Εμφάνιση με προσωπικότητα vs ομορφιά

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,733 μηνύματα.
Λες για λογική λοιπόν.. Δεν υπάρχει λογική σε αυτά τα πράγματα... Και να θες δεν υπάρχει... Δε σου αρέσει κάτι με λογική...

Ξέρω είναι ντροπή αλλά έτσι ένιωθα. Πότε όμως δεν είπα ψέμματα. Απλώς απέκρυψα μια αλήθεια, τη δική μου δλδ αλήθεια..


Aκριβως αυτο! Αμα ειναι καλο παιδι κάποιος να τον κεράσουμε μια πάστα που λέει :D :D

σε φτιάχνει ή οχι ο άλλος/άλλη; :loltooth: τι καλα παιδια και ιστοριες. Εντάξει δεν θα σε αφησει μέσα στη μαυρη νυχτα κανεις να γυρισεις μονη σου σπιτι τα αρχέγονα ενστικτα ενος άντρα προστατευτικου δεν το επιτρέπουν αυτο σαν κινηση! Ουτε θα σε μπλέξει με παρέες και κακες συνηθειες .... αν με πιάνεις.

Ολοι καλοι ειμαστε! Ο καθενας με τα ελατωματα και τα + του. Αλλα το θεμα ειναι αυτος που βλέπεις ή αυτη σε φτιάχνει σαν άτομο ερωτικά; δηλαδη αμα πέσετε στο κρεβάτι έχεις την επιθυμια να ορμηξεις πάνω του/της που λέμε και να ξεχάσεις τον τοπο και τον χρονο για λιγο; αμα εισαι ντεμι άστο. Τσάμπα θα το ξεκινησεις. Καμια φορα βεβαια τρώγοντας ερχεται και η ορεξη αλλα συνηθως αυτο το βλέπεις στα πρώτα 3 το πολύ 4 ραντεβου. Για μενα αν κάποιοι βγαινουν μονοι τους για δευτερη φορα εεε εκει πρέπει να κανει ο άντρας κινηση.

Ετσι συμβουλεψα και εναν φιλο που του αρεσε η παρέα κάποιας αλλα τον εβλεπα οτι ερωτικα σφιγγοτανε. Λοιπον σε αυτα δεν σφιγγεσαι βγαινουν απο μονα τους. Ο ερωτας ειναι ένστικτο. Ειναι η επικοινωνια ενος ζευγαριου στο κρεβάτι χωρις λογια και αναλυσεις. Απλά υπάρχει η έλξη!

Εντάξει δεν ειναι ευκολο πράγμα η απορριψη ειδικα οταν κάποια σου αρέσει και δεν υπάρχει ανταποκριση. Οι απροσδοκητες γνωριμιες αυτο το στοχο εχουν (ενας απο αυτους) ειναι να αναπτερώσουν το ηθικο του άντρα και της γυναικας και να τους κάνουν να προχωρησουν βλέποντας οτι έχουν και α΄λλες πολλές επιλογές. Κανεναν δεν συμφέρει να κολλάει σε ενα ατομο ουτε αυτον που απορριπτει γιατι έρχεται σε δυσκολη θέση και ενοχλειται κιολας αλλα ουτε και σε αυτον που απορριπτεται διοτι δεν υπάρχει αποδοχη να λυτρώσει τον πόθο του. Περιεργα παιχνιδια του μυαλού. Θελει ψυχραιμια. Δεν ειναι ευκολο. Ειδικα αμα καψουρευτεις.

Τα ίδια μου λέει κι εκείνος για την κοιλιά.. Ενώ γενικά έχει απίστευτο σώμα, η κοιλιά κοιλιά. Βέβαια όταν τον γνώρισα ήμασταν και οι δύο αρκετά πιο αδύνατοι και με επίπεδη κοιλιά. Η καλοπέραση μας έβρισκε πολλές φορές στα ταβερνάκια κι έτσι ψιλό χαλάσαμε..δε βαριέσαι λέω καλά να μαστε, αλλά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και ο ένας και ο άλλος, χωρίς πίεση βέβαια..

Όχι όχι Καμμια σχέση το ζήτημα φτιάχνω εμφάνιση για τους άλλους. Άλλωστε εγω προσωπικά δεν βγαίνω, όπως έχω γράψει ενώ είμαι κοινωνική γενικά η ζωή μας τα χει φέρει έτσι που οι επαφές μας είναι ελάχιστες(και θα ήθελα παρα πολύ να αλλάξει αυτό γιατί μου λείπει) άρα αφού δεν πάω πουθενά περαν της δουλειάς μου δεν έχω και καπου να δειχτω. Ειναι καθαρά για μένα, να μπω επιτέλους σε εκείνα τα ωραία παντελόνια που είχα (αν και χλωμό το βλέπω γιατί η κοιλιά της γέννας αργεί να στρώσει και τα παχακια στα πλαϊνά ) προσπαθώ ομως. Ήδη έχω κόψει γλυκά και το βράδυνο. Επειδή όμως θηλάζω πεινάω και είναι λογικό... Αλλά προσπαθώ με μέτρο. Φταίμε κι εμείς όμως που ξεσηκώνουμε ο ένας τον άλλο. Αν πχ δεν έχω μαγειρέψει του λέω έλα να πάρουμε σουβλάκια... Η εκείνος λαχταράει πίτσα Σάββατο βράδυ οπότε δύσκολα λέμε όχι.. Τις άλλες μέρες όμως μάζεμα. Μαγειρεύω και για τη μικρή αναγκαστικά και μη τρώμε υγιεινά. Και άρχισα και γυμναστική στο σπίτι αύριο είναι η μέρα μου. Έχω φτιάξει πρόγραμμα (που με τα παιδιά είναι λίγο δύσκολο αλλά το πασάρω ως παιχνίδι.. Και το κάνω όταν το μωρό κοιμάται η είναι ηρεμο) Το πάω λαού λαού.. Αλλά δεν πάει έτσι.. Ότι φτιάχνεις μια βδομάδα να το γκρεμίζεις σε μια μέρα..

Εγώ προσωπικά πιστεύω πως θα ξαναβρώ τους παλιούς ρυθμούς μου όταν τα παιδιά θα πηγαίνουν σχολείο, έτσι θα έχω χρόνο πιο πολύ. Δε βιάζομαι βέβαια γιατί αυτή η εποχή με τα μωρά με τρελαίνει, περνάω μαζί τους στιγμές που θέλω ο χρόνος να σταματά και βάζω σε δεύτερη μοίρα εμενα. Αλλά έχω λέω καιρό μπροστά μου απλως προσοχή γιατί άμα ξεφύγεις.....
Ο άντρας μου έχει χρόνο να κάνει αθλητισμό, το ζητάει. Ενώ εγώ δεν καίγομαι. Δλδ μου λέει πήγαινε γυμναστήριο θα τα κρατάω εγώ αλλά αυτός ο χρόνος εμένα μου είναι πολύτιμος μαζί τους... Τους λέω παραμύθια, παίζουμε.. Μιλάμε.. Αγκαλιαζομαστε.. Άμα πάω μια φορά γυμναστήριο θα γυρίσω πίσω κακήν κακώς.. Προτιμώ παρέα τους. Αν δε δούλευα όλα θα ήταν διαφορετικά δεν το συζητώ..


Πωπω ειναι πολυ ωραια ολα αυτα που γράφεις! Μπράβο. Ε ντάξει εγω εχω χρονο να βγαινω μέρα παρα μέρα γιατι ειμαι μούργος και σινγκλ :loltooth: και εγω αυτη την εποχη περναω Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Α. Ακομα πιο ωραια και απο φοιτητης. Γιατι εχω τη δουλειά μου και μπορώ να βγαινω βολτες και να χαλάω οποτε θέλω. Και που δεν πάω! Μπορει να ξεκινησουμε με κρασάκι ή ουζο και μετά να συνεχισουμε με ποτάκι ! Και μετά να πάμε και σε άλλο μαγαζι! Εγω περνάω καλα με βολτες με φιλους και καμια γνωριμια (οποτε κάτσει εννοειται) γιατι εντάξει δεν θελω να γινω και ο ενοχλητικος πέφτουλας που πάει οπου νά ναι.

Εσυ περνάς ωραια με τα παιδάκια σου. Μια χαρά. Πάντως τα σουβλάκια - καλαμακι κοτοπουλο δεν ειναι ασχημα αρκει να πάρετε ΜΟΝΟ αυτά και να έχετε φτιάξει και μια σπιτική μουσταρδα ή να έχετε παρει μια (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ) βιολογική με λιγες πατατουλες στο γκριλ που γινονται σαν τηγανιτες! Μπορεις να φας ποιοτικά χωρις να επιλέξεις σαβουρα.

Το ξερω οτι σου ειπε τα ιδια και εκεινος για την κοιλια ολοι του γυμναστηριου τα ιδια λεμε το θεμα ειναι ποιος τα τηρει :loltooth: γιατι και εγω στο παρελθον αρκετες φορές μετά το σέξ ειχα πει στη δικιά μου ... έλα ελα σηκω μωρο μου πάμε να μας κεράσω γλυκο στου Στεργιου :loltooth: ψοφάω τωρα !

Κτυπουσα μιλφεηγ και μπλακ φορεστ και μετά έπεφτα ανασκελα και μουγκριζα σαν λιοντάρι απο την συνολική ευχαριστηση :D :D :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,239 μηνύματα.
Αποφάσισα να το διακόψω. Πότε δεν του είπα τον λόγο γιατί ντρεπόμουν κι ακόμα ντρέπομαι που το γράφω.. Για πολλά χρόνια με έπαιρνε πολύ συχνά τηλέφωνο και λέγαμε τα νέα μας, πότε δεν κατάλαβε γιατί το σταματήσαμε.. Μέχρι που ερωτεύτηκα και ντομπρα του ζήτησα να μην ξαναμιλήσουμε εφόσον ήμουν αλλού.

Λες για λογική λοιπόν.. Δεν υπάρχει λογική σε αυτά τα πράγματα... Και να θες δεν υπάρχει... Δε σου αρέσει κάτι με λογική...

