Παιδιά και εγώ είμαι μουσικός ... Κιθάρα παίζω γύρω στους 6 μήνες, μόνος μου, αλλά επειδή είχα κάνει πιάνο παλιότερα μου ήταν πολύ πιο εύκολη (τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω...). Προτίνω και εγώ φτηνή κιθάρα... η δικιά μου έχει πάνω γρατζουνιές, χτυπήματα και είναι μάυρη. Αυτό είναι πολύ κακό, γιατί όταν πέζω συγχορδίες με νύχια (βαριέμαι να πάω να πάρω πένα ...) αυτά τρίβονται και μαζί με τι σκόνη κάνουν αντίθεση στην περιοχή ανάμεσα στους μαγνήτες, κάτω απο τις χορδές. ΅
Λοιπόν... επίσης καλό είναι να μάθεις σε κλασσική. Εγώ όταν παίζω σε κλασσική δεν ξέρω που πάνε τα 3 και πρέπει να μετράω τα τάστα (όταν παίζω χαμηλα, ντεε) για να βρίσκω τις σωστές νότες.
Άμα αρχίσεις μόνος σου θα τα βρεις σκούρα, θέλεις υπομονή και επιμονή καθώς και ένα φίλο σου που ξέρει για να σου δίξει τπτ (εγώ δεν είχα κανένα αλλα το θαύμα έγινε)
Επίσης άμα είσαι μόνος σου, αναγκαστικά θα κατεβάζεις απο το net κομμάτια τα οποία θα είναι σε ταμπλατούρες. Καλές και οι ταμπλατούρες να ξέρεις να παίζεις, αλλά πεντάγραμμο rockks mannnnn. Για αυτό το λόγο κατέβασε guitar pro 4.1 για να πορώνεσαι (έχει και την ταστιέρα και το πιάνο και πεντάγραμμο και την ταμπλατούρα) καθώς και το site: 3w.mysongbook.com
P.S. euxaristw to xrhsth yomanation gia autes tis plirofories.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.