Καλησπέρα σας , είμαι φοιτήτρια στην Κομοτηνή και νοίκιασα το σπίτι που μένω τώρα 30 αυγούστου . Το συμβόλαιο το υπογράψαμε όμως 1 Οκτώβρη . Θέλω να φύγω από το σπίτι γιατί έχω διάφορα θέματα. Οι ιδιοκτήτες κάνουν πολύ φασαρία ( μονοκατοικία είναι και εγώ μαζί τους ) , από απέναντι έχει κάτι μαγαζιά που και εκεί κάνουν φασαρία 3 φορές την εβδομάδα παίζοντας με κάτι νταούλια για ώρα , η συμπεριφορά τους δεν μου αρέσει σε πολλά θέματα ( έχουν κάνει διάφορα ) , έχουν πει από την αρχή πως θα βάλουν κλιματιστικό και ακόμη τίποτα ( και έρχονται τα κρύα και τους το λέω , αλλά τίποτα αυτοί ) και τέλος υπάρχει ένα πρόβλημα με το μπάνιο το οποίο δεν έχουν λύσει . Ένας σωλήνας στάζει νερό εδώ και 2 μήνες , το έχω πω πόσες φορές και μου λένε συνέχεια καλά , καλά , θα έρθει ο υδραυλικός , αυτός φταίει που δεν έρχεται , εγώ το είπα κτλ. Και το θέμα είναι ότι ο τοίχος έξω από το μπάνιο έχει φουσκώσει και έχει ξεφλουδιστεί από την υγρασία . Με έχει πιάσει βήχας και δύσπνοια από τότε που ήρθα εδώ μόνιμα και νομίζω με πειράζει αυτή η υγρασία , ίσως και να έχω αποκτήσει άσθμα ! Το συμβόλαιο λήγει στις 01/10/2014 , αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με δεσμεύει από ότι διάβασα. Θέλω να πάω να συγκατοικήσω με μια φίλη μου και για να είναι καλύτερα και για να είναι λιγότερα τα έξοδα , αφού και με αυτό έχω θέμα. Τι μπορώ να κάνω? Διάβασα διάφορα αλλά δεν έχω ακόμη σιγουρευτεί . Πρέπει να πληρώσω τα ενοίκια μέχρι το τέλος ? Μπορώ να φύγω πληρώνοντας ας πούμε μέχρι τον Δεκέμβρη ? ( δλδ ένα ενοίκιο συν ) . Δεν έχω δώσει εγγύηση για το σπίτι ....Χρειάζομαι άμεσα απαντήσεις σίγουρες! Ευχαριστώ πολύ !!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.