Λες για λογική λοιπόν.. Δεν υπάρχει λογική σε αυτά τα πράγματα... Και να θες δεν υπάρχει... Δε σου αρέσει κάτι με λογική...
Ξέρω είναι ντροπή αλλά έτσι ένιωθα. Πότε όμως δεν είπα ψέμματα. Απλώς απέκρυψα μια αλήθεια, τη δική μου δλδ αλήθεια..
Aκριβως αυτο! Αμα ειναι καλο παιδι κάποιος να τον κεράσουμε μια πάστα που λέει
σε φτιάχνει ή οχι ο άλλος/άλλη;

τι καλα παιδια και ιστοριες. Εντάξει δεν θα σε αφησει μέσα στη μαυρη νυχτα κανεις να γυρισεις μονη σου σπιτι τα αρχέγονα ενστικτα ενος άντρα προστατευτικου δεν το επιτρέπουν αυτο σαν κινηση! Ουτε θα σε μπλέξει με παρέες και κακες συνηθειες .... αν με πιάνεις.
Ολοι καλοι ειμαστε! Ο καθενας με τα ελατωματα και τα + του. Αλλα το θεμα ειναι αυτος που βλέπεις ή αυτη σε φτιάχνει σαν άτομο ερωτικά; δηλαδη αμα πέσετε στο κρεβάτι έχεις την επιθυμια να ορμηξεις πάνω του/της που λέμε και να ξεχάσεις τον τοπο και τον χρονο για λιγο; αμα εισαι ντεμι άστο. Τσάμπα θα το ξεκινησεις. Καμια φορα βεβαια τρώγοντας ερχεται και η ορεξη αλλα συνηθως αυτο το βλέπεις στα πρώτα 3 το πολύ 4 ραντεβου. Για μενα αν κάποιοι βγαινουν μονοι τους για δευτερη φορα εεε εκει πρέπει να κανει ο άντρας κινηση.
Ετσι συμβουλεψα και εναν φιλο που του αρεσε η παρέα κάποιας αλλα τον εβλεπα οτι ερωτικα σφιγγοτανε. Λοιπον σε αυτα δεν σφιγγεσαι βγαινουν απο μονα τους. Ο ερωτας ειναι ένστικτο. Ειναι η επικοινωνια ενος ζευγαριου στο κρεβάτι χωρις λογια και αναλυσεις. Απλά υπάρχει η έλξη!
Εντάξει δεν ειναι ευκολο πράγμα η απορριψη ειδικα οταν κάποια σου αρέσει και δεν υπάρχει ανταποκριση. Οι απροσδοκητες γνωριμιες αυτο το στοχο εχουν (ενας απο αυτους) ειναι να αναπτερώσουν το ηθικο του άντρα και της γυναικας και να τους κάνουν να προχωρησουν βλέποντας οτι έχουν και α΄λλες πολλές επιλογές. Κανεναν δεν συμφέρει να κολλάει σε ενα ατομο ουτε αυτον που απορριπτει γιατι έρχεται σε δυσκολη θέση και ενοχλειται κιολας αλλα ουτε και σε αυτον που απορριπτεται διοτι δεν υπάρχει αποδοχη να λυτρώσει τον πόθο του. Περιεργα παιχνιδια του μυαλού. Θελει ψυχραιμια. Δεν ειναι ευκολο. Ειδικα αμα καψουρευτεις.
Τα ίδια μου λέει κι εκείνος για την κοιλιά.. Ενώ γενικά έχει απίστευτο σώμα, η κοιλιά κοιλιά. Βέβαια όταν τον γνώρισα ήμασταν και οι δύο αρκετά πιο αδύνατοι και με επίπεδη κοιλιά. Η καλοπέραση μας έβρισκε πολλές φορές στα ταβερνάκια κι έτσι ψιλό χαλάσαμε..δε βαριέσαι λέω καλά να μαστε, αλλά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και ο ένας και ο άλλος, χωρίς πίεση βέβαια..
Όχι όχι Καμμια σχέση το ζήτημα φτιάχνω εμφάνιση για τους άλλους. Άλλωστε εγω προσωπικά δεν βγαίνω, όπως έχω γράψει ενώ είμαι κοινωνική γενικά η ζωή μας τα χει φέρει έτσι που οι επαφές μας είναι ελάχιστες(και θα ήθελα παρα πολύ να αλλάξει αυτό γιατί μου λείπει) άρα αφού δεν πάω πουθενά περαν της δουλειάς μου δεν έχω και καπου να δειχτω. Ειναι καθαρά για μένα, να μπω επιτέλους σε εκείνα τα ωραία παντελόνια που είχα (αν και χλωμό το βλέπω γιατί η κοιλιά της γέννας αργεί να στρώσει και τα παχακια στα πλαϊνά ) προσπαθώ ομως. Ήδη έχω κόψει γλυκά και το βράδυνο. Επειδή όμως θηλάζω πεινάω και είναι λογικό... Αλλά προσπαθώ με μέτρο. Φταίμε κι εμείς όμως που ξεσηκώνουμε ο ένας τον άλλο. Αν πχ δεν έχω μαγειρέψει του λέω έλα να πάρουμε σουβλάκια... Η εκείνος λαχταράει πίτσα Σάββατο βράδυ οπότε δύσκολα λέμε όχι.. Τις άλλες μέρες όμως μάζεμα. Μαγειρεύω και για τη μικρή αναγκαστικά και μη τρώμε υγιεινά. Και άρχισα και γυμναστική στο σπίτι αύριο είναι η μέρα μου. Έχω φτιάξει πρόγραμμα (που με τα παιδιά είναι λίγο δύσκολο αλλά το πασάρω ως παιχνίδι.. Και το κάνω όταν το μωρό κοιμάται η είναι ηρεμο) Το πάω λαού λαού.. Αλλά δεν πάει έτσι.. Ότι φτιάχνεις μια βδομάδα να το γκρεμίζεις σε μια μέρα..
Εγώ προσωπικά πιστεύω πως θα ξαναβρώ τους παλιούς ρυθμούς μου όταν τα παιδιά θα πηγαίνουν σχολείο, έτσι θα έχω χρόνο πιο πολύ. Δε βιάζομαι βέβαια γιατί αυτή η εποχή με τα μωρά με τρελαίνει, περνάω μαζί τους στιγμές που θέλω ο χρόνος να σταματά και βάζω σε δεύτερη μοίρα εμενα. Αλλά έχω λέω καιρό μπροστά μου απλως προσοχή γιατί άμα ξεφύγεις.....
Ο άντρας μου έχει χρόνο να κάνει αθλητισμό, το ζητάει. Ενώ εγώ δεν καίγομαι. Δλδ μου λέει πήγαινε γυμναστήριο θα τα κρατάω εγώ αλλά αυτός ο χρόνος εμένα μου είναι πολύτιμος μαζί τους... Τους λέω παραμύθια, παίζουμε.. Μιλάμε.. Αγκαλιαζομαστε.. Άμα πάω μια φορά γυμναστήριο θα γυρίσω πίσω κακήν κακώς.. Προτιμώ παρέα τους. Αν δε δούλευα όλα θα ήταν διαφορετικά δεν το συζητώ..
Πωπω ειναι πολυ ωραια ολα αυτα που γράφεις! Μπράβο. Ε ντάξει εγω εχω χρονο να βγαινω μέρα παρα μέρα γιατι ειμαι μούργος και σινγκλ

