Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Για πείτε παιδια. Έρχεται black friday πρέπει κάπως να ξοδέψουμε τα λεφτά μας.
Πάρε την κυρά σου και κερασε την ενα κρασάκι σε ενα ρεμπετάδικο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δωστε καμια ιδεα για αγορα απο κωτσοβολο.εχω δωροεπιταγη 110 ευρω αλλα δε μου χρειαζεται κατι..
Μπορείς να πάρεις διάφορες μικροσυσκευες και να τις πηγαίνεις δώρο σε γάμο ξέρω γω ή σε γιορτή, πχ καφετιέρα, βραστηρα, τοστιέρα κλπ, ή να πάρεις κάποιον ανεμιστήρα ας πούμε (κάπου θα χρειαστει). Εναλλακτικά οθόνη για το κομπιούτερ σου, για όταν σου χαλάσει αυτή που έχεις.
Guest 874453
Επισκέπτης

Μπορείς να πάρεις διάφορες μικροσυσκευες και να τις πηγαίνεις δώρο σε γάμο ξέρω γω ή σε γιορτή, πχ καφετιέρα, βραστηρα, τοστιέρα κλπ, ή να πάρεις κάποιον ανεμιστήρα ας πούμε (κάπου θα χρειαστει). Εναλλακτικά οθόνη για το κομπιούτερ σου, για όταν σου χαλάσει αυτή που έχεις.
οοοοοοοοοοταν χαλασει,η νεα δεν θα εχει εγγυηση.
πχ κουζινομηχανη;

οοοοοοοοοοταν χαλασει,η νεα δεν θα εχει εγγυηση.
πχ κουζινομηχανη;
Αν θεωρείς ότι σου είναι χρήσιμη, μια χαρα.
Κάποια ηλεκτρική σκούπα; Πάντα είναι χρήσιμο κάτι τέτοιο.
Πάντως αλήθεια ο αφυγραντήρας είναι πολύ καλός αν έχεις υγρασία στο σπίτι σου. Σκέψου το.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Guest 874453
Επισκέπτης

Αν θεωρείς ότι σου είναι χρήσιμη, μια χαρα.
Κάποια ηλεκτρική σκούπα; Πάντα είναι χρήσιμο κάτι τέτοιο.
Πάντως αλήθεια ο αφυγραντήρας είναι πολύ καλός αν έχεις υγρασία στο σπίτι σου. Σκέψου το.
εχω κ τα 2.
ηλεκτρικες συσκευες πχ εχω.
κουζινομηχανη δε μου χρειαζεται κ τοσο..
κινητο εχω.
υ/η εχω.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σε γάμο το καλοκαιρι έβαλα ένα 100ευρο σε εναν φακελο και τέλος. Σιγα μη πάω εγω να ψάχνω δώρα. Ας πάρουν οτι θέλουν με αυτα τα λεφτά. (Που λεει ο λογος)![]()
Πολλά δεν έδωσες;
Johnny15
Επιφανές μέλος

Πάρε την κυρά σου και κερασε την ενα κρασάκι σε ενα ρεμπετάδικο.
Δεν έχει ρεμπετάδικα η Γαλλία. Επίσης ένα άλλο μικρό πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε κυρά. Το βασικό είναι ότι δεν έχουμε ρεμπετάδικο όμως. Θα πήγαινα και με παρέα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Δεν έχει ρεμπετάδικα η Γαλλία. Επίσης ένα άλλο μικρό πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε κυρά. Το βασικό είναι ότι δεν έχουμε ρεμπετάδικο όμως. Θα πήγαινα και με παρέα.
Και ουτε θα βρεις ευκολα στην Γαλλια! Ειναι μυστηριες και έχουν ποινικοποιησει και το φλέρτ. Εκει βρηκες να πάς;

έχουν επικρατησει οι εσωστρεφο-παρεάκηδες! Εχθρικο περιβάλλον για εξωστρεφεις single τύπους!

Τα 100 δεν ηταν πολλά γιατι πηγαμε 3 άτομα.
Guest 186240
Επισκέπτης

Scandal
Διαχειριστής

Προηγουμένως ήμουν με μια 27ρα full hd TN του 2013

Anonyme
Δραστήριο μέλος

εχω κ τα 2.
ηλεκτρικες συσκευες πχ εχω.
κουζινομηχανη δε μου χρειαζεται κ τοσο..
κινητο εχω.
υ/η εχω.
Μηχανή Espresso; Αν δεν λήγει απλώς κράτησέ τη, όλο και κάτι θα προκύψει.
Scandal
Διαχειριστής

42 ιντσών για πισί; Την έχεις μπροστά σου δηλαδή ή πιο μακριά; 42 ιντσών είναι η τηλεόρασή μου και την έχω στα 5 μέτρα μακριά.![]()
Την έχω σε κανονική απόσταση οθόνης! Δηλαδή πολύ κοντά, κάπου 70 εκατοστά;
Την έχω με τον φωτισμό στο μηδέν για να μην με κουράζει.
Βέβαια μια τέτοια οθόνη δεν χρησιμοποιείται με τη λογική των μικρών - συνηθισμένων οθόνων όπου κάνουμε maximize ένα μόνο παράθυρο και δουλεύουμε σε αυτό. Πιο συγκεκριμένα, το σύνολο της επιφάνειας χωρίζεται σε κουτάκια παραθύρων (χρησιμοποιώ το MaxTo), ενώ έχω στο κέντρο και κάτω το βασικό παράθυρο εργασίας και γύρω γύρω τα δευτερεύοντα.