Ξέρω είναι ντροπή αλλά έτσι ένιωθα. Πότε όμως δεν είπα ψέμματα. Απλώς απέκρυψα μια αλήθεια, τη δική μου δλδ αλήθεια..

Εγώ προσωπικά πιστεύω πως θα ξαναβρώ τους παλιούς ρυθμούς μου όταν τα παιδιά θα πηγαίνουν σχολείο, έτσι θα έχω χρόνο πιο πολύ. Δε βιάζομαι βέβαια γιατί αυτή η εποχή με τα μωρά με τρελαίνει, περνάω μαζί τους στιγμές που θέλω ο χρόνος να σταματά και βάζω σε δεύτερη μοίρα εμενα. Αλλά έχω λέω καιρό μπροστά μου απλως προσοχή γιατί άμα ξεφύγεις.....

Αυτο εννοουσα και εγω,οτι το πηγες μεσω καποιας λογικης εσυ.Ενω περναγες καλα μπηκες στην διαδικασια να σκεφτεις το ταδε,τι θα πουν οι φιλες μου,μα εγω ειμαι πιο "ωραια" μου αξιζει κατι καλυτερο κτλπ. Σημασια εδω οποτε εχει εαν κοιτας και "βλεπεις" με το μυαλο σου η βαση του τι σε κανει ευτυχισμενη. Προφανως δεν ησουν ποτε ερωτευμενη και δεν υπηρξε συνδεση για να υπερνικησεις αυτο που σε κρατουσε πισω.Αυτο δεν ειναι ντροπη ουτε χρειαζεται να νιωθεις ντροπη.Ντροπη θα ηταν να το συνεχιζες ενω εσυ δεν ενιωθες καλα και εκεινος πιστευε οτι ολα ηταν καλα.Τουλαχιστον τωρα δεν ξερει τον λογο που σπασατε αλλα αυτο δεν τον αποκλειει απο το να βρει καποια αλλη που θα της αρεσει περισσοτερο.

Προφανως εχεις καποιες τασεις ναρκισσισμου,οποτε κακως προσπαθησες να πιεσεις τον εαυτο σου να αλλαξει διοτι πολυ απλα δεν λειτουργεις ετσι,τουλαχιστον οχι τωρα.Ισως σε βαθος χρονου αυτο αλλαξει ισως οχι. Σε αυτο το σημειο : Μην ξεχνας απλα οτι η εμφανιση οσο περναει ο χρονος φθειρεται.Ειναι αναποφευκτη διαδικασια της φυσης.Οτι ακμαζει καποια στιγμη σιγουρα θα παρακμασει...δυο πραγματα μενουν αναλλοιωτα & παντοτινα και σπανιως αλλαζουν σε εναν ανθρωπο,συνηθως με μια εξαιρετικα δυσκολη παρεμβαση:Ο χαρακτηρας και το βλεμμα του.Ολες οι δυνατοτητες που εχουμε ηταν ενσωματωμενες μεσα μας απο την ημερα που γεννηθηκαμε.Απο εκει πρεπει να "μετραμε" την αξια στους ανθρωπους.Πρεπει να "ξεγυμνωνουμε" οχι μονο τα σωματα τους(απο ερωτικης σκοπιας),αλλα και τους χαρακτηρες τους.Διαφορετικα δεν εχουμε πραγματικη σχεση με κανεναν,οχι παραπανω απο οσο θα ειχαμε με ενα αψυχο ρομποτ.Στο τελος οποτε πρεπει να εχει μεινει κατι περισσοτερο απο μια απλη ομορφη εικονα η οποια ειναι εφημερη.

Οσο για το θεμα σου με τον χρονο,βρες η ιδια τον χρονο που χρειαζεσαι και καντο τωρα με ενα πλανο οχι μετα.Το θα περιμενω να πανε σχολειο τα παιδια θα σε "φυλακισει" διοτι εσυ θες να κανεις και αλλα πραγματα και μαλιστα αυτη την στιγμη.Δεν θα εισαι χαρουμενη και θα περιμενεις παντα τις καταλληλες συνθηκες,οι οποιες δεν θα υπαρξουν γιατι παντα κατι θα προκυπτει και τα παιδια παντα θα εχουν αναγκες. Στο τελος θα μπουχτισεις και θα κανεις δυστυχισμενη και την οικογενεια σου αφου η υπομονη εξαντλειται και αρχιζει η μουρμουρα. Το πηγα λιγο μακρια αλλα συνηθως ετσι γινεται.Δεν χρειαζεται να κανεις τεραστιες αλλαγες για να δουλευεις προς την κατευθυνση της ζωης που θες. Παρε τα παιδια η/και τον αντρα σου και πηγαιντε εξω μια βολτα με φιλους σας.Εαν και οι φιλοι σας εχουν παιδια αυτο ειναι ιδανικο διοτι θα εχετε τις ιδιες προτεραιοτητες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hameleon

