11-03-25

19:50
Χωρίς ιδιοκτησία λέει δεν υπάρχει και κλοπή . Θες ένα κράτος να προστατεύει την ιδιοκτησία σου . Δεν μπορεί ένας επιχειρηματίας για παράδειγμα να σκοτώσει όλους τους ανταγωνιστές του . Για αυτό σαν να μπάζει η θεωρία αυτή …εμ χωρίς το κράτος δεν έχεις τίποτα, εμ δεν θες να σου παίρνει και φράγκο .αλλα απο εμενα, που πας να με κλεψεις, δεν εχει?
Οπως?
Ε εντάξει θα μπορούσαμε να μη τα αυξήσουμε.και μια χαρα ανισοτητα και αναξιοκρατια εχουμε και τωρα.
Ε δωρεάν παιδεία ξέρω γω.Δευτερον, τι εννοεις ως ισοτητα ευκαιριων? Γιατι δεν ειμαστε ισοι εξαρχης, οποτε δεν υπαρχει κατι να "διορθωσεις"
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

11-03-25

23:13
ΑΝ δεις πώς βγήκε πρώτο στις εκλογές του 1932.Δηλαδη? Μιλουσαν για individualism, ελευθερια και περιορισμο κρατους?
Όχι.Στο δημοσιο δεν εισαι?
Ουσιαστικά μας παραθέτεις τις απόψεις του ακραίου ατομικισμού.Εαν η μηχανισμοι εινα ιδιοι τι να κανουμε? Σορρυ, με την χρηση ή απειλη βιας λειτουργει το κρατος, ανεξαρτητως πως το βαφτιζουμε. Δεν υπαρχει κοινωνικο συμβολαιο και παπαριες, δεν ειμαι σε ευνομομενο κρατος, με τις καταχρησεις που γινονται μεσω αυτου ειναι και ο λογος που θελω να ελευθερια. Δεν εμφισβητω οτι μποριε να εχει διαφορετικο βαθμο αυταρχισμου, αλλα αυτος ειναι ο τροπος στον οποιο βασιζεται το κρατος σε καθε περιπτωση
Η ψηφος, και γενικα η δημοκρατια, δεν εχουν σχεση με ελευθερια, η οποια οριζεται σε επιπεδο ατομου κια οχι συνολου. Ελευθερια εχω στο να αποφασισω απο που θα παρω σουβλακια, οχι την φορολογικη πολιτικη, που εξαρταται απο την κολλεκτιβιστικη ψηφο. Και εσυ μπορουσες να μην ψηφησεις την ΝΔ, τι εγινε ομως?
Παρεπιπτοντως, σου ειχα νααφερει και την διαφθορα, αναξιοκρατια, σπαταλη, και κομματικες κοκορομαχιες που δεν ειναι καθολου σπανιες στο δημοσιο ως ενα αλλο αρνητικο
Το κράτος, ακόμα κι αν χρησιμοποιεί την εξουσία και τη βία ως έσχατο μέσο, έχει ως στόχο να διασφαλίσει δικαιώματα, σταθερότητα και λειτουργικές κοινωνικές δομές. Η άποψη ότι η ατομική ελευθερία είναι απόλυτη και ότι κάθε μορφή κρατικού ελέγχου είναι αυταρχική, αγνοεί το γεγονός ότι η συμβίωση προϋποθέτει κανόνες. Χωρίς ένα σύστημα που να καθορίζει το πλαίσιο της κοινωνικής συμβίωσης (όπως η δημοκρατία), η ελευθερία μετατρέπεται σε νόμος του ισχυρότερου.
Και στην Β. Κορέα υπάρχει το δικαίωμα της επιλογής από πού θα αγοράσουν το σουβλάκι τους.
Γιατί δεν μας εξηγείς τους λόγους που δεν το έκανες ; Ενώ την ίδια στιγμή εμβολιάστηκες όταν ήσουν 2,4,6, 12-18 μηνών κάνοντας ένα κοκτέιλ εμβολίων ;Με εχεις ξαναρωτησει και σου εχω απαντησει πως δεν εκανα το εμβολιο. Γενικα, δεν ειναι το gotcha που εχεις στο κεφαλι σου
