chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.

16-08-24

04:16
ε πώς να κανουμε συζητηση οταν εξαρχης τοποθετεισαι ετσι;ο κυριος αυτος
οπως θελουμε θα την/τον αποκαλουμε και οσο θελουμε θα κανουμε αστεακια. Οταν βγει ΕΠΙΣΗΜΟ εγγραφο για τον ιατρικο φακελο,τοτε ξαναμιλαμε σοβαρα. Το νημα δεν εχει κανενα νοημα υπαρξης μεχρι να βγει η αληθεια.
μου θυμιζεις μπουλη στο σχολειο, αν κατι δεν εχει λογο υπαρξης ειναι τα αστειακια αυτα. Δηλαδη αν σχολειο ειχες ενα intersex ατομο θα του ελεγες "εγω θα σε λεω αγορι ή αντιστοιχα κοριτσι μεχρι να μας αποδειξεις οτι εχεις πουλακι ή αιδοιο;" Και θα του ελεγες απο πανω εγω θα σε κοροιδευω οσο θελω και θα σε κανω αστειακια και θα σε διασυρω μεχρι να μας φερεις ντοκουμεντα;Αμα δεν βγει επισημο εγγραφο με τον ιατρικο φακελο της/του μποξερ για να μαθουμε την αληθεια, μονο καφενειακα και θεωρητικα μπορουμε να μιλαμε ολοι μας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
να λογοδοτσουμε κιολας και τι θα γραψουμε? Ειμαστε σοβαροι? Φασισμο εχουμε? Απο οτι ξερω δημοκρατια εχουμε οσο και να ενοχλει μερικους.![]()
Να το παμε ενα βημα παρακατω, αν εγω σε πω γυναικοφερνεις αρα εισαι γυναικα και απο εδω και στο εξης θα σε λεω γυναικειους χαρακτηρισμους με το ετσι θελω, εκτος αν μου φερεις επισημα ιατρικα εγγραφα να μου αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας, οτι δεν εισαι γυναικα, εσυ θα επρεπε να το ανεχτεις ολο αυτο; Τι ηλιθιοτητες καθομαστε και λεμε για ονομα. Σιγα μη σου δωσει αμκα αφμ γενεαλογικο δεντρο, dna, ιατρικο φακελο, γυμνες φωτο, MRI κλπ. Εισαι σοβαρος;
Αυτο που ειπες μου θυμισε κατευθειαν ξεκαθαρα συμπεριφορα απο μπουληδες στο σχολειο. Και εχω φαει στη μαπα πολλους.
αν δεν εχει κανενα απο τα δύο τι ειναι, μαρουλι; Ένα τέτοιο DSD XY άτομο, που εχει ΧΥ καρυότυπο αλλά γυναικεια genitalia, ειναι πολυ πιθανο να μην εχει ουτε ωαρια ουτε σπερμα.Δεν χρειάζεται να το κάνεις περίπλοκο, ωάρια = γυναίκα, σπέρμα = άνδρας
Αποφάσισε, το φύλο το καθορίζει ο γαμέτης; Η παρουσία του Υ; Το SRY γονίδιο; Ή το αν εχει πέος/αιδοίο; Πάντως η ανάθεση φύλου επίσημα ορίζεται κατά τη γέννηση αποκλειστικά με βάση τα εξωτερικά χαρακτηριστικά -πέος/αιδοίο-, δεν κάνουν τεστ ρουτίνας για καρυότυπο εκτός αν συντρέχει άλλος λόγος -πχ γενετικές ασθένειες κλπ-.
Καταλαβαινω σε αυτο το σημειο πως εχουμε καταρχην θεμελιωδη διαφωνια ως προς το αν προκειται για ανδρα ή γυναικα. Εσυ θεωρεις πως η Imany ειναι βιολογικα ανδρας, ενω εγω θεωρω πως ειναι γυναικα με βαση τα στοιχεια που εχουμε στη διαθεση μας αυτη τη στιγμη. Αν στο μελλον αποκαλυφθει κατι αλλο θα αναπροσαρμοσω την αποψη μου, μπορει και να την αλλαξω, μιλαω παντα με βαση τα επιβεβαιωμενα στοιχεια που εχουμε -ή εστω τα πιο πιθανα- τη δεδομενη στιγμη.Και σου απάντησα γιατί δεν είναι το ίδιο με το να παίζουν οι άνδρες στα γυναικεία αθλήματα, σε σχέση με απλά πλεονεκτήματα, αλλά εσύ απλά αποφάσισες να το αγνοήσεις.
Αυτα τα νουμερα πώς μετρηθηκαν πχ το 0.6%; Το προβαδισμα δεν εχει να κανει με τον τελικο χρονο. Η μετρικη αυτη θα πρεπει να υπολογιστει πολυπαραγοντικα με περιπλοκη διαδικασια. Πχ ενα προβαδισμα του x% σε πχ lung capacity ή μυικη δυναμη μπορει να οδηγησει σε y% διαφορά στην τελική επίδοση, ειτε αυτο ειναι χρονος, ειτε αποσταση, ειτε Newton/Pascal σε χτυπημα ή εξ επαφης αθλημα, οτιδηποτε. Πώς ξερεις ετσι στο ποδι την ακριβη σχεση τους και μαλιστα στο πώς θα επηρεασει ενα προβαδισμα την τελικη επιδοση;Το 2008 Michael Phelps είχε ένα προβάδισμα 0,6% σε σχέση με τον αργυρό μετάλλιο στον τελικό των 200 μέτρων πεταλούδα, και ένα προβάδισμα 2,7% σε σχέση με τον τελευταίο αθλητή στον ίδιο αγώνα. Αυτές οι διαφορές είναι μικρές. Δεν έχει να κάνει με την επιγενετική, την διατροφή, την γυμναστική αλλά με το ανδρικό σώμα.
Γιατι μας ενδιαφερουν το τι εκαναν οι αντρες σε ενα γυναικειο ρεκορ; Αν το εσπαζαν γυναικες ή intersex XY τοτε θα μας ενοιαζε.Η Alyson Felix είχε ρεκόρ 49,26 στα 400 μέτρα, μέσα σε ένα χρόνο το ρεκόρ έσπασαν άντρες πάνω από 15000 φορές.
Φυσικα και σου δινει. Ζωντανα παραδειγματα ο Bolt και ο Phelps που μονοπωλουσαν το αθλημα, ειχαν σαρωσει τα παντα ολα, ηταν οι καλυτεροι στην κατηγορια τους συνεχως. Σε καθε περιπτωση, αυτο πρεπει να αποδειχθει (στατιστικως) και να ποσοτικοποιηθει.Το να είσαι ψηλός, το να έχεις μεγαλύτερη πνευμονική χωρητικότητα κλπ δεν σου δίνει τόσο μεγάλο προβάδισμα όταν συγκρίνεται με άτομο το ίδιο φύλου.
Καταρχην ξανατονιζω μια συχνη παρανοηση, δεν υπαρχει πλεον γυναικειος και ανδρικος αθλητισμος. Υπαρχει αθλητισμος που εμπιπτει στην "ανδρικη κατηγορια" και αθλητισμος που εμπιπτει στην "γυναικεια κατηγορια" (συμβαση που χρησιμοποιει και η WA), αυτο ειναι το σωστο μεχρι να δημιουργηθουν επιπλεον κατηγοριες για intersex, transgender κλπ ατομα. Εδώ πέρα θεωρεις -λανθασμενα κατ'εμε- πως η Imany ειναι ανδρας γιαυτο σου φαινεται ανεπιτρεπτο.Όταν όμως βάζεις άνδρες στα γυναικεία αθλήματα απλά καταργείς τον γυναικείο αθλητισμό.
@Drglitterstar Πάντως δεν μου απάντησες στο βασικό. Το ζήτημα δεν ειναι αν εχει πλεονεκτημα η Imane, αλλά εάν είναι "άδικο". Και πώς αποδεικνυεται αυτο επιστημονικα, πώς ποσοτικοποιείται. Και πώς οριοθετουνται τα κριτηρια για την καθε κατηγορια, πού τραβαμε τις κοκκινες γραμμες, με τι κριτηρια τελικα; Τη μυική μάζα; Τη μυική πυκνότητα; Την οστική πυκνότητα; Το αν έχουν ΧΧ ή ΧΥ; Αν έχουν androgen sensitivity; Αν έχουν υψηλή τεστοστερόνη; Αν εχουν πεος ή αιδοίο; Το SRY; Την ανατομία λεκανης; Τα επιπεδα των ερυθρών, της αιμοσφαιρίνης; Το άνοιγμα χεριών; Το ύψος; Τα κιλά; Γνωστικές ικανότητες που αφορουν συγκεντρωση και ψυχολογια;
Επειδη συμφωνα με οσα λες, για σενα το κριτηριο ειναι πολυ απλα το αν εχουν Υ χρωμοσωμα. Εισαι ΧΧ; Γυναικεια κατηγορια. Εισαι ΧΥ; Ανδρικη κατηγορια. Ε, απ' ό,τι φαινεται τελικα δεν ειναι ετσι. Ειναι πολυ πιο περιπλοκο το ζητημα και πολυπαραγοντικο και το δικαιο ειναι μεγαλη υποθεση πολυπλευρη.
Κάνω μεταπτυχιακό στο biomedical engineering - βιοϊατρική μηχανική στο ΑΠΘ (έχω τελειώσει στο προπτυχιακό ΗΜΜΥ ΑΠΘ). Κάναμε στα δύο πρώτα εξάμηνα κάμποσα πράγματα από βιολογία, φυσιολογία, γενετική κλπ χωρίς να εμβαθύνουμε τρελά βέβαια. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ειδικός, ούτε βιολόγος ούτε γιατρός. Όμως λόγω σχολής, είμαι πολύ καλός στο να ψάχνω, να διαβάζω -και βιβλία και papers/μελέτες-, και να συνδυάζω πολλά γνωστικά πεδία, όπως τεχνολογία, μηχανική, βιολογία και ιατρική. Βασικά ο σκοπός του μεταπτυχιακού είναι αυτός, να είσαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ όλων αυτών, να μιλάς και τη γλώσσα του μηχανικού αλλά ταυτόχρονα να κατανοείς και τον γιατρό-βιολόγο. Όπως και να χει, εδώ ειμαστε να διαψευσετε οσα λεω αν ειναι ανακριβηEπέτρεψε μου αυτην την ερώτηση. Ποια είναι η σχέση σου με γενετική και βιολογία, απο σπουδές ή εμπειρίες;![]()

