susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι ειναι απολυτα φυσιολογικο αυτο μιας και τωρα ανακαλυπτει ολον αυτον τον κοσμο και ειναι σε τετοια ηλικια που το αναζητα και θελει να το ζει με καθε ευκαιρια.
Δηλαδη ποιος θα ελεγε οτι δεν μπορει να φανταστει την ζωη του χωρις sex;Ενας γεροντακος 85 ετων;

Κι εγω στα 24 μου μια ολοκληρη ζωη χωρις sex δεν θα την ηθελα και δεν θα την αντεχα.Ετσι απλα.
γιατι μου προσφερει πολλα περισσοτερα απο μια "ξαλαφρωση",λογο του οτι οι περτενερ μυ ,σημαιναν "κατι" για εμενα.
(το thread βεβαια αναλυει στο πρωτο τουpost οτι μιλαμε για ενα "α" χρονικο διαστημα και γι' αυτο ισως ο τιτλος να παραπλανει.)
Οποτε οπως καταλαβαινεις, δεν ειναι επικρισημο, αυτο που λεει ο Κωστας, ουτε ειναι απαγορευτικο να το πει και να εκφρασει την γνωμη του λογο *μικρης* ηλικιας- *περιορισμενων* εμπειριων.(ειτε επειδη δεν εχει συμπληρωσει τα αναλογα χρονια (τα ποια;; ) , ειτε επειδη δεν εχει συμπληρωσεις τις απαραιτητες (τις ποιες;; ) εμπειριες.
P.S.-Τhread για Disney δεν πρεπει να υπαρχει.
Οποιος θελει ας φτιαξει ενα, και να μιλαμε και την disneyland!

guabi
Εκκολαπτόμενο μέλος

lilith
Δραστήριο μέλος

Έτσι τουλάχιστον πιστεύω..., δεν μου έχει τύχει βέβαια.

Θα πρέπει πάντως να διευκρινίσουμε, πως δεν είναι το ίδιο να είσαι μόνος σου, χωρίς σχέση, και το ίδιο να είσαι με κάποιον τον οποίον τον ποθείς... και τον έχεις κοντά σου...

.

Η ηρωίνη είναι κάτι που σε εκμηδενίζει, είναι ένας μύθος, μια μπούρδα...''.
ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
το λεει αυτο ο σιδηροπουλος? Τι θρασος θεε μου
επι του θεματος:
ειμαστε φτιαγμενοι (οι ανθρωποι εννοω) για να κανουμε σεξ. Δεν ειναι κατι που απλα συμβαινει στη πορεια της ζωης μας, ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ για αυτο.
ξερετε το ανεκδοτο "πως λεγετε το κοματι κρεας γυρω απο το μ@#$%@3ι/π#$^@#ο?" "αντρας/γυναικα"?
ειναι δυστοιχος η πικρη αληθεια

Αρχική Δημοσίευση από epote:το λεει αυτο ο σιδηροπουλος? Τι θρασος θεε μου[/B]
Ετσι ξερω...οτι το εχει πει ο ιδιος...

Κατι "παραπανω" θα ξερει κι αυτος.Παντως μεταξυ μας δεν λεει και κανα ψεμα ε!

Το ξερω οτι ειμαι off topic...scusa!!!

