Αν πάλι δεν έχεις όρεξη για άλλους λόγους τότε προσπάθησε να βρεις μια λύση στα προβλήματα που έχεις. Δεν αξίζει για κανένα λόγο να χαλιέσαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:37 Η kalypso έγραψε: #1.373 13-01-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλό. Πρέπει να προσπαθήσει να φάει κάτι διαφορετικό- όχι μεγαλύτερη ποσότητα, εφόσον δεν έχει όρεξη- γιατί το καρότο δεν προσφέρει και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2008 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #1.374 13-01-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Βέβαια καλό είναι να ξέρετε ότι το παστέλι δεν είναι διαιτητικό... Θεωρείται πολύ υγιεινό γιατί δεν έχει πρόσθετα χημικών και ζάχαρης και καθόλου χοληστερίνη. Αλλά 10 φυστίκια ή 6 άλλοι ξηροί καρποί είναι το ίδιο λιπαροί με μία κουταλιά σούπας λάδι... Βέβαια σε κρατάνε καλά, οπότε να έχετε υπ' όψιν ότι παστέλι ίσον πλούσιο σνακ, γλυκό... Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Καλέεε!!! Τρώγε καλέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:49 Η Giovanna έγραψε: #1.375 13-01-08 17:49 καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η Palladin έγραψε: #1.376 13-01-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:04 Ο The Stand: #1.377 14-01-08 12:04 Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η Chimera έγραψε: #1.378 14-01-08 12:51 Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 Angelikaaa charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: αλλά αν τιμάς ιδιαίτερα την κρέμα γάλακτος, πχ, καλύτερα να το ξανασκεφτείς! Click για ανάπτυξη... α, όχι, κρέμα γάλακτος δεν χρησιμοποιώ, είπαμε υγιεινή διατροφή Την κρέμα γάλακτος την θεωρώ πολύ επιβαρυντική, χρησιμοποιώ το πολύ μία φορά το μήνα. Από γαλακτοκομικά τρώω κυρίως τυρί, στάνταρ κάθε μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:20 Η Palladin έγραψε: #1.363 10-01-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ξέρετε κάποια δίαιτα που μπορεί να προσαρμοστεί σε 'αλλοπρόσαλλο' ωράριο'? Αυτό είναι που καταστρέφει την διατροφή μου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω και πολλά, αλλά νομίζω ότι βασική αρχή στις δίαιτες είναι τα 5 μικρά γεύματα τη ημέρα. Οπότε για αλλοπρόσαλλο ωράριο, λίγο δυσκολο το θεωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:24 Η Γίδι έγραψε: #1.364 10-01-08 17:24 Μα έτσι κι αλλιώς είναι καλό να τρώει κανείς 5-6 φορές τη μέρα. Άρα ακόμα κι αν τη μία μέρα είσαι ξύπνια 07.00 με 00.00, την άλλη 13.00 με 04.00... αν τα μοιράζεις σε 5ωρα και τρως όντως κάτι μικρό (τα 2-3 να είναι φρούτο και τα άλλα υγιεινό γεύμα) δε θα έχεις πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:27 Η Angie_Ann: #1.365 10-01-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πώς τρως δηλαδή; Μήπως αρκεί να αλλάξεις κάποιες συνήθειες... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο αλλά εκεί είναι το πρόβλημα. Μία μέρα μπορεί να φάω πρωινό στις 8, μεσημεριανό στις 5 και την επόμενη πρωινό στις 8, ένα γεύμα στις 1, ένα άλλο γεύμα κατά το βράδυ. Επειδή κοιμάμαι λίγες ώρες μπορεί να φάω και 2 το βράδυ. Αυτό που χρειάζομαι είναι πρόγραμμα αλλά πως να το εφαρμόσω αν λείπω πολλές ώρες; Γενικότερα αυτή η έλλειψη οργάνωσης είναι που σε ωθεί να τρως και ανθυγιεινά σνακ και γενικότερα όχι τόσο υγιεινά όσο θα μπορούσες. edit. Ναι αυτό με τις 3-4 ώρες είναι καλό αλλά αν λείπω 12 ώρες τότε σίγουρα θα πάρω και κάτι απέξω αμφιβόλου ποιότητας και δεν θα φάω και τόσα φρούτα όσα αν ήμουν σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:30 Η Γίδι έγραψε: #1.366 10-01-08 17:30 Ναι, αλλά όλα συνήθεια είναι! Αω πάνε να περάσουν πάνω από 5 ώρες μετά το γεύμα σου, έχε μαζί σου ένα φρούτο! Αν προβλέπεται πιο δύσκολη μέρα, φάε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και λίγη πορτοκαλάδα! Άλλωστε υγιεινά γεύματα βρίσκει κανείς και έξω! Στην τελική: ταπεράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:30 Η Palladin έγραψε: #1.367 10-01-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Γενικότερα αυτή η έλλειψη οργάνωσης είναι που σε ωθεί να τρως και ανθυγιεινά σνακ και γενικότερα όχι τόσο υγιεινά όσο θα μπορούσες. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Ο The Stand: #1.368 13-01-08 13:31 -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:47 Η Angie_Ann: #1.369 13-01-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ναι, αλλά όλα συνήθεια είναι! Αν πάνε να περάσουν πάνω από 5 ώρες μετά το γεύμα σου, έχε μαζί σου ένα φρούτο! Αν προβλέπεται πιο δύσκολη μέρα, φάε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και λίγη πορτοκαλάδα! Άλλωστε υγιεινά γεύματα βρίσκει κανείς και έξω! Στην τελική: ταπεράκι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές, έχω ξεκινήσει να οργανώνομαι και να παίρνω κάτι μαζί μου! Let's hope for the best @The Stand, Μπράβο σου! Καλή συνέχεια! Μην πέφτεις σε υπερβολές όμως, είναι σημαντικό να τρέφεσαι και σωστά παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:21 Η kalypso έγραψε: #1.370 13-01-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Βρε δεν είναι καλό αυτό... Ο οργανισμός σου δεν παίρνει τις βιταμίνες που του χρειάζονται και μπορεί να αρχίσει να εξασθενεί. Να προσέχεις γιατί κυκλοφορούν και κάτι ιώσεις και αν δεν τρώς σωστά θα είσαι σίγουρα πιο ευάλωτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Ο weak and powerless: #1.371 13-01-08 14:28 εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η adespoto έγραψε: #1.372 13-01-08 14:34 