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η hameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 233 μηνύματα.
Καλημέρα.Διαβάζοντας το θέμα,έχω μία απορία.Μόνο εμένα με απωθεί εντελώς η ιδέα οτι στα πλαίσια της συντροφικότητας κάποιος θα πάρει το θάρρος να σου πεί πάρε ή χάσε κιλά,κάνε αυτό το χτένισμα,φόρα αυτό το παπούτσι/ρούχο κτλ.Αυτό με ενοχλεί απίστευτα γιατί ούτε εγώ το κάνω.Και δεν εννοώ περιπτώσεις παραμέλησης του εαυτού σου σε βαθμό επικίνδυνο για την υγεία σου,αλλά το προσωπικό στύλ του καθένα πρέπει να γίνεται σεβαστό.Αν ας πούμε κάποιος θέλει το τάδε χτένισμα/ρούχο/εσώρουχο/παπούτσι/σώμα και γω δεν ξέρω τι άλλο γιατί δεν απευθύνεται εξ΄αρχής σε κάποια που τα διαθέτει και έρχεται να ''την πεί'' σε σένα;Αυτό εμένα με φουντώνει απίστευτα γιατί ποτέ δεν με ένοιαζε τι θα πούν οι φίλοι και αν θα τους αρέσει ο σύντροφος μου,ούτε σχολίασα ποτέ αρνητικά κάποιον σύντροφο άλλης λόγω εμφάνισης.Αυτή τον επέλεξε,αυτή θα κοιμάται μαζί του εμένα τι λόγος μου πέφτει;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,052 μηνύματα.
Διαβάζω όλα αυτά και σκέφτομαι τί θα μας έλεγε ένας ηλικιωμένος άνθρωπος που έζησε με τον/την σύντροφό του/της επί χρόνια σχετικά με αυτό το θέμα.
Είμαι σίγουρη οτι αυτός ο άνθρωπος θα γελούσε με τις επιφανειακές μας σκέψεις. Είμαι σίγουρη οτι θα κοιτούσε φωτογραφίες του από όταν ήταν 20 - 30 ετών και θα προσπαθούσε να θυμηθεί αν σκεφτόταν κι εκείνος έτσι. Είμαι σίγουρη οτι θα κοίταζε τις ρυτίδες του στον καθρέπτη και το γερασμένο του κορμί και θα χαμογελούσε πικρά. Είμαι σίγουρη πως θα αγκάλιαζε τη σύντροφό του που κι εκείνη θα έχει τις ρυτίδες και το πονεμένο της κορμί και θα της έλεγε "ευχαριστώ που πέρασες μια ζωή μαζί μου κι ας μην ήμουν τόσο όμορφος".
Είναι φυσιολογικό τα νιάτα, ελλείψει άλλων, σοβαρότερων προβλημάτων, να δημιουργούν ανούσια θέματα να ασχολούνται.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hameleon

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η hameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 233 μηνύματα.
Διαβάζω όλα αυτά και σκέφτομαι τί θα μας έλεγε ένας ηλικιωμένος άνθρωπος που έζησε με τον/την σύντροφό του/της επί χρόνια σχετικά με αυτό το θέμα.
Είμαι σίγουρη οτι αυτός ο άνθρωπος θα γελούσε με τις επιφανειακές μας σκέψεις. Είμαι σίγουρη οτι θα κοιτούσε φωτογραφίες του από όταν ήταν 20 - 30 ετών και θα προσπαθούσε να θυμηθεί αν σκεφτόταν κι εκείνος έτσι. Είμαι σίγουρη οτι θα κοίταζε τις ρυτίδες του στον καθρέπτη και το γερασμένο του κορμί και θα χαμογελούσε πικρά. Είμαι σίγουρη πως θα αγκάλιαζε τη σύντροφό του που κι εκείνη θα έχει τις ρυτίδες και το πονεμένο της κορμί και θα της έλεγε "ευχαριστώ που πέρασες μια ζωή μαζί μου κι ας μην ήμουν τόσο όμορφος".
Είναι φυσιολογικό τα νιάτα, ελλείψει άλλων, σοβαρότερων προβλημάτων, να δημιουργούν ανούσια θέματα να ασχολούνται.


Μα αυτό ξεχνάνε οι περισσότεροι οτι η ομορφιά είναι παροδική.Δεν λέω σε καμία περίπτωση να μην προσέχει κάποιος την εμφάνιση του,αλλά οι άνθρωποι και κυρίως οι σύντροφοι μας δεν υπάρχουν για να τέρπουν 24 ώρες τη μέρα τους οφθαλμούς μας.Αν θες να κάνεις σχέση/γάμο/συγκατοίκηση και απεριποίητο θα τον δείς τον άλλο και άρρωστο και με αυξομειώσεις βάρους(συνήθως).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,733 μηνύματα.
Καλημέρα.Διαβάζοντας το θέμα,έχω μία απορία.Μόνο εμένα με απωθεί εντελώς η ιδέα οτι στα πλαίσια της συντροφικότητας κάποιος θα πάρει το θάρρος να σου πεί πάρε ή χάσε κιλά,κάνε αυτό το χτένισμα,φόρα αυτό το παπούτσι/ρούχο κτλ.Αυτό με ενοχλεί απίστευτα γιατί ούτε εγώ το κάνω.Και δεν εννοώ περιπτώσεις παραμέλησης του εαυτού σου σε βαθμό επικίνδυνο για την υγεία σου,αλλά το προσωπικό στύλ του καθένα πρέπει να γίνεται σεβαστό.Αν ας πούμε κάποιος θέλει το τάδε χτένισμα/ρούχο/εσώρουχο/παπούτσι/σώμα και γω δεν ξέρω τι άλλο γιατί δεν απευθύνεται εξ΄αρχής σε κάποια που τα διαθέτει και έρχεται να ''την πεί'' σε σένα;Αυτό εμένα με φουντώνει απίστευτα γιατί ποτέ δεν με ένοιαζε τι θα πούν οι φίλοι και αν θα τους αρέσει ο σύντροφος μου,ούτε σχολίασα ποτέ αρνητικά κάποιον σύντροφο άλλης λόγω εμφάνισης.Αυτή τον επέλεξε,αυτή θα κοιμάται μαζί του εμένα τι λόγος μου πέφτει;


