Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:42 Ο Valder έγραψε: #61 25-01-24 00:42 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να ένας τρόπος γνωριμία ς . Τι κάρτες επαγγελματικές και βλακείες. Βγάζεις για πώληση αντικείμενα και ένα σωρό υποψήφιοι/ες Click για ανάπτυξη... Πω πω ρε συ με αυτες τις κριντζογκόμενες που γνωρίζουν τον Μιστερ Μπιγκ στο ΑΤΜ και τους δινει μια επαγγελματικη καρτα ο επαγγελματιας τραβηχτής Ευρω απο το ΑΤΜ με χρυσα γραμμενα φθορίζοντα απο πένα Πελικαν με 18 καράτια, επαγγελματικα γραμμενη κι αυτη, επαγγελματικο φλερτ απο επαγγελματια επαγγελματητή. Οχι βαιμπερ, οχι σναπτσατ, οχι κινητο. Επαγγελματικη καρτα με φωνη Γιαγκου Δράκου και μασελάκι 20ετιας με 68 σφραγισματα. Βίρνα θες μια επαγγελματικη καρτα να ηδονισθεις; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:45 Η Εριφύλη έγραψε: #62 25-01-24 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: μασελάκι 20ετιας με 68 σφραγισματα Click για ανάπτυξη... Ι Ο Υ αφού ξέρετε το πρόβλημα μου με την καθαριότητα γιατί μου δημιουργείτε ναυτία βραδιάτικα; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:45 Η glayki έγραψε: #63 25-01-24 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Το κινητά κι το δίνω αν προκυψει προβλημα επειδή είπε η Χριστίνα ότι είμαι ραντομ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιανουαρίου 2024 Τυχερά είναι αυτά Δεν τα προγραμματιζεις. Click για ανάπτυξη... Το καλοκαίρι ανέλαβα να πουλήσω μέσω marketplace όλη την οικοσυσκευη και τα έπιπλα μιας φίλης.. Δε φαντάζεσαι το πλήθος ενδιαφέρομενων.. Χαμός.. Κάποιοι ήθελαν γνωριμία.. Άλλο που δεν ενδιαφερομουν Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Η Εριφύλη έγραψε: #64 25-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Κάποιοι ήθελαν γνωριμία.. Click για ανάπτυξη... Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:49 Ο Πάνθηρας!: #65 25-01-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ρε φίλε είσαι ράντομ πως να το κάνουμε; Και κινητό να δώσεις πάλι random θα είσαι. Δεν εχει το μαραφέτι σου την ίδια αξιοπιστία με του μαγαζιού που είναι του κουτιού. Δεν είναι προσωπικό κι εγώ να το δινα random θα ήμουν. Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να σε πικρανω αλλά άμα τυχει κάτι στη συσκευή σου και από κατάστημα να την έχεις παρει αν δεν έχεις πληρωσει επέκταση εγγυησης θα σου πουν πάτε στο κατασκευαστή... Εκτός και αν γουστάρεις να τσακώνεσαι με τους πωλητές στο Κωτσοβολο που στο τέλος θα καταλήξετε στο " Δυστυχώς δεν μπορουμε να σας κανουμε τίποτα άλλο " Εδώ πουλαγαν ένα πατινι στη Μεταμόρφωση που είχαν οι ρόδες καφέ χώματα άρα ήταν χρησιμοποιημενο Αλλά εντάξει αν κόλλησες στη ραντομ θεωρία που λες μην στη χαλασω... Έτσι ει αι αν έτσι νομίζετε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:52 Η glayki έγραψε: #66 25-01-24 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Click για ανάπτυξη... Στο Instagram εύκολα θα βρεις νεανικό κοινό που να ενδιαφέρεται Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:52 Ο Valder έγραψε: #67 25-01-24 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Click για ανάπτυξη... Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:53 Η glayki έγραψε: #68 25-01-24 00:53 Εγώ στο marketplace μέχρι και εντομολόγιο έχω πουλήσει. Προθήκη με έντομα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Η Εριφύλη έγραψε: #69 25-01-24 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #70 25-01-24 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... E νταξει μπορεί να μη θέλει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:59 Ο Valder έγραψε: #71 25-01-24 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Click για ανάπτυξη... Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:00 Η Εριφύλη έγραψε: #72 25-01-24 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Click για ανάπτυξη... καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:01 Η amarelia έγραψε: #73 25-01-24 01:01 Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:02 Η Εριφύλη έγραψε: #74 25-01-24 01:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Click για ανάπτυξη... Tι είμαι, η Τούνη; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:09 Ο Valder έγραψε: #75 25-01-24 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, το δοκιμασα τωρα και μου εβγαλε στην καρτελα "For you" απο ρουχα μεχρι άλλα κι άλλα. Ευχαριστώ πολύ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 09:15 Η Himela έγραψε: #76 25-01-24 09:15 Ένα βράδυ έλειψα και μου το κάνατε Μεγάλο Παζάρι. Μόνο ο Μικρούτσικος και ο Ζονγκ λείπουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη charmander rafaela11 fourkaki Alessandra Eliza taketrance Scandal afantos Ωρορα fmarulezkd Angelikaaa A350 touvlo ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να ένας τρόπος γνωριμία ς . Τι κάρτες επαγγελματικές και βλακείες. Βγάζεις για πώληση αντικείμενα και ένα σωρό υποψήφιοι/ες Click για ανάπτυξη... Πω πω ρε συ με αυτες τις κριντζογκόμενες που γνωρίζουν τον Μιστερ Μπιγκ στο ΑΤΜ και τους δινει μια επαγγελματικη καρτα ο επαγγελματιας τραβηχτής Ευρω απο το ΑΤΜ με χρυσα γραμμενα φθορίζοντα απο πένα Πελικαν με 18 καράτια, επαγγελματικα γραμμενη κι αυτη, επαγγελματικο φλερτ απο επαγγελματια επαγγελματητή. Οχι βαιμπερ, οχι σναπτσατ, οχι κινητο. Επαγγελματικη καρτα με φωνη Γιαγκου Δράκου και μασελάκι 20ετιας με 68 σφραγισματα. Βίρνα θες μια επαγγελματικη καρτα να ηδονισθεις;
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:45 Η Εριφύλη έγραψε: #62 25-01-24 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: μασελάκι 20ετιας με 68 σφραγισματα Click για ανάπτυξη... Ι Ο Υ αφού ξέρετε το πρόβλημα μου με την καθαριότητα γιατί μου δημιουργείτε ναυτία βραδιάτικα; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:45 Η glayki έγραψε: #63 25-01-24 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Το κινητά κι το δίνω αν προκυψει προβλημα επειδή είπε η Χριστίνα ότι είμαι ραντομ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιανουαρίου 2024 Τυχερά είναι αυτά Δεν τα προγραμματιζεις. Click για ανάπτυξη... Το καλοκαίρι ανέλαβα να πουλήσω μέσω marketplace όλη την οικοσυσκευη και τα έπιπλα μιας φίλης.. Δε φαντάζεσαι το πλήθος ενδιαφέρομενων.. Χαμός.. Κάποιοι ήθελαν γνωριμία.. Άλλο που δεν ενδιαφερομουν Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Η Εριφύλη έγραψε: #64 25-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Κάποιοι ήθελαν γνωριμία.. Click για ανάπτυξη... Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:49 Ο Πάνθηρας!: #65 25-01-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ρε φίλε είσαι ράντομ πως να το κάνουμε; Και κινητό να δώσεις πάλι random θα είσαι. Δεν εχει το μαραφέτι σου την ίδια αξιοπιστία με του μαγαζιού που είναι του κουτιού. Δεν είναι προσωπικό κι εγώ να το δινα random θα ήμουν. Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να σε πικρανω αλλά άμα τυχει κάτι στη συσκευή σου και από κατάστημα να την έχεις παρει αν δεν έχεις πληρωσει επέκταση εγγυησης θα σου πουν πάτε στο κατασκευαστή... Εκτός και αν γουστάρεις να τσακώνεσαι με τους πωλητές στο Κωτσοβολο που στο τέλος θα καταλήξετε στο " Δυστυχώς δεν μπορουμε να σας κανουμε τίποτα άλλο " Εδώ πουλαγαν ένα πατινι στη Μεταμόρφωση που είχαν οι ρόδες καφέ χώματα άρα ήταν χρησιμοποιημενο Αλλά εντάξει αν κόλλησες στη ραντομ θεωρία που λες μην στη χαλασω... Έτσι ει αι αν έτσι νομίζετε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:52 Η glayki έγραψε: #66 25-01-24 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Click για ανάπτυξη... Στο Instagram εύκολα θα βρεις νεανικό κοινό που να ενδιαφέρεται Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:52 Ο Valder έγραψε: #67 25-01-24 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Click για ανάπτυξη... Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:53 Η glayki έγραψε: #68 25-01-24 00:53 Εγώ στο marketplace μέχρι και εντομολόγιο έχω πουλήσει. Προθήκη με έντομα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Η Εριφύλη έγραψε: #69 25-01-24 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #70 25-01-24 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... E νταξει μπορεί να μη θέλει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:59 Ο Valder έγραψε: #71 25-01-24 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Click για ανάπτυξη... Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:00 Η Εριφύλη έγραψε: #72 25-01-24 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Click για ανάπτυξη... καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:01 Η amarelia έγραψε: #73 25-01-24 01:01 Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:02 Η Εριφύλη έγραψε: #74 25-01-24 01:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Click για ανάπτυξη... Tι είμαι, η Τούνη; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:09 Ο Valder έγραψε: #75 25-01-24 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, το δοκιμασα τωρα και μου εβγαλε στην καρτελα "For you" απο ρουχα μεχρι άλλα κι άλλα. Ευχαριστώ πολύ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 09:15 Η Himela έγραψε: #76 25-01-24 09:15 Ένα βράδυ έλειψα και μου το κάνατε Μεγάλο Παζάρι. Μόνο ο Μικρούτσικος και ο Ζονγκ λείπουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη charmander rafaela11 fourkaki Alessandra Eliza taketrance Scandal afantos Ωρορα fmarulezkd Angelikaaa A350 touvlo ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: μασελάκι 20ετιας με 68 σφραγισματα Click για ανάπτυξη... Ι Ο Υ αφού ξέρετε το πρόβλημα μου με την καθαριότητα γιατί μου δημιουργείτε ναυτία βραδιάτικα;
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:45 Η glayki έγραψε: #63 25-01-24 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Το κινητά κι το δίνω αν προκυψει προβλημα επειδή είπε η Χριστίνα ότι είμαι ραντομ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιανουαρίου 2024 Τυχερά είναι αυτά Δεν τα προγραμματιζεις. Click για ανάπτυξη... Το καλοκαίρι ανέλαβα να πουλήσω μέσω marketplace όλη την οικοσυσκευη και τα έπιπλα μιας φίλης.. Δε φαντάζεσαι το πλήθος ενδιαφέρομενων.. Χαμός.. Κάποιοι ήθελαν γνωριμία.. Άλλο που δεν ενδιαφερομουν Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Η Εριφύλη έγραψε: #64 25-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Κάποιοι ήθελαν γνωριμία.. Click για ανάπτυξη... Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:49 Ο Πάνθηρας!: #65 25-01-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ρε φίλε είσαι ράντομ πως να το κάνουμε; Και κινητό να δώσεις πάλι random θα είσαι. Δεν εχει το μαραφέτι σου την ίδια αξιοπιστία με του μαγαζιού που είναι του κουτιού. Δεν είναι προσωπικό κι εγώ να το δινα random θα ήμουν. Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να σε πικρανω αλλά άμα τυχει κάτι στη συσκευή σου και από κατάστημα να την έχεις παρει αν δεν έχεις πληρωσει επέκταση εγγυησης θα σου πουν πάτε στο κατασκευαστή... Εκτός και αν γουστάρεις να τσακώνεσαι με τους πωλητές στο Κωτσοβολο που στο τέλος θα καταλήξετε στο " Δυστυχώς δεν μπορουμε να σας κανουμε τίποτα άλλο " Εδώ πουλαγαν ένα πατινι στη Μεταμόρφωση που είχαν οι ρόδες καφέ χώματα άρα ήταν χρησιμοποιημενο Αλλά εντάξει αν κόλλησες στη ραντομ θεωρία που λες μην στη χαλασω... Έτσι ει αι αν έτσι νομίζετε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:52 Η glayki έγραψε: #66 25-01-24 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Click για ανάπτυξη... Στο Instagram εύκολα θα βρεις νεανικό κοινό που να ενδιαφέρεται Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:52 Ο Valder έγραψε: #67 25-01-24 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Click για ανάπτυξη... Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:53 Η glayki έγραψε: #68 25-01-24 00:53 Εγώ στο marketplace μέχρι και εντομολόγιο έχω πουλήσει. Προθήκη με έντομα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Η Εριφύλη έγραψε: #69 25-01-24 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #70 25-01-24 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... E νταξει μπορεί να μη θέλει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:59 Ο Valder έγραψε: #71 25-01-24 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Click για ανάπτυξη... Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:00 Η Εριφύλη έγραψε: #72 25-01-24 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Click για ανάπτυξη... καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:01 Η amarelia έγραψε: #73 25-01-24 01:01 Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:02 Η Εριφύλη έγραψε: #74 25-01-24 01:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Click για ανάπτυξη... Tι είμαι, η Τούνη; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:09 Ο Valder έγραψε: #75 25-01-24 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, το δοκιμασα τωρα και μου εβγαλε στην καρτελα "For you" απο ρουχα μεχρι άλλα κι άλλα. Ευχαριστώ πολύ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 09:15 Η Himela έγραψε: #76 25-01-24 09:15 Ένα βράδυ έλειψα και μου το κάνατε Μεγάλο Παζάρι. Μόνο ο Μικρούτσικος και ο Ζονγκ λείπουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη charmander rafaela11 fourkaki Alessandra Eliza taketrance Scandal afantos Ωρορα fmarulezkd Angelikaaa A350 touvlo ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Το κινητά κι το δίνω αν προκυψει προβλημα επειδή είπε η Χριστίνα ότι είμαι ραντομ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιανουαρίου 2024 Τυχερά είναι αυτά Δεν τα προγραμματιζεις. Click για ανάπτυξη... Το καλοκαίρι ανέλαβα να πουλήσω μέσω marketplace όλη την οικοσυσκευη και τα έπιπλα μιας φίλης.. Δε φαντάζεσαι το πλήθος ενδιαφέρομενων.. Χαμός.. Κάποιοι ήθελαν γνωριμία.. Άλλο που δεν ενδιαφερομουν