Γιαυτο επικροτω τη συζητηση με την Drglitterstar, μπορει να διαφωνουμε ομως σεβομαι την αντιπαραθεση που εχουμε επειδη μιλαει σοβαρά με επιχειρηματα, το δέχομαι.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

16-08-24

08:14
Οκ. Μηδέν πρόβλημα, ρώτησα απλώς επειδή φαίνεσαι να ξέρεις αρκετά επί του θέματος και μου φάνηκε περίεργο βλέποντας το ημμυ. Όπως και να έχει, ξέρεις παραπάνω από εμένα, δεδομένου του ότι εγώ είμαι απλά ένας μαθητής γ λυκείου και εσύ κάνεις μεταπτυχιακό βιοιατρικης.Κάνω μεταπτυχιακό στο biomedical engineering - βιοϊατρική μηχανική στο ΑΠΘ (έχω τελειώσει στο προπτυχιακό ΗΜΜΥ ΑΠΘ). Κάναμε στα δύο πρώτα εξάμηνα κάμποσα πράγματα από βιολογία, φυσιολογία, γενετική κλπ χωρίς να εμβαθύνουμε τρελά βέβαια. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ειδικός, ούτε βιολόγος ούτε γιατρός. Όμως λόγω σχολής, είμαι πολύ καλός στο να ψάχνω, να διαβάζω -και βιβλία και papers/μελέτες-, και να συνδυάζω πολλά γνωστικά πεδία, όπως τεχνολογία, μηχανική, βιολογία και ιατρική. Βασικά ο σκοπός του μεταπτυχιακού είναι αυτός, να είσαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ όλων αυτών, να μιλάς και τη γλώσσα του μηχανικού αλλά ταυτόχρονα να κατανοείς και τον γιατρό-βιολόγο. Όπως και να χει, εδώ ειμαστε να διαψευσετε οσα λεω αν ειναι ανακριβηΑπό εκεί και πέρα ναι, θα βρεις σίγουρα και γιατρούς να υποστηρίζουν το αντίθετο -όπως συνέβαινε και με τον κορωνοϊό-, πχ ένας γνωστός παιδίατρος ο Αντώνιος Δαρζέντας (θα τον βρεις στο φβ κανει εκτενη ποστ για το θεμα της Imane), υποστηριζει τη θεση της Drglitterstar. Δεχομαι να μου πει καποιος οτι "μα δεν εισαι γιατρος ή βιολογος, πού ξερεις απο αυτα", ναι οκαυ. Ομως επειδη ειμαι ανοιχτος στην κριτικη βρισκω πιο εποικοδομητικο να μου πει επισης κανεις λαθος στο ταδε για αυτο και για αυτο με στοιχεία και επιχειρήματα, και η κριτικη να αφορα τα στοιχεια-επιχειρηματα που λεω, και οχι εμενα, και ούτε να αναλωνεται σε χλευαστικες ατακες. Πάντως όλο αυτό με έβαλε στη διαδικασία να ψάξω, να διαβάσω και να μάθω πράγματα που δεν ήξερα, ήταν αρκετά εποικοδομητικό για εμένα αν και χρονοβόρο.
Γιαυτο επικροτω τη συζητηση με την Drglitterstar, μπορει να διαφωνουμε ομως σεβομαι την αντιπαραθεση που εχουμε επειδη μιλαει σοβαρά με επιχειρηματα, το δέχομαι.
Όπως και να έχει, δεν ήταν επίθεσ. Εύχομαι τα καλύτερα για το μεταπτυχιακό
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.

17-08-24

07:01

Entre el XX y el XY hay un trecho
El sexo, según la ciencia, no es binario, y es importante conocer la multitud de variantes genéticas posibles en la naturaleza para dejar de dividir la humanidad en mujeres y hombres.

Επιστήμη / Το βιολογικό φύλο δεν είναι δυαδικό
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 ολοκληρώθηκαν και ακόμα συζητιούνται τα θέματα που προκάλεσαν αντιπαραθέσεις. Μεταξύ αυτών, η συζήτηση που σχετίζεται με

17-08-24

10:38
Που στην πράξη είναι ακριβώς ο ρατσισμος και η καταπάτηση των δικαιωμάτων.Αν πεις κάτι διαφορετικό τότε αρχίζει το παραμύθι του ρατσισμού και της καταπάτησης των δικαιωμάτων.