Δεν υπάρχει επιβολή, ας ξεκινήσουμε από εκεί και δευτερον δεν υπάρχει αυταρχισμος.Γενικα εχεις βρει την ευκολη λογικη να παρουσιαζεις οτιδηποτε αντιτιθεται με τους αυθαιρετους, υποκειμενικους κανονες που θελεις να επιβαλλεις ως κατι κακο και επιζημιο. Οχι, μπορει απλα να διαφωνω και μαλιστα να υπαρχουν και πολυ καλοι λογοι για αυτο, οπως διαφθορα, αναξιοκρατια ή αυταρχισμος. Αλλα καπου στο μυαλο σου εχει κολλησει η λογικη individualism = κακο.
Επειδη εσυ εχεις καποια κολληματα, δεν θα την πληρωνω εγω, οπως και εσυ αντιστοιχα δεν θα ηθελες να σου επιβαλει καποιος αλλος τις δικες του ηθικες προτεραιοτητες.
Το να διαφωνούμε για το πώς πρέπει να οργανώνεται η κοινωνία είναι απόλυτα θεμιτό. Και προφανώς, η κριτική σε φαινόμενα όπως η διαφθορά, η αναξιοκρατία ή ο αυταρχισμός είναι απαραίτητη. Αυτά αποτελούν παθογένειες που πρέπει να αντιμετωπίζονται.Ωστόσο, δεν πρόκειται για αυθαίρετους, υποκειμενικούς κανόνες που θέλω να επιβάλω. Η κοινωνική οργάνωση δεν είναι απλώς θέμα προσωπικής άποψης. Ορισμένοι θεσμοί έχουν εξελιχθεί γιατί επιτρέπουν σταθερότητα, ατομικά δικαιώματα και συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις. ΑΝ θεωρήσουμε κάθε μορφή συλλογικής οργάνωσης ως καταναγκασμό, τότε η εναλλακτική είναι η πλήρης αναρχία, όπου οι ισχυρότεροι απλώς θα επιβάλλονται στους υπολοίπους.
Τον Τζον Λωκ.Για πες μου λοιπον, ποιον θα επρεπε να εχω στην pfp μου, κανεναν τυπο με σφυροδρεπανο?
Το κράτος δεν είναι μόνο η πολιτική εξουσία. Είναι και η γεωγραφία του και οι πολίτες του. Κράτος χωρίς σύνορα δεν υπάρχει. Αν λοιπόν δεν μας ένοιαζαν οι βροχονησίδες θα είχαν ήδη παραχωρηθεί.Ωραια, τι σχεση εχει ομως αυτο?
Αυτός είναι ο λόγος που σου έχω γράψει ότι το πρόβλημά σου δεν είναι το κράτος, αλλά η πολιτική εξουσία.
Άρα συμφωνείς ότι ο ιδιοκτήτης του δρόμου (που φτάσαμε, ο δρόμος να έχει ιδιοκτήτη) θα μπορεί να απαιτεί να τον χρησιμοποιούν μόνο λευκοί. Οι ομοιότητες με το 1932 είναι πολλές.Δευτερον, ναι μπορει καποιος να το ορισει και να δεχτει τις συνεπειες αυτης της επιλογης, αλλα το θεμα ειναι οτι υπαρχουν εναλλακτικες. Αυτη ειναι η δυναμη της ελευθεριας και η δικλειδα ασφαλειας που προσφερει, το οτι εχεις εναλλακτικες επιλογες αντι να ανεχεσαι τον κρατικο αυταρχισμο.
Καμία δύναμη. Μας παρουσιάζεις την επιβολή του ισχυρού χωρίς κανέναν έλεγχο. Όπως συμβαίνει με τα καρτέλ. Αν θέλεις καρτέλ, απλά πες το.
Μπορεί να οριστεί ως μια ανάγκη που είναι αντικειμενικά απαραίτητη για τη διατήρηση της ζωής, της ευημερίας ή της λειτουργικότητας ενός ατόμου ή μιας κοινωνίας, στηριζόμενη σε λογική, επιστημονικά δεδομένα και αντικειμενικά κριτήρια.Ναι βρε φιλε, ΠΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ποιοι θα ειναι? Πετας το "ορθολογικα", λες και ειναι μια λυση σε μια εξισωση
Συνήθισέ το, θα σου κάνει καλό.Σου εχω ξαναπει ποσο με αηδιζει αυτο το τσογλανο-ξερολικο υφακι σου, σαν αριστερου πολιτικου?
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

12-03-25

07:47
Στην Ελλάδα δεν συμβαίνει ούτε το μισό απ ότι συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Κύπρο και στην Σόφια...Η κυβερνητική πολιτική της Χρυσής Βίζας έχει μετατρέψει την ελληνική αγορά ακινήτων σε παράδεισο για Τούρκους επενδυτές και σε εφιάλτη για τους Έλληνες.
![]()
Τούρκοι εκτοξεύουν τις τιμές των ακινήτων στην Ελλάδα μέσω Χρυσής Βίζας – Οι Έλληνες δεν μπορούν να αγοράσουν σπίτι
Ελληνικά σπίτια σε χέρια Τούρκων που παίρνουν χιλιάδες άδειες διαμονήςwww.pronews.gr
Ειδικά Σόφια το τι χρήμα ξεπλένετε στον κλάδο αυτό δεν μπορείς να φανταστείς..
Βέβαια εκεί για να επεκταθεί ολο αυτο θέλει μεγαλύτερες διασυνδέσεις απ ότι χρειάζεται κάποιος στη Ελλάδα...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

12-03-25

20:35
Είδα μια επιπλωμένη γκαρσονιέρα σήμερα... εντάξει μεγάλη 40τμ αλλά ενιαίος χώρος... με λίγη φροντίδα θα μπορούσε να τη κάνει ακομη περισσότερο κουκλάκι.
Μου ειπε στα 250 ευρώ.
Δαπάνες συντήρησης θα τις καλύψει αυτή εαν προκύψει κάτι.... στον εξοπλισμό.
Γενικά τα βρήκαμε αλλά... δεν μ αρεσε που ήθελε να μπώ μέσα χωρις ιδιωτικό συμφωνητικό.
Ουσιαστικά αυτα που συζητήσαμε θα αποτυπωθούν σε ενα ιδιωτικό συμφωνητικό , της ξεκαθάρισα οτι ειναι κόκκινη γραμμή αυτο για μένα. Θα ρωτησει και τον άντρα της και θα μ πεί ...
Έχει ενα παλιο κλιματιστικό... αυτο λογικά θα καίει ΑΛΛΑ... ειδα εχει και καλοριφέρ οπότε θα μπορούμε το χειμώνα να παιζουμε και με πετρελαιο εάν το κλιματιστικό αποδειχθεί δαπανηρό. Θα δούμε.
Μορφωμένη γυναίκα Οικονομολόγος ... ρώτησε αν ειμαι δικηγόρος τι διάολο
Μου ειπε στα 250 ευρώ.
Δαπάνες συντήρησης θα τις καλύψει αυτή εαν προκύψει κάτι.... στον εξοπλισμό.
Γενικά τα βρήκαμε αλλά... δεν μ αρεσε που ήθελε να μπώ μέσα χωρις ιδιωτικό συμφωνητικό.
Ουσιαστικά αυτα που συζητήσαμε θα αποτυπωθούν σε ενα ιδιωτικό συμφωνητικό , της ξεκαθάρισα οτι ειναι κόκκινη γραμμή αυτο για μένα. Θα ρωτησει και τον άντρα της και θα μ πεί ...
Έχει ενα παλιο κλιματιστικό... αυτο λογικά θα καίει ΑΛΛΑ... ειδα εχει και καλοριφέρ οπότε θα μπορούμε το χειμώνα να παιζουμε και με πετρελαιο εάν το κλιματιστικό αποδειχθεί δαπανηρό. Θα δούμε.
Μορφωμένη γυναίκα Οικονομολόγος ... ρώτησε αν ειμαι δικηγόρος τι διάολο

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

12-03-25

21:24
Ρε δε θέλουν να πληρωνουν εφορία!!! Τι χαλί και αυτό!
Για αυτό αυτή δε θέλει συμβόλαιο εμένα όμως η εφορία θα μ τη κάτσει στο Ε1 που κάνω κάθε Ιουνιο.
Κατά τα αλλά... Η Ελλάδα μας είναι χάλια... Στο κούνημα του δάχτυλο πρωτοι είναι.
Α ρε κατσαμπλιαδες

Για αυτό αυτή δε θέλει συμβόλαιο εμένα όμως η εφορία θα μ τη κάτσει στο Ε1 που κάνω κάθε Ιουνιο.
Κατά τα αλλά... Η Ελλάδα μας είναι χάλια... Στο κούνημα του δάχτυλο πρωτοι είναι.
Α ρε κατσαμπλιαδες

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

12-03-25

21:30
Τί εννοείς ; Δε θέλει να κάνει μισθωτήριο (συμβόλαιο) ;Γενικά τα βρήκαμε αλλά... δεν μ αρεσε που ήθελε να μπώ μέσα χωρις ιδιωτικό συμφωνητικό.
Μα το ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης που λες, είναι το μισθωτήριο συμβόλαιο, μεταξύ μισθωτή και εκμισθωτή. Και περιλαμβάνονται σ' αυτό όλοι οι συμφωνημένοι όροι Δεν είναι ότι το θέλεις εσύ, αυτός είναι ο κανόνας. Τί θα πει θα ρωτήσει τον άντρα της ;
Καλοριφέρ μπορεί να έχει. Πετρέλαιο βάζουν ;Έχει ενα παλιο κλιματιστικό... αυτο λογικά θα καίει ΑΛΛΑ... ειδα εχει και καλοριφέρ οπότε θα μπορούμε το χειμώνα να παιζουμε και με πετρελαιο εάν το κλιματιστικό αποδειχθεί δαπανηρό. Θα δούμε.
Αν είναι παλιό το κλιματιστικό, πέραν του ότι "θα καίει" πολύ, το θέμα είναι και τί "θα βγάζει". Εκτός αν το συντηρούν/"καθαρίζουν"...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-03-25

21:57
Τί εννοείς ; Δε θέλει να κάνει μισθωτήριο (συμβόλαιο) ;
Μα το ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης που λες, είναι το μισθωτήριο συμβόλαιο, μεταξύ μισθωτή και εκμισθωτή. Και περιλαμβάνονται σ' αυτό όλοι οι συμφωνημένοι όροι Δεν είναι ότι το θέλεις εσύ, αυτός είναι ο κανόνας. Τί θα πει θα ρωτήσει τον άντρα της ;
Καλοριφέρ μπορεί να έχει. Πετρέλαιο βάζουν ;
Αν είναι παλιό το κλιματιστικό, πέραν του ότι "θα καίει" πολύ, το θέμα είναι και τί "θα βγάζει". Εκτός αν το συντηρούν/"καθαρίζουν"...
Πάει να πει ότι είμαι η ιδιοκτήτρια και αν γουστάρεις μένεις χωρίς ιδιωτικό συμφωνητικό γιατί τα θέλω όλα δικά μου και να γλιτώσω την εφορία.
Τι σ κάνει εντυπωση ; οι ελληναράδες αυτοί είναι

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

12-03-25

21:58
Μα συγγνώμη, δε φοβάται μην "την δώσεις" ; Μην την καταγγείλεις, ας πούμε ;Πάει να πει ότι είμαι η ιδιοκτήτρια και αν γουστάρεις μένεις χωρίς ιδιωτικό συμφωνητικό γιατί τα θέλω όλα δικά μου και να γλιτώσω την εφορία.
Τι σ κάνει εντυπωση ; οι ελληναράδες αυτοί είναι![]()
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.217 μηνύματα.

12-03-25

22:02
Κατσε υπαρχουν 2 ειδη συμβολαιου αυτο για την εφορια ειναι στο taxisnet η αποδοχη , και μετα το εξτρα που συνηθως το φτιαχνουν τα μεσιτικα με συγκεκριμενους ορους . Μηπως δεν ηθελε μονο το 2ο ;Πάει να πει ότι είμαι η ιδιοκτήτρια και αν γουστάρεις μένεις χωρίς ιδιωτικό συμφωνητικό γιατί τα θέλω όλα δικά μου και να γλιτώσω την εφορία.
Τι σ κάνει εντυπωση ; οι ελληναράδες αυτοί είναι![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-03-25

22:03
Μα συγγνώμη, δε φοβάται μην "την δώσεις" ; Μην την καταγγείλεις, ας πούμε ;
Οχι. Γιατί δεν έχω αποδείξεις. Θα μου πει ο λόγος της εναντίον του δίκου μου.
Τι ψάχνεις τώρα ; αθανατο ελληνικό δαιμόνιο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κατσε υπαρχουν 2 ειδη συμβολαιου αυτο για την εφορια ειναι στο taxisnet η αποδοχη , και μετα το εξτρα που συνηθως το φτιαχνουν τα μεσιτικα με συγκεκριμενους ορους . Μηπως δεν ηθελε μονο το 2ο ;
Με μεσίτες δε μπλέκω... Θέλω να το βρω μόνος μου.
Αυτή δε θέλει από όσο κατάλαβα να κάνει καν συμβόλαιο. Η προηγουμενη λέει δεν είχε συμβόλαιο.
Εκανα να της πω στα παπαρια μου ;
Εμένα γιατί να με κόψει η εφορία ; τέλος πάντων της έδωσα να καταλάβει και αυτηνης πως χωρίς συμβόλαιο δεν υπάρχει λόγος να με καλέσει. Γιατί μ ζήτησε το τηλ.
Της το έδωσα οκ.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

