Το χειρόγραφο σε καλύπτει αυτό Πανθηρα ,το ηλεκτρονικό σε αφήνει εκτεθειμένο γι αυτο ΠΑΝΤΑ κάνεις και τα δύο!!!
Το χειρόγραφο λέμε ναί.... γιατι το ηλεκτρονικό δεν έχει όρους απλά φαίνεται στην ΔΟΥ. Την εφορία δεν την ενδιαφέρουν λεπτομέρειες της δικής μας συμφωνίας. Η συμφωνία την ενδιαφέρει να υπάρχει δηλαδή σαν νομική σχέση.
Φυσικά, αλλά αυτό δεν το λες πριν το νοικιάσεις;
Να ξερεις αν το νοικιασεις ετσι παει μετα μπλεκεις ...
Κοιταξε να δείς κάποια πράγματα τα βλέπεις και στην πορεία... δε μπορώ εγω να ξέρω ο απορροφητήρας τι χάλια και τι λιπη των προηγούμενων έχει. Πρέπει να μαγειρέψω μια φορά. Ουτε με ενδιαφέρει η κάθε κοπελίτσα ή ο κάθε κάγκουρας αν ήταν βρωμιάρης και έχεζε συγγνωμη και δεν καθάριζε με το πιγκάλ....
Εμενα προσωπικά μου ειπε οτι θα τον αλλάξει με καινούργιο απο το ΙΚΕΑ. Οπότε βασίζομαι σε αυτό απλά μέχρι τοτε θα μαγειρεύω με μια λαδοκολα απο πάνω... σιχαίνομαι ρε συ.... και γενικά άκουσα πολλά
η πρώτη ατάκα ηταν "Θελουμε μονο να μας το δώσεις καθαρό όπως στο δίνουμε" και μπάινω μέσα και η τουαλέτα ηταν χάλια (ηρθε η καθαρίστρια - πήγε να με βάλει να τη καθαρίσω εγώ τυπου ελα μωρε δε βαριεσαι ριξε λιγη χλωρίνη

) , ο απορροφητήρας έχει να αλλάχθεί ή να καθαριστεί 3-4 χρόνια , τα σιφώνια βγαζουν σαπουνάδες κτλ κτλ... κατα τα αλλα ειναι καλό ναι ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΟΥΧΛΑ το σημαντικότερο... ειναι ζεστό και με ωραια πλακάκια αλλα ρε φιλε εντάξει κάνε μια συντήρηση... δηλαδη την εγγυηση τι την ήθελε ας πούμε ;
εγω θα μπλέξω ; εγω αμα δώ οτι δεν υπάρχει συνενόηση γιατι ήθελε να μου το δώσει και ακριβότερα !!! Θα κοιταξω να βρω πουθενά αλλού κ να φύγω. Θα χάσει ενα κάρο ενοίκια......
Ας πάει μετα να τα διεκδικήσει δικαστικά.
Καταλαβαίνω εφόσον εγώ το κάνω ακόμα και για τα έπιπλα....νομίζω το έχω ξαναπεί !
Λοιπόν ...
Καμία σχέση με τη βραχυχρόνια μίσθωση εφόσον Πάνθηρα μου δεν το νοικιάζεις για 30 και 50 ευρώ την μέρα ώστε να έρθουν τα πιτσιρίκια και ο καθε γυφτος να μένουν μέσα και να τα κάνουν όλα χάλια...
Δεν δουλεύω εγώ με τέτοιο κόσμο...Να κάνει φθορές δηλαδή μέσα στον εξοπλισμό του διαμερίσματος...
Γιατί από καθαριότητα άστο....
Να σου πω εγώ για κάτι μεγάλο κυρίες που τις βλεπεις έξω μυρωδάτες και στυλατες που σε αφήνουν το μπάνιο να σιχαίνεσαι να μπεις ...
Μου στέλνουν κάτι φώτο η καθαρίστρια μου και λέω Παναγία μου ...
Ζημιές όμως δεν κάνουν ίσα ίσα....ούτε μαγειρεύουν μέσα....ένα μπάνιο και ένα ύπνο κάνουν οπότε οι φθορές ειναι ανύπαρκτες σε σχέση με την μακροχρόνια...
Είπαμε ένα ακίνητο θέλει μυαλό να το διαχειριστης μην συγκρίνεις τον οποιοδήποτε που το έχει μόνο για να εισπρατει και βάζει μέσα τον οποιοδήποτε και του το κάνει χάλια...
Ως ανωτέρω Μαργαρίτα.....
Όταν απο μένα παίρνεις το ενοικιο στις 27 του μήνα για τον επόμενο μήνα και θα στο προσέξω... δεν θα κανω φΑΣΑΡΊΑ θα ειμαι ευγενικός και διακριτικός κτλ κτλ ... εχω κάποιες βασικές απαιτήσεις...
προς το παρόν αν μου ζητούσαν να τη βαθμολογήσω θα ηταν στο 7-8 στα 10 ας πούμε...
ουτε 9 ουτε 10....
ε αυτα ... οταν δε θέλουν γυφτους... και βγαίνουν και λένε "εμεις το ένα και εμείς το άλλο..." πρέπει να τα προσέχουν.
Το σπίτι πρέπει να το παραδίνεις Κ Α Θ Α Ρ Ο.
χθές "εξυσα" με λίγο αλουμινόχαρτο την ντουζιέρα του μπάνιου... η προηγούμενη η νοικοκυρα την άφησε σαν να είχε πέσει γάλα απάνω.
Οτι να ναι. εντάξει.