Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.731 μηνύματα.

30-09-22

08:37
Ο μοναδικός χώρος που δε συμφωνεί με την ύπαρξη της πανεπιστημιακής αστυνομίας, φαίνεται να είναι μόνο η αριστερά-άκρα αριστερά, που παραδοσιακά έχει μία αποστροφή προς τα Σώματα Ασφαλείας
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

30-09-22

09:23
Άρα γιατί τους πληρώνουμε εάν δεν μπορούνε να κανουνε το δυσκολο κομματι της δουλειας για το οποιο υποτιθεται οτι εκπαιδευτηκαν, με ψυχραιμια;
Εγώ ή εσύ, δεν μπορούσαμε μαλλον να αντιμετωπισουμε κατι αντιστοιχο οποτε δεν γιναμε αστυνομικοι.
Καποιος που δεν αντιδρα lege artis οταν το καθηκον τον καλει, γιατι να ειναι;
Δεν γνωριζω κανεναν να τον αναγκασαν να κανει ενα επαγγελμα που δεν το επελεξε, ποσο μαλλον ενα με κινδυνους κατα της ζωης.
Eγω όμως γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις που εκμεταλλευονται την θέληση τους να κάνουν ενα επάγγελμα για να τους δίνουν λίγα χρηματα.
Οσο για την ελλειψη ψυχραιμιας την εννοουσα οτι εκεινη τη στιγμή επειδη έχω κάνει βολές με ένταση και παλμούς πχ προσομοίωση με κάμψεις και τρέξιμο και μετά βολή ξέρω καλά πως οταν έχεις παλμούς το πράγμα γινεται ακομη πιο δύσκολο. Ποσο μαλλον να ξέρεις οτι ερχεται κατα πάνω σου κ κάποιος με μαχαίρι.
Θα κάνεις το καθήκον αλλα οταν απο τη μια δεν αμοιβεσαι καλά και απο την άλλη εχεις και τον κάθε άσχετο εκει έξω να σε κρίνει κ να σε κρεμάσει στα μανταλάκια για τα δικά του δημοσιοσχετίστικα παιχνίδια (πχ Βλεπε Κατερινόπουλους) χωρις να ειναι στη θέση σου οπως κ να το κάνεις ειναι εξοργιστικό.
Σε φάση ρε φίλε... δεν ξέρεις τη δουλειά του αστυνομικού, απλά μη λές πολλά. Κάτσε κ κρινε για θέματα που έχεις γνωμη κ άποψη πχ για τη δικη σου δουλειά. Ο άνθρωπος αυτος αμοιβεται άσχημα για τη δουλεια που κάνει και έχει κ τον καθε ειδήμονα να τον κράζει. Ας ερθει αυτος να κανει τη δουλειά λοιπόν.
Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

30-09-22

10:14
Δεν μπορεί η αστυνομικός που πυροβόλησε να συνεχίσει να είναι αστυνομικός.
Πραγματικα δεν σταματας να με εκπλησεις καθε φορα με τις αναρτησεις σου ...
Σωστα αξιολογη περιπτωση ανθρωπου που το λεει ..

Αλλωστε ενας αστυνομικος ειναι καλος ΜΟΝΟ οταν ειναι νεκρος ...

Απλα τραγικα ολα αυτα που διαβασα εδω μεσα ...
Τι καλα που θα ηταν πριν χρονια και τα δυο παιδια της Διας να ειχαν αντιδρασει οπως η αστυνομικος και να μην τα ειχε σκοτωσει αυτο το αποβρασμα που πλεον ολοι εσεις υπερασπιζεστε μονο και μονο για να βγαζετε τα δικα σας θεματα ..
Ζουμε στην Ελλαδα που ηρωας γιενται ενα γυφτος ,ενας κακοποιος μονο κια μονο επειδη ενας αστυνομικος τον τραυματισε γιατι επρεπε να προστατεύσει πρωτα την ζωη του ..
Ορισμενοι εδω μεσα νομιζετε οτι ο αστυνομικος φορωντας την στολη παυει να ειναι ανθρωπος ..
Πρωτα η ζωη του ,η προσταστια του και μετα ολα τ αλλα και σε οποιους δεν αρεσει οταν θα βρεθει μπροστα του καποιο αποβρασμα να το απειλησει να δουμε τι θα κανει ...
Πολυ καλα του εκανε και εγω πλεον χαιρομαι οταν βλεπω αστυνομικους να υπερασπιζοντε και την ζωη την δικη τους αλλα και την δικη μας απο καθε ειδους αποβρασμα ...
Μασατε μερικοι και το λεω γενικα ...μην τα λετε μονο εδω μεσα αυτα γιατι αμφιβαλω αν τολματε να τα λετε παραεξω

