Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 21:17 Η Eclipse έγραψε: #381 09-09-23 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Σώπα ρε φίλε να πούμε, κάθεσαι και κράζεις αυτούς που κρίνουν τις σεξουαλικές επιλογές των άλλων και δεν μπορείς να δεχτείς ότι ο άλλος απλά δεν τα γουστάρει αυτά (να κάνει δοκιμή με άλλον άντρα; ) Πολύ καλά κάνει, όχι θα σας ζητήσουμε και τον λόγο. Ε, ρε τι ακούμε «να πούμε.» Click για ανάπτυξη... Ηλία δεν χρειάζεται να φωνάζεις από μακριά τσακωμό, προφανώς αν διαβάσεις καλυτερα αυτό έγραψα, έδωσα έμφαση στο γεγονός ότι ορισμένοι άντρες που το λενε ετσι το λένε με ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ύφος. Δεν νομίζω να έδειξα πως κρίνω ή κράζω τους στρειτ άντρες που λενε ότι δεν τους ελκύει καθόλου το ίδιο φύλο και ότι δεν θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι σεξουαλικο με άντρα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:33 Η Λένω έγραψε: #382 09-09-23 22:33 Πώς τα μπλέξατε πάλι έτσι; Θα έλεγα ότι με βγάζετε από τα ρούχα μου αλλά είναι επικίνδυνο να πεις τέτοιο πράγμα σ΄αυτό το thread. Live and let live. Μπα σε καλό σας... jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:32 Ο jj! έγραψε: #383 09-09-23 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Πώς τα μπλέξατε πάλι έτσι; Θα έλεγα ότι με βγάζετε από τα ρούχα μου αλλά είναι επικίνδυνο να πεις τέτοιο πράγμα σ΄αυτό το thread. Live and let live. Μπα σε καλό σας... Click για ανάπτυξη... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:08 Η Λένω έγραψε: #384 10-09-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Click για ανάπτυξη... Χαζό. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 09:28 Ο ilias90 έγραψε: #385 10-09-23 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Ηλία δεν χρειάζεται να φωνάζεις από μακριά τσακωμό, προφανώς αν διαβάσεις καλυτερα αυτό έγραψα, έδωσα έμφαση στο γεγονός ότι ορισμένοι άντρες που το λενε ετσι το λένε με ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ύφος. Δεν νομίζω να έδειξα πως κρίνω ή κράζω τους στρειτ άντρες που λενε ότι δεν τους ελκύει καθόλου το ίδιο φύλο και ότι δεν θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι σεξουαλικο με άντρα. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά διαβάζω τι γράφετε/ται στο παρόν νήμα, δεν έβγαλα συμπέρασμα από ένα μεμονωμένο ποστ. Τέλος πάντων, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ υπερβάλω κάπου από αντίδραση σε αυτά που βλέπω. Καλό είναι να θες να σε σέβονται, να σέβεσαι κι εσύ, όμως. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 09:33 Η Eclipse έγραψε: #386 10-09-23 09:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μια χαρά διαβάζω τι γράφετε/ται στο παρόν νήμα, δεν έβγαλα συμπέρασμα από ένα μεμονωμένο ποστ. Τέλος πάντων, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ υπερβάλω κάπου από αντίδραση σε αυτά που βλέπω. Καλό είναι να θες να σε σέβονται, να σέβεσαι κι εσύ, όμως. Click για ανάπτυξη... Ε τότε Ηλία μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος. Ουτε θεωρώ πως ήμουν προσβλητική σε κάτι, σε ποιο σημειο ένιωσες ότι σε προσβάλω δλδ; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:00 Ο ilias90 έγραψε: #387 10-09-23 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Ε τότε Ηλία μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος. Ουτε θεωρώ πως ήμουν προσβλητική σε κάτι, σε ποιο σημειο ένιωσες ότι σε προσβάλω δλδ; Click για ανάπτυξη... Καλά, δεν πληγώθηκαν και τα συναισθήματά μου, είπαμε Γενικό ήταν το σχόλιο, για το ότι μέμφεστε (δεν λέω μόνο για εσένα, και άλλοι έγραψαν αντίστοιχα) ανθρώπους που απλά δεν θέλουν στην τελική να πειραματιστούν, ενώ ζητάτε σεβασμό (και καλά κάνετε δηλαδή) για όσους θέλουν. Anyway, δεν υπάρχει θέμα. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:08 Η New member: #388 29-09-23 22:08 Αν μου άρεσε ένα κορίτσι και ανταποκρινόταν, ναι, το ίδιο όπως κι αν μου άρεσε ένα αγόρι και ανταποκρινόταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 First Προηγούμενη 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Σώπα ρε φίλε να πούμε, κάθεσαι και κράζεις αυτούς που κρίνουν τις σεξουαλικές επιλογές των άλλων και δεν μπορείς να δεχτείς ότι ο άλλος απλά δεν τα γουστάρει αυτά (να κάνει δοκιμή με άλλον άντρα; ) Πολύ καλά κάνει, όχι θα σας ζητήσουμε και τον λόγο. Ε, ρε τι ακούμε «να πούμε.» Click για ανάπτυξη... Ηλία δεν χρειάζεται να φωνάζεις από μακριά τσακωμό, προφανώς αν διαβάσεις καλυτερα αυτό έγραψα, έδωσα έμφαση στο γεγονός ότι ορισμένοι άντρες που το λενε ετσι το λένε με ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ύφος. Δεν νομίζω να έδειξα πως κρίνω ή κράζω τους στρειτ άντρες που λενε ότι δεν τους ελκύει καθόλου το ίδιο φύλο και ότι δεν θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι σεξουαλικο με άντρα.
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:33 Η Λένω έγραψε: #382 09-09-23 22:33 Πώς τα μπλέξατε πάλι έτσι; Θα έλεγα ότι με βγάζετε από τα ρούχα μου αλλά είναι επικίνδυνο να πεις τέτοιο πράγμα σ΄αυτό το thread. Live and let live. Μπα σε καλό σας... jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:32 Ο jj! έγραψε: #383 09-09-23 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Πώς τα μπλέξατε πάλι έτσι; Θα έλεγα ότι με βγάζετε από τα ρούχα μου αλλά είναι επικίνδυνο να πεις τέτοιο πράγμα σ΄αυτό το thread. Live and let live. Μπα σε καλό σας... Click για ανάπτυξη... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:08 Η Λένω έγραψε: #384 10-09-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Click για ανάπτυξη... Χαζό. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 09:28 Ο ilias90 έγραψε: #385 10-09-23 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Ηλία δεν χρειάζεται να φωνάζεις από μακριά τσακωμό, προφανώς αν διαβάσεις καλυτερα αυτό έγραψα, έδωσα έμφαση στο γεγονός ότι ορισμένοι άντρες που το λενε ετσι το λένε με ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ύφος. Δεν νομίζω να έδειξα πως κρίνω ή κράζω τους στρειτ άντρες που λενε ότι δεν τους ελκύει καθόλου το ίδιο φύλο και ότι δεν θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι σεξουαλικο με άντρα. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά διαβάζω τι γράφετε/ται στο παρόν νήμα, δεν έβγαλα συμπέρασμα από ένα μεμονωμένο ποστ. Τέλος πάντων, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ υπερβάλω κάπου από αντίδραση σε αυτά που βλέπω. Καλό είναι να θες να σε σέβονται, να σέβεσαι κι εσύ, όμως. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 09:33 Η Eclipse έγραψε: #386 10-09-23 09:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μια χαρά διαβάζω τι γράφετε/ται στο παρόν νήμα, δεν έβγαλα συμπέρασμα από ένα μεμονωμένο ποστ. Τέλος πάντων, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ υπερβάλω κάπου από αντίδραση σε αυτά που βλέπω. Καλό είναι να θες να σε σέβονται, να σέβεσαι κι εσύ, όμως. Click για ανάπτυξη... Ε τότε Ηλία μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος. Ουτε θεωρώ πως ήμουν προσβλητική σε κάτι, σε ποιο σημειο ένιωσες ότι σε προσβάλω δλδ; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:00 Ο ilias90 έγραψε: #387 10-09-23 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Ε τότε Ηλία μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος. Ουτε θεωρώ πως ήμουν προσβλητική σε κάτι, σε ποιο σημειο ένιωσες ότι σε προσβάλω δλδ; Click για ανάπτυξη... Καλά, δεν πληγώθηκαν και τα συναισθήματά μου, είπαμε Γενικό ήταν το σχόλιο, για το ότι μέμφεστε (δεν λέω μόνο για εσένα, και άλλοι έγραψαν αντίστοιχα) ανθρώπους που απλά δεν θέλουν στην τελική να πειραματιστούν, ενώ ζητάτε σεβασμό (και καλά κάνετε δηλαδή) για όσους θέλουν. Anyway, δεν υπάρχει θέμα. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:08 Η New member: #388 29-09-23 22:08 Αν μου άρεσε ένα κορίτσι και ανταποκρινόταν, ναι, το ίδιο όπως κι αν μου άρεσε ένα αγόρι και ανταποκρινόταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 First Προηγούμενη 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πώς τα μπλέξατε πάλι έτσι; Θα έλεγα ότι με βγάζετε από τα ρούχα μου αλλά είναι επικίνδυνο να πεις τέτοιο πράγμα σ΄αυτό το thread. Live and let live. Μπα σε καλό σας...
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:32 Ο jj! έγραψε: #383 09-09-23 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Πώς τα μπλέξατε πάλι έτσι; Θα έλεγα ότι με βγάζετε από τα ρούχα μου αλλά είναι επικίνδυνο να πεις τέτοιο πράγμα σ΄αυτό το thread. Live and let live. Μπα σε καλό σας... Click για ανάπτυξη... Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:08 Η Λένω έγραψε: #384 10-09-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Click για ανάπτυξη... Χαζό. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 09:28 Ο ilias90 έγραψε: #385 10-09-23 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Ηλία δεν χρειάζεται να φωνάζεις από μακριά τσακωμό, προφανώς αν διαβάσεις καλυτερα αυτό έγραψα, έδωσα έμφαση στο γεγονός ότι ορισμένοι άντρες που το λενε ετσι το λένε με ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ύφος. Δεν νομίζω να έδειξα πως κρίνω ή κράζω τους στρειτ άντρες που λενε ότι δεν τους ελκύει καθόλου το ίδιο φύλο και ότι δεν θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι σεξουαλικο με άντρα. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά διαβάζω τι γράφετε/ται στο παρόν νήμα, δεν έβγαλα συμπέρασμα από ένα μεμονωμένο ποστ. Τέλος πάντων, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ υπερβάλω κάπου από αντίδραση σε αυτά που βλέπω. Καλό είναι να θες να σε σέβονται, να σέβεσαι κι εσύ, όμως. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 09:33 Η Eclipse έγραψε: #386 10-09-23 09:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μια χαρά διαβάζω τι γράφετε/ται στο παρόν νήμα, δεν έβγαλα συμπέρασμα από ένα μεμονωμένο ποστ. Τέλος πάντων, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ υπερβάλω κάπου από αντίδραση σε αυτά που βλέπω. Καλό είναι να θες να σε σέβονται, να σέβεσαι κι εσύ, όμως. Click για ανάπτυξη... Ε τότε Ηλία μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος. Ουτε θεωρώ πως ήμουν προσβλητική σε κάτι, σε ποιο σημειο ένιωσες ότι σε προσβάλω δλδ; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:00 Ο ilias90 έγραψε: #387 10-09-23 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Ε τότε Ηλία μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος. Ουτε θεωρώ πως ήμουν προσβλητική σε κάτι, σε ποιο σημειο ένιωσες ότι σε προσβάλω δλδ; Click για ανάπτυξη... Καλά, δεν πληγώθηκαν και τα συναισθήματά μου, είπαμε Γενικό ήταν το σχόλιο, για το ότι μέμφεστε (δεν λέω μόνο για εσένα, και άλλοι έγραψαν αντίστοιχα) ανθρώπους που απλά δεν θέλουν στην τελική να πειραματιστούν, ενώ ζητάτε σεβασμό (και καλά κάνετε δηλαδή) για όσους θέλουν. Anyway, δεν υπάρχει θέμα. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:08 Η New member: #388 29-09-23 22:08 Αν μου άρεσε ένα κορίτσι και ανταποκρινόταν, ναι, το ίδιο όπως κι αν μου άρεσε ένα αγόρι και ανταποκρινόταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 First Προηγούμενη 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Πώς τα μπλέξατε πάλι έτσι; Θα έλεγα ότι με βγάζετε από τα ρούχα μου αλλά είναι επικίνδυνο να πεις τέτοιο πράγμα σ΄αυτό το thread. Live and let live. Μπα σε καλό σας... Click για ανάπτυξη...
