adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.061 μηνύματα.
Πανθηρα στα 2 ετη ποια φθορα οριζεται ως νορμαλ ;Α οκ εντάξει πάσο.
Αυτο με το βάψιμο ομως δεν ισχύει... συγγνωμη. Συμφωνημενη χρήση ειναι η φθορά σε εισαγωγικά του να ειναι πιο "αβαφτο" μετά απο 2 ετη νορμαλ και συμφωνημενης χρησης μίσθωσης όχι να παιξουμε paint ball.
Αλλιως έπρεπε να το κλεισεις και να ανοιγει μονο για να "αερίζεται".
Δεν τα λέω εγω... Είναι επίσημα σου τα παρέθεσα !
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2015- ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021 ... ΣΧΟΛΕΙΟ!!!
Ηταν εκει οι Ηπειρώτες δύσκολη - καυτή έδρα. Εχω περάσει εγω απο μια ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ.... αλλο πράγμα.
Στο τελος βεβαια για να της δείξω και πόσο καλα εκπαιδευομενος υπήρξα στα χεράκια της τα ωραία... έχασε και το δικαστήριο και τοτε αποχώρησα κ απο το σπίτι.
Αφου παρήλθε και η 3τια...
χαλαλι και τα 500 στο δικηγορο ΚΥΡΙΟΣ ΠΗΓΑ... ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΕΦΥΓΑ. Μαγκιές αλλού... στους πραγματικά ανέντιμους και κακους ανθρωπους αυτου του κόσμου.
Λοιπον επειδη κανεις τον δικηγορο θα σου πω οτι ο ορος "φθορα "ειναι στον αερα και αν πας δικαστικος δεν θα δικαιωθεις ...
Οπως και το νορμαλ για καποιον ειναι να μου πει ,ενα καρφακι εβαλα ή κολλησα με ταινια ενα πινακα ...εχουμε και αυτα πλεον ...που αυτες τις ταινιες οταν πας να τις βγαλεις φευγει ο σοβας(ειδικα αν εχεις σπατουλαριστο πρεπει να γινει ολος ο τοιχος ξανα ) και εχεις τον νοικαρη να σου λεει ειναι νορμαλ η ταινια ..
Αυτες ειναι παγιδες συμβολαιου για τον ιδιοκτητη ..Γι αυτο το ξαναλεω τα διευκρινιζεις για να μην καταληγεις σε παρεξηγησεις ...
Οι καλοι λογαριασμοι κανουν τις καλες συνεργασιες ,νομος για εμενα παντου και παντα

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.319 μηνύματα.
Πανθηρα στα 2 ετη ποια φθορα οριζεται ως νορμαλ ;
Λοιπον επειδη κανεις τον δικηγορο θα σου πω οτι ο ορος "φθορα "ειναι στον αερα και αν πας δικαστικος δεν θα δικαιωθεις ...
Οπως και το νορμαλ για καποιον ειναι να μου πει ,ενα καρφακι εβαλα ή κολλησα με ταινια ενα πινακα ...εχουμε και αυτα πλεον ...που αυτες τις ταινιες οταν πας να τις βγαλεις φευγει ο σοβας(ειδικα αν εχεις σπατουλαριστο πρεπει να γινει ολος ο τοιχος ξανα ) και εχεις τον νοικαρη να σου λεει ειναι νορμαλ η ταινια ..
Αυτες ειναι παγιδες συμβολαιου για τον ιδιοκτητη ..Γι αυτο το ξαναλεω τα διευκρινιζεις για να μην καταληγεις σε παρεξηγησεις ...
Οι καλοι λογαριασμοι κανουν τις καλες συνεργασιες![]()
Δεν κάνω τον δικηγόρο , κάνω όμως τον μέσο συνετό άνθρωπο ο οποίος μνημονεύεται απο τους δικηγόρους. Για αυτο και ειναι δύσκολο να χάσω !
Δε θα πάω εγω δικαστικά... αυτος θα πάει! Ας με πάει. Εγω βαμμενο δεν του το παραδίδω δεν υπάρχει τέτοια συμφωνια, ουτε αυτος μ το εδωσε φρεσκοβαμενο αμα το πάρουμε έτσι!
Τα καρφιά ειναι φθορές μου τα ειπε κ του ειπα οτι δεν προτίθεμαι να καρφώσω τίποτα.