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

30-09-22

11:09
Καλά το οτι υπάρχουν ανθρωποι που δεν γουστάρουν αστυνομιες και τα συναφή ειναι βέβαιο. Αφορμες ψάχνουν να κάνουν αναφορές για να δημιουργησουν θέμα απο το πουθενά , εχουν στημένα σκηνικα σε πορειες για να μπουν να προκαλέσουν κ να βιαιοπραγησουν ενω ξέρουν πως αυτο ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ μονο κ μονο για να το παιξουν μετά θύματα κ να τα ριξουν στους μπάτσους, και γενικα οποιος διατυπώνει αποψεις εναντιον ανθρωπων χωρις να ξέρει το περιστατικο για μενα εχει συμπλεγματα εναντιον αυτων. Δεν υπάρχει αλλη εξηγηση.
Εδω έχουμε ακουσει τυπάκια να λένε "Εγω τη κορη μ δεν θα την αφησω να πάρει μπάτσο" λες και
α) Η κορη του θα τον ρωτησει και ειναι κτήμα του
β) Κατα τα άλλα ... ηταν κ αριστερος τρομάρα του με δηθεν σεβασμο στα ανθρωπινα δικαιώματα...
ενω την ιδια στιγμη δεν σέβεται το δικαιωμα της κορης του οπως το διατυπώνει να επιλέξει οποιον γουσταρει ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟ.
Τι συζητηση να κατσεις να κανεις ρε Μαργαριτα με τέτοιους τύπους. Χάνεις τα λόγια σου απλά. Εγω πλέον στα 36 μ ουτε καθομαι να χάσω χρονο με τέτοιους. Ας μεινουν στη κοσμάρα τους μια ζωη τι με νοιάζει.
Εδω έχουμε ακουσει τυπάκια να λένε "Εγω τη κορη μ δεν θα την αφησω να πάρει μπάτσο" λες και
α) Η κορη του θα τον ρωτησει και ειναι κτήμα του
β) Κατα τα άλλα ... ηταν κ αριστερος τρομάρα του με δηθεν σεβασμο στα ανθρωπινα δικαιώματα...
ενω την ιδια στιγμη δεν σέβεται το δικαιωμα της κορης του οπως το διατυπώνει να επιλέξει οποιον γουσταρει ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟ.
Τι συζητηση να κατσεις να κανεις ρε Μαργαριτα με τέτοιους τύπους. Χάνεις τα λόγια σου απλά. Εγω πλέον στα 36 μ ουτε καθομαι να χάσω χρονο με τέτοιους. Ας μεινουν στη κοσμάρα τους μια ζωη τι με νοιάζει.
Guest 528707
Επισκέπτης

30-09-22

11:53
Δεν κανω συζητηση απλα λεω το αυτονοητο ..
και εγω δεν γουσταρω καποιους τυπους και καποια επαγγέλματα αλλα καποια πραγματα πλεον αντιλαμβανομαστε οτι δινουν πατηματα σε ολα αυτα τα παραβατικα στοιχεια να αντιδρουν με περισσοτερη ανεση και χωρις καμια πλεον ενοχη ..
Βγαζουμε δηλωσεις βουλευτων και ειδικα του ΚΚΕ που σαν ανθρωποι δεν εχουν ουτε αξιες ουτε ιδανικα και τα θεωρουμε προτυπα ,τι αλλο να πεις πλεον ...
Δυστηχως η ανθρωπινη ζωη ειναι αναλώσιμη και μηδαμινής σημασιας γι αυτους οποτε για εμενα πανω απ ολα ειναι μονο αυτη και αν χρειαζεται να βγει οπλο προκειμενου να την υπερασπιστει καποιος ας το κανει ...
Τωρα για το αν καποιος ντρεπεται για τους μπατσους εγω θα σου πω οτι τετοια περιφανεια που νιωθω για το κοριτσι μου και το αξιωμα που εχει αυτη την στιγμη δεν συγκρινεται και ουτε ποτε θα το κρυψω ..
Σιγα μην καταφερει καποιος απ ολους αυτους να υποτιμησει τον κοπο και τις γνωσεις που εχουν αυτοι οι ανθρωποι που μπηκαν στο σωμα με την αξια τους ..
Ας ερθουν μπροστα μου να μου τα πουν αυτα ...
Αλλωστε σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν και οι καλοι και οι κακοι ακομα και σε ιατρικα που κρατανε ζωες στα χερια τους ...
Ειδες πουθενα τετοια εμπαθεια ?
Ναι συμφωνω οτι υπαρχει μεγαλη διαφθορα στο σωμα αλλα ας μαθουμε επιτελους να διαχωριζουμε και οχι να τσουβαλοποιουμε
respect απο εμενα προσωπικα στην συγκεκριμενη αστυνομικο και μονο περηφανεια με γεμιζει και σαν γυναικα και σαν πολιτη να ξερω οτι το σωμα αποτελειτε απο τετοιες γυναικες και δεν θα σταματησω να το λεω οσο και αν καποιοι τρελαίνονται οταν τα βλεπουν αυτα ..
Θελουν πολλα κιλα @ρχιδι@ για να τις φτασουν ολοι αυτοι αλλωστε
και εγω δεν γουσταρω καποιους τυπους και καποια επαγγέλματα αλλα καποια πραγματα πλεον αντιλαμβανομαστε οτι δινουν πατηματα σε ολα αυτα τα παραβατικα στοιχεια να αντιδρουν με περισσοτερη ανεση και χωρις καμια πλεον ενοχη ..
Βγαζουμε δηλωσεις βουλευτων και ειδικα του ΚΚΕ που σαν ανθρωποι δεν εχουν ουτε αξιες ουτε ιδανικα και τα θεωρουμε προτυπα ,τι αλλο να πεις πλεον ...
Δυστηχως η ανθρωπινη ζωη ειναι αναλώσιμη και μηδαμινής σημασιας γι αυτους οποτε για εμενα πανω απ ολα ειναι μονο αυτη και αν χρειαζεται να βγει οπλο προκειμενου να την υπερασπιστει καποιος ας το κανει ...
Τωρα για το αν καποιος ντρεπεται για τους μπατσους εγω θα σου πω οτι τετοια περιφανεια που νιωθω για το κοριτσι μου και το αξιωμα που εχει αυτη την στιγμη δεν συγκρινεται και ουτε ποτε θα το κρυψω ..
Σιγα μην καταφερει καποιος απ ολους αυτους να υποτιμησει τον κοπο και τις γνωσεις που εχουν αυτοι οι ανθρωποι που μπηκαν στο σωμα με την αξια τους ..
Ας ερθουν μπροστα μου να μου τα πουν αυτα ...
Αλλωστε σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν και οι καλοι και οι κακοι ακομα και σε ιατρικα που κρατανε ζωες στα χερια τους ...
Ειδες πουθενα τετοια εμπαθεια ?
Ναι συμφωνω οτι υπαρχει μεγαλη διαφθορα στο σωμα αλλα ας μαθουμε επιτελους να διαχωριζουμε και οχι να τσουβαλοποιουμε

respect απο εμενα προσωπικα στην συγκεκριμενη αστυνομικο και μονο περηφανεια με γεμιζει και σαν γυναικα και σαν πολιτη να ξερω οτι το σωμα αποτελειτε απο τετοιες γυναικες και δεν θα σταματησω να το λεω οσο και αν καποιοι τρελαίνονται οταν τα βλεπουν αυτα ..
Θελουν πολλα κιλα @ρχιδι@ για να τις φτασουν ολοι αυτοι αλλωστε