Τωρα σοβαρά αν σου πει ο συντροφος σου να βάλεις κάποια εσωρουχα που του αρέσουν θα του πεις γιατι δεν απευθυνεσαι σε αυτες που τα φοράνε ηδη ; :loltooth:

Διαβάζω όλα αυτά και σκέφτομαι τί θα μας έλεγε ένας ηλικιωμένος άνθρωπος που έζησε με τον/την σύντροφό του/της επί χρόνια σχετικά με αυτό το θέμα.
Είμαι σίγουρη οτι αυτός ο άνθρωπος θα γελούσε με τις επιφανειακές μας σκέψεις. Είμαι σίγουρη οτι θα κοιτούσε φωτογραφίες του από όταν ήταν 20 - 30 ετών και θα προσπαθούσε να θυμηθεί αν σκεφτόταν κι εκείνος έτσι. Είμαι σίγουρη οτι θα κοίταζε τις ρυτίδες του στον καθρέπτη και το γερασμένο του κορμί και θα χαμογελούσε πικρά. Είμαι σίγουρη πως θα αγκάλιαζε τη σύντροφό του που κι εκείνη θα έχει τις ρυτίδες και το πονεμένο της κορμί και θα της έλεγε "ευχαριστώ που πέρασες μια ζωή μαζί μου κι ας μην ήμουν τόσο όμορφος".
Είναι φυσιολογικό τα νιάτα, ελλείψει άλλων, σοβαρότερων προβλημάτων, να δημιουργούν ανούσια θέματα να ασχολούνται.


εντάξει με αυτη τη λογική και ενας μοναχος στο Θιβέτ θα γελουσε διαβάζοντας τα θρέντ των κοσμικών. Αυτο τι σημαινει οτι πρέπει να ακολουθησουμε την κατευθυνση του; άλλη φάση εισαι στα 20 άλλη στα 30 και άλλη στα 40.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

hameleon

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η hameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 233 μηνύματα.
Τωρα σοβαρά αν σου πει ο συντροφος σου να βάλεις κάποια εσωρουχα που του αρέσουν θα του πεις γιατι δεν απευθυνεσαι σε αυτες που τα φοράνε ηδη ; :loltooth:


Αν δεν μου αρέσουν ναι δεν θα κάτσω να καταπιεστώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,733 μηνύματα.
Αν δεν μου αρέσουν ναι δεν θα κάτσω να καταπιεστώ.


Ελα μωρε τωρα μια προταση θα σου κανει ο δικος σου !!! Για καλο ... αμεσως να πάρεις τη στραβη εκδοχη οτι σε καταπιέζει.
Αμα δεν θες οκ δεν θα στα φορέσει και με το ζορι :loltooth: οπως στο κωνσταντινου και ελενης που η ελενη ειχε σεληνιαστει και κυνηγαγε τον κατακουζινα να του φορέσει την τάνγκα :loltooth: :loltooth:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hameleon

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η hameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 233 μηνύματα.
Ελα μωρε τωρα μια προταση θα σου κανει ο δικος σου !!! Για καλο ... αμεσως να πάρεις τη στραβη εκδοχη οτι σε καταπιέζει.
Αμα δεν θες οκ δεν θα στα φορέσει και με το ζορι :loltooth: οπως στο κωνσταντινου και ελενης που η ελενη ειχε σεληνιαστει και κυνηγαγε τον κατακουζινα να του φορέσει την τάνγκα :loltooth: :loltooth:


Μα ακριβώς αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με το ζόρι ούτε με ψυχολογική πίεση.Δες το λίγο και απο την αντίθετη, αν απο εσένα κάποια ήθελε να φορέσεις π.χ.στρίνγκ και εσύ δεν ήθελες,πως θα ένιωθες;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,733 μηνύματα.
Μα ακριβώς αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με το ζόρι ούτε με ψυχολογική πίεση.Δες το λίγο και απο την αντίθετη, αν απο εσένα κάποια ήθελε να φορέσεις π.χ.στρίνγκ και εσύ δεν ήθελες,πως θα ένιωθες;


