Θα πειραματιζόσασταν σεξουαλικά με το ίδιο φύλο (εάν είστε straight) ή το αντίθετο (εάν είστε gay);

Θα πειραματιζόσασταν σεξουαλικά με το ίδιο φύλο (εάν είστε straight) ή το αντίθετο (εάν είστε gay);

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 74)
  • Ναι

    Ψήφοι: 16 21.6%
  • Όχι

    Ψήφοι: 42 56.8%
  • Ίσως

    Ψήφοι: 10 13.5%
  • Είμαι bi και δεν χρειάζεται να πειραματιστώ, γιατί μου αρέσουν και τα 2 φύλα

    Ψήφοι: 6 8.1%

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,036 μηνύματα.
Έχει καταντήσει αηδία το οι κοπέλλες είναι πιο ανοικτές ενώ τα αγόρια πάσχουν από fragile masculinity και φοβούνται να το πουν μην θεωρηθούν άνδρες κατωτέρας ποιότητος.

Θέλετε υποκριτικές ή ξεκάθαρες συμπεριφορές; Γιατί και τα κορίτσια που είναι τόσο ανοικτές σε αυτό, όπως εγώ είδα, μόλις δέχθηκαν προσέγγιση από άλλη κοπέλλα τα γύρισαν και τα περί bi έγιναν bye bye. Οπότε προτιμάτε να λέμε όλοι εδώ «αχ εγώ δεν έχω θέμα να έκανα κάτι και με άνδρα, ερωτεύομαι ανθρώπους όχι φύλα» και μόλις μας πλησίαζε άνδρας να τα γυρνούσαμε; Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την αρρενωπότητα (καταρχάς όσο παράδοξο και εάν ακούγεται σε κάποιους, υπάρχουν ομοφυλόφιλοι πολύ πιο αρρενωποί από ετεροφυλόφιλους και ομοφυλόφιλοι που θέλουν αρρενωπούς άνδρες περισσότερο από ότι οι κοπέλλες). Είναι θέμα έλξεως. Όλοι μπορούμε να παραδεχθούμε πως ένας άνδρας είναι ωραίος και αντικειμενικά πιο ωραίος από εμάς αλλά άλλο αυτό και άλλο να σκέφτομαι να κάνω κάτι μαζί του.

ΕΛΕΟΣ!
Καλά για τους άντρες είναι πιο ταμπού, οπότε και να τους άρεσε έστω και λίγο πιθανόν να το απωθούσαν σαν σκέψη .

Παλαιότερα επικρατούσε η άποψη ότι όποιος θέλει παιχνίδια από πίσω, είναι ''κρυφογκέι'' που σε έχει για βιτρίνα, οπότε δώστου πόδι.

Και δεν υπήρχε και η έννοια του μπάι, όλοι ήταν ''κρυφογκέι'' που σε εκμεταλλεύονται .

2023 έχουν αλλάξει οι ορισμοί.
 

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου.

Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για τις προσωπικές μας επιλογές.
 

Grand Duchess

Διάσημο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,923 μηνύματα.
Προσωπικά θεωρώ το θέμα της προσωπικής σεξουαλικότητας κάποιου ένα πολύ προσωπικό θέμα.
Ποιοι ήμαστε εμείς να κάτσουμε να ασχολούμαστε τι αρέσει στην Τούλα στο υπνοδωμάτιο ή αν ο Τάκης τον παίρνει ή τον δίνει ή whatever, και πόσο μάλλον να τους κρίνεις για αυτό.
Ο καθένας ας κάνει ο,τι τον/ην γεμίζει στις σχέσεις του και στο κρεβάτι του, υπεύθυνα και με πλήρη επίγνωση.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,802 μηνύματα.
Καλά για τους άντρες είναι πιο ταμπού, οπότε και να τους άρεσε έστω και λίγο πιθανόν να το απωθούσαν σαν σκέψη .