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

30-09-22

14:24
Ακριβώς. Γι' αυτό έπρεπε να είναι προσεκτική. Και μόνο που βγήκε έξω χωρίς κάλυψη από άλλον ήταν λάθος. Στη περίπτωση που είχαμε θάνατο το κράτος θα την "θυσίαζε" για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Θα περνούσε τουλάχιστον 7 χρόνια στη φυλακή, θα χάνε την καριέρα της και η κοινή γνώμη θα ήταν κατά της. Θα ευχόταν 1000 φορές να μην πυροβολούσε.Ζουμε στην Ελλαδα που ηρωας γιενται ενα γυφτος ,ενας κακοποιος μονο κια μονο επειδη ενας αστυνομικος τον τραυματισε γιατι επρεπε να προστατεύσει πρωτα την ζωη του ..
Την γλύτωσε τώρα αλλά μπορεί μελλοντικά να κάνει λάθος που θα είναι μοιραίο. Γι' αυτό το κράτος πρέπει να την αναγκάσει να αλλάξει επάγγελμα.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.940 μηνύματα.

30-09-22

15:57
Κάνεις λάθος, ξέρω δαπίτες φιλους μου που διαφωνούνΟ μοναδικός χώρος που δε συμφωνεί με την ύπαρξη της πανεπιστημιακής αστυνομίας, φαίνεται να είναι μόνο η αριστερά-άκρα αριστερά, που παραδοσιακά έχει μία αποστροφή προς τα Σώματα Ασφαλείας
Αν έγιναν έτσι, να πέσουν και οι ευθύνεςΑκριβώς. Γι' αυτό έπρεπε να είναι προσεκτική. Και μόνο που βγήκε έξω χωρίς κάλυψη από άλλον ήταν λάθος. Στη περίπτωση που είχαμε θάνατο το κράτος θα την "θυσίαζε" για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Θα περνούσε τουλάχιστον 7 χρόνια στη φυλακή, θα χάνε την καριέρα της και η κοινή γνώμη θα ήταν κατά της. Θα ευχόταν 1000 φορές να μην πυροβολούσε.
Την γλύτωσε τώρα αλλά μπορεί μελλοντικά να κάνει λάθος που θα είναι μοιραίο. Γι' αυτό το κράτος πρέπει να την αναγκάσει να αλλάξει επάγγελμα.

30-09-22

16:03
Δεν ισχύει όμως. Είναι αυθαίρετο συμπέρασμα αυτό. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η δαπ έχασε στις φοιτητικές εκλογές μετά από 30 χρόνια. Άρα, μπορούμε με ευκολία να πούμε ότι ένα ποσοστό (και όχι μειοψηφία) διαφωνεί με την πολιτική της νδ. Αυτό είναι το μόνο δεδομένο που έχουμε. Αν δεν γίνει κάποιο δημοψήφισμα στο οποίο θα συμμετέχουν όλοι οι φοιτητές, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι πραγματικά πιστεύουν.Ο μοναδικός χώρος που δε συμφωνεί με την ύπαρξη της πανεπιστημιακής αστυνομίας, φαίνεται να είναι μόνο η αριστερά-άκρα αριστερά, που παραδοσιακά έχει μία αποστροφή προς τα Σώματα Ασφαλείας
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πολιτικός μηχανικός. Έχει γράψει 1.967 μηνύματα.

30-09-22

16:28
Eγω όμως γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις που εκμεταλλευονται την θέληση τους να κάνουν ενα επάγγελμα για να τους δίνουν λίγα χρηματα.
Οσο για την ελλειψη ψυχραιμιας την εννοουσα οτι εκεινη τη στιγμή επειδη έχω κάνει βολές με ένταση και παλμούς πχ προσομοίωση με κάμψεις και τρέξιμο και μετά βολή ξέρω καλά πως οταν έχεις παλμούς το πράγμα γινεται ακομη πιο δύσκολο. Ποσο μαλλον να ξέρεις οτι ερχεται κατα πάνω σου κ κάποιος με μαχαίρι.
Θα κάνεις το καθήκον αλλα οταν απο τη μια δεν αμοιβεσαι καλά και απο την άλλη εχεις και τον κάθε άσχετο εκει έξω να σε κρίνει κ να σε κρεμάσει στα μανταλάκια για τα δικά του δημοσιοσχετίστικα παιχνίδια (πχ Βλεπε Κατερινόπουλους) χωρις να ειναι στη θέση σου οπως κ να το κάνεις ειναι εξοργιστικό.
Σε φάση ρε φίλε... δεν ξέρεις τη δουλειά του αστυνομικού, απλά μη λές πολλά. Κάτσε κ κρινε για θέματα που έχεις γνωμη κ άποψη πχ για τη δικη σου δουλειά. Ο άνθρωπος αυτος αμοιβεται άσχημα για τη δουλεια που κάνει και έχει κ τον καθε ειδήμονα να τον κράζει. Ας ερθει αυτος να κανει τη δουλειά λοιπόν.
Το οτι καναμε πχ πυρ και κινηση στο στρατο πριν 800 χρονια, δεν εχει σχεση βρε μαν με τη δουλεια ενος επαγγελματια, υποτιθεται ειδικου για αυτα.
Τι παει να πει "δεν αμοιβεται καλα" ;
Δεν το γνωριζε πριν μπει σε αυτη τη δουλεια;
Κι εαν τελικα δεν της εκανε η συγκεκριμενη εργασια λογω των συνθηκων που αναφερεις, γιατι δεν παραιτουνταν/αρνουνταν να συμμετασχει στην επιχειρηση με γραπτη αιτιολογηση;
Δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που καποιος αλλαζει δουλεια επειδη δεν του κανει.
Αποψη φυσικα και εχω Α) Ως πολιτης που πληρωνω φορους Β) Ως ιατρος που εχει να κανει με θεματα ζωης και "δεν πληρωνεται καλα" και πληρωνεται απο φορους.
Σκεψου εγω να εκανα τρελη γκαφα, για κατι που υποτιθεται οτι ειναι υποχρεωση μου να γνωριζω και οφειλω να το διαχειριστω συμφωνα με τα επιστημονικα πρωτοκολλα και με το γραμμα του νομου.
Θα μου αναγνωριζαν ελαφρυντικο "το παιδι αγχωθηκε/δεν πληρωνοταν καλα" ;
Θα μου ελεγαν "γιατι δεν ενημερωσες εγγραφως οτι δεν μπορεις να συμμετεχεις στην διαδικασια για τον Χ,Υ λογο".
Ακολουθως θα μου εσκιζαν τον πατο στα δικαστηρια και μεταξυ μας, καλα θα εκαναν.
Και να μην φταις εσυ, αλλα οι ανεπαρκειες του συστηματος στην τελικη, ειναι το μονο που οφειλεις να κανεις για να εισαι νομικα καλυμενος.
Το αντιστοιχο και σε εσενα που εαν εχω καταλαβει καλα εισαι ΔΥ. Τις γνωριζεις τις διαδικασιες.
Και νομιζω οτι συμφωνεις μαζι μου στο συγκεκριμενο...
Guest 528707
Επισκέπτης