Τωρα αυτο το παράδειγμα ειναι τελειως άκυρο! Εγω να φορέσω την τάνγκα;; απο που και ως πού; :D

θα ένιωθα ... υποτακτικος! Θα της έδινα και ενα μαστιγιο και θα ήταν η αφέντρα! χαχα
δεν κάνω για αφέντρες! Δεν ειμαι υποτακτικος στην σεξουαλική μου συμπεριφορά ;)


Δεν νομιζω οτι ειναι με το ζορι να προτεινεις σε μια κοπελα σου να φορέσει πιο σεξυ εσωρουχα ισα ισα
στην φυση της ειναι να ειναι σέξυ και να της αρέσει. Τωρα αν δεν θέλει εντάξει ας το πει να τελειώνουμε
δεν θα την βιάσουμε για κάτι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,052 μηνύματα.
Δεν νομιζω οτι ειναι με το ζορι να προτεινεις σε μια κοπελα σου να φορέσει πιο σεξυ εσωρουχα ισα ισα
στην φυση της ειναι να ειναι σέξυ και να της αρέσει.
Αν συνέβαινε αυτό, θα τα φορούσε από δική της πρωτοβουλία, δε θα περίμενε εσένα (ή κανέναν) να της το πει. Αφού δεν φοράει, πάει να πει οτι δε θέλει, οπότε δε βλέπω το λόγο να της το προτείνει κάποιος. Αυτό και γενικότερα για οτιδήποτε "προτείνει" κάποιος, πχ "αδυνάτισε", "κάνε γυμναστική", "κόψε το τσιγάρο" κλπ. Σίγουρα ο καθένας ενήλικας ξέρει τί είναι κακό ή καλό για τον εαυτό του, δε χρειάζεται ειδική επισήμανση από κανέναν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hameleon

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η hameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 233 μηνύματα.
Τωρα αυτο το παράδειγμα ειναι τελειως άκυρο! Εγω να φορέσω την τάνγκα;; απο που και ως πού; :D

θα ένιωθα ... υποτακτικος! Θα της έδινα και ενα μαστιγιο και θα ήταν η αφέντρα! χαχα
δεν κάνω για αφέντρες! Δεν ειμαι υποτακτικος στην σεξουαλική μου συμπεριφορά ;)


Δεν νομιζω οτι ειναι με το ζορι να προτεινεις σε μια κοπελα σου να φορέσει πιο σεξυ εσωρουχα ισα ισα
στην φυση της ειναι να ειναι σέξυ και να της αρέσει. Τωρα αν δεν θέλει εντάξει ας το πει να τελειώνουμε
δεν θα την βιάσουμε για κάτι.


Ε και μια γυναίκα με την σειρά της μπορεί να νιώθει άσχημα να φοράει κάτι που δεν της αρέσει και αυτό δεν έχει καλό αποτέλεσμα για κανέναν.Αν για παράδειγμα ντύνομαι ,βάφομαι ,χτενίζομαι όπως θέλει ο σύντροφος μου δεν θα είμαι εγώ ,θα είμαι αυτό που θέλει εκείνος και προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένη να χάσω την προσωπικότητα μου για χάρη κανενός.Πιο τίμιο το βρίσκω εξ αρχής να σου πει κάποιος οτι δεν μου αρέσεις, παρά να προσπαθεί να σε αλλάξει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,733 μηνύματα.
Αν συνέβαινε αυτό, θα τα φορούσε από δική της πρωτοβουλία, δε θα περίμενε εσένα (ή κανέναν) να της το πει. Αφού δεν φοράει, πάει να πει οτι δε θέλει, οπότε δε βλέπω το λόγο να της το προτείνει κάποιος. Αυτό και γενικότερα για οτιδήποτε "προτείνει" κάποιος, πχ "αδυνάτισε", "κάνε γυμναστική", "κόψε το τσιγάρο" κλπ. Σίγουρα ο καθένας ενήλικας ξέρει τί είναι κακό ή καλό για τον εαυτό του, δε χρειάζεται ειδική επισήμανση από κανέναν.


Εγω ξέρεις μιλάω ανοιχτα! Αυτο εδω που διακρινω και στα 2 ποστ ειναι εγωϊσμος και γινεστε και αποτομες. Δεν θα πεις εσυ στον άλλον τι θα προτεινει! Καθενας εχει δικαιωμα να προτεινει κάτι. Να προτεινει οχι να επιβάλλει να γνωριζουμε την σημασια των ρημάτων που χρησιμοποιούμε! Και να μην τα ερμηνευουμε συμφωνα με τη δική μας σκοπιά. Λοιπον η γυναικα μπορει να μην ξέρει οτι στον δικο της αρεσουν πχ τα κοκκινα εσωρουχα και αν της το προτεινει να το δεχτει και να συμφωνησει. Ουτε να την αλλάξει θέλει την προσωπικοτητα της (γελάμε εδω) ουτε τιποτα θέλει απλα η κοπελα του να φορέσει κάτι που τον εξιτάρει.