και εγω αυτη την εποχη περναω Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Α. Ακομα πιο ωραια και απο φοιτητης. Γιατι εχω τη δουλειά μου και μπορώ να βγαινω βολτες και να χαλάω οποτε θέλω. Και που δεν πάω! Μπορει να ξεκινησουμε με κρασάκι ή ουζο και μετά να συνεχισουμε με ποτάκι ! Και μετά να πάμε και σε άλλο μαγαζι! Εγω περνάω καλα με βολτες με φιλους και καμια γνωριμια (οποτε κάτσει εννοειται) γιατι εντάξει δεν θελω να γινω και ο ενοχλητικος πέφτουλας που πάει οπου νά ναι.
Εσυ περνάς ωραια με τα παιδάκια σου. Μια χαρά. Πάντως τα σουβλάκια - καλαμακι κοτοπουλο δεν ειναι ασχημα αρκει να πάρετε ΜΟΝΟ αυτά και να έχετε φτιάξει και μια σπιτική μουσταρδα ή να έχετε παρει μια (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ) βιολογική με λιγες πατατουλες στο γκριλ που γινονται σαν τηγανιτες! Μπορεις να φας ποιοτικά χωρις να επιλέξεις σαβουρα.
Το ξερω οτι σου ειπε τα ιδια και εκεινος για την κοιλια ολοι του γυμναστηριου τα ιδια λεμε το θεμα ειναι ποιος τα τηρει

γιατι και εγω στο παρελθον αρκετες φορές μετά το σέξ ειχα πει στη δικιά μου ... έλα ελα σηκω μωρο μου πάμε να μας κεράσω γλυκο στου Στεργιου

ψοφάω τωρα !
Κτυπουσα μιλφεηγ και μπλακ φορεστ και μετά έπεφτα ανασκελα και μουγκριζα σαν λιοντάρι απο την συνολική ευχαριστηση