Αν είχα κοπέλα, θα την άφηνα, όπως άφηνα και τις πρώην μου. Είναι το λιγότερο εξωφρενικό να καταπιέζουμε το έτερον ήμισυ για δικές μας ανασφάλειες. Να μου πεις, μετά το στριπτιτζάδικο θα κοιμηθεί στον πρώην της, έστω σε χωριστά δωμάτια, εκεί να το ρίξω το σουτάρισμα να πάει στο καλό η κοπέλα να μη δουλεύει κι εμένα. Αλλά σκέτο στριπτιτζάδικο, τι κακό να σου κάνει στη σχέση; Πας με την παρέα, παίρνεις δυό ποτά, παίρνετε μάτι τους νεαρούς/τις νεαρές και συνήθως χαχανίζετε με την παρέα και περνάτε καλά! Μια Σλοβάκα κουνάει τα οπίσθια της μπροστά στο φίλο σας, ωραία, η δουλειά της είναι αυτή! Η δουλειά του φίλου σας ποιά είναι; Να πάει και να διασκεδάσει ή να πάει και να κάνει σεξ; Σε κάποια απ τις δύο επιλογές υπάρχει πρόβλημα...
Θα ερωτευθεί το αγόρι σας για παράδειγμα την Σλοβάκα που κουνιέται στο σωλήνα; Πέστε την ερωτεύεται. Πιθανόν το αφεντικό να μην επιτρέπει να βγαίνουν αυτές με πελάτες αλλά ακόμα κι αν επιτρέπει, για να την βλέπει το αγόρι σας και να ερωτοτροπεί μαζί της σε ξενοδοχείο, θέλει τρελά χρήματα. Τη στιγμή λοιπόν που έχεις κοπέλα, είτε σκάσεις 3 ευρώ στο δρόμο, είτε 300 με τη Σλοβάκα, είσαι το λιγότερο "άτομο περιορισμένης ευθύνης". Η κοπέλα σου, σου κοστολογεί το κορμί της και την αγάπη της; Όχι! Στα δίνει επειδή το θέλει! Εσυ λοιπόν τι πας και τα σκάς για "φαϊ απ' έξω";
Άμα είναι να στην κάνει ο/η σύντροφος, θα στην κάνει. Το είπε και η prime ολόσωστα πιο πάνω. Εγω εχω να συμπληρώσω οτι αρκεί εσείς να είστε σωστοί/ες στις σχέσεις σας και να μην έχετε ανασφάλειες (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα σας πιάνει ο άλλος/άλλη και κορόιδα ένεκα της εμπιστοσύνης σας.)