Αυτο ειναι διέγερση σε τέλεση και βιαιοπραγια και οχι βιαιοπραγια σκετο οπως αρχικα έγραψες
Οποτε σε ρωταω αν κάποιος εξω-πανεπιστημιακος βιαιοπραγησει εναντιον μου ... που ειμαι φοιτητης.
Θα μπορέσει να επέμβει η αστυνομια μολις την καλέσω;
η απαντηση ειναι ΟΧΙ.
Διοτι θα πρέπει να συγκληθει το συμβουλιο πρώτα αφου τους πώ εγω οτι κάποιος ενοχλει.
Στην δικη μου περιπτωση δεν θα έμπαινε καν.
Τεσπα για να μην πλατιάζουμε και πολυ και αν θέλεις να διαβασεις μια αντικειμενικη κριτικη των νομων θα σου γράψω το εξης ->
οι πολιτικοι νομοθέτησαν με βάση το λαϊκο αισθημα. Και το λαϊκο αισθημα μετά την Χουντα δεν ΗΘΕΛΕ καθολου έλεγχο και αστυνομια στα πανεπιστημια διοτι ειχανε κακές αναμνησεις απο τοτε οποτε έτσι εγινε και ετσι συνεχιστηκε. Απο ολους. Πασοκους - Νεοδημοκρατες
και η ΝΔ τα ιδια σκατά εκανε. Απλα λέμε τωρα μηπως ο Μητσοτακης επειδη και ο πατερας του ηταν σχετικά καλος ως μεταρυθμιστης που εμφανιζεται και με βάση την αποφασιστικοτητα που έχω διακρινει απο τους λογους του κάνει κάτι. Στις Ευρωεκλογες ειχα ψηφισει Τζημερο. Σημερα δεν ξέρω. Ειμαι μεταξυ ΝΔ και Τζημερου.
Πάντως ο νομος κατα τη γνωμη μου..... άσχετα τι λενε ο Μανωλεδάκης και ο Παρασκευοπουλάκης και ο ενας και ο άλλος μεγάλοι διανοητες και φιλοσοφοι που αναπαυονται στα νησια των Μακαρων και βγάζουν διανοηματα .... ειναι ελλιπης και ανεπαρκής και πρέπει οπωσδηποτε να μπει απαγορευση στο ποιοι έχουν δικαιωμα εισοδου.
Η ιδια απαγορευση θα έπρεπε να ισχυει και στα ΜΜΜ πχ οχι να υπάρχει τραμπουκος μεσα και να σου λεει δε βγαινω απο το συρμο και να προκαλει προβληματα και να του κανει απλες συστασεις ο σεκιουριτας. Θα βγεις με το ζορι. Σηκωτός αν χρειαστει.
Ο κοσμος πληρώνει δεν μπορει να βλέπει ουτε βρωμιάρηδες , ουτε ναρκωμανεις ουτε περιθωρειακους μπαχαλακηδες ουτε τιποτα σε δημοσια μέρη ή μερη πανεπιστημιων και άλλων χώρων.
Αλλα ενταξει ειναι και οι σεκιουριταδες οπως και οι φυλακες στα Πανεπιστημια διακοσμητικοι.
Στην Ελλάδα οι Υπουργοι νομοθετουν με βάση να εξυπηρετησουν χατηράκια ή να διώξουν την ευθυνη απο πάνω τους οπως οι Παρασκευοπουλοι που αποσυμφορουν τις φυλακές για να γλιτώνει η χωρα τα Ευρωπαϊκα δικαστηρια για τις άθλιες συνθηκες διαβιωσης των κρατουμενων αλλα το προβλημα μεταφερεται ΕΚΤΟΣ... στην κοινωνια μέσα, στην γιαγια το παπου που θα ληστεψουν , μαχαιρωσουν , κτυπησουν.
Η λυση του προβληματος ειναι να φτιάξεις νεες φυλακες για να μεινουν μεσα οσοι χρειάζεται να μένουν. Και να τις δώσεις σε ιδιώτες να τις κάνουν ανθρώπινες για κράτηση. Αλλα τοτε θα αντιδράσουν οι αριστεροι που στην Ελλαδα ειναι πολλοι , αντιδραστικο κράτος βλέπετε ολοι επαναστάτες οπως η παρέα του Συντάγματος που μας κυβερνησε 4 χρονια μένοντας στάσιμοι - άνεργοι και το χειροτερο μερος στο ΚΟΣΜΟ για επενδυσεις. Τέλος.
Οι Παρασκευοπουλοι κατέστρεψαν την Ελλάδα. Πρέπει να φυγουν άμεσα.