mania
Επιφανές μέλος

Mε προλαβε η Νυφη-Πτωμα.
Κατι αλλο. Μη κοβετε γευματα τελειως. Απλα μειωστε τα σε θερμιδες.
Μα δεν είπα ότι κόβω γέυμα, ποτέ μου δεν θα έκοβα γέυμα γιατί απο την πείνα δεν κοιμάμε τα βράδυα, είπα ότι θέλω να γίνω χορτοφάγος, υπάρχουν άπειροι έκει έξω που ζούν σαν βασιλιάδες χωρίς κρέας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπάρχουν άπειροι έκει έξω που ζούν σαν βασιλιάδες χωρίς κρέας.![]()
Και κάποιοι πληρώνουν πολύ ακριβά τις υπερβολές τους: https://news.bbc.co.uk/2/hi/health/687996.stm
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Και κάποιοι πληρώνουν πολύ ακριβά τις υπερβολές τους: https://news.bbc.co.uk/2/hi/health/687996.stm
Να σου εξυγήσω κάτι, δεν κάνω δίαιτα χορτοφάγου, στερόντας την τροφή μου, απλά τρώω ότι και οι χορτοφάγοι για να χάσω κιλά μιας που δεν με πιάνουν σαν θερμίδες, εχτές π.χ. έφαγα μια τεράστεια σαλλάτα με κουνουπίδι λαχανάκι βρηξελών και μπρόκολο και δίπλα κολοκιθάκια και όχι άυτη η ποσότητα που δίχνει άλλα τριπλάσια, άν νοιώσω ότι έχω πρόβλημα σταματάω, δεν θα πεθάνω και για 20-25 κιλά παραπάνω, αυτό να το θυμάσε, εξάλου ούτε αδύνατη θέλω να γίνω, θέλω να πάω κάπου στα 65 κιλά +.
Δεν παίζω με την υγεία μου και δεν θα έπεζα ποτε αυτό να το θυμάσε

Βρε μη βιαζεσαι. Αφου εσυ δεν ειπες οτι κοβεις γευματα, και εγω εκανα σχολιο για να μην κοβετε γευματα....αρα μηπως καποιος αλλος ειπε οτι κοβει γευματα ; (corpse bride)Μα δεν είπα ότι κόβω γέυμα, ποτέ μου δεν θα έκοβα γέυμα

mania
Επιφανές μέλος

Βρε μη βιαζεσαι. Αφου εσυ δεν ειπες οτι κοβεις γευματα, και εγω εκανα σχολιο για να μην κοβετε γευματα....αρα μηπως καποιος αλλος ειπε οτι κοβει γευματα ; (corpse bride)![]()
Εγώ αποκλείετε να το είπα, είμαι κατά του κοψίματος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Λοριεν, οταν σχεδον ολη τη μερα τα μονα διαθεσιμα ειναι τζανκ και πατατακιοειδη, το κοψιμο γευματων ειναι μια καποια λυση για να μην παρουμε την πανω βολτα!

Μανια θα σε μπουφλισω !
Nana
Δραστήριο μέλος

Νανα sorry αν γινομαι αδιακριτος αλλα ποσα κιλα εισαι, ποσα θες να χασεις, ποσο γρηγορα, και ποσες θερμιδες ειναι η διαιτα που σου εδωσαν ;
Τώρα είμαι 55,5. Έφτασα 60,6. Θέλω να γίνω 52. Πόσο γρήγορα δε με νοιάζει. Πόσες θερμίδες δεν ξέρω.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Τώρα είμαι 55,5. Έφτασα 60,6. Θέλω να γίνω 52. Πόσο γρήγορα δε με νοιάζει. Πόσες θερμίδες δεν ξέρω.
καλε εσυ πετσι και κοκκαλο εισαι και κανεις διαιτα;

τι να πουμε κι εμεις δλδ....

Nana
Δραστήριο μέλος

καλε εσυ πετσι και κοκκαλο εισαι και κανεις διαιτα;
τι να πουμε κι εμεις δλδ....![]()
Καλά πετσί και κόκκαλο δε θα έλεγα ότι είμαι, έχω κάτι μπουτάκια παραπάνω, που ευκαιρία ψάχνουν να φουσκώσουν πιο πολύ.

ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

Μόνο που θα στερηθώ τα ζυμαρικά γμτ και αυτό είναι βάναυσο

evouli
Διάσημο μέλος

δεν ξερω πόσα κιλά έχασα, γιατι θα ζυγιστώ όταν ξαναματαπάω στη διαιτολόγο, αλλα η διαφορά είναι αρκετά εμφανής.. κανω και λιγη γυμναστικη τα μεσημερια που γυρναω στο σπιτι..

phyllis
Δραστήριο μέλος

Nana
Δραστήριο μέλος

παιδια μπαινω στη συντηρηση την αλλη εβδομαδα!! ειμαι πολυ χαρουμενη!!! εχασα 13 κιλα σε 3 μηνες και τωρα μπανιω στη συντηρηση εδω ειναι τα δυσκολα!! ελπιζω να πανε ολα καλα!!
Αυτή η συντήρηση πόσο καιρό κρατάει? Και είναι πάλι με πρόγραμμα από τη διαιτολόγο?
Σιγά μη κάνω και συντήρηση αν κρατάει πολύ... έχουμε και διακοπές να πάμε

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Συνήθως κρατάει 1-2 μήνες ανάλογα την απώλεια βάρους
Πάντως δεν είναι τόσο δύσκολη όσο η δίαιτα αλλά πιο απαραίτητα απ την δίαιτα

phyllis
Δραστήριο μέλος

Αυτή η συντήρηση πόσο καιρό κρατάει? Και είναι πάλι με πρόγραμμα από τη διαιτολόγο?
Σιγά μη κάνω και συντήρηση αν κρατάει πολύ... έχουμε και διακοπές να πάμε![]()
εγω θα κανω μεγαλη συντηρηση για να τα κρατησω οσο μπορω τα κιλα μου σταθερα! εμ τι να κανουμε η διαιτα αυτα εχει απαιτει θυσιες ανα θες να εχεις ενα ωραιο σωμα και να τρεφεσαι σωστα!φιλια!!
phyllis
Δραστήριο μέλος

Όταν ξεκινάει η συντήρηση... είναι η στιγμή που πρέπει να δώσεις και την περισσότερη προσοχή γιατί αλλιώς... δώρον άδωρον!
Συνήθως κρατάει 1-2 μήνες ανάλογα την απώλεια βάρους
Πάντως δεν είναι τόσο δύσκολη όσο η δίαιτα αλλά πιο απαραίτητα απ την δίαιτα![]()
συμφωνω!!! η συντηρηση ειναι η περιοδος που πρεπει να μαθεις να τρως σωστα και ισορροπημενα!! οντως τα δυσκολα περασαν αλλα τα σημαντικα ερχονται τωρα γιατι αυτο ειναι και το ουσιωδες κομματι της ολης προσπαθειας! να τα διατηρησεις!! πως παει η εγκυμοσυνη κοπελα μου? καλη λευτερια ευχομαι!! να προσεχεισ!! φιλια
Nana
Δραστήριο μέλος

Δλδ το ξέρω ότι τη μια μέρα ναι μεν μπορεί να φάω πίτσα, αλλά την άλλη να φάω ελαφριά. Δλδ η δίαιτα με βοήθησε να μπω σε πρόγραμμα (και επειδή είναι καλή δίαιτα, την έκανα, γιατί δε με κουράζει και τόσο) και να χάσω τα κιλά. ΑΥτό ήθελα εγώ, γιατί δε μπορούσα να το πάρω απόφαση να μπω σε πρόγραμμα μόνη μου.
Και παλαιότερα, που είχα ανέβει σε κιλά, έκανα δίαιτα μόνη μου, έπεφτα και έμενα εκεί για πολύυυυυυυυ καιρό. Χρόνια. Μόνο τον τελευταίο χρόνο λόγο αλλαγής της καθημερινότητας ξέφυγα... Τέσπα... Να πάω διακοπές και να μη φάω λίγο παραπάνω παγωτάκι;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- teacher_40
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- touvlo
- Unboxholics
- Reader
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew
- thenutritionist
- johnsala
- Paragontas7000
- aggelosst9
- taketrance
- fourkaki
- Ωρορα
- Wanda
- chester20080
- epote
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Memetchi
- Joji
- Luludaki
- Scandal
- kordella
- Requiem
- Ilma
- User2350
- camil
- Mt73
- tslef8
- Idontknoww
- defactoboy
- Viedo
- Ria99
- Kassiopi
- Libertus
- harry akritas
- SkyBlu
- Maraki4you
- CiNeFiL
- orchidea
- Εχέμυθη
- Meow
- Johnman97
- rootbreaker
- fmarulezkd
- fockos
- Nickx
- Μαυρίκιος
- Πανδεκτης
- Johnny15
- eleni236
- Κλημεντίνη
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.