Παλαιότερα επικρατούσε η άποψη ότι όποιος θέλει παιχνίδια από πίσω, είναι ''κρυφογκέι'' που σε έχει για βιτρίνα, οπότε δώστου πόδι.

Και δεν υπήρχε και η έννοια του μπάι, όλοι ήταν ''κρυφογκέι'' που σε εκμεταλλεύονται .

2023 έχουν αλλάξει οι ορισμοί.
Το θέμα εδώ μέσα είναι άλλο. Εμμέσως, με τον τρόπο που πολλοί τα λένε, είναι σαν να μας αποκαλούν ως άτομα που θέλουν να πειραματιστούν έστω και λίγο με το ίδιο φύλο αλλά ντρεπόμαστε να το πούμε...

Το «τα κορίτσια είναι πιο ανοικτά ενώ τα αγόρια όχι» τείνει να γίνει το νέο «ναι αλλά τα κορίτσια γιατί δεν κάνουν την πρώτη κίνηση;».

Ότι υπήρχαν αυτά τα ταμπού που λες υπήρχαν, όμως αντί να εξαλειφθούν όπως πρέπει πάμε στο άλλο άκρο, να δημιουργήσουμε νέα. Θα φτάσουμε σε σημείο στο τέλος δηλαδή να λέμε στα σοβαρά «έλα μωρέ άσε τις χαζομάρες μια χαρά και εσύ θες να δεις πως είναι με το ίδιο φύλο απλά σε καταπιέζει η τοξική ετεροκανονικότητα και φοβάσαι μη σε βγει το όνομα».
 

Λένω

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,578 μηνύματα.
Οι γυναίκες είναι πιο δεκτικές σε κάτι τέτοια, αυτό είναι αληθεια. Τόσες έρευνες υπάρχουν κιόλας πάνω σε αυτό. Επισης, bi γυναίκες λενε πως το σεξ με γυναίκα είναι καλυτερο απ ότι με άντρα. Μια straight φίλη μου που δοκίμασε να κάνει σεξ με μια άλλη φίλη της είπε πως της φανηκε ελαφρώς καλυτερο.
Απ’ την άλλη, οι περισσότεροι στρειτ άντρες είναι τελείως αντίθετοι σε αυτό. Λενε τελείως υπεροπτικά ομως «σε μενα δεν μπαίνει τιποτα/ δεν βάζω τιποτα μέσα εγώ». Δηλαδή οκ ρε φιλε να πούμε 😂

Πάντως στο σεξ έχεις τόσα να δοκιμάσεις και να μάθεις, αν θελουμε να πειραματιστούμε και να ανακαλύψουμε και αλλά πράγματα, γιατί να μας νοιάζει τι θα πει ο κόσμος; Γιατί να μην νιωθει μια γυναίκα ή ένας άντρας ανετα να το πει σε μια ερωτηση;
Διάβασα κάποιες από τις προηγούμενες αναρτήσεις.

Παίρνουμε ως δεδομένο ότι στην σημερινή εποχή έχουν απορριφθεί τα ταμπού και ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι μα ο,τι θέλει στην προσωπική του ζωή από την στιγμή που δεν ενοχλεί τους άλλους.
Οι άνθρωποι ταιριάζουν σύμφωνα με τα κοινά γούστα τους.

Ζούμε μέσα στον κόσμο και το βλέπουμε καθημερινά δίπλα μας οπότε δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησής του.
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι δεν κρύβουν τις προτιμήσεις τους, αντιθέτως μιλούν ανοιχτά γι΄αυτές.

Παραδέχομαι ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι σκληροπυρηνικοί που δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα και δυσκολεύουν και την ζωή των κοντινών τους ανθρώπων που παρεκκλίνουν του κλασικού μοντέλου αλλά θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να σιγήσουν μέσα στην συντριπτική πλειοψηφία της αποδοχής του δικαιώματος του καθενός να κάνει ακριβώς αυτό που επιθυμεί.