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 00:08 Η Λένω έγραψε: #384 10-09-23 00:08 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Click για ανάπτυξη... Χαζό. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 09:28 Ο ilias90 έγραψε: #385 10-09-23 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Ηλία δεν χρειάζεται να φωνάζεις από μακριά τσακωμό, προφανώς αν διαβάσεις καλυτερα αυτό έγραψα, έδωσα έμφαση στο γεγονός ότι ορισμένοι άντρες που το λενε ετσι το λένε με ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ύφος. Δεν νομίζω να έδειξα πως κρίνω ή κράζω τους στρειτ άντρες που λενε ότι δεν τους ελκύει καθόλου το ίδιο φύλο και ότι δεν θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι σεξουαλικο με άντρα. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά διαβάζω τι γράφετε/ται στο παρόν νήμα, δεν έβγαλα συμπέρασμα από ένα μεμονωμένο ποστ. Τέλος πάντων, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ υπερβάλω κάπου από αντίδραση σε αυτά που βλέπω. Καλό είναι να θες να σε σέβονται, να σέβεσαι κι εσύ, όμως. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 09:33 Η Eclipse έγραψε: #386 10-09-23 09:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μια χαρά διαβάζω τι γράφετε/ται στο παρόν νήμα, δεν έβγαλα συμπέρασμα από ένα μεμονωμένο ποστ. Τέλος πάντων, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ υπερβάλω κάπου από αντίδραση σε αυτά που βλέπω. Καλό είναι να θες να σε σέβονται, να σέβεσαι κι εσύ, όμως. Click για ανάπτυξη... Ε τότε Ηλία μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος. Ουτε θεωρώ πως ήμουν προσβλητική σε κάτι, σε ποιο σημειο ένιωσες ότι σε προσβάλω δλδ; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:00 Ο ilias90 έγραψε: #387 10-09-23 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Ε τότε Ηλία μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος. Ουτε θεωρώ πως ήμουν προσβλητική σε κάτι, σε ποιο σημειο ένιωσες ότι σε προσβάλω δλδ; Click για ανάπτυξη... Καλά, δεν πληγώθηκαν και τα συναισθήματά μου, είπαμε Γενικό ήταν το σχόλιο, για το ότι μέμφεστε (δεν λέω μόνο για εσένα, και άλλοι έγραψαν αντίστοιχα) ανθρώπους που απλά δεν θέλουν στην τελική να πειραματιστούν, ενώ ζητάτε σεβασμό (και καλά κάνετε δηλαδή) για όσους θέλουν. Anyway, δεν υπάρχει θέμα. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:08 Η New member: #388 29-09-23 22:08 Αν μου άρεσε ένα κορίτσι και ανταποκρινόταν, ναι, το ίδιο όπως κι αν μου άρεσε ένα αγόρι και ανταποκρινόταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 First Προηγούμενη 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 09:28 Ο ilias90 έγραψε: #385 10-09-23 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Ηλία δεν χρειάζεται να φωνάζεις από μακριά τσακωμό, προφανώς αν διαβάσεις καλυτερα αυτό έγραψα, έδωσα έμφαση στο γεγονός ότι ορισμένοι άντρες που το λενε ετσι το λένε με ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ύφος. Δεν νομίζω να έδειξα πως κρίνω ή κράζω τους στρειτ άντρες που λενε ότι δεν τους ελκύει καθόλου το ίδιο φύλο και ότι δεν θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι σεξουαλικο με άντρα. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά διαβάζω τι γράφετε/ται στο παρόν νήμα, δεν έβγαλα συμπέρασμα από ένα μεμονωμένο ποστ. Τέλος πάντων, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ υπερβάλω κάπου από αντίδραση σε αυτά που βλέπω. Καλό είναι να θες να σε σέβονται, να σέβεσαι κι εσύ, όμως. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 09:33 Η Eclipse έγραψε: #386 10-09-23 09:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μια χαρά διαβάζω τι γράφετε/ται στο παρόν νήμα, δεν έβγαλα συμπέρασμα από ένα μεμονωμένο ποστ. Τέλος πάντων, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ υπερβάλω κάπου από αντίδραση σε αυτά που βλέπω. Καλό είναι να θες να σε σέβονται, να σέβεσαι κι εσύ, όμως. Click για ανάπτυξη... Ε τότε Ηλία μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος. Ουτε θεωρώ πως ήμουν προσβλητική σε κάτι, σε ποιο σημειο ένιωσες ότι σε προσβάλω δλδ; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:00 Ο ilias90 έγραψε: #387 10-09-23 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Ε τότε Ηλία μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος. Ουτε θεωρώ πως ήμουν προσβλητική σε κάτι, σε ποιο σημειο ένιωσες ότι σε προσβάλω δλδ; Click για ανάπτυξη... Καλά, δεν πληγώθηκαν και τα συναισθήματά μου, είπαμε Γενικό ήταν το σχόλιο, για το ότι μέμφεστε (δεν λέω μόνο για εσένα, και άλλοι έγραψαν αντίστοιχα) ανθρώπους που απλά δεν θέλουν στην τελική να πειραματιστούν, ενώ ζητάτε σεβασμό (και καλά κάνετε δηλαδή) για όσους θέλουν. Anyway, δεν υπάρχει θέμα. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:08 Η New member: #388 29-09-23 22:08 Αν μου άρεσε ένα κορίτσι και ανταποκρινόταν, ναι, το ίδιο όπως κι αν μου άρεσε ένα αγόρι και ανταποκρινόταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 First Προηγούμενη 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Ηλία δεν χρειάζεται να φωνάζεις από μακριά τσακωμό, προφανώς αν διαβάσεις καλυτερα αυτό έγραψα, έδωσα έμφαση στο γεγονός ότι ορισμένοι άντρες που το λενε ετσι το λένε με ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ ύφος. Δεν νομίζω να έδειξα πως κρίνω ή κράζω τους στρειτ άντρες που λενε ότι δεν τους ελκύει καθόλου το ίδιο φύλο και ότι δεν θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι σεξουαλικο με άντρα. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά διαβάζω τι γράφετε/ται στο παρόν νήμα, δεν έβγαλα συμπέρασμα από ένα μεμονωμένο ποστ. Τέλος πάντων, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ υπερβάλω κάπου από αντίδραση σε αυτά που βλέπω. Καλό είναι να θες να σε σέβονται, να σέβεσαι κι εσύ, όμως.