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Η Εριφύλη έγραψε: #64 25-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Κάποιοι ήθελαν γνωριμία.. Click για ανάπτυξη... Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:49 Ο Πάνθηρας!: #65 25-01-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ρε φίλε είσαι ράντομ πως να το κάνουμε; Και κινητό να δώσεις πάλι random θα είσαι. Δεν εχει το μαραφέτι σου την ίδια αξιοπιστία με του μαγαζιού που είναι του κουτιού. Δεν είναι προσωπικό κι εγώ να το δινα random θα ήμουν. Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να σε πικρανω αλλά άμα τυχει κάτι στη συσκευή σου και από κατάστημα να την έχεις παρει αν δεν έχεις πληρωσει επέκταση εγγυησης θα σου πουν πάτε στο κατασκευαστή... Εκτός και αν γουστάρεις να τσακώνεσαι με τους πωλητές στο Κωτσοβολο που στο τέλος θα καταλήξετε στο " Δυστυχώς δεν μπορουμε να σας κανουμε τίποτα άλλο " Εδώ πουλαγαν ένα πατινι στη Μεταμόρφωση που είχαν οι ρόδες καφέ χώματα άρα ήταν χρησιμοποιημενο Αλλά εντάξει αν κόλλησες στη ραντομ θεωρία που λες μην στη χαλασω... Έτσι ει αι αν έτσι νομίζετε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:52 Η glayki έγραψε: #66 25-01-24 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Click για ανάπτυξη... Στο Instagram εύκολα θα βρεις νεανικό κοινό που να ενδιαφέρεται Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:52 Ο Valder έγραψε: #67 25-01-24 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Click για ανάπτυξη... Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:53 Η glayki έγραψε: #68 25-01-24 00:53 Εγώ στο marketplace μέχρι και εντομολόγιο έχω πουλήσει. Προθήκη με έντομα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Η Εριφύλη έγραψε: #69 25-01-24 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #70 25-01-24 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... E νταξει μπορεί να μη θέλει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:59 Ο Valder έγραψε: #71 25-01-24 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Click για ανάπτυξη... Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:00 Η Εριφύλη έγραψε: #72 25-01-24 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Click για ανάπτυξη... καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:01 Η amarelia έγραψε: #73 25-01-24 01:01 Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:02 Η Εριφύλη έγραψε: #74 25-01-24 01:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Click για ανάπτυξη... Tι είμαι, η Τούνη; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:09 Ο Valder έγραψε: #75 25-01-24 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, το δοκιμασα τωρα και μου εβγαλε στην καρτελα "For you" απο ρουχα μεχρι άλλα κι άλλα. Ευχαριστώ πολύ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 09:15 Η Himela έγραψε: #76 25-01-24 09:15 Ένα βράδυ έλειψα και μου το κάνατε Μεγάλο Παζάρι. Μόνο ο Μικρούτσικος και ο Ζονγκ λείπουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη charmander rafaela11 fourkaki Alessandra Eliza taketrance Scandal afantos Ωρορα fmarulezkd Angelikaaa A350 touvlo ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Κάποιοι ήθελαν γνωριμία.. Click για ανάπτυξη... Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:49 Ο Πάνθηρας!: #65 25-01-24 00:49 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ρε φίλε είσαι ράντομ πως να το κάνουμε; Και κινητό να δώσεις πάλι random θα είσαι. Δεν εχει το μαραφέτι σου την ίδια αξιοπιστία με του μαγαζιού που είναι του κουτιού. Δεν είναι προσωπικό κι εγώ να το δινα random θα ήμουν. Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να σε πικρανω αλλά άμα τυχει κάτι στη συσκευή σου και από κατάστημα να την έχεις παρει αν δεν έχεις πληρωσει επέκταση εγγυησης θα σου πουν πάτε στο κατασκευαστή... Εκτός και αν γουστάρεις να τσακώνεσαι με τους πωλητές στο Κωτσοβολο που στο τέλος θα καταλήξετε στο " Δυστυχώς δεν μπορουμε να σας κανουμε τίποτα άλλο " Εδώ πουλαγαν ένα πατινι στη Μεταμόρφωση που είχαν οι ρόδες καφέ χώματα άρα ήταν χρησιμοποιημενο Αλλά εντάξει αν κόλλησες στη ραντομ θεωρία που λες μην στη χαλασω... Έτσι ει αι αν έτσι νομίζετε. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:52 Η glayki έγραψε: #66 25-01-24 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Click για ανάπτυξη... Στο Instagram εύκολα θα βρεις νεανικό κοινό που να ενδιαφέρεται Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:52 Ο Valder έγραψε: #67 25-01-24 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Click για ανάπτυξη... Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:53 Η glayki έγραψε: #68 25-01-24 00:53 Εγώ στο marketplace μέχρι και εντομολόγιο έχω πουλήσει. Προθήκη με έντομα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Η Εριφύλη έγραψε: #69 25-01-24 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #70 25-01-24 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... E νταξει μπορεί να μη θέλει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:59 Ο Valder έγραψε: #71 25-01-24 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Click για ανάπτυξη... Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:00 Η Εριφύλη έγραψε: #72 25-01-24 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Click για ανάπτυξη... καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:01 Η amarelia έγραψε: #73 25-01-24 01:01 Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:02 Η Εριφύλη έγραψε: #74 25-01-24 01:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Click για ανάπτυξη... Tι είμαι, η Τούνη; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:09 Ο Valder έγραψε: #75 25-01-24 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, το δοκιμασα τωρα και μου εβγαλε στην καρτελα "For you" απο ρουχα μεχρι άλλα κι άλλα. Ευχαριστώ πολύ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 09:15 Η Himela έγραψε: #76 25-01-24 09:15 Ένα βράδυ έλειψα και μου το κάνατε Μεγάλο Παζάρι. Μόνο ο Μικρούτσικος και ο Ζονγκ λείπουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη charmander rafaela11 fourkaki Alessandra Eliza taketrance Scandal afantos Ωρορα fmarulezkd Angelikaaa A350 touvlo ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ρε φίλε είσαι ράντομ πως να το κάνουμε; Και κινητό να δώσεις πάλι random θα είσαι. Δεν εχει το μαραφέτι σου την ίδια αξιοπιστία με του μαγαζιού που είναι του κουτιού. Δεν είναι προσωπικό κι εγώ να το δινα random θα ήμουν. Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να σε πικρανω αλλά άμα τυχει κάτι στη συσκευή σου και από κατάστημα να την έχεις παρει αν δεν έχεις πληρωσει επέκταση εγγυησης θα σου πουν πάτε στο κατασκευαστή... Εκτός και αν γουστάρεις να τσακώνεσαι με τους πωλητές στο Κωτσοβολο που στο τέλος θα καταλήξετε στο " Δυστυχώς δεν μπορουμε να σας κανουμε τίποτα άλλο " Εδώ πουλαγαν ένα πατινι στη Μεταμόρφωση που είχαν οι ρόδες καφέ χώματα άρα ήταν χρησιμοποιημενο Αλλά εντάξει αν κόλλησες στη ραντομ θεωρία που λες μην στη χαλασω... Έτσι ει αι αν έτσι νομίζετε.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:52 Η glayki έγραψε: #66 25-01-24 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Click για ανάπτυξη... Στο Instagram εύκολα θα βρεις νεανικό κοινό που να ενδιαφέρεται Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:52 Ο Valder έγραψε: #67 25-01-24 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Click για ανάπτυξη... Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:53 Η glayki έγραψε: #68 25-01-24 00:53 Εγώ στο marketplace μέχρι και εντομολόγιο έχω πουλήσει. Προθήκη με έντομα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Η Εριφύλη έγραψε: #69 25-01-24 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #70 25-01-24 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... E νταξει μπορεί να μη θέλει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:59 Ο Valder έγραψε: #71 25-01-24 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Click για ανάπτυξη... Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:00 Η Εριφύλη έγραψε: #72 25-01-24 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Click για ανάπτυξη... καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:01 Η amarelia έγραψε: #73 25-01-24 01:01 Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:02 Η Εριφύλη έγραψε: #74 25-01-24 01:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Click για ανάπτυξη... Tι είμαι, η Τούνη; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:09 Ο Valder έγραψε: #75 25-01-24 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, το δοκιμασα τωρα και μου εβγαλε στην καρτελα "For you" απο ρουχα μεχρι άλλα κι άλλα. Ευχαριστώ πολύ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 09:15 Η Himela έγραψε: #76 25-01-24 09:15 Ένα βράδυ έλειψα και μου το κάνατε Μεγάλο Παζάρι. Μόνο ο Μικρούτσικος και ο Ζονγκ λείπουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη charmander rafaela11 fourkaki Alessandra Eliza taketrance Scandal afantos Ωρορα fmarulezkd Angelikaaa A350 touvlo ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Click για ανάπτυξη... Στο Instagram εύκολα θα βρεις νεανικό κοινό που να ενδιαφέρεται
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:52 Ο Valder έγραψε: #67 25-01-24 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Click για ανάπτυξη... Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:53 Η glayki έγραψε: #68 25-01-24 00:53 Εγώ στο marketplace μέχρι και εντομολόγιο έχω πουλήσει. Προθήκη με έντομα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Η Εριφύλη έγραψε: #69 25-01-24 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #70 25-01-24 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... E νταξει μπορεί να μη θέλει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:59 Ο Valder έγραψε: #71 25-01-24 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Click για ανάπτυξη... Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:00 Η Εριφύλη έγραψε: #72 25-01-24 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Click για ανάπτυξη... καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:01 Η amarelia έγραψε: #73 25-01-24 01:01 Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:02 Η Εριφύλη έγραψε: #74 25-01-24 01:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Click για ανάπτυξη... Tι είμαι, η Τούνη; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:09 Ο Valder έγραψε: #75 25-01-24 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, το δοκιμασα τωρα και μου εβγαλε στην καρτελα "For you" απο ρουχα μεχρι άλλα κι άλλα. Ευχαριστώ πολύ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 09:15 Η Himela έγραψε: #76 25-01-24 09:15 Ένα βράδυ έλειψα και μου το κάνατε Μεγάλο Παζάρι. Μόνο ο Μικρούτσικος και ο Ζονγκ λείπουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη charmander rafaela11 fourkaki Alessandra Eliza taketrance Scandal afantos Ωρορα fmarulezkd Angelikaaa A350 touvlo ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Α καλά, δεν πουλάω τίποτα στο marketplace τότε. Ινσταγραμ και πάλι ινσταγραμ Click για ανάπτυξη... Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:53 Η glayki έγραψε: #68 25-01-24 00:53 Εγώ στο marketplace μέχρι και εντομολόγιο έχω πουλήσει. Προθήκη με έντομα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Η Εριφύλη έγραψε: #69 25-01-24 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #70 25-01-24 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... E νταξει μπορεί να μη θέλει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:59 Ο Valder έγραψε: #71 25-01-24 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Click για ανάπτυξη... Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:00 Η Εριφύλη έγραψε: #72 25-01-24 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Click για ανάπτυξη... καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:01 Η amarelia έγραψε: #73 25-01-24 01:01 Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:02 Η Εριφύλη έγραψε: #74 25-01-24 01:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Click για ανάπτυξη... Tι είμαι, η Τούνη; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:09 Ο Valder έγραψε: #75 25-01-24 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, το δοκιμασα τωρα και μου εβγαλε στην καρτελα "For you" απο ρουχα μεχρι άλλα κι άλλα. Ευχαριστώ πολύ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 09:15 Η Himela έγραψε: #76 25-01-24 09:15 Ένα βράδυ έλειψα και μου το κάνατε Μεγάλο Παζάρι. Μόνο ο Μικρούτσικος και ο Ζονγκ λείπουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη charmander rafaela11 fourkaki Alessandra Eliza taketrance Scandal afantos Ωρορα fmarulezkd Angelikaaa A350 touvlo ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Η Εριφύλη έγραψε: #69 25-01-24 00:54 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #70 25-01-24 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... E νταξει μπορεί να μη θέλει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:59 Ο Valder έγραψε: #71 25-01-24 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Click για ανάπτυξη... Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:00 Η Εριφύλη έγραψε: #72 25-01-24 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Click για ανάπτυξη... καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:01 Η amarelia έγραψε: #73 25-01-24 01:01 Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:02 Η Εριφύλη έγραψε: #74 25-01-24 01:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Click για ανάπτυξη... Tι είμαι, η Τούνη; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:09 Ο Valder έγραψε: #75 25-01-24 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, το δοκιμασα τωρα και μου εβγαλε στην καρτελα "For you" απο ρουχα μεχρι άλλα κι άλλα. Ευχαριστώ πολύ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 09:15 Η Himela έγραψε: #76 25-01-24 09:15 Ένα βράδυ έλειψα και μου το κάνατε Μεγάλο Παζάρι. Μόνο ο Μικρούτσικος και ο Ζονγκ λείπουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη charmander rafaela11 fourkaki Alessandra Eliza taketrance Scandal afantos Ωρορα fmarulezkd Angelikaaa A350 touvlo ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα;
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:57 Ο Πάνθηρας!: #70 25-01-24 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... E νταξει μπορεί να μη θέλει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:59 Ο Valder έγραψε: #71 25-01-24 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Click για ανάπτυξη... Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:00 Η Εριφύλη έγραψε: #72 25-01-24 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Click για ανάπτυξη... καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:01 Η amarelia έγραψε: #73 25-01-24 01:01 Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:02 Η Εριφύλη έγραψε: #74 25-01-24 01:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Click για ανάπτυξη... Tι είμαι, η Τούνη; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:09 Ο Valder έγραψε: #75 25-01-24 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, το δοκιμασα τωρα και μου εβγαλε στην καρτελα "For you" απο ρουχα μεχρι άλλα κι άλλα. Ευχαριστώ πολύ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 09:15 Η Himela έγραψε: #76 25-01-24 09:15 Ένα βράδυ έλειψα και μου το κάνατε Μεγάλο Παζάρι. Μόνο ο Μικρούτσικος και ο Ζονγκ λείπουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη charmander rafaela11 fourkaki Alessandra Eliza taketrance Scandal afantos Ωρορα fmarulezkd Angelikaaa A350 touvlo ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ηθελαν γνωριμια, φοβερο έγκλημα, καλα κάνεις κουκλα μου και μενεις εκτος μαρκετπλεης και δεν τα πουλας εκει. Μπορει να πουλησεις τοστιερα και να βρεθεις μετα απο 9 μηνες να βυζαίνεις τριδυμα. Θεος σε φυλάει με το Ίνστα. Θεος. Click για ανάπτυξη... E νταξει μπορεί να μη θέλει...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 00:59 Ο Valder έγραψε: #71 25-01-24 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Click για ανάπτυξη... Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:00 Η Εριφύλη έγραψε: #72 25-01-24 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Click για ανάπτυξη... καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:01 Η amarelia έγραψε: #73 25-01-24 01:01 Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:02 Η Εριφύλη έγραψε: #74 25-01-24 01:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Click για ανάπτυξη... Tι είμαι, η Τούνη; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:09 Ο Valder έγραψε: #75 25-01-24 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, το δοκιμασα τωρα και μου εβγαλε στην καρτελα "For you" απο ρουχα μεχρι άλλα κι άλλα. Ευχαριστώ πολύ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 09:15 Η Himela έγραψε: #76 25-01-24 09:15 Ένα βράδυ έλειψα και μου το κάνατε Μεγάλο Παζάρι. Μόνο ο Μικρούτσικος και ο Ζονγκ λείπουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη charmander rafaela11 fourkaki Alessandra Eliza taketrance Scandal afantos Ωρορα fmarulezkd Angelikaaa A350 touvlo ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα πράγματα μου είναι γυναικεία καταρχάς, κατά δεύτερον, γιατί τρίδυμα; Click για ανάπτυξη... Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει;
