Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:48 Η Κακή Επιρροή: #581 21-05-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από underwater: ΚΕ γιορτή έχει. Πάντως ωραία η ιδέα με τα ισάριθμα λουλούδια! Click για ανάπτυξη... α ναι? ε και πάλι μπορείς να το κάνεις αλλά απλά έχε κατά νου ότι θέλει πολλά τριαντάφυλλα για να είναι εντυπωσιακό το μπουκέτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η Corpse Bride: #582 21-05-08 13:01 Λουλουδια για γκομινο?? ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ!!! (Κι επαναλαμβανω οτι τα λουλουδια τα βρισκω το πιο χαζο πραγμα εβερ.. Δεν ειναι τιποτα προσωπικο, τιποτα που δειχνει οτι ασχοληθηκες αρκετα για να βρεις κατι που θα του αρεσε, τιποτα χρησιμο αν δεν ειναι νυφη. Αντι για λουλουδια παιρνετε ΠΑΣΤΕΣ λεμε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η Palladin έγραψε: #583 21-05-08 13:27 κανα μπλουζάκι δεν σκέφτεσαι (T-shirt, πουκάμισο); εμένα μου φαίνεται ιδανικό δώρο για άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 18:33 Η underwater: #584 21-05-08 18:33 Του πήρα το βιβλίο και θα γράψω την ρομαντική αφιέρωση που έλεγα.Και μάλλον θα πάρω κανά λουλουδικό να δώσω μαζί. Σας ευχαριστώ πάντως κορίτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Η mania έγραψε: #585 23-06-08 10:43 Λοιπον, το αφεντικό μου έχει γενέθλια, μετά απο την στραβή που του έκανα με ένα λαθάκι στο γραφείο θέλω να τον ψιλοοκαλοπιάσω αλλα ταυτόχρωνα να μην φανεί, έχει λοιπόν λατρέία με τα γενέθλια του οπότε ψάχνω ένα δώρο που ενωείτε να μην είναι προσωπικο αφού δεν έχω το θάρος αλλα να δείχνει πώς του έυχομαι χρόνια πολλά και πώς τον σκέυτηκα, δεν με νοιάζει τόσο το οικονομικό όσο η λύση Ιδέες; σκέυτηκα κάνα dimple σε περιποιημένο καλάθι, αλλα κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:48 Η Palladin έγραψε: #586 23-06-08 10:48 Ή ένα καλάθι με καλά κρασιά, αν του αρέσει το κρασί Ίσως μια επώνυμη γραβάτα (αν φοράει, αλλά δεν ξέρω μήπως θεωρείται προσωπικό δώρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Η mania έγραψε: #587 23-06-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Ή ένα καλάθι με καλά κρασιά, αν του αρέσει το κρασί Ίσως μια επώνυμη γραβάτα (αν φοράει, αλλά δεν ξέρω μήπως θεωρείται προσωπικό δώρο) Click για ανάπτυξη... Γραβάτες δεν φοράει στο γραφείο, είναι ο τύπος πουκαμισάκι ή πολο με σπόρ υφασματινο και αθλιτικό φλάτ, συχένετε και τα μάυρα, φαντάσου σαν εμένα σε αντρικό Κρασί λές να είναι καλύτερο απο ουίσκυ; αρα λές να καταλήξω εκεί; Μπορώ να πάρω κάτι για το αμάξι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:03 Η Κακή Επιρροή: #588 23-06-08 11:03 νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η mania έγραψε: #589 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η Κακή Επιρροή: #590 23-06-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Click για ανάπτυξη... ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #591 23-06-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι δεν το σκέυτηκα, καπνίζει πούρα(λέει πώς δεν είναι τσιγάρα αυτά) θα βάλω και πούρα μέσα μπράβο, φανταστική ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η mania έγραψε: #592 23-06-08 17:53 Λοιπόν πήρα μια δερμάτινη κασετίνα πήγε 80ευρώ με 2 κρασιά, 2 ακριβά πουρα και μέσα έχει τον εξωπλησμό των κρασιών. μήπως να το αφήσω; ντρέπομαι μήπως είναι φτηνιαρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:54 Η Κακή Επιρροή: #593 23-06-08 17:54 Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:58 Η mania έγραψε: #594 23-06-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα αν και πονάει αυτού του είδους το χιούμορ με έκανες και γέλασα αρα λές δεν είναι φτηνοπραμα; ήταν απο τα καλά του καλάθια, είχε και με 100 αλλα δεν μου άρεσε σαν στίλ, ήταν χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Η Κακή Επιρροή: #595 23-06-08 18:01 μια χαρά είναι βρε Μάνια μου! το αφεντικό σου είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η mania έγραψε: #596 01-07-08 12:34 Δεν είπα εντυπώσεις ε; Του το πάω στο γραφείο και του λέω -κύριε φώτη αυτό ήρθε για εσάς Με ρώταει γιατί δεν το άνοιξα και ποιός το στέλνει, του είπα πώς δεν ξέρω και ΄'εφυγα, κάνω καφέ και μετά με ποιάνει και μου λέει: Θα σε μαλώσω, τώρ με κάνεις και νοιώθω άσχημα, τον έφερα στα νερά μου λόγο αμηχανίας του και μετά του έρηξα και το θέμα που με αικεγε, αρνάκι, ήθελε να φωνάξει και ένοιωθε περίεργα και πότε γλύκενε και πότε νευρίαζε Ευχαριστώ παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Γίδι έγραψε: #597 01-07-08 12:37 Μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #598 01-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από underwater: ΚΕ γιορτή έχει. Πάντως ωραία η ιδέα με τα ισάριθμα λουλούδια! Click για ανάπτυξη... α ναι? ε και πάλι μπορείς να το κάνεις αλλά απλά έχε κατά νου ότι θέλει πολλά τριαντάφυλλα για να είναι εντυπωσιακό το μπουκέτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η Corpse Bride: #582 21-05-08 13:01 Λουλουδια για γκομινο?? ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ!!! (Κι επαναλαμβανω οτι τα λουλουδια τα βρισκω το πιο χαζο πραγμα εβερ.. Δεν ειναι τιποτα προσωπικο, τιποτα που δειχνει οτι ασχοληθηκες αρκετα για να βρεις κατι που θα του αρεσε, τιποτα χρησιμο αν δεν ειναι νυφη. Αντι για λουλουδια παιρνετε ΠΑΣΤΕΣ λεμε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η Palladin έγραψε: #583 21-05-08 13:27 κανα μπλουζάκι δεν σκέφτεσαι (T-shirt, πουκάμισο); εμένα μου φαίνεται ιδανικό δώρο για άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 18:33 Η underwater: #584 21-05-08 18:33 Του πήρα το βιβλίο και θα γράψω την ρομαντική αφιέρωση που έλεγα.Και μάλλον θα πάρω κανά λουλουδικό να δώσω μαζί. Σας ευχαριστώ πάντως κορίτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Η mania έγραψε: #585 23-06-08 10:43 Λοιπον, το αφεντικό μου έχει γενέθλια, μετά απο την στραβή που του έκανα με ένα λαθάκι στο γραφείο θέλω να τον ψιλοοκαλοπιάσω αλλα ταυτόχρωνα να μην φανεί, έχει λοιπόν λατρέία με τα γενέθλια του οπότε ψάχνω ένα δώρο που ενωείτε να μην είναι προσωπικο αφού δεν έχω το θάρος αλλα να δείχνει πώς του έυχομαι χρόνια πολλά και πώς τον σκέυτηκα, δεν με νοιάζει τόσο το οικονομικό όσο η λύση Ιδέες; σκέυτηκα κάνα dimple σε περιποιημένο καλάθι, αλλα κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:48 Η Palladin έγραψε: #586 23-06-08 10:48 Ή ένα καλάθι με καλά κρασιά, αν του αρέσει το κρασί Ίσως μια επώνυμη γραβάτα (αν φοράει, αλλά δεν ξέρω μήπως θεωρείται προσωπικό δώρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Η mania έγραψε: #587 23-06-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Ή ένα καλάθι με καλά κρασιά, αν του αρέσει το κρασί Ίσως μια επώνυμη γραβάτα (αν φοράει, αλλά δεν ξέρω μήπως θεωρείται προσωπικό δώρο) Click για ανάπτυξη... Γραβάτες δεν φοράει στο γραφείο, είναι ο τύπος πουκαμισάκι ή πολο με σπόρ υφασματινο και αθλιτικό φλάτ, συχένετε και τα μάυρα, φαντάσου σαν εμένα σε αντρικό Κρασί λές να είναι καλύτερο απο ουίσκυ; αρα λές να καταλήξω εκεί; Μπορώ να πάρω κάτι για το αμάξι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:03 Η Κακή Επιρροή: #588 23-06-08 11:03 νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η mania έγραψε: #589 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η Κακή Επιρροή: #590 23-06-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Click για ανάπτυξη... ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #591 23-06-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι δεν το σκέυτηκα, καπνίζει πούρα(λέει πώς δεν είναι τσιγάρα αυτά) θα βάλω και πούρα μέσα μπράβο, φανταστική ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η mania έγραψε: #592 23-06-08 17:53 Λοιπόν πήρα μια δερμάτινη κασετίνα πήγε 80ευρώ με 2 κρασιά, 2 ακριβά πουρα και μέσα έχει τον εξωπλησμό των κρασιών. μήπως να το αφήσω; ντρέπομαι μήπως είναι φτηνιαρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:54 Η Κακή Επιρροή: #593 23-06-08 17:54 Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:58 Η mania έγραψε: #594 23-06-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα αν και πονάει αυτού του είδους το χιούμορ με έκανες και γέλασα αρα λές δεν είναι φτηνοπραμα; ήταν απο τα καλά του καλάθια, είχε και με 100 αλλα δεν μου άρεσε σαν στίλ, ήταν χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Η Κακή Επιρροή: #595 23-06-08 18:01 μια χαρά είναι βρε Μάνια μου! το αφεντικό σου είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η mania έγραψε: #596 01-07-08 12:34 Δεν είπα εντυπώσεις ε; Του το πάω στο γραφείο και του λέω -κύριε φώτη αυτό ήρθε για εσάς Με ρώταει γιατί δεν το άνοιξα και ποιός το στέλνει, του είπα πώς δεν ξέρω και ΄'εφυγα, κάνω καφέ και μετά με ποιάνει και μου λέει: Θα σε μαλώσω, τώρ με κάνεις και νοιώθω άσχημα, τον έφερα στα νερά μου λόγο αμηχανίας του και μετά του έρηξα και το θέμα που με αικεγε, αρνάκι, ήθελε να φωνάξει και ένοιωθε περίεργα και πότε γλύκενε και πότε νευρίαζε Ευχαριστώ παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Γίδι έγραψε: #597 01-07-08 12:37 Μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #598 01-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λουλουδια για γκομινο?? ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ!!! (Κι επαναλαμβανω οτι τα λουλουδια τα βρισκω το πιο χαζο πραγμα εβερ.. Δεν ειναι τιποτα προσωπικο, τιποτα που δειχνει οτι ασχοληθηκες αρκετα για να βρεις κατι που θα του αρεσε, τιποτα χρησιμο αν δεν ειναι νυφη. Αντι για λουλουδια παιρνετε ΠΑΣΤΕΣ λεμε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η Palladin έγραψε: #583 21-05-08 13:27 κανα μπλουζάκι δεν σκέφτεσαι (T-shirt, πουκάμισο); εμένα μου φαίνεται ιδανικό δώρο για άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 18:33 Η underwater: #584 21-05-08 18:33 Του πήρα το βιβλίο και θα γράψω την ρομαντική αφιέρωση που έλεγα.Και μάλλον θα πάρω κανά λουλουδικό να δώσω μαζί. Σας ευχαριστώ πάντως κορίτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Η mania έγραψε: #585 23-06-08 10:43 Λοιπον, το αφεντικό μου έχει γενέθλια, μετά απο την στραβή που του έκανα με ένα λαθάκι στο γραφείο θέλω να τον ψιλοοκαλοπιάσω αλλα ταυτόχρωνα να μην φανεί, έχει λοιπόν λατρέία με τα γενέθλια του οπότε ψάχνω ένα δώρο που ενωείτε να μην είναι προσωπικο αφού δεν έχω το θάρος αλλα να δείχνει πώς του έυχομαι χρόνια πολλά και πώς τον σκέυτηκα, δεν με νοιάζει τόσο το οικονομικό όσο η λύση Ιδέες; σκέυτηκα κάνα dimple σε περιποιημένο καλάθι, αλλα κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:48 Η Palladin έγραψε: #586 23-06-08 10:48 Ή ένα καλάθι με καλά κρασιά, αν του αρέσει το κρασί Ίσως μια επώνυμη γραβάτα (αν φοράει, αλλά δεν ξέρω μήπως θεωρείται προσωπικό δώρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Η mania έγραψε: #587 23-06-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Ή ένα καλάθι με καλά κρασιά, αν του αρέσει το κρασί Ίσως μια επώνυμη γραβάτα (αν φοράει, αλλά δεν ξέρω μήπως θεωρείται προσωπικό δώρο) Click για ανάπτυξη... Γραβάτες δεν φοράει στο γραφείο, είναι ο τύπος πουκαμισάκι ή πολο με σπόρ υφασματινο και αθλιτικό φλάτ, συχένετε και τα μάυρα, φαντάσου σαν εμένα σε αντρικό Κρασί λές να είναι καλύτερο απο ουίσκυ; αρα λές να καταλήξω εκεί; Μπορώ να πάρω κάτι για το αμάξι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:03 Η Κακή Επιρροή: #588 23-06-08 11:03 νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η mania έγραψε: #589 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η Κακή Επιρροή: #590 23-06-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Click για ανάπτυξη... ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #591 23-06-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι δεν το σκέυτηκα, καπνίζει πούρα(λέει πώς δεν είναι τσιγάρα αυτά) θα βάλω και πούρα μέσα μπράβο, φανταστική ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η mania έγραψε: #592 23-06-08 17:53 Λοιπόν πήρα μια δερμάτινη κασετίνα πήγε 80ευρώ με 2 κρασιά, 2 ακριβά πουρα και μέσα έχει τον εξωπλησμό των κρασιών. μήπως να το αφήσω; ντρέπομαι μήπως είναι φτηνιαρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:54 Η Κακή Επιρροή: #593 23-06-08 17:54 Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:58 Η mania έγραψε: #594 23-06-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα αν και πονάει αυτού του είδους το χιούμορ με έκανες και γέλασα αρα λές δεν είναι φτηνοπραμα; ήταν απο τα καλά του καλάθια, είχε και με 100 αλλα δεν μου άρεσε σαν στίλ, ήταν χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Η Κακή Επιρροή: #595 23-06-08 18:01 μια χαρά είναι βρε Μάνια μου! το αφεντικό σου είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η mania έγραψε: #596 01-07-08 12:34 Δεν είπα εντυπώσεις ε; Του το πάω στο γραφείο και του λέω -κύριε φώτη αυτό ήρθε για εσάς Με ρώταει γιατί δεν το άνοιξα και ποιός το στέλνει, του είπα πώς δεν ξέρω και ΄'εφυγα, κάνω καφέ και μετά με ποιάνει και μου λέει: Θα σε μαλώσω, τώρ με κάνεις και νοιώθω άσχημα, τον έφερα στα νερά μου λόγο αμηχανίας του και μετά του έρηξα και το θέμα που με αικεγε, αρνάκι, ήθελε να φωνάξει και ένοιωθε περίεργα και πότε γλύκενε και πότε νευρίαζε Ευχαριστώ παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Γίδι έγραψε: #597 01-07-08 12:37 Μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #598 01-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κανα μπλουζάκι δεν σκέφτεσαι (T-shirt, πουκάμισο); εμένα μου φαίνεται ιδανικό δώρο για άντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 18:33 Η underwater: #584 21-05-08 18:33 Του πήρα το βιβλίο και θα γράψω την ρομαντική αφιέρωση που έλεγα.Και μάλλον θα πάρω κανά λουλουδικό να δώσω μαζί. Σας ευχαριστώ πάντως κορίτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Η mania έγραψε: #585 23-06-08 10:43 Λοιπον, το αφεντικό μου έχει γενέθλια, μετά απο την στραβή που του έκανα με ένα λαθάκι στο γραφείο θέλω να τον ψιλοοκαλοπιάσω αλλα ταυτόχρωνα να μην φανεί, έχει λοιπόν λατρέία με τα γενέθλια του οπότε ψάχνω ένα δώρο που ενωείτε να μην είναι προσωπικο αφού δεν έχω το θάρος αλλα να δείχνει πώς του έυχομαι χρόνια πολλά και πώς τον σκέυτηκα, δεν με νοιάζει τόσο το οικονομικό όσο η λύση Ιδέες; σκέυτηκα κάνα dimple σε περιποιημένο καλάθι, αλλα κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:48 Η Palladin έγραψε: #586 23-06-08 10:48 Ή ένα καλάθι με καλά κρασιά, αν του αρέσει το κρασί Ίσως μια επώνυμη γραβάτα (αν φοράει, αλλά δεν ξέρω μήπως θεωρείται προσωπικό δώρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Η mania έγραψε: #587 23-06-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Ή ένα καλάθι με καλά κρασιά, αν του αρέσει το κρασί Ίσως μια επώνυμη γραβάτα (αν φοράει, αλλά δεν ξέρω μήπως θεωρείται προσωπικό δώρο) Click για ανάπτυξη... Γραβάτες δεν φοράει στο γραφείο, είναι ο τύπος πουκαμισάκι ή πολο με σπόρ υφασματινο και αθλιτικό φλάτ, συχένετε και τα μάυρα, φαντάσου σαν εμένα σε αντρικό Κρασί λές να είναι καλύτερο απο ουίσκυ; αρα λές να καταλήξω εκεί; Μπορώ να πάρω κάτι για το αμάξι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:03 Η Κακή Επιρροή: #588 23-06-08 11:03 νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η mania έγραψε: #589 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η Κακή Επιρροή: #590 23-06-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Click για ανάπτυξη... ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #591 23-06-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι δεν το σκέυτηκα, καπνίζει πούρα(λέει πώς δεν είναι τσιγάρα αυτά) θα βάλω και πούρα μέσα μπράβο, φανταστική ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η mania έγραψε: #592 23-06-08 17:53 Λοιπόν πήρα μια δερμάτινη κασετίνα πήγε 80ευρώ με 2 κρασιά, 2 ακριβά πουρα και μέσα έχει τον εξωπλησμό των κρασιών. μήπως να το αφήσω; ντρέπομαι μήπως είναι φτηνιαρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:54 Η Κακή Επιρροή: #593 23-06-08 17:54 Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:58 Η mania έγραψε: #594 23-06-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα αν και πονάει αυτού του είδους το χιούμορ με έκανες και γέλασα αρα λές δεν είναι φτηνοπραμα; ήταν απο τα καλά του καλάθια, είχε και με 100 αλλα δεν μου άρεσε σαν στίλ, ήταν χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Η Κακή Επιρροή: #595 23-06-08 18:01 μια χαρά είναι βρε Μάνια μου! το αφεντικό σου είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η mania έγραψε: #596 01-07-08 12:34 Δεν είπα εντυπώσεις ε; Του το πάω στο γραφείο και του λέω -κύριε φώτη αυτό ήρθε για εσάς Με ρώταει γιατί δεν το άνοιξα και ποιός το στέλνει, του είπα πώς δεν ξέρω και ΄'εφυγα, κάνω καφέ και μετά με ποιάνει και μου λέει: Θα σε μαλώσω, τώρ με κάνεις και νοιώθω άσχημα, τον έφερα στα νερά μου λόγο αμηχανίας του και μετά του έρηξα και το θέμα που με αικεγε, αρνάκι, ήθελε να φωνάξει και ένοιωθε περίεργα και πότε γλύκενε και πότε νευρίαζε Ευχαριστώ παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Γίδι έγραψε: #597 01-07-08 12:37 Μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #598 01-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Του πήρα το βιβλίο και θα γράψω την ρομαντική αφιέρωση που έλεγα.Και μάλλον θα πάρω κανά λουλουδικό να δώσω μαζί. Σας ευχαριστώ πάντως κορίτσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:43 Η mania έγραψε: #585 23-06-08 10:43 Λοιπον, το αφεντικό μου έχει γενέθλια, μετά απο την στραβή που του έκανα με ένα λαθάκι στο γραφείο θέλω να τον ψιλοοκαλοπιάσω αλλα ταυτόχρωνα να μην φανεί, έχει λοιπόν λατρέία με τα γενέθλια του οπότε ψάχνω ένα δώρο που ενωείτε να μην είναι προσωπικο αφού δεν έχω το θάρος αλλα να δείχνει πώς του έυχομαι χρόνια πολλά και πώς τον σκέυτηκα, δεν με νοιάζει τόσο το οικονομικό όσο η λύση Ιδέες; σκέυτηκα κάνα dimple σε περιποιημένο καλάθι, αλλα κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:48 Η Palladin έγραψε: #586 23-06-08 10:48 Ή ένα καλάθι με καλά κρασιά, αν του αρέσει το κρασί Ίσως μια επώνυμη γραβάτα (αν φοράει, αλλά δεν ξέρω μήπως θεωρείται προσωπικό δώρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Η mania έγραψε: #587 23-06-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Ή ένα καλάθι με καλά κρασιά, αν του αρέσει το κρασί Ίσως μια επώνυμη γραβάτα (αν φοράει, αλλά δεν ξέρω μήπως θεωρείται προσωπικό δώρο) Click για ανάπτυξη... Γραβάτες δεν φοράει στο γραφείο, είναι ο τύπος πουκαμισάκι ή πολο με σπόρ υφασματινο και αθλιτικό φλάτ, συχένετε και τα μάυρα, φαντάσου σαν εμένα σε αντρικό Κρασί λές να είναι καλύτερο απο ουίσκυ; αρα λές να καταλήξω εκεί; Μπορώ να πάρω κάτι για το αμάξι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:03 Η Κακή Επιρροή: #588 23-06-08 11:03 νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η mania έγραψε: #589 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η Κακή Επιρροή: #590 23-06-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Click για ανάπτυξη... ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #591 23-06-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι δεν το σκέυτηκα, καπνίζει πούρα(λέει πώς δεν είναι τσιγάρα αυτά) θα βάλω και πούρα μέσα μπράβο, φανταστική ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η mania έγραψε: #592 23-06-08 17:53 Λοιπόν πήρα μια δερμάτινη κασετίνα πήγε 80ευρώ με 2 κρασιά, 2 ακριβά πουρα και μέσα έχει τον εξωπλησμό των κρασιών. μήπως να το αφήσω; ντρέπομαι μήπως είναι φτηνιαρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:54 Η Κακή Επιρροή: #593 23-06-08 17:54 Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:58 Η mania έγραψε: #594 23-06-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα αν και πονάει αυτού του είδους το χιούμορ με έκανες και γέλασα αρα λές δεν είναι φτηνοπραμα; ήταν απο τα καλά του καλάθια, είχε και με 100 αλλα δεν μου άρεσε σαν στίλ, ήταν χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Η Κακή Επιρροή: #595 23-06-08 18:01 μια χαρά είναι βρε Μάνια μου! το αφεντικό σου είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η mania έγραψε: #596 01-07-08 12:34 Δεν είπα εντυπώσεις ε; Του το πάω στο γραφείο και του λέω -κύριε φώτη αυτό ήρθε για εσάς Με ρώταει γιατί δεν το άνοιξα και ποιός το στέλνει, του είπα πώς δεν ξέρω και ΄'εφυγα, κάνω καφέ και μετά με ποιάνει και μου λέει: Θα σε μαλώσω, τώρ με κάνεις και νοιώθω άσχημα, τον έφερα στα νερά μου λόγο αμηχανίας του και μετά του έρηξα και το θέμα που με αικεγε, αρνάκι, ήθελε να φωνάξει και ένοιωθε περίεργα και πότε γλύκενε και πότε νευρίαζε Ευχαριστώ παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Γίδι έγραψε: #597 01-07-08 12:37 Μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #598 01-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον, το αφεντικό μου έχει γενέθλια, μετά απο την στραβή που του έκανα με ένα λαθάκι στο γραφείο θέλω να τον ψιλοοκαλοπιάσω αλλα ταυτόχρωνα να μην φανεί, έχει λοιπόν λατρέία με τα γενέθλια του οπότε ψάχνω ένα δώρο που ενωείτε να μην είναι προσωπικο αφού δεν έχω το θάρος αλλα να δείχνει πώς του έυχομαι χρόνια πολλά και πώς τον σκέυτηκα, δεν με νοιάζει τόσο το οικονομικό όσο η λύση Ιδέες; σκέυτηκα κάνα dimple σε περιποιημένο καλάθι, αλλα κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:48 Η Palladin έγραψε: #586 23-06-08 10:48 Ή ένα καλάθι με καλά κρασιά, αν του αρέσει το κρασί Ίσως μια επώνυμη γραβάτα (αν φοράει, αλλά δεν ξέρω μήπως θεωρείται προσωπικό δώρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Η mania έγραψε: #587 23-06-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Ή ένα καλάθι με καλά κρασιά, αν του αρέσει το κρασί Ίσως μια επώνυμη γραβάτα (αν φοράει, αλλά δεν ξέρω μήπως θεωρείται προσωπικό δώρο) Click για ανάπτυξη... Γραβάτες δεν φοράει στο γραφείο, είναι ο τύπος πουκαμισάκι ή πολο με σπόρ υφασματινο και αθλιτικό φλάτ, συχένετε και τα μάυρα, φαντάσου σαν εμένα σε αντρικό Κρασί λές να είναι καλύτερο απο ουίσκυ; αρα λές να καταλήξω εκεί; Μπορώ να πάρω κάτι για το αμάξι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:03 Η Κακή Επιρροή: #588 23-06-08 11:03 νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η mania έγραψε: #589 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η Κακή Επιρροή: #590 23-06-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Click για ανάπτυξη... ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #591 23-06-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι δεν το σκέυτηκα, καπνίζει πούρα(λέει πώς δεν είναι τσιγάρα αυτά) θα βάλω και πούρα μέσα μπράβο, φανταστική ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η mania έγραψε: #592 23-06-08 17:53 Λοιπόν πήρα μια δερμάτινη κασετίνα πήγε 80ευρώ με 2 κρασιά, 2 ακριβά πουρα και μέσα έχει τον εξωπλησμό των κρασιών. μήπως να το αφήσω; ντρέπομαι μήπως είναι φτηνιαρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:54 Η Κακή Επιρροή: #593 23-06-08 17:54 Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:58 Η mania έγραψε: #594 23-06-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα αν και πονάει αυτού του είδους το χιούμορ με έκανες και γέλασα αρα λές δεν είναι φτηνοπραμα; ήταν απο τα καλά του καλάθια, είχε και με 100 αλλα δεν μου άρεσε σαν στίλ, ήταν χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Η Κακή Επιρροή: #595 23-06-08 18:01 μια χαρά είναι βρε Μάνια μου! το αφεντικό σου είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η mania έγραψε: #596 01-07-08 12:34 Δεν είπα εντυπώσεις ε; Του το πάω στο γραφείο και του λέω -κύριε φώτη αυτό ήρθε για εσάς Με ρώταει γιατί δεν το άνοιξα και ποιός το στέλνει, του είπα πώς δεν ξέρω και ΄'εφυγα, κάνω καφέ και μετά με ποιάνει και μου λέει: Θα σε μαλώσω, τώρ με κάνεις και νοιώθω άσχημα, τον έφερα στα νερά μου λόγο αμηχανίας του και μετά του έρηξα και το θέμα που με αικεγε, αρνάκι, ήθελε να φωνάξει και ένοιωθε περίεργα και πότε γλύκενε και πότε νευρίαζε Ευχαριστώ παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Γίδι έγραψε: #597 01-07-08 12:37 Μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #598 01-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ή ένα καλάθι με καλά κρασιά, αν του αρέσει το κρασί Ίσως μια επώνυμη γραβάτα (αν φοράει, αλλά δεν ξέρω μήπως θεωρείται προσωπικό δώρο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Η mania έγραψε: #587 23-06-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Ή ένα καλάθι με καλά κρασιά, αν του αρέσει το κρασί Ίσως μια επώνυμη γραβάτα (αν φοράει, αλλά δεν ξέρω μήπως θεωρείται προσωπικό δώρο) Click για ανάπτυξη... Γραβάτες δεν φοράει στο γραφείο, είναι ο τύπος πουκαμισάκι ή πολο με σπόρ υφασματινο και αθλιτικό φλάτ, συχένετε και τα μάυρα, φαντάσου σαν εμένα σε αντρικό Κρασί λές να είναι καλύτερο απο ουίσκυ; αρα λές να καταλήξω εκεί; Μπορώ να πάρω κάτι για το αμάξι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:03 Η Κακή Επιρροή: #588 23-06-08 11:03 νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η mania έγραψε: #589 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η Κακή Επιρροή: #590 23-06-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Click για ανάπτυξη... ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #591 23-06-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι δεν το σκέυτηκα, καπνίζει πούρα(λέει πώς δεν είναι τσιγάρα αυτά) θα βάλω και πούρα μέσα μπράβο, φανταστική ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η mania έγραψε: #592 23-06-08 17:53 Λοιπόν πήρα μια δερμάτινη κασετίνα πήγε 80ευρώ με 2 κρασιά, 2 ακριβά πουρα και μέσα έχει τον εξωπλησμό των κρασιών. μήπως να το αφήσω; ντρέπομαι μήπως είναι φτηνιαρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:54 Η Κακή Επιρροή: #593 23-06-08 17:54 Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:58 Η mania έγραψε: #594 23-06-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα αν και πονάει αυτού του είδους το χιούμορ με έκανες και γέλασα αρα λές δεν είναι φτηνοπραμα; ήταν απο τα καλά του καλάθια, είχε και με 100 αλλα δεν μου άρεσε σαν στίλ, ήταν χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Η Κακή Επιρροή: #595 23-06-08 18:01 μια χαρά είναι βρε Μάνια μου! το αφεντικό σου είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η mania έγραψε: #596 01-07-08 12:34 Δεν είπα εντυπώσεις ε; Του το πάω στο γραφείο και του λέω -κύριε φώτη αυτό ήρθε για εσάς Με ρώταει γιατί δεν το άνοιξα και ποιός το στέλνει, του είπα πώς δεν ξέρω και ΄'εφυγα, κάνω καφέ και μετά με ποιάνει και μου λέει: Θα σε μαλώσω, τώρ με κάνεις και νοιώθω άσχημα, τον έφερα στα νερά μου λόγο αμηχανίας του και μετά του έρηξα και το θέμα που με αικεγε, αρνάκι, ήθελε να φωνάξει και ένοιωθε περίεργα και πότε γλύκενε και πότε νευρίαζε Ευχαριστώ παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Γίδι έγραψε: #597 01-07-08 12:37 Μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #598 01-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Ή ένα καλάθι με καλά κρασιά, αν του αρέσει το κρασί Ίσως μια επώνυμη γραβάτα (αν φοράει, αλλά δεν ξέρω μήπως θεωρείται προσωπικό δώρο) Click για ανάπτυξη... Γραβάτες δεν φοράει στο γραφείο, είναι ο τύπος πουκαμισάκι ή πολο με σπόρ υφασματινο και αθλιτικό φλάτ, συχένετε και τα μάυρα, φαντάσου σαν εμένα σε αντρικό Κρασί λές να είναι καλύτερο απο ουίσκυ; αρα λές να καταλήξω εκεί; Μπορώ να πάρω κάτι για το αμάξι του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:03 Η Κακή Επιρροή: #588 23-06-08 11:03 νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η mania έγραψε: #589 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η Κακή Επιρροή: #590 23-06-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Click για ανάπτυξη... ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #591 23-06-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι δεν το σκέυτηκα, καπνίζει πούρα(λέει πώς δεν είναι τσιγάρα αυτά) θα βάλω και πούρα μέσα μπράβο, φανταστική ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η mania έγραψε: #592 23-06-08 17:53 Λοιπόν πήρα μια δερμάτινη κασετίνα πήγε 80ευρώ με 2 κρασιά, 2 ακριβά πουρα και μέσα έχει τον εξωπλησμό των κρασιών. μήπως να το αφήσω; ντρέπομαι μήπως είναι φτηνιαρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:54 Η Κακή Επιρροή: #593 23-06-08 17:54 Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:58 Η mania έγραψε: #594 23-06-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα αν και πονάει αυτού του είδους το χιούμορ με έκανες και γέλασα αρα λές δεν είναι φτηνοπραμα; ήταν απο τα καλά του καλάθια, είχε και με 100 αλλα δεν μου άρεσε σαν στίλ, ήταν χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Η Κακή Επιρροή: #595 23-06-08 18:01 μια χαρά είναι βρε Μάνια μου! το αφεντικό σου είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η mania έγραψε: #596 01-07-08 12:34 Δεν είπα εντυπώσεις ε; Του το πάω στο γραφείο και του λέω -κύριε φώτη αυτό ήρθε για εσάς Με ρώταει γιατί δεν το άνοιξα και ποιός το στέλνει, του είπα πώς δεν ξέρω και ΄'εφυγα, κάνω καφέ και μετά με ποιάνει και μου λέει: Θα σε μαλώσω, τώρ με κάνεις και νοιώθω άσχημα, τον έφερα στα νερά μου λόγο αμηχανίας του και μετά του έρηξα και το θέμα που με αικεγε, αρνάκι, ήθελε να φωνάξει και ένοιωθε περίεργα και πότε γλύκενε και πότε νευρίαζε Ευχαριστώ παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Γίδι έγραψε: #597 01-07-08 12:37 Μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #598 01-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:09 Η mania έγραψε: #589 23-06-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η Κακή Επιρροή: #590 23-06-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Click για ανάπτυξη... ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #591 23-06-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι δεν το σκέυτηκα, καπνίζει πούρα(λέει πώς δεν είναι τσιγάρα αυτά) θα βάλω και πούρα μέσα μπράβο, φανταστική ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η mania έγραψε: #592 23-06-08 17:53 Λοιπόν πήρα μια δερμάτινη κασετίνα πήγε 80ευρώ με 2 κρασιά, 2 ακριβά πουρα και μέσα έχει τον εξωπλησμό των κρασιών. μήπως να το αφήσω; ντρέπομαι μήπως είναι φτηνιαρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:54 Η Κακή Επιρροή: #593 23-06-08 17:54 Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:58 Η mania έγραψε: #594 23-06-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα αν και πονάει αυτού του είδους το χιούμορ με έκανες και γέλασα αρα λές δεν είναι φτηνοπραμα; ήταν απο τα καλά του καλάθια, είχε και με 100 αλλα δεν μου άρεσε σαν στίλ, ήταν χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Η Κακή Επιρροή: #595 23-06-08 18:01 μια χαρά είναι βρε Μάνια μου! το αφεντικό σου είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η mania έγραψε: #596 01-07-08 12:34 Δεν είπα εντυπώσεις ε; Του το πάω στο γραφείο και του λέω -κύριε φώτη αυτό ήρθε για εσάς Με ρώταει γιατί δεν το άνοιξα και ποιός το στέλνει, του είπα πώς δεν ξέρω και ΄'εφυγα, κάνω καφέ και μετά με ποιάνει και μου λέει: Θα σε μαλώσω, τώρ με κάνεις και νοιώθω άσχημα, τον έφερα στα νερά μου λόγο αμηχανίας του και μετά του έρηξα και το θέμα που με αικεγε, αρνάκι, ήθελε να φωνάξει και ένοιωθε περίεργα και πότε γλύκενε και πότε νευρίαζε Ευχαριστώ παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Γίδι έγραψε: #597 01-07-08 12:37 Μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #598 01-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:16 Η Κακή Επιρροή: #590 23-06-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Click για ανάπτυξη... ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #591 23-06-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι δεν το σκέυτηκα, καπνίζει πούρα(λέει πώς δεν είναι τσιγάρα αυτά) θα βάλω και πούρα μέσα μπράβο, φανταστική ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η mania έγραψε: #592 23-06-08 17:53 Λοιπόν πήρα μια δερμάτινη κασετίνα πήγε 80ευρώ με 2 κρασιά, 2 ακριβά πουρα και μέσα έχει τον εξωπλησμό των κρασιών. μήπως να το αφήσω; ντρέπομαι μήπως είναι φτηνιαρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:54 Η Κακή Επιρροή: #593 23-06-08 17:54 Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:58 Η mania έγραψε: #594 23-06-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα αν και πονάει αυτού του είδους το χιούμορ με έκανες και γέλασα αρα λές δεν είναι