Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.239 μηνύματα.

01-06-23

16:51
Μου φαίνεται -λέω εγω τώρα- ότι έχουμε προσεγγίσει το Ατράξιο (attraction) με το Μανιφεστέησιο (manifestation).
Γελάστε όσο θέλετε αλλά όταν μια κοτούλα από το κοτετσάκι μου γύρω στα 23-24 μου, βγήκε κρυφά και άταχτα με έναν άλλο καραφλοδαίμονα σπανομαρία κρυφά για "κιράσυ πφουτάκι", έκανα φόκους στα κβαντικά βαλντερόνια του Σύμπαντος και της πάτησε ο Μεγας Αρχιτέκτων του Γιούνιβερσε ασύρματα με wi-fi ax+++++ δεκαπέντε κράμπες στο στομάχι και την επόμενη μέρα με ρώταγε "με σκεφτόσουνα πολύ χτες; Γιατί έκανα τρεις φορές εμετό το πφουτάκι μου"
Μπουστουδγιάλου και μπουστουλυκουαποδωχάμου της είπα κι εγω σε άπταιστη Αττική "νε εγω στο έκανα μανιφεστ το ξερατό μετα απο προσευχές στον Κθούλου" και πήρε τη σάρκα της κι έφυγε.
Τελικά παντρεύτηκε έναν ασπροκρόταφο κάτι χρόνια μετά και τον κχερνάει πφουτάκια μέρα παρα μέρα ελπίζοντας κβαντικά να τον απαλλάξει από την περιουσία της μάνας του μια ώρα αρχύτερα.
Λοιπόν, μη μαλώνετε, ο καθένας το προσεγγίζει από άλλη πίστη και έχετε βάσιμα επιχειρήματα όλοι. Στην τελική δεν έχει νόημα να μαλώνετε μεταξύ σας γιατί....
ζείτε για να υπηρετείτε εμένα και την Αυτοκρατορία, πλεμπαίοι.
Γελάστε όσο θέλετε αλλά όταν μια κοτούλα από το κοτετσάκι μου γύρω στα 23-24 μου, βγήκε κρυφά και άταχτα με έναν άλλο καραφλοδαίμονα σπανομαρία κρυφά για "κιράσυ πφουτάκι", έκανα φόκους στα κβαντικά βαλντερόνια του Σύμπαντος και της πάτησε ο Μεγας Αρχιτέκτων του Γιούνιβερσε ασύρματα με wi-fi ax+++++ δεκαπέντε κράμπες στο στομάχι και την επόμενη μέρα με ρώταγε "με σκεφτόσουνα πολύ χτες; Γιατί έκανα τρεις φορές εμετό το πφουτάκι μου"
Μπουστουδγιάλου και μπουστουλυκουαποδωχάμου της είπα κι εγω σε άπταιστη Αττική "νε εγω στο έκανα μανιφεστ το ξερατό μετα απο προσευχές στον Κθούλου" και πήρε τη σάρκα της κι έφυγε.
Τελικά παντρεύτηκε έναν ασπροκρόταφο κάτι χρόνια μετά και τον κχερνάει πφουτάκια μέρα παρα μέρα ελπίζοντας κβαντικά να τον απαλλάξει από την περιουσία της μάνας του μια ώρα αρχύτερα.
Λοιπόν, μη μαλώνετε, ο καθένας το προσεγγίζει από άλλη πίστη και έχετε βάσιμα επιχειρήματα όλοι. Στην τελική δεν έχει νόημα να μαλώνετε μεταξύ σας γιατί....
ζείτε για να υπηρετείτε εμένα και την Αυτοκρατορία, πλεμπαίοι.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.860 μηνύματα.

01-06-23

16:58
Δεν παρέθεσες καν τις σκέψεις αυτές για να καταλάβω τουλάχιστον που συγκεκριμένα αναφέρεσαι. Έγραψες "μπούρδες". Οκ.Σε σκέψεις που έβγαλες προς τα έξω τοποθετήθηκα , όπως είναι και δικό μου δικαίωμα άλλωστε . Δεν μπήκα στο μυαλό σου και σου απαγόρευσα τι να φαντασιώνεσαι και τι όχι .

