Οι γυναίκες είναι πιο δεκτικές σε κάτι τέτοια, αυτό είναι αληθεια. Τόσες έρευνες υπάρχουν κιόλας πάνω σε αυτό. Επισης, bi γυναίκες λενε πως το σεξ με γυναίκα είναι καλυτερο απ ότι με άντρα. Μια straight φίλη μου που δοκίμασε να κάνει σεξ με μια άλλη φίλη της είπε πως της φανηκε ελαφρώς καλυτερο.
Απ’ την άλλη, οι περισσότεροι στρειτ άντρες είναι τελείως αντίθετοι σε αυτό. Λενε τελείως υπεροπτικά ομως «σε μενα δεν μπαίνει τιποτα/ δεν βάζω τιποτα μέσα εγώ». Δηλαδή οκ ρε φιλε να πούμε
Πάντως στο σεξ έχεις τόσα να δοκιμάσεις και να μάθεις, αν θελουμε να πειραματιστούμε και να ανακαλύψουμε και αλλά πράγματα, γιατί να μας νοιάζει τι θα πει ο κόσμος; Γιατί να μην νιωθει μια γυναίκα ή ένας άντρας ανετα να το πει σε μια ερωτηση;
Διάβασα κάποιες από τις προηγούμενες αναρτήσεις.
Παίρνουμε ως δεδομένο ότι στην σημερινή εποχή έχουν απορριφθεί τα ταμπού και ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι μα ο,τι θέλει στην προσωπική του ζωή από την στιγμή που δεν ενοχλεί τους άλλους.
Οι άνθρωποι ταιριάζουν σύμφωνα με τα κοινά γούστα τους.
Ζούμε μέσα στον κόσμο και το βλέπουμε καθημερινά δίπλα μας οπότε δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησής του.
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι δεν κρύβουν τις προτιμήσεις τους, αντιθέτως μιλούν ανοιχτά γι΄αυτές.
Παραδέχομαι ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι σκληροπυρηνικοί που δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα και δυσκολεύουν και την ζωή των κοντινών τους ανθρώπων που παρεκκλίνουν του κλασικού μοντέλου αλλά θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να σιγήσουν μέσα στην συντριπτική πλειοψηφία της αποδοχής του δικαιώματος του καθενός να κάνει ακριβώς αυτό που επιθυμεί.
Προσωπικά χαίρομαι πολύ που οι άνθρωποι είναι πλέον ελεύθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν σ΄έναν τόσο σημαντικό τομέα της ζωής.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αυτή η κατάσταση τείνει ν΄αντιστραφεί.
Σιγά-σιγά τείνουν να περιθωριοποιηθούν οι άνθρωποι που είναι straight (αν ισχύει ακόμα αυτός ο όρος και δεν έχει μετονομαστεί επειδή "χάθηκα" με τους τόσους όρους που διάβασα).
Δεν μ΄ενδιαφέρουν καθόλου οι έρευνες και τ΄αποτελέσματά τους.
Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που συνειδητοποιημένα επιλέγουν το αντίθετο φύλο για τις ερωτικές τους σχέσεις.
Αντιμετωπίζουν τους ομόφυλούς τους ως φίλους, ως ανθρώπους που κάνουν απλώς παρέα, ως ανθρώπους που εκτιμούν, ως ανθρώπους που αγαπούν αλλά δεν μπορούν να τους δουν ερωτικά.
Δεν περνάει καν από το μυαλό τους, δεν τους ωθεί το ένστικτό τους, δεν τους προκαλείται με τίποτα διαφορετικού είδους συναίσθημα, μπλοκάρει ο οργανισμός τους και δεν λειτουργεί προς αυτήν την κατεύθυνση.
Και ασφαλώς δεν θέλουν να πειραματιστούν επειδή για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει έστω στο ελάχιστο κάποιο από τα παραπάνω. Και δεν λειτουργεί.
Δεν είναι ότι δεν το κάνουν επειδή νοιάζονται για το τι θα πει ο κόσμος. Καθόλου δεν νοιάζονται.
Το κάνουν επειδή δεν το θέλουν και δεν το μπορούν.
Τόσο απλά.