amarelia
Επιφανές μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.008 μηνύματα.

Κι εγώ τωρα που ξεκίνησα αυστηρή διατροφή σκεφτόμουν να το κάνω απλά το 6ωρο μου φαίνεται απελπιστικό. Σε 8ωρο με βλέπω.Η κετονογέννεση ξεκινάει στις 14 με 16 ώρες όταν μπει ο οργανισμός σε survival mode. Θέλω να δουλέψει ένα 2ωρο για να είμαι σίγουρος, προτιμώ 18ωρο αφαγία και 6ωρο παράθυρο φαγητού. Ζορίζομαι λίγο το πρωί 10 με 12, πίνω νερό για να ξεχνιέμαι, κάνω λίγη γυμναστική με βάρη όποτε δουλεύω απ' το σπίτι.
Δεν είναι τόσο δύσκολο, ξεκίνησα ένα μήνα με διατροφή πρώτα. Έκοψα λιπαρά, τυριά τελείως (πλην cottage), γλυκά καθόλου, μείωσα το άμυλο και τα σιτάρια, έκοψα τα φαγητά απ' έξω, κλπ. Αυτό το μήνα ξεκίνησα με το 18ωρο αφαγία και το παράθυρο φαγητού. Τη μεγάλη διαφορά στο σώμα μου τη βλέπω τώρα. Από μπυροκοιλίτσα έχω γίνει πλάκα και συνεχίζω. Σε κανένα μήνα από τώρα θα τρώω και λίγο τυρί να παίρνω και κάποια λιπαρά για συντήρηση.
Λένε πως αν μπορέσεις να εφαρμόσεις αυτή τη δίαιτα για ένα 6μηνο, ανανεώνονται τόσο πολύ τα κύτταρά σου που φτιάχνει μέχρι και το δέρμα. Είναι μια μορφή ακτιβισμού και αυτή και επένδυση συγχρόνως. Η καλή υγεία είναι το Α και Ω, τα υπόλοιπα τα βρίσκεις στην πορεία.
Καλό κουράγιο, αφού είδες τέτοια αποτελέσματα θα είσαι και πολύ motivated να το συνεχίσεις.
Ελπίζω μετά να μη μας πιάσει μανία και γαμηθούμε στο φαί
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.593 μηνύματα.

εσένα σε έχω στη φαντασία μου, από αδύνατη ως κοκαλιάραΚι εγώ τωρα που ξεκίνησα αυστηρή διατροφή σκεφτόμουν να το κάνω απλά το 6ωρο μου φαίνεται απελπιστικό. Σε 8ωρο με βλέπω.
Καλό κουράγιο, αφού είδες τέτοια αποτελέσματα θα είσαι και πολύ motivated να το συνεχίσεις.
Ελπίζω μετά να μη μας πιάσει μανία και γαμηθούμε στο φαί

Πάντως φρόντισε να έχεις κάτι διαιτητικό στην εργασία σου. Εμένα αν γουργουρά η κοιλιά, μπλοκάρει το μυαλό.
Ο ήμισης απ την άλλη, πίνει έναν καφέ σκέτο το πρωί, τρώει ένα γιαουρτάκι το μεσημέρι και δουλεύει από τις 8.30 ως τις 18.30 κάθε μέρα! Τρώει βέβαια το βράδυ, αλλά 10 ώρες δουλειά, πώς τις βγάζει;
amarelia
Επιφανές μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.008 μηνύματα.

Γιατι ρε πούστη δίνω τέτοια εντύπωση;εσένα σε έχω στη φαντασία μου, από αδύνατη ως κοκαλιάρα. Επειδή εργάζεσαι πολλές ώρες και με πάθος, έχω τη θεωρία, πως άνθρωποι που εργάζονται πολύ, κακοτρώνε, έχουν άγχος και κιλά δε βάζουν. Επίσης λόγω της δυναμικότητας και νευρικότητάς σου, πίστευα πως <<δε βάζεις κρέας>>.

Καμία σχέση τούβλο, δεν είμαι κοκαλιάρα και τρώω αρκετά καλά. Κάνω πολλά χρόνια γυμναστική επίσης.
Και δεν εργάζομαι πολύ επειδή σιχτιρίζω την εργασία μέρα νύχτα, βαράω την κάρτα μου και στις 8 ώρες +1’ γίνομαι καπνός.

Παράθυρο φαγητού 12:00 - 18:00 και τίποτα άλλο. 18 ώρες αφαγία, μόνο υγρά χωρίς θερμίδες (νερό, σκέτος καφές, πράσινο τσάι).
Υψηλότερος κίνδυνος για καρδιαγγειακές παθήσεις
Τώρα, η πρώτη μεγάλης κλίμακας μελέτη του είδους της σηματοδοτεί ένα πιο σοβαρό προειδοποιητικό σήμα. Οι ερευνητές, αναλύοντας δεδομένα από περισσότερους από 19.000 ενήλικες, διαπίστωσαν ότι όσοι περιορίζονταν να τρώνε λιγότερο από οκτώ ώρες την ημέρα αντιμετώπιζαν 135% υψηλότερο κίνδυνο θανάτου από καρδιαγγειακές παθήσεις, προβλήματα με την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία, σε σύγκριση με άτομα που έτρωγαν για 12-14 ώρες.

Διαλειμματική νηστεία: Οφέλη αλλά και κίνδυνοι για την υγεία της καρδιάς
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Η διαλειμματική νηστεία έχει γίνει η διατροφική τάση της δεκαετίας. Υπόσχεται να «χακάρει» τη βιολογία χωρίς την κοπιαστική διαδικασία του

glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.171 μηνύματα.

Σε σχέση με την αφαγία να πω πως είναι και θέμα εξάσκησης . Την πρώτη φορά τον Απρίλιο που έκανα 24 ώρη αποχή από φαγητό δυσκολεύτηκα αρκετά σε επίπεδο σωματικό και ψυχολογικό. Όσες φορές το επανέλαβα έκτοτε δεν ήταν ποτέ ξανά το ίδιο στρεσογονο. Ίσα ίσα που με μια δυο μέρες νιώθεις και μια διαύγεια περίεργη συν μία υπέροχη κενότητα.
Εχω εξ ασκήσει πια τον οργανισμό να αντέχει μεγάλα διαστήματα αφαγιας μέσα στη μέρα στα πλαισια διαλλειματικης.
Πλεονέκτημα η διαφορά στη ζυγαριά και η αίσθηση ευεξίας.
Εχω εξ ασκήσει πια τον οργανισμό να αντέχει μεγάλα διαστήματα αφαγιας μέσα στη μέρα στα πλαισια διαλλειματικης.
Πλεονέκτημα η διαφορά στη ζυγαριά και η αίσθηση ευεξίας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Scandal
- taketrance
- rafaela11
- Kate1914
- touvlo
- teacher_40
- charmander
- Unboxholics
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew