Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 13:26 Η Grand Duchess: #21 25-07-24 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ αυτό μου ακούστηκε πολύ έντονα σαν σκηνή βγαλμένη από βιβλίο για κάποιο λόγο. Click για ανάπτυξη... Έλα να σε πάρω μια ημέρα όταν κατέβεις Αθήνα. Και τι δεν βλέπεις. (Όσο για το σκηνή γραμμένη από βιβλίο, είμαι αρκετά καλή στην συγγραφή της περιγραφής. Για διαλόγους το σκοτώνω ) Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 13:30 Η Grand Duchess: #22 25-07-24 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Devil: (καθενας με το πονο του). Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη περιγραφή του προαστιακού. ΑΑΑΑΑ. Ξέχασα και τους τουρίστες που σε ρωτάνε αν είναι στην σωστή γραμμή "Χελο ντου γιου νοου χαου του γκετ του ΚαΡινΤος" Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 13:34 Ο Πάνθηρας!: #23 25-07-24 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η καλύτερη περιγραφή του προαστιακού. ΑΑΑΑΑ. Ξέχασα και τους τουρίστες που σε ρωτάνε αν είναι στην σωστή γραμμή "Χελο ντου γιου νοου χαου του γκετ του ΚαΡινΤος" Click για ανάπτυξη... χαχα ναι ναι... αυτο μου το ρωτανε συνηθως στον Ρέντη αλλα ρε φιλε δεν ξέρω να τους πω εμενα με ενδιαφέρει μέχρι ενα σημειο που δεν με απασχολει αν παει προς Κιατο ή αεροδρόμιο. Παντως μια φορα έσωσα μια τουριστρια γιατι εφυγε και ξέχασε τα γυαλια της στο τραπεζάκι και τα πηρε το μάτι μου και της τα έδωσα. Προχθες επισης που πηγα στο εκπτωτικο χωριο να ψωνισω κανα παντελονάκι ειδα κατω κατι γυαλια ηλιου levis... στην Bershka ... ευτυχως δεν τα πάτησα και τα ειδα και τα αναζητησαν μετα απο 2-3 λεπτά. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 13:38 Η Grand Duchess: #24 25-07-24 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Παντως μια φορα έσωσα μια τουριστρια γιατι εφυγε και ξέχασε τα γυαλια της στο τραπεζάκι και τα πηρε το μάτι μου και της τα έδωσα. Click για ανάπτυξη... Στο μετρό του Ευαγγελισμού είχα δει κινητό στο πάτωμα διπλα από τα παγκάκια και μια κυρία που μόλις σηκώθηκε από αυτά (με κουστούμι και χαρτοφύλακα). Το πήρα γρήγορα και έτρεξα μπήκα μέσα στο μετρό να της το δώσω (θα το έπαιρνα και εγώ). Με ευχαριστούσε σε όλη την διαδρομή. Θέλει πολλή προσοχή με τα αντικείμενα αξίας. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 13:44 Ο Πάνθηρας!: #25 25-07-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Στο μετρό του Ευαγγελισμού είχα δει κινητό στο πάτωμα διπλα από τα παγκάκια και μια κυρία που μόλις σηκώθηκε από αυτά (με κουστούμι και χαρτοφύλακα). Το πήρα γρήγορα και έτρεξα μπήκα μέσα στο μετρό να της το δώσω (θα το έπαιρνα και εγώ). Με ευχαριστούσε σε όλη την διαδρομή. Θέλει πολλή προσοχή με τα αντικείμενα αξίας. Click για ανάπτυξη... Α μωρέ τι καλή! (εσυ) ειδες τελικα το κοστουμι κ ο χαρτοφυλακας ειναι in στα μεσα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:30 Η Grand Duchess: #26 26-07-24 11:30 Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:47 Ο Μήτσος10 έγραψε: #27 26-07-24 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, Click για ανάπτυξη... Αυτό δυστυχώς το κάνουν και Έλληνες Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι Click για ανάπτυξη... αυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα; Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Click για ανάπτυξη... Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώς Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:55 Η Grand Duchess: #28 26-07-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το σχολιάσω. Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώς Click για ανάπτυξη... Μόνο κάτι γύφτους έχω δει νορμάλ ανθρώπους σπάνια. Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Αυτό δυστυχώς το κάνουν και Έλληνες Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, κάτι γιαγιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ελα ρε αυτά είναι για να τα διαβαζουμε τρώγοντας πιτσα !!! Χιχιχ Ανοίξτε κανα θρεντ ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι καθημερινή επιβάτης οπότε δεν θα μπορέσω να συμβάλλω καθημερινά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:03 Ο Πάνθηρας!: #29 26-07-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Καλά αυτο με τις θέσεις που πιάνουν με τσάντες ειδικα μολις σταματάει Σταθμο Λαρισης δεν υπάρχει να ξερεις .... μπαινει μέσα το μπούγιο ή το πρωί που αδειάζει το τρενο κατα 50% πραγματικα! Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. σε φάση Μαζέψου κοπρίτη ήρθε ο Πάνθηρας. προσωπικα παίρνω κάθε μερα τον προαστιακό για να κατεβω στη δουλειά.... απο το να πάω Κηφισο με το αμάξι και να το σκίσω το αμαξάκι με τα σταμάτα ξεκινα και 1η-2η το προτιμώ. + Τη βενζινη. Απλά αυτο δε πληρώνεται να ξέρεις... 1 ωρα καθε μερα πηγαινε και αλλη έλα... ειναι και αυτος ενας λόγος που με κανει να φευγω. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:11 Η Grand Duchess: #30 26-07-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:14 Ο Πάνθηρας!: #31 26-07-24 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ΚΛΑΙΩ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; για αυτο σ λέω αυτα θέλουν πίτσα και Παρασκευη βραδάκι... και μια κοκα διπλα με παγάκια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω αμάν να φτάσουμε σταθμό λαρίσης να αδειάσει να απλωθώ πίσω σε κάτι τετράδες καθισματα.... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:43 Η Grand Duchess: #32 26-07-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Devil: χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; Click για ανάπτυξη... Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 26-07-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Αχ τρελαίνομαι για χυμα καταστασεις . Κανουν αυτα που δεν μπορουν να κανουν στο σπιτι τους..γιατι τους δερνουν..Η ελλαδα αγαπει ακομα..ή μηπως οχι? Δεν ξερεις ομως και το κερασακι.. οταν πανε πισω θα πουν ..ελα μωρε η ελλαδα ειναι πολυ χυμα και χαλια οτι θελαμε καναμε.. καθυστερημενοι ειναι. Εμενα μου την ειπαν κατι δανεζες θεες... Γιατι εχετε ετσι χυμα την πανεμορφη χωρα σας ,χωρις ταξη και περιορισμους ...οτι θελει καθενας κανει. Και η απαντηση μου..γιατι αν την ειχαμε σαν την δικη σου εσυ δεν θα ερχοσουν εδω να αναπνευση η ψυχη σου και να καυλωσεις ( με την φυση εννοουσα) και να νιωσεις ελευθερη... ανθρωπος και οχι bot... και γιατι σε θελουμε εδω να μεινεις. Και που να σε ριξω και 7/8 να δεις πως δεν θα ξεκολλας Η ελευθερια και η ασυδοσια ειναι αδελφουλες χερακι χερακι πανε Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:01 Ο Πάνθηρας!: #34 26-07-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα Click για ανάπτυξη... Τι χοντρές ήταν ; Χαχα εσυ έχεις πολυ φάση για κραχτηρι παντως! Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:11 Η Grand Duchess: #35 26-07-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Click για ανάπτυξη... Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τι χοντρές ήταν ; Click για ανάπτυξη... Αυτή με το στρινγκ ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:13 Ο Πάνθηρας!: #36 26-07-24 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αυτή με το στρινγκ ναι Click για ανάπτυξη... Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Η Grand Duchess: #37 26-07-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Click για ανάπτυξη... Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #38 26-07-24 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo ChristosM89 Ilma giannhs2001 Angelikaaa charmander Kate1914 Μήτσος10 Paragontas7000 johnsala Wonderkid rafaela11 ROM32 taketrance iew bibliofagos A350 Scandal American Economist Totreno fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ αυτό μου ακούστηκε πολύ έντονα σαν σκηνή βγαλμένη από βιβλίο για κάποιο λόγο. Click για ανάπτυξη... Έλα να σε πάρω μια ημέρα όταν κατέβεις Αθήνα. Και τι δεν βλέπεις. (Όσο για το σκηνή γραμμένη από βιβλίο, είμαι αρκετά καλή στην συγγραφή της περιγραφής. Για διαλόγους το σκοτώνω )
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 13:30 Η Grand Duchess: #22 25-07-24 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Devil: (καθενας με το πονο του). Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη περιγραφή του προαστιακού. ΑΑΑΑΑ. Ξέχασα και τους τουρίστες που σε ρωτάνε αν είναι στην σωστή γραμμή "Χελο ντου γιου νοου χαου του γκετ του ΚαΡινΤος" Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 13:34 Ο Πάνθηρας!: #23 25-07-24 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η καλύτερη περιγραφή του προαστιακού. ΑΑΑΑΑ. Ξέχασα και τους τουρίστες που σε ρωτάνε αν είναι στην σωστή γραμμή "Χελο ντου γιου νοου χαου του γκετ του ΚαΡινΤος" Click για ανάπτυξη... χαχα ναι ναι... αυτο μου το ρωτανε συνηθως στον Ρέντη αλλα ρε φιλε δεν ξέρω να τους πω εμενα με ενδιαφέρει μέχρι ενα σημειο που δεν με απασχολει αν παει προς Κιατο ή αεροδρόμιο. Παντως μια φορα έσωσα μια τουριστρια γιατι εφυγε και ξέχασε τα γυαλια της στο τραπεζάκι και τα πηρε το μάτι μου και της τα έδωσα. Προχθες επισης που πηγα στο εκπτωτικο χωριο να ψωνισω κανα παντελονάκι ειδα κατω κατι γυαλια ηλιου levis... στην Bershka ... ευτυχως δεν τα πάτησα και τα ειδα και τα αναζητησαν μετα απο 2-3 λεπτά. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 13:38 Η Grand Duchess: #24 25-07-24 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Παντως μια φορα έσωσα μια τουριστρια γιατι εφυγε και ξέχασε τα γυαλια της στο τραπεζάκι και τα πηρε το μάτι μου και της τα έδωσα. Click για ανάπτυξη... Στο μετρό του Ευαγγελισμού είχα δει κινητό στο πάτωμα διπλα από τα παγκάκια και μια κυρία που μόλις σηκώθηκε από αυτά (με κουστούμι και χαρτοφύλακα). Το πήρα γρήγορα και έτρεξα μπήκα μέσα στο μετρό να της το δώσω (θα το έπαιρνα και εγώ). Με ευχαριστούσε σε όλη την διαδρομή. Θέλει πολλή προσοχή με τα αντικείμενα αξίας. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 13:44 Ο Πάνθηρας!: #25 25-07-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Στο μετρό του Ευαγγελισμού είχα δει κινητό στο πάτωμα διπλα από τα παγκάκια και μια κυρία που μόλις σηκώθηκε από αυτά (με κουστούμι και χαρτοφύλακα). Το πήρα γρήγορα και έτρεξα μπήκα μέσα στο μετρό να της το δώσω (θα το έπαιρνα και εγώ). Με ευχαριστούσε σε όλη την διαδρομή. Θέλει πολλή προσοχή με τα αντικείμενα αξίας. Click για ανάπτυξη... Α μωρέ τι καλή! (εσυ) ειδες τελικα το κοστουμι κ ο χαρτοφυλακας ειναι in στα μεσα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:30 Η Grand Duchess: #26 26-07-24 11:30 Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:47 Ο Μήτσος10 έγραψε: #27 26-07-24 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, Click για ανάπτυξη... Αυτό δυστυχώς το κάνουν και Έλληνες Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι Click για ανάπτυξη... αυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα; Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Click για ανάπτυξη... Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώς Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:55 Η Grand Duchess: #28 26-07-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το σχολιάσω. Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώς Click για ανάπτυξη... Μόνο κάτι γύφτους έχω δει νορμάλ ανθρώπους σπάνια. Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Αυτό δυστυχώς το κάνουν και Έλληνες Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, κάτι γιαγιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ελα ρε αυτά είναι για να τα διαβαζουμε τρώγοντας πιτσα !!! Χιχιχ Ανοίξτε κανα θρεντ ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι καθημερινή επιβάτης οπότε δεν θα μπορέσω να συμβάλλω καθημερινά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:03 Ο Πάνθηρας!: #29 26-07-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Καλά αυτο με τις θέσεις που πιάνουν με τσάντες ειδικα μολις σταματάει Σταθμο Λαρισης δεν υπάρχει να ξερεις .... μπαινει μέσα το μπούγιο ή το πρωί που αδειάζει το τρενο κατα 50% πραγματικα! Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. σε φάση Μαζέψου κοπρίτη ήρθε ο Πάνθηρας. προσωπικα παίρνω κάθε μερα τον προαστιακό για να κατεβω στη δουλειά.... απο το να πάω Κηφισο με το αμάξι και να το σκίσω το αμαξάκι με τα σταμάτα ξεκινα και 1η-2η το προτιμώ. + Τη βενζινη. Απλά αυτο δε πληρώνεται να ξέρεις... 1 ωρα καθε μερα πηγαινε και αλλη έλα... ειναι και αυτος ενας λόγος που με κανει να φευγω. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:11 Η Grand Duchess: #30 26-07-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:14 Ο Πάνθηρας!: #31 26-07-24 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ΚΛΑΙΩ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; για αυτο σ λέω αυτα θέλουν πίτσα και Παρασκευη βραδάκι... και μια κοκα διπλα με παγάκια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω αμάν να φτάσουμε σταθμό λαρίσης να αδειάσει να απλωθώ πίσω σε κάτι τετράδες καθισματα.... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:43 Η Grand Duchess: #32 26-07-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Devil: χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; Click για ανάπτυξη... Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 26-07-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Αχ τρελαίνομαι για χυμα καταστασεις . Κανουν αυτα που δεν μπορουν να κανουν στο σπιτι τους..γιατι τους δερνουν..Η ελλαδα αγαπει ακομα..ή μηπως οχι? Δεν ξερεις ομως και το κερασακι.. οταν πανε πισω θα πουν ..ελα μωρε η ελλαδα ειναι πολυ χυμα και χαλια οτι θελαμε καναμε.. καθυστερημενοι ειναι. Εμενα μου την ειπαν κατι δανεζες θεες... Γιατι εχετε ετσι χυμα την πανεμορφη χωρα σας ,χωρις ταξη και περιορισμους ...οτι θελει καθενας κανει. Και η απαντηση μου..γιατι αν την ειχαμε σαν την δικη σου εσυ δεν θα ερχοσουν εδω να αναπνευση η ψυχη σου και να καυλωσεις ( με την φυση εννοουσα) και να νιωσεις ελευθερη... ανθρωπος και οχι bot... και γιατι σε θελουμε εδω να μεινεις. Και που να σε ριξω και 7/8 να δεις πως δεν θα ξεκολλας Η ελευθερια και η ασυδοσια ειναι αδελφουλες χερακι χερακι πανε Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:01 Ο Πάνθηρας!: #34 26-07-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα Click για ανάπτυξη... Τι χοντρές ήταν ; Χαχα εσυ έχεις πολυ φάση για κραχτηρι παντως! Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:11 Η Grand Duchess: #35 26-07-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Click για ανάπτυξη... Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τι χοντρές ήταν ; Click για ανάπτυξη... Αυτή με το στρινγκ ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:13 Ο Πάνθηρας!: #36 26-07-24 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αυτή με το στρινγκ ναι Click για ανάπτυξη... Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Η Grand Duchess: #37 26-07-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Click για ανάπτυξη... Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #38 26-07-24 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo ChristosM89 Ilma giannhs2001 Angelikaaa charmander Kate1914 Μήτσος10 Paragontas7000 johnsala Wonderkid rafaela11 ROM32 taketrance iew bibliofagos A350 Scandal American Economist Totreno fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: (καθενας με το πονο του). Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη περιγραφή του προαστιακού. ΑΑΑΑΑ. Ξέχασα και τους τουρίστες που σε ρωτάνε αν είναι στην σωστή γραμμή "Χελο ντου γιου νοου χαου του γκετ του ΚαΡινΤος"
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 13:34 Ο Πάνθηρας!: #23 25-07-24 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η καλύτερη περιγραφή του προαστιακού. ΑΑΑΑΑ. Ξέχασα και τους τουρίστες που σε ρωτάνε αν είναι στην σωστή γραμμή "Χελο ντου γιου νοου χαου του γκετ του ΚαΡινΤος" Click για ανάπτυξη... χαχα ναι ναι... αυτο μου το ρωτανε συνηθως στον Ρέντη αλλα ρε φιλε δεν ξέρω να τους πω εμενα με ενδιαφέρει μέχρι ενα σημειο που δεν με απασχολει αν παει προς Κιατο ή αεροδρόμιο. Παντως μια φορα έσωσα μια τουριστρια γιατι εφυγε και ξέχασε τα γυαλια της στο τραπεζάκι και τα πηρε το μάτι μου και της τα έδωσα. Προχθες επισης που πηγα στο εκπτωτικο χωριο να ψωνισω κανα παντελονάκι ειδα κατω κατι γυαλια ηλιου levis... στην Bershka ... ευτυχως δεν τα πάτησα και τα ειδα και τα αναζητησαν μετα απο 2-3 λεπτά. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 13:38 Η Grand Duchess: #24 25-07-24 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Παντως μια φορα έσωσα μια τουριστρια γιατι εφυγε και ξέχασε τα γυαλια της στο τραπεζάκι και τα πηρε το μάτι μου και της τα έδωσα. Click για ανάπτυξη... Στο μετρό του Ευαγγελισμού είχα δει κινητό στο πάτωμα διπλα από τα παγκάκια και μια κυρία που μόλις σηκώθηκε από αυτά (με κουστούμι και χαρτοφύλακα). Το πήρα γρήγορα και έτρεξα μπήκα μέσα στο μετρό να της το δώσω (θα το έπαιρνα και εγώ). Με ευχαριστούσε σε όλη την διαδρομή. Θέλει πολλή προσοχή με τα αντικείμενα αξίας. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 13:44 Ο Πάνθηρας!: #25 25-07-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Στο μετρό του Ευαγγελισμού είχα δει κινητό στο πάτωμα διπλα από τα παγκάκια και μια κυρία που μόλις σηκώθηκε από αυτά (με κουστούμι και χαρτοφύλακα). Το πήρα γρήγορα και έτρεξα μπήκα μέσα στο μετρό να της το δώσω (θα το έπαιρνα και εγώ). Με ευχαριστούσε σε όλη την διαδρομή. Θέλει πολλή προσοχή με τα αντικείμενα αξίας. Click για ανάπτυξη... Α μωρέ τι καλή! (εσυ) ειδες τελικα το κοστουμι κ ο χαρτοφυλακας ειναι in στα μεσα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:30 Η Grand Duchess: #26 26-07-24 11:30 Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:47 Ο Μήτσος10 έγραψε: #27 26-07-24 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, Click για ανάπτυξη... Αυτό δυστυχώς το κάνουν και Έλληνες Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι Click για ανάπτυξη... αυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα; Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Click για ανάπτυξη... Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώς Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:55 Η Grand Duchess: #28 26-07-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το σχολιάσω. Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώς Click για ανάπτυξη... Μόνο κάτι γύφτους έχω δει νορμάλ ανθρώπους σπάνια. Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Αυτό δυστυχώς το κάνουν και Έλληνες Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, κάτι γιαγιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ελα ρε αυτά είναι για να τα διαβαζουμε τρώγοντας πιτσα !!! Χιχιχ Ανοίξτε κανα θρεντ ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι καθημερινή επιβάτης οπότε δεν θα μπορέσω να συμβάλλω καθημερινά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:03 Ο Πάνθηρας!: #29 26-07-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Καλά αυτο με τις θέσεις που πιάνουν με τσάντες ειδικα μολις σταματάει Σταθμο Λαρισης δεν υπάρχει να ξερεις .... μπαινει μέσα το μπούγιο ή το πρωί που αδειάζει το τρενο κατα 50% πραγματικα! Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. σε φάση Μαζέψου κοπρίτη ήρθε ο Πάνθηρας. προσωπικα παίρνω κάθε μερα τον προαστιακό για να κατεβω στη δουλειά.... απο το να πάω Κηφισο με το αμάξι και να το σκίσω το αμαξάκι με τα σταμάτα ξεκινα και 1η-2η το προτιμώ. + Τη βενζινη. Απλά αυτο δε πληρώνεται να ξέρεις... 1 ωρα καθε μερα πηγαινε και αλλη έλα... ειναι και αυτος ενας λόγος που με κανει να φευγω. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:11 Η Grand Duchess: #30 26-07-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:14 Ο Πάνθηρας!: #31 26-07-24 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ΚΛΑΙΩ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; για αυτο σ λέω αυτα θέλουν πίτσα και Παρασκευη βραδάκι... και μια κοκα διπλα με παγάκια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω αμάν να φτάσουμε σταθμό λαρίσης να αδειάσει να απλωθώ πίσω σε κάτι τετράδες καθισματα.... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:43 Η Grand Duchess: #32 26-07-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Devil: χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; Click για ανάπτυξη... Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 26-07-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Αχ τρελαίνομαι για χυμα καταστασεις . Κανουν αυτα που δεν μπορουν να κανουν στο σπιτι τους..γιατι τους δερνουν..Η ελλαδα αγαπει ακομα..ή μηπως οχι? Δεν ξερεις ομως και το κερασακι.. οταν πανε πισω θα πουν ..ελα μωρε η ελλαδα ειναι πολυ χυμα και χαλια οτι θελαμε καναμε.. καθυστερημενοι ειναι. Εμενα μου την ειπαν κατι δανεζες θεες... Γιατι εχετε ετσι χυμα την πανεμορφη χωρα σας ,χωρις ταξη και περιορισμους ...οτι θελει καθενας κανει. Και η απαντηση μου..γιατι αν την ειχαμε σαν την δικη σου εσυ δεν θα ερχοσουν εδω να αναπνευση η ψυχη σου και να καυλωσεις ( με την φυση εννοουσα) και να νιωσεις ελευθερη... ανθρωπος και οχι bot... και γιατι σε θελουμε εδω να μεινεις. Και που να σε ριξω και 7/8 να δεις πως δεν θα ξεκολλας Η ελευθερια και η ασυδοσια ειναι αδελφουλες χερακι χερακι πανε Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:01 Ο Πάνθηρας!: #34 26-07-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα Click για ανάπτυξη... Τι χοντρές ήταν ; Χαχα εσυ έχεις πολυ φάση για κραχτηρι παντως! Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:11 Η Grand Duchess: #35 26-07-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Click για ανάπτυξη... Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τι χοντρές ήταν ; Click για ανάπτυξη... Αυτή με το στρινγκ ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:13 Ο Πάνθηρας!: #36 26-07-24 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αυτή με το στρινγκ ναι Click για ανάπτυξη... Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Η Grand Duchess: #37 26-07-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Click για ανάπτυξη... Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #38 26-07-24 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo ChristosM89 Ilma giannhs2001 Angelikaaa charmander Kate1914 Μήτσος10 Paragontas7000 johnsala Wonderkid rafaela11 ROM32 taketrance iew bibliofagos A350 Scandal American Economist Totreno fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η καλύτερη περιγραφή του προαστιακού. ΑΑΑΑΑ. Ξέχασα και τους τουρίστες που σε ρωτάνε αν είναι στην σωστή γραμμή "Χελο ντου γιου νοου χαου του γκετ του ΚαΡινΤος" Click για ανάπτυξη... χαχα ναι ναι... αυτο μου το ρωτανε συνηθως στον Ρέντη αλλα ρε φιλε δεν ξέρω να τους πω εμενα με ενδιαφέρει μέχρι ενα σημειο που δεν με απασχολει αν παει προς Κιατο ή αεροδρόμιο. Παντως μια φορα έσωσα μια τουριστρια γιατι εφυγε και ξέχασε τα γυαλια της στο τραπεζάκι και τα πηρε το μάτι μου και της τα έδωσα. Προχθες επισης που πηγα στο εκπτωτικο χωριο να ψωνισω κανα παντελονάκι ειδα κατω κατι γυαλια ηλιου levis... στην Bershka ... ευτυχως δεν τα πάτησα και τα ειδα και τα αναζητησαν μετα απο 2-3 λεπτά.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 13:38 Η Grand Duchess: #24 25-07-24 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Παντως μια φορα έσωσα μια τουριστρια γιατι εφυγε και ξέχασε τα γυαλια της στο τραπεζάκι και τα πηρε το μάτι μου και της τα έδωσα. Click για ανάπτυξη... Στο μετρό του Ευαγγελισμού είχα δει κινητό στο πάτωμα διπλα από τα παγκάκια και μια κυρία που μόλις σηκώθηκε από αυτά (με κουστούμι και χαρτοφύλακα). Το πήρα γρήγορα και έτρεξα μπήκα μέσα στο μετρό να της το δώσω (θα το έπαιρνα και εγώ). Με ευχαριστούσε σε όλη την διαδρομή. Θέλει πολλή προσοχή με τα αντικείμενα αξίας. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 13:44 Ο Πάνθηρας!: #25 25-07-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Στο μετρό του Ευαγγελισμού είχα δει κινητό στο πάτωμα διπλα από τα παγκάκια και μια κυρία που μόλις σηκώθηκε από αυτά (με κουστούμι και χαρτοφύλακα). Το πήρα γρήγορα και έτρεξα μπήκα μέσα στο μετρό να της το δώσω (θα το έπαιρνα και εγώ). Με ευχαριστούσε σε όλη την διαδρομή. Θέλει πολλή προσοχή με τα αντικείμενα αξίας. Click για ανάπτυξη... Α μωρέ τι καλή! (εσυ) ειδες τελικα το κοστουμι κ ο χαρτοφυλακας ειναι in στα μεσα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:30 Η Grand Duchess: #26 26-07-24 11:30 Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:47 Ο Μήτσος10 έγραψε: #27 26-07-24 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, Click για ανάπτυξη... Αυτό δυστυχώς το κάνουν και Έλληνες Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι Click για ανάπτυξη... αυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα; Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Click για ανάπτυξη... Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώς Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:55 Η Grand Duchess: #28 26-07-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το σχολιάσω. Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώς Click για ανάπτυξη... Μόνο κάτι γύφτους έχω δει νορμάλ ανθρώπους σπάνια. Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Αυτό δυστυχώς το κάνουν και Έλληνες Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, κάτι γιαγιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ελα ρε αυτά είναι για να τα διαβαζουμε τρώγοντας πιτσα !!! Χιχιχ Ανοίξτε κανα θρεντ ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι καθημερινή επιβάτης οπότε δεν θα μπορέσω να συμβάλλω καθημερινά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:03 Ο Πάνθηρας!: #29 26-07-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Καλά αυτο με τις θέσεις που πιάνουν με τσάντες ειδικα μολις σταματάει Σταθμο Λαρισης δεν υπάρχει να ξερεις .... μπαινει μέσα το μπούγιο ή το πρωί που αδειάζει το τρενο κατα 50% πραγματικα! Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. σε φάση Μαζέψου κοπρίτη ήρθε ο Πάνθηρας. προσωπικα παίρνω κάθε μερα τον προαστιακό για να κατεβω στη δουλειά.... απο το να πάω Κηφισο με το αμάξι και να το σκίσω το αμαξάκι με τα σταμάτα ξεκινα και 1η-2η το προτιμώ. + Τη βενζινη. Απλά αυτο δε πληρώνεται να ξέρεις... 1 ωρα καθε μερα πηγαινε και αλλη έλα... ειναι και αυτος ενας λόγος που με κανει να φευγω. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:11 Η Grand Duchess: #30 26-07-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:14 Ο Πάνθηρας!: #31 26-07-24 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ΚΛΑΙΩ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; για αυτο σ λέω αυτα θέλουν πίτσα και Παρασκευη βραδάκι... και μια κοκα διπλα με παγάκια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω αμάν να φτάσουμε σταθμό λαρίσης να αδειάσει να απλωθώ πίσω σε κάτι τετράδες καθισματα.... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:43 Η Grand Duchess: #32 26-07-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Devil: χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; Click για ανάπτυξη... Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 26-07-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Αχ τρελαίνομαι για χυμα καταστασεις . Κανουν αυτα που δεν μπορουν να κανουν στο σπιτι τους..γιατι τους δερνουν..Η ελλαδα αγαπει ακομα..ή μηπως οχι? Δεν ξερεις ομως και το κερασακι.. οταν πανε πισω θα πουν ..ελα μωρε η ελλαδα ειναι πολυ χυμα και χαλια οτι θελαμε καναμε.. καθυστερημενοι ειναι. Εμενα μου την ειπαν κατι δανεζες θεες... Γιατι εχετε ετσι χυμα την πανεμορφη χωρα σας ,χωρις ταξη και περιορισμους ...οτι θελει καθενας κανει. Και η απαντηση μου..γιατι αν την ειχαμε σαν την δικη σου εσυ δεν θα ερχοσουν εδω να αναπνευση η ψυχη σου και να καυλωσεις ( με την φυση εννοουσα) και να νιωσεις ελευθερη... ανθρωπος και οχι bot... και γιατι σε θελουμε εδω να μεινεις. Και που να σε ριξω και 7/8 να δεις πως δεν θα ξεκολλας Η ελευθερια και η ασυδοσια ειναι αδελφουλες χερακι χερακι πανε Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:01 Ο Πάνθηρας!: #34 26-07-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα Click για ανάπτυξη... Τι χοντρές ήταν ; Χαχα εσυ έχεις πολυ φάση για κραχτηρι παντως! Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:11 Η Grand Duchess: #35 26-07-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Click για ανάπτυξη... Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τι χοντρές ήταν ; Click για ανάπτυξη... Αυτή με το στρινγκ ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:13 Ο Πάνθηρας!: #36 26-07-24 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αυτή με το στρινγκ ναι Click για ανάπτυξη... Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Η Grand Duchess: #37 26-07-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Click για ανάπτυξη... Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #38 26-07-24 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo ChristosM89 Ilma giannhs2001 Angelikaaa charmander Kate1914 Μήτσος10 Paragontas7000 johnsala Wonderkid rafaela11 ROM32 taketrance iew bibliofagos A350 Scandal American Economist Totreno fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Παντως μια φορα έσωσα μια τουριστρια γιατι εφυγε και ξέχασε τα γυαλια της στο τραπεζάκι και τα πηρε το μάτι μου και της τα έδωσα. Click για ανάπτυξη... Στο μετρό του Ευαγγελισμού είχα δει κινητό στο πάτωμα διπλα από τα παγκάκια και μια κυρία που μόλις σηκώθηκε από αυτά (με κουστούμι και χαρτοφύλακα). Το πήρα γρήγορα και έτρεξα μπήκα μέσα στο μετρό να της το δώσω (θα το έπαιρνα και εγώ). Με ευχαριστούσε σε όλη την διαδρομή. Θέλει πολλή προσοχή με τα αντικείμενα αξίας.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2024 στις 13:44 Ο Πάνθηρας!: #25 25-07-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Στο μετρό του Ευαγγελισμού είχα δει κινητό στο πάτωμα διπλα από τα παγκάκια και μια κυρία που μόλις σηκώθηκε από αυτά (με κουστούμι και χαρτοφύλακα). Το πήρα γρήγορα και έτρεξα μπήκα μέσα στο μετρό να της το δώσω (θα το έπαιρνα και εγώ). Με ευχαριστούσε σε όλη την διαδρομή. Θέλει πολλή προσοχή με τα αντικείμενα αξίας. Click για ανάπτυξη... Α μωρέ τι καλή! (εσυ) ειδες τελικα το κοστουμι κ ο χαρτοφυλακας ειναι in στα μεσα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:30 Η Grand Duchess: #26 26-07-24 11:30 Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:47 Ο Μήτσος10 έγραψε: #27 26-07-24 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, Click για ανάπτυξη... Αυτό δυστυχώς το κάνουν και Έλληνες Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι Click για ανάπτυξη... αυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα; Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Click για ανάπτυξη... Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώς Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:55 Η Grand Duchess: #28 26-07-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το σχολιάσω. Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώς Click για ανάπτυξη... Μόνο κάτι γύφτους έχω δει νορμάλ ανθρώπους σπάνια. Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Αυτό δυστυχώς το κάνουν και Έλληνες Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, κάτι γιαγιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ελα ρε αυτά είναι για να τα διαβαζουμε τρώγοντας πιτσα !!! Χιχιχ Ανοίξτε κανα θρεντ ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι καθημερινή επιβάτης οπότε δεν θα μπορέσω να συμβάλλω καθημερινά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:03 Ο Πάνθηρας!: #29 26-07-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Καλά αυτο με τις θέσεις που πιάνουν με τσάντες ειδικα μολις σταματάει Σταθμο Λαρισης δεν υπάρχει να ξερεις .... μπαινει μέσα το μπούγιο ή το πρωί που αδειάζει το τρενο κατα 50% πραγματικα! Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. σε φάση Μαζέψου κοπρίτη ήρθε ο Πάνθηρας. προσωπικα παίρνω κάθε μερα τον προαστιακό για να κατεβω στη δουλειά.... απο το να πάω Κηφισο με το αμάξι και να το σκίσω το αμαξάκι με τα σταμάτα ξεκινα και 1η-2η το προτιμώ. + Τη βενζινη. Απλά αυτο δε πληρώνεται να ξέρεις... 1 ωρα καθε μερα πηγαινε και αλλη έλα... ειναι και αυτος ενας λόγος που με κανει να φευγω. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:11 Η Grand Duchess: #30 26-07-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:14 Ο Πάνθηρας!: #31 26-07-24 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ΚΛΑΙΩ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; για αυτο σ λέω αυτα θέλουν πίτσα και Παρασκευη βραδάκι... και μια κοκα διπλα με παγάκια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω αμάν να φτάσουμε σταθμό λαρίσης να αδειάσει να απλωθώ πίσω σε κάτι τετράδες καθισματα.... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:43 Η Grand Duchess: #32 26-07-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Devil: χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; Click για ανάπτυξη... Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 26-07-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Αχ τρελαίνομαι για χυμα καταστασεις . Κανουν αυτα που δεν μπορουν να κανουν στο σπιτι τους..γιατι τους δερνουν..Η ελλαδα αγαπει ακομα..ή μηπως οχι? Δεν ξερεις ομως και το κερασακι.. οταν πανε πισω θα πουν ..ελα μωρε η ελλαδα ειναι πολυ χυμα και χαλια οτι θελαμε καναμε.. καθυστερημενοι ειναι. Εμενα μου την ειπαν κατι δανεζες θεες... Γιατι εχετε ετσι χυμα την πανεμορφη χωρα σας ,χωρις ταξη και περιορισμους ...οτι θελει καθενας κανει. Και η απαντηση μου..γιατι αν την ειχαμε σαν την δικη σου εσυ δεν θα ερχοσουν εδω να αναπνευση η ψυχη σου και να καυλωσεις ( με την φυση εννοουσα) και να νιωσεις ελευθερη... ανθρωπος και οχι bot... και γιατι σε θελουμε εδω να μεινεις. Και που να σε ριξω και 7/8 να δεις πως δεν θα ξεκολλας Η ελευθερια και η ασυδοσια ειναι αδελφουλες χερακι χερακι πανε Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:01 Ο Πάνθηρας!: #34 26-07-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα Click για ανάπτυξη... Τι χοντρές ήταν ; Χαχα εσυ έχεις πολυ φάση για κραχτηρι παντως! Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:11 Η Grand Duchess: #35 26-07-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Click για ανάπτυξη... Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τι χοντρές ήταν ; Click για ανάπτυξη... Αυτή με το στρινγκ ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:13 Ο Πάνθηρας!: #36 26-07-24 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αυτή με το στρινγκ ναι Click για ανάπτυξη... Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Η Grand Duchess: #37 26-07-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Click για ανάπτυξη... Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #38 26-07-24 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo ChristosM89 Ilma giannhs2001 Angelikaaa charmander Kate1914 Μήτσος10 Paragontas7000 johnsala Wonderkid rafaela11 ROM32 taketrance iew bibliofagos A350 Scandal American Economist Totreno fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Στο μετρό του Ευαγγελισμού είχα δει κινητό στο πάτωμα διπλα από τα παγκάκια και μια κυρία που μόλις σηκώθηκε από αυτά (με κουστούμι και χαρτοφύλακα). Το πήρα γρήγορα και έτρεξα μπήκα μέσα στο μετρό να της το δώσω (θα το έπαιρνα και εγώ). Με ευχαριστούσε σε όλη την διαδρομή. Θέλει πολλή προσοχή με τα αντικείμενα αξίας. Click για ανάπτυξη... Α μωρέ τι καλή! (εσυ) ειδες τελικα το κοστουμι κ ο χαρτοφυλακας ειναι in στα μεσα.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:30 Η Grand Duchess: #26 26-07-24 11:30 Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:47 Ο Μήτσος10 έγραψε: #27 26-07-24 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, Click για ανάπτυξη... Αυτό δυστυχώς το κάνουν και Έλληνες Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι Click για ανάπτυξη... αυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα; Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Click για ανάπτυξη... Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώς Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:55 Η Grand Duchess: #28 26-07-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το σχολιάσω. Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώς Click για ανάπτυξη... Μόνο κάτι γύφτους έχω δει νορμάλ ανθρώπους σπάνια. Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Αυτό δυστυχώς το κάνουν και Έλληνες Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, κάτι γιαγιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ελα ρε αυτά είναι για να τα διαβαζουμε τρώγοντας πιτσα !!! Χιχιχ Ανοίξτε κανα θρεντ ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι καθημερινή επιβάτης οπότε δεν θα μπορέσω να συμβάλλω καθημερινά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:03 Ο Πάνθηρας!: #29 26-07-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Καλά αυτο με τις θέσεις που πιάνουν με τσάντες ειδικα μολις σταματάει Σταθμο Λαρισης δεν υπάρχει να ξερεις .... μπαινει μέσα το μπούγιο ή το πρωί που αδειάζει το τρενο κατα 50% πραγματικα! Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. σε φάση Μαζέψου κοπρίτη ήρθε ο Πάνθηρας. προσωπικα παίρνω κάθε μερα τον προαστιακό για να κατεβω στη δουλειά.... απο το να πάω Κηφισο με το αμάξι και να το σκίσω το αμαξάκι με τα σταμάτα ξεκινα και 1η-2η το προτιμώ. + Τη βενζινη. Απλά αυτο δε πληρώνεται να ξέρεις... 1 ωρα καθε μερα πηγαινε και αλλη έλα... ειναι και αυτος ενας λόγος που με κανει να φευγω. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:11 Η Grand Duchess: #30 26-07-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:14 Ο Πάνθηρας!: #31 26-07-24 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ΚΛΑΙΩ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; για αυτο σ λέω αυτα θέλουν πίτσα και Παρασκευη βραδάκι... και μια κοκα διπλα με παγάκια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω αμάν να φτάσουμε σταθμό λαρίσης να αδειάσει να απλωθώ πίσω σε κάτι τετράδες καθισματα.... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:43 Η Grand Duchess: #32 26-07-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Devil: χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; Click για ανάπτυξη... Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 26-07-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Αχ τρελαίνομαι για χυμα καταστασεις . Κανουν αυτα που δεν μπορουν να κανουν στο σπιτι τους..γιατι τους δερνουν..Η ελλαδα αγαπει ακομα..ή μηπως οχι? Δεν ξερεις ομως και το κερασακι.. οταν πανε πισω θα πουν ..ελα μωρε η ελλαδα ειναι πολυ χυμα και χαλια οτι θελαμε καναμε.. καθυστερημενοι ειναι. Εμενα μου την ειπαν κατι δανεζες θεες... Γιατι εχετε ετσι χυμα την πανεμορφη χωρα σας ,χωρις ταξη και περιορισμους ...οτι θελει καθενας κανει. Και η απαντηση μου..γιατι αν την ειχαμε σαν την δικη σου εσυ δεν θα ερχοσουν εδω να αναπνευση η ψυχη σου και να καυλωσεις ( με την φυση εννοουσα) και να νιωσεις ελευθερη... ανθρωπος και οχι bot... και γιατι σε θελουμε εδω να μεινεις. Και που να σε ριξω και 7/8 να δεις πως δεν θα ξεκολλας Η ελευθερια και η ασυδοσια ειναι αδελφουλες χερακι χερακι πανε Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:01 Ο Πάνθηρας!: #34 26-07-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα Click για ανάπτυξη... Τι χοντρές ήταν ; Χαχα εσυ έχεις πολυ φάση για κραχτηρι παντως! Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:11 Η Grand Duchess: #35 26-07-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Click για ανάπτυξη... Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τι χοντρές ήταν ; Click για ανάπτυξη... Αυτή με το στρινγκ ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:13 Ο Πάνθηρας!: #36 26-07-24 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αυτή με το στρινγκ ναι Click για ανάπτυξη... Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Η Grand Duchess: #37 26-07-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Click για ανάπτυξη... Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #38 26-07-24 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo ChristosM89 Ilma giannhs2001 Angelikaaa charmander Kate1914 Μήτσος10 Paragontas7000 johnsala Wonderkid rafaela11 ROM32 taketrance iew bibliofagos A350 Scandal American Economist Totreno fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε
Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:47 Ο Μήτσος10 έγραψε: #27 26-07-24 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, Click για ανάπτυξη... Αυτό δυστυχώς το κάνουν και Έλληνες Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι Click για ανάπτυξη... αυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα; Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Click για ανάπτυξη... Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώς Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Click για ανάπτυξη... Ισχύει Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:55 Η Grand Duchess: #28 26-07-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το σχολιάσω. Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώς Click για ανάπτυξη... Μόνο κάτι γύφτους έχω δει νορμάλ ανθρώπους σπάνια. Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Αυτό δυστυχώς το κάνουν και Έλληνες Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, κάτι γιαγιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ελα ρε αυτά είναι για να τα διαβαζουμε τρώγοντας πιτσα !!! Χιχιχ Ανοίξτε κανα θρεντ ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι καθημερινή επιβάτης οπότε δεν θα μπορέσω να συμβάλλω καθημερινά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:03 Ο Πάνθηρας!: #29 26-07-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Καλά αυτο με τις θέσεις που πιάνουν με τσάντες ειδικα μολις σταματάει Σταθμο Λαρισης δεν υπάρχει να ξερεις .... μπαινει μέσα το μπούγιο ή το πρωί που αδειάζει το τρενο κατα 50% πραγματικα! Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. σε φάση Μαζέψου κοπρίτη ήρθε ο Πάνθηρας. προσωπικα παίρνω κάθε μερα τον προαστιακό για να κατεβω στη δουλειά.... απο το να πάω Κηφισο με το αμάξι και να το σκίσω το αμαξάκι με τα σταμάτα ξεκινα και 1η-2η το προτιμώ. + Τη βενζινη. Απλά αυτο δε πληρώνεται να ξέρεις... 1 ωρα καθε μερα πηγαινε και αλλη έλα... ειναι και αυτος ενας λόγος που με κανει να φευγω. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:11 Η Grand Duchess: #30 26-07-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:14 Ο Πάνθηρας!: #31 26-07-24 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ΚΛΑΙΩ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; για αυτο σ λέω αυτα θέλουν πίτσα και Παρασκευη βραδάκι... και μια κοκα διπλα με παγάκια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω αμάν να φτάσουμε σταθμό λαρίσης να αδειάσει να απλωθώ πίσω σε κάτι τετράδες καθισματα.... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:43 Η Grand Duchess: #32 26-07-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Devil: χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; Click για ανάπτυξη... Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 26-07-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Αχ τρελαίνομαι για χυμα καταστασεις . Κανουν αυτα που δεν μπορουν να κανουν στο σπιτι τους..γιατι τους δερνουν..Η ελλαδα αγαπει ακομα..ή μηπως οχι? Δεν ξερεις ομως και το κερασακι.. οταν πανε πισω θα πουν ..ελα μωρε η ελλαδα ειναι πολυ χυμα και χαλια οτι θελαμε καναμε.. καθυστερημενοι ειναι. Εμενα μου την ειπαν κατι δανεζες θεες... Γιατι εχετε ετσι χυμα την πανεμορφη χωρα σας ,χωρις ταξη και περιορισμους ...οτι θελει καθενας κανει. Και η απαντηση μου..γιατι αν την ειχαμε σαν την δικη σου εσυ δεν θα ερχοσουν εδω να αναπνευση η ψυχη σου και να καυλωσεις ( με την φυση εννοουσα) και να νιωσεις ελευθερη... ανθρωπος και οχι bot... και γιατι σε θελουμε εδω να μεινεις. Και που να σε ριξω και 7/8 να δεις πως δεν θα ξεκολλας Η ελευθερια και η ασυδοσια ειναι αδελφουλες χερακι χερακι πανε Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:01 Ο Πάνθηρας!: #34 26-07-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα Click για ανάπτυξη... Τι χοντρές ήταν ; Χαχα εσυ έχεις πολυ φάση για κραχτηρι παντως! Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:11 Η Grand Duchess: #35 26-07-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Click για ανάπτυξη... Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τι χοντρές ήταν ; Click για ανάπτυξη... Αυτή με το στρινγκ ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:13 Ο Πάνθηρας!: #36 26-07-24 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αυτή με το στρινγκ ναι Click για ανάπτυξη... Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Η Grand Duchess: #37 26-07-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Click για ανάπτυξη... Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #38 26-07-24 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo ChristosM89 Ilma giannhs2001 Angelikaaa charmander Kate1914 Μήτσος10 Paragontas7000 johnsala Wonderkid rafaela11 ROM32 taketrance iew bibliofagos A350 Scandal American Economist Totreno fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, Click για ανάπτυξη... Αυτό δυστυχώς το κάνουν και Έλληνες Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι Click για ανάπτυξη... αυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα; Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Click για ανάπτυξη... Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώς Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Click για ανάπτυξη... Ισχύει
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 11:55 Η Grand Duchess: #28 26-07-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το σχολιάσω. Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώς Click για ανάπτυξη... Μόνο κάτι γύφτους έχω δει νορμάλ ανθρώπους σπάνια. Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Αυτό δυστυχώς το κάνουν και Έλληνες Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, κάτι γιαγιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ελα ρε αυτά είναι για να τα διαβαζουμε τρώγοντας πιτσα !!! Χιχιχ Ανοίξτε κανα θρεντ ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι καθημερινή επιβάτης οπότε δεν θα μπορέσω να συμβάλλω καθημερινά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:03 Ο Πάνθηρας!: #29 26-07-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Καλά αυτο με τις θέσεις που πιάνουν με τσάντες ειδικα μολις σταματάει Σταθμο Λαρισης δεν υπάρχει να ξερεις .... μπαινει μέσα το μπούγιο ή το πρωί που αδειάζει το τρενο κατα 50% πραγματικα! Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. σε φάση Μαζέψου κοπρίτη ήρθε ο Πάνθηρας. προσωπικα παίρνω κάθε μερα τον προαστιακό για να κατεβω στη δουλειά.... απο το να πάω Κηφισο με το αμάξι και να το σκίσω το αμαξάκι με τα σταμάτα ξεκινα και 1η-2η το προτιμώ. + Τη βενζινη. Απλά αυτο δε πληρώνεται να ξέρεις... 1 ωρα καθε μερα πηγαινε και αλλη έλα... ειναι και αυτος ενας λόγος που με κανει να φευγω. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:11 Η Grand Duchess: #30 26-07-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:14 Ο Πάνθηρας!: #31 26-07-24 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ΚΛΑΙΩ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; για αυτο σ λέω αυτα θέλουν πίτσα και Παρασκευη βραδάκι... και μια κοκα διπλα με παγάκια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω αμάν να φτάσουμε σταθμό λαρίσης να αδειάσει να απλωθώ πίσω σε κάτι τετράδες καθισματα.... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:43 Η Grand Duchess: #32 26-07-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Devil: χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; Click για ανάπτυξη... Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 26-07-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Αχ τρελαίνομαι για χυμα καταστασεις . Κανουν αυτα που δεν μπορουν να κανουν στο σπιτι τους..γιατι τους δερνουν..Η ελλαδα αγαπει ακομα..ή μηπως οχι? Δεν ξερεις ομως και το κερασακι.. οταν πανε πισω θα πουν ..ελα μωρε η ελλαδα ειναι πολυ χυμα και χαλια οτι θελαμε καναμε.. καθυστερημενοι ειναι. Εμενα μου την ειπαν κατι δανεζες θεες... Γιατι εχετε ετσι χυμα την πανεμορφη χωρα σας ,χωρις ταξη και περιορισμους ...οτι θελει καθενας κανει. Και η απαντηση μου..γιατι αν την ειχαμε σαν την δικη σου εσυ δεν θα ερχοσουν εδω να αναπνευση η ψυχη σου και να καυλωσεις ( με την φυση εννοουσα) και να νιωσεις ελευθερη... ανθρωπος και οχι bot... και γιατι σε θελουμε εδω να μεινεις. Και που να σε ριξω και 7/8 να δεις πως δεν θα ξεκολλας Η ελευθερια και η ασυδοσια ειναι αδελφουλες χερακι χερακι πανε Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:01 Ο Πάνθηρας!: #34 26-07-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα Click για ανάπτυξη... Τι χοντρές ήταν ; Χαχα εσυ έχεις πολυ φάση για κραχτηρι παντως! Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:11 Η Grand Duchess: #35 26-07-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Click για ανάπτυξη... Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τι χοντρές ήταν ; Click για ανάπτυξη... Αυτή με το στρινγκ ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:13 Ο Πάνθηρας!: #36 26-07-24 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αυτή με το στρινγκ ναι Click για ανάπτυξη... Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Η Grand Duchess: #37 26-07-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Click για ανάπτυξη... Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #38 26-07-24 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo ChristosM89 Ilma giannhs2001 Angelikaaa charmander Kate1914 Μήτσος10 Paragontas7000 johnsala Wonderkid rafaela11 ROM32 taketrance iew bibliofagos A350 Scandal American Economist Totreno fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: αυτες εχουν πολεμο και κανουν διακοπές στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το σχολιάσω. Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Επίσης το κάνουν κ Έλληνες δυστυχώς Click για ανάπτυξη... Μόνο κάτι γύφτους έχω δει νορμάλ ανθρώπους σπάνια. Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Αυτό δυστυχώς το κάνουν και Έλληνες Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, κάτι γιαγιάδες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ελα ρε αυτά είναι για να τα διαβαζουμε τρώγοντας πιτσα !!! Χιχιχ Ανοίξτε κανα θρεντ ξέρω γω Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι καθημερινή επιβάτης οπότε δεν θα μπορέσω να συμβάλλω καθημερινά
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:03 Ο Πάνθηρας!: #29 26-07-24 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Καλά αυτο με τις θέσεις που πιάνουν με τσάντες ειδικα μολις σταματάει Σταθμο Λαρισης δεν υπάρχει να ξερεις .... μπαινει μέσα το μπούγιο ή το πρωί που αδειάζει το τρενο κατα 50% πραγματικα! Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. σε φάση Μαζέψου κοπρίτη ήρθε ο Πάνθηρας. προσωπικα παίρνω κάθε μερα τον προαστιακό για να κατεβω στη δουλειά.... απο το να πάω Κηφισο με το αμάξι και να το σκίσω το αμαξάκι με τα σταμάτα ξεκινα και 1η-2η το προτιμώ. + Τη βενζινη. Απλά αυτο δε πληρώνεται να ξέρεις... 1 ωρα καθε μερα πηγαινε και αλλη έλα... ειναι και αυτος ενας λόγος που με κανει να φευγω. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:11 Η Grand Duchess: #30 26-07-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:14 Ο Πάνθηρας!: #31 26-07-24 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ΚΛΑΙΩ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; για αυτο σ λέω αυτα θέλουν πίτσα και Παρασκευη βραδάκι... και μια κοκα διπλα με παγάκια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω αμάν να φτάσουμε σταθμό λαρίσης να αδειάσει να απλωθώ πίσω σε κάτι τετράδες καθισματα.... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:43 Η Grand Duchess: #32 26-07-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Devil: χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; Click για ανάπτυξη... Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 26-07-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Αχ τρελαίνομαι για χυμα καταστασεις . Κανουν αυτα που δεν μπορουν να κανουν στο σπιτι τους..γιατι τους δερνουν..Η ελλαδα αγαπει ακομα..ή μηπως οχι? Δεν ξερεις ομως και το κερασακι.. οταν πανε πισω θα πουν ..ελα μωρε η ελλαδα ειναι πολυ χυμα και χαλια οτι θελαμε καναμε.. καθυστερημενοι ειναι. Εμενα μου την ειπαν κατι δανεζες θεες... Γιατι εχετε ετσι χυμα την πανεμορφη χωρα σας ,χωρις ταξη και περιορισμους ...οτι θελει καθενας κανει. Και η απαντηση μου..γιατι αν την ειχαμε σαν την δικη σου εσυ δεν θα ερχοσουν εδω να αναπνευση η ψυχη σου και να καυλωσεις ( με την φυση εννοουσα) και να νιωσεις ελευθερη... ανθρωπος και οχι bot... και γιατι σε θελουμε εδω να μεινεις. Και που να σε ριξω και 7/8 να δεις πως δεν θα ξεκολλας Η ελευθερια και η ασυδοσια ειναι αδελφουλες χερακι χερακι πανε Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:01 Ο Πάνθηρας!: #34 26-07-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα Click για ανάπτυξη... Τι χοντρές ήταν ; Χαχα εσυ έχεις πολυ φάση για κραχτηρι παντως! Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:11 Η Grand Duchess: #35 26-07-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Click για ανάπτυξη... Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τι χοντρές ήταν ; Click για ανάπτυξη... Αυτή με το στρινγκ ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:13 Ο Πάνθηρας!: #36 26-07-24 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αυτή με το στρινγκ ναι Click για ανάπτυξη... Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Η Grand Duchess: #37 26-07-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Click για ανάπτυξη... Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #38 26-07-24 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo ChristosM89 Ilma giannhs2001 Angelikaaa charmander Kate1914 Μήτσος10 Paragontas7000 johnsala Wonderkid rafaela11 ROM32 taketrance iew bibliofagos A350 Scandal American Economist Totreno fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Καλά αυτο με τις θέσεις που πιάνουν με τσάντες ειδικα μολις σταματάει Σταθμο Λαρισης δεν υπάρχει να ξερεις .... μπαινει μέσα το μπούγιο ή το πρωί που αδειάζει το τρενο κατα 50% πραγματικα! Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. σε φάση Μαζέψου κοπρίτη ήρθε ο Πάνθηρας. προσωπικα παίρνω κάθε μερα τον προαστιακό για να κατεβω στη δουλειά.... απο το να πάω Κηφισο με το αμάξι και να το σκίσω το αμαξάκι με τα σταμάτα ξεκινα και 1η-2η το προτιμώ. + Τη βενζινη. Απλά αυτο δε πληρώνεται να ξέρεις... 1 ωρα καθε μερα πηγαινε και αλλη έλα... ειναι και αυτος ενας λόγος που με κανει να φευγω.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:11 Η Grand Duchess: #30 26-07-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:14 Ο Πάνθηρας!: #31 26-07-24 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ΚΛΑΙΩ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; για αυτο σ λέω αυτα θέλουν πίτσα και Παρασκευη βραδάκι... και μια κοκα διπλα με παγάκια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω αμάν να φτάσουμε σταθμό λαρίσης να αδειάσει να απλωθώ πίσω σε κάτι τετράδες καθισματα.... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:43 Η Grand Duchess: #32 26-07-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Devil: χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; Click για ανάπτυξη... Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 26-07-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Αχ τρελαίνομαι για χυμα καταστασεις . Κανουν αυτα που δεν μπορουν να κανουν στο σπιτι τους..γιατι τους δερνουν..Η ελλαδα αγαπει ακομα..ή μηπως οχι? Δεν ξερεις ομως και το κερασακι.. οταν πανε πισω θα πουν ..ελα μωρε η ελλαδα ειναι πολυ χυμα και χαλια οτι θελαμε καναμε.. καθυστερημενοι ειναι. Εμενα μου την ειπαν κατι δανεζες θεες... Γιατι εχετε ετσι χυμα την πανεμορφη χωρα σας ,χωρις ταξη και περιορισμους ...οτι θελει καθενας κανει. Και η απαντηση μου..γιατι αν την ειχαμε σαν την δικη σου εσυ δεν θα ερχοσουν εδω να αναπνευση η ψυχη σου και να καυλωσεις ( με την φυση εννοουσα) και να νιωσεις ελευθερη... ανθρωπος και οχι bot... και γιατι σε θελουμε εδω να μεινεις. Και που να σε ριξω και 7/8 να δεις πως δεν θα ξεκολλας Η ελευθερια και η ασυδοσια ειναι αδελφουλες χερακι χερακι πανε Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:01 Ο Πάνθηρας!: #34 26-07-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα Click για ανάπτυξη... Τι χοντρές ήταν ; Χαχα εσυ έχεις πολυ φάση για κραχτηρι παντως! Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:11 Η Grand Duchess: #35 26-07-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Click για ανάπτυξη... Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τι χοντρές ήταν ; Click για ανάπτυξη... Αυτή με το στρινγκ ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:13 Ο Πάνθηρας!: #36 26-07-24 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αυτή με το στρινγκ ναι Click για ανάπτυξη... Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Η Grand Duchess: #37 26-07-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Click για ανάπτυξη... Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #38 26-07-24 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo ChristosM89 Ilma giannhs2001 Angelikaaa charmander Kate1914 Μήτσος10 Paragontas7000 johnsala Wonderkid rafaela11 ROM32 taketrance iew bibliofagos A350 Scandal American Economist Totreno fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εντάξει τοσο κακό ειναι που θέλουν τα κορίτσια να έχουν το στρίγκο μέχρι πάνω ωστε να τους πιέζει τη κωλάρα καθολη τη διαδρομή ; Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Αρχική Δημοσίευση από Devil: Εγω παω και καθομαι επιτηδες και σε οσες οσους εχουν απλωσει τις ποδάρες τους ακριβως απέναντι. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:14 Ο Πάνθηρας!: #31 26-07-24 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ΚΛΑΙΩ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; για αυτο σ λέω αυτα θέλουν πίτσα και Παρασκευη βραδάκι... και μια κοκα διπλα με παγάκια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω αμάν να φτάσουμε σταθμό λαρίσης να αδειάσει να απλωθώ πίσω σε κάτι τετράδες καθισματα.... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:43 Η Grand Duchess: #32 26-07-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Devil: χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; Click για ανάπτυξη... Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 26-07-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Αχ τρελαίνομαι για χυμα καταστασεις . Κανουν αυτα που δεν μπορουν να κανουν στο σπιτι τους..γιατι τους δερνουν..Η ελλαδα αγαπει ακομα..ή μηπως οχι? Δεν ξερεις ομως και το κερασακι.. οταν πανε πισω θα πουν ..ελα μωρε η ελλαδα ειναι πολυ χυμα και χαλια οτι θελαμε καναμε.. καθυστερημενοι ειναι. Εμενα μου την ειπαν κατι δανεζες θεες... Γιατι εχετε ετσι χυμα την πανεμορφη χωρα σας ,χωρις ταξη και περιορισμους ...οτι θελει καθενας κανει. Και η απαντηση μου..γιατι αν την ειχαμε σαν την δικη σου εσυ δεν θα ερχοσουν εδω να αναπνευση η ψυχη σου και να καυλωσεις ( με την φυση εννοουσα) και να νιωσεις ελευθερη... ανθρωπος και οχι bot... και γιατι σε θελουμε εδω να μεινεις. Και που να σε ριξω και 7/8 να δεις πως δεν θα ξεκολλας Η ελευθερια και η ασυδοσια ειναι αδελφουλες χερακι χερακι πανε Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:01 Ο Πάνθηρας!: #34 26-07-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα Click για ανάπτυξη... Τι χοντρές ήταν ; Χαχα εσυ έχεις πολυ φάση για κραχτηρι παντως! Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:11 Η Grand Duchess: #35 26-07-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Click για ανάπτυξη... Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τι χοντρές ήταν ; Click για ανάπτυξη... Αυτή με το στρινγκ ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:13 Ο Πάνθηρας!: #36 26-07-24 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αυτή με το στρινγκ ναι Click για ανάπτυξη... Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Η Grand Duchess: #37 26-07-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Click για ανάπτυξη... Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #38 26-07-24 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo ChristosM89 Ilma giannhs2001 Angelikaaa charmander Kate1914 Μήτσος10 Paragontas7000 johnsala Wonderkid rafaela11 ROM32 taketrance iew bibliofagos A350 Scandal American Economist Totreno fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ΚΛΑΙΩ Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; για αυτο σ λέω αυτα θέλουν πίτσα και Παρασκευη βραδάκι... και μια κοκα διπλα με παγάκια. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ευτυχώς δεν έχω πετύχει κάποια, είμαι σίγουρη ότι συμβαίνει όμως Click για ανάπτυξη... Εγω κάνω αμάν να φτάσουμε σταθμό λαρίσης να αδειάσει να απλωθώ πίσω σε κάτι τετράδες καθισματα....
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:43 Η Grand Duchess: #32 26-07-24 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Devil: χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; Click για ανάπτυξη... Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 26-07-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Αχ τρελαίνομαι για χυμα καταστασεις . Κανουν αυτα που δεν μπορουν να κανουν στο σπιτι τους..γιατι τους δερνουν..Η ελλαδα αγαπει ακομα..ή μηπως οχι? Δεν ξερεις ομως και το κερασακι.. οταν πανε πισω θα πουν ..ελα μωρε η ελλαδα ειναι πολυ χυμα και χαλια οτι θελαμε καναμε.. καθυστερημενοι ειναι. Εμενα μου την ειπαν κατι δανεζες θεες... Γιατι εχετε ετσι χυμα την πανεμορφη χωρα σας ,χωρις ταξη και περιορισμους ...οτι θελει καθενας κανει. Και η απαντηση μου..γιατι αν την ειχαμε σαν την δικη σου εσυ δεν θα ερχοσουν εδω να αναπνευση η ψυχη σου και να καυλωσεις ( με την φυση εννοουσα) και να νιωσεις ελευθερη... ανθρωπος και οχι bot... και γιατι σε θελουμε εδω να μεινεις. Και που να σε ριξω και 7/8 να δεις πως δεν θα ξεκολλας Η ελευθερια και η ασυδοσια ειναι αδελφουλες χερακι χερακι πανε Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:01 Ο Πάνθηρας!: #34 26-07-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα Click για ανάπτυξη... Τι χοντρές ήταν ; Χαχα εσυ έχεις πολυ φάση για κραχτηρι παντως! Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:11 Η Grand Duchess: #35 26-07-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Click για ανάπτυξη... Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τι χοντρές ήταν ; Click για ανάπτυξη... Αυτή με το στρινγκ ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:13 Ο Πάνθηρας!: #36 26-07-24 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αυτή με το στρινγκ ναι Click για ανάπτυξη... Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Η Grand Duchess: #37 26-07-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Click για ανάπτυξη... Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #38 26-07-24 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo ChristosM89 Ilma giannhs2001 Angelikaaa charmander Kate1914 Μήτσος10 Paragontas7000 johnsala Wonderkid rafaela11 ROM32 taketrance iew bibliofagos A350 Scandal American Economist Totreno fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: χαχαχαχα ε μα και εσυ δεν σκέφτηκες οτι θέλουν κάτι να τους GARGAL;AEI την Γκωλάρα ; Click για ανάπτυξη... Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 12:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #33 26-07-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Αχ τρελαίνομαι για χυμα καταστασεις . Κανουν αυτα που δεν μπορουν να κανουν στο σπιτι τους..γιατι τους δερνουν..Η ελλαδα αγαπει ακομα..ή μηπως οχι? Δεν ξερεις ομως και το κερασακι.. οταν πανε πισω θα πουν ..ελα μωρε η ελλαδα ειναι πολυ χυμα και χαλια οτι θελαμε καναμε.. καθυστερημενοι ειναι. Εμενα μου την ειπαν κατι δανεζες θεες... Γιατι εχετε ετσι χυμα την πανεμορφη χωρα σας ,χωρις ταξη και περιορισμους ...οτι θελει καθενας κανει. Και η απαντηση μου..γιατι αν την ειχαμε σαν την δικη σου εσυ δεν θα ερχοσουν εδω να αναπνευση η ψυχη σου και να καυλωσεις ( με την φυση εννοουσα) και να νιωσεις ελευθερη... ανθρωπος και οχι bot... και γιατι σε θελουμε εδω να μεινεις. Και που να σε ριξω και 7/8 να δεις πως δεν θα ξεκολλας Η ελευθερια και η ασυδοσια ειναι αδελφουλες χερακι χερακι πανε Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:01 Ο Πάνθηρας!: #34 26-07-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα Click για ανάπτυξη... Τι χοντρές ήταν ; Χαχα εσυ έχεις πολυ φάση για κραχτηρι παντως! Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:11 Η Grand Duchess: #35 26-07-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Click για ανάπτυξη... Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τι χοντρές ήταν ; Click για ανάπτυξη... Αυτή με το στρινγκ ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:13 Ο Πάνθηρας!: #36 26-07-24 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αυτή με το στρινγκ ναι Click για ανάπτυξη... Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Η Grand Duchess: #37 26-07-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Click για ανάπτυξη... Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #38 26-07-24 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo ChristosM89 Ilma giannhs2001 Angelikaaa charmander Kate1914 Μήτσος10 Paragontas7000 johnsala Wonderkid rafaela11 ROM32 taketrance iew bibliofagos A350 Scandal American Economist Totreno fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Χθεσινή εμπειρία προαστιακού νο2 : 1002 λόγοι γιατί μισώ τους μη Ευρωπαίους τουρίστες. Από την Αμερικάνα που είχε πιάσει τρεις θέσεις με τις τσάντες της σε ώρα που οριακά να μη χωρέσει ο κόσμος έξω, μέχρι τις πιτσιρίκες ισραηλινες με τα κόκκινα στρινγκ πάνω από το παντελόνι (έπαθα ένα σοκ) που ψεκαζαν τόσο bodyspray κάνοντας ολο το βαγόνι να βήχει, και μέχρι τους καλοντυμένος Αφρικανούς που τσακώνονται με τον ελεγκτή για να μη βγάλουν εισιτήριο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Άντε να έρθει ο χειμώνας να ησυχασουμε Click για ανάπτυξη... Αχ τρελαίνομαι για χυμα καταστασεις . Κανουν αυτα που δεν μπορουν να κανουν στο σπιτι τους..γιατι τους δερνουν..Η ελλαδα αγαπει ακομα..ή μηπως οχι? Δεν ξερεις ομως και το κερασακι.. οταν πανε πισω θα πουν ..ελα μωρε η ελλαδα ειναι πολυ χυμα και χαλια οτι θελαμε καναμε.. καθυστερημενοι ειναι. Εμενα μου την ειπαν κατι δανεζες θεες... Γιατι εχετε ετσι χυμα την πανεμορφη χωρα σας ,χωρις ταξη και περιορισμους ...οτι θελει καθενας κανει. Και η απαντηση μου..γιατι αν την ειχαμε σαν την δικη σου εσυ δεν θα ερχοσουν εδω να αναπνευση η ψυχη σου και να καυλωσεις ( με την φυση εννοουσα) και να νιωσεις ελευθερη... ανθρωπος και οχι bot... και γιατι σε θελουμε εδω να μεινεις. Και που να σε ριξω και 7/8 να δεις πως δεν θα ξεκολλας Η ελευθερια και η ασυδοσια ειναι αδελφουλες χερακι χερακι πανε
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:01 Ο Πάνθηρας!: #34 26-07-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα Click για ανάπτυξη... Τι χοντρές ήταν ; Χαχα εσυ έχεις πολυ φάση για κραχτηρι παντως! Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:11 Η Grand Duchess: #35 26-07-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Click για ανάπτυξη... Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τι χοντρές ήταν ; Click για ανάπτυξη... Αυτή με το στρινγκ ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:13 Ο Πάνθηρας!: #36 26-07-24 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αυτή με το στρινγκ ναι Click για ανάπτυξη... Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Η Grand Duchess: #37 26-07-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Click για ανάπτυξη... Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #38 26-07-24 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo ChristosM89 Ilma giannhs2001 Angelikaaa charmander Kate1914 Μήτσος10 Paragontas7000 johnsala Wonderkid rafaela11 ROM32 taketrance iew bibliofagos A350 Scandal American Economist Totreno fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ήταν και μεγάλων κυβικών... Να ήταν καμιά κουκλάρα να πεις νταξει, ψαρεύει θύμα Click για ανάπτυξη... Τι χοντρές ήταν ; Χαχα εσυ έχεις πολυ φάση για κραχτηρι παντως! Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:11 Η Grand Duchess: #35 26-07-24 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Click για ανάπτυξη... Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τι χοντρές ήταν ; Click για ανάπτυξη... Αυτή με το στρινγκ ναι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:13 Ο Πάνθηρας!: #36 26-07-24 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αυτή με το στρινγκ ναι Click για ανάπτυξη... Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Η Grand Duchess: #37 26-07-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Click για ανάπτυξη... Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #38 26-07-24 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo ChristosM89 Ilma giannhs2001 Angelikaaa charmander Kate1914 Μήτσος10 Paragontas7000 johnsala Wonderkid rafaela11 ROM32 taketrance iew bibliofagos A350 Scandal American Economist Totreno fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Έπρεπε να τους πεις... Ελα κοπέλα μου μάζεψε επιτέλους τις κιλοτες σου κ τις στριγκιες σου τα είδαμε όλα. Click για ανάπτυξη... Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τι χοντρές ήταν ; Click για ανάπτυξη... Αυτή με το στρινγκ ναι
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:13 Ο Πάνθηρας!: #36 26-07-24 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αυτή με το στρινγκ ναι Click για ανάπτυξη... Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Η Grand Duchess: #37 26-07-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Click για ανάπτυξη... Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #38 26-07-24 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo ChristosM89 Ilma giannhs2001 Angelikaaa charmander Kate1914 Μήτσος10 Paragontas7000 johnsala Wonderkid rafaela11 ROM32 taketrance iew bibliofagos A350 Scandal American Economist Totreno fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μη λες τίποτα, τα πάντα είδαμε. Να μη προσθέσω και το επόμενο σχόλιο που είδα, τεσπα. Αυτή με το στρινγκ ναι Click για ανάπτυξη... Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Η Grand Duchess: #37 26-07-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Click για ανάπτυξη... Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #38 26-07-24 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo ChristosM89 Ilma giannhs2001 Angelikaaa charmander Kate1914 Μήτσος10 Paragontas7000 johnsala Wonderkid rafaela11 ROM32 taketrance iew bibliofagos A350 Scandal American Economist Totreno fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Τυπισσα λεγε τι είδες δεν θα παρεις αποβολή Click για ανάπτυξη... Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.677 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:21 Ο Πάνθηρας!: #38 26-07-24 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo ChristosM89 Ilma giannhs2001 Angelikaaa charmander Kate1914 Μήτσος10 Paragontas7000 johnsala Wonderkid rafaela11 ROM32 taketrance iew bibliofagos A350 Scandal American Economist Totreno fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αχ σταματα μας εφτιαξες
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.620 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:36 Ο giannhs2001: #39 26-07-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και ο κωλος έξω με στρινγκ μέχρι την μέση και αξύριστη. Μανα μ αν θέλεις να κάνεις bitch slay πρέπει να το κάνεις σωστά. Αυτό ήταν λουκ Μεταξουργείο 15€ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2024 στις 13:43 Η Grand Duchess: #40 26-07-24 13:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αυτα τα προβλήματα να είχαμε και στον ΟΑΣΘ.... Τι ωραία που θα περνούσαμε. Click για ανάπτυξη... Εσείς όμως μπορεί να δείτε και καμιά ωραία βουλγαρα ή Ρουμάνα. Εδώ στην Αθήνα τζιφος, κοπέλες όμορφες είναι οι Ολλανδες, ναι. Από άντρες τίποτα. Στα Χανιά που πήγα έπαθα πολιτισμικό σοκ. Όλοι οι ωραίοι τουρίστες εκεί πάνε. Νέοι, τουμπανα και στο κέντρο χωρίς μπλουζα από την παραλία. Συν οι old money στυλ νέοι Σκανδιναβοι. Όλοι με μελαχρινές κοπέλες. Ίσως αυτό είναι το σημάδι του Θεού για εμενα