Πάλι πηρατε τη στραβή εκδοχη :loltooth:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hameleon

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η hameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 233 μηνύματα.
Εγω ξέρεις μιλάω ανοιχτα! Αυτο εδω που διακρινω και στα 2 ποστ ειναι εγωϊσμος και γινεστε και αποτομες. Δεν θα πεις εσυ στον άλλον τι θα προτεινει! Καθενας εχει δικαιωμα να προτεινει κάτι. Να προτεινει οχι να επιβάλλει να γνωριζουμε την σημασια των ρημάτων που χρησιμοποιούμε! Και να μην τα ερμηνευουμε συμφωνα με τη δική μας σκοπιά. Λοιπον η γυναικα μπορει να μην ξέρει οτι στον δικο της αρεσουν πχ τα κοκκινα εσωρουχα και αν της το προτεινει να το δεχτει και να συμφωνησει. Ουτε να την αλλάξει θέλει την προσωπικοτητα της (γελάμε εδω) ουτε τιποτα θέλει απλα η κοπελα του να φορέσει κάτι που τον εξιτάρει.

Πάλι πηρατε τη στραβή εκδοχη :loltooth:

Δεν είμαι απότομη την γνώμη μου λέω απλά:pleasantry:Δεν μιλάω για μια πρόταση που είναι κάποια διατεθειμένη να ακολουθήσει.Μιλάω για προτάσεις που ακολουθεί κάποιος τυφλά προκειμένου να μην χάσει τον άλλο.Σκέψου λίγο πως νιώθει ένα άτομο όταν ο σύντροφος (που ο ίδιος σε επέλεξε)ξαφνικά δεν σε βρίσκει του ''γούστου του''.Αν π.χ. μετά απο ένα χρόνο σχέσης η άλλη σου ξεφούρνιζε οτι σε θέλει υποτακτικό ενώ απο την αρχή δεν έδωσες τέτοιο δείγμα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,733 μηνύματα.
Δεν είμαι απότομη την γνώμη μου λέω απλά:pleasantry:Σκέψου λίγο πως νιώθει ένα άτομο όταν ο σύντροφος (που ο ίδιος σε επέλεξε)ξαφνικά δεν σε βρίσκει του ''γούστου του''.Αν π.χ. μετά απο ένα χρόνο σχέσης η άλλη σου ξεφούρνιζε οτι σε θέλει υποτακτικό ενώ απο την αρχή δεν έδωσες τέτοιο δείγμα;


Μην μπερδευουμε τις συμπεριφορές και την ψυχολογια με την αμφιεση. Αν δηλαδη εσυ μου πεις ένα βραδυ αποψε θελω να φοράς μαυρα αντι για λευκα ε δεν θεωρω οτι με αλλάζεις. Το υποτακτικος ειναι θέμα ψυχολογιας δεν αλλαζει. Αλλα αν θέλει το ζευγαρι μπορει να δοκιμασει και νεα πραγματα χωρις να καταπιεζεται κάποιος απο τους 2. Δεν ειναι και τοσο τρομερο εσεις μονο με την προταση τρελαθηκατε και κανατε 500 αρνητικές σκέψεις οτι δεν σας θέλει ετσι οπως ειστε :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hameleon

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η hameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 233 μηνύματα.
Μην μπερδευουμε τις συμπεριφορές και την ψυχολογια με την αμφιεση. Αν δηλαδη εσυ μου πεις ένα βραδυ αποψε θελω να φοράς μαυρα αντι για λευκα ε δεν θεωρω οτι με αλλάζεις. Το υποτακτικος ειναι θέμα ψυχολογιας δεν αλλαζει. Αλλα αν θέλει το ζευγαρι μπορει να δοκιμασει και νεα πραγματα χωρις να καταπιεζεται κάποιος απο τους 2. Δεν ειναι και τοσο τρομερο εσεις μονο με την προταση τρελαθηκατε και κανατε 500 αρνητικές σκέψεις οτι δεν σας θέλει ετσι οπως ειστε :D


Μα δεν μιλάω μόνο για ρούχα.Αν σε γνώρισα λέμε τώρα μελαχρινό 90 κιλά με μούσια και με τη πάροδο του χρόνου ξαφνικά δεν μου αρέσουν τα μούσια σου,το προτείνω και τα ξυρίζεις,μετά απο λίγο δεν μου αρέσουν τα κιλά σου ,σου προτείνω δίαιτα και την κάνεις,μετά απο λίγο δεν μου αρέσει το χρώμα μαλλιών σου,σου προτείνω αλλαγή και το βάφεις. Στον απολόγισμό τι ακριβώς θα έχει απομείνει καθαρά δική σου επιλογή;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,733 μηνύματα.
Μα δεν μιλάω μόνο για ρούχα.Αν σε γνώρισα λέμε τώρα μελαχρινό 90 κιλά με μούσια και με τη πάροδο του χρόνου ξαφνικά δεν μου αρέσουν τα μούσια σου,το προτείνω και τα ξυρίζεις,μετά απο λίγο δεν μου αρέσουν τα κιλά σου ,σου προτείνω δίαιτα και την κάνεις,μετά απο λίγο δεν μου αρέσει το χρώμα μαλλιών σου,σου προτείνω αλλαγή και το βάφεις. Στον απολόγισμό τι ακριβώς θα έχει απομείνει καθαρά δική σου επιλογή;