Νορμάλ ειναι η φθορά που προκύπτει Μαργαριτα μου απο την συμφωνημένη χρηση ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΙΚΙΜΑ χρησιμοποιήθηκε ως ΜΙΣΘΙΟ των μέχρι 02 ατόμων (για διαμονή) και μέχρι 03 για φιλοξενια ευλογου χρονικου διαστήματος.
Τα εχουμε γραψει ΚΑΙ ΑΥΤΑ στο συμφωνητικό. Του το ειπα κ απο κοντά δεν εχει να κάνει με παιδί.
Ο ορος ΦΘΟΡΑ μπορει να ειναι εν μέρει στον αέρα οπως λές αλλα δεν ειναι ο όρος συμφωνημένη χρήση.
Και θα του πούν στο δικαστηριο... εφοσον βλέπατε οτι ο ανθρωπος δεν κανει συμφωνημένη χρήση ΓΙΑΤΙ δεν το καταγγείλατε ; δηλαδη ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ... ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ Η ΜΠΑΙΝΑΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ... και ξαφνικα το τελευταιο μήνα σας ήρθε οτι το σπίτι ειναι άβαφτο και ταλαιπωρημένο;
πρεπει να εισαι τελειως μπουρδέλο κ να μη σέβεσαι τιποτα για να χάσεις σε αυτο το επίπεδο.
Και δεν κοροιδευεις τους δικαστες... οι δικαστες κανουν ΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. να ξέρεις.
θα καταλαβουν οτι ολο αυτο ηταν ένα τέχνασμα να μασησει κάποιος την εγγυηση και θα χάσει.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.319 μηνύματα.
Ακομη δεν εχω δώσει την εγγύηση... οκ θα προσθέσω το
"Ο μισθωτής δεν ευθύνεται για φθορές που θα προκύψουν απο τη συνηθισμένη χρήση επι του μισθίου και των συσκευών του. Αυτές τις αποκαθιστά ο εκμισθωτής."
Και τέλος... αυριο π θα πάω να δωσω τη προκαταβολή του το δειχνω στο συμφωνητικό που θα υπογράψει. Αν δε θέλει δεν υπάρχει πρόβλημα.
Εγω θελω να μπω σε ενα σπιτι να το προσέχω ναι να τον πληρωνω στην ωρα του ναι... ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΧ το πλυντηριο και δεν ευθύνομαι εγώ για αυτο να μ το φτιάξει. Που θα πλένω τα ρουχα μου; 360 ενοικιο δινω για επαρχιακή πόλη για ενα σπίτι 40τμ με ενα μπανιο μια σαλο-κουζινα κ ενα υπνοδωμάτιο δεν ειναι και λίγα. Οποτε θέλω τα θεματα να έχουν τακτοποιηθεί.
οχι αυτά εξαρχής ξεκαθαρισμένα για να μη στεναχωριόμαστε μετά. Τέλος.
Και αμα μου αντιγριτζώσει θα του πώ ακουσε να δεις κυριε τέτοιε μου.... ολα αυτα προκύπτουν και απο τον ΑΚ οταν δινεις ένα σπίτι επιπλωμένο και με συσκευές απλά εγω στα επισημαίνω αν δεν είσαι πλήρως σύμφωνος να μη προχωρήσουμε σε μίσθωση... στα επισημαίνω καλόπιστα και καλοπροαίρετα για να ειμαστε και οι 2 ευχαριστημένοι.
(καλο ειναι πριν απο μια διαπραγματευση να προετοιμάζεσαι και με ατάκες που θα πείς αν προκύψει διαφωνία ή αμήχανη στιγμή).
** Η συνηθισμένη χρήση αναφέρεται στην προβλεπόμενη, ορθή και σύμφωνη με τα συναλλακτικά ήθη χρήση ενός πράγματος (π.χ. μισθωμένου ακινήτου, προϊόντος), η οποία δεν προκαλεί υπέρμετρες φθορές πέραν των φυσιολογικών. Ο χρήστης δεν φέρει ευθύνη για φθορές που προκύπτουν από αυτήν την κανονική χρήση.
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.061 μηνύματα.
Βρε για εσενα μιλας τοση ωρα ;Δεν κάνω τον δικηγόρο , κάνω όμως τον μέσο συνετό άνθρωπο ο οποίος μνημονεύεται απο τους δικηγόρους. Για αυτο και ειναι δύσκολο να χάσω !
Δε θα πάω εγω δικαστικά... αυτος θα πάει! Ας με πάει. Εγω βαμμενο δεν του το παραδίδω δεν υπάρχει τέτοια συμφωνια, ουτε αυτος μ το εδωσε φρεσκοβαμενο αμα το πάρουμε έτσι!
