Σωστα το εχει γραμμενο η nessa,ερειστικη
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Δεν ξέρω τι βλέπεις εσύ σε αυτό το θέμα αλλά εγώ βλέπω καυγάδες.
Ο καθενας αντιλαμβανεται καθετι διαφορετικα,εγω δεν βλεπω κανεναν καυγα.Ειδες πουθενα να βριζομαστε;
Covenant σε παρακαλώ σταμάτα να επιτίθεσαι στη Nessa.
Aυτη ειναι η "ισοτιμια" και "ισοτητα" που υπερασπιζεσαι Michelle;
Γιατι δεν λες καλλιστα στην Nessa να σταματησει να μου επιτηθεται η ιδια;
Μηπως επειδη μενω αταραχος και δεν δειχνω να ενοχλουμε;
Nessa σε παρακαλώ μην αφήνεις τα νευρα να επηρεάσουν αυτά που έχεις να πεις καταλήγοντας να επιτίθεσαι κι εσύ.
Αρα εγω δεν εχω νευρα,μονο η nessa.
Hint to both: Αυτό που είναι πραγματικά εκνευριστικό ειναι να βλέπει ο άλλος οτι ο,τι κι αν πει εσύ μένεις ήρεμη/ος
Ηint to you : Οταν κρατας την ψυχραιμια σου σε οτιδηποτε ακους ,αυτο λεγεται πολιτισμος
Αυτά. Αν συνεχίσουν οι καυγάδες θα αναγκαστώ να κλειδώσω το post.
Στο χερι σου ειναι κ αλλα πολλα,αλλα δεν καταλαβαινω τον λογο να το κανεις
Covenant ερώτηση: Έχεις μια μικρή εμπάθεια με τη Nessa ή είναι ιδέα μου?
Ναι ειχα προηγουμενα μαζι της και την πετυχα εδω περα και ειπα να αρχισω να της την λεω,χωρις να ξερεις ποιος ειμαι
Again μην αφήνετε τις απόψεις των άλλων σε άλλα threads να σας επηρεάζουν για κάθε post που αυτοί κάνουν. Προσωπικά μπορεί να "σφαχτώ" με κάποιον σε ένα thread και σε άλλο να τον επικροτήσω για αυτό που θα πει.
Ετσι υπαγορευει η λογικη,δεν ειναι φυσιολογικο να συμφωνουμε σε ολα.
Η όποια κριτική πρέπει να γίνεται στις ιδέες και όχι στους ανθρώπους.
Αρκει αυτες οι ιδεες να μην θιγουν αλλους ανθρωπους (βλεπε φεμινισμος/ρατσισμος)
Καλό μας βραδυ
Καλο σου ξημερωμα και σε σενα
Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:
Μα δεν τα σύγκρινα! Αναλογία έκανα! Πώς λέμε, το 1000000 είναι για τα 2000000 ό,τι είναι το 1 για το 2; Αυτό δε σημαίνει ότι συγκρίνω το 1000000 με το 1!
Η αναλογία αναφερόταν στην ένταση, όχι στο κατά πόσο είναι αυτόφωτα ή ετερόφωτα σώματα.
Σου αναφερω οτι επειδη ο ηλιος ειναι το πιο κοντινο αστρο,ειναι παραλληλα και η πιο δυνατη πηγη στον πλανητικο μας συστημα με αποτελεσμα να μην τιθεται θεμα συγκρισης με καμια αλλη πηγη φωτισμου,ειτε ετεροφωτος δορυφορος ειτε ηλεκτρικη πηγη.
Δεν μπορεις να συγκρινεις μη-συγκρισιμα πραγματα,αυτο σου λεω τοση ωρα.
Φωτιζει την Γη και οχι τον δωματιο μας μονο οπως η λαμπα που εχεις.
Κάνεις λάθος. Πρέπει μάλλον να ξαναδιαβάσεις το βιβλίο της έκθεσης της Γ' Λυκείου.
Της 2ας ειναι βρε,δεν εχει πολλα χρονια που θα τελειωσες το λυκειο και ηδη το ξεχασες;
Μιλάς για συνθήκες Γης. Να το λάθος σου.
Ακριβως κ αυτο λεω και εγω.Ειδα τις σελιδες σου που παραθετουν,εκτος οτι η μια εχει λινκ τις αλλες (τι πρωτοτυπο) τα αναφερουν ολα τοσο μα τοσο απλα.Περιμενα κατι βαρυ επιστημονικο και οχι απλα αρθρακια που εξηγουν και πειθουν τους περισσοτερους.
Δεν ειπα οτι δεν ειναι διαφορετικα εκει περα,αντιθετως λογω της ελλειψης ατμοσφαιρας το φως και οι οποιες ακτινοβολιες ειναι πολυ δυνατοτερες απο οτι εδω,απλα οι κανονες της φυσικης για το φως δεν αλλαζουν πουθενα,ουτε με ατμοσφαιρα ουτε σε ελλειψη της (δεν ειναι ηχος που δεν μεταδιδεται χωρις υπαρξη αερα).
Εγω πιστευω οτι ο ενας απο τους ισχυροτερους λογους που ΔΕΝ πηγαν την πρωτη φορα,ηταν επειδη οι αστροναυτες θα πεθαιναν απο την υπερβολικη εκθεση στην κοσμικη ακτινοβολια (καθε λογης φασμα φωτος) καθως οι στολες τους δεν τους προστατευαν καθολου.
Εξαλλου οι ρωσοι ηταν τοτε ηδη μπροστα και τεχνολογικα,απλα δεν το τολμησαν γιατι ξεραν οντως τι θα παθουν οσοι ταξιδεψουν στο διαστημα (ιδιως εκτεθημενοι πανω στην σεληνη).
Και κατι αλλο που θυμηθηκα,μιας και ειπες για λυκειο...θυμασε στην 3η που μαθαιναμε για τους αρχαιους ελληνες και ενας απο αυτους (δεν θυμαμαι ονομα) που ειχε υπολογισει την περιμετρο της γης με ενα κομματι μονο ξυλο και την σκια του ηλιου;
Ο συγκεκριμενος επεσε ελαχιστα χιλιομετρα τοτε απο την πραγματικη τιμη.....και ολα αυτα με ενα κομματι ξυλου και τον ηλιο (ουτε λαμπες,ουτε φακους ,τπτ).
Δηλαδη αυτος εβλεπε στην σκια με αλλη προοπτικη;
Αν θυμηθεις πως το υλοποιησε κ το υπολογισε θα καταλαβεις ΟΛΑ οσα σου λεω τοση ωρα.
Δεν νομιζω αυτος να ηξερε τοτε ολα αυτα που ξερουμε εμεις ;