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:00 Η Εριφύλη έγραψε: #72 25-01-24 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Click για ανάπτυξη... καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:01 Η amarelia έγραψε: #73 25-01-24 01:01 Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:02 Η Εριφύλη έγραψε: #74 25-01-24 01:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Click για ανάπτυξη... Tι είμαι, η Τούνη; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:09 Ο Valder έγραψε: #75 25-01-24 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, το δοκιμασα τωρα και μου εβγαλε στην καρτελα "For you" απο ρουχα μεχρι άλλα κι άλλα. Ευχαριστώ πολύ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 09:15 Η Himela έγραψε: #76 25-01-24 09:15 Ένα βράδυ έλειψα και μου το κάνατε Μεγάλο Παζάρι. Μόνο ο Μικρούτσικος και ο Ζονγκ λείπουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη charmander rafaela11 fourkaki Alessandra Eliza taketrance Scandal afantos Ωρορα fmarulezkd Angelikaaa A350 touvlo ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και στο Ίνσταγκραμ πως τα πουλάτε τα πράγματα; Με ταγκ; Εχει ομάδες; Πως λειτουργει; Click για ανάπτυξη... καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα..
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:01 Η amarelia έγραψε: #73 25-01-24 01:01 Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:02 Η Εριφύλη έγραψε: #74 25-01-24 01:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Click για ανάπτυξη... Tι είμαι, η Τούνη; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:09 Ο Valder έγραψε: #75 25-01-24 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, το δοκιμασα τωρα και μου εβγαλε στην καρτελα "For you" απο ρουχα μεχρι άλλα κι άλλα. Ευχαριστώ πολύ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 09:15 Η Himela έγραψε: #76 25-01-24 09:15 Ένα βράδυ έλειψα και μου το κάνατε Μεγάλο Παζάρι. Μόνο ο Μικρούτσικος και ο Ζονγκ λείπουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη charmander rafaela11 fourkaki Alessandra Eliza taketrance Scandal afantos Ωρορα fmarulezkd Angelikaaa A350 touvlo ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:02 Η Εριφύλη έγραψε: #74 25-01-24 01:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Click για ανάπτυξη... Tι είμαι, η Τούνη; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:09 Ο Valder έγραψε: #75 25-01-24 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, το δοκιμασα τωρα και μου εβγαλε στην καρτελα "For you" απο ρουχα μεχρι άλλα κι άλλα. Ευχαριστώ πολύ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 09:15 Η Himela έγραψε: #76 25-01-24 09:15 Ένα βράδυ έλειψα και μου το κάνατε Μεγάλο Παζάρι. Μόνο ο Μικρούτσικος και ο Ζονγκ λείπουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη charmander rafaela11 fourkaki Alessandra Eliza taketrance Scandal afantos Ωρορα fmarulezkd Angelikaaa A350 touvlo ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο σωστός ο κιμπάρης τα κάνει γκίβεγουέη στο Instagram Click για ανάπτυξη... Tι είμαι, η Τούνη;
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 01:09 Ο Valder έγραψε: #75 25-01-24 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, το δοκιμασα τωρα και μου εβγαλε στην καρτελα "For you" απο ρουχα μεχρι άλλα κι άλλα. Ευχαριστώ πολύ. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 09:15 Η Himela έγραψε: #76 25-01-24 09:15 Ένα βράδυ έλειψα και μου το κάνατε Μεγάλο Παζάρι. Μόνο ο Μικρούτσικος και ο Ζονγκ λείπουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: καλέ πάτα second hand στο ινστα να δεις πόσα πιτσιρίκια πουλάνε διάφορα.. Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρον, το δοκιμασα τωρα και μου εβγαλε στην καρτελα "For you" απο ρουχα μεχρι άλλα κι άλλα. Ευχαριστώ πολύ.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2024 στις 09:15 Η Himela έγραψε: #76 25-01-24 09:15 Ένα βράδυ έλειψα και μου το κάνατε Μεγάλο Παζάρι. Μόνο ο Μικρούτσικος και ο Ζονγκ λείπουν.