30-09-22

16:56
Το κράτος θα έπρεπε να απομακρύνει κάθε δικαστή που χρηματιζεται και λαμβάνει εντολές από τον οποιοδήποτε, κάθε γιατρό σε δημοσιο νοσοκομειο που ειναι υπεύθυνος για παραμεληση ή θανατο ασθενή, κάθε δασκαλο -εκπαιδευτικό που μπαίνει μέσα σε μια τάξη και τα " ξυνει" όλη μέρα, για κάθε δημόσιο υπάλληλο που πας να σε εξυπηρετήσει αλλά αντιθέτως επειδή δεν έχει κέφια σου κάνει τον βίο αβιοτο και γενικά αυτό το κράτος θα πρεπει να συμμορφωσει πάρα πολλούς για να έχεις εσύ το δικαίωμα να λες αυτές τις απόψεις . .Ακριβώς. Γι' αυτό έπρεπε να είναι προσεκτική. Και μόνο που βγήκε έξω χωρίς κάλυψη από άλλον ήταν λάθος. Στη περίπτωση που είχαμε θάνατο το κράτος θα την "θυσίαζε" για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Θα περνούσε τουλάχιστον 7 χρόνια στη φυλακή, θα χάνε την καριέρα της και η κοινή γνώμη θα ήταν κατά της. Θα ευχόταν 1000 φορές να μην πυροβολούσε.
Όλους αυτούς που προανέφερα τους πληρώνουμε από τους φόρους μας οπότε για τι πράγμα ακριβώς μιλάμε αυτή την στιγμή;
Για ποιο κράτος;
Το ανύπαρκτο;
Που βγαζει αστυνομικους εξω για να προστατευσουν πολιτες και τους βγαζει τελειως ανοχυρωτους απο θεμα εξοπλισμου ;
Την δική σας εμπάθεια εξυπηρετεί ολο αυτό και τιποτε άλλο και ευτυχώς πλέον ο κόσμος άρχισε και φέρεται πολύ διαφορετικά στους αστυνομικούς πλην όλων εσάς που συνεχίζεται να αντιδράτε έτσι για το προφανές πλεο ..
Βλέπεις όλοι αυτοί οι δημοσιοι που προανεφερα δεν πάνε καθημερινά με τόσο μεγάλο ρίσκο στη δουλεια τους και αντί να έχουμε περισσότερο απαιτήσεις για συμμόρφωση όλων αυτών των δημοσίων υπαλλήλων έχουμε απαιτήσεις ΜΟΝΟ από τον αστυνομικό που καθημερινά και εν γνώση του επιλέγει να βγει εκεί έξω για να προστατεύει όλους εμάς..
Λίγο περισσότερη υπευθυνότητα όταν θίγουμε τέτοια θέματα νομίζω θα σε οδηγούσε σε πιο ορθολογική σκέψη

Ένας δημόσιος υπάλληλος είναι και αυτος αν το παμε ετσι και στο μόνο που συμφωνώ ειβαι ότι το κράτος πρέπει επιτέλους να τους προστατεύει περισσοτερο ,οχι ομως απομακρυνοντας τους ,αλλα βγάζοντας τους εκεί έξω περισσότερο οχυρωμενους πάρα ερμαια σε κάθε παραβατικό στοιχείο...
Όπως μπορεί και με ότι έχει ο αστυνομικος υπερασπιζεται τον όρκο του και την δική του ανθρώπινη ζωή και σε αυτό δεν χώρα κανένα κράτος και καμιά παραχώρηση