The Stand εγώ λέω να προσέχεις λιγάκι τον εαυτό σου. Αν το ξεκίνησες για δίαιτα και έχεις φτάσει να μην έχεις καθόλου όρεξη τότε δεν ήταν σωστή η δίαιτα που ξεκίνησες. Αν πάλι δεν έχεις όρεξη για άλλους λόγους τότε προσπάθησε να βρεις μια λύση στα προβλήματα που έχεις. Δεν αξίζει για κανένα λόγο να χαλιέσαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:37 Η kalypso έγραψε: #1.373 13-01-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλό. Πρέπει να προσπαθήσει να φάει κάτι διαφορετικό- όχι μεγαλύτερη ποσότητα, εφόσον δεν έχει όρεξη- γιατί το καρότο δεν προσφέρει και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2008 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #1.374 13-01-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Βέβαια καλό είναι να ξέρετε ότι το παστέλι δεν είναι διαιτητικό... Θεωρείται πολύ υγιεινό γιατί δεν έχει πρόσθετα χημικών και ζάχαρης και καθόλου χοληστερίνη. Αλλά 10 φυστίκια ή 6 άλλοι ξηροί καρποί είναι το ίδιο λιπαροί με μία κουταλιά σούπας λάδι... Βέβαια σε κρατάνε καλά, οπότε να έχετε υπ' όψιν ότι παστέλι ίσον πλούσιο σνακ, γλυκό... Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Καλέεε!!! Τρώγε καλέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:49 Η Giovanna έγραψε: #1.375 13-01-08 17:49 καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η Palladin έγραψε: #1.376 13-01-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:04 Ο The Stand: #1.377 14-01-08 12:04 Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η Chimera έγραψε: #1.378 14-01-08 12:51 Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 Angelikaaa charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ξέρετε κάποια δίαιτα που μπορεί να προσαρμοστεί σε 'αλλοπρόσαλλο' ωράριο'? Αυτό είναι που καταστρέφει την διατροφή μου. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω και πολλά, αλλά νομίζω ότι βασική αρχή στις δίαιτες είναι τα 5 μικρά γεύματα τη ημέρα. Οπότε για αλλοπρόσαλλο ωράριο, λίγο δυσκολο το θεωρώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:24 Η Γίδι έγραψε: #1.364 10-01-08 17:24 Μα έτσι κι αλλιώς είναι καλό να τρώει κανείς 5-6 φορές τη μέρα. Άρα ακόμα κι αν τη μία μέρα είσαι ξύπνια 07.00 με 00.00, την άλλη 13.00 με 04.00... αν τα μοιράζεις σε 5ωρα και τρως όντως κάτι μικρό (τα 2-3 να είναι φρούτο και τα άλλα υγιεινό γεύμα) δε θα έχεις πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:27 Η Angie_Ann: #1.365 10-01-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πώς τρως δηλαδή; Μήπως αρκεί να αλλάξεις κάποιες συνήθειες... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο αλλά εκεί είναι το πρόβλημα. Μία μέρα μπορεί να φάω πρωινό στις 8, μεσημεριανό στις 5 και την επόμενη πρωινό στις 8, ένα γεύμα στις 1, ένα άλλο γεύμα κατά το βράδυ. Επειδή κοιμάμαι λίγες ώρες μπορεί να φάω και 2 το βράδυ. Αυτό που χρειάζομαι είναι πρόγραμμα αλλά πως να το εφαρμόσω αν λείπω πολλές ώρες; Γενικότερα αυτή η έλλειψη οργάνωσης είναι που σε ωθεί να τρως και ανθυγιεινά σνακ και γενικότερα όχι τόσο υγιεινά όσο θα μπορούσες. edit. Ναι αυτό με τις 3-4 ώρες είναι καλό αλλά αν λείπω 12 ώρες τότε σίγουρα θα πάρω και κάτι απέξω αμφιβόλου ποιότητας και δεν θα φάω και τόσα φρούτα όσα αν ήμουν σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:30 Η Γίδι έγραψε: #1.366 10-01-08 17:30 Ναι, αλλά όλα συνήθεια είναι! Αω πάνε να περάσουν πάνω από 5 ώρες μετά το γεύμα σου, έχε μαζί σου ένα φρούτο! Αν προβλέπεται πιο δύσκολη μέρα, φάε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και λίγη πορτοκαλάδα! Άλλωστε υγιεινά γεύματα βρίσκει κανείς και έξω! Στην τελική: ταπεράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:30 Η Palladin έγραψε: #1.367 10-01-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Γενικότερα αυτή η έλλειψη οργάνωσης είναι που σε ωθεί να τρως και ανθυγιεινά σνακ και γενικότερα όχι τόσο υγιεινά όσο θα μπορούσες. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Ο The Stand: #1.368 13-01-08 13:31 -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:47 Η Angie_Ann: #1.369 13-01-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ναι, αλλά όλα συνήθεια είναι! Αν πάνε να περάσουν πάνω από 5 ώρες μετά το γεύμα σου, έχε μαζί σου ένα φρούτο! Αν προβλέπεται πιο δύσκολη μέρα, φάε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και λίγη πορτοκαλάδα! Άλλωστε υγιεινά γεύματα βρίσκει κανείς και έξω! Στην τελική: ταπεράκι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές, έχω ξεκινήσει να οργανώνομαι και να παίρνω κάτι μαζί μου! Let's hope for the best @The Stand, Μπράβο σου! Καλή συνέχεια! Μην πέφτεις σε υπερβολές όμως, είναι σημαντικό να τρέφεσαι και σωστά παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:21 Η kalypso έγραψε: #1.370 13-01-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Βρε δεν είναι καλό αυτό... Ο οργανισμός σου δεν παίρνει τις βιταμίνες που του χρειάζονται και μπορεί να αρχίσει να εξασθενεί. Να προσέχεις γιατί κυκλοφορούν και κάτι ιώσεις και αν δεν τρώς σωστά θα είσαι σίγουρα πιο ευάλωτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Ο weak and powerless: #1.371 13-01-08 14:28 εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η adespoto έγραψε: #1.372 13-01-08 14:34 The Stand εγώ λέω να προσέχεις λιγάκι τον εαυτό σου. Αν το ξεκίνησες για δίαιτα και έχεις φτάσει να μην έχεις καθόλου όρεξη τότε δεν ήταν σωστή η δίαιτα που ξεκίνησες. Αν πάλι δεν έχεις όρεξη για άλλους λόγους τότε προσπάθησε να βρεις μια λύση στα προβλήματα που έχεις. Δεν