Προσωπικά χαίρομαι πολύ που οι άνθρωποι είναι πλέον ελεύθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν σ΄έναν τόσο σημαντικό τομέα της ζωής.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αυτή η κατάσταση τείνει ν΄αντιστραφεί.
Σιγά-σιγά τείνουν να περιθωριοποιηθούν οι άνθρωποι που είναι straight (αν ισχύει ακόμα αυτός ο όρος και δεν έχει μετονομαστεί επειδή "χάθηκα" με τους τόσους όρους που διάβασα).

Δεν μ΄ενδιαφέρουν καθόλου οι έρευνες και τ΄αποτελέσματά τους.
Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που συνειδητοποιημένα επιλέγουν το αντίθετο φύλο για τις ερωτικές τους σχέσεις.

Αντιμετωπίζουν τους ομόφυλούς τους ως φίλους, ως ανθρώπους που κάνουν απλώς παρέα, ως ανθρώπους που εκτιμούν, ως ανθρώπους που αγαπούν αλλά δεν μπορούν να τους δουν ερωτικά.
Δεν περνάει καν από το μυαλό τους, δεν τους ωθεί το ένστικτό τους, δεν τους προκαλείται με τίποτα διαφορετικού είδους συναίσθημα, μπλοκάρει ο οργανισμός τους και δεν λειτουργεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Και ασφαλώς δεν θέλουν να πειραματιστούν επειδή για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει έστω στο ελάχιστο κάποιο από τα παραπάνω. Και δεν λειτουργεί.
Δεν είναι ότι δεν το κάνουν επειδή νοιάζονται για το τι θα πει ο κόσμος. Καθόλου δεν νοιάζονται.
Το κάνουν επειδή δεν το θέλουν και δεν το μπορούν.
Τόσο απλά.
 

ilias90

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1,972 μηνύματα.
Από το γενικότερο ύφος σου στο θρεντ δεν φάνηκε να απαντάς απλά σε προηγούμενους στεκιτες, οι οποίοι ίσως δεν είναι και εδώ να απαντήσουν πίσω, αλλά πιο πολύ σε προσωπικό ραντ.
Νομίζω ότι είναι κατανοητό από όλους (θέλω να πιστεύω) ότι γράφουμε περισσότερο για τους υπόλοιπους αναγνώστες (ενεργά ή όχι συμμετέχοντες) και λιγότερο για το άτομο που στο οποίο απαντάμε. Όποιος δεν το κατανοεί αυτό, δεν κατανοεί και τι είναι φόρουμ. Όσον αφορά στη μομφή σου τώρα, αν υπονοείς ότι το «ραντ» (τι σημαίνει αυτό πάλι αυτό; Παραλήρημα; ) στο πρόσωπό σου, θα σου πω τελείως ειλικρινά ότι για εσένα (και όλους τους woke του φόρουμ) πήγαινε μόνο το υστερόγραφο.
Μη μπερδεύεις πάλι όρους, τύπου συμπερίληψη, η συμπερίληψη δεν είναι αυτό.
Έλα ρε Μεμέτσι, τους μπερδεύω πάλι, ε; Καλώς ή κακώς ουσιαστικά το επάγγελμα που κάνω ασχολείται με τέτοιες έννοιες πρακτικά και όχι μόνο στη θεωρία. Οπότε μια χαρά ξέρω και τι είναι, όπως επίσης γνωρίζω και πως τη μεταφράζουν οι sjw.
Η κοροϊδία προς αυτά που λέγονται ήταν υπερβολική και αχρείαστη στη συζήτηση εφόσον δεν υπάρχουν καν άτομα από τότε που ξανάνοιξε που να διαφώνησαν με τέτοιους τρόπους.
Άντε πάλι να εξηγούμε τα αυτονόητα. Στο φόρουμ γράφουμε (και) για την κοινή γνώμη και όχι μόνο αυτή των εκάστοτε ενεργών μελών του.
Το δεν δεχομαι τέτοιες προτάσεις με το αρχίζω φανταστικά σενάρια του μέλλοντος ενώ για πολλούς λοατ συμβαίνει τώρα ακόμα, έχει τεράστια διαφορά και φαίνεται εκτός τόπου και χρόνου.
Δεν χρειάζεται να κάνω φανταστικά σενάρια. Βλέπω τι γίνεται στις ΗΠΑ και τον Καναδά, όπου μαντραχαλάδες που φοράνε μια περούκα απαιτούν να μπαίνουν σε γυναικείες τουαλέτες και να συγχρωτίζονται με άλλα κορίτσια σε σχολεία, βλέπω να απαιτούν και να καταφέρνουν -σε πολλές περιπτώσεις- να συμμετέχουν σε άλλα αθλήματα με γυναίκες, τον χαμό που γίνεται με τα pride, που διαρκούν σε κάποιες περιπτώσεις ολόκληρο μήνα (pride month), βλέπω, γενικά -ειδικά στις κατηγορίες των τρανς και των κουίρ και ό,τι άλλης ταμπέλας ανακαλύψουν, μιας και οι ομοφυλόφιλοι είναι αρκετά σεβαστή μερίδα του πληθυσμού- μια πολύ φωνακλάδικη μειοψηφία να θέλει να καπελώσει τη (μη οργανωμένη πλειοψηφία) να περάσει το δικό της σαν θρησκευτικό αφήγημα. Σίγουρα θέλω να προλάβουμε κάποιες καταστάσεις και να παραμείνουμε στη χώρα μας «συντηρητικοί» (όπως λες σε άλλο θέμα ότι γίναμε στο στέκι, εγώ θα γράψω άτομα που έχουν χάσει τη μπάλα με τις απότομες, ραγδαίες και βίαιες αλλαγές που υφίσταται η συλλογική συνείδηση και ακόμα τις παρακολουθεί μουδιασμένη) σε κάποια από τα ζητήματα με τα οποία καταπιάνομαι