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-09-22

21:01
Το οτι καναμε πχ πυρ και κινηση στο στρατο πριν 800 χρονια, δεν εχει σχεση βρε μαν με τη δουλεια ενος επαγγελματια, υποτιθεται ειδικου για αυτα.
Τι παει να πει "δεν αμοιβεται καλα" ;
Δεν το γνωριζε πριν μπει σε αυτη τη δουλεια;
Κι εαν τελικα δεν της εκανε η συγκεκριμενη εργασια λογω των συνθηκων που αναφερεις, γιατι δεν παραιτουνταν/αρνουνταν να συμμετασχει στην επιχειρηση με γραπτη αιτιολογηση;
Δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που καποιος αλλαζει δουλεια επειδη δεν του κανει.
Αποψη φυσικα και εχω Α) Ως πολιτης που πληρωνω φορους Β) Ως ιατρος που εχει να κανει με θεματα ζωης και "δεν πληρωνεται καλα" και πληρωνεται απο φορους.
Σκεψου εγω να εκανα τρελη γκαφα, για κατι που υποτιθεται οτι ειναι υποχρεωση μου να γνωριζω και οφειλω να το διαχειριστω συμφωνα με τα επιστημονικα πρωτοκολλα και με το γραμμα του νομου.
Θα μου αναγνωριζαν ελαφρυντικο "το παιδι αγχωθηκε/δεν πληρωνοταν καλα" ;
Θα μου ελεγαν "γιατι δεν ενημερωσες εγγραφως οτι δεν μπορεις να συμμετεχεις στην διαδικασια για τον Χ,Υ λογο".
Ακολουθως θα μου εσκιζαν τον πατο στα δικαστηρια και μεταξυ μας, καλα θα εκαναν.
Και να μην φταις εσυ, αλλα οι ανεπαρκειες του συστηματος στην τελικη, ειναι το μονο που οφειλεις να κανεις για να εισαι νομικα καλυμενος.
Το αντιστοιχο και σε εσενα που εαν εχω καταλαβει καλα εισαι ΔΥ. Τις γνωριζεις τις διαδικασιες.
Και νομιζω οτι συμφωνεις μαζι μου στο συγκεκριμενο...
Δεν είμαι ΔΥ είμαι αξιωματικός σε σώμα ασφάλειας κ οχι της αστυνομιας. ΔΙΑΣ δεν θα πηγαινα γιατί είναι πολυ δυσκολη δουλειά κ δεν πληρωνεται.
Δημόσιο δεν θα έμπαινα γενικά δεν μ αρέσει η νοοτροπία τους. Είμαι πολυ δραστήριος τυπος για να περιοριστω στο δημόσιο κ θέλω ότι θέμα σκάει να λυνεται και όχι να το αφήνουμε για.... Δευτέρα.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.449 μηνύματα.

30-09-22

21:22
Θα μπορούσες παρακαλώ πολύ να αναφέρεις απο που αντλείς την σιγουριά σου ο,τι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να την σκότωνε και ο,τι θα πέρναγε 7 χρόνια στην φυλακή ;Ακριβώς. Γι' αυτό έπρεπε να είναι προσεκτική. Και μόνο που βγήκε έξω χωρίς κάλυψη από άλλον ήταν λάθος. Στη περίπτωση που είχαμε θάνατο το κράτος θα την "θυσίαζε" για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Θα περνούσε τουλάχιστον 7 χρόνια στη φυλακή, θα χάνε την καριέρα της και η κοινή γνώμη θα ήταν κατά της. Θα ευχόταν 1000 φορές να μην πυροβολούσε.
Διότι εαν δεν είσαι 100% σίγουρος για αυτό, τότε το να περάσεις 7 χρόνια στην φυλακή σε σχέση με το να πας στο χώμα, δεν μου ακούγεται και τόσο κακό deal προσωπικά...
Καλώς έδρασε όπως έδρασε με σκοπό να προστατέψει την ζωή της. Η προστασία της ζωής μας εναντί μιας επίθεσης εις βάρος μας πρέπει να έρχεται πάντα πρώτη, και όχι οι γνώμες των άλλων ή οι δικαστικές αποφάσεις. Διότι εαν δεν είσαι στην ζωή, ούτως η άλλως ούτε το ένα ούτε το άλλο θα έχει σημασία.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

30-09-22

21:36
Έτσι παίζεται το παιχνίδι.Το κράτος θα έπρεπε να απομακρύνει κάθε δικαστή που χρηματιζεται και λαμβάνει εντολές από τον οποιοδήποτε, κάθε γιατρό σε δημοσιο νοσοκομειο που ειναι υπεύθυνος για παραμεληση ή θανατο ασθενή, κάθε δασκαλο -εκπαιδευτικό που μπαίνει μέσα σε μια τάξη και τα " ξυνει" όλη μέρα, για κάθε δημόσιο υπάλληλο που πας να σε εξυπηρετήσει αλλά αντιθέτως επειδή δεν έχει κέφια σου κάνει τον βίο αβιοτο και γενικά αυτό το κράτος θα πρεπει να συμμορφωσει πάρα πολλούς για να έχεις εσύ το δικαίωμα να λες αυτές τις απόψεις . .
Όλους αυτούς που προανέφερα τους πληρώνουμε από τους φόρους μας οπότε για τι πράγμα ακριβώς μιλάμε αυτή την στιγμή;
Για ποιο κράτος;
Το ανύπαρκτο;
- Αν κάποιος δικαστής διαφωνήσει με τα θέλω της κυβέρνηση γίνεται θύμα των λαϊκών δικαστηρίων και των ΜΜΕ που ελέγχει η κυβέρνηση.
- Το κράτος μπορεί πολύ εύκολα να εφαρμόσει την πανεπιστημιακή αστυνομία αλλά δεν θέλει κι ας έχει την λαϊκή έγκριση γιατί δεν μπορεί να ελέγξει τους συνδικαλιστές.
- Το κράτος μπορεί πολύ εύκολα να απαγορεύσει τις απεργίες στα ΜΜΜ και στα νοσοκομεία αλλά δεν θέλει κι ας έχει τη λαϊκή έγκριση γιατί δεν μπορεί να ελέγξει τους συνδικαλιστές.
- Το κράτος μπορεί εύκολα να βελτιώσει το σύστημα υγείας. Παρόλα αυτά εφαρμόζει τον προσωπικό ιατρό που μοναδικό σκοπό είναι να δώσει από 2000 σε ιατρούς του δημοσίου.
- Το κράτος μπορεί να απαγορεύσει τα κομμουνιστικά κόμματα λόγω συντάγματος αλλά δεν το κάνει.
Έχουμε ιστορικό στην Ελλάδα από ανάλογες περιπτώσεις.Θα μπορούσες παρακαλώ πολύ να αναφέρεις απο που αντλείς την σιγουριά σου ο,τι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να την σκότωνε και ο,τι θα πέρναγε 7 χρόνια στην φυλακή ;
Διότι εαν δεν είσαι 100% σίγουρος για αυτό, τότε το να περάσεις 7 χρόνια στην φυλακή σε σχέση με το να πας στο χώμα, δεν μου ακούγεται και τόσο κακό deal προσωπικά...
Καλώς έδρασε όπως έδρασε με σκοπό να προστατέψει την ζωή της. Η ζωή πρέπει να έρχεται πάντα πρώτη, τόσο απο τις γνώμες των άλλων όσο και απο τις δικαστικές αποφάσεις. Διότι εαν δεν είσαι στην ζωή, ούτως η άλλως ούτε το ένα ούτε το άλλο θα έχει σημασία.
Για παράδειγμα είχαμε το θάνατο του Γρηγορόπουλου από τον Κορκονέα. Το κράτος και οι δικαστές προσπάθησαν να το καλύψουν με εξωστρακισμό σφαίρα και μαρτυρίες ότι τους επιτέθηκαν με πέτρες και μπύρες. Πολύ πιο δύσκολη κατάσταση από την τωρινή και οι δυο αστυνομικοί βγήκαν ένοχοι. Υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από τον θάνατο. Αυτό είναι το legacy που αφήνεις.
Θα είχαμε θάνατο από αστυνομικό μέσα στο πολυτεχνείο και πιστεύετε ότι η αριστερά θα το άφηνε έτσι;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.449 μηνύματα.

