Demelene
Διάσημο μέλος

Βασικά είναι φιλοσοφική η απορία καθώς η απάντηση είναι γνωστή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος

μόνο η γυναίκα "κερατώνει"... ο άντρας "πάει με άλλη"...Εγώ πάντως έχω απορία πως κανένας δεν θα κερατώσει και το κέρατο πάει σύνεφο.
Βασικά είναι φιλοσοφική η απορία καθώς η απάντηση είναι γνωστή.

[FONT="]
[/FONT]και on topic τωρα...
δεν θα το έκανα ακόμα και αν δεν ήμουν ερωτευμένη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Το μετάνιωσα και καλά έπαθα.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

μετα δεν θα ειχα το θαρρος να κοιταξω τον συντροφο μου στα ματια... ασε που θα με καταλαβαινε αμεσως.... οτι του κανα πουστια....

Demelene
Διάσημο μέλος

μόνο η γυναίκα "κερατώνει"... ο άντρας "πάει με άλλη"...![]()

RENEGADE
Νεοφερμένο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

ΥΓ καλως ηρθες Δημητρη

RENEGADE
Νεοφερμένο μέλος

PYLH
Δραστήριο μέλος

Αν μ'έχουν...?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Από την άλλη, ξέρω ότι με έχουν απατήσει και μάλιστα δις, και οι δύο πρώην μου. Αν και δεν ξέρω αν της δεύτερης πιάνεται για απάτη, καθώς δεν πρόλαβε να πάει μαζί μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Αν με έχουν απατήσει, δεν ξέρω, δεν έμαθα ποτέ κάτι. (Ευτυχώς!)
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Αχμ.. έχω απατήσει.
Αν με έχουν απατήσει, δεν ξέρω, δεν έμαθα ποτέ κάτι. (Ευτυχώς!)
κ εγω πανω κατω τα γιδια

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Μιας και επανήλθε στο προσκήνιο το θέμα, πρόσεξα ότι δεν πήρα απάντηση και επειδή είμαι περίεργος άνθρωπος ξαναρωτάω...Αρχική Δημοσίευση από Hunter
Μα ΕΙΝΑΙ ανέκδοτο. Θες να πεις Hunter, ότι αυτό που ακούγεται χρόνια τώρα, ξεκίνησε απο εσένα;
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna
Για το ότι δεν δικαιολογείσαι συμφωνούμε, μήπως εσύ ήθελες να πεις ότι δεν απολογείσαι;

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

natsud94
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μισό πριν απαντήσει κανείς, I'll get the popcorn.Ναι το εχω κανει

katalinos
Δραστήριο μέλος

Ναι το εχω κανει
και ; του φύτρωσαν κέρατα ;
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

και ; του φύτρωσαν κέρατα ;
Δεν ξερω τι του φυτρωσε,τον χωρισα μετα

Speedy
Δραστήριο μέλος

Και γιατί ας πούμε δεν τον χώρισες πρώτα και μετά να το κάνεις? Σε περίπτωση π δεν κάτσει το μ@μισι να χουμε καβάτζα λέει..Δεν ξερω τι του φυτρωσε,τον χωρισα μετα![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.