Eγω όμως γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις που εκμεταλλευονται την θέληση τους να κάνουν ενα επάγγελμα για να τους δίνουν λίγα χρηματα.
Οσο για την ελλειψη ψυχραιμιας την εννοουσα οτι εκεινη τη στιγμή επειδη έχω κάνει βολές με ένταση και παλμούς πχ προσομοίωση με κάμψεις και τρέξιμο και μετά βολή ξέρω καλά πως οταν έχεις παλμούς το πράγμα γινεται ακομη πιο δύσκολο. Ποσο μαλλον να ξέρεις οτι ερχεται κατα πάνω σου κ κάποιος με μαχαίρι.
Θα κάνεις το καθήκον αλλα οταν απο τη μια δεν αμοιβεσαι καλά και απο την άλλη εχεις και τον κάθε άσχετο εκει έξω να σε κρίνει κ να σε κρεμάσει στα μανταλάκια για τα δικά του δημοσιοσχετίστικα παιχνίδια (πχ Βλεπε Κατερινόπουλους) χωρις να ειναι στη θέση σου οπως κ να το κάνεις ειναι εξοργιστικό.
Σε φάση ρε φίλε... δεν ξέρεις τη δουλειά του αστυνομικού, απλά μη λές πολλά. Κάτσε κ κρινε για θέματα που έχεις γνωμη κ άποψη πχ για τη δικη σου δουλειά. Ο άνθρωπος αυτος αμοιβεται άσχημα για τη δουλεια που κάνει και έχει κ τον καθε ειδήμονα να τον κράζει. Ας ερθει αυτος να κανει τη δουλειά λοιπόν.
Το οτι καναμε πχ πυρ και κινηση στο στρατο πριν 800 χρονια, δεν εχει σχεση βρε μαν με τη δουλεια ενος επαγγελματια, υποτιθεται ειδικου για αυτα.
Τι παει να πει "δεν αμοιβεται καλα" ;
Δεν το γνωριζε πριν μπει σε αυτη τη δουλεια;
Κι εαν τελικα δεν της εκανε η συγκεκριμενη εργασια λογω των συνθηκων που αναφερεις, γιατι δεν παραιτουνταν/αρνουνταν να συμμετασχει στην επιχειρηση με γραπτη αιτιολογηση;
Δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που καποιος αλλαζει δουλεια επειδη δεν του κανει.
Αποψη φυσικα και εχω Α) Ως πολιτης που πληρωνω φορους Β) Ως ιατρος που εχει να κανει με θεματα ζωης και "δεν πληρωνεται καλα" και πληρωνεται απο φορους.
Σκεψου εγω να εκανα τρελη γκαφα, για κατι που υποτιθεται οτι ειναι υποχρεωση μου να γνωριζω και οφειλω να το διαχειριστω συμφωνα με τα επιστημονικα πρωτοκολλα και με το γραμμα του νομου.
Θα μου αναγνωριζαν ελαφρυντικο "το παιδι αγχωθηκε/δεν πληρωνοταν καλα" ;
Θα μου ελεγαν "γιατι δεν ενημερωσες εγγραφως οτι δεν μπορεις να συμμετεχεις στην διαδικασια για τον Χ,Υ λογο".
Ακολουθως θα μου εσκιζαν τον πατο στα δικαστηρια και μεταξυ μας, καλα θα εκαναν.
Και να μην φταις εσυ, αλλα οι ανεπαρκειες του συστηματος στην τελικη, ειναι το μονο που οφειλεις να κανεις για να εισαι νομικα καλυμενος.
Το αντιστοιχο και σε εσενα που εαν εχω καταλαβει καλα εισαι ΔΥ. Τις γνωριζεις τις διαδικασιες.
Και νομιζω οτι συμφωνεις μαζι μου στο συγκεκριμενο...