30-09-22

22:36
Αυτή η περίπτωση ήταν διαφορετική διότι όντως τον εκτέλεσε με σφαίρα στο κεφάλι εαν θυμάμαι καλά, οπότε εδώ δεν υπήρχε δικαιολογία.Έχουμε ιστορικό στην Ελλάδα από ανάλογες περιπτώσεις.
Για παράδειγμα είχαμε το θάνατο του Γρηγορόπουλου από τον Κορκονέα. Το κράτος και οι δικαστές προσπάθησαν να το καλύψουν με εξωστρακισμό σφαίρα και μαρτυρίες ότι τους επιτέθηκαν με πέτρες και μπύρες.
Κανένας δεν χρωστάει γενικά να αφήσει legacy όμως εαν δεν θέλει. Μπορεί να θέλεις να είσαι ο Μπάμπης(λέμε τώρα) ο οποίος έζησε ωραία την ζωή του, την ευχαριστήθηκε και πέθανες γέρος,χωρίς legacy, χωρίς να σε ξέρει κανένας για τίποτα.Πολύ πιο δύσκολη κατάσταση από την τωρινή και οι δυο αστυνομικοί βγήκαν ένοχοι. Υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από τον θάνατο. Αυτό είναι το legacy που αφήνεις.
Θα είχαμε θάνατο από αστυνομικό μέσα στο πολυτεχνείο και πιστεύετε ότι η αριστερά θα το άφηνε έτσι;
Ακόμα και να φυλακιζόταν λοιπόν αυτή η κοπέλα, πάλι κερδισμένη θα ήταν οπότε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-09-22

23:14
Στον Γρηγορόπουλο δεν είχαμε κινδυνο ζωης του αστυνομικου. Απλα ο τύπος ηταν άθλια ανασφαλής και κομπλεξικος για αυτο κ πυροβόλησε. Για αυτο και μπηκε ισοβια. Κάτι βλακειες που έλεγε ο Κουγιας δεν μπορεσαν να σταθούν ποτέ.
Ο πυροβολισμός γινεται οχι για να τιμωρήσεις κάποιον αλλα για να αναχαιτίσεις μια επίθεση που ειναι εναντιον της ζωής σου. Ο ρολος σου δεν ειναι εκδικητής. Για αυτο κ όταν κάποιος τρεχει κατα πανω σου με μαχαίρι... ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΕΙΣ πολυ δυνατα να το πετάξει κανεις λιγο πισω ή πιο πέρα και συνεχιζει ενω τον στοχευεις ΠΛΕΟΝ....
Εκει πυροβολείς. Με αλλα λογια ειναι συγκεκριμενες οι διαδικασιες κ οι ενεργειες που θα κανεις ΠΡΙΝ πυροβολήσεις. Και ειναι κλιμακούμενες . Γιατι σιγουρα θα κληθεις να δωσεις αναφορά για τις πράξεις σου.
Ο πυροβολισμός γινεται οχι για να τιμωρήσεις κάποιον αλλα για να αναχαιτίσεις μια επίθεση που ειναι εναντιον της ζωής σου. Ο ρολος σου δεν ειναι εκδικητής. Για αυτο κ όταν κάποιος τρεχει κατα πανω σου με μαχαίρι... ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΕΙΣ πολυ δυνατα να το πετάξει κανεις λιγο πισω ή πιο πέρα και συνεχιζει ενω τον στοχευεις ΠΛΕΟΝ....
Εκει πυροβολείς. Με αλλα λογια ειναι συγκεκριμενες οι διαδικασιες κ οι ενεργειες που θα κανεις ΠΡΙΝ πυροβολήσεις. Και ειναι κλιμακούμενες . Γιατι σιγουρα θα κληθεις να δωσεις αναφορά για τις πράξεις σου.
akikos
Επιφανές μέλος