Μην μου ξαναγράψεις ότι γράφω άσχετα με το θέμα. Η συζήτηση πήγε στα ΛΟΑΤΚΙ άτομα και στη συμπερίληψη.
Τρομερά επιφανειακή και μονόπλευρη ανάλυση αλά κκε, αλλά αυτό ανήκει για άλλο θρεντ, είναι παντελώς άσχετο για τώρα. Όποτε και το αφήνω εδώ.
Και τι έχει η ανάλυση του ΚΚΕ στο ζήτημα; Χίλιες φορές καλύτερη από τις δικές σου, που είναι λες και διαβάζω υποστηρικτή των liberals. Αριστεροί τύπου Κασσελάκη, όχι πολλά πολλά με το ΚΚΕ. :happy:
Τελειώνει το 2020 και ακόμα υπάρχουν ΝΕΟΙ άνθρωποι που θίγονται μόνο με την ιδέα οτι μπορεί να υπονοήσει κάποιος οτι μπορεί για 1 δευτερόλεπτο στη ζωή τους να νιώσουν έλξη για άτομο του ίδιου φύλου...

Δεν υπάρχει κανένας νορμάλ άνθρωπος που να θέλει να πείσει άλλους για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Ο καθένας ασχολείται με τη ζωή του. Δεν ξέρω με τι ανθρώπους κάνετε παρέα, αλλά πραγματικά δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν γκέι ή μπάι να λέει ότι κάποιος είναι ομοφοβικός επειδή δεν είναι μπάι ή οτιδήποτε.
Εγώ πάλι βλέπω, Χιμέλα, ότι εν έτει 2023 (κόψτε πια αυτή την έκφραση, έχει γίνει τόσο γραφική) μια χαρά υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με το τις προτιμήσεις του άλλου και κουνάνε το δάχτυλο, έτσι;
 
Τελευταία επεξεργασία:

