Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

19-10-24

23:02
Εγώ δε θα άλλαζα τους γονείς μου, είμαι τυχερός που τους έχω. Έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες, ήμουν υπομονετικός και αυτοί το ίδιο και φροντίζουν να μην μου λείψει κάτι.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

19-10-24

23:02
Σπίτι σημαίνει ασφάλεια. Κι εγώ αυτή την ασφάλεια δεν την ένιωσα ποτέ. Όταν λοιπόν θα ξυπνάς 6 το πρωί και θα γυρίζεις 2 το χάραμα τριγυρνώντας όλη μέρα στην Αθήνα, για να μη τους βλέπεις, τότε θα με καταλάβεις.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

19-10-24

23:03
Καλά ρε δε σκέφτεσαι λίγο πριν μιλήσεις; Δηλαδή εσένα θα σ' άρεσε να σε πει κάποιος έτσι, ιδιαίτερα όταν έχεις εμπιστευτεί κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες σου κάπου, για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα;Εριφυλάκι πρέπει να είσαι δύσκολος τύπος ανθρώπου. Σκέψου και εμείς που απλά σε διαβάζουμε, πολλές φορές βγαίνουμε από τα ρούχα μας.![]()
Ρε πάτε καλά εδώ χάμω; Και αχρείαστο το σχόλιό σου και αγενέστατο. Εύγε, και εις ανώτερα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

19-10-24

23:04
Σχετικά με την ακραία αντίδραση, συνήθως σε θέματα γονιών προσπαθώ να κρατάω μισή άποψη επειδή αν δεν ξέρεις την άλλη πλευρά ποτέ δεν έχεις πλήρη εικόνα εκτός αν δεν παίζει κάτι που να αφορά ποινικό αδίκημα γονιού προς το παιδί. Πολλά παιδιά έχει τύχει να θεωρούν απλά υπερβολική τη συμπεριφορά των γονιών τους επειδή μπορεί να διαφωνούν τη δεδομένη στιγμή με κάποιο θέμα, αλλά η άποψη μου για την εριφύλη είναι αυτό που βλέπω εδώ μέσα. Είναι ωραίος άνθρωπος αλλά με ευθή άποψη και για πολύ κόσμο, αυτό δείχνει έναν δύσκολο άνθρωπο που θα πρέπει να υπάρχουν επιχειρήματα από την άλλη πλευρά.
Αν παίζει κάτι άλλο που δεν το γνωρίζω, απλά ζητάω συγγνώμη γιατί δεν ξέρω την αρχή της ιστορίας.
Αν παίζει κάτι άλλο που δεν το γνωρίζω, απλά ζητάω συγγνώμη γιατί δεν ξέρω την αρχή της ιστορίας.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

19-10-24

23:06
Εριφύλη, θα σου το πω αυτό ως μια άγνωστη φωνή η οποία έχει κανει overshare και το έχει μετανιώσει πολύ.Όταν θα ξυπνάς από τις φωνές τους, όταν οριακά θα σου σπάνε το κεφάλι, όταν η μάνα σου είναι μια ψυχασθενής που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ο εαυτός της, έλα να μου το ξανά πεις αυτό.
Γιατί εγώ με αυτά μεγάλωσα.
Γνωρίζουμε όλοι τι έχεις περάσει, έχουμε μια βασική ιδέα για το πως είναι η κατάστασή σου, αλλά (για σένα εννοείται) μην κάνεις overshare.
Πρωτίστως θα σε βοηθήσει να μην τα παρασκέφτεσαι και να αναρωτιέσαι τι πάει στραβά με εσένα και όχι με τους άλλους και θα σου ελαφρύνει λίγο το νου σου. Όλα τα παιδιά αξίζουν γονείς, όχι όλοι οι γονείς παιδιά. Οι υπόλοιποι με μισή σπιθαμή εγκεφάλου και ενσυναίσθησης είμαστε εδώ για εσένα... Να το ξέρεις
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

19-10-24

23:07
Εμ...το έξυπνο πουλί, απ΄ τη μύτη πιάνεται. Μια φορά εξυπνάδες, δυο, τρεις, πέντε, δέκα...
Μα είναι δυνατόν κάποιος "ν΄ ανοίγει" την καρδιά του, σαν τριαντάφυλλο, και εκείνη ακριβώς την ώρα που είναι ευάλωτος/η να του πεις κάτι που θα τον πάει παρακάτω ; Ποιός το κάνει αυτό ;
Κάτσε να συνέλθει, βρες μια πιο κατάλληλη - ήρεμη στιγμή και πες ό,τι θες να πεις. Δε θα χαθεί το τρένο...
Αυτό με την ειλικρίνεια (κατά την άποψή σας πάντα...) να το δείτε. Δεν είναι πάντα όλες οι ώρες κατάλληλες, για το κάθε τί...
Αυτά
Μα είναι δυνατόν κάποιος "ν΄ ανοίγει" την καρδιά του, σαν τριαντάφυλλο, και εκείνη ακριβώς την ώρα που είναι ευάλωτος/η να του πεις κάτι που θα τον πάει παρακάτω ; Ποιός το κάνει αυτό ;
Κάτσε να συνέλθει, βρες μια πιο κατάλληλη - ήρεμη στιγμή και πες ό,τι θες να πεις. Δε θα χαθεί το τρένο...
Αυτό με την ειλικρίνεια (κατά την άποψή σας πάντα...) να το δείτε. Δεν είναι πάντα όλες οι ώρες κατάλληλες, για το κάθε τί...
Αυτά

19-10-24

23:08
Λυπάμαι πολύ Εριφύλη.Σπίτι σημαίνει ασφάλεια. Κι εγώ αυτή την ασφάλεια δεν την ένιωσα ποτέ. Όταν λοιπόν θα ξυπνάς 6 το πρωί και θα γυρίζεις 2 το χάραμα τριγυρνώντας όλη μέρα στην Αθήνα, για να μη τους βλέπεις, τότε θα με καταλάβεις.
Εύχομαι αν το θες κι εσύ, κάποια μέρα να δημιουργήσεις το δικό σου σπίτι, και να είναι το ακριβώς αντίθετο από το σπίτι στο οποίο μεγάλωσες

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

19-10-24

23:12
Εδώ τα λέω γιατί είναι κάτι απρόσωπο σχετικά. Σε φίλους μου δεν τα έχω πει ποτέ. Ντρέπομαι. Αυτοί έχουν την εικόνα της τέλειας οικογένειας για εμάς.
Ούτε ποτέ θα πω όλη την αλήθεια από αυτά που έχω βιώσει. Ούτε στον εαυτό μου ακόμα, μέχρι κι εκεί προσπαθώ να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Αλλά μετά τα χθεσινά που βίωσα, ειλικρινά έχει σπάσει κάθε ίχνος δικαιολόγησης!
Δεν σημαίνει ότι δεν τους αγαπώ. Τους αγαπώ και αυτό με κάνει ακόμα πιο αδύναμη.
Ούτε ποτέ θα πω όλη την αλήθεια από αυτά που έχω βιώσει. Ούτε στον εαυτό μου ακόμα, μέχρι κι εκεί προσπαθώ να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Αλλά μετά τα χθεσινά που βίωσα, ειλικρινά έχει σπάσει κάθε ίχνος δικαιολόγησης!
Δεν σημαίνει ότι δεν τους αγαπώ. Τους αγαπώ και αυτό με κάνει ακόμα πιο αδύναμη.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.450 μηνύματα.

19-10-24

23:14
Εριφύλη επειδή οι προβληματικές καταστάσεις οικογενειακού τύπου σπανίως επιδέχονται αλλαγές ,παγιώνεται το πρόβλημα με το χρόνο και χειροτερεύει ( εκ πείρας το λέω) , αλλά δεν κόβεται και μαχαίρι η σχέση... Το καλύτερο φάρμακο είναι η αποστασιοποίηση πρακτική (εργασία και συγκατοίκηση μετά τη σχολή) και συναισθηματική για αποφυγή φθοράς.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

19-10-24

23:14
Αν παίζει κάτι άλλο που δεν το γνωρίζεις φίλτατε μου να ράψεις την εμπρόσθια οπή που ζέχνει αφοδεύσεις και ξεχυλίζει dingleberries. Καταλάβαμε οτι το αίσθημα της ενσυναίσθησης είναι κάτι στο οποίο υστερείς απο τα δεκάδες που έχεις πει για τραγωδίες εδώ μέσα, αλλα ΟΛΑ έχουνε τον τόπο και τον χρόνο τους.Σχετικά με την ακραία αντίδραση, συνήθως σε θέματα γονιών προσπαθώ να κρατάω μισή άποψη επειδή αν δεν ξέρεις την άλλη πλευρά ποτέ δεν έχεις πλήρη εικόνα εκτός αν δεν παίζει κάτι που να αφορά ποινικό αδίκημα γονιού προς το παιδί. Πολλά παιδιά έχει τύχει να θεωρούν απλά υπερβολική τη συμπεριφορά των γονιών τους επειδή μπορεί να διαφωνούν τη δεδομένη στιγμή με κάποιο θέμα, αλλά η άποψη μου για την εριφύλη είναι αυτό που βλέπω εδώ μέσα. Είναι ωραίος άνθρωπος αλλά με ευθή άποψη και για πολύ κόσμο, αυτό δείχνει έναν δύσκολο άνθρωπο που θα πρέπει να υπάρχουν επιχειρήματα από την άλλη πλευρά.
Μα τόσο μικρός πιά;;;;;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

19-10-24

23:18
Ναι είναι. Αλλά επειδη της εχω μιλήσει, ξέρω τι άνθρωπος ειναι στο 1 προς 1, έχει ευαισθησίες πολλές.Εριφυλάκι πρέπει να είσαι δύσκολος τύπος ανθρώπου. Σκέψου και εμείς που απλά σε διαβάζουμε, πολλές φορές βγαίνουμε από τα ρούχα μας.![]()
Και καλό θα ήταν να συνυπολογίζουμε πότε ένας άνθρωπος παίρνει το θάρρος να μας βγάζει δημοσια τετοια σώψυχα και ιδιαιτερες πληροφοριες για την οικογένειά του.
Θέλει πολλά αρχίδια, ειδικά αν ειναι ιδιότροπη. Που ναι στο λεω εγω, ωρες ωρες μου σπάει τα νευρα. Αλλά την αγαπώ.
Όπως και πολλα παιδιά εδω μεσα. Και η πουπι μου σπάει τα νευρα. Αλιμονο ομως αν χρειαστει βοήθεια, να σκιστω και για την πουπι και για τον νεαρό κλπ.
Δε στο λεω για να στην πω, ειναι δικο μου θεμα το πως σε βλέπω. Στο λεω για να σου πω οτι δεν χρειάζεται να κρινουμε με ενα χρωμα εναν ανθρωπο μονοδιάστατα σε ολα τα θέματα.
Δεν ειναι ολες οι ώρες ιδιες για να απανταμε ελαφριά για να το πω ευγενικά. Πρόσεξε το. Αν θέλεις.
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 526 μηνύματα.

19-10-24

23:24
Καλησπερα , Εριφυλλη.Εδώ τα λέω γιατί είναι κάτι απρόσωπο σχετικά. Σε φίλους μου δεν τα έχω πει ποτέ. Ντρέπομαι. Αυτοί έχουν την εικόνα της τέλειας οικογένειας για εμάς.
Η καλυτερη συμβουλη που εχω ακουσει .
Παψε να σκεφτεσαι ποιος ειναι ο καταλληλος για τα <<μπραβο>> . Γιατι οταν ξεπηδησει απο το πληθος , θα τον χασεις . Μεινε ανοιχτομυαλος . Σε ψαχνει .
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

19-10-24

23:27
Ζητάω συγγνώμη και αποχωρώ. Έγινε λάθος γιατί δεν διάβασα εξ' αρχής την ήδη υπάρχουσα συζήτηση. Δεν θα ήθελα να ξεφύγουμε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς για ένα λάθος. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο η άποψή σας σχετικά με το πρόσωπό μου, γιατί δεν γνωριζόμαστε. Περισσότερο για το ηθικό μέρος της υπόθεσης.
nearos
Επιφανές μέλος

19-10-24

23:37
Περισσότερο για το ηθικό μέρος της υπόθεσης.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

19-10-24

23:42
Προφανώς και δεν θα άλλαζα τους γονείς μου, ότι έχω πετύχει μέχρι τώρα είναι με την βοήθεια τους και την αγάπη τους. Ναι έχουν κάνει κάποια λάθη όμως κανείς άνθρωπος δεν είναι τέλειος ώστε να τον δικάσουμε, εξάλλου όταν το έχεις πραγματικά ανάγκη μόνο οι γονείς σου είναι εκεί για εσένα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