φτηνοπραμα; ήταν απο τα καλά του καλάθια, είχε και με 100 αλλα δεν μου άρεσε σαν στίλ, ήταν χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Η Κακή Επιρροή: #595 23-06-08 18:01 μια χαρά είναι βρε Μάνια μου! το αφεντικό σου είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η mania έγραψε: #596 01-07-08 12:34 Δεν είπα εντυπώσεις ε; Του το πάω στο γραφείο και του λέω -κύριε φώτη αυτό ήρθε για εσάς Με ρώταει γιατί δεν το άνοιξα και ποιός το στέλνει, του είπα πώς δεν ξέρω και ΄'εφυγα, κάνω καφέ και μετά με ποιάνει και μου λέει: Θα σε μαλώσω, τώρ με κάνεις και νοιώθω άσχημα, τον έφερα στα νερά μου λόγο αμηχανίας του και μετά του έρηξα και το θέμα που με αικεγε, αρνάκι, ήθελε να φωνάξει και ένοιωθε περίεργα και πότε γλύκενε και πότε νευρίαζε Ευχαριστώ παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Γίδι έγραψε: #597 01-07-08 12:37 Μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #598 01-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα; Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι Ευχαριστώ παιδιά πολλύ Click για ανάπτυξη... ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #591 23-06-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι δεν το σκέυτηκα, καπνίζει πούρα(λέει πώς δεν είναι τσιγάρα αυτά) θα βάλω και πούρα μέσα μπράβο, φανταστική ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η mania έγραψε: #592 23-06-08 17:53 Λοιπόν πήρα μια δερμάτινη κασετίνα πήγε 80ευρώ με 2 κρασιά, 2 ακριβά πουρα και μέσα έχει τον εξωπλησμό των κρασιών. μήπως να το αφήσω; ντρέπομαι μήπως είναι φτηνιαρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:54 Η Κακή Επιρροή: #593 23-06-08 17:54 Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:58 Η mania έγραψε: #594 23-06-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα αν και πονάει αυτού του είδους το χιούμορ με έκανες και γέλασα αρα λές δεν είναι φτηνοπραμα; ήταν απο τα καλά του καλάθια, είχε και με 100 αλλα δεν μου άρεσε σαν στίλ, ήταν χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Η Κακή Επιρροή: #595 23-06-08 18:01 μια χαρά είναι βρε Μάνια μου! το αφεντικό σου είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η mania έγραψε: #596 01-07-08 12:34 Δεν είπα εντυπώσεις ε; Του το πάω στο γραφείο και του λέω -κύριε φώτη αυτό ήρθε για εσάς Με ρώταει γιατί δεν το άνοιξα και ποιός το στέλνει, του είπα πώς δεν ξέρω και ΄'εφυγα, κάνω καφέ και μετά με ποιάνει και μου λέει: Θα σε μαλώσω, τώρ με κάνεις και νοιώθω άσχημα, τον έφερα στα νερά μου λόγο αμηχανίας του και μετά του έρηξα και το θέμα που με αικεγε, αρνάκι, ήθελε να φωνάξει και ένοιωθε περίεργα και πότε γλύκενε και πότε νευρίαζε Ευχαριστώ παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Γίδι έγραψε: #597 01-07-08 12:37 Μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #598 01-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι δεν το σκέυτηκα, καπνίζει πούρα(λέει πώς δεν είναι τσιγάρα αυτά) θα βάλω και πούρα μέσα μπράβο, φανταστική ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:53 Η mania έγραψε: #592 23-06-08 17:53 Λοιπόν πήρα μια δερμάτινη κασετίνα πήγε 80ευρώ με 2 κρασιά, 2 ακριβά πουρα και μέσα έχει τον εξωπλησμό των κρασιών. μήπως να το αφήσω; ντρέπομαι μήπως είναι φτηνιαρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:54 Η Κακή Επιρροή: #593 23-06-08 17:54 Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:58 Η mania έγραψε: #594 23-06-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα αν και πονάει αυτού του είδους το χιούμορ με έκανες και γέλασα αρα λές δεν είναι φτηνοπραμα; ήταν απο τα καλά του καλάθια, είχε και με 100 αλλα δεν μου άρεσε σαν στίλ, ήταν χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Η Κακή Επιρροή: #595 23-06-08 18:01 μια χαρά είναι βρε Μάνια μου! το αφεντικό σου είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η mania έγραψε: #596 01-07-08 12:34 Δεν είπα εντυπώσεις ε; Του το πάω στο γραφείο και του λέω -κύριε φώτη αυτό ήρθε για εσάς Με ρώταει γιατί δεν το άνοιξα και ποιός το στέλνει, του είπα πώς δεν ξέρω και ΄'εφυγα, κάνω καφέ και μετά με ποιάνει και μου λέει: Θα σε μαλώσω, τώρ με κάνεις και νοιώθω άσχημα, τον έφερα στα νερά μου λόγο αμηχανίας του και μετά του έρηξα και το θέμα που με αικεγε, αρνάκι, ήθελε να φωνάξει και ένοιωθε περίεργα και πότε γλύκενε και πότε νευρίαζε Ευχαριστώ παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Γίδι έγραψε: #597 01-07-08 12:37 Μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #598 01-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν πήρα μια δερμάτινη κασετίνα πήγε 80ευρώ με 2 κρασιά, 2 ακριβά πουρα και μέσα έχει τον εξωπλησμό των κρασιών. μήπως να το αφήσω; ντρέπομαι μήπως είναι φτηνιαρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:54 Η Κακή Επιρροή: #593 23-06-08 17:54 Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:58 Η mania έγραψε: #594 23-06-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα αν και πονάει αυτού του είδους το χιούμορ με έκανες και γέλασα αρα λές δεν είναι φτηνοπραμα; ήταν απο τα καλά του καλάθια, είχε και με 100 αλλα δεν μου άρεσε σαν στίλ, ήταν χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Η Κακή Επιρροή: #595 23-06-08 18:01 μια χαρά είναι βρε Μάνια μου! το αφεντικό σου είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η mania έγραψε: #596 01-07-08 12:34 Δεν είπα εντυπώσεις ε; Του το πάω στο γραφείο και του λέω -κύριε φώτη αυτό ήρθε για εσάς Με ρώταει γιατί δεν το άνοιξα και ποιός το στέλνει, του είπα πώς δεν ξέρω και ΄'εφυγα, κάνω καφέ και μετά με ποιάνει και μου λέει: Θα σε μαλώσω, τώρ με κάνεις και νοιώθω άσχημα, τον έφερα στα νερά μου λόγο αμηχανίας του και μετά του έρηξα και το θέμα που με αικεγε, αρνάκι, ήθελε να φωνάξει και ένοιωθε περίεργα και πότε γλύκενε και πότε νευρίαζε Ευχαριστώ παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Γίδι έγραψε: #597 01-07-08 12:37 Μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #598 01-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 17:58 Η mania έγραψε: #594 23-06-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα αν και πονάει αυτού του είδους το χιούμορ με έκανες και γέλασα αρα λές δεν είναι φτηνοπραμα; ήταν απο τα καλά του καλάθια, είχε και με 100 αλλα δεν μου άρεσε σαν στίλ, ήταν χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Η Κακή Επιρροή: #595 23-06-08 18:01 μια χαρά είναι βρε Μάνια μου! το αφεντικό σου είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η mania έγραψε: #596 01-07-08 12:34 Δεν είπα εντυπώσεις ε; Του το πάω στο γραφείο και του λέω -κύριε φώτη αυτό ήρθε για εσάς Με ρώταει γιατί δεν το άνοιξα και ποιός το στέλνει, του είπα πώς δεν ξέρω και ΄'εφυγα, κάνω καφέ και μετά με ποιάνει και μου λέει: Θα σε μαλώσω, τώρ με κάνεις και νοιώθω άσχημα, τον έφερα στα νερά μου λόγο αμηχανίας του και μετά του έρηξα και το θέμα που με αικεγε, αρνάκι, ήθελε να φωνάξει και ένοιωθε περίεργα και πότε γλύκενε και πότε νευρίαζε Ευχαριστώ παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Γίδι έγραψε: #597 01-07-08 12:37 Μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #598 01-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!! δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000 Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα αν και πονάει αυτού του είδους το χιούμορ με έκανες και γέλασα αρα λές δεν είναι φτηνοπραμα; ήταν απο τα καλά του καλάθια, είχε και με 100 αλλα δεν μου άρεσε σαν στίλ, ήταν χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2008 στις 18:01 Η Κακή Επιρροή: #595 23-06-08 18:01 μια χαρά είναι βρε Μάνια μου! το αφεντικό σου είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η mania έγραψε: #596 01-07-08 12:34 Δεν είπα εντυπώσεις ε; Του το πάω στο γραφείο και του λέω -κύριε φώτη αυτό ήρθε για εσάς Με ρώταει γιατί δεν το άνοιξα και ποιός το στέλνει, του είπα πώς δεν ξέρω και ΄'εφυγα, κάνω καφέ και μετά με ποιάνει και μου λέει: Θα σε μαλώσω, τώρ με κάνεις και νοιώθω άσχημα, τον έφερα στα νερά μου λόγο αμηχανίας του και μετά του έρηξα και το θέμα που με αικεγε, αρνάκι, ήθελε να φωνάξει και ένοιωθε περίεργα και πότε γλύκενε και πότε νευρίαζε Ευχαριστώ παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Γίδι έγραψε: #597 01-07-08 12:37 Μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #598 01-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μια χαρά είναι βρε Μάνια μου! το αφεντικό σου είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η mania έγραψε: #596 01-07-08 12:34 Δεν είπα εντυπώσεις ε; Του το πάω στο γραφείο και του λέω -κύριε φώτη αυτό ήρθε για εσάς Με ρώταει γιατί δεν το άνοιξα και ποιός το στέλνει, του είπα πώς δεν ξέρω και ΄'εφυγα, κάνω καφέ και μετά με ποιάνει και μου λέει: Θα σε μαλώσω, τώρ με κάνεις και νοιώθω άσχημα, τον έφερα στα νερά μου λόγο αμηχανίας του και μετά του έρηξα και το θέμα που με αικεγε, αρνάκι, ήθελε να φωνάξει και ένοιωθε περίεργα και πότε γλύκενε και πότε νευρίαζε Ευχαριστώ παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Γίδι έγραψε: #597 01-07-08 12:37 Μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #598 01-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν είπα εντυπώσεις ε; Του το πάω στο γραφείο και του λέω -κύριε φώτη αυτό ήρθε για εσάς Με ρώταει γιατί δεν το άνοιξα και ποιός το στέλνει, του είπα πώς δεν ξέρω και ΄'εφυγα, κάνω καφέ και μετά με ποιάνει και μου λέει: Θα σε μαλώσω, τώρ με κάνεις και νοιώθω άσχημα, τον έφερα στα νερά μου λόγο αμηχανίας του και μετά του έρηξα και το θέμα που με αικεγε, αρνάκι, ήθελε να φωνάξει και ένοιωθε περίεργα και πότε γλύκενε και πότε νευρίαζε Ευχαριστώ παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Η Γίδι έγραψε: #597 01-07-08 12:37 Μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #598 01-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια χαρά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2008 στις 12:42 Η mania έγραψε: #598 01-07-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist fockos rafaela11 fourkaki charmander Kate1914 Scandal American Economist Sotiris 12 touvlo AggelikiGr Varus Jack of Spades vas 78 Εριφύλη Searching Luludaki Joji Natsuko Giorgkalo Κλημεντίνη Sosstoss Vera Paragontas7000 taketrance bibliofagos giannhs2001 Maria23667 Human being μαριώ hirasawayui Έμμα Μαρία Α fmarulezkd Viedo Μάρκος Βασίλης Εχέμυθη Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Μια χαρά!!! Click για ανάπτυξη... Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:37 Η Κακή Επιρροή: #599 14-07-08 19:37 θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο Tetragrammaton: #600 14-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση? Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό: https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.