m3nt0r
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από epote:το λεει αυτο ο σιδηροπουλος? Τι θρασος θεε μου
επι του θεματος:
ειμαστε φτιαγμενοι (οι ανθρωποι εννοω) για να κανουμε σεξ. Δεν ειναι κατι που απλα συμβαινει στη πορεια της ζωης μας, ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ για αυτο.
ξερετε το ανεκδοτο "πως λεγετε το κοματι κρεας γυρω απο το μ@#$%@3ι/π#$^@#ο?" "αντρας/γυναικα"?
ειναι δυστοιχος η πικρη αληθεια
Εδώ θα διαφωνήσω
Είναι προφανές οτι το είδος μας δεν είναι φτιαγμένο κυριώς για σεξ, αν ήταν έτσι η εξελικτική διαδικασία θα είχε προωθήσει χαρακτηριστικά που θα υποστήριζαν αυτή την δυνατότητα, σκεφτείται μόνο ότι χωρίς την βοήθεια τις επιστήμης η σεξουαλική δυνατότητα τόσο σε άνδρες και γυναίκες πέφτει με μη γραμμικό ρυθμό κατά την γήρανση του ατόμου.Το σεξ υπηρετεί το σκοπό της αναπαραγωγής και μόνον αυτό, όσον αφορά την φύση, και όπου σαν ένα ιδιοφυές σχέδιο μας κάνει να το επιθυμούμε τόσο, με τον σκοπό της διαιώνησης του είδους μας.Παρά όλα αυτά οι άνθρωποι στον τομέα της αναπαραγωγής δεν τα πάνε και τόσο καλά, με πολύ μικρό ποσοστό επιτυχίας,κάτι το οποίο κάνει εμφανές το ότι έχουν σεξουαλική επιθυμία κατά ολη την διάρκεια του χρόνου, και όχι κατά εποχές όπως τα περισσότερα ζώα,προκειμένου να καλύψουν το κενό αυτό.Φυσικά είμαστε το μόνο ζώο που χρησιμοποιεί το σεξ κυρίως για διασκέδαση, καθώς τα ισοπεδώνουμε όλα με την πρώτη ευκαιρία για αυτό, όπως και για οτιδήποτε άλλο μας γυαλίσει στην φύση, χωρίς να σκεφτούμε περαιτέρω συνέπειες.Και για να απαντήσω και στο ερώτημα, φυσικά και θα άντεχα χωρίς σεξ, δεν έκανα σχέση για αυτό...
Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Θα μου ήταν τρομερά δύσκολο να στερηθώ το σεξ για ένα χρόνο.
Με φόβο ότι για τα παρακάτω θα με κράξετε ή θα με θεωρήσετε ρηχή απαντώ με κάθε ειλικρίνεια:
Ναι είναι πολύ σημαντικό ότι αγαπώ κάποιον και θα τον στηρίξω στη δύσκολη φάση που περνάει,θα μείνω δίπλα του έστω κι αν η σχέση δεν περιλαμβάνει σεξ (με την προυπόθεση ότι η σχέση είναι ουσιαστική και με καλύπτει σε άλλους τομείς)θα αποδεχτώ το γεγονός ότι δεν μπορούμε να έχουμε επαφή για ένα χρόνο
όμως:
(υποθετικά πάντα)ακόμη και στις γυναίκες μετά απο περίοδο αποχής υπάρχει σύνδρομο στέρησης,δεδομένου ότι εγώ θα είμαι υγιής και θα κυκλοφορώ και θα συναναστρέφομαι με άντρες φυσικο θα είναι να υπάρξουν στιγμές που θα θέλω να "εκτονωθώ" και πολύ πιθανό κάποια φορά να το κάνω.Δεν εννοώ ότι θα ξεκινήσω μια παράλληλη σχέση ή ότι θα βγαίνω με πρόθεση να απατήσω τον άλλον.Πολύ απλά επειδή στη ζωή δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι αλλα να έχουμε το τεκμήριο της αμφιβολίας δεν μπορώ να απαντήσω με το χέρι στη φωτιά ότι "ναι δεν θα έκανα τίποτα" υπάρχει και πιθανότητα(ελάχιστη αλλά υπάρχει)να πήγαινα με κάποιον άλλον.
Συγγνώμη αν χαλάω το γενικότερο κλίμα αλλά έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι ρεαλίστρια.![]()
κλεφτρααααα... με καλυπτεις απολυτα!

