escaflowne
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Είναι τραγικό, νιώθω ότι δεν έχω κανέναν έλεγχο whatsoever, και ότι θα βρεθώ πουθενά σαν χλαπάτσα, ιχ. :S
τέλος πάντων, αυτό δεν είναι σημαντικό
-χώρια που μάλλον μετά την μίνι αυτή εξομολόγηση θα με κοροιδεύετε για πάντα, τι το θελα! χμφ

...τον μεγαλύτερο φόβο τον είχα νιώσει όταν έκανε την εγχείρηση καρδιάς ο πατέρας μου το καλοκαίρι. Ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερα καλές σχέσεις και φυσικά τον αγαπάω, αλλά σαν πατέρα και όχι σαν "μπαμπά"- μα πραγματικά ήταν σαν να κατέρρευσε ο κόσμος γύρω μου όταν για μία μόνο στιγμή σκέφτηκα πως μπορεί κάτι κακό να συμβεί.
Πραγματικά δεν έχω χειρότερο από το να πάθουν κάτι οι γονείς μου... Και το περίεργο είναι, πως ποτέ πριν δεν είχα καν σκεφτεί το ενδεχόμενο του ότι κάποια στιγμή δεν θα είναι εδώ. Ε εκεί ήταν που ένιωσα τον μεγαλύτερο φόβο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni8400
Δραστήριο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Η στιγμή που νιώσατε τον μεγαλύτερο φόβο
Πραγματικά δεν θυμάμαι, οπότε λογικά
θα το ένοιωσα σε στιγμή όπου τρίπαρα.
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μια αλλη φορα παλι πρωτοχρονια ηταν περιμενα μια φιλη μου 1 παρα τα μεσανυχτα σε ενα μερος για να βγουμε..και ξαφνικα περνα ενα αμαξι γεματο με νεους παλι γυρω στα 25 και ο συνοδηγος καταιβαζει το παραθυρο και φωναζει "καααυλα" δεν του εδωσα σημασια γιατι συμβαινουν κατι τετοια και επιπλεον βαριομουν να τον βρισω πρωτοχρονιατικα...Ετσι απλα κοιταξα αδιαφορα ,αλλα μολις συνειδητοποιησα πως σταματησε το αμαξι και τον βλεπω(συνοδηγος) να βγαζει το δεξι του ποδι απο το αυτοκινητο και να ειναι μισος εξω και να με κοιταζει καταλαβα πως θα ερχοταν προς το μερος μου.Εντομεταξει δεν ειχε καθολου κινηση σε εκεινο το μερος και ετσι αμεσως σκεφτηκα πως το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να το βαλω στα ποδια...περπατας γρηγορα 2 μετρα και με το που στριβω και ειμαι out of το οπτικο τους πλανο αρχιζω και τρεχω και χωθηκα σε ενα ξυλινο σπιτακι σε διαστασεις περιπτερου.Η χαζομαρα ειναι πως δεν ειχα και κινητο να επικοινωνησω με την φιλη μου και να της πω να ερθει σε αλλο μερος και ετσι ξαναπηγα αλλα ηρθε υστερα απο ενα λεπτο αυτη...Καθως περπατουσαμε και πηγαιναμε προς τα μαγαζια τους ξαναειδα και το μονο που ειπαν ηταν"γειαα σας κοριτσια" αλλα δεν εκαναν τιποτα γιατι ειχε κοσμο το μερος..
Την μεγαλυτερη τρομαρα ομως την ειχα παρει 6η δημοτικου οταν εσπασα το χερι του μεγαλυτερου αδερφου μου...Ειχα νευριασει μαζι του επειδη δεν μου εδωσε το ποδηλατο μου οπως ειχαμε προκανονισει(απο ενα συγκεκριμενο σημειο και μετα θα το επερνα εγω γιατι) και ετσι μολις τον ειδα να προχωρα με ειρωνια τον παταω ενα σπρωξιμο στην κατηφορα και πεφτει πολυ ασχημα με το χερι κατω απο την πλατη..Σηκωνεται και παει να πιασει το ποδηλατο και μου λεει"ηλιθιαααα μου εσπασες το χερι"εγω δεν μπρορουσα να το πιστεψω.Δεν ηθελα να το πιστεψω.Αλλα καταλαβα πως μου ελεγε αληθεια..ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑ!Μια κυρια τον βοηθησε και εγω ετρεξα στο σπιτι και αρχισα να φωναζω"Ο αλεξανδρος εσπασεε το χεεεεριιιι" Πο πο τρομος...Φοβομουν πως θα μου της εβρεχαν αγρια και με το δικιο τους.Ο μπαμπας ετρεξε τον πηρε και τον πηγε στο νοσοκομειο..Εγω απο τον φοβο ελεγα παντου ψεματα πως ταχα ειχε μια πετρα και ετσι επεσε...τελικα οπως ηταν και σιγουρο εμαθαν την αληθεια..αλλα δια μαγιας δεν εφαγα ουτε μια σφαλιαρα και ο αδερφος μου με εχει συγχωρεσει..ΠΑντως ευτυχως δεν επεσε στον γκρεμο θα μπορουσε να ειχε σκοτωθει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwtsia
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν θα ξεχασω τα πρωτα λογια της αδελφης μου ''Σιμωνη δεν νιωθω το ποδι μου..''

