Εδώ κάνουμε δίαιτα!

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
το πρόβλημα είναι αλλού.
Δεν το ξέρουμε αυτό κ όπως είπα είναι επικίνδυνο να γίνονται "διαγνώσεις " από μη ειδικούς ! Εάν η διατροφή της είναι σκέτο μαρούλι με βραστό κοτόπουλο τότε πολυ λογικό να πέφτει με τα μούτρα όταν τελειώνει όλο αυτό το μαρτύριο ! Δεν μας είπε τι τρώει ...
Οι περισσότεροι άνθρωποι που υπερκαταναλώνουν τροφή σε κρίσεις υπερφαγιας την αντιμετωπίζουν ως υποκατάστατο ανακούφισης συναισθηματικής
Δεν γνωρίζουμε εάν η υπερφαγία της είναι συναισθηματική ή εάν απλά πέφτει με τα μούτρα μετά από ελλειπή, αγευστα κ μονότονα γεύματα .
Το μέτρο είναι πιο δύσκολο να το κρατήσεις. Να φας ένα κομματάκι σοκολάτα και όχι όλη τη σοκολάτα. Ένα κομματάκι πίτσα και όχι όλη την πίτσα. Αν ζεις μόνος και το ψυγείο έχει μόνο καρότα και μήλα, μου φαίνεται πιο εύκολο από το να έχεις παντού τριγύρω μελομακάρονα και να πεις θα φάω μόνο ένα .
Ισχύει !

Rahbi93

Νεοφερμένο μέλος

Η Rahbi93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Οι διατροφές που έχω κάνει, εκτός από μίας περίπτωσης που είχε τη συνθήκη κοτόπουλο - σαλάτα, ήταν με διατροφολόγους και κατά 90% επέλεγα εγώ τι θέλω να έχει η εβδομάδα μου.

Όταν κάνω διατροφή ούτε πεινάω, ψυχολογικά νιώθω πολύ καλύτερα αλλά κάπου ξεφεύγει και μετά η μία ατασθαλία φέρνει την άλλη και μετά κατηφόρα..

Και ενώ κάνεις δύο μήνες να χάσεις 5 κιλά, τα ξαναπαίρνεις στο μισό χρόνο.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Βασικά με τα κιλά, έχω δει σε μενα 2 πράγματα, δεν ξερω αν βοηθησουν κι άλλους:

1. Ότι πάρεις σε μια βδομαδα, θες 3 για να επανέλθεις
2. Ότι πάρεις ή χάσεις, εμφανίζεται στη ζυγαριά μετα απο μια εβδομάδα, στο μεθεπόμενο ζύγισμα δηλαδή.

Guest 881237

Επισκέπτης

Rahbi93

Νεοφερμένο μέλος

Η Rahbi93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
@Ion. Τι να πω, δικαιολογίες; Εύκολο 😋
  • Γιατί έρχεται μια εβδομάδα διακοπών πχ και όταν λέω εντάξει την επόμενη εβδομάδα θα ξαναρχίσω, την επόμενη εβδομάδα δεν έχω καθόλου όρεξη.
  • Γιατί δεν έχω αγοράσει όσα πρέπει και θα πω, θα πάω αν είναι αύριο
  • Γιατί θα μου πει το αγόρι, να παραγγείλουμε σήμερα;
  • Γιατί θα πω " έλα αφού σκατά τα έχεις κάνει, φάε παραπάνω μια ακόμη μέρα.."

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

Guest 881237

Επισκέπτης

Γιατί έρχεται μια εβδομάδα διακοπών πχ και όταν λέω εντάξει την επόμενη εβδομάδα θα ξαναρχίσω, την επόμενη εβδομάδα δεν έχω καθόλου όρεξη.
Δεν έχουμε κάθε εβδομάδα διακοπές.
Γιατί δεν έχω αγοράσει όσα πρέπει και θα πω, θα πάω αν είναι αύριο
Είμαι σίγουρη ότι ήδη έχεις πράγματα στην κουζίνα σου που μπορείς να αξιοποιήσεις.
Γιατί θα μου πει το αγόρι, να παραγγείλουμε σήμερα;
Ε όταν παραγγέλνετε μια φορά την εβδομάδα πάρε ... Κάθε μέρα παραγγέλνετε όμως; Δεν νομίζω ....
Γιατί θα πω " έλα αφού σκατά τα έχεις κάνει, φάε παραπάνω μια ακόμη μέρα.."
Μια ακόμα μέρα μέχρι πότε όμως;

Μην τα έχεις σαν κουτάκια στο μυαλό σου . Φταίει ο τρόπος που σκέφτεσαι, για αυτό και είπα μην βιάζεστε να βγάλετε το συμπέρασμα ότι έχει διατροφική διαταραχή.

