Πολλοί πηγαίνουν εκεί για πλάκα, όπως κάποια στιγμή είχε πάει και η παρέα μου. Όταν το είχα ακούσει μου είχε κακοφανεί γιατί μέσα σε αυτό το χώρο υπάρχουν κοπέλες που τους αρέσει αυτό που κάνουν αλλά υπάρχουν κι άλλες που το κάνουν απο ανάγκη (και φουσκώστε τα στήθη και αρθρώστε απαξιωτικά οτι 'τα θέλει ο κώλος τους') Δεν έχω πάει ποτέ για να ξέρω πως είναι εκεί μέσα και να μπορώ να μιλήσω με σιγουρία έχω πάει όμως στη Ρωσία και άκουσα την ξεναγό να λέει οτι "Όσες απο εμάς δεν ξέρουν αγγλικά χρησιμοποιούν το σώμα τους για να επιβιώσουν". Μπορεί να σου πει χίλια πράγματα για τα κτήρια του τσάρου και την ιστορία και να σου πει μία κουβέντα για το λαό σήμερα που θα τη συνδιάσεις με τις πολυκατοικίες και θα είναι η πιο συγκινητική ξενάγηση που έχεις ποτέ ακούσει.
Εγώ τουλάχιστον αν ήμουν άντρας, δεν θα μπορούσα να μπω σε ένα τέτοιο μέρος και να διασκεδάζω με τον πόνο της κοπέλας που δεν έχει την πολυτέλεια να γδύνεται ανέμελη στις παραλίες και στα μπουζούκια (όπως προαναφέρθηκαν κάποιοι). Παρομοίως δεν θα μου άρεσε και για το αγόρι μου, ειδικά αν το έκανα για χαβαλέ και όλο αυτό γιατί βλέπω την κοπέλα που χορεύει ή την κοπέλα που είναι στο πεζοδρόμιο σαν ΑΝΘΡΩΠΟ και όχι ώς εμπόριο ή ως κρέας (όπως επίσης χαριτολογώντας κάποιος προαναφέρθηκε)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.