Μου θύμισες τον άλλο, τον Φωτάκο, είχε λυσσάξει ότι γράφω fake news. Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, εγώ γεγονότα παραθέτω, όχι εκεί, fake news, μέχρι που ήρθε και η άλλη η Πυργοδέσποινα Πουλ-Πουλ να συμφωνήσει στην ιδέα σε ένα ποστ μετά από 11 ολόκληρες μέρες!
Συγνώμη αλλά έχω ζήσει το e-steki σε ένδοξες εποχές και με ξενίζει η κατάντια.
Maria_Xagorari
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Τουριστικά. Έχει γράψει 325 μηνύματα.

01-06-23

17:14
Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε εδω μέσα, θα φάμε και μπινελίκι και μειώσεις, επειδή λεμε την γνώμη σας σε αυτονόητα πράγματα και κοινή λογική.
Ναι, ισχύει ο νόμος της έλξης, ο Δανεζης είναι ο νέος Νεύτωνας, happy?
Welcome to μεσαίωνα!
Ναι, ισχύει ο νόμος της έλξης, ο Δανεζης είναι ο νέος Νεύτωνας, happy?
Welcome to μεσαίωνα!

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.450 μηνύματα.

01-06-23

17:18
Τι να πρωτοπαραθέσει κανείς με τόσα ψυχεδελικα που έχουν ειπωθεί ; Οτι η ύλη δεν είναι ύλη αλλά είναι φως ; Οτι το φως συμπεριφέρεται ως σωματίδιο επειδή το παρατηρούμε ; Εκφράσεις όπως η "κβαντικότητα του DNA" ; Oτι το σχήμα του μορίου του DNA αλλάζει με το συναίσθημα ; Οτι η έλξη είναι πνευματική και όχι υλική ; Πως συνδέεται καν αυτό με την μετουσίωση κβαντικών πιθανοτήτων σε υλικά συμβάντα ; Καλά τα άλλα με της μνήμες και το σύμπαν δεν τα σχολιάζω καν . Γενικά ένα ακραίο συνοθύλευμα με έννοιες χωρίς κανένα νόημα .Δεν παρέθεσες καν τις σκέψεις αυτές για να καταλάβω τουλάχιστον που συγκεκριμένα αναφέρεσαι. Έγραψες "μπούρδες". Οκ.![]()
Δεν γνωρίζω τι έχει παιχτεί , συγγνώμη δεν μπορώ να αποδώσω δίκιο ή άδικο .Μου θυμίσες τον άλλο, τον Φωτάκο, είχε λυσσάξει ότι γράφω fake news. Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, εγώ γεγονότα παραθέτω, όχι εκεί, fake news, μέχρι που ήρθε και η άλλη η Πυργοδέσποινα Πουλ-Πουλ να συμφωνήσει στην ιδέα σε ένα ποστ μετά από 11 ολόκληρες μέρες!
Όπως το βιώνει κανείς τι να πω .Συγνώμη αλλά έχω ζήσει το e-steki σε ένδοξες εποχές και με ξενίζει η κατάντια.
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.

01-06-23

17:21
Μείνε στον προγραμματισμό και άσε εμάς να μην ξέρουμε να διαβάζουμεΒλέπω όμως ότι εσείς οι νέοι διακατέχεστε από ημιμάθεια και αλαζονεία, σε τέτοιο βαθμό που δεν ξέρετε να διαβάζετε
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.860 μηνύματα.

01-06-23

17:25
Ε καλά τώρα. Δεν διάβασες και χαρακτηρίζεις. Το παραθέτω ξανά σε όποιον θέλει να ασχοληθεί λίγο σοβαρά με το θέμα.Τι να πρωτοπαραθέσει κανείς με τόσα ψυχεδελικα που έχουν ειπωθεί ; Οτι η ύλη δεν είναι ύλη αλλά είναι φως ; Οτι το φως συμπεριφέρεται ως σωματίδιο επειδή το παρατηρούμε ; Εκφράσεις όπως η "κβαντικότητα του DNA" ; Oτι το σχήμα του μορίου του DNA αλλάζει με το συναίσθημα ; Οτι η έλξη είναι πνευματική και όχι υλική ; Πως συνδέεται καν αυτό με την μετουσίωση κβαντικών πιθανοτήτων σε υλικά συμβάντα ; Καλά τα άλλα με της μνήμες και το σύμπαν δεν τα σχολιάζω καν . Γενικά ένα ακραίο συνοθύλευμα με έννοιες χωρίς κανένα νόημα .
Η επιστημονική ερμηνεία του Νόμου της Έλξης
Σε αυτό το άρθρο, θα χρειαστεί σαν βάση, πριν από κάθε τι, να μιλήσουμε λίγο για κάποιες επιστημονικές έρευνες που διεξήχθησαν για να αποδειχθεί πως τα συναισθήματά μας, δημιουργούν και ελκύουν γεγονότα και καταστάσεις, οπότε και αποδεικνύεται η αλήθεια του Νόμου της Έλξης και επιστημονικά. Βέβαι

Κι εσύ μείνε στη μοναξιά σου και στους διαδικτιακούς σου φίλους.Μείνε στον προγραμματισμό και άσε εμάς να μην ξέρουμε να διαβάζουμε

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.450 μηνύματα.

01-06-23

17:26
Νταξ , να'σαι καλά φίλε μου , καλή συνέχεια .Ε καλά τώρα. Δεν διάβασες και χαρακτηρίζεις. Το παραθέτω ξανά σε όποιον θέλει να ασχοληθεί λίγο σοβαρά με το θέμα.
Η επιστημονική ερμηνεία του Νόμου της Έλξης
Σε αυτό το άρθρο, θα χρειαστεί σαν βάση, πριν από κάθε τι, να μιλήσουμε λίγο για κάποιες επιστημονικές έρευνες που διεξήχθησαν για να αποδειχθεί πως τα συναισθήματά μας, δημιουργούν και ελκύουν γεγονότα και καταστάσεις, οπότε και αποδεικνύεται η αλήθεια του Νόμου της Έλξης και επιστημονικά. Βέβαιkaramaneas.com
Maria_Xagorari
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Τουριστικά. Έχει γράψει 325 μηνύματα.

01-06-23

17:26
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ έχω πεθάνει σήμεραΤι να πρωτοπαραθέσει κανείς με τόσα ψυχεδελικα που έχουν ειπωθεί ; Οτι η ύλη δεν είναι ύλη αλλά είναι φως ; Οτι το φως συμπεριφέρεται ως σωματίδιο επειδή το παρατηρούμε ; Εκφράσεις όπως η "κβαντικότητα του DNA" ; Οτι η έλξη είναι πνευματική και όχι υλική ; Πως συνδέεται καν αυτό με την μετουσίωση κβαντικών πιθανοτήτων σε υλικά συμβάντα ; Καλά τα άλλα με της μνήμες και το σύμπαν δεν τα σχολιάζω καν . Γενικά ένα ακραίο συνοθύλευμα με έννοιες χωρίς κανένα νόημα .

Να σου πω την αλήθεια, την έκφραση "κβαντικότητα του DNA" την έχω συνδυάσει σχετικά με μια συζήτηση με φίλη μου που είναι τελειόφοιτος Βιολογικού στο ΕΚΠΑ, ότι μπορεί να συδιαστει η φυσικη με την Βιολογία, οπότε νομίζω ότι σε αυτό ίσως να ισχύει και κάτι γύρω από τον συνδιασμο ή την ένωση κβαντικής με dna, ίσως; Πολύ επιφυλακτικα το λεω, μήπως έχω κάνει λάθος πάνω στο θέμα.
Όπως και μια άλλη φίλη που έχω που είναι στο Φυσικό του ΕΚΠΑ, μου είπε ότι υπάρχει κλάδος την φυσικής που συσχετίζεται με την Ιατρικη (πυρηνική φυσικη, αν είμαι σωστή).
Οποτε και θεώρησα ότι θα υπήρχε κβαντικότητα του DNA, αλλά όχι Οτι κολλάει κάπου με το "Νόμο" της Έλξης (γελάει το σύμπαν)
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.

01-06-23

17:27
Ντάξει μηχανικός είμαι , θέλω να ταιριάζω στα στερεότυπα. Εσύ μείνε κομπλεξικόςΚι εσύ μείνε στη μοναξιά σου και στους διαδικτιακούς σου φίλους.![]()
parafernalia
Περιβόητο μέλος

01-06-23

17:29
Σιγά καλέ, θα σου στάξουν τα ζουμιά.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ έχω πεθάνει σήμερα![]()

Ευγενέστατη, ευχαριστώ.Ντάξει μηχανικός είμαι , θέλω να ταιριάζω στα στερεότυπα. Εσύ μείνε κομπλεξικός

