Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Εμένα δεν πιάνει αυτό.. όταν χωρίζω είναι πιο πιθανό να παχύνω, παρά να αδυνατίσω!Πρέπει βασικά να ερωτευτώ για να αδυνατίσω χωρίς δίαιτα: κάτι που το στομάχι μου γίνεται κόμπος όταν τον βλέπω, κάτι το σεξ, αδυνατίζω χωρίς να το πάρω καν είδηση!
![]()
το αυτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε σεις μπας και δεν θέλετε δίαιτα, αλλά ζυγίζεστε με λάθος τρόπο;![]()
αα,αυτό είναι!! πώς και δεν το'χα σκεφτεί τόσο καιρόό..??

κι έλεγα κι εγώ.."μ'αφού δεν τρώω,γιατί δεν κατεβαίνει..??"..

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αα,αυτό είναι!! πώς και δεν το'χα σκεφτεί τόσο καιρόό..??
κι έλεγα κι εγώ.."μ'αφού δεν τρώω,γιατί δεν κατεβαίνει..??"..![]()
αν αρχίσεις να ζυγίζεσαι έτσι πάντως, έχε το νου σου μην καμιά στιγμή κατέβει απότομα και σε χτυπήσει στο κεφάλι

Isiliel
Επιφανές μέλος

παίρνεις με 0% λιπαρά?Τι κάνεις όταν έχεις λυσσάξει για λίγο ....παγωτάκι?![]()

αν και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ
Isiliel
Επιφανές μέλος

Θα το ξεχάσω!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Τι κάνεις όταν έχεις λυσσάξει για λίγο ....παγωτάκι?![]()
Έχεις φροντίσει από νωρίτερα και έχεις κάνει χυμό λάιφ κατεψυγμένη γρανίτα και τον τσακίζεις

Αν δεν έχεις φροντίσει, τρίβεις πολύυυυυυυυυυυ πάγο, το ανακατεύεις με τον χυμό, το χώνεις για λίγο και στην κατάψυξη και μετά από λίγο... τσουπ! να το παγωτάκι

Isiliel
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

λύση ανάγκης είναι..... δε συγκρίνεται φυσικά με το παγωτό με γεύση τσιχλόφουσκα απ το παγωτομάνια![]()
ιδικα με γευση νουτελα μμμμμμμμ

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

λύση ανάγκης είναι..... δε συγκρίνεται φυσικά με το παγωτό με γεύση τσιχλόφουσκα απ το παγωτομάνια![]()
YΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΑΑ?
Περισσοτερες πληροφοριες για αυτο το παγωτομανια πλιζ!

(α σορι, εδω ειναι τοπικ για διαιτα

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

YΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΑΑ?
Περισσοτερες πληροφοριες για αυτο το παγωτομανια πλιζ!
(α σορι, εδω ειναι τοπικ για διαιτα)
θα σου απαντήσω μόνο στο ότι ναι ρε γμτ... υπάρχει!!!
είναι μάλλον νέα φίρμα με διάφορα καταστήματα...
ΔΥΣΤΧΩΣ έχω ήδη ανακαλύψει δύο από δαύτα τα μαγαζιά του διαβόλου
ένα στην Πλατεία Μπουρναζίου κι ένα στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Παντως μπορεις να φας και κανα παγωτακι που και που και να κρατιεσαι στο βαρος σου. Αμα μπορεις να καις θερμιδες μπορεις να τρως και παραπανω.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Έχασα καμιά δεκαριά κιλά απ' την τελευταία φορά.

Χωρίς να κάνω τίποτα. Μόνο το κλασικό περπάτημα στο Πολυτεχνείο.

Οκ, άκυρο ίσως με το θρεντ (

...
Δέκα;;;
...
ΔΕΚΑ;;;
Ούστ, δαιμονισμένε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

υγ Γιώργο σε μισώ

io-io
Διάσημο μέλος

Σήμερα ζυγίστηκα έτσι για να δω πού είμαι.
Έχασα καμιά δεκαριά κιλά απ' την τελευταία φορά.
Χωρίς να κάνω τίποτα. Μόνο το κλασικό περπάτημα στο Πολυτεχνείο.
Οκ, άκυρο ίσως με το θρεντ (), γιατί εγώ τρώω κανονικότατα.
![]()

Εμενα παντως δεν με παιρνει αλλο, πρεπει να κανω διαιτα. Και να αρχισω και το τεννις μετα τις εξετασεις! Που θα χωρεσω στο φορεμααααααααααααααα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- teacher_40
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- touvlo
- Unboxholics
- Reader
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew
- thenutritionist
- johnsala
- Paragontas7000
- aggelosst9
- taketrance
- fourkaki
- Ωρορα
- Wanda
- chester20080
- epote
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Memetchi
- Joji
- Luludaki
- Scandal
- kordella
- Requiem
- Ilma
- User2350
- camil
- Mt73
- tslef8
- Idontknoww
- defactoboy
- Viedo
- Ria99
- Kassiopi
- Libertus
- harry akritas
- SkyBlu
- Maraki4you
- CiNeFiL
- orchidea
- Εχέμυθη
- Meow
- Johnman97
- rootbreaker
- fmarulezkd
- fockos
- Nickx
- Μαυρίκιος
- Πανδεκτης
- Johnny15
- eleni236
- Κλημεντίνη
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.