καλησπερα στο φορουμ, ειμαι καινουργιος εδω, σπουδαζω πληροφορικη και βρισκομαι σε μεγαλο διλημμα για το τι θα κανω μετα τη σχολη, εφοσον εδω δεν υπαρχει ελπιδα και γινομαστε τριτοκοσμικοι χωρα οπως λενε ολοι ε νομιζω θα ηταν παραλογο να μεινω, βλεποντας οτι και η πλειοψηφια φευγει. Νιωθω ομως εντελως μπερδεμενος, γενικοτερα ειπα οτι η αναζητηση μου για το ποιες χωρες αξιζουν θα ειναι επειτα απο εκτενη ερευνα στα social media, οταν ημουν πιο μικρος μαρεσαν φουλ οι ΗΠΑ, βλεπω βιντεο στο youtube και subreddit, ολοι οι ντοπιοι λενε τα χειροτερα για την Αμερικη, σχολια που περιγραφανε Καναδα ΗΠΑ σαν δυστοπια, οποτε ριχνω ακυρο εκει περα, αρχιζω βλεπω βιντεο και sub για αμερικανους που φυγανε απο την κολαση που ζουσαν και πηγαν βορειοδυτικη Ευρωπη κανοντας ζωαρα, λεω ενταξει εδω ειμαστε, τωρα μου πεταει βιντεο για downfall στις μεγαλες χωρες της δυτικης Ευρωπης και οι ντοπιοι λενε παρομοια με τους αμερικανους, σχολια με χιλιαδες λαικς ετσι, δε μιλαω για αμελητεα ποσοτητα. Ψαχνω για Ρωσια λοιπον, στην αρχη βιντεο με καλες κριτικες μετα παλι το ιδιο πραγμα, το ιδιο και για λατινικη αμερικη, ασια αφρικη ωκεανια δε τις βαζω καθολου μεσα δε θα πηγαινα ποτε. Υποτιθεται πως η Ελλαδα ειναι στο πατο και ολοι οι κατοικοι των ανεπτυγμενων χωρων λενε τα ιδια ενω υποτιθεται ζουν πολυ καλυτερα απο εμας, εγω μπερδευτει παρα πολυ παιδια θελω τη βοηθεια σας ειλικρινα, τι παιζει με το πλανητη? ποια ειναι η καλυτερη λυση