Τα καρφιά ειναι φθορές μου τα ειπε κ του ειπα οτι δεν προτίθεμαι να καρφώσω τίποτα.
Νορμάλ ειναι η φθορά που προκύπτει Μαργαριτα μου απο την συμφωνημένη χρηση ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΙΚΙΜΑ χρησιμοποιήθηκε ως ΜΙΣΘΙΟ των μέχρι 02 ατόμων (για διαμονή) και μέχρι 03 για φιλοξενια ευλογου χρονικου διαστήματος.
Τα εχουμε γραψει ΚΑΙ ΑΥΤΑ στο συμφωνητικό. Του το ειπα κ απο κοντά δεν εχει να κάνει με παιδί.
Ο ορος ΦΘΟΡΑ μπορει να ειναι εν μέρει στον αέρα οπως λές αλλα δεν ειναι ο όρος συμφωνημένη χρήση.
Και θα του πούν στο δικαστηριο... εφοσον βλέπατε οτι ο ανθρωπος δεν κανει συμφωνημένη χρήση ΓΙΑΤΙ δεν το καταγγείλατε ; δηλαδη ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ... ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ Η ΜΠΑΙΝΑΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ... και ξαφνικα το τελευταιο μήνα σας ήρθε οτι το σπίτι ειναι άβαφτο και ταλαιπωρημένο;
πρεπει να εισαι τελειως μπουρδέλο κ να μη σέβεσαι τιποτα για να χάσεις σε αυτο το επίπεδο.
Και δεν κοροιδευεις τους δικαστες... οι δικαστες κανουν ΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. να ξέρεις.
θα καταλαβουν οτι ολο αυτο ηταν ένα τέχνασμα να μασησει κάποιος την εγγυηση και θα χάσει.
Εγω γενικα μιλαω ,τι ισχυει ΒΑΣΗ συμβολαίων και επιπλέων ορων ...οχι στο τυποποιημένο χωρις εξτρα παρατηρησεις και διευκρινησεις
Που να ξερω τωρα ο δικος σου σπιτονοικοκυρης τη εχει στο μυαλο του ή τι εγραψε στο συμβολαιο του ...Καλη δυναμη θα σου ευχηθω ...ειπαμε παντου υπαρχουν και οι καλοι και οι κακοι
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Βρε για εσενα μιλας τοση ωρα ;
Εγω γενικα μιλαω ,τι ισχυει ΒΑΣΗ συμβολαίων και επιπλέων ορων ...οχι στο τυποποιημένο χωρις εξτρα παρατηρησεις και διευκρινησεις
Που να ξερω τωρα ο δικος σου σπιτονοικοκυρης τη εχει στο μυαλο του ή τι εγραψε στο συμβολαιο του ...Καλη δυναμη θα σου ευχηθω ...ειπαμε παντου υπαρχουν και οι καλοι και οι κακοι
Δεν έχει πεί κάτι ο άνθρωπος ουτε έχουμε "τσακωθει" απλά επειδη οπως λες και εσύ υπάρχουν και καλοι και κακοί... φυλάγομαι και εγώ να προλάβω καταστάσεις.
adams33
Διάσημο μέλος
Τι φυλάγεσαι ,ολο τον κωδικα εχεις κατεβασει ...μεχρι και το κομμα εχεις ερμηνευσειΔεν έχει πεί κάτι ο άνθρωπος ουτε έχουμε "τσακωθει" απλά επειδη οπως λες και εσύ υπάρχουν και καλοι και κακοί... φυλάγομαι και εγώ να προλάβω καταστάσεις.
Ειπα και εγω γιατι τοσο,τι του εχει κανει;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Τι φυλάγεσαι ,ολο τον κωδικα εχεις κατεβασει ...μεχρι και το κομμα εχεις ερμηνευσει![]()
![]()
Ειπα και εγω γιατι τοσο,τι του εχει κανει;
Ολοι πληρώνουμε σπασμένα κάποιων αλλων κάποια στιγμή αυτο ειναι δυστυχως αναπόφευχθο.
Εδω μ λέγανε αμα σου νοικιάσουμε το σπιτι μην το κάνεις υπομισθωση σε airbnb λεω τι να καααανω;
δε πιστευα καν αυτα που ακουγα.... ουτε καν τα εχω σκεφτει ποτε πρίν τα ακουσω.