19-10-24

23:47
Για να επικαλείσαι ηθικό μέρος της υπόθεσης, πρέπει πρωτίστως να γνωρίζεις από ηθική και ευπρέπεια.Ζητάω συγγνώμη και αποχωρώ. Έγινε λάθος γιατί δεν διάβασα εξ' αρχής την ήδη υπάρχουσα συζήτηση. Δεν θα ήθελα να ξεφύγουμε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς για ένα λάθος. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο η άποψή σας σχετικά με το πρόσωπό μου, γιατί δεν γνωριζόμαστε. Περισσότερο για το ηθικό μέρος της υπόθεσης.
Ότι ειπώθηκε, απ όλους μας γι αυτο που ειπες στην κοπέλα, και λίγο ήταν.
Άσε τα υπεράνω για το τι σε ενδιαφέρει και τι όχι, όταν όλοι στη λένε και σου γράφουν και κατεβατα με συμβουλές, θα σωπαίνεις, θα λες συγγνωμη χωρίς δευτερολογία και θα στριβεις τον κωλο και θα φευγεις. Αντρίκια.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Καλό σου βράδυ.

19-10-24

23:47
Φώτη μου, δεν ξέρω πως έγινε τέτοια στροφή 180 μοιρών, αλλα χαιρομαι για σένα!Προφανώς και δεν θα άλλαζα τους γονείς μου, ότι έχω πετύχει μέχρι τώρα είναι με την βοήθεια τους και την αγάπη τους. Ναι έχουν κάνει κάποια λάθη όμως κανείς άνθρωπος δεν είναι τέλειος ώστε να τον δικάσουμε, εξάλλου όταν το έχεις πραγματικά ανάγκη μόνο οι γονείς σου είναι εκεί για εσένα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

19-10-24

23:52
Άψογος ο Φώτης, καλή μου Συγκάτοικε, μια χαρά !!!Φώτη μου, δεν ξέρω πως έγινε τέτοια στροφή 180 μοιρών, αλλα χαιρομαι για σένα!
Όλοι περνάμε τις φάσεις μας...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

19-10-24

23:52
Επόμενη μεγάλη στροφή του Φώτη μας, να απαρνηθεί τον καπιταλισμό. Αλλά για αρχή ειναι πράγματι πολύ ευχάριστο που βρήκε μια νότα αισιοδοξιας στη ζωή μετα απ ολα αυτα τα ρεμάλια στη σχολή που δεν τον εκτίμησαν όσο έπρεπε.Φώτη μου, δεν ξέρω πως έγινε τέτοια στροφή 180 μοιρών, αλλα χαιρομαι για σένα!
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 755 μηνύματα.

19-10-24

23:57
Μπορεί να με ενοχλούν κάποια πράγματα στους γονείς μου και να με κάνουν να αντιδρώ, αλλά δεν θα τους άλλαζα. Έχω δει αρκετές (κακές) συμπεριφορές κάποιον γονιών και χαίρομαι που οι γονείς μου δεν είναι έτσι. Μόνο κάτι αρκετά σοβαρό θα με έκανε να σκεφτώ την ερώτηση αυτού του θέματος.
Είπα να απαντήσω σύντομα γιατί δεν έχει και πολύ νόημα να μπω σε λεπτομέρειες.
Είπα να απαντήσω σύντομα γιατί δεν έχει και πολύ νόημα να μπω σε λεπτομέρειες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- camil
- ROM32
- Paragontas7000
- johnsala
- thenutritionist
- chester20080
- American Economist
- Luludaki
- Memetchi
- Scandal
- Joji
- iew
- rafaela11
- Kate1914
- Reader
- charmander
- Natsuko
- rseven
- Libertus
- pinkheart
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Giorgkalo
- taketrance
- GeorgePap2003
- Advocatus diaboli
- Μήτσος10
- phleidhs
- Fernando_A
- jellojina
- touvlo
- AggelikiGr
- Hased Babis
- Ilma
- A350
- physicscrazy
- Sosstoss
- Debugging_Demon
- giannhs2001
- Unboxholics
- fockos
- User2350
- art_of_poetry
- Roulaki
- Έμμα
- Ωρορα
- tsiobieman
- Meow
- J.Cameron
- Εχέμυθη
- tslef8
- Athens2002
- Viedo
- ggl
- orchidea
- gwgw_5
- Κλημεντίνη
- uni77
- den antexw allh apotyxia
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.