rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,945 μηνύματα.

17-04-11

13:03
Μαρινακι σε λατρευω...lol ....Καλά , καλά.... catαλάβαμε rozουλίτσα μας...
Απαλλάσσεσαι λόγω φαινομενικής και παραπλανητικής αθωότητας!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Δραστήριο μέλος
Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 687 μηνύματα.

17-04-11

13:24
είναι αυτά τα ζυγοπαλατζαρίσματα που μας βγάζουν αλληλεγγύη...Μαρινακι σε λατρευω...lol ....μονο εσυ με πειανεις ζυγινα μου...
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,767 μηνύματα.

11-12-11

20:17
Σε πολλές προσωπικές σχέσεις σε πολλούς πολιτισμούς υπάρχει συνήθως μια ρητή ή σιωπηρή προσδοκία της αποκλειστικότητας, ειδικά σε σεξουαλικά θέματα. Η απιστία (κοινώς γνωστή ως εξαπάτηση) πιο συχνά αναφέρεται σε παραβίαση της προσδοκίας της σεξουαλικής αποκλειστικότητας.Τι ακριβως εννοει ο συντακτης '' εχετε απατησει'' γιατι ισως ειμαι χαζη και δεν καταλαβαινω;;;;;;![]()
-Αυτόματη μετάφραση του όρου Infidelity από wikipedia.
Μήπως τώρα είναι πιο καθαρό, δεσποινίς rosa;

Επί του θέματος, εγώ ξέρω ότι αν δεν σε ικανοποιεί ο σύντροφός σου πλέον, τον χωρίζεις, δεν τον κερατώνεις. So, it's a no-no from me.

11-12-11

23:24
Επί του θέματος, εγώ ξέρω ότι αν δεν σε ικανοποιεί ο σύντροφός σου πλέον, τον χωρίζεις, δεν τον κερατώνεις. So, it's a no-no from me.
Κι αν σε ικανοποιεί σε όλα εκτός από το σεξ; (δίλημμα που είχα δει πρόσφατα σε μια μεσημεριανή εκπομπή).

prinCess.
Επιφανές μέλος
Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12,081 μηνύματα.

11-12-11

23:50
Κι αν σε ικανοποιεί σε όλα εκτός από το σεξ; (δίλημμα που είχα δει πρόσφατα σε μια μεσημεριανή εκπομπή).![]()
Τατιάνα;

Το' χα πετύχει κι εγώ.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,502 μηνύματα.

12-12-11

00:01
Κι αν σε ικανοποιεί σε όλα εκτός από το σεξ; (δίλημμα που είχα δει πρόσφατα σε μια μεσημεριανή εκπομπή).![]()
Αν δυο άνθρωποι έχουν πραγματική "χημεία" αυτό θα αποτυπωθεί και στην σεξουαλική τους ζωή.
teacher_40
Νεοφερμένος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

25-06-24

11:38
Απάτησα ναι. Χωρίς αυτά που θα πω να αποτελούν δικαιολογία, κάποια στιγμή ανακάλυψα ερωτικά μηνύματα σε άλλη γυναίκα, έχασα τη γη κάτω απο τα πόδια μου και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήξερα τι έκανα. Θέλησα να εκδικηθώ και ξεκίνησα να μιλάω κι εγώ αθώα δεν υπολόγισα όμως ότι έτσι όπως ήμουν πληγωμένη ήταν πολύ εύκολο να νομίζω ότι ερωτεύτηκα κάποιον που μου φέρθηκε πολύ ωραία...κι έτσι τον απάτησα (τον άντρα μου). Δεν δικαιολογούμαι. Έμαθα την απιστία του κι είχα μπροστά μου κάποιες επιλογές: να φύγω, να τον εκδικηθώ, να μείνω και να ψάξω το γιατί...επέλεξα το πιο εύκολο . κακώς.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,925 μηνύματα.