Τωρα αυτό όποιος θέλει το πιστεύει.Κάνω μεταπτυχιακό στο biomedical engineering - βιοϊατρική μηχανική στο ΑΠΘ (έχω τελειώσει στο προπτυχιακό ΗΜΜΥ ΑΠΘ).
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

17-08-24

15:07
Πάντως μετά απ αυτήτην ιστορία με την αλγερινή, άρχισα να παρατηρώ τις γυναίκες στο δρόμο και ανακάλυψα, πως αρκετές γυναίκες έχουν αντρικά χαρακτηριστικά. Βασικά δεν τις έψαξα, αλλά ήταν ντυμένες σα γυναίκες. Σήμερα συνάντησα μια με μουστάκι. Όχι στριφτό μεγάλο, αλλά με μαύρες τρίχες, όχι χνούδι

17-08-24

15:10
Τωρα αυτό όποιος θέλει το πιστεύει.
Καλά έχει ένα δίκιο, αυτό το άτομο είναι χψ με όρχεις αλλά κατ τα άλλα έχει θηλυκό φαινότυπο, με άντρες θα τη βάλεις ;
Αν όμως έχεις μια διαταραχή , που αναπτύσσεις μυική μάζα και όλα αυτά και απλά για παράδειγμα έχεις θηλυκά γεννητικά όργανα , είναι πρόβλημα σε ποια κατηγορία θα μπεις και με την τεστοστερόνη για κριτήριο νομίζω παραμένει το πρόβλημα .
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

17-08-24

15:11
Οι ορμονικες διαταραχές ειναι πολύ πιο συχνες απο οτι πιστεύουμεΠάντως μετά απ αυτήτην ιστορία με την αλγερινή, άρχισα να παρατηρώ τις γυναίκες στο δρόμο και ανακάλυψα, πως αρκετές γυναίκες έχουν αντρικά χαρακτηριστικά. Βασικά δεν τις έψαξα, αλλά ήταν ντυμένες σα γυναίκες. Σήμερα συνάντησα μια με μουστάκι. Όχι στριφτό μεγάλο, αλλά με μαύρες τρίχες, όχι χνούδι
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

17-08-24

15:19
Καλά...κάποτε οι γυναίκες στα χωριά είχαν μουστάκι. Κάπως έντονο (όχι αντρικό...). Με τα χρόνια έμαθαν να το αφαιρούν. Υπάρχουν τρόποι...Οι ορμονικες διαταραχές ειναι πολύ πιο συχνες απο οτι πιστεύουμε
Αν θέλει να το αφαιρέσει θα βρει τον τρόπο. Αν δε θέλει...
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

17-08-24

15:42
ωχ εγω εχω προβλημα ..πρεπει να παω στο οφθαλμιατρο..γυναικα εγω βλεπω και μαλιστα ομορφη και σπαει και σουμιεδες.Καλά έχει ένα δίκιο, αυτό το άτομο είναι χψ με όρχεις αλλά κατ τα άλλα έχει θηλυκό φαινότυπο, με άντρες θα τη βάλεις ;
View attachment 137060
Αν όμως έχεις μια διαταραχή , που αναπτύσσεις μυική μάζα και όλα αυτά και απλά για παράδειγμα έχεις θηλυκά γεννητικά όργανα , είναι πρόβλημα σε ποια κατηγορία θα μπεις και με την τεστοστερόνη για κριτήριο νομίζω παραμένει το πρόβλημα .
ε δεν πειραζει... το μουστακι και οι βραχιονες τυχαινει να εχουν το κατι τις παραπανω και διορθωνεται... Η επιδερμιδα μιλαει σε αυτες τις περιπτωσεις..ειναι μαλακουλα..ετσι βελουτε ?Πάντως μετά απ αυτήτην ιστορία με την αλγερινή, άρχισα να παρατηρώ τις γυναίκες στο δρόμο και ανακάλυψα, πως αρκετές γυναίκες έχουν αντρικά χαρακτηριστικά. Βασικά δεν τις έψαξα, αλλά ήταν ντυμένες σα γυναίκες. Σήμερα συνάντησα μια με μουστάκι. Όχι στριφτό μεγάλο, αλλά με μαύρες τρίχες, όχι χνούδι
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.208 μηνύματα.

17-08-24

16:19

JK Rowling and Elon Musk reportedly named in Imane Khelif complaint
The Paris public prosecutor's office says it has launched a cyberbullying probe.