Samael
Τιμώμενο Μέλος

01-06-23

17:33
Υπάρχει σύνδεση σαφώς , το DNA αποτελείται απο μόρια . Τα μόρια σχηματίζονται και συμπεριφέρονται όπως προβλέπει η κβαντική θεωρία . Πλέον έχει αναπτυχθεί ο κλάδος της κβαντικής βιολογίας . Αλλά πίστεψε με αυτός είναι legit κλάδος , αυτά που που λένε οι ακόλουθοι του Δανέζοι είναι φαντασία . Δεν ξέρουν βιολογία και δεν ξέρουν και κβαντική φυσική . Απλά τα πετάνε όλα μέσα για να φτιάχνουν όμορφα αφηγήματα και να κοροίδεύουν τον κόσμο διοργανώνοντας σεμινάρια και δήθεν courses πάνω σε ψευδοεπιστήμες . Ξέρεις πόσα λεφτά βγάζουν απο αυτά ; Δίνουν μέχρι και πτυχία και καλά ή πιστοποιητικά απο τέτοιες δήθεν "σχολές"ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ έχω πεθάνει σήμερα
Να σου πω την αλήθεια, την έκφραση "κβαντικότητα του DNA" την έχω συνδυάσει σχετικά με μια συζήτηση με φίλη μου που είναι τελειόφοιτος Βιολογικού στο ΕΚΠΑ, ότι μπορεί να συδιαστει η φυσικη με την Βιολογία, οπότε νομίζω ότι σε αυτό ίσως να ισχύει και κάτι γύρω από τον συνδιασμο ή την ένωση κβαντικής με dna, ίσως; Πολύ επιφυλακτικα το λεω, μήπως έχω κάνει λάθος πάνω στο θέμα.

Ναι υπάρχει . Τεράστιος κλάδος με πολύ μεγάλη σημασία και συνεισφορά στην ανθρωπότητα . Όλος ο σύγχρονος ιατροδιαγνωστικός εξοπλισμός βασίζεται στην εξέλιξη της κβαντικής θεωρίας και του ηλεκτρομαγνητισμού αλλά και άλλων κλάδων όπως η ακουστική ( και φυσικά των μαθηματικών και των υπολογιστών ) . Όπως είπα έχουν πάρει αληθή γεγονότα και τα έχουν μπουρδουκλώσει με δικές τους ιδέες . Για αυτό φαίνονται αληθοφανή .Όπως και μια άλλη φίλη που έχω που είναι στο Φυσικό του ΕΚΠΑ, μου είπε ότι υπάρχει κλάδος την φυσικής που συσχετίζεται με την Ιατρικη (πυρηνική φυσικη, αν είμαι σωστή).
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος

01-06-23

17:34
Μπορούσα και χειρότερα , να 'σαι καλάΕυγενέστατη, ευχαριστώ.![]()
Guest 749981
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

02-06-23

23:01
Μια θεωρία συνωμοσίας που τη βλέπω συχνά στο διαδίκτυο, αν και λίγο παλιά, είναι το Pizzagate. Έχει μεγάλο κύμα υποστηρικτών και επηρεάζει ψηφοφόρους - εκλογικές διαδικασίες.
Μια ερώτηση πάνω στο θέμα που είχε γίνει στον Trump - του ζητήθηκε να καταδικάσει την όλη συνωμοσία:
Μια ερώτηση πάνω στο θέμα που είχε γίνει στον Trump - του ζητήθηκε να καταδικάσει την όλη συνωμοσία:
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα.

03-06-23

10:20
Καλά τα λες μαν, αλλά μην αφήνεις κενό πριν από τα σημεία στίξης.Υπάρχει σύνδεση σαφώς , το DNA αποτελείται απο μόρια . Τα μόρια σχηματίζονται και συμπεριφέρονται όπως προβλέπει η κβαντική θεωρία . Πλέον έχει αναπτυχθεί ο κλάδος της κβαντικής βιολογίας . Αλλά πίστεψε με αυτός είναι legit κλάδος , αυτά που που λένε οι ακόλουθοι του Δανέζοι είναι φαντασία . Δεν ξέρουν βιολογία και δεν ξέρουν και κβαντική φυσική . Απλά τα πετάνε όλα μέσα για να φτιάχνουν όμορφα αφηγήματα και να κοροίδεύουν τον κόσμο διοργανώνοντας σεμινάρια και δήθεν courses πάνω σε ψευδοεπιστήμες . Ξέρεις πόσα λεφτά βγάζουν απο αυτά ; Δίνουν μέχρι και πτυχία και καλά ή πιστοποιητικά απο τέτοιες δήθεν "σχολές"
Ναι υπάρχει . Τεράστιος κλάδος με πολύ μεγάλη σημασία και συνεισφορά στην ανθρωπότητα . Όλος ο σύγχρονος ιατροδιαγνωστικός εξοπλισμός βασίζεται στην εξέλιξη της κβαντικής θεωρίας και του ηλεκτρομαγνητισμού αλλά και άλλων κλάδων όπως η ακουστική ( και φυσικά των μαθηματικών και των υπολογιστών ) . Όπως είπα έχουν πάρει αληθή γεγονότα και τα έχουν μπουρδουκλώσει με δικές τους ιδέες . Για αυτό φαίνονται αληθοφανή .
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.080 μηνύματα.

