Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ΚΕ γιορτή έχει. Πάντως ωραία η ιδέα με τα ισάριθμα λουλούδια!
α ναι?
ε και πάλι μπορείς να το κάνεις αλλά απλά έχε κατά νου ότι θέλει πολλά τριαντάφυλλα για να είναι εντυπωσιακό το μπουκέτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ!!!

(Κι επαναλαμβανω οτι τα λουλουδια τα βρισκω το πιο χαζο πραγμα εβερ.. Δεν ειναι τιποτα προσωπικο, τιποτα που δειχνει οτι ασχοληθηκες αρκετα για να βρεις κατι που θα του αρεσε, τιποτα χρησιμο αν δεν ειναι νυφη. Αντι για λουλουδια παιρνετε ΠΑΣΤΕΣ λεμε!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμένα μου φαίνεται ιδανικό δώρο για άντρα
underwater
Περιβόητο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Ιδέες; σκέυτηκα κάνα dimple σε περιποιημένο καλάθι, αλλα κάνει;

Ίσως μια επώνυμη γραβάτα (αν φοράει, αλλά δεν ξέρω μήπως θεωρείται προσωπικό δώρο

mania
Επιφανές μέλος

Ή ένα καλάθι με καλά κρασιά, αν του αρέσει το κρασί
Ίσως μια επώνυμη γραβάτα (αν φοράει, αλλά δεν ξέρω μήπως θεωρείται προσωπικό δώρο)
Γραβάτες δεν φοράει στο γραφείο, είναι ο τύπος πουκαμισάκι ή πολο με σπόρ υφασματινο και αθλιτικό φλάτ, συχένετε και τα μάυρα, φαντάσου σαν εμένα σε αντρικό

Κρασί λές να είναι καλύτερο απο ουίσκυ; αρα λές να καταλήξω εκεί;

Μπορώ να πάρω κάτι για το αμάξι του;

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple
κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το

dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια

mania
Επιφανές μέλος

νομίζω ότι για τα αφεντικά είναι καλύτερη ιδέα το ουίσκυ απ τα κρασιά
ένα καλάθι με καλά κρασιά είναι σαφώς κοστολογικά πιο πολύ από ένα dimple
κι επειδή δεν μπορείς να δώσεις καλάθι με ένα κρασί... ξέχνα το
dimple καλάθι κι είσαι οκ Μάνια![]()
Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα;

Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι

Ευχαριστώ παιδιά πολλύ

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Κοίταξε, αυτό που με απασχολεί είναι να είναι κάτι καλό, το κόστος δεν με νοιπάζει σε αυτη την περίπτωση, του έκανα ένα λάθος αξίας 46.000 ευρώ, δεν πρέπει να κάνω το καλύτερο σε ότι αφορά το καλόπιασμα; ή θα είναι πολλύ κρααααααα;
Πάντως προκειμένου να ευχαριστηθεί δεν με νοιάζει το κόστος, αλλα άν είναι εντάξει και το ουισκάκι τότε θα πάρω ουισκάκι
Ευχαριστώ παιδιά πολλύ![]()
ε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα

mania
Επιφανές μέλος

Ναιιιιιιιιιιιιιι δεν το σκέυτηκα, καπνίζει πούρα(λέει πώς δεν είναι τσιγάρα αυτάε τότε απλά βρες μια πολύ καλή κάβα, βάλε του μέσα το ουίσκυ κι αν αντέχει η τσέπη σου, χώσε και δυο καλά πούρα![]()

mania
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000

mania
Επιφανές μέλος

Μάνια μου είναι μια χαρά το δώρο σου!!!! πολύ καλό!!!
δλδ τι έπρεπε να του πάρεις? ρολόι rolex? μετά θα έλεγε ότι το "λάθος" προέκυψε γιατί εσύ τα σούφρωσες τα 46.000![]()
χαχαχαχα αν και πονάει αυτού του είδους το χιούμορ με έκανες και γέλασα

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Του το πάω στο γραφείο και του λέω
-κύριε φώτη αυτό ήρθε για εσάς
Με ρώταει γιατί δεν το άνοιξα και ποιός το στέλνει, του είπα πώς δεν ξέρω και ΄'εφυγα, κάνω καφέ και μετά με ποιάνει και μου λέει:
Θα σε μαλώσω, τώρ με κάνεις και νοιώθω άσχημα, τον έφερα στα νερά μου λόγο αμηχανίας του και μετά του έρηξα και το θέμα που με αικεγε, αρνάκι, ήθελε να φωνάξει και ένοιωθε περίεργα και πότε γλύκενε και πότε νευρίαζε

Ευχαριστώ παιδιά

mania
Επιφανές μέλος

Μια χαρά!!!![]()
Τον χωμάτιασα, έτσι είναι ιδέες για δώρα λέγετε το θέμα αλλα για μένα είναι ιδέες για ξελάσπωμα

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

θα σας άρεσε αυτό για δώρο αν ήσασταν η νονά σε βάφτιση?![]()
Αν ήμουν νονά σε βάφτιση, θα μου άρεσε περισσότερο κάτι σαν αυτό:
https://i1.iofferphoto.com/img/1148108400/_i/12149644/1.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.