Αγωγή για εκφορά γνώμης... λμαο εσείς οι woke είστε αστείοι μικρούληδες αλλά το νόμο δε ξέρετε

Λυπάμαι που δεν θα είμαι μπροστά για να δω τα γέλια στο δικαστήριο.
Βάλτη στο μποξ ανδρών να τη τιμήσουν σαν ηρωΐδα.Καλά έχει ένα δίκιο, αυτό το άτομο είναι χψ με όρχεις αλλά κατ τα άλλα έχει θηλυκό φαινότυπο, με άντρες θα τη βάλεις ;
View attachment 137060
Δεν εντυπωσιάζομαι, για να είμαι ειλικρινής.Και εχω φαει στη μαπα πολλους.
Μπορεί να είναι πολλά πράγματα, μποξερ γυναικών σίγουρα δεν είναι.αν δεν εχει κανενα απο τα δύο τι ειναι, μαρουλι;
Άρα τι μας πρήζεις 15 σελίδες ποστ τώρα εφόσον ούτε εσύ ξες κάτι παραπάνω και το παίζεις και υπεράνω;Καταλαβαινω σε αυτο το σημειο πως εχουμε καταρχην θεμελιωδη διαφωνια ως προς το αν προκειται για ανδρα ή γυναικα. Εσυ θεωρεις πως η Imany ειναι βιολογικα ανδρας, ενω εγω θεωρω πως ειναι γυναικα με βαση τα στοιχεια που εχουμε στη διαθεση μας αυτη τη στιγμη. Αν στο μελλον αποκαλυφθει κατι αλλο θα αναπροσαρμοσω την αποψη μου, μπορει και να την αλλαξω, μιλαω παντα με βαση τα επιβεβαιωμενα στοιχεια που εχουμε -ή εστω τα πιο πιθανα- τη δεδομενη στιγμη.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

17-08-24

16:43
![]()
JK Rowling and Elon Musk reportedly named in Imane Khelif complaint
The Paris public prosecutor's office says it has launched a cyberbullying probe.www.bbc.com
Αγωγή για εκφορά γνώμης... λμαο εσείς οι woke είστε αστείοι μικρούληδες αλλά το νόμο δε ξέρετε
Λυπάμαι που δεν θα είμαι μπροστά για να δω τα γέλια στο δικαστήριο.
Βάλτη στο μποξ ανδρών να τη τιμήσουν σαν ηρωΐδα.
Δεν εντυπωσιάζομαι, για να είμαι ειλικρινής.
Μπορεί να είναι πολλά πράγματα, μποξερ γυναικών σίγουρα δεν είναι.
Άρα τι μας πρήζεις 15 σελίδες ποστ τώρα εφόσον ούτε εσύ ξες κάτι παραπάνω και το παίζεις και υπεράνω;
Δεν θα κοιμηθεί ο Elon μετά από αυτό που έπαθε.

17-08-24

17:37
Καλά δεν σε έβαλε και με το ζόρι να διαβάσεις.Άρα τι μας πρήζεις 15 σελίδες ποστ τώρα
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

17-08-24

17:49
Α τώρα με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω.Τότε το ίδιο ισχύει και για μένα; Όσο θελω θα της λέω ότι γράφει σεξιστικά. Δεν πάει έτσι και ήρθε να κανεις τον δικηγόρο; Βέβαια με τον νομο είναι γυναίκα, το γράφει το διαβατήριο της, ο ιατρικός φάκελος έχει να κάνει με τον αθλητισμό όχι τη σχέση με το φύλο της
Αντιλαμβάνεσαι νομίζω από που έχει ξεκινήσει όλοι αυτή η παράκρουση.
Άκρη δεν θα βγάλει κανείς, αλλά χαίρομαι που σκούζει συγκεκριμένο μέρος της κοινότητας, οι ευαίσθητοι. Διότι το συγκεκριμένο περιστατικό είναι προϊόν συγκεκριμένης ομάδας. Άλλοι κανόνες η μία επίτροπη, άλλοι η επόμενη επίτροπη και στη μέση οι αθλητές.
Αθέμιτος ανταγωνισμός ; Ναι μάλιστα.
Και ευαίσθητος με τον σεξισμό κατά το δοκούν ή μάλλον τον σεξισμό των φαντασιόπληκτων.Μέρα που είναι αλλά τον σεξισμό σου μια χαρά ήρθες να τον ρίξεις. Τόσο πολύ σε ενόχλησε που δεν είναι «όσο γυναίκα» σου αρέσει.
chester20080
Επιφανές μέλος

17-08-24

18:00
ουπς, άλλος εναςΔεν εντυπωσιάζομαι, για να είμαι ειλικρινής.
θελετε να κανετε ενα reunion;
αυτη η σιγουρια θα μας φαειΜπορεί να είναι πολλά πράγματα, μποξερ γυναικών σίγουρα δεν είναι.
δεν ειπα οτι δεν ξερω κατι παραπανω, ειπα οτι δεν ειμαι ειδικοςεφόσον ούτε εσύ ξες κάτι παραπάνω και το παίζεις και υπεράνω;
θα με λογοκρινεις επειδη δεν εχω PhD; τι ακαδημαϊκός wokeισμος ειναι αυτος
αμα σου πρηζονται (σημεια του σωματος απο στρες) παντως ξερω ενα καλο μαγαζακι εδω θεσσ να παρεις νεα ρουχα, silenzio και κανελλοπουλος πολυ δυνατα + jack & jones και pull & bear στο cosmos, οχι στο κεντρο, θα με θυμηθειςΆρα τι μας πρήζεις 15 σελίδες ποστ τώρα

17-08-24

18:11
Άρα τι μας πρήζεις 15 σελίδες ποστ τώρα εφόσον ούτε εσύ ξες κάτι παραπάνω και το παίζεις και υπεράνω;
15 σελιδες, θα ήταν καλα, έλα που είναι 55 όμως. Τραβάει μεγάλο ζόρι ο @chester20080 να μας τον βγάλει γυναικαρα τον Καλίφ.
nearos
Επιφανές μέλος

17-08-24

18:14
23 σελίδες τώρα καθόμαστε και εικάζουμε για το αν ενας ανθρωπος εχει νίμου ή τσαπού αναμεσα στα δυο ποδάρια και τσακωνομαστε κιολας... Λατρεύω το στεκι
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

17-08-24

18:38
Αντί να γράφουμε 23 σελίδες για αθλητές όπως είναι ο Τεντόγλου, ο Πετρούνιας, ο Καραλής κτλ καθόμαστε και γράφουμε για έναν intersex αθλητή που πήρε χρυσό μετάλλιο παίζοντας με αθλήτριες που είχαν αρκετά χαμηλότερη δύναμη.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

18-08-24

11:18
ναιΝα το παμε ενα βημα παρακατω, αν εγω σε πω γυναικοφερνεις αρα εισαι γυναικα και απο εδω και στο εξης θα σε λεω γυναικειους χαρακτηρισμους με το ετσι θελω, εκτος αν μου φερεις επισημα ιατρικα εγγραφα να μου αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας, οτι δεν εισαι γυναικα, εσυ θα επρεπε να το ανεχτεις ολο αυτο;
nearos
Επιφανές μέλος