Zukov

Διάσημο μέλος

Ο Zukov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,017 μηνύματα.

kamekiwii23

Νεοφερμένος

Ο kamekiwii23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα.
Πιστεύω άπαξ και σου μπουν τέτοιες φυτυλιες η έστω σαν σκέψη σου περάσουν είναι θέμα χρόνου να γίνει πραγματικότητα. Είσαι ήδη ομοφυλοφιλοσ κατά το ήμισυ και απλά δεν το έχεις χωνέψει ακόμη και αυτό που συμβαίνει τις περισσότερες φορές είναι απλά άρνηση. Το θεμα είναι να ξέρεις τι θέλεις και να το επιλέγεις συνειδητά χωρίς κόμπλεξ άμυνες πιέσεις κτλ. Αν είναι να βγάζουμε την ερώτικη έλξη με το τσιγκελι ποιο το νόημα;


Επίσης έχω να πω ότι επεσε πάρα πολύ τριγκερ εδώ. Συγχαρητήρια οπ
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,067 μηνύματα.
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη σεξουαλική ζωή κανενός, αν λες για μένα. Ενώ ως άτομο είμαι συντηρητική, είμαι πολύ ανοιχτή στο να έχει ο καθένας την επιλογή να κάνει ο,τι θέλει στην προσωπική του ζωή και φυσικά με ενήλικες. Βρήκες τώρα άτομο να το πεις αυτό. :;
 

ilias90

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1,972 μηνύματα.
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τη σεξουαλική ζωή κανενός, αν λες για μένα. Ενώ ως άτομο είμαι συντηρητική, είμαι πολύ ανοιχτή στο να έχει ο καθένας την επιλογή να κάνει ο,τι θέλει στην προσωπική του ζωή και φυσικά με ενήλικες. Βρήκες τώρα άτομο να το πεις αυτό. :;
Μάλλον δεν τα πιάνεις. Αυτό που παρέθεσα που είχες γράψει το 2020, εννοώ ότι μια χαρά το κάνεις. Πολύ σωστά δεν κρίνεις τους άλλους που θέλουν να κάνουν ό,τι γουστάρουν, να κάνεις το ίδιο και σε αυτούς τους ΝΕΟΥΣ ανθρώπους που δεν διανοείσαι καν ότι μπορεί να υπονοήσουν για αυτούς ότι νιώθουν έλξη για άτομα του ίδιου φύλου (ή και του αντιθέτου, αν είναι γκέι, το ίδιο είναι.) Ό,τι γουστάρουν θα θέλουν και λογαριασμό δεν θα δώσουν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Διάβασα κάποιες από τις προηγούμενες αναρτήσεις.

Παίρνουμε ως δεδομένο ότι στην σημερινή εποχή έχουν απορριφθεί τα ταμπού και ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι μα ο,τι θέλει στην προσωπική του ζωή από την στιγμή που δεν ενοχλεί τους άλλους.
Οι άνθρωποι ταιριάζουν σύμφωνα με τα κοινά γούστα τους.

Ζούμε μέσα στον κόσμο και το βλέπουμε καθημερινά δίπλα μας οπότε δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησής του.
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι δεν κρύβουν τις προτιμήσεις τους, αντιθέτως μιλούν ανοιχτά γι΄αυτές.

Παραδέχομαι ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι σκληροπυρηνικοί που δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα και δυσκολεύουν και την ζωή των κοντινών τους ανθρώπων που παρεκκλίνουν του κλασικού μοντέλου αλλά θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να σιγήσουν μέσα στην συντριπτική πλειοψηφία της αποδοχής του δικαιώματος του καθενός να κάνει ακριβώς αυτό που επιθυμεί.