Αμα παχυνα καλα κάνεις και μου το λες γιατι θα ειναι για καλο αυτη η βελτιωση και θα προσπαθησω να την κάνω. ;)
εγω πάντα. Και για τα γενια μπορεις να μου πεις ... αν σε τσιμπανε μπορω να τα ξυριζω πιο συχνα εκτος και αν εχω κολλημα μαζι τους. Αλλα αυτα ειναι μικροπραγματα ρε συ. Εκει θα τα χαλουσαμε τωρα... στις τριχες; :loltooth: θα τα βρουμε ολα δεν τρέχει τιποτα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hameleon

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η hameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 233 μηνύματα.
Αμα παχυνα καλα κάνεις και μου το λες γιατι θα ειναι για καλο αυτη η βελτιωση και θα προσπαθησω να την κάνω. ;)
εγω πάντα. Και για τα γενια μπορεις να μου πεις ... αν σε τσιμπανε μπορω να τα ξυριζω πιο συχνα εκτος και αν εχω κολλημα μαζι τους. Αλλα αυτα ειναι μικροπραγματα ρε συ. Εκει θα τα χαλουσαμε τωρα... στις τριχες; :loltooth: θα τα βρουμε ολα δεν τρέχει τιποτα.


Τέλος πάντων, είναι και στον άνθρωπο.Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου να μου λένε τι θα κάνω,ειδικά αν είμαι και στα κάτω μου και μου λένε για τρίχες και ρούχα χωρίς να θέλω αλλαγές,φουντώνω..Γενικά είμαι υπέρ της ελεύθερης επιλογής σε τι εικόνα θέλει να έχει κάποιος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 092312

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ξέρω είναι ντροπή αλλά έτσι ένιωθα. Πότε όμως δεν είπα ψέμματα. Απλώς απέκρυψα μια αλήθεια, τη δική μου δλδ αλήθεια..


Eε ντάξει τώρα, αυτό είναι λίγο για να κοιμόμαστε καλύτερα τα βράδια που λέμε. Δεν είναι ειλικρινές να ξεκόβεις απ' τον άλλον χωρίς να του πεις το γιατί, εφόσον μάλιστα βγήκατε όπως λες και 3 και 13 φορές και αναπόφευκτα ο άλλος έχει αναπτύξει κάποια αισθήματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,733 μηνύματα.
Τέλος πάντων, είναι και στον άνθρωπο.Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου να μου λένε τι θα κάνω,ειδικά αν είμαι και στα κάτω μου και μου λένε για τρίχες και ρούχα χωρίς να θέλω αλλαγές,φουντώνω..Γενικά είμαι υπέρ της ελεύθερης επιλογής σε τι εικόνα θέλει να έχει κάποιος.


Μια φιλική συμβουλη πάντως. Και ειμαι και εγω ανοιχτος στο να μου γράψετε και να τις διαβάσω.

Με τον εγωϊσμο οι σχέσεις δεν προχωράνε. Αν ειναι να στραβώνουμε με το παραμικρο μπορει ο άλλος να μην το λέει με κακη διάθεση. Μπορει οντως να έχεις παχυνει και να μην το καταλαβαινεις και να συνεχιζεις να τρως σαν βοδι. Οποτε ο αλλος αν σου λεει προσεξε το λέει για καλο σου. Να διακρινουμε τους εχθρικους απο τους φιλικους τροπους. Το να μου πει κάποιος ξέρεις εισαι έτσι και έτσι ειναι μια επικριτικη διάθεση με ισως εχθρική διάθεση. Το να σου πει ομως ξέρεις αυτο που κάνεις .... λιγο προσεξε το και ειναι έτσι ... εκει καταλαβαινεις οτι στο λέει για καλο (αν δεν ειναι κάτι εις βαρος σου πάντα) πιστευω αν προσέξουμε λιγο και σκεφτουμε χωρις παρορμητισμο και εγωϊσμο θα έχουμε και καλυτερες κοινωνικές σχέσεις.

Eε ντάξει τώρα, αυτό είναι λίγο για να κοιμόμαστε καλύτερα τα βράδια που λέμε. Δεν είναι ειλικρινές να ξεκόβεις απ' τον άλλον χωρίς να του πεις το γιατί, εφόσον μάλιστα βγήκατε όπως λες και 3 και 13 φορές και αναπόφευκτα ο άλλος έχει αναπτύξει κάποια αισθήματα.


Ειναι ευθυνη του άντρα να βγαινει 13 φορές με κάποια και να μην έχει πάρει ενα φιλι ας πουμε. Και επισης δική του ευθυνη να ρωτησει τι τρέχει. Ας μην τα περιμενουμε ολα έτοιμα. Ας εκτεθούμε και λιγο. Ας ηγηθουμε και λιγο. Σιγα σιγα θα χρειαστει. Αυριο μεθαυριο θα κληθουμε να λυσουμε σημαντικοτερα προβληματα απο αυτο πως θα τα λυσουμε με την παθητικοτητα ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top