12-03-25

22:06
Τί εννοείς το φτιάχνουν, συνήθως, τα μεσιτικά ;Κατσε υπαρχουν 2 ειδη συμβολαιου αυτο για την εφορια ειναι στο taxisnet η αποδοχη , και μετα το εξτρα που συνηθως το φτιαχνουν τα μεσιτικα με συγκεκριμενους ορους . Μηπως δεν ηθελε μονο το 2ο ;
Και που θα αποτυπωθούν οι όροι ; Να είσαι κι εσύ κατοχυρωμένος, ως ενοικιαστής, μα και η άλλη πλευρά ;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-03-25

22:09
εν τω μεταξυ και η ίδια μου είπε πως δεν ζητάω παραλογα γιατί ερωτηθη.
Θεωρείται πως αυτά που σας αναφέρω είναι παραλογα ; στο πολυ φιλικό και είπε απεναντίας...
Όσο για το κλιματιστικό ναι παλιο είναι δεκαετίας κ βάλε. Εντάξει λυνεται αυτό. Εφόσον έχει και σώμα πετρελαιου. Αρκεί να έχει μετρητή του ποσο καίει το συγκεκριμένο διαμέρισμα στο λεβητοστασιο δηλαδή τις ώρες.
Αυτό δεν το ρώτησα θα το ρωτησω νεξτ τάιμ εάν τελικά δεχθεί να κάνουμε συμβόλαιο.
Αν ζητήσει 300 θα της πω πως αρχικά μ είπατε 250 αλλά επειδή θέλω να σας καταλάβω και οι καιροί είναι δυσκολοι για όλους.. Όλα νόμιμα με 270. Δίνουμε χέρια.
Θεωρείται πως αυτά που σας αναφέρω είναι παραλογα ; στο πολυ φιλικό και είπε απεναντίας...
Όσο για το κλιματιστικό ναι παλιο είναι δεκαετίας κ βάλε. Εντάξει λυνεται αυτό. Εφόσον έχει και σώμα πετρελαιου. Αρκεί να έχει μετρητή του ποσο καίει το συγκεκριμένο διαμέρισμα στο λεβητοστασιο δηλαδή τις ώρες.
Αυτό δεν το ρώτησα θα το ρωτησω νεξτ τάιμ εάν τελικά δεχθεί να κάνουμε συμβόλαιο.
Αν ζητήσει 300 θα της πω πως αρχικά μ είπατε 250 αλλά επειδή θέλω να σας καταλάβω και οι καιροί είναι δυσκολοι για όλους.. Όλα νόμιμα με 270. Δίνουμε χέρια.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.217 μηνύματα.

12-03-25

22:12
Πολλοι νοικιαζουν χωρις εξτρα συμφωνητικο και ορους , μονο με αποδοχη στο ταξις νετ για την εφορια .Τί εννοείς το φτιάχνουν, συνήθως, τα μεσιτικά ;
Και που θα αποτυπωθούν οι όροι ; Να είσαι κι εσύ κατοχυρωμένος, ως ενοικιαστής, μα και η άλλη πλευρά ;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

12-03-25

22:14
Κανονικά αυτό δεν είναι σωστό. Γιατί μια στραβή να γίνει, άντε να βγάλεις άκρη...Πολλοι νοικιαζουν χωρις εξτρα συμφωνητικο και ορους , μονο με αποδοχη στο ταξις νετ για την εφορια .
Ενώ αν είναι γραμμένα και συμφωνημένα, είναι αλλιώς...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-03-25