Ακομα και τωρα οσες φορες το θυμαμαι με πιανει ταχυπαλμια!

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

ΡΗΝΟΥΛΑ
Νεοφερμένο μέλος

stroumfita7
Νεοφερμένο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Λόγω χειμώνα ήταν ερημιά, και ενώ περπατούσα, ακούω 2-3 σκυλιά να μου γαβγίζουν.
Δεν έδωσα σημασία στην αρχή, αλλά όταν αρχίζουν 1-2 σκυλιά να γαβγίζουν ακολουθούν και άλλα, και ξαφνικά, εκεί κοντά στην γέφυρα πέφτουν πάνω μου δεν θυμάμαι πόσα, αρκετά πάντως, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι άρχισαν να κτυπούν οι συναγερμοί των αυτοκινήτων από την ένταση των γαβγισμάτων.
Ένα μάλιστα ανέβηκε πάνω μου γρυλίζοντας και μου έδειχνε τα μπροστινά του δόντια.
Το μόνο που θυμάμαι ψιθύρισα ένα "Χριστέ μου", το σκυλί κατέβηκε και έφυγαν όλα, πόσο γρήγορα δεν θυμάμαι, είναι από τις λίγες φορές που πανικοβλήθηκα έτσι..
Ντίνος53303
Νεοφερμένο μέλος

katalinos
Δραστήριο μέλος

Αυτές φίλοι μου ήταν στιγμές πραγματικού φόβου για εμένα. Θα προσπαθήσω να θυμηθώ κι άλλες και θα τις παραθέσω.

Nia κι αμα θες
Νεοφερμένο μέλος

Ααααχ θέλω να πολύ να δώ την ταινία Child's Play.Έχω ακούσει ότι είναι ΦΟΒΕΡΗ ταινία!

Δύο φορές θυμάμαι έντονα αυτή τη στιγμή. Η μία ήταν ένα βράδυ που είχα ξαπλώσει και ήμουν αρκετά πεσμένη ψυχολογικά και σκεφτόμουν τη ζωή μου στο μέλλον(κοντινό και μακρινό) σε σχέση με το πως θα την ήθελα και που περίπου πίστευα ότι θα ήταν(με βάση την τότε μου ζωή). Και αυτό που είδα, αυτό που φαντάστηκα πραγματικά με φόβισε. Ήταν από τα χειρότερα βράδια. Μετά από κάποια ώρα ηρέμησα κάπως...
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