Έτσι σπάνια χρειάζεται να περιστρέφω το λαιμό μου για να δω κάποιο άλλο παράθυρο, αφού το βασικό παράθυρο είναι ακριβώς μπροστά μου σαν να έχω μια μικρότερη οθόνη.
Είχα κι εγώ τις αμφιβολίες μου πριν την πάρω όμως τελικά δεν το μετάνιωσα καθόλου!
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Επιπλέον δηλώνω ξετρελαμένος με τη λειτουργία γραφής κειμένου μέσω φωνής που έχει το Android, τη χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα πλέον.

akikos
Επιφανές μέλος

https://browser.geekbench.com/v4/cpu/11648399

Μόλις το πήρα αλλά ήδη το θεωρώ πετυχημένη αγορά. Το TouchBar είναι όλα τα λεφτά, πληκτρολόγιο φοβερό, το track pad το ίδιο, επεξεργαστής τούμπανος, ο ανεμνιστήρας όσο και να προσπαθώ δεν μπορεί να ακουστεί. Έτρεξα το διαγνωστικό για να δω αν όντως λειτουργούν (τότε τους άκουσα για πρώτη φόρα). Η οθόνη άψογη.

Μου αρέσει που έχει μόλις 4 θύρες usb-c. Μεγάλη μαγκιά της apple καθώς δεν γεμίζει ο φορητός με θύρες που δεν χρησιμοποιούμε κάποιες από αυτές και μπορούμε να το προσαρμόσει ο καθένας στις ανάγκες του.
Κάποιοι θεωρούν προιόντα υπερτιμημένα (ίσως κάποια μοντέλα ειναι) αλλά ως σύνολο στη πλειοψηφία τους δεν βγαίνουν παραπάνω 300 - 400 από αντίστοιχα άλλων κατασκευαστών, αύξηση που δικαιολογείται πλέον από τη ποιότητα που διαθέτει.
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχ, ξαναζωντάνεψε το αγαπημένο μου (κάποτε) thread.
Πλέον δεν κάνω αποτυχημένες αγορές, αλλά θέλω να μοιραστώ κάποια πράγματα. Τα παιχνίδια της γάτας είναι ένα απο αυτά, μιας και αρνείται να παίξει με οποιοδήποτε άρα πεταμένα λεφτά. Είχα πάρει και στη μετακόμιση μια τοστιέρα και μια απλώστρα, την τοστιέρα την έσπασε ο κολλητός μου (ακόμη δεν έχω καταλάβει πως) και η απλώστρα έσπασε απο τον αέρα.
Όχι αποτυχημένη, αλλά "κλαίω τα πόδια μου" αγορά είναι οι martens που αγόρασα πέρσι. Πήραν πάαααρα πολύ καιρό να ανοίξουν και να μην με πονάνε, πλέον τις φοράω κανονικά αλλά τις αποφεύγω για μεγάλες αποστάσεις. Άλλο παπούτσι που θεώρησα πως θα ήταν αποτυχημένη αγορά ήταν οι μπότες που αγόρασα για την ανασκαφή πέρσι, αλλά τελικά φορέθηκαν πάρα πολύ φέτος τον χειμώνα. Γενικά το κεφάλαιο ανασκαφή με πονάει, γιατί όλα όσα αγόρασα δε θα χρησιμοποιηθούν φέτος.
Πέρα απο αυτά, πήρα πρόσφατα σε ένα thrift shop ένα πουκάμισο παρδαλό για να κάνω ένα cosplay και επειδή γενικά δεν φοράω χρώματα δεν το έχω φορέσει πάλι. Θετικό του πουκαμίσου: έκανε μόνο 3 ευρώ και με μια μεταποίηση μπορεί να γίνει πολύ ωραίο φόρεμα.
Αυτά.![]()
Τα dr martnes για μενα ειναι η καλύτερη αγορά

Αθανατα ! χαλαλι οι πρώτοι μηνες μέχρι να σπασοουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- NeosUser2023
- Paladin
- touvlo
- fmarulezkd
- Unboxholics
- Paragontas7000
- Kate1914
- rafaela11
- Scandal
- Joji
- Antonia Alexandra
- fourkaki
- Κλημεντίνη
- Viedo
- charmander
- J.Cameron
- jj!
- dionisos13
- ggl
- Memetchi
- SlimShady
- tslef8
- bruh_234
- Εχέμυθη
- grtt
- Αλκης Κ.
- Libertus
- Meow
- Mexicanos
- Εριφύλη
- Αναστασία197
- nicks1999
- Chrysak25
- Kassiopi
- giannhs2001
- Johnny15
- WhaleOilBeefHooked
- harry akritas
- Nickx
- orchidea
- παιδι για κλαματα
- fockos
- iminspain
- Ariana2018
- tsiobieman
- Luke.
- hackershot
- baizer
- Myrtilo
- chester20080
- Griff
- hirasawayui
- T C
- CiNeFiL
- Ace of Spades
- taketrance
- louminis
- fretoe
- Μάρκος Βασίλης
- Μί–Κά-Ἔλ
- Vold
- tomicrotroll
- American Economist
- Yiorgosk
- ΘανάσοςG4
- me lene
- Alma Libre
- "άσχημο_όνειρο"
- SkyBlu
- Trolling Stones
- chris2799
- whitelioness
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.