22:16
Πολλοι νοικιαζουν χωρις εξτρα συμφωνητικο και ορους , μονο με αποδοχη στο ταξις νετ για την εφορια .
Πέραν αυτου θέλω να υπαρχει ενα γραπτό συμβόλαιο με τους όρους που συζητήσαμε προφορικα. Γιατί σε κάποια φάση μ λέει αν προκυψει κάποια ρήξη και με εξέπληξε.
Τη ρωρησα και εγώ ρήξη σε τι ; αυτά που συμφωνήσαμε εδώ και συζητήσαμε. Τι προβληματίζει ας πουμε ; αλλά δεν μ είπε κάτι συγκεκριμένο.
Εντάξει κοίτα μεγάλη γυναίκα είναι δεν ειμαστ ε παιδάκια τώρα.
Κανονικά αυτό δεν είναι σωστό. Γιατί μια στραβή να γίνει, άντε να βγάλεις άκρη...
Ενώ αν είναι γραμμένα και συμφωνημένα, είναι αλλιώς...
Ε βέβαια. Όλα καθαρά. Δηλαδή της λέω αν εγώ σας κάνω κάποια ζημιά εδώ δεν πρεπει να γράφει οτι ειμαι υποχρεωμένος να την αποκαταστησω ; δεν πρεπει να αναγράφει την χρονική διάρκεια της μίσθωσης ; τέλος πάντων ν τι συζητάμε τώρα!
Θα συνεχίσω το ψάξιμο μέχρι να βρω έναν σοβαρό άνθρωπο και όχι πλεονεκτη.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

12-03-25

22:19
Τί να πω, βρε συ...Ο ένας χειρότερος απ΄ τον άλλον είναι. Αναφέρομαι στην προηγούμενη και σ΄ αυτή τώρα...Πέραν αυτου θέλω να υπαρχει ενα γραπτό συμβόλαιο με τους όρους που συζητήσαμε προφορικα. Γιατί σε κάποια φάση μ λέει αν προκυψει κάποια ρήξη και με εξέπληξε.
Τη ρωρησα και εγώ ρήξη σε τι ; αυτά που συμφωνήσαμε εδώ και συζητήσαμε. Τι προβληματίζει ας πουμε ; αλλά δεν μ είπε κάτι συγκεκριμένο.
Εντάξει κοίτα μεγάλη γυναίκα είναι δεν ειμαστ ε παιδάκια τώρα.
Ε βέβαια. Όλα καθαρά. Δηλαδή της λέω αν εγώ σας κάνω κάποια ζημιά εδώ δεν πρεπει να γράφει οτι ειμαι υποχρεωμένος να την αποκαταστησω ; δεν πρεπει να αναγράφει την χρονική διάρκεια της μίσθωσης ; τέλος πάντων ν τι συζητάμε τώρα!
Θα συνεχίσω το ψάξιμο μέχρι να βρω έναν σοβαρό άνθρωπο και όχι πλεονεκτη.
Καλή δύναμη, Κώστα. Και εύχομαι να βρεις κάτι, για να ηρεμήσει και το κεφάλι σου...
Και όπως λες : όλα γραπτά (ειδικά τα πολύ πολύ σημαντικά...) και υπογεγραμμένα και από τα δύο συμβαλλόμενα μέρη...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-03-25

22:23
Η προηγουμενη νομίζει ότι απευθυνεται σε παιδακια φοιτητές.
Ακόμη ξενοικιαστο το έχει.
Στην Ελλάδα είσαι
Το πρωι κάνουμε τους αγανακτισμένους πολιτες στα καφενεία κ τα φεησμπουκ κ μετα ψάχνουμε τρόπους να κλέβουμε εφορίες και να κάνουμε... Κάνουνε λαμογιες.
Στην Ελλάδα είσαι
Το πρωι κάνουμε τους αγανακτισμένους πολιτες στα καφενεία κ τα φεησμπουκ κ μετα ψάχνουμε τρόπους να κλέβουμε εφορίες και να κάνουμε... Κάνουνε λαμογιες.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

12-03-25

22:27
Μα τουλάχιστον η προηγούμενη, σού είπε τα 100 € "μαύρα"...Αυτή εδώ όλα !!Η προηγουμενη νομίζει ότι απευθυνεται σε παιδακια φοιτητές.
Στην Ελλάδα είσαι
Βρε συ, δεν κάνεις ένα ευχέλαιο ; Μην τριτώσει, όχι τίποτα άλλο...
Micro
Συντονιστής

12-03-25

22:29
Οι φοιτητες δεν δεχονται μαυρα ! Μοιραζει επιδοματα ο ΚουληςΗ προηγουμενη νομίζει ότι απευθυνεται σε παιδακια φοιτητές.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-03-25

