bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:περπάταμε και κοιτάμε ψηλά ε?![]()
Το επεξα ψευτης και πονηρος.Βασικα παιδια της ηλικιας μας ηταν τοτε αλλα ηταν πολλα και λογικα θα τις τρωγαμε!Αντι να τους δωσω το κινητο που πιστευαν οτι εχω επανω μου επαιξα θεατρο οτι δεν εχω και επειδη ηταν λιγο μλκς δεν με εψαξαν καλα και την γλυτωσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason93
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Δηλαδή: Ανεβαίνω τις κυλιόμενες σκάλες στην Ομόνοια και έχω κρεμασμένη στον ώμο μου μια τσάντα. περίπου στην κορυφή της σκάλας ένιωσα ...μια αντίσταση... Μεσολάβησαν μερικά δευτερόλεπτα ώσπου να καταλάβω τι συμβαίνει και τότε γυρίζω πίσω μου και κάνω ένα "Εεεεεε"...
Φαίνεται πως τον τρόμαξα για τα καλά

Φοβερή εμπειρία ..μετά νιώθεις κάπως... Πάντως το κινητό το 'σωσα!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:Με έχουν παραλίγο κλέψει μια φορά πριν από δύο μήνες περίπου.
Δηλαδή: Ανεβαίνω τις κυλιόμενες σκάλες στην Ομόνοια και έχω κρεμασμένη στον ώμο μου μια τσάντα. περίπου στην κορυφή της σκάλας ένιωσα ...μια αντίσταση... Μεσολάβησαν μερικά δευτερόλεπτα ώσπου να καταλάβω τι συμβαίνει και τότε γυρίζω πίσω μου και κάνω ένα "Εεεεεε"...
Φαίνεται πως τον τρόμαξα για τα καλά(ε δεν είχε και που να πάει, στεκόταν πίσω μου και γύρω-γύρω κόσμος) και άνοιξε το χέρι του και μου αποκάλυψε το κινητό μου!!!!
Φοβερή εμπειρία ..μετά νιώθεις κάπως... Πάντως το κινητό το 'σωσα!![]()
Και το αφησες ετσι? Εγω δεν ξερω αν θα το αφηνα.. Νομιζω πως οχι.

Οχι, δεν με εχουν ληστεψει ποτε και ελπιζω και να μην τυχει.

^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil:Και το αφησες ετσι? Εγω δεν ξερω αν θα το αφηνα.. Νομιζω πως οχι.
Οχι, δεν με εχουν ληστεψει ποτε και ελπιζω και να μην τυχει.![]()
Και τι να έκανα? Ποιός θα με πίστευε? Τι θα έλεγα? "Αυτός μου έκλεψε το κινητό μου αλλά μου το έδωσε πίσω"?

Ήταν αλλοδαπός. Αυτό σημαίνει απέλαση και μετά από λίγο πάλι πίσω.

erodia
Δραστήριο μέλος

Την πρώτη φορά μπήκανε στο σπίτι μου και μου πήρανε τα πάντα!! Όλα τα ηλεκτρικά (τν, μικροκύματα, hi-fi, laptop, ασύρματο τηλέφωνο, dvd, εσώρουχα, αρώματα, το πιστολάκι για τα μαλλιά και κάτι κοσμήματα που είχα στο συρτάρι με τα εσώρουχα μου) .... Μετά από αυτό έβαλα συναγερμό και ψιλόησύχασα...
Την δεύτερη φορά μου ανοίξανε το αυτοκίνητο και λίγους μήνες πριν έιχα βάλει ένα ηχοσύστημα ακριβούτσικο....δεν με πείραξε τόσο το ότι μου το πήρανε όσο το ότι μου πήρανε και τα cd που είχα μέσα...

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Το να σε κλέψει κάποιος άγνωστος, οκ είναι άσχημο αλλά συμβαίνει δυστυχώς συχνά..
Το να σε κλέβει όμως συγγενής (κατα κάποιο τρόπο) είναι πολύ άσχημο!

Ο πρώτος ξάδελφος της πρώτης μου ξαδέλφης, στο γάμο της έβαλε το χέρι του στην τσάντα μου την ώρα που χόρευα και μου έκλεψε το κινητό...

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Stalitsa:Έχω πέσει και εγώ θύμα κλοπής και μάλιστα με τον χειρότερο (κατα τη γνώμη μου) τρόπο...
Το να σε κλέψει κάποιος άγνωστος, οκ είναι άσχημο αλλά συμβαίνει δυστυχώς συχνά..
Το να σε κλέβει όμως συγγενής (κατα κάποιο τρόπο) είναι πολύ άσχημο!
Ο πρώτος ξάδελφος της πρώτης μου ξαδέλφης, στο γάμο της έβαλε το χέρι του στην τσάντα μου την ώρα που χόρευα και μου έκλεψε το κινητό...Και να ήταν πιτσιρικάς να πείς οκ ήταν ανώριμος, τί λές όμως όταν ο άλλος είναι 30 χρονών μαντράχαλος...????
![]()
Εσύ δεν του είπες τίποτα?

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Κοιτάω γύρω μου και ένας κοντός σκούρος τυράς κοιτούσε το ταβάνι αδιάφορα. Πάμε στη Security και το λέμε, και μου φέρνει ο manager δυο μαντράχαλους, με tattoo και σκουλαρίκια και δερμάτινα (σαν αυτόν που έδειρε τον George Clooney στο Oceans 11) και μου λένε "προχωρα μπροστά, σε ακολουθούμε. Μόλις τον δεις, κανε νόημα και τον γραπώνουμε!" Ένιωθα πολύ Hollywood... Όντως τον είδα (δεν έφυγε ο βλάκας) και τον στείλανε!!!!
fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Την ώρα που έπαιρνα τις αποσκευές μου, μου άνοιξαν την τσάντα -στυλ σακιδίου. Την αμέσως επόμενη στιγμή έλεγξα την τσάντα και διαπίστωσα το πορτοφόλι είχε κάνει φτερά...
Το πιο ωραίο ήταν ότι είχα πάει Αθήνα για να παρακολουθήσω μια συναυλία, χωρίς να ενημερώσω τους γονείς μου... Ακόμη έχω στα αυτιά μου τις φωνές του γλυκού μου του μπαμπά όταν τον πήρα να τον πληροφορήσω για το συμβάν και να τον παρακαλέσω να μου βάλει χρήματα στο λογαριασμό ενός φίλου, για να μη μείνω ταπί...
Πάντως στη συναυλία πήγα...

Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.