Απά ρώτησα, ήδη ήθελανα πω ότι κι εγώ θα περίμενα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

erodia
Δραστήριο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από adespoto:Το σεξ δεν είναι το παν σε μια σχέση, υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα.
Το παν μπορει να μην ειναι, ειναι ομως ενα απο τα βασικα που μπορει να κρατησουν ή οχι μια σχεση.

m3nt0r
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil:Το παν μπορει να μην ειναι, ειναι ομως ενα απο τα βασικα που μπορει να κρατησουν ή οχι μια σχεση.![]()
Αφαίρεσαι απο εσέ το χρήμα και την εξουσία και θα δείς τους αληθινούς σου φίλους, αφαίρεσαι την ομορφιά και την έλξη του σώματος και θα δείς τον αληθινό σύντροφο.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από m3nt0r:Αφαίρεσαι απο εσέ το χρήμα και την εξουσία και θα δείς τους αληθινούς σου φίλους, αφαίρεσαι την ομορφιά και την έλξη του σώματος και θα δείς τον αληθινό σύντροφο.
Θελεις να μου πεις οτι αν αφαιρεσω το σεξ απο την σχεση, θα δω πραγματικα τι γινεται σε αυτην? Η καταλαβα λαθος?

m3nt0r
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil:Θελεις να μου πεις οτι αν αφαιρεσω το σεξ απο την σχεση, θα δω πραγματικα τι γινεται σε αυτην? Η καταλαβα λαθος?![]()
Το να σε θέλει κάποιος μόνο για αυτό είναι σχέση; αυτό εννοώ, αν σε θέλει για αυτό ή κυρίως για αυτό για εμένα δεν είναι πάντως.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από m3nt0r:Το να σε θέλει κάποιος μόνο για αυτό είναι σχέση; αυτό εννοώ, αν σε θέλει για αυτό ή κυρίως για αυτό για εμένα δεν είναι πάντως.
Ειδες πουθενα να μιλαω μονο για σεξ?
Εγω ειπα οτι μια σχεση ΔΕΝ μπορει να κρατηθει ζωντανη, αν δεν υπαρχει ο παραγοντας σεξ! Και φυσικα δεν αναφερομαι στην ηλικια των 10-12.
Εχω την εντυπωση, οτι εδω μεσα απαντατε ή κανετε παραθεση πριν καν καταλαβετε τι εχει γραψει ο αλλος.

m3nt0r
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil:Ειδες πουθενα να μιλαω μονο για σεξ?
Εγω ειπα οτι μια σχεση ΔΕΝ μπορει να κρατηθει ζωντανη, αν δεν υπαρχει ο παραγοντας σεξ! Και φυσικα δεν αναφερομαι στην ηλικια των 10-12.
Εχω την εντυπωση, οτι εδω μεσα απαντατε ή κανετε παραθεση πριν καν καταλαβετε τι εχει γραψει ο αλλος.![]()
![]()
![]()
Μά δεν είπα οτι ανέφερες κάτι τέτοιο, απλώς δεν θεωρώ το σεξ σαν τον θεμέλιο λίθο μιας σχέσης, απλώς αντιτίθεμαι σε αυτό που λές σαν άποψη,δηλαδή ότι (σχέση - σεξ) = τέλος της σχέσης.Δεν παρερμήνευσα κάτι πιστεύω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- χημεια4λαιφ
- teacher_40
- dreamer!!
- mixaelaaa
- Ωρορα
- neraida24
- Robelano
- phleidhs
- Kate1914
- camil
- American Economist
- rafaela11
- katia1
- Memetchi
- Wonderkid
- Scandal
- fourkaki
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Libertus
- Joji
- DimitraA.
- Requiem
- GeorgePap2003
- SakisRM
- User2350
- xman
- skot
- ggl
- naihou
- Panos_02
- _pathfinder_
- Ariana2018
- Sevasti
- Stelios725
- Isida
- charmander
- Εχέμυθη
- chester20080
- taketrance
- Mhtrogoal
- Antigonivol
- Tsixris
- Athens2002
- Mt73
- Thoba19
- ag97
- physicscrazy
- Jimmy20
- Johnman97
- Marianna Ds
- Viedo
- takis5
- louminis
- Nickx
- AK-92
- fmarulezkd
- Citylights
- snowy
- VasoGrimes
- Αλκης Κ.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.