[Εδώ υπήρχε προσβητική φράση για τα μέλη του e-steki]
ugh για το ονομα του θεου, δεν ειπα κανενα ηληθιο, το εβαλα ευφημιστικα για να τονισω την αγανακτηση μου, jesus!.
2)έχω τα διπλάσια χρόνια σου. (χμ

..26+26=34…ναι ….τόσο κάνουν

)
και αυτο πρεπει να σημαινει κατι επειδη...? Τον σεβασμο τον κερδιζεις, δεν τον απαιτεις. Ξεκολα, θα μπορουσες να εισαι με τον ενα ποδι στο ταφο και παλι θα επρεπε να κερδισεις το σεβασμο μου. Και δεν ειμαι 26, 24 ειμαι.
Λιγο οφτοπικ, αλλα εγω ξερω κοπελα που ηταν (ειναι?) στην εθνικη ενοργανης, και περιμενε το καλοκαιρι-διακοπες πως και πως για να φαει ενα γλυκο, γιατι δεν της επιτρεποταν! Και θα μου πεις, εκανε υγιεινη διατροφη! Δεν μπορω να πειστω ομως οτι ενα τοσο αδυνατο σωμα ειναι υγιες! Ισως απαραιτητο για το συγκεκριμενο αθλημα, αλλα νομιζω οτι ειναι καταστροφικο για αυτα τα κοριτσια να μην τα αφηνουν να αναπτυχθουν φυσιολογικα..
ναι ουτε εγω επιτρεπω στους αθλητες μου να τρωνε γλυκα (εκτος ελαχιστον εξαιρεσεων). Και εδω που τα λεμε, ΚΑΝΕΝΑΣ, ΠΟΤΕ δεν θα επρεπε να τρωει γλυκα τουλαχιστον οχι συστηματικα. Αλλα το οτι δεν ετρωγε γλυκα δεν σημαινει οτι ετρωγε λιγο, δεν μπορεις να αντεξεις τις προπονησεις αν δεν τρως ΚΑΛΑ. Κοιτα την υγεια τους, αν εξαιρεσεις τα μηχανικα προβληματα που αναπτυσουν (μεσες κτλ τα οποια ειναι οντως ασχημα), η υγεια τους ειναι εξαιρετικη.
btw, λες δεν θες να εισαι σαν την comanenci, ειχα τη τυχη να τη δω απο κοντα, και ειναι μια κουκλα.
ξερεις πολλες σαρανταπενταρες ετσι:
Εσύ είχες σαφώς "αθλητικά" πρότυπα, όταν έχανες.. και τα κατάφερες πολύ καλά.
οχι δεν ειχα, και ουτε εχω εδω που τα λεμε. Οταν αδυνατιζα το μονο προτυπο που ειχα ηταν τα βλεματα των αλλων, τιποτα αλλο.
Σου ξαναλεω, οτι δεν εφερα τα παραδειγματα αθλητων για να πω "ετσι πρεπει να γινεις" αλλα ως δειγμα του τι κανει στο σωμα καθε ειδους προπονηση.
Αν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το θέμα των διατροφικών διαταραχών, θα καταλάβαινες......
πολυ περισοτερο απο οσο νομιζεις. Hell ΕΙΧΑ διατροφικη διαταραχη, που δυστοιχος δεν εχει ενταχθει επισιμα ακομα στο DSM IV-TR ανηκει στις EDNOS αλλα απο οσο ξερω δεδομενου του οτι αρχιζει και γινεται πολυ διαδεδομενη θα ειναι στο DSM V due το 2010-2011.
και καταφερα να την ξεπερασω.
οποτε κατι ξερω και απο δαυτα
Μιλάς σωστά, επιστημονικά, αλλά ξεχνάς το παράγον ψυχολογία του «ασθενή» που θεραπεύεις. Και θέλει υπομονή όλο το πράμα. Κάνεις το καλό να μας μιλάς από την θέση του ειδικού, κάνε το ολόκληρο. Μην νευριάζεις στα μισά…
μα...αφου ειπες οτι δεν θες να γινεις δημας γιατι συγκρηνεσαι με αυτον? (η τον οποιοδηποτε) regardless, το θεμα "διαιτα" η για την ακριβια αλλαγη της σωματοδομης, ειναι θεμα που αφορα με επιτυχεια συστηματικα ενα 5% του πλυθησμου. Ολοι οι υπολοιποι ειναι πολυ ψυχολογικα αδυναμοι για να το καταφερουν. Ναι αρκετοι μπορουν να χασουν μερικα κιλα για τις διακοπες η οτιδηποτε τετοιο, αλλα μονιμες αλαγες...Nope cant do. Κοιτα τον εαυτο σου, ποσα χρονια κανεις "διαιτες" και προσπαθεις να ερθεις στα κιλα που θες? Γιατι δεν τα εχεις καταφερει μεχρι τωρα?
ο ενας παραγωντας ειναι οτι δεν ξερεις πως να το κανεις, ο αλλος οτι δεν μπορεις.
Φέρε ένα καλό παράδειγμα.
καλο παραδειγμα? Οι ανθρωποι εχουν πολυ λανθασμενα προτυπα ομωρφιας. Διαβαζα οτι τα ωραιοτερα ποδια ανηκουν στην gigele τη μοντελα, ητοι αυτη:
οποιος ξερει δυο πραγματα (ουτε καν 5) απο βιομηχανικη και ανατομια μπορει κατευθειαν να δει οτι οι τετρακεφαλοι τις ειναι εξαιρετικα ατροφικοι για το υψος της, το πιθανοτερο ειναι πως μεγαλονοντας θα αναπτυξει προβληματα εντοπισμου της επιγονατιδας (χονδροπαθειες κτλ) και προβληματα στη μεση πολυ απλα γιατι τα ποδια της δεν θα μπορουν να υποστηριξουν ανετα το βαρος της με αποτελεσμα η εγγενος πιο δυνατη μεση να σηκωνει ολα τα φορτια των καθημερινων λειτουργιων. ΕΙΔΙΚΑ ο εσω πλατυς (εκεινος ο μυς δεξια απο το γονατο οπως κοιταμε το αριστερο της ποδι) ειναι πρακτικα ανυπαρκτος.
και αυτα ειναι ποδια "προτυπα" απο την αλλη η μαντονα (και ακομα καλυτερα η κοκκινου ας πουμε που ηταν αθλητρια) μοιαζουν με bodybuilders. Ναι αλλα δεν θα υποφερουν οταν μεγαλωσουν