Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

25-07-24

13:26
Έλα να σε πάρω μια ημέρα όταν κατέβεις Αθήνα. Και τι δεν βλέπεις.Εν τω μεταξύ αυτό μου ακούστηκε πολύ έντονα σαν σκηνή βγαλμένη από βιβλίο για κάποιο λόγο.
(Όσο για το σκηνή γραμμένη από βιβλίο, είμαι αρκετά καλή στην συγγραφή της περιγραφής. Για διαλόγους το σκοτώνω

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

25-07-24

13:30
Η καλύτερη περιγραφή του προαστιακού.(καθενας με το πονο του).
ΑΑΑΑΑ. Ξέχασα και τους τουρίστες που σε ρωτάνε αν είναι στην σωστή γραμμή
"Χελο ντου γιου νοου χαου του γκετ του ΚαΡινΤος"

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

25-07-24

13:34
Η καλύτερη περιγραφή του προαστιακού.
ΑΑΑΑΑ. Ξέχασα και τους τουρίστες που σε ρωτάνε αν είναι στην σωστή γραμμή
"Χελο ντου γιου νοου χαου του γκετ του ΚαΡινΤος"![]()
χαχα ναι ναι... αυτο μου το ρωτανε συνηθως στον Ρέντη αλλα ρε φιλε δεν ξέρω να τους πω εμενα με ενδιαφέρει μέχρι ενα σημειο που δεν με απασχολει αν παει προς Κιατο ή αεροδρόμιο.
Παντως μια φορα έσωσα μια τουριστρια γιατι εφυγε και ξέχασε τα γυαλια της στο τραπεζάκι και τα πηρε το μάτι μου και της τα έδωσα.
Προχθες επισης που πηγα στο εκπτωτικο χωριο να ψωνισω κανα παντελονάκι ειδα κατω κατι γυαλια ηλιου levis... στην Bershka ... ευτυχως δεν τα πάτησα και τα ειδα και τα αναζητησαν μετα απο 2-3 λεπτά.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

25-07-24

13:38
Στο μετρό του Ευαγγελισμού είχα δει κινητό στο πάτωμα διπλα από τα παγκάκια και μια κυρία που μόλις σηκώθηκε από αυτά (με κουστούμι και χαρτοφύλακα). Το πήρα γρήγορα και έτρεξα μπήκα μέσα στο μετρό να της το δώσω (θα το έπαιρνα και εγώ).Παντως μια φορα έσωσα μια τουριστρια γιατι εφυγε και ξέχασε τα γυαλια της στο τραπεζάκι και τα πηρε το μάτι μου και της τα έδωσα.
Με ευχαριστούσε σε όλη την διαδρομή.
Θέλει πολλή προσοχή με τα αντικείμενα αξίας.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

25-07-24

13:44
Στο μετρό του Ευαγγελισμού είχα δει κινητό στο πάτωμα διπλα από τα παγκάκια και μια κυρία που μόλις σηκώθηκε από αυτά (με κουστούμι και χαρτοφύλακα). Το πήρα γρήγορα και έτρεξα μπήκα μέσα στο μετρό να της το δώσω (θα το έπαιρνα και εγώ).
Με ευχαριστούσε σε όλη την διαδρομή.
Θέλει πολλή προσοχή με τα αντικείμενα αξίας.
Α μωρέ τι καλή! (εσυ)
ειδες τελικα το κοστουμι κ ο χαρτοφυλακας ειναι in στα μεσα.