01-10-22

10:25
Οι περιπτώσεις μοιάζουν. Το σύστημα προσπάθησε να προστατέψει τον Κορκονέα και όταν αυτό δεν ήταν εφικτό τον θυσίασε. Αυτό βλέπουμε και τώρα αλλά η κοινοβουλευτική αριστερά δεν είναι τόσο αντισυστημική όσο παλαιότερα.Στον Γρηγορόπουλο δεν είχαμε κινδυνο ζωης του αστυνομικου. Απλα ο τύπος ηταν άθλια ανασφαλής και κομπλεξικος για αυτο κ πυροβόλησε. Για αυτο και μπηκε ισοβια. Κάτι βλακειες που έλεγε ο Κουγιας δεν μπορεσαν να σταθούν ποτέ.
Ο νόμος είναι πολύ γενικός:
«Ο αστυνομικός επιτρέπεται να κάνει χρήση πυροβόλου όπλου, εφόσον αυτό απαιτείται για την εκπλήρωση του καθήκοντός του και συντρέχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις:
α. Έχουν εξαντληθεί όλα τα ηπιότερα του πυροβολισμού μέσα, εκτός αν αυτά δεν είναι διαθέσιμα ή πρόσφορα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ηπιότερα μέσα είναι ιδίως παραινέσεις, προτροπές, χρήση εμποδίων, σωματικής βίας, αστυνομικής ράβδου, επιτρεπτών χημικών ουσιών ή άλλων ειδικών μέσων, προειδοποίηση για χρήση πυροβόλου όπλου και απειλή με πυροβόλο όπλο.
β. Έχει δηλώσει την ιδιότητά του και έχει απευθύνει σαφή και κατανοητή προειδοποίηση για την επικείμενη χρήση πυροβόλου όπλου, παρέχοντας επαρκή χρόνο ανταπόκρισης, εκτός αν αυτό είναι μάταιο υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες ή επιτείνει τον κίνδυνο θανάτου ή σωματικής βλάβης.
γ. Η χρήση πυροβόλου όπλου δεν συνιστά υπερβολικό μέτρο σε σχέση με το είδος της απειλούμενης βλάβης και την επικινδυνότητα της απειλής.
Αν η αστυνομικός δεν αποδείξει αυτές τις 3 προϋποθέσεις στο δικαστήριο θα βρεθεί ένοχη. Απλά τα πράγματα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-10-22

11:01
Οι περιπτώσεις μοιάζουν. Το σύστημα προσπάθησε να προστατέψει τον Κορκονέα και όταν αυτό δεν ήταν εφικτό τον θυσίασε. Αυτό βλέπουμε και τώρα αλλά η κοινοβουλευτική αριστερά δεν είναι τόσο αντισυστημική όσο παλαιότερα.
Δεν νομίζω οτι έγινε έτσι. Ως προς τον Κορκονέα. Απλα οι νομοι δυστυχως ειναι αυτοί. Δεν μπορει να κατσει παραπανω στη φυλακή. Δυστυχώς.
Ο νόμος είναι πολύ γενικός:
Αν η αστυνομικός δεν αποδείξει αυτές τις 3 προϋποθέσεις στο δικαστήριο θα βρεθεί ένοχη. Απλά τα πράγματα.
Εγω τι διαφορετικό έγραψα απο αυτα ; εγραψα οτι υπάρχει ένας κακοποιος ο οποιος τρέχει προς το μέρος σου με μαχαίρι ετοιμος να σε καρφώσει.
Κανεις μερικα βηματα πισω να κερδισεις χώρο και να λάβεις θέση μάχης, φωνάζεις... του γνωστοποιεις οτι θα πυροβολησεις αν δεν ριξει το οπλο του κάτω και συνεχιζει να τρέχει προς το μέρος σου....
Αυτη θα ηταν και η υπερασπιστική γραμμή μου εάν βρισκομουν κατηγορούμενος. Επισης απο αυτα που θα έλεγα κ απο το γενικοτερο προφιλ μ θα καταλαβαιναν θελω να πιστευω πως δεν ειχα καμια ορεξη να πυροβολήσω χωρις σοβαρό λόγο.
Ειναι λάθος σας να μη παιρνετε στα σοβαρα τον συνομιλητη σας απο τη στιγμη που μπαινετε στη διαδικασια να κανετε συζητηση μαζι του.
εγραψα για USP compact
Ο ενας μ λέει για πυρ και κίνηση με τα G3 του στρατου...!!!!!!!! και εσυ μ κανεις επικολληση τι λέει η νομοθεσια μέσα. Οτι κ να λέει επι της πράξης η εκπαιδευση εξασφαλιζει το βαθμο ετοιμοτητας σου.
Εκτος κ αν πέσουμε σε κανα τουβλο δικαστή κ μας πει "Ναι επρεπε να βγαλετε το γκλοπ".
Ας φάς και ποινή τοτε , ξερεις πως κατα βαθος έκανες αυτο που έπρεπε.
Πάρτε λιγο στα σοβαρά αυτα που σας γράφει ο άλλος για να γινει συζήτησΗ ΑΛΛΙΩς ΆΚΡΗ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ.
ΥΓ Δεν είμαι ΔΙΑΣ ουτε σε ποστο που καθημερινα έχει τέτοια σκηνικά. Ευτυχώς. Δεν θα την εκανα αυτη τη δουλειά για 1000-1200 ευρώ. Στο σωμα που ειμαι τα πραγματα ειναι πιο "κυριλε" αναλογα βεβαια και τη θεση. Αλλα σε εμάς καταλαβαινουν οι άνθρωποι δεν εχουμε να κάνουμε με σκληρους κακοποιούς. Που ειναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ για τα πάντα κ αυτη ειναι η διαφορά.
Ωστοσο τα βασικά τα γνωρίζω ! Και περνάω συχνά εκπαιδευσεις και με δικά μου αιτήματα.
akikos
Επιφανές μέλος

01-10-22

12:14
Δεν νομίζω οτι έγινε έτσι. Ως προς τον Κορκονέα. Απλα οι νομοι δυστυχως ειναι αυτοί. Δεν μπορει να κατσει παραπανω στη φυλακή. Δυστυχώς.
Ανάλογο περιστατικό. Η διαφορά τώρα είναι ότι οι αναρχικοί πλέον δεν έχουν την δύναμη που παρελθόντος να κάνουν κίνημα, ο Κουλής ελέγχει απόλυτα τα ΜΜΕ και η αριστερά γενικά δεν είναι τόσο αντισυστημική (για παράδειγμα είναι υπέρ των εμβολίων και κρατά μια ενδιάμεση στάση για τον πόλεμο στην Ουκρανία).
Nihilist
Τιμώμενο Μέλος
Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα.