Θα μπω εγω στο σπιτι του άλλου και θα το κανω υπομίσθωση για να βγάζω λεφτά οτι να ναι εντάξει.
Και γενικά αυτός που πήγα προχθές θα μ μιλουσε τελείως διαφορετικά εάν δεν είχα την ιδιοτήτα/επαγγελματική θέση που έχω. Δυστυχως.
Όλα μετράνε και συνεκτιμώνται. Αλλα όταν ακούς οτι ακομα και γιατροι φευγουν απο το σπιτι κ το αφηνουν μεσα στη καπνίλα και ασκουπιστο και βρώμικο. Ντάξει ρε φιλε.... καθαρισε το πριν φυγει δηλαδη δεν ειναι κατι .... μια λεκάνη με χλωρίνη.... ενα καλο σκούπισμα και ενα σφουγγάρισμα κ να μην εχει φθορές.
Τα αυτονόητα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τι φυλάγεσαι ,ολο τον κωδικα εχεις κατεβασει ...μεχρι και το κομμα εχεις ερμηνευσει![]()
![]()
![]()
Θα επωφεληθεί και αυτός απο το οτι ειμαι διαβασμένος... αντι να ρωτάει δικηγόρους.
Που θα του πούν αυτα τα άρθρα κ θα του αρπάξουν το 50αρικο μια επίσκεψη -ανεξαρτητα απο το εαν θα προχωρησουν σε αγωγή ή κατι αλλο κτλ-
πλεον οι δικηγοροι ΜΟΝΟ ραντεβού.... ενημερωτικό οπως λεγεται = 50 ευρώ.
adams33
Διάσημο μέλος
Θυμασαι που σου ειπα οτι γραφω βιβλιο με ολα υτα που εχουν δει τα ματια μου απο τους ενοικιαστες ;Ολοι πληρώνουμε σπασμένα κάποιων αλλων κάποια στιγμή αυτο ειναι δυστυχως αναπόφευχθο.
Εδω μ λέγανε αμα σου νοικιάσουμε το σπιτι μην το κάνεις υπομισθωση σε airbnb λεω τι να καααανω;
δε πιστευα καν αυτα που ακουγα.... ουτε καν τα εχω σκεφτει ποτε πρίν τα ακουσω.
Θα μπω εγω στο σπιτι του άλλου και θα το κανω υπομίσθωση για να βγάζω λεφτά οτι να ναι εντάξει.
Αυτα εννοουσα ...και ποσα αλλα που γίνονται εν αγνοία του ιδιοκτήτη ...
Οποτε μην θυμωνεις και με λες Μαργαριτουλα (αν και πεθαινω οταν το λες ,ξερω οτι νευριασες )που γραφω για προφυλακτικα ...
Που να ξερει ο καθε ιδιοκτητης τι υπαρχει τρυγυρω του αν ειδικα ειναι και μακρυα ...
Φυσικα και υπαρχει και γίνεται !
Αλλα και γι αυτο υπαρχει ορος στο συμφωνητικό αν το επιτρεπεις ή οχι ...Ολοκληρες εταιρειες υπαρχουν βρε Πανθηρα που αναλαμβανουν ΚΑΙ τετοια ακινητα γι αυτο τον σκοπο ...Εμεις κλεφτες θα γινουμε
Η χρηση ακινητου εως επενδυση εχει πολλες μορφες ,οχι μονο αυτες που ξερετε ...μην μας κανεις χαλαστρα λοιπον στην εργασια μας

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οχι ολοι δεν ειναι φραγκοφονιαδες οι χασοδικες και ψαχνουν τους πελατες με το δικανο ...Ετσι και εχεις μονιμο δικηγορο αυτα τα ποσα δεν παιζουν μονο για μια ερωτηση ..πλεον οι δικηγοροι ΜΟΝΟ ραντεβού.... ενημερωτικό οπως λεγεται = 50 ευρώ.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Δεν νευριασα αλλα εκει που προσπαθω να γραψω και εγω για μια φορά ΣΟΒΑΡΑ... μου πετάς τις καπότες 

να σ πω κάτι ολα αυτα απο ενα σημείο και μετά σε κουράζουν.
Καλυτερα να βγαζεις μέχρι 2-2500 χιλιάρικα το μήνα κ να χεις το κεφάλι σου ησυχο.
Μπλεξε με τον εναν... μπλεξε με τον αλλο.... στο τέλος εχεις φθορά δική σου όχι αυτην που αναφέρει ο ΑΚ.
Και εκει δε σώζεσαι...