25-06-24

11:44
Είσαι ακόμα παντρεμένη ή χωρίσατε ;Απάτησα ναι. Χωρίς αυτά που θα πω να αποτελούν δικαιολογία, κάποια στιγμή ανακάλυψα ερωτικά μηνύματα σε άλλη γυναίκα, έχασα τη γη κάτω απο τα πόδια μου και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήξερα τι έκανα. Θέλησα να εκδικηθώ και ξεκίνησα να μιλάω κι εγώ αθώα δεν υπολόγισα όμως ότι έτσι όπως ήμουν πληγωμένη ήταν πολύ εύκολο να νομίζω ότι ερωτεύτηκα κάποιον που μου φέρθηκε πολύ ωραία...κι έτσι τον απάτησα (τον άντρα μου). Δεν δικαιολογούμαι. Έμαθα την απιστία του κι είχα μπροστά μου κάποιες επιλογές: να φύγω, να τον εκδικηθώ, να μείνω και να ψάξω το γιατί...επέλεξα το πιο εύκολο . κακώς.
teacher_40
Νεοφερμένος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

25-06-24

11:54
Συνήθως τα αδιέξοδα τέτοιας φύσης σχετίζονται με οικονομική ανασφάλεια και φόβο ανάληψης ενός αβέβαιου μέλλοντος σε επίπεδο επιβίωσης. Όταν μια κατάσταση γίνει αβίωτη σε ψυχολογικό επίπεδο, τότε δεν υπολογίζεις ούτε τα παραπάνω και αποχωρείς με όποιο κόστος.
Κοινώς το αδιέξοδο εμείς το συντηρούμε( συνήθως επί μακρόν κάτι που και εγώ βίωσα στο παρελθόν για άλλους λόγους ).
Χωρίσαμε για ένα διάστημα αλλά είμαστε μαζί τώραΕίσαι ακόμα παντρεμένη ή χωρίσατε ;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,925 μηνύματα.

25-06-24

12:06
Χαρά στο κουράγιο σας.Χωρίσαμε για ένα διάστημα αλλά είμαστε μαζί τώρα
Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 24,896 μηνύματα.

25-06-24

12:07
Δεν έχω απατήσει ποτε.
Guest 246973
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

25-06-24

13:08
Όχι, δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι σκουπίδια.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,953 μηνύματα.

25-06-24

13:29
Μπορεί να μην το χεις ακόμα το δίλημμα μετά απο 13 χρόνια αλλά ξέρω ζευγάρι παντρεμένων χρόνια με δυο μεγάλα παιδιά που η γυναίκα του ξεκαθάρισε πως δεν έχει σεξουαλικές επιθυμίες πλέον και θέλει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στα παιδιά και πως εκείνος έχει το ελεύθερο να πάει με όποια θέλει αρκεί να μην το μαθαίνει.Κι αν σε ικανοποιεί σε όλα εκτός από το σεξ; (δίλημμα που είχα δει πρόσφατα σε μια μεσημεριανή εκπομπή).![]()
Δεν ξέρω πως λειτουργεί αυτό, πάντως είναι μαζί.
Σύνολο 20 χρόνια γάμος
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5,236 μηνύματα.

25-06-24

13:31
Wife material .και θέλει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στα παιδιά και πως εκείνος έχει το ελεύθερο να πάει με όποια θέλει αρκεί να μην το μαθαίνει.

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,953 μηνύματα.

25-06-24

13:32
Αυτό που έγραψες μεταξύ σοβαρού και αστείου φανερά ή κρυφά περιγράφει την συντριπτική πλειοψηφία.Wife material .Της παρατας τα παιδια και εσυ γαμας γκομενακια και εσκορτακια. Οτι καλυτερο.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5,236 μηνύματα.