αξίζει για κανένα λόγο να χαλιέσαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:37 Η kalypso έγραψε: #1.373 13-01-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλό. Πρέπει να προσπαθήσει να φάει κάτι διαφορετικό- όχι μεγαλύτερη ποσότητα, εφόσον δεν έχει όρεξη- γιατί το καρότο δεν προσφέρει και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2008 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #1.374 13-01-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Βέβαια καλό είναι να ξέρετε ότι το παστέλι δεν είναι διαιτητικό... Θεωρείται πολύ υγιεινό γιατί δεν έχει πρόσθετα χημικών και ζάχαρης και καθόλου χοληστερίνη. Αλλά 10 φυστίκια ή 6 άλλοι ξηροί καρποί είναι το ίδιο λιπαροί με μία κουταλιά σούπας λάδι... Βέβαια σε κρατάνε καλά, οπότε να έχετε υπ' όψιν ότι παστέλι ίσον πλούσιο σνακ, γλυκό... Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Καλέεε!!! Τρώγε καλέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:49 Η Giovanna έγραψε: #1.375 13-01-08 17:49 καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η Palladin έγραψε: #1.376 13-01-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:04 Ο The Stand: #1.377 14-01-08 12:04 Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η Chimera έγραψε: #1.378 14-01-08 12:51 Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 Angelikaaa charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα έτσι κι αλλιώς είναι καλό να τρώει κανείς 5-6 φορές τη μέρα. Άρα ακόμα κι αν τη μία μέρα είσαι ξύπνια 07.00 με 00.00, την άλλη 13.00 με 04.00... αν τα μοιράζεις σε 5ωρα και τρως όντως κάτι μικρό (τα 2-3 να είναι φρούτο και τα άλλα υγιεινό γεύμα) δε θα έχεις πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:27 Η Angie_Ann: #1.365 10-01-08 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πώς τρως δηλαδή; Μήπως αρκεί να αλλάξεις κάποιες συνήθειες... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο αλλά εκεί είναι το πρόβλημα. Μία μέρα μπορεί να φάω πρωινό στις 8, μεσημεριανό στις 5 και την επόμενη πρωινό στις 8, ένα γεύμα στις 1, ένα άλλο γεύμα κατά το βράδυ. Επειδή κοιμάμαι λίγες ώρες μπορεί να φάω και 2 το βράδυ. Αυτό που χρειάζομαι είναι πρόγραμμα αλλά πως να το εφαρμόσω αν λείπω πολλές ώρες; Γενικότερα αυτή η έλλειψη οργάνωσης είναι που σε ωθεί να τρως και ανθυγιεινά σνακ και γενικότερα όχι τόσο υγιεινά όσο θα μπορούσες. edit. Ναι αυτό με τις 3-4 ώρες είναι καλό αλλά αν λείπω 12 ώρες τότε σίγουρα θα πάρω και κάτι απέξω αμφιβόλου ποιότητας και δεν θα φάω και τόσα φρούτα όσα αν ήμουν σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:30 Η Γίδι έγραψε: #1.366 10-01-08 17:30 Ναι, αλλά όλα συνήθεια είναι! Αω πάνε να περάσουν πάνω από 5 ώρες μετά το γεύμα σου, έχε μαζί σου ένα φρούτο! Αν προβλέπεται πιο δύσκολη μέρα, φάε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και λίγη πορτοκαλάδα! Άλλωστε υγιεινά γεύματα βρίσκει κανείς και έξω! Στην τελική: ταπεράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:30 Η Palladin έγραψε: #1.367 10-01-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Γενικότερα αυτή η έλλειψη οργάνωσης είναι που σε ωθεί να τρως και ανθυγιεινά σνακ και γενικότερα όχι τόσο υγιεινά όσο θα μπορούσες. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Ο The Stand: #1.368 13-01-08 13:31 -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:47 Η Angie_Ann: #1.369 13-01-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ναι, αλλά όλα συνήθεια είναι! Αν πάνε να περάσουν πάνω από 5 ώρες μετά το γεύμα σου, έχε μαζί σου ένα φρούτο! Αν προβλέπεται πιο δύσκολη μέρα, φάε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και λίγη πορτοκαλάδα! Άλλωστε υγιεινά γεύματα βρίσκει κανείς και έξω! Στην τελική: ταπεράκι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές, έχω ξεκινήσει να οργανώνομαι και να παίρνω κάτι μαζί μου! Let's hope for the best @The Stand, Μπράβο σου! Καλή συνέχεια! Μην πέφτεις σε υπερβολές όμως, είναι σημαντικό να τρέφεσαι και σωστά παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:21 Η kalypso έγραψε: #1.370 13-01-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Βρε δεν είναι καλό αυτό... Ο οργανισμός σου δεν παίρνει τις βιταμίνες που του χρειάζονται και μπορεί να αρχίσει να εξασθενεί. Να προσέχεις γιατί κυκλοφορούν και κάτι ιώσεις και αν δεν τρώς σωστά θα είσαι σίγουρα πιο ευάλωτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Ο weak and powerless: #1.371 13-01-08 14:28 εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η adespoto έγραψε: #1.372 13-01-08 14:34 The Stand εγώ λέω να προσέχεις λιγάκι τον εαυτό σου. Αν το ξεκίνησες για δίαιτα και έχεις φτάσει να μην έχεις καθόλου όρεξη τότε δεν ήταν σωστή η δίαιτα που ξεκίνησες. Αν πάλι δεν έχεις όρεξη για άλλους λόγους τότε προσπάθησε να βρεις μια λύση στα προβλήματα που έχεις. Δεν αξίζει για κανένα λόγο να χαλιέσαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:37 Η kalypso έγραψε: #1.373 13-01-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλό. Πρέπει να προσπαθήσει να φάει κάτι διαφορετικό- όχι μεγαλύτερη ποσότητα, εφόσον δεν έχει όρεξη- γιατί το καρότο δεν προσφέρει και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2008 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #1.374 13-01-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Βέβαια καλό είναι να ξέρετε ότι το παστέλι δεν είναι διαιτητικό... Θεωρείται πολύ υγιεινό γιατί δεν έχει πρόσθετα χημικών και ζάχαρης και καθόλου χοληστερίνη. Αλλά 10 φυστίκια ή 6 άλλοι ξηροί καρποί είναι το ίδιο λιπαροί με μία κουταλιά σούπας λάδι... Βέβαια σε κρατάνε καλά, οπότε να έχετε υπ' όψιν ότι παστέλι ίσον πλούσιο σνακ, γλυκό... Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Καλέεε!!! Τρώγε καλέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:49 Η Giovanna έγραψε: #1.375 13-01-08 17:49 καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η Palladin έγραψε: #1.376 13-01-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:04 Ο The Stand: #1.377 14-01-08 12:04 Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η Chimera έγραψε: #1.378 14-01-08 12:51 Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 Angelikaaa charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πώς τρως δηλαδή; Μήπως αρκεί να αλλάξεις κάποιες συνήθειες... Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο αλλά εκεί είναι το πρόβλημα. Μία μέρα μπορεί να φάω πρωινό στις 8, μεσημεριανό στις 5 και την επόμενη πρωινό στις 8, ένα γεύμα στις 1, ένα άλλο γεύμα κατά το βράδυ. Επειδή κοιμάμαι λίγες ώρες μπορεί να φάω και 2 το βράδυ. Αυτό που χρειάζομαι είναι πρόγραμμα αλλά πως να το εφαρμόσω αν λείπω πολλές ώρες; Γενικότερα αυτή η έλλειψη οργάνωσης είναι που σε ωθεί να τρως και ανθυγιεινά σνακ και γενικότερα όχι τόσο υγιεινά όσο θα μπορούσες. edit. Ναι αυτό με τις 3-4 ώρες είναι καλό αλλά αν λείπω 12 ώρες τότε σίγουρα θα πάρω και κάτι απέξω αμφιβόλου ποιότητας και δεν θα φάω και τόσα φρούτα όσα αν ήμουν σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:30 Η Γίδι έγραψε: #1.366 10-01-08 17:30 Ναι, αλλά όλα συνήθεια είναι! Αω πάνε να περάσουν πάνω από 5 ώρες μετά το γεύμα σου, έχε μαζί σου ένα φρούτο! Αν προβλέπεται πιο δύσκολη μέρα, φάε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και λίγη πορτοκαλάδα! Άλλωστε υγιεινά γεύματα βρίσκει κανείς και έξω! Στην τελική: ταπεράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:30 Η Palladin έγραψε: #1.367 10-01-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Γενικότερα αυτή η έλλειψη οργάνωσης είναι που σε ωθεί να τρως και ανθυγιεινά σνακ και γενικότερα όχι τόσο υγιεινά όσο θα μπορούσες. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Ο The Stand: #1.368 13-01-08 13:31 -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:47 Η Angie_Ann: #1.369 13-01-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ναι, αλλά όλα συνήθεια είναι! Αν πάνε να περάσουν πάνω από 5 ώρες μετά το γεύμα σου, έχε μαζί σου ένα φρούτο! Αν προβλέπεται πιο δύσκολη μέρα, φάε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και λίγη πορτοκαλάδα! Άλλωστε υγιεινά γεύματα βρίσκει κανείς και έξω! Στην τελική: ταπεράκι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές, έχω ξεκινήσει να οργανώνομαι και να παίρνω κάτι μαζί μου! Let's hope for the best @The Stand, Μπράβο σου! Καλή συνέχεια! Μην πέφτεις σε υπερβολές όμως, είναι σημαντικό να τρέφεσαι και σωστά παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:21 Η kalypso έγραψε: #1.370 13-01-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Βρε δεν είναι καλό αυτό... Ο οργανισμός σου δεν παίρνει τις βιταμίνες που του χρειάζονται και μπορεί να αρχίσει να εξασθενεί. Να προσέχεις γιατί κυκλοφορούν και κάτι ιώσεις και αν δεν τρώς σωστά θα είσαι σίγουρα πιο ευάλωτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Ο weak and powerless: #1.371 13-01-08 14:28 εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η adespoto έγραψε: #1.372 13-01-08 14:34 The Stand εγώ λέω να προσέχεις λιγάκι τον εαυτό σου. Αν το ξεκίνησες για δίαιτα και έχεις φτάσει να μην έχεις καθόλου όρεξη τότε δεν ήταν σωστή η δίαιτα που ξεκίνησες. Αν πάλι δεν έχεις όρεξη για άλλους λόγους τότε προσπάθησε να βρεις μια λύση στα προβλήματα που έχεις. Δεν αξίζει για κανένα λόγο να χαλιέσαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:37 Η kalypso έγραψε: #1.373 13-01-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλό. Πρέπει να προσπαθήσει να φάει κάτι διαφορετικό- όχι μεγαλύτερη ποσότητα, εφόσον δεν έχει όρεξη- γιατί το καρότο δεν προσφέρει και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2008 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #1.374 13-01-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Βέβαια καλό είναι να ξέρετε ότι το παστέλι δεν είναι διαιτητικό... Θεωρείται πολύ υγιεινό γιατί δεν έχει πρόσθετα χημικών και ζάχαρης και καθόλου χοληστερίνη. Αλλά 10 φυστίκια ή 6 άλλοι ξηροί καρποί είναι το ίδιο λιπαροί με μία κουταλιά σούπας λάδι... Βέβαια σε κρατάνε καλά, οπότε να έχετε υπ' όψιν ότι παστέλι ίσον πλούσιο σνακ, γλυκό... Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Καλέεε!!! Τρώγε καλέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:49 Η Giovanna έγραψε: #1.375 13-01-08 17:49 καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η Palladin έγραψε: #1.376 13-01-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:04 Ο The Stand: #1.377 14-01-08 12:04 Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η Chimera έγραψε: #1.378 14-01-08 12:51 Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 Angelikaaa charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, αλλά όλα συνήθεια είναι! Αω πάνε να περάσουν πάνω από 5 ώρες μετά το γεύμα σου, έχε μαζί σου ένα φρούτο! Αν προβλέπεται πιο δύσκολη μέρα, φάε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και λίγη πορτοκαλάδα! Άλλωστε υγιεινά γεύματα βρίσκει κανείς και έξω! Στην τελική: ταπεράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2008 στις 17:30 Η Palladin έγραψε: #1.367 10-01-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Γενικότερα αυτή η έλλειψη οργάνωσης είναι που σε ωθεί να τρως και ανθυγιεινά σνακ και γενικότερα όχι τόσο υγιεινά όσο θα μπορούσες. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Ο The Stand: #1.368 13-01-08 13:31 -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:47 Η Angie_Ann: #1.369 13-01-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ναι, αλλά όλα συνήθεια είναι! Αν πάνε να περάσουν πάνω από 5 ώρες μετά το γεύμα σου, έχε μαζί σου ένα φρούτο! Αν προβλέπεται πιο δύσκολη μέρα, φάε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και λίγη πορτοκαλάδα! Άλλωστε υγιεινά γεύματα βρίσκει κανείς και έξω! Στην τελική: ταπεράκι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές, έχω ξεκινήσει να οργανώνομαι και να παίρνω κάτι μαζί μου! Let's hope for the best @The Stand, Μπράβο σου! Καλή συνέχεια! Μην πέφτεις σε υπερβολές όμως, είναι σημαντικό να τρέφεσαι και σωστά παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:21 Η kalypso έγραψε: #1.370 13-01-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Βρε δεν είναι καλό αυτό... Ο οργανισμός σου δεν παίρνει τις βιταμίνες που του χρειάζονται και μπορεί να αρχίσει να εξασθενεί. Να προσέχεις γιατί κυκλοφορούν και κάτι ιώσεις και αν δεν τρώς σωστά θα είσαι σίγουρα πιο ευάλωτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Ο weak and powerless: #1.371 13-01-08 14:28 εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η adespoto έγραψε: #1.372 13-01-08 14:34 The Stand εγώ λέω να προσέχεις λιγάκι τον εαυτό σου. Αν το ξεκίνησες για δίαιτα και έχεις φτάσει να μην έχεις καθόλου όρεξη τότε δεν ήταν σωστή η δίαιτα που ξεκίνησες. Αν πάλι δεν έχεις όρεξη για άλλους λόγους τότε προσπάθησε να βρεις μια λύση στα προβλήματα που έχεις. Δεν αξίζει για κανένα λόγο να χαλιέσαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:37 Η kalypso έγραψε: #1.373 13-01-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλό. Πρέπει να προσπαθήσει να φάει κάτι διαφορετικό- όχι μεγαλύτερη ποσότητα, εφόσον δεν έχει όρεξη- γιατί το καρότο δεν προσφέρει και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2008 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #1.374 13-01-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Βέβαια καλό είναι να ξέρετε ότι το παστέλι δεν είναι διαιτητικό... Θεωρείται πολύ υγιεινό γιατί δεν έχει πρόσθετα χημικών και ζάχαρης και καθόλου χοληστερίνη. Αλλά 10 φυστίκια ή 6 άλλοι ξηροί καρποί είναι το ίδιο λιπαροί με μία κουταλιά σούπας λάδι... Βέβαια σε κρατάνε καλά, οπότε να έχετε υπ' όψιν ότι παστέλι ίσον πλούσιο σνακ, γλυκό... Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Καλέεε!!! Τρώγε καλέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:49 Η Giovanna έγραψε: #1.375 13-01-08 17:49 καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η Palladin έγραψε: #1.376 13-01-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:04 Ο The Stand: #1.377 14-01-08 12:04 Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η Chimera έγραψε: #1.378 14-01-08 12:51 Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 Angelikaaa charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Γενικότερα αυτή η έλλειψη οργάνωσης είναι που σε ωθεί να τρως και ανθυγιεινά σνακ και γενικότερα όχι τόσο υγιεινά όσο θα μπορούσες. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Ο The Stand: #1.368 13-01-08 13:31 -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:47 Η Angie_Ann: #1.369 13-01-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ναι, αλλά όλα συνήθεια είναι! Αν πάνε να περάσουν πάνω από 5 ώρες μετά το γεύμα σου, έχε μαζί σου ένα φρούτο! Αν προβλέπεται πιο δύσκολη μέρα, φάε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και λίγη πορτοκαλάδα! Άλλωστε υγιεινά γεύματα βρίσκει κανείς και έξω! Στην τελική: ταπεράκι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές, έχω ξεκινήσει να οργανώνομαι και να παίρνω κάτι μαζί μου! Let's hope for the best @The Stand, Μπράβο σου! Καλή συνέχεια! Μην πέφτεις σε υπερβολές όμως, είναι σημαντικό να τρέφεσαι και σωστά παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:21 Η kalypso έγραψε: #1.370 13-01-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Βρε δεν είναι καλό αυτό... Ο οργανισμός σου δεν παίρνει τις βιταμίνες που του χρειάζονται και μπορεί να αρχίσει να εξασθενεί. Να προσέχεις γιατί κυκλοφορούν και κάτι ιώσεις και αν δεν τρώς σωστά θα είσαι σίγουρα πιο ευάλωτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Ο weak and powerless: #1.371 13-01-08 14:28 εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η adespoto έγραψε: #1.372 13-01-08 14:34 The Stand εγώ λέω να προσέχεις λιγάκι τον εαυτό σου. Αν το ξεκίνησες για δίαιτα και έχεις φτάσει να μην έχεις καθόλου όρεξη τότε δεν ήταν σωστή η δίαιτα που ξεκίνησες. Αν πάλι δεν έχεις όρεξη για άλλους λόγους τότε προσπάθησε να βρεις μια λύση στα προβλήματα που έχεις. Δεν αξίζει για κανένα λόγο να χαλιέσαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:37 Η kalypso έγραψε: #1.373 13-01-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλό. Πρέπει να προσπαθήσει να φάει κάτι διαφορετικό- όχι μεγαλύτερη ποσότητα, εφόσον δεν έχει όρεξη- γιατί το καρότο δεν προσφέρει και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2008 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #1.374 13-01-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Βέβαια καλό είναι να ξέρετε ότι το παστέλι δεν είναι διαιτητικό... Θεωρείται πολύ υγιεινό γιατί δεν έχει πρόσθετα χημικών και ζάχαρης και καθόλου χοληστερίνη. Αλλά 10 φυστίκια ή 6 άλλοι ξηροί καρποί είναι το ίδιο λιπαροί με μία κουταλιά σούπας λάδι... Βέβαια σε κρατάνε καλά, οπότε να έχετε υπ' όψιν ότι παστέλι ίσον πλούσιο σνακ, γλυκό... Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Καλέεε!!! Τρώγε καλέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:49 Η Giovanna έγραψε: #1.375 13-01-08 17:49 καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η Palladin έγραψε: #1.376 13-01-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:04 Ο The Stand: #1.377 14-01-08 12:04 Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η Chimera έγραψε: #1.378 14-01-08 12:51 Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 Angelikaaa charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
-4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 13:47 Η Angie_Ann: #1.369 13-01-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ναι, αλλά όλα συνήθεια είναι! Αν πάνε να περάσουν πάνω από 5 ώρες μετά το γεύμα σου, έχε μαζί σου ένα φρούτο! Αν προβλέπεται πιο δύσκολη μέρα, φάε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και λίγη πορτοκαλάδα! Άλλωστε υγιεινά γεύματα βρίσκει κανείς και έξω! Στην τελική: ταπεράκι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές, έχω ξεκινήσει να οργανώνομαι και να παίρνω κάτι μαζί μου! Let's hope for the best @The Stand, Μπράβο σου! Καλή συνέχεια! Μην πέφτεις σε υπερβολές όμως, είναι σημαντικό να τρέφεσαι και σωστά παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:21 Η kalypso έγραψε: #1.370 13-01-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Βρε δεν είναι καλό αυτό... Ο οργανισμός σου δεν παίρνει τις βιταμίνες που του χρειάζονται και μπορεί να αρχίσει να εξασθενεί. Να προσέχεις γιατί κυκλοφορούν και κάτι ιώσεις και αν δεν τρώς σωστά θα είσαι σίγουρα πιο ευάλωτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Ο weak and powerless: #1.371 13-01-08 14:28 εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η adespoto έγραψε: #1.372 13-01-08 14:34 The Stand εγώ λέω να προσέχεις λιγάκι τον εαυτό σου. Αν το ξεκίνησες για δίαιτα και έχεις φτάσει να μην έχεις καθόλου όρεξη τότε δεν ήταν σωστή η δίαιτα που ξεκίνησες. Αν πάλι δεν έχεις όρεξη για άλλους λόγους τότε προσπάθησε να βρεις μια λύση στα προβλήματα που έχεις. Δεν αξίζει για κανένα λόγο να χαλιέσαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:37 Η kalypso έγραψε: #1.373 13-01-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλό. Πρέπει να προσπαθήσει να φάει κάτι διαφορετικό- όχι μεγαλύτερη ποσότητα, εφόσον δεν έχει όρεξη- γιατί το καρότο δεν προσφέρει και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2008 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #1.374 13-01-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Βέβαια καλό είναι να ξέρετε ότι το παστέλι δεν είναι διαιτητικό... Θεωρείται πολύ υγιεινό γιατί δεν έχει πρόσθετα χημικών και ζάχαρης και καθόλου χοληστερίνη. Αλλά 10 φυστίκια ή 6 άλλοι ξηροί καρποί είναι το ίδιο λιπαροί με μία κουταλιά σούπας λάδι... Βέβαια σε κρατάνε καλά, οπότε να έχετε υπ' όψιν ότι παστέλι ίσον πλούσιο σνακ, γλυκό... Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Καλέεε!!! Τρώγε καλέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:49 Η Giovanna έγραψε: #1.375 13-01-08 17:49 καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η Palladin έγραψε: #1.376 13-01-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:04 Ο The Stand: #1.377 14-01-08 12:04 Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η Chimera έγραψε: #1.378 14-01-08 12:51 Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 Angelikaaa charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Ναι, αλλά όλα συνήθεια είναι! Αν πάνε να περάσουν πάνω από 5 ώρες μετά το γεύμα σου, έχε μαζί σου ένα φρούτο! Αν προβλέπεται πιο δύσκολη μέρα, φάε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και λίγη πορτοκαλάδα! Άλλωστε υγιεινά γεύματα βρίσκει κανείς και έξω! Στην τελική: ταπεράκι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές, έχω ξεκινήσει να οργανώνομαι και να παίρνω κάτι μαζί μου! Let's hope for the best @The Stand, Μπράβο σου! Καλή συνέχεια! Μην πέφτεις σε υπερβολές όμως, είναι σημαντικό να τρέφεσαι και σωστά παράλληλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:21 Η kalypso έγραψε: #1.370 13-01-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Βρε δεν είναι καλό αυτό... Ο οργανισμός σου δεν παίρνει τις βιταμίνες που του χρειάζονται και μπορεί να αρχίσει να εξασθενεί. Να προσέχεις γιατί κυκλοφορούν και κάτι ιώσεις και αν δεν τρώς σωστά θα είσαι σίγουρα πιο ευάλωτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Ο weak and powerless: #1.371 13-01-08 14:28 εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η adespoto έγραψε: #1.372 13-01-08 14:34 The Stand εγώ λέω να προσέχεις λιγάκι τον εαυτό σου. Αν το ξεκίνησες για δίαιτα και έχεις φτάσει να μην έχεις καθόλου όρεξη τότε δεν ήταν σωστή η δίαιτα που ξεκίνησες. Αν πάλι δεν έχεις όρεξη για άλλους λόγους τότε προσπάθησε να βρεις μια λύση στα προβλήματα που έχεις. Δεν αξίζει για κανένα λόγο να χαλιέσαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:37 Η kalypso έγραψε: #1.373 13-01-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλό. Πρέπει να προσπαθήσει να φάει κάτι διαφορετικό- όχι μεγαλύτερη ποσότητα, εφόσον δεν έχει όρεξη- γιατί το καρότο δεν προσφέρει και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2008 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #1.374 13-01-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Βέβαια καλό είναι να ξέρετε ότι το παστέλι δεν είναι διαιτητικό... Θεωρείται πολύ υγιεινό γιατί δεν έχει πρόσθετα χημικών και ζάχαρης και καθόλου χοληστερίνη. Αλλά 10 φυστίκια ή 6 άλλοι ξηροί καρποί είναι το ίδιο λιπαροί με μία κουταλιά σούπας λάδι... Βέβαια σε κρατάνε καλά, οπότε να έχετε υπ' όψιν ότι παστέλι ίσον πλούσιο σνακ, γλυκό... Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Καλέεε!!! Τρώγε καλέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:49 Η Giovanna έγραψε: #1.375 13-01-08 17:49 καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η Palladin έγραψε: #1.376 13-01-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:04 Ο The Stand: #1.377 14-01-08 12:04 Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η Chimera έγραψε: #1.378 14-01-08 12:51 Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 Angelikaaa charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Βρε δεν είναι καλό αυτό... Ο οργανισμός σου δεν παίρνει τις βιταμίνες που του χρειάζονται και μπορεί να αρχίσει να εξασθενεί. Να προσέχεις γιατί κυκλοφορούν και κάτι ιώσεις και αν δεν τρώς σωστά θα είσαι σίγουρα πιο ευάλωτος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:28 Ο weak and powerless: #1.371 13-01-08 14:28 εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η adespoto έγραψε: #1.372 13-01-08 14:34 The Stand εγώ λέω να προσέχεις λιγάκι τον εαυτό σου. Αν το ξεκίνησες για δίαιτα και έχεις φτάσει να μην έχεις καθόλου όρεξη τότε δεν ήταν σωστή η δίαιτα που ξεκίνησες. Αν πάλι δεν έχεις όρεξη για άλλους λόγους τότε προσπάθησε να βρεις μια λύση στα προβλήματα που έχεις. Δεν αξίζει για κανένα λόγο να χαλιέσαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:37 Η kalypso έγραψε: #1.373 13-01-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλό. Πρέπει να προσπαθήσει να φάει κάτι διαφορετικό- όχι μεγαλύτερη ποσότητα, εφόσον δεν έχει όρεξη- γιατί το καρότο δεν προσφέρει και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2008 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #1.374 13-01-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Βέβαια καλό είναι να ξέρετε ότι το παστέλι δεν είναι διαιτητικό... Θεωρείται πολύ υγιεινό γιατί δεν έχει πρόσθετα χημικών και ζάχαρης και καθόλου χοληστερίνη. Αλλά 10 φυστίκια ή 6 άλλοι ξηροί καρποί είναι το ίδιο λιπαροί με μία κουταλιά σούπας λάδι... Βέβαια σε κρατάνε καλά, οπότε να έχετε υπ' όψιν ότι παστέλι ίσον πλούσιο σνακ, γλυκό... Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Καλέεε!!! Τρώγε καλέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:49 Η Giovanna έγραψε: #1.375 13-01-08 17:49 καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η Palladin έγραψε: #1.376 13-01-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:04 Ο The Stand: #1.377 14-01-08 12:04 Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η Chimera έγραψε: #1.378 14-01-08 12:51 Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 Angelikaaa charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:34 Η adespoto έγραψε: #1.372 13-01-08 14:34 The Stand εγώ λέω να προσέχεις λιγάκι τον εαυτό σου. Αν το ξεκίνησες για δίαιτα και έχεις φτάσει να μην έχεις καθόλου όρεξη τότε δεν ήταν σωστή η δίαιτα που ξεκίνησες. Αν πάλι δεν έχεις όρεξη για άλλους λόγους τότε προσπάθησε να βρεις μια λύση στα προβλήματα που έχεις. Δεν αξίζει για κανένα λόγο να χαλιέσαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:37 Η kalypso έγραψε: #1.373 13-01-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλό. Πρέπει να προσπαθήσει να φάει κάτι διαφορετικό- όχι μεγαλύτερη ποσότητα, εφόσον δεν έχει όρεξη- γιατί το καρότο δεν προσφέρει και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2008 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #1.374 13-01-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Βέβαια καλό είναι να ξέρετε ότι το παστέλι δεν είναι διαιτητικό... Θεωρείται πολύ υγιεινό γιατί δεν έχει πρόσθετα χημικών και ζάχαρης και καθόλου χοληστερίνη. Αλλά 10 φυστίκια ή 6 άλλοι ξηροί καρποί είναι το ίδιο λιπαροί με μία κουταλιά σούπας λάδι... Βέβαια σε κρατάνε καλά, οπότε να έχετε υπ' όψιν ότι παστέλι ίσον πλούσιο σνακ, γλυκό... Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Καλέεε!!! Τρώγε καλέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:49 Η Giovanna έγραψε: #1.375 13-01-08 17:49 καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η Palladin έγραψε: #1.376 13-01-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:04 Ο The Stand: #1.377 14-01-08 12:04 Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η Chimera έγραψε: #1.378 14-01-08 12:51 Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 Angelikaaa charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
