Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 24,468 μηνύματα.

25-06-24

14:13
Την καλυτερη ατακα την είχε πει ένας φίλος παλια εεε καλά λέει σιγά τις σχέσεις που έχουν κάποιοι καιν κάποιες απλά βολεύονται εκεί για το σεξ και τη παρεα και για να μη τρέχουν στα μπουρδελα χαχαχα
Ακόμη το θυμάμαι κ γελάω.
Για αυτό και μετά από χωρισμους βρίσκουν ευκολα αντικαταστατες.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,537 μηνύματα.

25-06-24

14:17
Το περίεργο θα ήταν αν έτρεχαν στα μπουρδέλα για τη παρέα κ όχι για το σεξΤην καλυτερη ατακα την είχε πει ένας φίλος παλια εεε καλά λέει σιγά τις σχέσεις που έχουν κάποιοι καιν κάποιες απλά βολεύονται εκεί για το σεξ και τη παρεα και για να μη τρέχουν στα μπουρδελα χαχαχα
Guest 246973
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

25-06-24

14:18
Μη το λες. Υπάρχουν πολλοί εγωπαθεις και ψυχακηδες εκεί έξω που αρέσκονται να κανουν ακριβώς αυτό...Δεν μπαίνουμε στην ζωή κάποιου να τον αγαπήσουμε κ μετά να μην τον προστατεύουμε κ να τον διαλύσουμε
Μπαίνουμε για να κάνουμε τις ζωές μας πιο γεμάτες με περισσότερο νόημα όχι πιο εύκολες, δεν είναι εργαλείο ο άλλος.
Αν δεν σου κάνει πια ,συζητησε το μεχρι να βρεθει λυση ,αν δεν θελεις να βρεις λυση φύγε μην τον προδίδεις αλεε
Αυτά που ζητουσες ήσουν έτοιμη να τα παραδώσεις η ίδια;
Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 24,468 μηνύματα.

25-06-24

14:20
Μη το λες. Υπάρχουν πολλοί εγωπαθεις και ψυχακηδες εκεί έξω που αρέσκονται να κανουν ακριβώς αυτό...
Γιατί τους επιλέγετε ;
Guest 246973
Επισκέπτης

25-06-24

14:21
Που να ξέραμε που μπλέκαμε...Γιατί τους επιλέγετε ;
Devil
Επιφανές μέλος

25-06-24

14:25
Που να ξέραμε που μπλέκαμε...
Αυτό ισχυει το πρώτο χρόνο... Μετά γιατί ; εκτός βέβαια και αν οι άνθρωποι είναι οκ και έχετε και εσείς κάποια ευθυνη στο κακό κλίμα.
Guest 246973
Επισκέπτης

25-06-24

14:30
Δεν νιώθω άνετα να μοιραστώ περισσότερα σε αυτή τη φάση αλλά την ευθύνη για την ανικανότητα του άλλου να λύνει τα θέματα του δεν μου ανήκει και ούτε πρόκειται να την πάρω ποτέ.Αυτό ισχυει το πρώτο χρόνο... Μετά γιατί ; εκτός βέβαια και αν οι άνθρωποι είναι οκ και έχετε και εσείς κάποια ευθυνη στο κακό κλίμα.
Έχω κάνει λάθη ναι, αλλά τίποτα μα τίποτα δεν συγκρίνεται μπροστά σε αυτά που τράβηξα μαζί του.
Devil
Επιφανές μέλος

25-06-24

14:34
Δεν νιώθω άνετα να μοιραστώ περισσότερα σε αυτή τη φάση αλλά την ευθύνη για την ανικανότητα του άλλου να λύνει τα θέματα του δεν μου ανήκει και ούτε πρόκειται να την πάρω ποτέ.
Έχω κάνει λάθη ναι, αλλά τίποτα μα τίποτα δεν συγκρίνεται μπροστά σε αυτά που τράβηξα μαζί του.
Οχι εντάξει σορρυ .. Δεν ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάτι τέτοιο.
Με κάλυψες. Το παν ειναι να λυνεις θέματα. Να έχεις κάποια ικανότητα ευελιξίας.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1,227 μηνύματα.

25-06-24

15:16
Εννοείται,Μη το λες. Υπάρχουν πολλοί εγωπαθεις και ψυχακηδες εκεί έξω που αρέσκονται να κανουν ακριβώς αυτό...
Αυτά που ζητουσες ήσουν έτοιμη να τα παραδώσεις η ίδια;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ειναι πολύ καλοί στο να το κρυβουν .. υπάρχουν άτομα που πιάνουν τον άλλο από το λαιμό η τον προσβαλουν όταν πχ μόλις έχουν παντρευτεί η μολις είναι έγκυος η κοπέλα τους η πχ...τέλος πάντων όταν έχουν δείξει με την σταθερή καλή τους συμπεριφορά πως μπορείς να τους εμπιστευτείς και μετά ξαφνικά plot twist , σοκ ..Γιατί τους επιλέγετε ;
Εκεί η φευγεις επιτόπου η μένεις γιατί ζητάνε συγνώμες ,παρακαλανε υπόσχονται πως δεν θα ξαναγίνει..πως εφταιγες εσύ.. κ μετά επί 3μηνες είναι άγιοι...
Τόσες ιστορίες ακούμε.. έτσι είναι.δυστυχως.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,710 μηνύματα.

25-06-24

15:35
Μλκ αν διαβάσει κανείς τις πρώτες σελίδες όπου κυριολεκτικά δεν υπήρχε φορουμίτισσα που να μην παραδέχονταν πως τα φόρεσε κανονικά και με τον νόμο στο αγόρι της τότε το να πάω στην Ουκρανία μετά το στρατό φαντάζει πιο ιδανική επιλογή από το να μπω ξανά σε σχέση... Μήπως πρέπει να στείλω μήνυμα στην πρώην για να προχωρήσει σε πιθανές εξομολογήσεις;

Guest 246973
Επισκέπτης

25-06-24

15:50
Έτσι είναι, και κανείς δεν ζητάει συγγνώμη για το πώς σε πλήγωσε. Θα σε κατηγορήσει όμως για το πώς αντέδρασες στα ψέματα και τη σκατομεταχειριση του. Λοιπόν εντάξει μια φορά μας έπεισαν ότι εμείς είμασταν υπεύθυνοι για το "κακό το κλίμα" , πλέον όπου βλέπω τόσο προφανεστατη ασέβεια και χειριστικη συμπεριφορά έχω φύγει χθες. Δεν κάθομαι να συζητήσω τίποτα.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,282 μηνύματα.

25-06-24

16:52
Ηλίθια οπτική είναι για μένα αυτό.Αυτό το ας μου τα φοράει αλλά τουλάχιστον ας μη το ξέρω το έχω ακούσει ανησυχητικά πολλές φορές ως τώρα. Απλά γιατί;
Ποια είναι η διαφορά τότε από το να είσαι μόνος/-η; Δηλαδή τι, λες στον άλλον "ναι μωρέ, κανένα πρόβλημα, πάνε με όποια θες, κάνε με τάρανδο αρκεί να μην το ξέρω";
Ποιος το λέει στα σοβαρά αυτό;
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1,227 μηνύματα.

25-06-24

16:55
Σκέφτομαι ίσως εννοούν πως αν με αγαπάει ,επιστρεφει και δεν θελει να φυγει ,δεν το υποψιάζομαι καν οπότε το κρυβει καλά προφανώς θα το έχει ανάγκη και είναι μόνο σεξ...αρκεί να ισχύει και για τους δύοΗλίθια οπτική είναι για μένα αυτό.
Ποια είναι η διαφορά τότε από το να είσαι μόνος/-η; Δηλαδή τι, λες στον άλλον "ναι μωρέ, κανένα πρόβλημα, πάνε με όποια θες, κάνε με τάρανδο αρκεί να μην το ξέρω";
Ποιος το λέει στα σοβαρά αυτό;
Δεν συμφωνώ θα πω παρ όλα αυτά.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,282 μηνύματα.

25-06-24

16:58
Τι να σου πω, εμένα μου φαίνεται αηδιαστικό ούτως ή άλλως, το ξέρεις δεν το ξέρεις. Γιατί αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα το μάθεις, τίποτα δεν μένει κρυφό.Σκέφτομαι ίσως εννοούν πως αν με αγαπάει ,επιστρεφει και δεν θελει να φυγει ,δεν το υποψιάζομαι καν οπότε το κρυβει καλά προφανώς θα το έχει ανάγκη και είναι μόνο σεξ...αρκεί να ισχύει και για τους δύο
Δεν συμφωνώ θα πω παρ όλα αυτά.
Οπότε ναι, ούτε εγώ συμφωνώ.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,406 μηνύματα.

25-06-24

17:03
Και έχω απατήσει και έχω απατηθεί και ελεύθερη όταν ήμουν έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση (μη βιαστείτε ενδεχομένως να με κατακρίνετε, ποτέ μη λέτε "ποτέ' γιατί δεν ξέρει κανείς πώς θα του τα φέρει η ζωή αύριο ή/και ποια κατάσταση αδυναμίας μπορεί να αντιμετωπίσει).
Το μόνο που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι είναι φρίκη και οι τρεις αυτές θέσεις όπου μπορεί να βρεθεί κάποιος.
Η συμβουλή μου: Απλώς μη το κάνετε.
Το μόνο που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι είναι φρίκη και οι τρεις αυτές θέσεις όπου μπορεί να βρεθεί κάποιος.

25-06-24

18:53
Είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας
ποιος είναι αυτός που δε λαχτάρησε να πιει
αυτή τη γλύκα της κλεμμένης ευτυχίας
λίγο πολύ όλοι την έχουμε γευτεί...
Θα τα πούμε σε 30 χρόνια για το θέμα αυτό με κάποιους.
Θα τα πούμε σε 30 χρόνια για το θέμα αυτό με κάποιους.

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

25-06-24

18:59
Να απατάει κάποιος κάποιον το θεωρώ απάνθρωπο χυδαίο και ακραία,εγωιστικό
Απλως Φύγε ανθρωπε μου ,
Η απόλυτη κοροϊδία μονο κ μόνο για την καλοπερασή, βόλεμα κ βρωμιά
Δεν υπάρχει δικαιολογία, εγώ με το που μαθαίνω πως κάποιος,είναι δεσμευμένος μου πέφτει, ξενερώνω κ δεν τον βλέπω ως,ερωτικό πιθανό σύντροφο γίνεται αόρατος ακριβώς επειδή δεν είμαστε ζώα,
Λίγη ντροπή θέλει, κ λίγη αξιοπρέπεια ξέρω πολύ καλά τι είναι το ακραίο πάθος, ξέρω επισεις πως το να μην υπολογίζεις την ζημιά που μπορείς να κάνεις είναι κακία.
Απλως Φύγε ανθρωπε μου ,
Η απόλυτη κοροϊδία μονο κ μόνο για την καλοπερασή, βόλεμα κ βρωμιά
Δεν υπάρχει δικαιολογία, εγώ με το που μαθαίνω πως κάποιος,είναι δεσμευμένος μου πέφτει, ξενερώνω κ δεν τον βλέπω ως,ερωτικό πιθανό σύντροφο γίνεται αόρατος ακριβώς επειδή δεν είμαστε ζώα,
Λίγη ντροπή θέλει, κ λίγη αξιοπρέπεια ξέρω πολύ καλά τι είναι το ακραίο πάθος, ξέρω επισεις πως το να μην υπολογίζεις την ζημιά που μπορείς να κάνεις είναι κακία.
Guest 246973
Επισκέπτης

25-06-24

19:43
Δεν έχουν αυτογνωσία ή δεν τους νοιάζει τι νομίζεις εσύ για αυτούς η το κακό που θα προκαλέσουν. Προφανώς για να κάνουν μια τέτοια κίνηση έχουν συμφιλιωθεί με κάθε ενδεχόμενο που μπορεί να πάει στραβά. Εύχομαι μόνο η ζωή να ανταποδώσει μια μέρα την προδοσία και τη ψευτιά τους, να ερωτευτούν κάποιον σαν τα μούτρα τους, και μετά να καταλάβουν λίγο πως είναι να πονάς...
Πείτε με κακιά, αλλά δεν έχω πια καμία συμπόνια γι'αυτούς τους ανθρώπους.
Devil
Επιφανές μέλος

25-06-24

20:02
Και έχω απατήσει και έχω απατηθεί και ελεύθερη όταν ήμουν έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση (μη βιαστείτε ενδεχομένως να με κατακρίνετε, ποτέ μη λέτε "ποτέ' γιατί δεν ξέρει κανείς πώς θα του τα φέρει η ζωή αύριο ή/και ποια κατάσταση αδυναμίας μπορεί να αντιμετωπίσει).
Εξήγησε μου για ποιο λόγο να δεχτώ να γίνω το τρίτο προσωπο σε μια κατάσταση και να μην της πω απλά... Ευχαριστώ κοπελιά αλλά δεν... Θα πάω σε ένα μασάζ να ακουμπήσω ένα 100αρι να καλοπέρασω!
Είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας
Θα τα πούμε σε 30 χρόνια για το θέμα αυτό με κάποιους.![]()
Εγώ μάλλον θα παντρευτω μεγάλος αν παντρευτω ... Όποτε δεν θα έχω τόση μεγάλη φθορά που εννοείς.
Δεν έχουν αυτογνωσία ή δεν τους νοιάζει τι νομίζεις εσύ για αυτούς η το κακό που θα προκαλέσουν. Προφανώς για να κάνουν μια τέτοια κίνηση έχουν συμφιλιωθεί με κάθε ενδεχόμενο που μπορεί να πάει στραβά. Εύχομαι μόνο η ζωή να ανταποδώσει μια μέρα την προδοσία και τη ψευτιά τους, να ερωτευτούν κάποιον σαν τα μούτρα τους, και μετά να καταλάβουν λίγο πως είναι να πονάς...
Δίκαιη είσαι όχι κακία. Να τα ξεκαθαρίσουμε.
Δίκαιο είναι να παθαινει κάποιος αυτό που προκαλεσε.
Γενικά αμα βλέπετε κάποια η κάποιον να θέλουν μόνο σεξ... Το τσαμπα κ εκτός σχέσης μόνο σε μπελάδες σε μπλεκει.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,579 μηνύματα.

25-06-24

20:48
Πραγματικά, δεν ξέρεις τι είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος δεδομένων των κατάλληλων συνθηκών.ποτέ μη λέτε "ποτέ'
Έχω δεί εγώ ταγμένους που κατα έκραζαν όσους ρίχναν κέρατο να πέφτουν στα πατώματα οι ίδιοι..
Επίσης αυτό για το οποίο θα κράξουν εμένα μάλλον είναι πως το θεωρώ άκρως σεξουαλικό να επαναφέρεις κάποιον απο μια τερματισμένη σάπια κατάσταση που ζεί γιατί συνήθως τα δίνει όλα.
Και σταματάω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.