25-06-24

13:34
Ε ναι Μα αυτο προφανως ισχυει ρε αμαρελια. Την αληθεια ειπα με χιουμοριστικο τροπο.Αυτό που έγραψες μεταξύ σοβαρού και αστείου φανερά ή κρυφά περιγράφει την συντριπτική πλειοψηφία.
Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 24,896 μηνύματα.

25-06-24

13:45
Μπορεί να μην το χεις ακόμα το δίλημμα μετά απο 13 χρόνια αλλά ξέρω ζευγάρι παντρεμένων χρόνια με δυο μεγάλα παιδιά που η γυναίκα του ξεκαθάρισε πως δεν έχει σεξουαλικές επιθυμίες πλέον και θέλει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στα παιδιά και πως εκείνος έχει το ελεύθερο να πάει με όποια θέλει αρκεί να μην το μαθαίνει.
Δεν ξέρω πως λειτουργεί αυτό, πάντως είναι μαζί.
Σύνολο 20 χρόνια γάμος
Η κλασσική μαμά που θα ανακατευεται παντου και θα κολλήσει στα παιδακια της. Έλεος.
Δεν βλέπεις πως θα λειτουργήσει ; αρρωστημένο είναι.
Ουτε που φαντάζεται τι προβληματα θα δημιουργήσει στα παιδια της.
Guest 246973
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

25-06-24

13:48
Αυτό το ας μου τα φοράει αλλά τουλάχιστον ας μη το ξέρω το έχω ακούσει ανησυχητικά πολλές φορές ως τώρα. Απλά γιατί;
Devil
Επιφανές μέλος

25-06-24

13:51
Αυτό το ας μου τα φοράει αλλά τουλάχιστον ας μη το ξέρω το έχω ακούσει ανησυχητικά πολλές φορές ως τώρα. Απλά γιατί;
Το ίδιο θα κάνει και αυτή. Δεν ξέρω κανέναν άνθρωπο που ειχε κάβλες μέχρι τα 40 3-4 φορές την εβδομάδα κ ξαφνικά του έφυγαν. Δεν φευγουν αυτά είναι ένστικτα.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1,227 μηνύματα.

25-06-24

13:56
Με απάτησαν 2 φορές μια στα 19 (επειδη μπορουσε οπως είπε) μετά απο 3 χρόνια σχέσης κ μια στα 37 μετα απο 10 χρονια σχεσης (επειδη ζητησα να τα δουμε παλι ολα απο την αρχη χωρις ελεγχο,με πιο υγιη επικοινωνια κ περισσοτερο σεβασμο δεν ήταν καλό αυτό που ζούσαμε... ,την εκανε με ελαφρα πηδηματακια λεγοντας πως δεν προκειτε να δουλεψει καμια σχεση η επικοινωνια, βρήκε γκομενα αμέσως κ όλα τα άλλα είναι ιστορία, κ τις δυο φορές με καταστροφικες συνέπειες.
Δεν μπαίνουμε στην ζωή κάποιου να τον αγαπήσουμε κ μετά να μην τον προστατεύουμε κ να τον διαλύσουμε
Μπαίνουμε για να κάνουμε τις ζωές μας πιο γεμάτες με περισσότερο νόημα όχι πιο εύκολες, δεν είναι εργαλείο ο άλλος.
Αν δεν σου κάνει πια ,συζητησε το μεχρι να βρεθει λυση ,αν δεν θελεις να βρεις λυση φύγε μην τον προδίδεις αλεε
Δεν μπαίνουμε στην ζωή κάποιου να τον αγαπήσουμε κ μετά να μην τον προστατεύουμε κ να τον διαλύσουμε
Μπαίνουμε για να κάνουμε τις ζωές μας πιο γεμάτες με περισσότερο νόημα όχι πιο εύκολες, δεν είναι εργαλείο ο άλλος.
Αν δεν σου κάνει πια ,συζητησε το μεχρι να βρεθει λυση ,αν δεν θελεις να βρεις λυση φύγε μην τον προδίδεις αλεε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.