03-06-23

17:10

If the Government Has UFO Crash Materials, It’s Time to Reveal Them
The benefits to humanity outweigh the fear of discovering we’re not alone in the universe.

Πιστεύω όλοι ξέρετε ποιος είναι ο Christopher Mellon και ο Luis Elizondo ετσι;
Αν όχι, είναι επιτακτικό να το μάθετε, ψάξτε το
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.080 μηνύματα.
chester20080
Επιφανές μέλος

05-06-23

18:13

Intelligence Officials Say U.S. Has Retrieved Craft of Non-Human Origin
In a Debrief exclusive, Ralph Blumenthal and Leslie Kean report that a former intelligence official turned whistleblower has told Congress and the IG that the U.S. has retrieved craft of non-human origin.

ιστορικη στιγμη σημερα! φρέσκο φρέσκο, για να δούμε.. μηπως δεν προκειται πλεον για μια θεωρια συνωμοσιας αλλά για γεγονος και πραγματικοτητα????
εχει βουηξει το twitter
λέτε φέτος το 2023 να γίνει το disclosure?
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.239 μηνύματα.

05-06-23

19:11
Αχ ωραία, έζησα οικονομική κρίση, τωρα οι εξωγήινοι λείπουν και ένας Γ' ΠΠ και έκλεισα σαν άντρας.

05-06-23

22:58
Τα πρακτικά που αυτοί θέλουν να παρουσιάσουνΘα σας αναφέρω μόνον ότι τα πρακτικά της Λέσχης Bilderberg, είναι ανοιχτά για οποιονδήποτε το ζητήσει.
chester20080
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 208 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ROM32
- johnsala
- chester20080
- Paragontas7000
- charmander
- touvlo
- Giorgkalo
- Scandal
- Wonderkid
- camil
- Scarlet Fox
- taketrance
- Memetchi
- Jack of Spades
- Joji
- Entropy24
- Hased Babis
- fourkaki
- J.Cameron
- American Economist
- Reader
- AggelikiGr
- A350
- bibliofagos
- Kate1914
- Unboxholics
- Fernando_A
- Sosstoss
- Debugging_Demon
- Teo95
- Jim175
- jj!
- iren
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- fmarulezkd
- Luludaki
- phleidhs
- Ωρορα
- sixsixtysix
- physicscrazy
- rafaela11
- giannhs2001
- suaimhneas
- Γιώτα Γιαννακού
- marww
- Alessandra Eliza
- Βασιλης1234
- Δροσουλίτης
- synthnightingale
- lindev
- Tasos95
- Τodoroki
- iiTzArismaltor_
- User2350
- hirasawayui
- Γάκης
- mel<3
- kalhkardia
- Maria_Xagorari
- ggl
- Esperos1
- ΘανάσοςG4
- Kostas_Athens
- Helen06
- Christos1971
- tsiobieman
- ESTELLA
- xristarac
- Στεφανος56
- kajamix
- louminis
- Mexicanos
- Αλύτρωτος
- parrot/παπαγάλος
- Appolon
- layzharry90
- Ole Gunnar Solskjaer
- CiNeFiL
- harry akritas
- globglogabgalab
- ag97
- Mhtrogoal
- RudiCaconi
- Νηματολάγνος
- Γατόπαρδος.
- Meow
- Πύρος
- nucomer
- Εχέμυθη
- grtt
- Libertus
- uni77
- SlimShady
- Βλα
- Μάρκος Βασίλης
- Ryuzaki
- Viedo
- Maraki4you
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Unseen skygge
- γιω99
- Ravenclau
- Μαυρίκιος
- Pipitsa
- Έμμα
- T C
- Rene2004
- itisjustme
- Alma Libre
- Στελλα00
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.