Ναι οκ, εδώ κοτζάμ Θεσσαλονίκη και το 90% των γυναικών είναι ντουγάνια, μ' επαρχιώτικη νοοτροπία, παντελώς αδιάφορες σαν προσωπικότητες κ.λπ. κι εσύ περιμένεις να βρεις σοβαρή γυναίκα στα καταυλακιώτικα χωριά...καλή τύχη!
Κι εγώ εμφάνισα σπάνιο όγκο σε εντελώς αναπάντεχο σημείο στα 26 μου, δεν έπινα, δεν κάπνιζα, ήμουν στην καλύτερη φυσική κατάσταση που υπήρξα ποτέ κ.λπ. είναι σοβαρή ερώτηση αυτή;
Κι αυτός που ζει στην πόλη μπορεί να εμφανίσει κάτι τέτοιο λόγω π.χ. περιβαλλοντικών παραγόντων κι αυτός που ζει στο χωριό μπορεί να εμφανίσει κάτι τέτοιο λόγω περιορισμένης κοινωνικής ζωής που φέρνει μαρασμό μοναξιά κακή ψυχολογία κ.λπ.
Αν νομίζεις ότι είσαι ασφαλής από τέτοιες παθήσεις απλά και μόνο επειδή σηκώθηκες κι έφυγες απ' την Αθήνα πλανάσαι!
Αυτό ισχύει μόνο για τους ντόπιους κι εφόσον πληρούνται και κάποιες προϋποθέσεις (να είσαι γνωστός δημοφιλής με καλό όνομα στην περιοχή κ.λπ.)...γιατί αν πας π.χ. στην Καλαμάτα ή την Σπάρτη ή ακόμη χειρότερα σε κάποια κωμόπολη ή χωριό ως Αθηναίος (ή ως κάποιος ξένος γενικότερα) να κάνεις καμάκι κάπου έξω σ' ένα καφέ μπαρ η τύπισσα που θα προσεγγίσεις θα 'ναι 100 φορές πιο κουμπωμένη απ' ότι θα ήταν στην Αθήνα ή αν την προσέγγιζε κάποιος γνωστός συγχωριανός της, οι γύρω σου θα σε κοιτάνε λες κι ετοιμάζεσαι να τη ληστέψεις κ.ο.κ.