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

26-07-24

11:30
Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 :
1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες.
Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε
Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

26-07-24

11:47
Αυτό δυστυχώς το κάνουν και ΈλληνεςΑπό την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω,
αυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα;πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι
Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώςκαλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο.
ΙσχύειΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

26-07-24

11:55
Δεν θελω να το σχολιάσωαυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα;

Μόνο κάτι γύφτους έχω δει νορμάλ ανθρώπους σπάνια.Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώς
Ναι όντως, κάτι γιαγιάδεςΑυτό δυστυχώς το κάνουν και Έλληνες
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν είμαι καθημερινή επιβάτης οπότε δεν θα μπορέσω να συμβάλλω καθημερινάΕλα ρε αυτά είναι για να τα διαβαζουμε τρώγοντας πιτσα !!! Χιχιχ
Ανοίξτε κανα θρεντ ξέρω γω![]()

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

26-07-24

12:03
Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 :
Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ;

Καλά αυτο με τις θέσεις που πιάνουν με τσάντες ειδικα μολις σταματάει Σταθμο Λαρισης δεν υπάρχει να ξερεις .... μπαινει μέσα το μπούγιο ή το πρωί που αδειάζει το τρενο κατα 50% πραγματικα!
Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι.
σε φάση Μαζέψου κοπρίτη ήρθε ο Πάνθηρας.

προσωπικα παίρνω κάθε μερα τον προαστιακό για να κατεβω στη δουλειά.... απο το να πάω Κηφισο με το αμάξι και να το σκίσω το αμαξάκι με τα σταμάτα ξεκινα και 1η-2η το προτιμώ. + Τη βενζινη.
Απλά αυτο δε πληρώνεται να ξέρεις... 1 ωρα καθε μερα πηγαινε και αλλη έλα... ειναι και αυτος ενας λόγος που με κανει να φευγω.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

26-07-24

12:11
ΚΛΑΙΩΕντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ;![]()

Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμωςΕγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

26-07-24

12:14
χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ;ΚΛΑΙΩ![]()

για αυτο σ λέω αυτα θέλουν πίτσα και Παρασκευη βραδάκι... και μια κοκα διπλα με παγάκια.
Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως![]()
Εγω κάνω αμάν να φτάσουμε σταθμό λαρίσης να αδειάσει να απλωθώ πίσω σε κάτι τετράδες καθισματα....
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

26-07-24

12:43
Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμαχαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ;![]()

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

26-07-24

12:48
Αχ τρελαίνομαι για χυμα καταστασεις .Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 :
Κανουν αυτα που δεν μπορουν να κανουν στο σπιτι τους..γιατι τους δερνουν..Η ελλαδα αγαπει ακομα..ή μηπως οχι?
Δεν ξερεις ομως και το κερασακι.. οταν πανε πισω θα πουν ..ελα μωρε η ελλαδα ειναι πολυ χυμα και χαλια οτι θελαμε καναμε.. καθυστερημενοι ειναι.
Εμενα μου την ειπαν κατι δανεζες θεες...
Γιατι εχετε ετσι χυμα την πανεμορφη χωρα σας ,χωρις ταξη και περιορισμους ...οτι θελει καθενας κανει.
Και η απαντηση μου..γιατι αν την ειχαμε σαν την δικη σου εσυ δεν θα ερχοσουν εδω να αναπνευση η ψυχη σου και να καυλωσεις ( με την φυση εννοουσα) και να νιωσεις ελευθερη... ανθρωπος και οχι bot... και γιατι σε θελουμε εδω να μεινεις.
Και που να σε ριξω και 7/8 να δεις πως δεν θα ξεκολλας
Η ελευθερια και η ασυδοσια ειναι αδελφουλες χερακι χερακι πανε
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

26-07-24

13:01
Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα![]()
Τι χοντρές ήταν ;
Χαχα εσυ έχεις πολυ φάση για κραχτηρι παντως!
Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

26-07-24

13:11
Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα.Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα.
Αυτή με το στρινγκ ναιΤι χοντρές ήταν ;

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

26-07-24

13:13
Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα.
Αυτή με το στρινγκ ναι![]()
Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

26-07-24

13:16
Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή
Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη.
Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

26-07-24

13:21
Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη.
Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€![]()
Αχ σταματα μας εφτιαξες

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

26-07-24

13:36
Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε.Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη.
Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€![]()
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

26-07-24

13:43
Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα.Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε.
Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι.
Όλοι με μελαχρινές κοπέλες.
Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.