να σ πω κάτι ολα αυτα απο ενα σημείο και μετά σε κουράζουν.
Καλυτερα να βγαζεις μέχρι 2-2500 χιλιάρικα το μήνα κ να χεις το κεφάλι σου ησυχο.
Μπλεξε με τον εναν... μπλεξε με τον αλλο.... στο τέλος εχεις φθορά δική σου όχι αυτην που αναφέρει ο ΑΚ.
Και εκει δε σώζεσαι...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Θυμασαι που σου ειπα οτι γραφω βιβλιο με ολα υτα που εχουν δει τα ματια μου απο τους ενοικιαστες ;
Ναι απλά ξέρεις τι ρε σύ... καλυτερα να βγει ένα μητρώο ενοικιαστών να μας βάλουν μέσα... να φαινεται πχ οτι εγώ στις τόσες μισθώσεις δεν εχω κατηγορηθεί ποτέ οτι έχω αφήσει χρεή στον άλλον να τελειώνουμε ουτε οτι έχω καταστρέψει κάποιο σπίτι.
Να υπάρχει δηλαδη μια πλατφόρμα που να έχει κριτικές για τον ενοικιαστη απο ιδιοκτήτες κ να μπορει φυσικά κ να απαντάει και ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ...
adams33
Διάσημο μέλος
Θα γίνει και αυτό αλλά δεν θυμάμαι πότε μου είπαν... ήδη ειναι υπό συζητήσεις...Ναι απλά ξέρεις τι ρε σύ... καλυτερα να βγει ένα μητρώο ενοικιαστών να μας βάλουν μέσα... να φαινεται πχ οτι εγώ στις τόσες μισθώσεις δεν εχω κατηγορηθεί ποτέ οτι έχω αφήσει χρεή στον άλλον να τελειώνουμε ουτε οτι έχω καταστρέψει κάποιο σπίτι.
Να υπάρχει δηλαδη μια πλατφόρμα που να έχει κριτικές για τον ενοικιαστη απο ιδιοκτήτες κ να μπορει φυσικά κ να απαντάει και ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ...
Όπως είναι στις πλατφόρμες, όσοι κάνουν κρατηση αυτόματα μας βγάζει το ιστορικό τους ...πόσες κρατήσεις έχουν κάνει πόσες έχουν ακύρωση τελευταία στιγμής αν υπάρχουν αρνητικά σχόλια κ.α ..
Μακάρι να γίνει σύντομα όλοι κερδισμένοι θα είμαστε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- taketrance
- Scandal
- johnsala
- fmarulezkd
- thenutritionist
- touvlo
- back2967
- Sosstoss
- michaela888
- AggelikiGr
- rafaela11
- Kate1914
- iew
- evangelia_dim
- camil
- many of Filip
- Unboxholics
- Vera
- American Economist
- charmander
- Dr. Gl. Luminous
- Εριφύλη
- Κίβδηλος
- Searching
- Natsuko
- Ilma
- Joji
- GeorgePap2003
- fourkaki
- vas 78
- Drscientist
- Wonderkid
- ChristosM89
- Ryuzaki
- Jack of Spades
- fretoe
- louminis
- pinkheart
- ck_chrysiis
- J.Cameron
- ghоul
- NeosUser2023
- Libertus
- theodle
- thodoris_eng
- grtt
- userguest
- gegeorgiou90
- Varus
- bboys
- bibliofagos
- giannhs2001
- chester20080
- Skeptic95
- iminspain
- ROM32
- fockos
- Ωρορα
- Giorgkalo
- ppp
- BatGuin
- kalhkardia
- Hased Babis
- Μήτσος10
- aggelosst9
- A350
- jellojina
- Maria23667
- hirasawayui
- Ariana2018
- ggl
- phleidhs
- Dark_kronos
- User2350
- Δροσουλίτης
- Obi-Wan Kenobi
- Memetchi
- spring day
- Jim444
- snowy
- SlimShady
- allall1
- ag97
- Meow
- Roulaki
- Viedo
- mermaid89
- tsiobieman
- jj!
- tslef8
- Sevasti
- Κλημεντίνη
- oups
- Εχέμυθη
- tfghp
- sophiaa
- Αντικειμενικός
- parrot/παπαγάλος
- Sherlockina
- gregory nub
- tourourou3
- ougka pougka
- Stelios725
- Αναστασία197
- Στεφανος56
- Lila955
- eukleidhs1821
- Evelynne
- Μαυρίκιος
- Ace of Spades
- Mexicanos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool