Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.067 μηνύματα. Χθες στις 21:49 Η Υδροχόος έγραψε: #81 Χθες στις 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κια μονο που ηταν νεκρος και τον ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ..ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.ΚΑΙ Ο ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ. Click για ανάπτυξη... Ναι, τρομερό... Έξι πυροβολισμοί και ύστερα κλωτσιές ενώ ήταν αιμόφυρτο στο έδαφος... Δηλαδή...τί ψυχή...Δε δίστασε ούτε σαν το σκότωσε. Δεν τον σταμάτησε ούτε αυτό... Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.941 μηνύματα. Χθες στις 22:07 Ο Πάνθηρας!: #82 Χθες στις 22:07 Nα βάλω και ένα απλό Παράδειγμα εδω έχουν μια μεταξύ τους διένεξη και ένταση μεγάλη με βρισιές απειλές κτλ (όλα κατ εγκληση διωκόμενα) αλλά ο ένας σπρώχνει ΚΑΙ τον Λιμενικό.... αν του πεί ο Λιμενικός... Κοψτο εδώ και τελος εκτος κ αν θέλετε να κάνετε μηνύσεις γιατί αυτά εδω ειναι κατ έγκληση διωκόμενα αδικήματα και συνεχίζει ο τύπος και σπρώχνει και βρίζει κ φωνάζει μπορει να θεωρηθεί αντίσταση ναι.... Απείθεια αντίσταση κτλ.... δεν θα σ πει κάτι ο Εισαγγελέας εάν ανοίξεις δικογραφία.... και μπορεί και ο ίδιος να πεί αααα έκαναν έτσι και να ασκησει ποινική δίωξη... ας έρθουν στο δικαστηριο να μας πούν τι έκαναν και γιατί και ας κρίνουμε τότε. Τη τελική όμως αποφαση τη παίρνει αρχικά ο εισαγγελέας για το αν θα σε τραβήξουν.... και τέλος ο Πρόεδρος δικαστηριου με τους υπολοιπους ανάλογα τη σύνθεση. ** Και πάλι ομως στο παραπάνω..... θα αφεθούν και οι 2 ελευθεροι.... τελικά μετά απο 1 το πολύ 2 μέρες κράτησης κάτι αντίστοιχο μπορεί να έγινε και στη Κρήτη.... εαν είχαμε απειλές ή και σωματικές επιθέσεις κτλ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 18.038 μηνύματα. Σήμερα στις 07:57 Ο ultraviolence: #83 Σήμερα στις 07:57 Τι να πεις;; Έχοντας ζήσει στην Κρήτη δεν μπορώ να πω ότι με εκπλήσσει κάτι από όλα αυτά που διαβάζουμε αυτές τις μέρες, το ψωμοτυρι τους είναι η βια. Ειδικά στα χωριά. Κρίμα για το παλικαρακι που το έφαγε αυτός ο παλιοπουστας (υποκινούμενος από την γυναίκα του, μην ξεχνιόμαστε) ο οποίος προσπάθησε ήδη δύο φορές να τον σκοτώσει και οι αρχές έκαναν τα στραβά μάτια.. για όνομα του θεού δηλαδή. Σε ποιο σοβαρό κράτος συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Μου δημιουργεί απίστευτη οργή όλο αυτό. Το πώς έχει καταλήξει η χώρα μας δηλαδή. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.555 μηνύματα. Σήμερα στις 10:17 Η touvlo έγραψε: #84 Σήμερα στις 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ναι, στις μεγάλες πόλεις είναι καλύτερα τα πράγματα αλλά οι πεποιθήσεις δεν αλλάζουν επειδή ριζώθηκαν από πολύ μικρή ηλικία και έχουν παγιωθεί. Click για ανάπτυξη... Απ όσο ξέρω, καθόλου δεν έχουν βελτιωθεί τα πράματα. Όπως λες έχουν παγιωθεί και δεν έχουμε συχνά <<θερμά>> επεισόδια, αλλά το ....κτηνώδες υποβόσκει. Το ξανάπα και παραπάνω. Οι ντόπιοι έχουν την εντύπωση, πως η Κρήτη είναι κτήμα τους. Καλοί οι τουρίστες και οι ξένοι, μόνο για να αφήνουν χρήμα. Πριν 2 χρόνια δεν ήταν, όταν σταμάτησαν ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο με τουρίστες και τους έδειραν, γιατί έτσι; Ξέρω καλά, στα Χανιά, οι ντόπιοι κυκλοφορούν με αμαξάρες, που τις παρκάρουν όπου θέλου, μπαίνουν σε μονόδρομους, οδηγούν όπως γουστάρουν και αν διαμαρτυρηθείς, πως ο ΚΟΚ λέει άλλα, απειλούν. Κρήτη: Καταδίωξαν και έδειραν Γερμανούς τουρίστες επειδή τους προσπέρασαν Μήνυση κατέθεσαν οι Γερμανοί τουρίστες - Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί www.ethnos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ...εσύ τα είπες. Εσένα εννοεί ο Πάνθηρας ότι τα έγραψες μια χαρά.... Καφεδάκι έχουμε πιει να ξυπνήσουμε ή μπα ; Click για ανάπτυξη... το ξέρω, Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.941 μηνύματα. Σήμερα στις 10:31 Ο Πάνθηρας!: #85 Σήμερα στις 10:31 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Απ όσο ξέρω, καθόλου δεν έχουν βελτιωθεί τα πράματα. Όπως λες έχουν παγιωθεί και δεν έχουμε συχνά <<θερμά>> επεισόδια, αλλά το ....κτηνώδες υποβόσκει. Το ξανάπα και παραπάνω. Οι ντόπιοι έχουν την εντύπωση, πως η Κρήτη είναι κτήμα τους. Καλοί οι τουρίστες και οι ξένοι, μόνο για να αφήνουν χρήμα. Πριν 2 χρόνια δεν ήταν, όταν σταμάτησαν ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο με τουρίστες και τους έδειραν, γιατί έτσι; Ξέρω καλά, στα Χανιά, οι ντόπιοι κυκλοφορούν με αμαξάρες, που τις παρκάρουν όπου θέλου, μπαίνουν σε μονόδρομους, οδηγούν όπως γουστάρουν και αν διαμαρτυρηθείς, πως ο ΚΟΚ λέει άλλα, απειλούν. Κρήτη: Καταδίωξαν και έδειραν Γερμανούς τουρίστες επειδή τους προσπέρασαν Μήνυση κατέθεσαν οι Γερμανοί τουρίστες - Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί www.ethnos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 10:17 το ξέρω, Click για ανάπτυξη... Στα πιο πολλά μέρη έτσι ειναι , δε συμβαινει μόνο στη Κρήτη αυτό. Η εντοπιότητα. Απλά οι Κρητικοι την έχουν δει μαβροπουκαμισάδες με καραμπινες κτλ. θυμάμαι πολυυυυ παλιά σε εναν γάμο δεκαετία του 90 λέμε τωρα προς τα τέλη βεβαια καθοτι ειμαι γεννημένος το 86 επιστρέφαμε απο ενα γάμο στη Κρήτη και μας σταματάει ενας να μας κεράσει κουλούρι οχι κουμπάρε/συντεκνε του έλεγε ένας ξάδερφος μου δε θέλουμε φαγαμε κτλ "Οϊ δα, κατέβα κατω τοτενες να σ παίξω δυο μπάλες... για να μάθς να μην εισαι περήηηηφανος" χα χα χα παιζει να ταν και μεθυσμένος ο καραγκιόζης αυτός αλλά.... ηταν ενδεικτικό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.693 μηνύματα. Σήμερα στις 11:06 Η Λένω έγραψε: #86 Σήμερα στις 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: μας σταματάει ενας να μας κεράσει κουλούρι οχι κουμπάρε/συντεκνε του έλεγε ένας ξάδερφος μου δε θέλουμε φαγαμε κτλ "Οϊ δα, κατέβα κατω τοτενες να σ παίξω δυο μπάλες... για να μάθς να μην εισαι περήηηηφανος" Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι!!! Και νηφάλιος να ήταν να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έλεγε. Είναι προσβολή να μην δεχτείς κέρασμα. ΄Εχουν και την ρακή σαν νερό εκεί. ΄Αντε να περάσεις να πεις 3 καλημέρες και να πρέπει να πιεις 3 ρακές. Και έπεται η συνέχεια... “Ανάθεμά τη τη ρακή ίντα ‘ναι αυτό που κάνει, κι όταν την πίνω γίνεται το πάτωμα ταβάνι”. Καλημέρα σας. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.941 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Πάνθηρας!: #87 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ναι, ναι!!! Και νηφάλιος να ήταν να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έλεγε. Είναι προσβολή να μην δεχτείς κέρασμα. ΄Εχουν και την ρακή σαν νερό εκεί. ΄Αντε να περάσεις να πεις 3 καλημέρες και να πρέπει να πιεις 3 ρακές. Και έπεται η συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Δεν ανεβαίνω πολύ στα χωριά γιατί αν κάποιος με πίεζε να πιώ χωρις τη θέληση μου θα ειχαμε τα σκηνικά του παρακάτω βίντεο : με τον Mike Tyson Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 11:53 γΕΝΙΚΑ ο καθένας με τα κολλήματα του..... θεωρώ οτι θα ανέβουμε πνευματικά και ηθικά και συναισθηματικά σαν άνθρωποι εάν.... όπως γράφει και ο Ντύερ στο βιβλιο του προσπαθήσουμε να καταλάβουμε και τον άλλον πέρα απο τα δικά μας κολλήματα.... Αυτος θεωρει πχ οτι ειναι προσβολή να μη πιώ και εγω θεωρω προσβολή να μην σέβονται τα όρια μου. Αλλα δεν τους ενδιαφέρει αυτό.... σου δειχνουν με αυτο το τρόπο την επιβολή τους στο Νησί... ααα εδω ειναι δικό μου τσιφλίκι και θα κανεις οτι σ λέω. Δε θα το κάνω κ άντε παράτα με ήσυχο. Τα δικά σου κολλήματα κάτσε λούσου τα εσύ!!!! Δεν με ενδιαφέρουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:00 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.244 μηνύματα. Σήμερα στις 15:12 Η Πουπουλίνα: #88 Σήμερα στις 15:12 Οι ''ανθρωποι'' αυτοι...ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ. Δολοφονία στην Κρήτη: «Αν είχα 1.000 σφαίρες, θα του τις "έριχνα"» είπε ο 54χρονος δράστης - Η χάρη που ζήτησε από τους αστυνομικούς Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η www.enikos.gr [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...] Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.067 μηνύματα. Σήμερα στις 15:37 Η Υδροχόος έγραψε: #89 Σήμερα στις 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Click για ανάπτυξη... Έτσι...Κι αυτή μαζί... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...] Click για ανάπτυξη... Απίστευτο μίσος. Που τελειωμό δεν έχει... Εντάξει. Δεν υπάρχουν λόγια... Αυτός είναι ικανός να "κανονίσει" και την υπόλοιπη οικογένεια...Φαίνεται ότι δε "χορταίνει"... ghоul Νεοφερμένο μέλος Ο ghоul αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 52 λεπτά πριν Ο ghоul έγραψε: #90 52 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους συμπαθούσα πάρα πολύ όντας Πόντιος (υποτίθεται έχουμε "αδελφοποίηση" μεταξύ μας) μέχρι που τους έφαγα στη μάπα κάτω στο Μεγάλο Πεύκο. Η πλειονότητα στο θάλαμο μου Κρητικοί ήταν. Ήταν λες και είχες φέρει εκθέματα homo erectus στη σύγχρονη εποχή. Τραγικοί. Φάγαμε και άπειρο καψώνι επειδή είναι απείθαρχοι τελείως και έκαναν βλακείες συνέχεια. Και όλοι κωλοβύσματα, (οπεκεπεδες) λολ. Ειδικές δυνάμεις μπαίνουν για να πάνε στα αλεξίπτωτα κάτω στην Κρήτη να είναι στον τόπο τους. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει. Είχα γνωρίσει ενα παιδί στην Ρόδο σαν φοιτητής και μόλις του είπα πως είμαι από Κρήτη άσπρισε. Τον βλέπω και εγώ, λέω τι φάση. Μου εξήγησε πως είχε περάσει άσχημα στον στρατό με τους Κρητικούς και με ρώτησε αν είμαστε όλοι έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Nandros: Μου θυμίζει το απώτατο αμαρτωλό παρελθόν μου. Πάντως η wench δεν ενοχλείται καθόλου. Click για ανάπτυξη... Τόσα χρόνια πχόρουμ τώρα παρατήρησα το χούφτωμα στο άβαταρ, wtf. Μάλλον χρειάζομαι επειγόντως γυαλιά Τελευταία επεξεργασία: 25 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 ghоul Nandros Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nandros ghоul Libertus Entropy24 Paragontas7000 camil Wonderkid touvlo Scandal Ilikntas taketrance giannhs2001 еще один пророк р... johnsala American Economist Angelikaaa louminis stephanil korlef charmander Debugging_Daemon fourkaki CuriousBee fockos back2967 chester20080 Memetchi Νευτων Reachy Sotiris 12 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Κια μονο που ηταν νεκρος και τον ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ..ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.ΚΑΙ Ο ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ. Click για ανάπτυξη... Ναι, τρομερό... Έξι πυροβολισμοί και ύστερα κλωτσιές ενώ ήταν αιμόφυρτο στο έδαφος... Δηλαδή...τί ψυχή...Δε δίστασε ούτε σαν το σκότωσε. Δεν τον σταμάτησε ούτε αυτό...
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.941 μηνύματα. Χθες στις 22:07 Ο Πάνθηρας!: #82 Χθες στις 22:07 Nα βάλω και ένα απλό Παράδειγμα εδω έχουν μια μεταξύ τους διένεξη και ένταση μεγάλη με βρισιές απειλές κτλ (όλα κατ εγκληση διωκόμενα) αλλά ο ένας σπρώχνει ΚΑΙ τον Λιμενικό.... αν του πεί ο Λιμενικός... Κοψτο εδώ και τελος εκτος κ αν θέλετε να κάνετε μηνύσεις γιατί αυτά εδω ειναι κατ έγκληση διωκόμενα αδικήματα και συνεχίζει ο τύπος και σπρώχνει και βρίζει κ φωνάζει μπορει να θεωρηθεί αντίσταση ναι.... Απείθεια αντίσταση κτλ.... δεν θα σ πει κάτι ο Εισαγγελέας εάν ανοίξεις δικογραφία.... και μπορεί και ο ίδιος να πεί αααα έκαναν έτσι και να ασκησει ποινική δίωξη... ας έρθουν στο δικαστηριο να μας πούν τι έκαναν και γιατί και ας κρίνουμε τότε. Τη τελική όμως αποφαση τη παίρνει αρχικά ο εισαγγελέας για το αν θα σε τραβήξουν.... και τέλος ο Πρόεδρος δικαστηριου με τους υπολοιπους ανάλογα τη σύνθεση. ** Και πάλι ομως στο παραπάνω..... θα αφεθούν και οι 2 ελευθεροι.... τελικά μετά απο 1 το πολύ 2 μέρες κράτησης κάτι αντίστοιχο μπορεί να έγινε και στη Κρήτη.... εαν είχαμε απειλές ή και σωματικές επιθέσεις κτλ. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 18.038 μηνύματα. Σήμερα στις 07:57 Ο ultraviolence: #83 Σήμερα στις 07:57 Τι να πεις;; Έχοντας ζήσει στην Κρήτη δεν μπορώ να πω ότι με εκπλήσσει κάτι από όλα αυτά που διαβάζουμε αυτές τις μέρες, το ψωμοτυρι τους είναι η βια. Ειδικά στα χωριά. Κρίμα για το παλικαρακι που το έφαγε αυτός ο παλιοπουστας (υποκινούμενος από την γυναίκα του, μην ξεχνιόμαστε) ο οποίος προσπάθησε ήδη δύο φορές να τον σκοτώσει και οι αρχές έκαναν τα στραβά μάτια.. για όνομα του θεού δηλαδή. Σε ποιο σοβαρό κράτος συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Μου δημιουργεί απίστευτη οργή όλο αυτό. Το πώς έχει καταλήξει η χώρα μας δηλαδή. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.555 μηνύματα. Σήμερα στις 10:17 Η touvlo έγραψε: #84 Σήμερα στις 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ναι, στις μεγάλες πόλεις είναι καλύτερα τα πράγματα αλλά οι πεποιθήσεις δεν αλλάζουν επειδή ριζώθηκαν από πολύ μικρή ηλικία και έχουν παγιωθεί. Click για ανάπτυξη... Απ όσο ξέρω, καθόλου δεν έχουν βελτιωθεί τα πράματα. Όπως λες έχουν παγιωθεί και δεν έχουμε συχνά <<θερμά>> επεισόδια, αλλά το ....κτηνώδες υποβόσκει. Το ξανάπα και παραπάνω. Οι ντόπιοι έχουν την εντύπωση, πως η Κρήτη είναι κτήμα τους. Καλοί οι τουρίστες και οι ξένοι, μόνο για να αφήνουν χρήμα. Πριν 2 χρόνια δεν ήταν, όταν σταμάτησαν ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο με τουρίστες και τους έδειραν, γιατί έτσι; Ξέρω καλά, στα Χανιά, οι ντόπιοι κυκλοφορούν με αμαξάρες, που τις παρκάρουν όπου θέλου, μπαίνουν σε μονόδρομους, οδηγούν όπως γουστάρουν και αν διαμαρτυρηθείς, πως ο ΚΟΚ λέει άλλα, απειλούν. Κρήτη: Καταδίωξαν και έδειραν Γερμανούς τουρίστες επειδή τους προσπέρασαν Μήνυση κατέθεσαν οι Γερμανοί τουρίστες - Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί www.ethnos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ...εσύ τα είπες. Εσένα εννοεί ο Πάνθηρας ότι τα έγραψες μια χαρά.... Καφεδάκι έχουμε πιει να ξυπνήσουμε ή μπα ; Click για ανάπτυξη... το ξέρω, Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.941 μηνύματα. Σήμερα στις 10:31 Ο Πάνθηρας!: #85 Σήμερα στις 10:31 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Απ όσο ξέρω, καθόλου δεν έχουν βελτιωθεί τα πράματα. Όπως λες έχουν παγιωθεί και δεν έχουμε συχνά <<θερμά>> επεισόδια, αλλά το ....κτηνώδες υποβόσκει. Το ξανάπα και παραπάνω. Οι ντόπιοι έχουν την εντύπωση, πως η Κρήτη είναι κτήμα τους. Καλοί οι τουρίστες και οι ξένοι, μόνο για να αφήνουν χρήμα. Πριν 2 χρόνια δεν ήταν, όταν σταμάτησαν ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο με τουρίστες και τους έδειραν, γιατί έτσι; Ξέρω καλά, στα Χανιά, οι ντόπιοι κυκλοφορούν με αμαξάρες, που τις παρκάρουν όπου θέλου, μπαίνουν σε μονόδρομους, οδηγούν όπως γουστάρουν και αν διαμαρτυρηθείς, πως ο ΚΟΚ λέει άλλα, απειλούν. Κρήτη: Καταδίωξαν και έδειραν Γερμανούς τουρίστες επειδή τους προσπέρασαν Μήνυση κατέθεσαν οι Γερμανοί τουρίστες - Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί www.ethnos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 10:17 το ξέρω, Click για ανάπτυξη... Στα πιο πολλά μέρη έτσι ειναι , δε συμβαινει μόνο στη Κρήτη αυτό. Η εντοπιότητα. Απλά οι Κρητικοι την έχουν δει μαβροπουκαμισάδες με καραμπινες κτλ. θυμάμαι πολυυυυ παλιά σε εναν γάμο δεκαετία του 90 λέμε τωρα προς τα τέλη βεβαια καθοτι ειμαι γεννημένος το 86 επιστρέφαμε απο ενα γάμο στη Κρήτη και μας σταματάει ενας να μας κεράσει κουλούρι οχι κουμπάρε/συντεκνε του έλεγε ένας ξάδερφος μου δε θέλουμε φαγαμε κτλ "Οϊ δα, κατέβα κατω τοτενες να σ παίξω δυο μπάλες... για να μάθς να μην εισαι περήηηηφανος" χα χα χα παιζει να ταν και μεθυσμένος ο καραγκιόζης αυτός αλλά.... ηταν ενδεικτικό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.693 μηνύματα. Σήμερα στις 11:06 Η Λένω έγραψε: #86 Σήμερα στις 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: μας σταματάει ενας να μας κεράσει κουλούρι οχι κουμπάρε/συντεκνε του έλεγε ένας ξάδερφος μου δε θέλουμε φαγαμε κτλ "Οϊ δα, κατέβα κατω τοτενες να σ παίξω δυο μπάλες... για να μάθς να μην εισαι περήηηηφανος" Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι!!! Και νηφάλιος να ήταν να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έλεγε. Είναι προσβολή να μην δεχτείς κέρασμα. ΄Εχουν και την ρακή σαν νερό εκεί. ΄Αντε να περάσεις να πεις 3 καλημέρες και να πρέπει να πιεις 3 ρακές. Και έπεται η συνέχεια... “Ανάθεμά τη τη ρακή ίντα ‘ναι αυτό που κάνει, κι όταν την πίνω γίνεται το πάτωμα ταβάνι”. Καλημέρα σας. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.941 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Πάνθηρας!: #87 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ναι, ναι!!! Και νηφάλιος να ήταν να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έλεγε. Είναι προσβολή να μην δεχτείς κέρασμα. ΄Εχουν και την ρακή σαν νερό εκεί. ΄Αντε να περάσεις να πεις 3 καλημέρες και να πρέπει να πιεις 3 ρακές. Και έπεται η συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Δεν ανεβαίνω πολύ στα χωριά γιατί αν κάποιος με πίεζε να πιώ χωρις τη θέληση μου θα ειχαμε τα σκηνικά του παρακάτω βίντεο : με τον Mike Tyson Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 11:53 γΕΝΙΚΑ ο καθένας με τα κολλήματα του..... θεωρώ οτι θα ανέβουμε πνευματικά και ηθικά και συναισθηματικά σαν άνθρωποι εάν.... όπως γράφει και ο Ντύερ στο βιβλιο του προσπαθήσουμε να καταλάβουμε και τον άλλον πέρα απο τα δικά μας κολλήματα.... Αυτος θεωρει πχ οτι ειναι προσβολή να μη πιώ και εγω θεωρω προσβολή να μην σέβονται τα όρια μου. Αλλα δεν τους ενδιαφέρει αυτό.... σου δειχνουν με αυτο το τρόπο την επιβολή τους στο Νησί... ααα εδω ειναι δικό μου τσιφλίκι και θα κανεις οτι σ λέω. Δε θα το κάνω κ άντε παράτα με ήσυχο. Τα δικά σου κολλήματα κάτσε λούσου τα εσύ!!!! Δεν με ενδιαφέρουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:00 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.244 μηνύματα. Σήμερα στις 15:12 Η Πουπουλίνα: #88 Σήμερα στις 15:12 Οι ''ανθρωποι'' αυτοι...ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ. Δολοφονία στην Κρήτη: «Αν είχα 1.000 σφαίρες, θα του τις "έριχνα"» είπε ο 54χρονος δράστης - Η χάρη που ζήτησε από τους αστυνομικούς Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η www.enikos.gr [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...] Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.067 μηνύματα. Σήμερα στις 15:37 Η Υδροχόος έγραψε: #89 Σήμερα στις 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Click για ανάπτυξη... Έτσι...Κι αυτή μαζί... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...] Click για ανάπτυξη... Απίστευτο μίσος. Που τελειωμό δεν έχει... Εντάξει. Δεν υπάρχουν λόγια... Αυτός είναι ικανός να "κανονίσει" και την υπόλοιπη οικογένεια...Φαίνεται ότι δε "χορταίνει"... ghоul Νεοφερμένο μέλος Ο ghоul αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 52 λεπτά πριν Ο ghоul έγραψε: #90 52 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους συμπαθούσα πάρα πολύ όντας Πόντιος (υποτίθεται έχουμε "αδελφοποίηση" μεταξύ μας) μέχρι που τους έφαγα στη μάπα κάτω στο Μεγάλο Πεύκο. Η πλειονότητα στο θάλαμο μου Κρητικοί ήταν. Ήταν λες και είχες φέρει εκθέματα homo erectus στη σύγχρονη εποχή. Τραγικοί. Φάγαμε και άπειρο καψώνι επειδή είναι απείθαρχοι τελείως και έκαναν βλακείες συνέχεια. Και όλοι κωλοβύσματα, (οπεκεπεδες) λολ. Ειδικές δυνάμεις μπαίνουν για να πάνε στα αλεξίπτωτα κάτω στην Κρήτη να είναι στον τόπο τους. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει. Είχα γνωρίσει ενα παιδί στην Ρόδο σαν φοιτητής και μόλις του είπα πως είμαι από Κρήτη άσπρισε. Τον βλέπω και εγώ, λέω τι φάση. Μου εξήγησε πως είχε περάσει άσχημα στον στρατό με τους Κρητικούς και με ρώτησε αν είμαστε όλοι έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Nandros: Μου θυμίζει το απώτατο αμαρτωλό παρελθόν μου. Πάντως η wench δεν ενοχλείται καθόλου. Click για ανάπτυξη... Τόσα χρόνια πχόρουμ τώρα παρατήρησα το χούφτωμα στο άβαταρ, wtf. Μάλλον χρειάζομαι επειγόντως γυαλιά Τελευταία επεξεργασία: 25 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 ghоul Nandros Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nandros ghоul Libertus Entropy24 Paragontas7000 camil Wonderkid touvlo Scandal Ilikntas taketrance giannhs2001 еще один пророк р... johnsala American Economist Angelikaaa louminis stephanil korlef charmander Debugging_Daemon fourkaki CuriousBee fockos back2967 chester20080 Memetchi Νευτων Reachy Sotiris 12 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nα βάλω και ένα απλό Παράδειγμα εδω έχουν μια μεταξύ τους διένεξη και ένταση μεγάλη με βρισιές απειλές κτλ (όλα κατ εγκληση διωκόμενα) αλλά ο ένας σπρώχνει ΚΑΙ τον Λιμενικό.... αν του πεί ο Λιμενικός... Κοψτο εδώ και τελος εκτος κ αν θέλετε να κάνετε μηνύσεις γιατί αυτά εδω ειναι κατ έγκληση διωκόμενα αδικήματα και συνεχίζει ο τύπος και σπρώχνει και βρίζει κ φωνάζει μπορει να θεωρηθεί αντίσταση ναι.... Απείθεια αντίσταση κτλ.... δεν θα σ πει κάτι ο Εισαγγελέας εάν ανοίξεις δικογραφία.... και μπορεί και ο ίδιος να πεί αααα έκαναν έτσι και να ασκησει ποινική δίωξη... ας έρθουν στο δικαστηριο να μας πούν τι έκαναν και γιατί και ας κρίνουμε τότε. Τη τελική όμως αποφαση τη παίρνει αρχικά ο εισαγγελέας για το αν θα σε τραβήξουν.... και τέλος ο Πρόεδρος δικαστηριου με τους υπολοιπους ανάλογα τη σύνθεση. ** Και πάλι ομως στο παραπάνω..... θα αφεθούν και οι 2 ελευθεροι.... τελικά μετά απο 1 το πολύ 2 μέρες κράτησης κάτι αντίστοιχο μπορεί να έγινε και στη Κρήτη.... εαν είχαμε απειλές ή και σωματικές επιθέσεις κτλ.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 18.038 μηνύματα. Σήμερα στις 07:57 Ο ultraviolence: #83 Σήμερα στις 07:57 Τι να πεις;; Έχοντας ζήσει στην Κρήτη δεν μπορώ να πω ότι με εκπλήσσει κάτι από όλα αυτά που διαβάζουμε αυτές τις μέρες, το ψωμοτυρι τους είναι η βια. Ειδικά στα χωριά. Κρίμα για το παλικαρακι που το έφαγε αυτός ο παλιοπουστας (υποκινούμενος από την γυναίκα του, μην ξεχνιόμαστε) ο οποίος προσπάθησε ήδη δύο φορές να τον σκοτώσει και οι αρχές έκαναν τα στραβά μάτια.. για όνομα του θεού δηλαδή. Σε ποιο σοβαρό κράτος συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Μου δημιουργεί απίστευτη οργή όλο αυτό. Το πώς έχει καταλήξει η χώρα μας δηλαδή. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.555 μηνύματα. Σήμερα στις 10:17 Η touvlo έγραψε: #84 Σήμερα στις 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ναι, στις μεγάλες πόλεις είναι καλύτερα τα πράγματα αλλά οι πεποιθήσεις δεν αλλάζουν επειδή ριζώθηκαν από πολύ μικρή ηλικία και έχουν παγιωθεί. Click για ανάπτυξη... Απ όσο ξέρω, καθόλου δεν έχουν βελτιωθεί τα πράματα. Όπως λες έχουν παγιωθεί και δεν έχουμε συχνά <<θερμά>> επεισόδια, αλλά το ....κτηνώδες υποβόσκει. Το ξανάπα και παραπάνω. Οι ντόπιοι έχουν την εντύπωση, πως η Κρήτη είναι κτήμα τους. Καλοί οι τουρίστες και οι ξένοι, μόνο για να αφήνουν χρήμα. Πριν 2 χρόνια δεν ήταν, όταν σταμάτησαν ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο με τουρίστες και τους έδειραν, γιατί έτσι; Ξέρω καλά, στα Χανιά, οι ντόπιοι κυκλοφορούν με αμαξάρες, που τις παρκάρουν όπου θέλου, μπαίνουν σε μονόδρομους, οδηγούν όπως γουστάρουν και αν διαμαρτυρηθείς, πως ο ΚΟΚ λέει άλλα, απειλούν. Κρήτη: Καταδίωξαν και έδειραν Γερμανούς τουρίστες επειδή τους προσπέρασαν Μήνυση κατέθεσαν οι Γερμανοί τουρίστες - Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί www.ethnos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ...εσύ τα είπες. Εσένα εννοεί ο Πάνθηρας ότι τα έγραψες μια χαρά.... Καφεδάκι έχουμε πιει να ξυπνήσουμε ή μπα ; Click για ανάπτυξη... το ξέρω, Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.941 μηνύματα. Σήμερα στις 10:31 Ο Πάνθηρας!: #85 Σήμερα στις 10:31 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Απ όσο ξέρω, καθόλου δεν έχουν βελτιωθεί τα πράματα. Όπως λες έχουν παγιωθεί και δεν έχουμε συχνά <<θερμά>> επεισόδια, αλλά το ....κτηνώδες υποβόσκει. Το ξανάπα και παραπάνω. Οι ντόπιοι έχουν την εντύπωση, πως η Κρήτη είναι κτήμα τους. Καλοί οι τουρίστες και οι ξένοι, μόνο για να αφήνουν χρήμα. Πριν 2 χρόνια δεν ήταν, όταν σταμάτησαν ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο με τουρίστες και τους έδειραν, γιατί έτσι; Ξέρω καλά, στα Χανιά, οι ντόπιοι κυκλοφορούν με αμαξάρες, που τις παρκάρουν όπου θέλου, μπαίνουν σε μονόδρομους, οδηγούν όπως γουστάρουν και αν διαμαρτυρηθείς, πως ο ΚΟΚ λέει άλλα, απειλούν. Κρήτη: Καταδίωξαν και έδειραν Γερμανούς τουρίστες επειδή τους προσπέρασαν Μήνυση κατέθεσαν οι Γερμανοί τουρίστες - Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί www.ethnos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 10:17 το ξέρω, Click για ανάπτυξη... Στα πιο πολλά μέρη έτσι ειναι , δε συμβαινει μόνο στη Κρήτη αυτό. Η εντοπιότητα. Απλά οι Κρητικοι την έχουν δει μαβροπουκαμισάδες με καραμπινες κτλ. θυμάμαι πολυυυυ παλιά σε εναν γάμο δεκαετία του 90 λέμε τωρα προς τα τέλη βεβαια καθοτι ειμαι γεννημένος το 86 επιστρέφαμε απο ενα γάμο στη Κρήτη και μας σταματάει ενας να μας κεράσει κουλούρι οχι κουμπάρε/συντεκνε του έλεγε ένας ξάδερφος μου δε θέλουμε φαγαμε κτλ "Οϊ δα, κατέβα κατω τοτενες να σ παίξω δυο μπάλες... για να μάθς να μην εισαι περήηηηφανος" χα χα χα παιζει να ταν και μεθυσμένος ο καραγκιόζης αυτός αλλά.... ηταν ενδεικτικό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.693 μηνύματα. Σήμερα στις 11:06 Η Λένω έγραψε: #86 Σήμερα στις 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: μας σταματάει ενας να μας κεράσει κουλούρι οχι κουμπάρε/συντεκνε του έλεγε ένας ξάδερφος μου δε θέλουμε φαγαμε κτλ "Οϊ δα, κατέβα κατω τοτενες να σ παίξω δυο μπάλες... για να μάθς να μην εισαι περήηηηφανος" Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι!!! Και νηφάλιος να ήταν να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έλεγε. Είναι προσβολή να μην δεχτείς κέρασμα. ΄Εχουν και την ρακή σαν νερό εκεί. ΄Αντε να περάσεις να πεις 3 καλημέρες και να πρέπει να πιεις 3 ρακές. Και έπεται η συνέχεια... “Ανάθεμά τη τη ρακή ίντα ‘ναι αυτό που κάνει, κι όταν την πίνω γίνεται το πάτωμα ταβάνι”. Καλημέρα σας. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.941 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Πάνθηρας!: #87 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ναι, ναι!!! Και νηφάλιος να ήταν να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έλεγε. Είναι προσβολή να μην δεχτείς κέρασμα. ΄Εχουν και την ρακή σαν νερό εκεί. ΄Αντε να περάσεις να πεις 3 καλημέρες και να πρέπει να πιεις 3 ρακές. Και έπεται η συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Δεν ανεβαίνω πολύ στα χωριά γιατί αν κάποιος με πίεζε να πιώ χωρις τη θέληση μου θα ειχαμε τα σκηνικά του παρακάτω βίντεο : με τον Mike Tyson Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 11:53 γΕΝΙΚΑ ο καθένας με τα κολλήματα του..... θεωρώ οτι θα ανέβουμε πνευματικά και ηθικά και συναισθηματικά σαν άνθρωποι εάν.... όπως γράφει και ο Ντύερ στο βιβλιο του προσπαθήσουμε να καταλάβουμε και τον άλλον πέρα απο τα δικά μας κολλήματα.... Αυτος θεωρει πχ οτι ειναι προσβολή να μη πιώ και εγω θεωρω προσβολή να μην σέβονται τα όρια μου. Αλλα δεν τους ενδιαφέρει αυτό.... σου δειχνουν με αυτο το τρόπο την επιβολή τους στο Νησί... ααα εδω ειναι δικό μου τσιφλίκι και θα κανεις οτι σ λέω. Δε θα το κάνω κ άντε παράτα με ήσυχο. Τα δικά σου κολλήματα κάτσε λούσου τα εσύ!!!! Δεν με ενδιαφέρουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:00 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.244 μηνύματα. Σήμερα στις 15:12 Η Πουπουλίνα: #88 Σήμερα στις 15:12 Οι ''ανθρωποι'' αυτοι...ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ. Δολοφονία στην Κρήτη: «Αν είχα 1.000 σφαίρες, θα του τις "έριχνα"» είπε ο 54χρονος δράστης - Η χάρη που ζήτησε από τους αστυνομικούς Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η www.enikos.gr [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...] Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.067 μηνύματα. Σήμερα στις 15:37 Η Υδροχόος έγραψε: #89 Σήμερα στις 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Click για ανάπτυξη... Έτσι...Κι αυτή μαζί... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...] Click για ανάπτυξη... Απίστευτο μίσος. Που τελειωμό δεν έχει... Εντάξει. Δεν υπάρχουν λόγια... Αυτός είναι ικανός να "κανονίσει" και την υπόλοιπη οικογένεια...Φαίνεται ότι δε "χορταίνει"... ghоul Νεοφερμένο μέλος Ο ghоul αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 52 λεπτά πριν Ο ghоul έγραψε: #90 52 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους συμπαθούσα πάρα πολύ όντας Πόντιος (υποτίθεται έχουμε "αδελφοποίηση" μεταξύ μας) μέχρι που τους έφαγα στη μάπα κάτω στο Μεγάλο Πεύκο. Η πλειονότητα στο θάλαμο μου Κρητικοί ήταν. Ήταν λες και είχες φέρει εκθέματα homo erectus στη σύγχρονη εποχή. Τραγικοί. Φάγαμε και άπειρο καψώνι επειδή είναι απείθαρχοι τελείως και έκαναν βλακείες συνέχεια. Και όλοι κωλοβύσματα, (οπεκεπεδες) λολ. Ειδικές δυνάμεις μπαίνουν για να πάνε στα αλεξίπτωτα κάτω στην Κρήτη να είναι στον τόπο τους. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει. Είχα γνωρίσει ενα παιδί στην Ρόδο σαν φοιτητής και μόλις του είπα πως είμαι από Κρήτη άσπρισε. Τον βλέπω και εγώ, λέω τι φάση. Μου εξήγησε πως είχε περάσει άσχημα στον στρατό με τους Κρητικούς και με ρώτησε αν είμαστε όλοι έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Nandros: Μου θυμίζει το απώτατο αμαρτωλό παρελθόν μου. Πάντως η wench δεν ενοχλείται καθόλου. Click για ανάπτυξη... Τόσα χρόνια πχόρουμ τώρα παρατήρησα το χούφτωμα στο άβαταρ, wtf. Μάλλον χρειάζομαι επειγόντως γυαλιά Τελευταία επεξεργασία: 25 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 ghоul Nandros Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nandros ghоul Libertus Entropy24 Paragontas7000 camil Wonderkid touvlo Scandal Ilikntas taketrance giannhs2001 еще один пророк р... johnsala American Economist Angelikaaa louminis stephanil korlef charmander Debugging_Daemon fourkaki CuriousBee fockos back2967 chester20080 Memetchi Νευτων Reachy Sotiris 12 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι να πεις;; Έχοντας ζήσει στην Κρήτη δεν μπορώ να πω ότι με εκπλήσσει κάτι από όλα αυτά που διαβάζουμε αυτές τις μέρες, το ψωμοτυρι τους είναι η βια. Ειδικά στα χωριά. Κρίμα για το παλικαρακι που το έφαγε αυτός ο παλιοπουστας (υποκινούμενος από την γυναίκα του, μην ξεχνιόμαστε) ο οποίος προσπάθησε ήδη δύο φορές να τον σκοτώσει και οι αρχές έκαναν τα στραβά μάτια.. για όνομα του θεού δηλαδή. Σε ποιο σοβαρό κράτος συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Μου δημιουργεί απίστευτη οργή όλο αυτό. Το πώς έχει καταλήξει η χώρα μας δηλαδή.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.555 μηνύματα. Σήμερα στις 10:17 Η touvlo έγραψε: #84 Σήμερα στις 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ναι, στις μεγάλες πόλεις είναι καλύτερα τα πράγματα αλλά οι πεποιθήσεις δεν αλλάζουν επειδή ριζώθηκαν από πολύ μικρή ηλικία και έχουν παγιωθεί. Click για ανάπτυξη... Απ όσο ξέρω, καθόλου δεν έχουν βελτιωθεί τα πράματα. Όπως λες έχουν παγιωθεί και δεν έχουμε συχνά <<θερμά>> επεισόδια, αλλά το ....κτηνώδες υποβόσκει. Το ξανάπα και παραπάνω. Οι ντόπιοι έχουν την εντύπωση, πως η Κρήτη είναι κτήμα τους. Καλοί οι τουρίστες και οι ξένοι, μόνο για να αφήνουν χρήμα. Πριν 2 χρόνια δεν ήταν, όταν σταμάτησαν ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο με τουρίστες και τους έδειραν, γιατί έτσι; Ξέρω καλά, στα Χανιά, οι ντόπιοι κυκλοφορούν με αμαξάρες, που τις παρκάρουν όπου θέλου, μπαίνουν σε μονόδρομους, οδηγούν όπως γουστάρουν και αν διαμαρτυρηθείς, πως ο ΚΟΚ λέει άλλα, απειλούν. Κρήτη: Καταδίωξαν και έδειραν Γερμανούς τουρίστες επειδή τους προσπέρασαν Μήνυση κατέθεσαν οι Γερμανοί τουρίστες - Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί www.ethnos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ...εσύ τα είπες. Εσένα εννοεί ο Πάνθηρας ότι τα έγραψες μια χαρά.... Καφεδάκι έχουμε πιει να ξυπνήσουμε ή μπα ; Click για ανάπτυξη... το ξέρω, Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.941 μηνύματα. Σήμερα στις 10:31 Ο Πάνθηρας!: #85 Σήμερα στις 10:31 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Απ όσο ξέρω, καθόλου δεν έχουν βελτιωθεί τα πράματα. Όπως λες έχουν παγιωθεί και δεν έχουμε συχνά <<θερμά>> επεισόδια, αλλά το ....κτηνώδες υποβόσκει. Το ξανάπα και παραπάνω. Οι ντόπιοι έχουν την εντύπωση, πως η Κρήτη είναι κτήμα τους. Καλοί οι τουρίστες και οι ξένοι, μόνο για να αφήνουν χρήμα. Πριν 2 χρόνια δεν ήταν, όταν σταμάτησαν ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο με τουρίστες και τους έδειραν, γιατί έτσι; Ξέρω καλά, στα Χανιά, οι ντόπιοι κυκλοφορούν με αμαξάρες, που τις παρκάρουν όπου θέλου, μπαίνουν σε μονόδρομους, οδηγούν όπως γουστάρουν και αν διαμαρτυρηθείς, πως ο ΚΟΚ λέει άλλα, απειλούν. Κρήτη: Καταδίωξαν και έδειραν Γερμανούς τουρίστες επειδή τους προσπέρασαν Μήνυση κατέθεσαν οι Γερμανοί τουρίστες - Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί www.ethnos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 10:17 το ξέρω, Click για ανάπτυξη... Στα πιο πολλά μέρη έτσι ειναι , δε συμβαινει μόνο στη Κρήτη αυτό. Η εντοπιότητα. Απλά οι Κρητικοι την έχουν δει μαβροπουκαμισάδες με καραμπινες κτλ. θυμάμαι πολυυυυ παλιά σε εναν γάμο δεκαετία του 90 λέμε τωρα προς τα τέλη βεβαια καθοτι ειμαι γεννημένος το 86 επιστρέφαμε απο ενα γάμο στη Κρήτη και μας σταματάει ενας να μας κεράσει κουλούρι οχι κουμπάρε/συντεκνε του έλεγε ένας ξάδερφος μου δε θέλουμε φαγαμε κτλ "Οϊ δα, κατέβα κατω τοτενες να σ παίξω δυο μπάλες... για να μάθς να μην εισαι περήηηηφανος" χα χα χα παιζει να ταν και μεθυσμένος ο καραγκιόζης αυτός αλλά.... ηταν ενδεικτικό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.693 μηνύματα. Σήμερα στις 11:06 Η Λένω έγραψε: #86 Σήμερα στις 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: μας σταματάει ενας να μας κεράσει κουλούρι οχι κουμπάρε/συντεκνε του έλεγε ένας ξάδερφος μου δε θέλουμε φαγαμε κτλ "Οϊ δα, κατέβα κατω τοτενες να σ παίξω δυο μπάλες... για να μάθς να μην εισαι περήηηηφανος" Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι!!! Και νηφάλιος να ήταν να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έλεγε. Είναι προσβολή να μην δεχτείς κέρασμα. ΄Εχουν και την ρακή σαν νερό εκεί. ΄Αντε να περάσεις να πεις 3 καλημέρες και να πρέπει να πιεις 3 ρακές. Και έπεται η συνέχεια... “Ανάθεμά τη τη ρακή ίντα ‘ναι αυτό που κάνει, κι όταν την πίνω γίνεται το πάτωμα ταβάνι”. Καλημέρα σας. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.941 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Πάνθηρας!: #87 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ναι, ναι!!! Και νηφάλιος να ήταν να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έλεγε. Είναι προσβολή να μην δεχτείς κέρασμα. ΄Εχουν και την ρακή σαν νερό εκεί. ΄Αντε να περάσεις να πεις 3 καλημέρες και να πρέπει να πιεις 3 ρακές. Και έπεται η συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Δεν ανεβαίνω πολύ στα χωριά γιατί αν κάποιος με πίεζε να πιώ χωρις τη θέληση μου θα ειχαμε τα σκηνικά του παρακάτω βίντεο : με τον Mike Tyson Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 11:53 γΕΝΙΚΑ ο καθένας με τα κολλήματα του..... θεωρώ οτι θα ανέβουμε πνευματικά και ηθικά και συναισθηματικά σαν άνθρωποι εάν.... όπως γράφει και ο Ντύερ στο βιβλιο του προσπαθήσουμε να καταλάβουμε και τον άλλον πέρα απο τα δικά μας κολλήματα.... Αυτος θεωρει πχ οτι ειναι προσβολή να μη πιώ και εγω θεωρω προσβολή να μην σέβονται τα όρια μου. Αλλα δεν τους ενδιαφέρει αυτό.... σου δειχνουν με αυτο το τρόπο την επιβολή τους στο Νησί... ααα εδω ειναι δικό μου τσιφλίκι και θα κανεις οτι σ λέω. Δε θα το κάνω κ άντε παράτα με ήσυχο. Τα δικά σου κολλήματα κάτσε λούσου τα εσύ!!!! Δεν με ενδιαφέρουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:00 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.244 μηνύματα. Σήμερα στις 15:12 Η Πουπουλίνα: #88 Σήμερα στις 15:12 Οι ''ανθρωποι'' αυτοι...ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ. Δολοφονία στην Κρήτη: «Αν είχα 1.000 σφαίρες, θα του τις "έριχνα"» είπε ο 54χρονος δράστης - Η χάρη που ζήτησε από τους αστυνομικούς Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η www.enikos.gr [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...] Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.067 μηνύματα. Σήμερα στις 15:37 Η Υδροχόος έγραψε: #89 Σήμερα στις 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Click για ανάπτυξη... Έτσι...Κι αυτή μαζί... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...] Click για ανάπτυξη... Απίστευτο μίσος. Που τελειωμό δεν έχει... Εντάξει. Δεν υπάρχουν λόγια... Αυτός είναι ικανός να "κανονίσει" και την υπόλοιπη οικογένεια...Φαίνεται ότι δε "χορταίνει"... ghоul Νεοφερμένο μέλος Ο ghоul αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 52 λεπτά πριν Ο ghоul έγραψε: #90 52 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους συμπαθούσα πάρα πολύ όντας Πόντιος (υποτίθεται έχουμε "αδελφοποίηση" μεταξύ μας) μέχρι που τους έφαγα στη μάπα κάτω στο Μεγάλο Πεύκο. Η πλειονότητα στο θάλαμο μου Κρητικοί ήταν. Ήταν λες και είχες φέρει εκθέματα homo erectus στη σύγχρονη εποχή. Τραγικοί. Φάγαμε και άπειρο καψώνι επειδή είναι απείθαρχοι τελείως και έκαναν βλακείες συνέχεια. Και όλοι κωλοβύσματα, (οπεκεπεδες) λολ. Ειδικές δυνάμεις μπαίνουν για να πάνε στα αλεξίπτωτα κάτω στην Κρήτη να είναι στον τόπο τους. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει. Είχα γνωρίσει ενα παιδί στην Ρόδο σαν φοιτητής και μόλις του είπα πως είμαι από Κρήτη άσπρισε. Τον βλέπω και εγώ, λέω τι φάση. Μου εξήγησε πως είχε περάσει άσχημα στον στρατό με τους Κρητικούς και με ρώτησε αν είμαστε όλοι έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Nandros: Μου θυμίζει το απώτατο αμαρτωλό παρελθόν μου. Πάντως η wench δεν ενοχλείται καθόλου. Click για ανάπτυξη... Τόσα χρόνια πχόρουμ τώρα παρατήρησα το χούφτωμα στο άβαταρ, wtf. Μάλλον χρειάζομαι επειγόντως γυαλιά Τελευταία επεξεργασία: 25 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 ghоul Nandros Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nandros ghоul Libertus Entropy24 Paragontas7000 camil Wonderkid touvlo Scandal Ilikntas taketrance giannhs2001 еще один пророк р... johnsala American Economist Angelikaaa louminis stephanil korlef charmander Debugging_Daemon fourkaki CuriousBee fockos back2967 chester20080 Memetchi Νευτων Reachy Sotiris 12 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ναι, στις μεγάλες πόλεις είναι καλύτερα τα πράγματα αλλά οι πεποιθήσεις δεν αλλάζουν επειδή ριζώθηκαν από πολύ μικρή ηλικία και έχουν παγιωθεί. Click για ανάπτυξη... Απ όσο ξέρω, καθόλου δεν έχουν βελτιωθεί τα πράματα. Όπως λες έχουν παγιωθεί και δεν έχουμε συχνά <<θερμά>> επεισόδια, αλλά το ....κτηνώδες υποβόσκει. Το ξανάπα και παραπάνω. Οι ντόπιοι έχουν την εντύπωση, πως η Κρήτη είναι κτήμα τους. Καλοί οι τουρίστες και οι ξένοι, μόνο για να αφήνουν χρήμα. Πριν 2 χρόνια δεν ήταν, όταν σταμάτησαν ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο με τουρίστες και τους έδειραν, γιατί έτσι; Ξέρω καλά, στα Χανιά, οι ντόπιοι κυκλοφορούν με αμαξάρες, που τις παρκάρουν όπου θέλου, μπαίνουν σε μονόδρομους, οδηγούν όπως γουστάρουν και αν διαμαρτυρηθείς, πως ο ΚΟΚ λέει άλλα, απειλούν. Κρήτη: Καταδίωξαν και έδειραν Γερμανούς τουρίστες επειδή τους προσπέρασαν Μήνυση κατέθεσαν οι Γερμανοί τουρίστες - Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί www.ethnos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλέ...εσύ τα είπες. Εσένα εννοεί ο Πάνθηρας ότι τα έγραψες μια χαρά.... Καφεδάκι έχουμε πιει να ξυπνήσουμε ή μπα ; Click για ανάπτυξη... το ξέρω,
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.941 μηνύματα. Σήμερα στις 10:31 Ο Πάνθηρας!: #85 Σήμερα στις 10:31 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Απ όσο ξέρω, καθόλου δεν έχουν βελτιωθεί τα πράματα. Όπως λες έχουν παγιωθεί και δεν έχουμε συχνά <<θερμά>> επεισόδια, αλλά το ....κτηνώδες υποβόσκει. Το ξανάπα και παραπάνω. Οι ντόπιοι έχουν την εντύπωση, πως η Κρήτη είναι κτήμα τους. Καλοί οι τουρίστες και οι ξένοι, μόνο για να αφήνουν χρήμα. Πριν 2 χρόνια δεν ήταν, όταν σταμάτησαν ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο με τουρίστες και τους έδειραν, γιατί έτσι; Ξέρω καλά, στα Χανιά, οι ντόπιοι κυκλοφορούν με αμαξάρες, που τις παρκάρουν όπου θέλου, μπαίνουν σε μονόδρομους, οδηγούν όπως γουστάρουν και αν διαμαρτυρηθείς, πως ο ΚΟΚ λέει άλλα, απειλούν. Κρήτη: Καταδίωξαν και έδειραν Γερμανούς τουρίστες επειδή τους προσπέρασαν Μήνυση κατέθεσαν οι Γερμανοί τουρίστες - Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί www.ethnos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 10:17 το ξέρω, Click για ανάπτυξη... Στα πιο πολλά μέρη έτσι ειναι , δε συμβαινει μόνο στη Κρήτη αυτό. Η εντοπιότητα. Απλά οι Κρητικοι την έχουν δει μαβροπουκαμισάδες με καραμπινες κτλ. θυμάμαι πολυυυυ παλιά σε εναν γάμο δεκαετία του 90 λέμε τωρα προς τα τέλη βεβαια καθοτι ειμαι γεννημένος το 86 επιστρέφαμε απο ενα γάμο στη Κρήτη και μας σταματάει ενας να μας κεράσει κουλούρι οχι κουμπάρε/συντεκνε του έλεγε ένας ξάδερφος μου δε θέλουμε φαγαμε κτλ "Οϊ δα, κατέβα κατω τοτενες να σ παίξω δυο μπάλες... για να μάθς να μην εισαι περήηηηφανος" χα χα χα παιζει να ταν και μεθυσμένος ο καραγκιόζης αυτός αλλά.... ηταν ενδεικτικό. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.693 μηνύματα. Σήμερα στις 11:06 Η Λένω έγραψε: #86 Σήμερα στις 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: μας σταματάει ενας να μας κεράσει κουλούρι οχι κουμπάρε/συντεκνε του έλεγε ένας ξάδερφος μου δε θέλουμε φαγαμε κτλ "Οϊ δα, κατέβα κατω τοτενες να σ παίξω δυο μπάλες... για να μάθς να μην εισαι περήηηηφανος" Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι!!! Και νηφάλιος να ήταν να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έλεγε. Είναι προσβολή να μην δεχτείς κέρασμα. ΄Εχουν και την ρακή σαν νερό εκεί. ΄Αντε να περάσεις να πεις 3 καλημέρες και να πρέπει να πιεις 3 ρακές. Και έπεται η συνέχεια... “Ανάθεμά τη τη ρακή ίντα ‘ναι αυτό που κάνει, κι όταν την πίνω γίνεται το πάτωμα ταβάνι”. Καλημέρα σας. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.941 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Πάνθηρας!: #87 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ναι, ναι!!! Και νηφάλιος να ήταν να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έλεγε. Είναι προσβολή να μην δεχτείς κέρασμα. ΄Εχουν και την ρακή σαν νερό εκεί. ΄Αντε να περάσεις να πεις 3 καλημέρες και να πρέπει να πιεις 3 ρακές. Και έπεται η συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Δεν ανεβαίνω πολύ στα χωριά γιατί αν κάποιος με πίεζε να πιώ χωρις τη θέληση μου θα ειχαμε τα σκηνικά του παρακάτω βίντεο : με τον Mike Tyson Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 11:53 γΕΝΙΚΑ ο καθένας με τα κολλήματα του..... θεωρώ οτι θα ανέβουμε πνευματικά και ηθικά και συναισθηματικά σαν άνθρωποι εάν.... όπως γράφει και ο Ντύερ στο βιβλιο του προσπαθήσουμε να καταλάβουμε και τον άλλον πέρα απο τα δικά μας κολλήματα.... Αυτος θεωρει πχ οτι ειναι προσβολή να μη πιώ και εγω θεωρω προσβολή να μην σέβονται τα όρια μου. Αλλα δεν τους ενδιαφέρει αυτό.... σου δειχνουν με αυτο το τρόπο την επιβολή τους στο Νησί... ααα εδω ειναι δικό μου τσιφλίκι και θα κανεις οτι σ λέω. Δε θα το κάνω κ άντε παράτα με ήσυχο. Τα δικά σου κολλήματα κάτσε λούσου τα εσύ!!!! Δεν με ενδιαφέρουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:00 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.244 μηνύματα. Σήμερα στις 15:12 Η Πουπουλίνα: #88 Σήμερα στις 15:12 Οι ''ανθρωποι'' αυτοι...ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ. Δολοφονία στην Κρήτη: «Αν είχα 1.000 σφαίρες, θα του τις "έριχνα"» είπε ο 54χρονος δράστης - Η χάρη που ζήτησε από τους αστυνομικούς Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η www.enikos.gr [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...] Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.067 μηνύματα. Σήμερα στις 15:37 Η Υδροχόος έγραψε: #89 Σήμερα στις 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Click για ανάπτυξη... Έτσι...Κι αυτή μαζί... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...] Click για ανάπτυξη... Απίστευτο μίσος. Που τελειωμό δεν έχει... Εντάξει. Δεν υπάρχουν λόγια... Αυτός είναι ικανός να "κανονίσει" και την υπόλοιπη οικογένεια...Φαίνεται ότι δε "χορταίνει"... ghоul Νεοφερμένο μέλος Ο ghоul αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 52 λεπτά πριν Ο ghоul έγραψε: #90 52 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους συμπαθούσα πάρα πολύ όντας Πόντιος (υποτίθεται έχουμε "αδελφοποίηση" μεταξύ μας) μέχρι που τους έφαγα στη μάπα κάτω στο Μεγάλο Πεύκο. Η πλειονότητα στο θάλαμο μου Κρητικοί ήταν. Ήταν λες και είχες φέρει εκθέματα homo erectus στη σύγχρονη εποχή. Τραγικοί. Φάγαμε και άπειρο καψώνι επειδή είναι απείθαρχοι τελείως και έκαναν βλακείες συνέχεια. Και όλοι κωλοβύσματα, (οπεκεπεδες) λολ. Ειδικές δυνάμεις μπαίνουν για να πάνε στα αλεξίπτωτα κάτω στην Κρήτη να είναι στον τόπο τους. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει. Είχα γνωρίσει ενα παιδί στην Ρόδο σαν φοιτητής και μόλις του είπα πως είμαι από Κρήτη άσπρισε. Τον βλέπω και εγώ, λέω τι φάση. Μου εξήγησε πως είχε περάσει άσχημα στον στρατό με τους Κρητικούς και με ρώτησε αν είμαστε όλοι έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Nandros: Μου θυμίζει το απώτατο αμαρτωλό παρελθόν μου. Πάντως η wench δεν ενοχλείται καθόλου. Click για ανάπτυξη... Τόσα χρόνια πχόρουμ τώρα παρατήρησα το χούφτωμα στο άβαταρ, wtf. Μάλλον χρειάζομαι επειγόντως γυαλιά Τελευταία επεξεργασία: 25 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 ghоul Nandros Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nandros ghоul Libertus Entropy24 Paragontas7000 camil Wonderkid touvlo Scandal Ilikntas taketrance giannhs2001 еще один пророк р... johnsala American Economist Angelikaaa louminis stephanil korlef charmander Debugging_Daemon fourkaki CuriousBee fockos back2967 chester20080 Memetchi Νευτων Reachy Sotiris 12 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Απ όσο ξέρω, καθόλου δεν έχουν βελτιωθεί τα πράματα. Όπως λες έχουν παγιωθεί και δεν έχουμε συχνά <<θερμά>> επεισόδια, αλλά το ....κτηνώδες υποβόσκει. Το ξανάπα και παραπάνω. Οι ντόπιοι έχουν την εντύπωση, πως η Κρήτη είναι κτήμα τους. Καλοί οι τουρίστες και οι ξένοι, μόνο για να αφήνουν χρήμα. Πριν 2 χρόνια δεν ήταν, όταν σταμάτησαν ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο με τουρίστες και τους έδειραν, γιατί έτσι; Ξέρω καλά, στα Χανιά, οι ντόπιοι κυκλοφορούν με αμαξάρες, που τις παρκάρουν όπου θέλου, μπαίνουν σε μονόδρομους, οδηγούν όπως γουστάρουν και αν διαμαρτυρηθείς, πως ο ΚΟΚ λέει άλλα, απειλούν. Κρήτη: Καταδίωξαν και έδειραν Γερμανούς τουρίστες επειδή τους προσπέρασαν Μήνυση κατέθεσαν οι Γερμανοί τουρίστες - Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί www.ethnos.gr Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 10:17 το ξέρω, Click για ανάπτυξη... Στα πιο πολλά μέρη έτσι ειναι , δε συμβαινει μόνο στη Κρήτη αυτό. Η εντοπιότητα. Απλά οι Κρητικοι την έχουν δει μαβροπουκαμισάδες με καραμπινες κτλ. θυμάμαι πολυυυυ παλιά σε εναν γάμο δεκαετία του 90 λέμε τωρα προς τα τέλη βεβαια καθοτι ειμαι γεννημένος το 86 επιστρέφαμε απο ενα γάμο στη Κρήτη και μας σταματάει ενας να μας κεράσει κουλούρι οχι κουμπάρε/συντεκνε του έλεγε ένας ξάδερφος μου δε θέλουμε φαγαμε κτλ "Οϊ δα, κατέβα κατω τοτενες να σ παίξω δυο μπάλες... για να μάθς να μην εισαι περήηηηφανος" χα χα χα παιζει να ταν και μεθυσμένος ο καραγκιόζης αυτός αλλά.... ηταν ενδεικτικό.
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.693 μηνύματα. Σήμερα στις 11:06 Η Λένω έγραψε: #86 Σήμερα στις 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: μας σταματάει ενας να μας κεράσει κουλούρι οχι κουμπάρε/συντεκνε του έλεγε ένας ξάδερφος μου δε θέλουμε φαγαμε κτλ "Οϊ δα, κατέβα κατω τοτενες να σ παίξω δυο μπάλες... για να μάθς να μην εισαι περήηηηφανος" Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι!!! Και νηφάλιος να ήταν να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έλεγε. Είναι προσβολή να μην δεχτείς κέρασμα. ΄Εχουν και την ρακή σαν νερό εκεί. ΄Αντε να περάσεις να πεις 3 καλημέρες και να πρέπει να πιεις 3 ρακές. Και έπεται η συνέχεια... “Ανάθεμά τη τη ρακή ίντα ‘ναι αυτό που κάνει, κι όταν την πίνω γίνεται το πάτωμα ταβάνι”. Καλημέρα σας. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.941 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Πάνθηρας!: #87 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ναι, ναι!!! Και νηφάλιος να ήταν να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έλεγε. Είναι προσβολή να μην δεχτείς κέρασμα. ΄Εχουν και την ρακή σαν νερό εκεί. ΄Αντε να περάσεις να πεις 3 καλημέρες και να πρέπει να πιεις 3 ρακές. Και έπεται η συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Δεν ανεβαίνω πολύ στα χωριά γιατί αν κάποιος με πίεζε να πιώ χωρις τη θέληση μου θα ειχαμε τα σκηνικά του παρακάτω βίντεο : με τον Mike Tyson Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 11:53 γΕΝΙΚΑ ο καθένας με τα κολλήματα του..... θεωρώ οτι θα ανέβουμε πνευματικά και ηθικά και συναισθηματικά σαν άνθρωποι εάν.... όπως γράφει και ο Ντύερ στο βιβλιο του προσπαθήσουμε να καταλάβουμε και τον άλλον πέρα απο τα δικά μας κολλήματα.... Αυτος θεωρει πχ οτι ειναι προσβολή να μη πιώ και εγω θεωρω προσβολή να μην σέβονται τα όρια μου. Αλλα δεν τους ενδιαφέρει αυτό.... σου δειχνουν με αυτο το τρόπο την επιβολή τους στο Νησί... ααα εδω ειναι δικό μου τσιφλίκι και θα κανεις οτι σ λέω. Δε θα το κάνω κ άντε παράτα με ήσυχο. Τα δικά σου κολλήματα κάτσε λούσου τα εσύ!!!! Δεν με ενδιαφέρουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:00 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.244 μηνύματα. Σήμερα στις 15:12 Η Πουπουλίνα: #88 Σήμερα στις 15:12 Οι ''ανθρωποι'' αυτοι...ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ. Δολοφονία στην Κρήτη: «Αν είχα 1.000 σφαίρες, θα του τις "έριχνα"» είπε ο 54χρονος δράστης - Η χάρη που ζήτησε από τους αστυνομικούς Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η www.enikos.gr [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...] Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.067 μηνύματα. Σήμερα στις 15:37 Η Υδροχόος έγραψε: #89 Σήμερα στις 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Click για ανάπτυξη... Έτσι...Κι αυτή μαζί... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...] Click για ανάπτυξη... Απίστευτο μίσος. Που τελειωμό δεν έχει... Εντάξει. Δεν υπάρχουν λόγια... Αυτός είναι ικανός να "κανονίσει" και την υπόλοιπη οικογένεια...Φαίνεται ότι δε "χορταίνει"... ghоul Νεοφερμένο μέλος Ο ghоul αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 52 λεπτά πριν Ο ghоul έγραψε: #90 52 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους συμπαθούσα πάρα πολύ όντας Πόντιος (υποτίθεται έχουμε "αδελφοποίηση" μεταξύ μας) μέχρι που τους έφαγα στη μάπα κάτω στο Μεγάλο Πεύκο. Η πλειονότητα στο θάλαμο μου Κρητικοί ήταν. Ήταν λες και είχες φέρει εκθέματα homo erectus στη σύγχρονη εποχή. Τραγικοί. Φάγαμε και άπειρο καψώνι επειδή είναι απείθαρχοι τελείως και έκαναν βλακείες συνέχεια. Και όλοι κωλοβύσματα, (οπεκεπεδες) λολ. Ειδικές δυνάμεις μπαίνουν για να πάνε στα αλεξίπτωτα κάτω στην Κρήτη να είναι στον τόπο τους. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει. Είχα γνωρίσει ενα παιδί στην Ρόδο σαν φοιτητής και μόλις του είπα πως είμαι από Κρήτη άσπρισε. Τον βλέπω και εγώ, λέω τι φάση. Μου εξήγησε πως είχε περάσει άσχημα στον στρατό με τους Κρητικούς και με ρώτησε αν είμαστε όλοι έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Nandros: Μου θυμίζει το απώτατο αμαρτωλό παρελθόν μου. Πάντως η wench δεν ενοχλείται καθόλου. Click για ανάπτυξη... Τόσα χρόνια πχόρουμ τώρα παρατήρησα το χούφτωμα στο άβαταρ, wtf. Μάλλον χρειάζομαι επειγόντως γυαλιά Τελευταία επεξεργασία: 25 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 ghоul Nandros Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nandros ghоul Libertus Entropy24 Paragontas7000 camil Wonderkid touvlo Scandal Ilikntas taketrance giannhs2001 еще один пророк р... johnsala American Economist Angelikaaa louminis stephanil korlef charmander Debugging_Daemon fourkaki CuriousBee fockos back2967 chester20080 Memetchi Νευτων Reachy Sotiris 12 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: μας σταματάει ενας να μας κεράσει κουλούρι οχι κουμπάρε/συντεκνε του έλεγε ένας ξάδερφος μου δε θέλουμε φαγαμε κτλ "Οϊ δα, κατέβα κατω τοτενες να σ παίξω δυο μπάλες... για να μάθς να μην εισαι περήηηηφανος" Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι!!! Και νηφάλιος να ήταν να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έλεγε. Είναι προσβολή να μην δεχτείς κέρασμα. ΄Εχουν και την ρακή σαν νερό εκεί. ΄Αντε να περάσεις να πεις 3 καλημέρες και να πρέπει να πιεις 3 ρακές. Και έπεται η συνέχεια... “Ανάθεμά τη τη ρακή ίντα ‘ναι αυτό που κάνει, κι όταν την πίνω γίνεται το πάτωμα ταβάνι”. Καλημέρα σας.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.941 μηνύματα. Σήμερα στις 11:32 Ο Πάνθηρας!: #87 Σήμερα στις 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ναι, ναι!!! Και νηφάλιος να ήταν να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έλεγε. Είναι προσβολή να μην δεχτείς κέρασμα. ΄Εχουν και την ρακή σαν νερό εκεί. ΄Αντε να περάσεις να πεις 3 καλημέρες και να πρέπει να πιεις 3 ρακές. Και έπεται η συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Δεν ανεβαίνω πολύ στα χωριά γιατί αν κάποιος με πίεζε να πιώ χωρις τη θέληση μου θα ειχαμε τα σκηνικά του παρακάτω βίντεο : με τον Mike Tyson Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 11:53 γΕΝΙΚΑ ο καθένας με τα κολλήματα του..... θεωρώ οτι θα ανέβουμε πνευματικά και ηθικά και συναισθηματικά σαν άνθρωποι εάν.... όπως γράφει και ο Ντύερ στο βιβλιο του προσπαθήσουμε να καταλάβουμε και τον άλλον πέρα απο τα δικά μας κολλήματα.... Αυτος θεωρει πχ οτι ειναι προσβολή να μη πιώ και εγω θεωρω προσβολή να μην σέβονται τα όρια μου. Αλλα δεν τους ενδιαφέρει αυτό.... σου δειχνουν με αυτο το τρόπο την επιβολή τους στο Νησί... ααα εδω ειναι δικό μου τσιφλίκι και θα κανεις οτι σ λέω. Δε θα το κάνω κ άντε παράτα με ήσυχο. Τα δικά σου κολλήματα κάτσε λούσου τα εσύ!!!! Δεν με ενδιαφέρουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:00 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.244 μηνύματα. Σήμερα στις 15:12 Η Πουπουλίνα: #88 Σήμερα στις 15:12 Οι ''ανθρωποι'' αυτοι...ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ. Δολοφονία στην Κρήτη: «Αν είχα 1.000 σφαίρες, θα του τις "έριχνα"» είπε ο 54χρονος δράστης - Η χάρη που ζήτησε από τους αστυνομικούς Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η www.enikos.gr [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...] Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.067 μηνύματα. Σήμερα στις 15:37 Η Υδροχόος έγραψε: #89 Σήμερα στις 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Click για ανάπτυξη... Έτσι...Κι αυτή μαζί... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...] Click για ανάπτυξη... Απίστευτο μίσος. Που τελειωμό δεν έχει... Εντάξει. Δεν υπάρχουν λόγια... Αυτός είναι ικανός να "κανονίσει" και την υπόλοιπη οικογένεια...Φαίνεται ότι δε "χορταίνει"... ghоul Νεοφερμένο μέλος Ο ghоul αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 52 λεπτά πριν Ο ghоul έγραψε: #90 52 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους συμπαθούσα πάρα πολύ όντας Πόντιος (υποτίθεται έχουμε "αδελφοποίηση" μεταξύ μας) μέχρι που τους έφαγα στη μάπα κάτω στο Μεγάλο Πεύκο. Η πλειονότητα στο θάλαμο μου Κρητικοί ήταν. Ήταν λες και είχες φέρει εκθέματα homo erectus στη σύγχρονη εποχή. Τραγικοί. Φάγαμε και άπειρο καψώνι επειδή είναι απείθαρχοι τελείως και έκαναν βλακείες συνέχεια. Και όλοι κωλοβύσματα, (οπεκεπεδες) λολ. Ειδικές δυνάμεις μπαίνουν για να πάνε στα αλεξίπτωτα κάτω στην Κρήτη να είναι στον τόπο τους. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει. Είχα γνωρίσει ενα παιδί στην Ρόδο σαν φοιτητής και μόλις του είπα πως είμαι από Κρήτη άσπρισε. Τον βλέπω και εγώ, λέω τι φάση. Μου εξήγησε πως είχε περάσει άσχημα στον στρατό με τους Κρητικούς και με ρώτησε αν είμαστε όλοι έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Nandros: Μου θυμίζει το απώτατο αμαρτωλό παρελθόν μου. Πάντως η wench δεν ενοχλείται καθόλου. Click για ανάπτυξη... Τόσα χρόνια πχόρουμ τώρα παρατήρησα το χούφτωμα στο άβαταρ, wtf. Μάλλον χρειάζομαι επειγόντως γυαλιά Τελευταία επεξεργασία: 25 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 ghоul Nandros Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nandros ghоul Libertus Entropy24 Paragontas7000 camil Wonderkid touvlo Scandal Ilikntas taketrance giannhs2001 еще один пророк р... johnsala American Economist Angelikaaa louminis stephanil korlef charmander Debugging_Daemon fourkaki CuriousBee fockos back2967 chester20080 Memetchi Νευτων Reachy Sotiris 12 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ναι, ναι!!! Και νηφάλιος να ήταν να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έλεγε. Είναι προσβολή να μην δεχτείς κέρασμα. ΄Εχουν και την ρακή σαν νερό εκεί. ΄Αντε να περάσεις να πεις 3 καλημέρες και να πρέπει να πιεις 3 ρακές. Και έπεται η συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Δεν ανεβαίνω πολύ στα χωριά γιατί αν κάποιος με πίεζε να πιώ χωρις τη θέληση μου θα ειχαμε τα σκηνικά του παρακάτω βίντεο : με τον Mike Tyson Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 11:53 γΕΝΙΚΑ ο καθένας με τα κολλήματα του..... θεωρώ οτι θα ανέβουμε πνευματικά και ηθικά και συναισθηματικά σαν άνθρωποι εάν.... όπως γράφει και ο Ντύερ στο βιβλιο του προσπαθήσουμε να καταλάβουμε και τον άλλον πέρα απο τα δικά μας κολλήματα.... Αυτος θεωρει πχ οτι ειναι προσβολή να μη πιώ και εγω θεωρω προσβολή να μην σέβονται τα όρια μου. Αλλα δεν τους ενδιαφέρει αυτό.... σου δειχνουν με αυτο το τρόπο την επιβολή τους στο Νησί... ααα εδω ειναι δικό μου τσιφλίκι και θα κανεις οτι σ λέω. Δε θα το κάνω κ άντε παράτα με ήσυχο. Τα δικά σου κολλήματα κάτσε λούσου τα εσύ!!!! Δεν με ενδιαφέρουν.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 68.244 μηνύματα. Σήμερα στις 15:12 Η Πουπουλίνα: #88 Σήμερα στις 15:12 Οι ''ανθρωποι'' αυτοι...ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ. Δολοφονία στην Κρήτη: «Αν είχα 1.000 σφαίρες, θα του τις "έριχνα"» είπε ο 54χρονος δράστης - Η χάρη που ζήτησε από τους αστυνομικούς Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η www.enikos.gr [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...] Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.067 μηνύματα. Σήμερα στις 15:37 Η Υδροχόος έγραψε: #89 Σήμερα στις 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Click για ανάπτυξη... Έτσι...Κι αυτή μαζί... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...] Click για ανάπτυξη... Απίστευτο μίσος. Που τελειωμό δεν έχει... Εντάξει. Δεν υπάρχουν λόγια... Αυτός είναι ικανός να "κανονίσει" και την υπόλοιπη οικογένεια...Φαίνεται ότι δε "χορταίνει"... ghоul Νεοφερμένο μέλος Ο ghоul αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 52 λεπτά πριν Ο ghоul έγραψε: #90 52 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους συμπαθούσα πάρα πολύ όντας Πόντιος (υποτίθεται έχουμε "αδελφοποίηση" μεταξύ μας) μέχρι που τους έφαγα στη μάπα κάτω στο Μεγάλο Πεύκο. Η πλειονότητα στο θάλαμο μου Κρητικοί ήταν. Ήταν λες και είχες φέρει εκθέματα homo erectus στη σύγχρονη εποχή. Τραγικοί. Φάγαμε και άπειρο καψώνι επειδή είναι απείθαρχοι τελείως και έκαναν βλακείες συνέχεια. Και όλοι κωλοβύσματα, (οπεκεπεδες) λολ. Ειδικές δυνάμεις μπαίνουν για να πάνε στα αλεξίπτωτα κάτω στην Κρήτη να είναι στον τόπο τους. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει. Είχα γνωρίσει ενα παιδί στην Ρόδο σαν φοιτητής και μόλις του είπα πως είμαι από Κρήτη άσπρισε. Τον βλέπω και εγώ, λέω τι φάση. Μου εξήγησε πως είχε περάσει άσχημα στον στρατό με τους Κρητικούς και με ρώτησε αν είμαστε όλοι έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Nandros: Μου θυμίζει το απώτατο αμαρτωλό παρελθόν μου. Πάντως η wench δεν ενοχλείται καθόλου. Click για ανάπτυξη... Τόσα χρόνια πχόρουμ τώρα παρατήρησα το χούφτωμα στο άβαταρ, wtf. Μάλλον χρειάζομαι επειγόντως γυαλιά Τελευταία επεξεργασία: 25 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Entropy24 ghоul Nandros Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nandros ghоul Libertus Entropy24 Paragontas7000 camil Wonderkid touvlo Scandal Ilikntas taketrance giannhs2001 еще один пророк р... johnsala American Economist Angelikaaa louminis stephanil korlef charmander Debugging_Daemon fourkaki CuriousBee fockos back2967 chester20080 Memetchi Νευτων Reachy Sotiris 12 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι ''ανθρωποι'' αυτοι...ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ. Δολοφονία στην Κρήτη: «Αν είχα 1.000 σφαίρες, θα του τις "έριχνα"» είπε ο 54χρονος δράστης - Η χάρη που ζήτησε από τους αστυνομικούς Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η www.enikos.gr [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...]
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 7.067 μηνύματα. Σήμερα στις 15:37 Η Υδροχόος έγραψε: #89 Σήμερα στις 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Click για ανάπτυξη... Έτσι...Κι αυτή μαζί... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...] Click για ανάπτυξη... Απίστευτο μίσος. Που τελειωμό δεν έχει... Εντάξει. Δεν υπάρχουν λόγια... Αυτός είναι ικανός να "κανονίσει" και την υπόλοιπη οικογένεια...Φαίνεται ότι δε "χορταίνει"... ghоul Νεοφερμένο μέλος Ο ghоul αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 52 λεπτά πριν Ο ghоul έγραψε: #90 52 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους συμπαθούσα πάρα πολύ όντας Πόντιος (υποτίθεται έχουμε "αδελφοποίηση" μεταξύ μας) μέχρι που τους έφαγα στη μάπα κάτω στο Μεγάλο Πεύκο. Η πλειονότητα στο θάλαμο μου Κρητικοί ήταν. Ήταν λες και είχες φέρει εκθέματα homo erectus στη σύγχρονη εποχή. Τραγικοί. Φάγαμε και άπειρο καψώνι επειδή είναι απείθαρχοι τελείως και έκαναν βλακείες συνέχεια. Και όλοι κωλοβύσματα, (οπεκεπεδες) λολ. Ειδικές δυνάμεις μπαίνουν για να πάνε στα αλεξίπτωτα κάτω στην Κρήτη να είναι στον τόπο τους. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει. Είχα γνωρίσει ενα παιδί στην Ρόδο σαν φοιτητής και μόλις του είπα πως είμαι από Κρήτη άσπρισε. Τον βλέπω και εγώ, λέω τι φάση. Μου εξήγησε πως είχε περάσει άσχημα στον στρατό με τους Κρητικούς και με ρώτησε αν είμαστε όλοι έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Nandros: Μου θυμίζει το απώτατο αμαρτωλό παρελθόν μου. Πάντως η wench δεν ενοχλείται καθόλου. Click για ανάπτυξη... Τόσα χρόνια πχόρουμ τώρα παρατήρησα το χούφτωμα στο άβαταρ, wtf. Μάλλον χρειάζομαι επειγόντως γυαλιά Τελευταία επεξεργασία: 25 λεπτά πριν Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: [...]Αμετανόητος για την πράξη του εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 21χρονου Νικήτα στην Κρήτη. Ο δράστης και η 56χρονη σύζυγος του, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, θα μεταχθούν σε φυλακές εκτός Κρήτης. Click για ανάπτυξη... Έτσι...Κι αυτή μαζί... Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενδεικτική είναι η ατάκα που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είπε στην απολογία του, πριν από την προφυλάκισή του. «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έπαιζα, αλλά είχα μόνο έξι…» είπε ο 54χρονος.[...] Click για ανάπτυξη... Απίστευτο μίσος. Που τελειωμό δεν έχει... Εντάξει. Δεν υπάρχουν λόγια... Αυτός είναι ικανός να "κανονίσει" και την υπόλοιπη οικογένεια...Φαίνεται ότι δε "χορταίνει"...
ghоul Νεοφερμένο μέλος Ο ghоul αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 52 λεπτά πριν Ο ghоul έγραψε: #90 52 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους συμπαθούσα πάρα πολύ όντας Πόντιος (υποτίθεται έχουμε "αδελφοποίηση" μεταξύ μας) μέχρι που τους έφαγα στη μάπα κάτω στο Μεγάλο Πεύκο. Η πλειονότητα στο θάλαμο μου Κρητικοί ήταν. Ήταν λες και είχες φέρει εκθέματα homo erectus στη σύγχρονη εποχή. Τραγικοί. Φάγαμε και άπειρο καψώνι επειδή είναι απείθαρχοι τελείως και έκαναν βλακείες συνέχεια. Και όλοι κωλοβύσματα, (οπεκεπεδες) λολ. Ειδικές δυνάμεις μπαίνουν για να πάνε στα αλεξίπτωτα κάτω στην Κρήτη να είναι στον τόπο τους. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει. Είχα γνωρίσει ενα παιδί στην Ρόδο σαν φοιτητής και μόλις του είπα πως είμαι από Κρήτη άσπρισε. Τον βλέπω και εγώ, λέω τι φάση. Μου εξήγησε πως είχε περάσει άσχημα στον στρατό με τους Κρητικούς και με ρώτησε αν είμαστε όλοι έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Nandros: Μου θυμίζει το απώτατο αμαρτωλό παρελθόν μου. Πάντως η wench δεν ενοχλείται καθόλου. Click για ανάπτυξη... Τόσα χρόνια πχόρουμ τώρα παρατήρησα το χούφτωμα στο άβαταρ, wtf. Μάλλον χρειάζομαι επειγόντως γυαλιά Τελευταία επεξεργασία: 25 λεπτά πριν
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τους συμπαθούσα πάρα πολύ όντας Πόντιος (υποτίθεται έχουμε "αδελφοποίηση" μεταξύ μας) μέχρι που τους έφαγα στη μάπα κάτω στο Μεγάλο Πεύκο. Η πλειονότητα στο θάλαμο μου Κρητικοί ήταν. Ήταν λες και είχες φέρει εκθέματα homo erectus στη σύγχρονη εποχή. Τραγικοί. Φάγαμε και άπειρο καψώνι επειδή είναι απείθαρχοι τελείως και έκαναν βλακείες συνέχεια. Και όλοι κωλοβύσματα, (οπεκεπεδες) λολ. Ειδικές δυνάμεις μπαίνουν για να πάνε στα αλεξίπτωτα κάτω στην Κρήτη να είναι στον τόπο τους. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ισχύει. Είχα γνωρίσει ενα παιδί στην Ρόδο σαν φοιτητής και μόλις του είπα πως είμαι από Κρήτη άσπρισε. Τον βλέπω και εγώ, λέω τι φάση. Μου εξήγησε πως είχε περάσει άσχημα στον στρατό με τους Κρητικούς και με ρώτησε αν είμαστε όλοι έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Nandros: Μου θυμίζει το απώτατο αμαρτωλό παρελθόν μου. Πάντως η wench δεν ενοχλείται καθόλου. Click για ανάπτυξη... Τόσα χρόνια πχόρουμ τώρα παρατήρησα το χούφτωμα στο άβαταρ, wtf. Μάλλον χρειάζομαι επειγόντως γυαλιά