Θα συναντηθούν σύντομα
Συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον Μπαράκ Ομπάμα στον Γ.Παπανδρέου
Με τον Γιώργο Παπανδρέου επικοινώνησε τηλεφωνικώς ο Μπαράκ Ομπάμα, λέγοντάς του ότι ήθελε να είναι από τους πρώτους που θα τον συγχαρούν για την εκλογική νίκη. Θα υπάρξει σύντομα συνάντηση μεταξύ του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και του Αμερικανού προέδρου, η οποία θα καθοριστεί διά της διπλωματικής οδού.
Το τηλεφώνημα έγινε με πρωτοβουλία του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος όπως ανέφερε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ήθελε να είναι από τους πρώτους που θα του έδιναν συγχαρητήρια για τη νίκη του.
Ο Γ.Παπανδρέου επισήμανε στον Μπαράκ Ομπάμα το ρόλο που ο ίδιος επιθυμεί να έχει η Ελλάδα στην περιοχή.
Επίσης στη συνομιλία τους συμφώνησαν να συναντηθούν σύντομα σε ημερομηνία, η οποία θα κανονιστεί διά της διπλωματικής οδού.
Newsroom ΔΟΛ