18-08-24

13:33
Το θέμα είναι επειδή όσα ξέρεις εσύ ξέρω εγώ και ο παράγοντας και ο Φώτης για την ιμανε, αυτά που λες είναι αερολογιες. Όπως αυτά που λέμε και μεις.Να το παμε ενα βημα παρακατω, αν εγω σε πω γυναικοφερνεις αρα εισαι γυναικα και απο εδω και στο εξης θα σε λεω γυναικειους χαρακτηρισμους με το ετσι θελω, εκτος αν μου φερεις επισημα ιατρικα εγγραφα να μου αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας, οτι δεν εισαι γυναικα, εσυ θα επρεπε να το ανεχτεις ολο αυτο; Τι ηλιθιοτητες καθομαστε και λεμε για ονομα. Σιγα μη σου δωσει αμκα αφμ γενεαλογικο δεντρο, dna, ιατρικο φακελο, γυμνες φωτο, MRI κλπ
Όντως έχει πολύ αρσενικά χαρακτηριστικά, δε ξέρεις όμως πως είναι τα γονίδια, χρωμόσωματα και τα συναφή της.
Δεν υπάρχουν επίσημα χαρτιά και ιατρικά έγγραφα για την ιμανε. Εσύ 20 σελίδες τώρα λες αποκλειστικά για τις γυναίκες που έχουν ορμόνες θηλυκές αλλά αρσενικό καρυωτυπο, όχι για την ιμανε γιατί δεν έχουμε καμία απόδειξη για το αν είναι η δεν είναι ελέφαντας.
chester20080
Επιφανές μέλος

18-08-24

13:57
Ποιες γυναίκες που έχουν θηλυκες ορμόνες, γουατ. Όσα λέω βασίζονται στην υπόθεση πως έχει υψηλή τεστοστερόνη, ποια θηλυκη ορμόνη,Το θέμα είναι επειδή όσα ξέρεις εσύ ξέρω εγώ και ο παράγοντας και ο Φώτης για την ιμανε, αυτά που λες είναι αερολογιες. Όπως αυτά που λέμε και μεις.
Όντως έχει πολύ αρσενικά χαρακτηριστικά, δε ξέρεις όμως πως είναι τα γονίδια, χρωμόσωματα και τα συναφή της.
Δεν υπάρχουν επίσημα χαρτιά και ιατρικά έγγραφα για την ιμανε. Εσύ 20 σελίδες τώρα λες αποκλειστικά για τις γυναίκες που έχουν ορμόνες θηλυκές αλλά αρσενικό καρυωτυπο, όχι για την ιμανε γιατί δεν έχουμε καμία απόδειξη για το αν είναι η δεν είναι ελέφαντας.
Ναι αυτό για τις αερολογιες να το ξανά αναρωτηθεις, επειδή την ίδια στιγμή εσείς μιλάτε για "ανδρα με κοχονες", "σαφεστατα μεγαλύτερη μυϊκή δυναμη" και άλλα τέτοια σίγουρα διαμαντακια. Εκεί δεν έχεις πρόβλημα να τα λέτε και να κοροϊδεύετε, ενώ δεν ξέρετε τίποτα σίγουρο για εκείνη.
Επίσης το ζήτημα δεν είναι αν είναι ΧΥ με αιδοίο, ουτε αν έχει πλεονέκτημα. Το ζήτημα είναι αν το όποιο πλεονέκτημα έχει που σχετίζεται με ΧΥ, αν είναι άδικο. Μόνον αυτό. Όμως δεν το έχετε καταλάβει ούτε αυτό, παρολες τις 20 σελίδες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Joji
- charmander
- Dr. Gl. Luminous
- Μήτσος10
- chester20080
- Memetchi
- Paragontas7000
- Wonderkid
- Scandal
- taketrance
- American Economist
- A350
- fmarulezkd
- Unboxholics
- Advocatus diaboli
- touvlo
- Debugging_Demon
- johnsala
- Griff
- rafaela11
- back2967
- Libertus
- еще один пророк р...
- Angelica Vzl
- giannhs2001
- despoina13
- mixaelaaa
- Ilma
- iiTzArismaltor_
- bibliofagos
- Paladin
- Αλκίμαχος
- linuxman
- pinkheart
- physicscrazy
- tsiobieman
- vasilis123321
- Luludaki
- marww
- fockos
- Bleach_enjoyer
- jj!
- melina_51
- Aurora_
- fourkaki
- estrela
- phleidhs
- kalhkardia
- ghоul
- Εριφύλη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.