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 09:33 Η Eclipse έγραψε: #386 10-09-23 09:33 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μια χαρά διαβάζω τι γράφετε/ται στο παρόν νήμα, δεν έβγαλα συμπέρασμα από ένα μεμονωμένο ποστ. Τέλος πάντων, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ υπερβάλω κάπου από αντίδραση σε αυτά που βλέπω. Καλό είναι να θες να σε σέβονται, να σέβεσαι κι εσύ, όμως. Click για ανάπτυξη... Ε τότε Ηλία μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος. Ουτε θεωρώ πως ήμουν προσβλητική σε κάτι, σε ποιο σημειο ένιωσες ότι σε προσβάλω δλδ; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:00 Ο ilias90 έγραψε: #387 10-09-23 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Ε τότε Ηλία μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος. Ουτε θεωρώ πως ήμουν προσβλητική σε κάτι, σε ποιο σημειο ένιωσες ότι σε προσβάλω δλδ; Click για ανάπτυξη... Καλά, δεν πληγώθηκαν και τα συναισθήματά μου, είπαμε Γενικό ήταν το σχόλιο, για το ότι μέμφεστε (δεν λέω μόνο για εσένα, και άλλοι έγραψαν αντίστοιχα) ανθρώπους που απλά δεν θέλουν στην τελική να πειραματιστούν, ενώ ζητάτε σεβασμό (και καλά κάνετε δηλαδή) για όσους θέλουν. Anyway, δεν υπάρχει θέμα. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:08 Η New member: #388 29-09-23 22:08 Αν μου άρεσε ένα κορίτσι και ανταποκρινόταν, ναι, το ίδιο όπως κι αν μου άρεσε ένα αγόρι και ανταποκρινόταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 First Προηγούμενη 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μια χαρά διαβάζω τι γράφετε/ται στο παρόν νήμα, δεν έβγαλα συμπέρασμα από ένα μεμονωμένο ποστ. Τέλος πάντων, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ υπερβάλω κάπου από αντίδραση σε αυτά που βλέπω. Καλό είναι να θες να σε σέβονται, να σέβεσαι κι εσύ, όμως. Click για ανάπτυξη... Ε τότε Ηλία μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος. Ουτε θεωρώ πως ήμουν προσβλητική σε κάτι, σε ποιο σημειο ένιωσες ότι σε προσβάλω δλδ;
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:00 Ο ilias90 έγραψε: #387 10-09-23 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Ε τότε Ηλία μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος. Ουτε θεωρώ πως ήμουν προσβλητική σε κάτι, σε ποιο σημειο ένιωσες ότι σε προσβάλω δλδ; Click για ανάπτυξη... Καλά, δεν πληγώθηκαν και τα συναισθήματά μου, είπαμε Γενικό ήταν το σχόλιο, για το ότι μέμφεστε (δεν λέω μόνο για εσένα, και άλλοι έγραψαν αντίστοιχα) ανθρώπους που απλά δεν θέλουν στην τελική να πειραματιστούν, ενώ ζητάτε σεβασμό (και καλά κάνετε δηλαδή) για όσους θέλουν. Anyway, δεν υπάρχει θέμα. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:08 Η New member: #388 29-09-23 22:08 Αν μου άρεσε ένα κορίτσι και ανταποκρινόταν, ναι, το ίδιο όπως κι αν μου άρεσε ένα αγόρι και ανταποκρινόταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 First Προηγούμενη 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 20 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Ε τότε Ηλία μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος. Ουτε θεωρώ πως ήμουν προσβλητική σε κάτι, σε ποιο σημειο ένιωσες ότι σε προσβάλω δλδ; Click για ανάπτυξη... Καλά, δεν πληγώθηκαν και τα συναισθήματά μου, είπαμε Γενικό ήταν το σχόλιο, για το ότι μέμφεστε (δεν λέω μόνο για εσένα, και άλλοι έγραψαν αντίστοιχα) ανθρώπους που απλά δεν θέλουν στην τελική να πειραματιστούν, ενώ ζητάτε σεβασμό (και καλά κάνετε δηλαδή) για όσους θέλουν. Anyway, δεν υπάρχει θέμα.
New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:08 Η New member: #388 29-09-23 22:08 Αν μου άρεσε ένα κορίτσι και ανταποκρινόταν, ναι, το ίδιο όπως κι αν μου άρεσε ένα αγόρι και ανταποκρινόταν.
Αν μου άρεσε ένα κορίτσι και ανταποκρινόταν, ναι, το ίδιο όπως κι αν μου άρεσε ένα αγόρι και ανταποκρινόταν.