The Stand εγώ λέω να προσέχεις λιγάκι τον εαυτό σου. Αν το ξεκίνησες για δίαιτα και έχεις φτάσει να μην έχεις καθόλου όρεξη τότε δεν ήταν σωστή η δίαιτα που ξεκίνησες. Αν πάλι δεν έχεις όρεξη για άλλους λόγους τότε προσπάθησε να βρεις μια λύση στα προβλήματα που έχεις. Δεν αξίζει για κανένα λόγο να χαλιέσαι τόσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 14:37 Η kalypso έγραψε: #1.373 13-01-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλό. Πρέπει να προσπαθήσει να φάει κάτι διαφορετικό- όχι μεγαλύτερη ποσότητα, εφόσον δεν έχει όρεξη- γιατί το καρότο δεν προσφέρει και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιανουαρίου 2008 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #1.374 13-01-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Βέβαια καλό είναι να ξέρετε ότι το παστέλι δεν είναι διαιτητικό... Θεωρείται πολύ υγιεινό γιατί δεν έχει πρόσθετα χημικών και ζάχαρης και καθόλου χοληστερίνη. Αλλά 10 φυστίκια ή 6 άλλοι ξηροί καρποί είναι το ίδιο λιπαροί με μία κουταλιά σούπας λάδι... Βέβαια σε κρατάνε καλά, οπότε να έχετε υπ' όψιν ότι παστέλι ίσον πλούσιο σνακ, γλυκό... Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Καλέεε!!! Τρώγε καλέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:49 Η Giovanna έγραψε: #1.375 13-01-08 17:49 καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η Palladin έγραψε: #1.376 13-01-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:04 Ο The Stand: #1.377 14-01-08 12:04 Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η Chimera έγραψε: #1.378 14-01-08 12:51 Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 Angelikaaa charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless: εγώ απ ότι κατάλαβα δεν κάνει ηθελημένα διαίτα... Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλό. Πρέπει να προσπαθήσει να φάει κάτι διαφορετικό- όχι μεγαλύτερη ποσότητα, εφόσον δεν έχει όρεξη- γιατί το καρότο δεν προσφέρει και πολλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:34 Η Γίδι έγραψε: #1.374 13-01-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Βέβαια καλό είναι να ξέρετε ότι το παστέλι δεν είναι διαιτητικό... Θεωρείται πολύ υγιεινό γιατί δεν έχει πρόσθετα χημικών και ζάχαρης και καθόλου χοληστερίνη. Αλλά 10 φυστίκια ή 6 άλλοι ξηροί καρποί είναι το ίδιο λιπαροί με μία κουταλιά σούπας λάδι... Βέβαια σε κρατάνε καλά, οπότε να έχετε υπ' όψιν ότι παστέλι ίσον πλούσιο σνακ, γλυκό... Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Καλέεε!!! Τρώγε καλέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:49 Η Giovanna έγραψε: #1.375 13-01-08 17:49 καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η Palladin έγραψε: #1.376 13-01-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:04 Ο The Stand: #1.377 14-01-08 12:04 Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η Chimera έγραψε: #1.378 14-01-08 12:51 Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 Angelikaaa charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Μπορείς να έχεις στην τσάντα σου ένα σάντουιτς (με κασέρι, μαρούλι και ντομάτα), ή ενα παστέλι με μέλι,ή ένα σακουλάκι με ξηρούς καρπούς και να φας αν πεινάσεις Click για ανάπτυξη... Βέβαια καλό είναι να ξέρετε ότι το παστέλι δεν είναι διαιτητικό... Θεωρείται πολύ υγιεινό γιατί δεν έχει πρόσθετα χημικών και ζάχαρης και καθόλου χοληστερίνη. Αλλά 10 φυστίκια ή 6 άλλοι ξηροί καρποί είναι το ίδιο λιπαροί με μία κουταλιά σούπας λάδι... Βέβαια σε κρατάνε καλά, οπότε να έχετε υπ' όψιν ότι παστέλι ίσον πλούσιο σνακ, γλυκό... Αρχική Δημοσίευση από The Stand: -4 κιλά σε 9 μέρες. Την βγάζω με κανένα καρότο και ποτήρι γάλα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα παραπάνω... Click για ανάπτυξη... Καλέεε!!! Τρώγε καλέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 17:49 Η Giovanna έγραψε: #1.375 13-01-08 17:49 καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η Palladin έγραψε: #1.376 13-01-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:04 Ο The Stand: #1.377 14-01-08 12:04 Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η Chimera έγραψε: #1.378 14-01-08 12:51 Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 Angelikaaa charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2008 στις 19:02 Η Palladin έγραψε: #1.376 13-01-08 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:04 Ο The Stand: #1.377 14-01-08 12:04 Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η Chimera έγραψε: #1.378 14-01-08 12:51 Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 Angelikaaa charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: καλη επιτυχια σε ολους, και ειδικα στο παλλαντινακι, που ειτε με ειτε χωρις σπυρακι, παλι κουκλι θα ναι! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:04 Ο The Stand: #1.377 14-01-08 12:04 Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η Chimera έγραψε: #1.378 14-01-08 12:51 Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 Angelikaaa charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 12:51 Η Chimera έγραψε: #1.378 14-01-08 12:51 Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 Angelikaaa charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ θέλω να χάσω μερικά κιλά (4-5). Έχω χάσει 1-2 μέχρι τώρα. Δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά δίαιτα ιδιαίτερη , απλά προσέχω λίγο παραπάνω και θα αρχίσω λίγο γυμναστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 16:37 Η kalypso έγραψε: #1.379 14-01-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από The Stand: Τι δίαιτα ρε παιδιά... Απλώς βαριέμαι και να φάω... Click για ανάπτυξη... Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Ο The Stand: #1.380 14-01-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αχ πες μου κι εμένα πώς γίνεται αυτό... Πρέπει να το ράψω το στόμα μου! Click για ανάπτυξη... Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι μόνο κόκκαλα Σήμερα μια μικρή τονοσαλάτα και 2 φέτες του τοστ ολικής αλέσεως. Άντε αύριο το μεσημέρι ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.