Προσωπικά χαίρομαι πολύ που οι άνθρωποι είναι πλέον ελεύθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν σ΄έναν τόσο σημαντικό τομέα της ζωής.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αυτή η κατάσταση τείνει ν΄αντιστραφεί.
Σιγά-σιγά τείνουν να περιθωριοποιηθούν οι άνθρωποι που είναι straight (αν ισχύει ακόμα αυτός ο όρος και δεν έχει μετονομαστεί επειδή "χάθηκα" με τους τόσους όρους που διάβασα).

Δεν μ΄ενδιαφέρουν καθόλου οι έρευνες και τ΄αποτελέσματά τους.
Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που συνειδητοποιημένα επιλέγουν το αντίθετο φύλο για τις ερωτικές τους σχέσεις.

Αντιμετωπίζουν τους ομόφυλούς τους ως φίλους, ως ανθρώπους που κάνουν απλώς παρέα, ως ανθρώπους που εκτιμούν, ως ανθρώπους που αγαπούν αλλά δεν μπορούν να τους δουν ερωτικά.
Δεν περνάει καν από το μυαλό τους, δεν τους ωθεί το ένστικτό τους, δεν τους προκαλείται με τίποτα διαφορετικού είδους συναίσθημα, μπλοκάρει ο οργανισμός τους και δεν λειτουργεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Και ασφαλώς δεν θέλουν να πειραματιστούν επειδή για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει έστω στο ελάχιστο κάποιο από τα παραπάνω. Και δεν λειτουργεί.
Δεν είναι ότι δεν το κάνουν επειδή νοιάζονται για το τι θα πει ο κόσμος. Καθόλου δεν νοιάζονται.
Το κάνουν επειδή δεν το θέλουν και δεν το μπορούν.
Τόσο απλά.
Θαυμάζω τον νηφάλιο τρόπο γραφής σου, όταν συζητάς για αυτά τα θέματα, εν αντιθέσει με εμένα, που πολλές φορές γράφω εν θερμώ.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,067 μηνύματα.
Μάλλον δεν τα πιάνεις. Αυτό που παρέθεσα που είχες γράψει το 2020, εννοώ ότι μια χαρά το κάνεις. Πολύ σωστά δεν κρίνεις τους άλλους που θέλουν να κάνουν ό,τι γουστάρουν, να κάνεις το ίδιο και σε αυτούς τους ΝΕΟΥΣ ανθρώπους που δεν διανοείσαι καν ότι μπορεί να υπονοήσουν για αυτούς ότι νιώθουν έλξη για άτομα του ίδιου φύλου (ή και του αντιθέτου, αν είναι γκέι, το ίδιο είναι.) Ό,τι γουστάρουν θα θέλουν και λογαριασμό δεν θα δώσουν.
Σωστά. Τελικά κρύβω πολλή υποκρισία μέσα μου.

Προσπαθώ να διορθώνω τα λάθη μου. Τουλάχιστον. :/:
 

ilias90

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1,972 μηνύματα.
Δεν θα το έκανα, η σκέψη και μόνο μου προκαλεί αποστροφή.
Δήλωση ποτισμένη από το δηλητήριο του πατριαρχικού τρόπου με τον οποίο δομήθηκε η «Αγία Ελληνική οικογένεια.» Τοξική αρρενωπότητα από αρσενικά «παλαιάς κοπής» που δεν τολμούν να τους αμφισβητήσει κάποιος τον ανδρισμό (τον οποίον ταυτίζουν με τη σεξουαλική τους επιλογή), η ετεροκανονικότητα στα καλύτερά της.
Τι θα πει νιώθεις αποστροφή; ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Παλαιότερα επικρατούσε η άποψη ότι όποιος θέλει παιχνίδια από πίσω,
:laugh: :laugh: :laugh:
 

Shadowban

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Shadowban αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 195 μηνύματα.
Δήλωση ποτισμένη από το δηλητήριο του πατριαρχικού τρόπου με τον οποίο δομήθηκε η «Αγία Ελληνική οικογένεια.» Τοξική αρρενωπότητα από αρσενικά «παλαιάς κοπής» που δεν τολμούν να τους αμφισβητήσει κάποιος τον ανδρισμό (τον οποίον ταυτίζουν με τη σεξουαλική τους επιλογή), η ετεροκανονικότητα στα καλύτερά της.
Τι θα πει νιώθεις αποστροφή;

αποστροφή 1 η [apostrofí] Ο29 : το αίσθημα ή το συναίσθημα αηδίας ή απέχθειας που μας προκαλεί κτ.: Όταν είμαι άρρωστος νιώθω ~ για το φαγητό. Είναι τόσο άσχημος / τόσο χαμερπής που σου προκαλεί ~. Aισθάνομαι ~ γι΄ αυτή την πόλη.

ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ

Δεν είμαστε όλοι έντομα, λυπάμαι.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,067 μηνύματα.
αποστροφή 1 η [apostrofí] Ο29 : το αίσθημα ή το συναίσθημα αηδίας ή απέχθειας που μας προκαλεί κτ.: Όταν είμαι άρρωστος νιώθω ~ για το φαγητό. Είναι τόσο άσχημος / τόσο χαμερπής που σου προκαλεί ~. Aισθάνομαι ~ γι΄ αυτή την πόλη.



Δεν είμαστε όλοι έντομα, λυπάμαι.
Μη στεναχωριέσαι, σαρκαστικός ήταν ο Ηλίας με εμάς που θεωρεί οτι δεν αφήνουμε τον κόσμο να νιώσει όπως θέλει. Στην ουσία συμφωνεί μαζί σου. Απλά έπεσες σε διένεξη τώρα. :)
 

ilias90

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1,972 μηνύματα.
\Λυπάμαι αλλά αυτά τα θεωρώ απαράδεκτα. Εντάξει, υπάρχουν οι οικονομικές ανισότητες κλπ, αυτό όμως δεν είναι λόγος να μην έχουμε άποψη για άλλα θέματα, όπως τα σεξουαλικά. Προφανώς, όλοι όσοι υποστηρίζουν την αντίθετη από εσένα άποψη, δεν προσπαθούν να ...αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από πολύ πιο σημαντικά ζητήματα ούτε είναι ...όργανα των πολυεθνικών. Απλά έχουν διαφορετική άποψη από σένα. Σε σέβονται, άρα σεβάσου τους κι εσύ.
Λυπάσαι δεν λυπάσαι, δεν με πολυενδιαφέρει, πόσο μάλλον όταν παρερμηνεύεις -σκόπιμα ή μη, δεν ξέρω- τα λεγόμενά μου. Ναι, προφανώς και θεωρώ τις οικονομικές ανισότητες κάτι πολύ πιο σημαντικό από κάποιον που θα μου πει «σήμερα νιώθω άντρας, χτες ένιωθα γυναίκα», και η κάθε πρώην διαταραχή ή παρέκκλιση ή παραφιλία (δεν μιλάω για ομοφυλοφιλία) να επιχειρείται να κανονικοποιηθεί και όλες οι πολυεθνικές να κάνουν καμπάνιες, τη στιγμή που η αμερικανική αριστερά (γελάει ο κόσμος με το «αριστερά») δείχνει πραγματική εμμονή με αυτά τα ζητήματα. Εμμονή σε σημείο να αφιερώνουν δυσανάλογα περισσότερο χρόνο από τα ζητήματα που αναφέρω, τα οποία προφανώς και είναι πιο σημαντικά. Μπορεί στην εποχή μας οι μειοψηφίες να θεωρούνται «ιερές αγελάδες», η φτωχοποίηση της πλειοψηφίας και η επικράτηση του νεοφιλελευθερισμού, όμως, είναι πολύ πιο σημαντικά από κάποιες περιπτώσεις που αναφέρω παραπάνω. Τέλος.
Και είναι τόσο κακό αυτό, γιατί με αυτόν τον τρόπο επηρεάζεται η αριστερά σε όλον τον δυτικό κόσμο, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτό το τραγικό που είδαμε τις προάλλες, έναν liberal διεκδικεί την προεδρία του μεγαλύτερου «αριστερού» κόμματος στην Ελλάδα. Οπότε, όχι, το πράγμα είναι πολύ σοβαρό, θεωρώ ότι όντως υπάρχει αποπροσανατολισμός και το γράφω και θα συνεχίσω να το γράφω.

Απ’ την άλλη, οι περισσότεροι στρειτ άντρες είναι τελείως αντίθετοι σε αυτό. Λενε τελείως υπεροπτικά ομως «σε μενα δεν μπαίνει τιποτα/ δεν βάζω τιποτα μέσα εγώ». Δηλαδή οκ ρε φιλε να πούμε 😂
Σώπα ρε φίλε να πούμε, κάθεσαι και κράζεις αυτούς που κρίνουν τις σεξουαλικές επιλογές των άλλων και δεν μπορείς να δεχτείς ότι ο άλλος απλά δεν τα γουστάρει αυτά (να κάνει δοκιμή με άλλον άντρα; ) Πολύ καλά κάνει, όχι θα σας ζητήσουμε και τον λόγο. Ε, ρε τι ακούμε «να πούμε.»
 

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,851 μηνύματα.
Σώπα ρε φίλε να πούμε, κάθεσαι και κράζεις αυτούς που κρίνουν τις σεξουαλικές επιλογές των άλλων και δεν μπορείς να δεχτείς ότι ο άλλος απλά δεν τα γουστάρει αυτά (να κάνει δοκιμή με άλλον άντρα; ) Πολύ καλά κάνει, όχι θα σας ζητήσουμε και τον λόγο. Ε, ρε τι ακούμε «να πούμε.»
Έχω γνωρίσει άντρα str8ταρο που μου έλεγε να δοκιμάσω πρώτα με γυναίκα πριν καταλήξω :lol: Αν και έξω από τα νερά μου του έλεγα αν θα μου κάτσει να κάνω δοκιμή της γκει φύσης μου πάνω του, να δω κάτι :up:
 

chrisjhon02

Διάσημο μέλος

Ο chrisjhon02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,743 μηνύματα.
Πιστεύω άπαξ και σου μπουν τέτοιες φυτυλιες η έστω σαν σκέψη σου περάσουν είναι θέμα χρόνου να γίνει πραγματικότητα. Είσαι ήδη ομοφυλοφιλοσ κατά το ήμισυ και απλά δεν το έχεις χωνέψει ακόμη και αυτό που συμβαίνει τις περισσότερες φορές είναι απλά άρνηση. Το θεμα είναι να ξέρεις τι θέλεις και να το επιλέγεις συνειδητά χωρίς κόμπλεξ άμυνες πιέσεις κτλ. Αν είναι να βγάζουμε την ερώτικη έλξη με το τσιγκελι ποιο το νόημα;


Επίσης έχω να πω ότι επεσε πάρα πολύ τριγκερ εδώ. Συγχαρητήρια οπ
Ισχύει. Δεν έχει γυρισμό. Άμεση θεραπεία με γιατρό ειδικότητας με σκοπό τη χορήγηση θεραπείας. Θέλει προσοχή.
 

ilias90

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1,972 μηνύματα.
Έχω γνωρίσει άντρα str8ταρο που μου έλεγε να δοκιμάσω πρώτα με γυναίκα πριν καταλήξω :lol: Αν και έξω από τα νερά μου του έλεγα αν θα μου κάτσει να κάνω δοκιμή της γκει φύσης μου πάνω του, να δω κάτι :up:
Ναι, τι φάση αυτό το «πρέπει να δοκιμάσεις.» Δεν γουστάρω ρε φίλε να δοκιμάσω με άντρα, εσύ δεν γουστάρεις να δοκιμάσεις με γυναίκα. Τέλος.
 

kamekiwii23

Νεοφερμένος

Ο kamekiwii23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top