Tassosg_1
Νεοφερμένο μέλος

Όταν έρθει το εμβόλιο (κι η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες χώρες-πειραματόζωα που θα το προμηθευτεί) διάβασα ότι θα χορηγηθεί υποχρεωτικά στο σχολικό πληθυσμό. Πώς το βλέπετε, είστε πρόθυμοι να εμβολιαστείτε;![]()
Όχι βέβαια, και στο κάτω-κάτω οι παρενέργειες μπορούν να φανούν και σε 3-4 χρόνια... Ο ιός είναι μέσα στο κεφάλι μας, πουθενά αλλού... Και αν πάρουμε τις στοιχιώδεις προφυλάξεις θα είμαστε ok... Όχι σαν τον τύπο στην Κρήτη που έκανε 1 εβδομάδα να πάει στο νοσοκομείο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Fata Morgana
Δραστήριο μέλος

αραγε το εμβολιο ειναι ασφαλες??? :what:
Nobody knows whats gonna happen tomorrow.. :fss:

djimmakos
Διάσημο μέλος

αραγε το εμβολιο ειναι ασφαλες??? :what:
Ούτε αυτοί ξέρουν. Εγώ πάντως δε θα έκανα ένα εμβόλιο που δεν έχει περάσει από κλινικές δοκιμές και παρασκευάστηκε τόσο γρήγορα μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες.
Εγώ θα κάνω το εμβόλιο της κοινής γρίπης για να προστατευτώ τουλάχιστον από τον πνευμονιόκοκκο της κοινής γριπής, ο οποίος σε συνδιασμό μ' αυτόν της νέας γρίπης, είναι θανατηφόρος.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Ούτε αυτοί ξέρουν. Εγώ πάντως δε θα έκανα ένα εμβόλιο που δεν έχει περάσει από κλινικές δοκιμές και παρασκευάστηκε τόσο γρήγορα μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες.
Εγώ θα κάνω το εμβόλιο της κοινής γρίπης για να προστατευτώ τουλάχιστον από τον πνευμονιόκοκκο της κοινής γριπής, ο οποίος σε συνδιασμό μ' αυτόν της νέας γρίπης, είναι θανατηφόρος.
δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις καν το εμβολιο.
ρε παιδια να ρωτησω. η θνησιμότητα σε τι επιπεδο βρισκεται; 0,5 %;
δωσε μια πηγη, για να μη γινεται χαλασμενο τηλεφωνο.
Maria17
Δραστήριο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις καν το εμβολιο.
ρε παιδια να ρωτησω. η θνησιμότητα σε τι επιπεδο βρισκεται; 0,5 %;
δωσε μια πηγη, για να μη γινεται χαλασμενο τηλεφωνο.
Αυτά τα έχω ακούσει από μια βιολόγο ξαδερφή μου και, επειδή δεν έχω πηγή, όποιος θέλει ας με πιστέψει

Πάντως γενικά καλό θα ήταν να προστατευτούμε από την κοινή γρίπη γιατί αν μας προσβάλλει τότε θα εξασθενήσει το ανασοποιητικό μας σύστημα και θα είμαστε πιο ευάλωτοι..Εγώ πάντως θα το κάνω, δεν έχω και κάτι να χάσω. Το εμβόλιο της κοινής γρίπης είναι δοκιμασμένο και ασφαλές (μιας και κυκλοφορεί τόσα χρόνια)
Crookshanks
Διάσημο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος

aiginhths
Νεοφερμένο μέλος

~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

Δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι, τα ποσοστά θνησιμότητας είναι μικρά, το να γενικεύουμε λέγοντας πως πεθαίνουν είναι επικίνδυνο και προκαλεί αναίτιο πανικό.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

Και το Μεξικό δεν ήθελε να την πουν "Μεξικάνικη Γρίπη", οπότε πάει κι αυτό.
(Αν και κάποια ξένα πρακτορεία το κάνουν.)
Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων.
....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε?
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο.απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!!
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια...Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα.![]()
Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi:
Crookshanks
Διάσημο μέλος

....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε?
Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.