22:42
Οι φοιτητες δεν δεχονται μαυρα ! Μοιραζει επιδοματα ο Κουλης
Δεν μπορεί ένας φοιτητής να κάνει τέτοιες διαπραγματεύσεις.
Δεν σας θίγω με συγχωρείς αλλα πρόκειται για γομάρια που θέλουν έναν άνθρωπο τουλάχιστον ψημένο'για χρόνια στη πιάτσα.
Ενας 20-25χρονος δεν θα τα βγάλει πέρα με αυτούς... θα τον φάνε.
An kai πιστευω πως ένας φοιτητης δεν θα ηταν μόνος θα είχε σιγουρα και τους γονείς του μαζί
εγω εδω είμαι παντελώς μόνος μου κ δεν ξέρω και κανέναν.
Μα τουλάχιστον η προηγούμενη, σού είπε τα 100 € "μαύρα"...Αυτή εδώ όλα !!
Βρε συ, δεν κάνεις ένα ευχέλαιο ; Μην τριτώσει, όχι τίποτα άλλο...
Την επόμενη φορά που θα ακούσω τέτοια μαλακία (απο αυτους εννοώ)
δεν θα είμαι τόσο διακριτικός. Θα πώ
συγγνωμη κυρία αποτέτοια μου.... κυρια απαυτή μου πως σας λένε.
Καλα εσείς θέλετε να γλιτώσετε την εφορία εντάξει να σας καταλάβω.
Εμενα που ήρθα στην επαρχία να υπηρετήσω τη Πατρίδα ποιός θα με καταλάβει.... εμένα γιατι να με κόψει η εφορία στο Ε1 ; εγω τι θα δηλώσω... που μένω ας πούμε ;
λέτε για τους κρατικούς αλλα στους κρατικούς ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ σε αντιθεση με εσάς.
Την επόμενη φορά θα έχει σφοδρό αντίλογο. Και χέστηκα ετσι και αλλιώς με τέτοιες κυράτζες σοβαρή συμφωνία δε πρόκειται να κάνεις οποτε θα περιμένουν τους τουρίστες τον Ιούλιο να τους μαδήσουν.
Αι στο καλό απο δω πέρα.... δεν φταινε αυτοί.
Θα έπρεπε το κράτος να μας υποστηρίζει καλύτερα.... να έχουμε δικά μας καταλύματα οχι να ψάχνουμε το κάθε λαμόγιο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- GeorgePap2003
- Ryuzaki
- Jack of Spades
- back2967
- Paragontas7000
- taketrance
- Ilma
- iew
- fretoe
- johnsala
- charmander
- Scandal
- Natsuko
- Vera
- Joji
- fmarulezkd
- Reader
- Unboxholics
- louminis
- Dr. Gl. Luminous
- Wonderkid
- pinkheart
- ck_chrysiis
- J.Cameron
- ghоul
- NeosUser2023
- Libertus
- theodle
- AggelikiGr
- thodoris_eng
- grtt
- userguest
- American Economist
- gegeorgiou90
- Varus
- fourkaki
- bboys
- rafaela11
- bibliofagos
- giannhs2001
- Kate1914
- chester20080
- Skeptic95
- iminspain
- ROM32
- fockos
- Ωρορα
- Giorgkalo
- ppp
- touvlo
- BatGuin
- kalhkardia
- Hased Babis
- Μήτσος10
- aggelosst9
- Εριφύλη
- A350
- jellojina
- Maria23667
- hirasawayui
- Ariana2018
- Sosstoss
- ggl
- phleidhs
- camil
- Dark_kronos
- User2350
- Δροσουλίτης
- Obi-Wan Kenobi
- Memetchi
- spring day
- Jim444
- snowy
- SlimShady
- allall1
- ag97
- Meow
- Roulaki
- Viedo
- mermaid89
- tsiobieman
- jj!
- tslef8
- Sevasti
- Κλημεντίνη
- oups
- Εχέμυθη
- tfghp
- sophiaa
- Αντικειμενικός
- parrot/παπαγάλος
- Sherlockina
- gregory nub
- tourourou3
- ougka pougka
- Stelios725
- Αναστασία197
- Στεφανος56
- Lila955
- eukleidhs1821
- Evelynne
- Μαυρίκιος
- Ace of Spades
- Mexicanos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.