μετά έμαθα ότι αυτό λέγεται υπνική παράλυση...
Μάξιμος
Διάσημο μέλος

Παρόμοια κατάσταση έχω ζήσει και εγώ. Τοποθετώ και την δική σου γιατι γνωρίζω απο πρώτο χέρι τι αισθάνθηκες.Ηταν χειμώνας, και ήμουν βράδυ κάπου στο Πασαλιμάνι.
Λόγω χειμώνα ήταν ερημιά, και ενώ περπατούσα, ακούω 2-3 σκυλιά να μου γαβγίζουν.
Δεν έδωσα σημασία στην αρχή, αλλά όταν αρχίζουν 1-2 σκυλιά να γαβγίζουν ακολουθούν και άλλα, και ξαφνικά, εκεί κοντά στην γέφυρα πέφτουν πάνω μου δεν θυμάμαι πόσα, αρκετά πάντως, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι άρχισαν να κτυπούν οι συναγερμοί των αυτοκινήτων από την ένταση των γαβγισμάτων.
Ένα μάλιστα ανέβηκε πάνω μου γρυλίζοντας και μου έδειχνε τα μπροστινά του δόντια.
Το μόνο που θυμάμαι ψιθύρισα ένα "Χριστέ μου", το σκυλί κατέβηκε και έφυγαν όλα, πόσο γρήγορα δεν θυμάμαι, είναι από τις λίγες φορές που πανικοβλήθηκα έτσι..
Ήμουν άφοβος ή σχεδόν άφοβος, για να τολμήσω να περάσω ανάμεσα απο 6 ή 7 μαντρόσκυλα, που ήταν αραγμένα στη μέση ενός κοπαδιού. Ομως ο λόγος που τόλμησα ήταν οτι ο τσομπάνης βρισκότανε μπροστά μου και σε απόσταση περίπου 30 μέτρων. Αυτό μου έδινε κάποια σιγουριά.
Αλλά, τη στιγμή που βρέθηκα στη μέση, σηκώθηκαν τα σκυλιά και με το τρίχωμά τους σηκωμένο. Αν σας πω για τα δόντια τους, μετά απο τριάντα χρόνια μου προκαλούν δάκρυα.
Φόβος ; Δεν ξέρετε τι θα πει.
Με τα πόδια μου καρφωμένα στο χώμα, άρχισα να ουρλιάζω. Ναι, σαν αγρίμι ! Αυτή ήταν η αιτία που σταμάτησαν.
Η δε τελευταία μου σκέψη, ήταν η εξής : αν ορμούσαν τα σκυλιά, να έπιανα το πρώτο και να το έπνιγα .

Τόσα σκυλιά αν ορμήσουν ξαφνικά, δεν προλαβαίνεις ούτε να χεστείς, όχι να πνίξεις κάποιο ! Αυτά ήταν μαθημένα να τα βάζουν με λύκους και αρκούδες, εγώ ήμουν μια μπουκιά !
Ακριβώς στην τελευταία μου σκέψη ήρθε ο τσομπάνης και με έσωσε κυριολεκτικά .
Με ρώτησε αν είμαι καλά και του απάντησα ΝΑΙ !
Καθώς έφευγα, τα πόδια μου έτρεμαν και τα μάτια μου ήταν γεμάτα δάκρυα.
Και να φανταστείτε οτι ήμουν ψύχραιμος ως τότε και 26 χρονών άνδρας.
Για να το ξεπεράσω, χρειάστηκε να κινδυνέψει το παιδί μου απο κάποιο σκυλί και να ορμήσω με τα χέρια μου να το πιάσω.
Ναι, βουτιά έκανα ! Με τα χέρια μου και δίχως κάτι να κρατώ. Ηταν ένα ακαθόριστης ράτσας σκυλί.
Αν το έπιανα, θα με δάγκωνε σίγουρα, αλλά είμαι σίγουρος οτι θα το χτυπούσα σαν χταπόδι και για όσο θα άντεχα, μέχρι να έπεφτα κάτω στο χώμα απο εξάντληση.
Κάποιες φορές δεν γνωρίζουμε τον εαυτό μας, μας παρουσιάζεται ξαφνικά και απλά τον ανακαλύπτουμε .
eumorfia95
Νεοφερμένο μέλος

RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.