01-10-22

12:49
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ντε και καλά να έχουμε γνώμη για το περιστατικό με το κατσαβίδι και τον πυροβολισμό.
Το αν ήταν αναλογική ή όχι η αντίδραση της αστυνομικού θα κριθεί από τα ειδικότερα πραγματικά περιστατικά, τα οποία δεν γνωρίζουμε. Δεν ήμασταν μπροστά στο σκηνικό. Άλλοι είναι υπεύθυνοι να διερευνήσουν τι ακριβώς έγινε και να κρίνουν το θεμιτό ή μη της αντίδρασης.
Το σίγουρο είναι πως τα αφηρημένα επιχειρήματα τύπου το κατσαβίδι είναι όπλο άρα η αστυνομικός ήταν σε νόμιμη άμυνα ή ότι η αστυνομικός έπρεπε να πράξει lege artis και να αποφύγει τους πυροβολισμούς, λες και η lege artis συμπεριφορά αποκλείει τη χρήση όπλου σε οποιαδήποτε περίπτωση κινδύνου, είναι μη πειστικά και απλώς αγκυλώνονται στις προκαταλημμένη καλή ή κακή γνώμη μας για την αστυνομία.
Γενικότερα, δε χρειάζεται να έχουμε κατηγορηματική άποψη για θέματα τα οποία δε γνωρίζουμε και αυτό δεν είναι κακό.
Το αν ήταν αναλογική ή όχι η αντίδραση της αστυνομικού θα κριθεί από τα ειδικότερα πραγματικά περιστατικά, τα οποία δεν γνωρίζουμε. Δεν ήμασταν μπροστά στο σκηνικό. Άλλοι είναι υπεύθυνοι να διερευνήσουν τι ακριβώς έγινε και να κρίνουν το θεμιτό ή μη της αντίδρασης.
Το σίγουρο είναι πως τα αφηρημένα επιχειρήματα τύπου το κατσαβίδι είναι όπλο άρα η αστυνομικός ήταν σε νόμιμη άμυνα ή ότι η αστυνομικός έπρεπε να πράξει lege artis και να αποφύγει τους πυροβολισμούς, λες και η lege artis συμπεριφορά αποκλείει τη χρήση όπλου σε οποιαδήποτε περίπτωση κινδύνου, είναι μη πειστικά και απλώς αγκυλώνονται στις προκαταλημμένη καλή ή κακή γνώμη μας για την αστυνομία.
Γενικότερα, δε χρειάζεται να έχουμε κατηγορηματική άποψη για θέματα τα οποία δε γνωρίζουμε και αυτό δεν είναι κακό.
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.700 μηνύματα.

01-10-22

15:36
Γενικά στην Ελλάδα ο νόμος είναι αρκετά περιοριστικός προς τη χρήση όπλου από τους αστυνομικούς.
Δεν είναι πχ όπως στην Αμερική που ο αστυνομικός ακόμα και με την υποψία ότι ο άλλος παει να εμφανίσει όπλο μπορεί να ρίξει. Σωστό ή λάθος μεγάλη κουβέντα αλλά έτσι είναι.
Εδώ ο μόνος τρόπος ο αστυνομικός να είναι καλυμμένος επειδή έριξε είναι αν ο άλλος ρίξει πρώτος.
Αντίστοιχα ο μόνος τρόπος να τιμωρηθεί σίγουρα για πυροβολισμό είναι ο άλλος να τον βρίσει ή να ρίξει κάνα μπουκάλι και αυτός να πυροβολήσει.
Για οτιδήποτε ενδιάμεσο είναι θέμα δικαστηρίου και ερμηνείας.
Σε κάθε περίπτωση η αστυνομικός είναι τυχερή που δεν σκοτώθηκε ο συγκεκριμένος ή ακόμα χειρότερα δεν εξοστρακίστηκε η σφαίρα να φάει κανέναν τυχαίο περαστικό.
Ακόμα και 100% δίκιο να είχε δύσκολα θα ξέμπλεκε.
Δεν είναι πχ όπως στην Αμερική που ο αστυνομικός ακόμα και με την υποψία ότι ο άλλος παει να εμφανίσει όπλο μπορεί να ρίξει. Σωστό ή λάθος μεγάλη κουβέντα αλλά έτσι είναι.
Εδώ ο μόνος τρόπος ο αστυνομικός να είναι καλυμμένος επειδή έριξε είναι αν ο άλλος ρίξει πρώτος.
Αντίστοιχα ο μόνος τρόπος να τιμωρηθεί σίγουρα για πυροβολισμό είναι ο άλλος να τον βρίσει ή να ρίξει κάνα μπουκάλι και αυτός να πυροβολήσει.
Για οτιδήποτε ενδιάμεσο είναι θέμα δικαστηρίου και ερμηνείας.
Σε κάθε περίπτωση η αστυνομικός είναι τυχερή που δεν σκοτώθηκε ο συγκεκριμένος ή ακόμα χειρότερα δεν εξοστρακίστηκε η σφαίρα να φάει κανέναν τυχαίο περαστικό.
Ακόμα και 100% δίκιο να είχε δύσκολα θα ξέμπλεκε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Ryuzaki
- back2967
- tsiobieman
- fmarulezkd
- camil
- charmander
- ΘανάσοςG4
- Memetchi
- J.Cameron
- Scandal
- Wonderkid
- jj!
- giannhs2001
- parrot/παπαγάλος
- American Economist
- thenutritionist
- Viedo
- User2350
- Citylights
- Αντικειμενικός
- oups
- Ωρορα
- Ilma
- Joji
- theodoraooo
- ggl
- snowy
- Stelios725
- Unboxholics
- KingPoul
- GeorgePap2003
- Chemwizard
- eukleidhs1821
- Αλκης Κ.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.