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.291 μηνύματα.
  • Γιατί έρχεται μια εβδομάδα διακοπών πχ και όταν λέω εντάξει την επόμενη εβδομάδα θα ξαναρχίσω, την επόμενη εβδομάδα δεν έχω καθόλου όρεξη.
Αν παρατήσεις τις διατροφές και καθιερώσεις ότι μπορείς να κόψεις τύπου μια πατάτα λιγότερο, ένα λαχανικό περισσότερο ; και ατασθαλίες να κάνεις να μένουν στο γεύμα, για να μη χάνεται και όλη η όρεξη σου και ''από Δευτέρα δίαιτα'' που λεμε..

Γιατί και οι διατροφές ''το πρωί ένα γιαούρτι, το βράδυ ένα φρούτο '' κουραστικές είναι , δεν είναι και για πάντα. Ενισχύουν και μια εμμονή κατά βάθος να κρέμεσαι πάνω από ένα ψυγείο για το τι θα φας.

Guest 881237

Επισκέπτης

Γιατί και οι διατροφές ''το πρωί ένα γιαούρτι, το βράδυ ένα φρούτο '' κουραστικές είναι , δεν είναι και για πάντα. Ενισχύουν και μια εμμονή κατά βάθος να κρέμεσαι πάνω από ένα ψυγείο για το τι θα φας.
Αυτο ακριβώς

Rahbi93

Νεοφερμένο μέλος

Απο τη μία πάω να γράψω ότι θα δοκιμάσω ξανά από την άλλη θέλω να γράψω ότι δε θα έχει αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά..

Ψυχολογική δύναμη θέλει και συνέπεια που δεν έχω

Guest 881237

Επισκέπτης

Απο τη μία πάω να γράψω ότι θα δοκιμάσω ξανά από την άλλη θέλω να γράψω ότι δε θα έχει αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά..

Ψυχολογική δύναμη θέλει και συνέπεια που δεν έχω
Πόσα κιλά θέλεις να χάσεις ?

Rahbi93

Νεοφερμένο μέλος

Ιδανικά ιδανικά 25.
Αλλά και με τα 20 πιστεύω είμαι εντάξει.

Guest 881237

Επισκέπτης

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.
Στην εγκυμοσύνη μου είχε δώσει ένα τιπ ο γυναικολόγος, απλούστατο, που το τηρώ ακόμα: Θα τρως μέχρι να χορτάσεις φαγητό. Άντε και ένα γλυκάκι μικρό ως επιδόρπιο. Αν βγεις με παρέα, ή για κάποιο λόγο φας παραπάνω, δε θα σε πιάσει άγχος ή πανικός. Σε όλους μπορεί να συμβεί. Απλά την επόμενη μέρα θα φας λιγότερο.
Αυτό το κάνω εδώ και 28 χρόνια και κάθε χειμώνα βάζω 2 κιλά (κρύο, μάλλο χρειάζομαι λίπος) και κάθε άνοιξη τα χάνω. Και φορώ το ίδιο νούμερο ρούχων 28 χρόνια, ε, λίγο έχουν στενέψει κάποια φερμουάρ, δε βαριέσαι.
Πρόσεξε, όχι τη μεθεπόμενη το λιγότερο φαγητό, αλλά την αμέσως επόμενη

Guest 881237

Επισκέπτης

Στην εγκυμοσύνη μου είχε δώσει ένα τιπ ο γυναικολόγος, απλούστατο, που το τηρώ ακόμα: Θα τρως μέχρι να χορτάσεις φαγητό. Άντε και ένα γλυκάκι μικρό ως επιδόρπιο. Αν βγεις με παρέα, ή για κάποιο λόγο φας παραπάνω, δε θα σε πιάσει άγχος ή πανικός. Σε όλους μπορεί να συμβεί. Απλά την επόμενη μέρα θα φας λιγότερο.
Αυτό το κάνω εδώ και 28 χρόνια και κάθε χειμώνα βάζω 2 κιλά (κρύο, μάλλο χρειάζομαι λίπος) και κάθε άνοιξη τα χάνω. Και φορώ το ίδιο νούμερο ρούχων 28 χρόνια, ε, λίγο έχουν στενέψει κάποια φερμουάρ, δε βαριέσαι.
Πρόσεξε, όχι τη μεθεπόμενη το λιγότερο φαγητό, αλλά την αμέσως επόμενη
Σωστό, κι εγώ αυτό κάνω αν και θέλει πάρα πολύ προσοχή γιατί ήδη φαίνεται να μην έχει υγιή σχέση με το φαγητό. Οταν λέμε λίγο λιγότερο δεν εννοούμε να μην φας καθόλου ή να φας δύο φρυγανιές όλη μέρα , μην το βλέπεις σαν "τιμωρία" δηλαδή ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια