love_angel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Τι καλά μωρέ -.-'
Ωραία θα περάσουμε και φέτος. -.-''
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Δηλαδη τα υπολοιπα ζωδια απεναντι σε ποιους ειναι ευαισθητα...και τι πρεπει να τους αγγιξουν? Το ποδι?!
Με το σχολιο μου ηθελα να πω πως η ευαισθησια τους δεν εκδηλωνεται ευκολα οπως π.χ στους καρκινους...και ας εχουν την ιδια φημη.
Χαιρομαι παντως που με επιβεβαιωσες!
Όποιος είπε πως οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι πρέπει να κοιταχτεί. Εκτός αν εννοούσε πως η ευαισθησία αφορά μόνο το να προσέξουν τον εαυτό τους μην τυχόν και έστω και για ένα δευτερόλεπτο νοιαστεί για κάποιον άλλον! Άντε μη τρελαθώ!

Τι λένε λοιπόν οι ειδικοί του φόρουμ για μια σχέση μεταξύ ενός ιχθύ με ωροσκόπο λέων και ενός ταύρου με ωροσκόπο δίδυμο;
Πες ημερομηνίες γέννησης ή μπες στο www.astrofree.com, πάτα συναστρίες και βάλε πάνω την δική σου και κάτω την δική του για να δεις.

love_angel
Επιφανές μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Όποιος είπε πως οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι πρέπει να κοιταχτεί. Εκτός αν εννοούσε πως η ευαισθησία αφορά μόνο το να προσέξουν τον εαυτό τους μην τυχόν και έστω και για ένα δευτερόλεπτο νοιαστεί για κάποιον άλλον! Άντε μη τρελαθώ!![]()

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

...ναι, είναι πετυχημένος συνδυασμός...λοιπον μια δικη μου στατιστικη: πολυ της μοδας εχεις γινει κριαρακια με παρθενους! συνεχως μπροστα μου συναντω τετοια ζευγαρια!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Βασικά έχω πλέον αποφασίσει πως δεν θέλω να σας κάνω τίποτα γενικώς. Ακούω Καρκίνο και στρίβω!Μας συκοφαντείς!!!! Είμαστε τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού απλά φροντίζουμε να το κρύβουμε πολύ καλά...για να μην μας κάνετε ότι θέλετε!
![]()

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Πες ημερομηνίες γέννησης ή μπες στο www.astrofree.com, πάτα συναστρίες και βάλε πάνω την δική σου και κάτω την δική του για να δεις.![]()
Eμμμ ναι οοοοοκ.

Μόλις συνειδητοποίησα ότι με τον συμβίο μου όχι μόνο έχω μια δύσκολη σχέση, αλλά είμαστε και στο -221! Έχουμε πιάσει πάτο δηλαδή.

Συμπέρασμα
Οι ερωτικές σχέσεις είναι πολύ πιο πολύπλοκες από μια απλή καταγραφή κάποιων χαρακτηριστικών και αναλύσεις γενεθλίων χαρτών.. έχουν τη χημεία, έχουν το σεξ που κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Εμένα πάντως συνήθως πέφτει μέσα. Σίγουρα όμως δεν είναι κι ο φωτεινός παντογνώστης. Όψεις έχετε πολλές κοινές; Όσο πιο πολλές είναι, αν είναι και θετικές, τόσο καλύτερα![]()
Μία όλη κι όλη!
Και είναι αρνητική!!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ναι?...ναι, είναι πετυχημένος συνδυασμός...![]()

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ε τώρα τι να σου πω.. για τις δικές μου περιπτώσεις πάντως και όσες τσέκαρα από τον κύκλο μου, έχει πέσει μέσα. Μάλλον αποτελείς την εξαιρέση που επιβεβαιώνει τον κανόνα!Μία όλη κι όλη!
Και είναι αρνητική!!![]()

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

μόνο αν ο Παρθένος μοιάζει με Κριό και η Κριός με Παρθένο

Άγγελος
Επιφανές μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

δηλαδη αν εχει κέρατα?![]()
Αν ο Παρθένος είναι leader, και η Κριός follower (disciple), δηλαδή τα αντίθετα απ'οτι γράφουν τα βιβλία, πράγμα σπάνιο να συμβεί, τότε ταιριάζουν αυτοί οι δυο.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Εμένα πάντως συνήθως πέφτει μέσα. Σίγουρα όμως δεν είναι κι ο φωτεινός παντογνώστης. Όψεις έχετε πολλές κοινές; Όσο πιο πολλές είναι, αν είναι και θετικές, τόσο καλύτερα![]()
Όταν λες κοινή όψη;

Αυτό που λέει
131 Τρίγωνο Ήλιος-Ερμής
Θετική όψη:
108 Τρίγωνο Ήλιος-Άρης
Θετική όψη:
κτλ;;;

Εξήγησέ μου αν μπορείς.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

λοιπον μια δικη μου στατιστικη: πολυ της μοδας εχεις γινει κριαρακια με παρθενους! συνεχως μπροστα μου συναντω τετοια ζευγαρια!
Εεεεεπ, ασε τους κριους, με εμας ταιριαζουν ειπαμε!!

μέχρι τις 13![]()

Οποτε εχει πανσεληνο δεν επηρρεαζομαι, οταν αλλοι δρακουλιαζουν.

Ενω οταν ειναι αναδρομος πραγματικα νομιζω πως μου ασκειται μια επιρροη και δεν ειμαι προκατελειμμενη σε φαση ναμαι προιδεασμενη και να επηρρεαστω επειδη θα ξερω οτι θαναι αναδρομος.
Διαβασα πως οσοι γεννιουνται Νοεμβρη ειναι ο μηνας αυξησης των πνευματων

Εγω νομιζω ως οι καρκινοι αντρες εχουν μεγαλες διαφορες απο τις γυναικες.
Δε θα μπορουσα να ταιριαξω με καρκινο, περα απο... το σεξουαλικο κομματι θεωρω, μου θυμιζουν αιγοκερους, δεν εχουν το επαναστατικο και το κατα στερεοτυπων που εχουν οι υδροχοοι, οι διδυμοι, οι παρθενοι κι αλλοι που μου διαφευγουν και που φυσικα μου αρεσουν πολυ αυτοι οι τυποι ανθρωπων, οι εκτος τοπου και χρονου (αλλα σε φυσιολογικα πλαισια

Πολλοι μου χουν πει να παντρευτω(ημαρτον) ταυρο αλλα πολυ φοβαμαι πως δε θα γλιτωσω το κερατο κι αυτος τον ταφο.
Τι λετε?

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

και εσεις τι ζωδιο ειστε?Εεεεεπ, ασε τους κριους, με εμας ταιριαζουν ειπαμε!!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- ghоul
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Jim175
- GeorgePap2003
- Joji
- Scandal
- camil
- Memetchi
- Maria_Xagorari
- charmander
- Roulaki
- oma06033
- spring day
- User2350
- nimbus
- tsiobieman
- Paragontas7000
- J.Cameron
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- American Economist
- giannhs2001
- ΘανάσοςG4
- Meow
- Ilma
- fmarulezkd
- MarcoReus
- Αρίκος
- Idontknoww
- Freddys
- sunsetpp
- jj!
- Isida
- Glorious26
- Thundergirl
- harry akritas
- Libertus
- aye
- johnsala
- Snoopy Doo
- Maraki4you
- T C
- SlimShady
- Unseen skygge
- Εχέμυθη
- orchidea
- leo41
- Νηματολάγνος
- Γιωργος15773
- Πύρος
- johnnyantony
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.