Τα καινουρια εχουν απαισιο πληκτρολογιο. Ξεχασες τα προβληματα με την σκονη στο πληκτρολογιο;
Οσο για την καμερα, τα καινουρια thinkpads εχουν HD καμερα, καμερα με υπερυθρες για login και privacy (σου εμφανιζεται popup οταν καποιος ειναι απο πισω σου και κοιταει στην οθονη σου), και shutter για να κλεινεις την καμερα. Στα zoom meetings οι περισσοτεροι πλεον κλεινουν την καμερα, οποτε δεν εχει καν νοημα να θελεις καλη καμερα ουτως ή αλλως. Μην επεκταθω στην ποιοτητα κατασκευης. Αν σου πεσει κατω το macbook, το κλαις. Αν σου πεσει κατω το thinkpad το φυσας να φυγει η σκονη και συνεχιζεις. Αλουμινιο το ενα, ανθρακονηματα το αλλο. Τα dell προσωπικα δεν μου αρεσουν. Απο windows μονο thinkpads T, P, X series & MS Surface pro. Thinkpad L/E δεν θα επαιρνα.
Χθες τεσταρα και την μπαταρια μου. Μετα απο 8 χρονια χρησης το φορτιο της εχει πεσει στο 77%. Την μπαταρια την εχω μονιμα πανω αλλα εχω θεσει οριο στο να την φορτιζει μεχρι 95% και να την φορτιζει μονο οταν πεφτει κατω απο 80%. Στα ΗΡ και toshiba που ειχα η μπαταρια εχανε ολοκληρο το φορτιο της πανω στα 3-4 χρονια.