Tassosg_1 Νεοφερμένο μέλος Ο Τάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Ο Tassosg_1: #241 10-08-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Cucumber: Όταν έρθει το εμβόλιο (κι η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες χώρες-πειραματόζωα που θα το προμηθευτεί) διάβασα ότι θα χορηγηθεί υποχρεωτικά στο σχολικό πληθυσμό. Πώς το βλέπετε, είστε πρόθυμοι να εμβολιαστείτε; Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια, και στο κάτω-κάτω οι παρενέργειες μπορούν να φανούν και σε 3-4 χρόνια... Ο ιός είναι μέσα στο κεφάλι μας, πουθενά αλλού... Και αν πάρουμε τις στοιχιώδεις προφυλάξεις θα είμαστε ok... Όχι σαν τον τύπο στην Κρήτη που έκανε 1 εβδομάδα να πάει στο νοσοκομείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παντελής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 18:53 Ο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ: #242 10-08-09 18:53 Παιδια ακουσατε οτι 33 ναυτικοι δοκιμοι της σχολης Ναυτικων Δοκιμων κολλησαν τον ιο κατα τη διαρκεια εκπαιδευτικου ταξιδιου(ΘΕΠ) με το ΠΓΥ(πλοιο γενικης υποστηριξης)Προμηθεας!Το περιστατικο εγινε πριν 3-4 μερες τωρα βρισκονται στο Ναυτικο Νοσοκομειο Χανιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 19:59 Η nitsa έγραψε: #243 10-08-09 19:59 αραγε το εμβολιο ειναι ασφαλες??? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fata Morgana Δραστήριο μέλος Η Fata Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η Fata Morgana: #244 10-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: αραγε το εμβολιο ειναι ασφαλες??? :what: Click για ανάπτυξη... Nobody knows whats gonna happen tomorrow.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Ο djimmakos: #245 10-08-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: αραγε το εμβολιο ειναι ασφαλες??? :what: Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτοί ξέρουν. Εγώ πάντως δε θα έκανα ένα εμβόλιο που δεν έχει περάσει από κλινικές δοκιμές και παρασκευάστηκε τόσο γρήγορα μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Εγώ θα κάνω το εμβόλιο της κοινής γρίπης για να προστατευτώ τουλάχιστον από τον πνευμονιόκοκκο της κοινής γριπής, ο οποίος σε συνδιασμό μ' αυτόν της νέας γρίπης, είναι θανατηφόρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:23 Ο Φιλιον_Τερας: #246 10-08-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ούτε αυτοί ξέρουν. Εγώ πάντως δε θα έκανα ένα εμβόλιο που δεν έχει περάσει από κλινικές δοκιμές και παρασκευάστηκε τόσο γρήγορα μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Εγώ θα κάνω το εμβόλιο της κοινής γρίπης για να προστατευτώ τουλάχιστον από τον πνευμονιόκοκκο της κοινής γριπής, ο οποίος σε συνδιασμό μ' αυτόν της νέας γρίπης, είναι θανατηφόρος. Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις καν το εμβολιο. ρε παιδια να ρωτησω. η θνησιμότητα σε τι επιπεδο βρισκεται; 0,5 %; δωσε μια πηγη, για να μη γινεται χαλασμενο τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Η Maria17 έγραψε: #247 10-08-09 22:50 Στις ειδησεις πρν λιγες μερες ειχαν πει περιπου 1500 νεκροι σε 160000 κρουσματα οποτε γυρω στο 1% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:13 Ο djimmakos: #248 10-08-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις καν το εμβολιο. ρε παιδια να ρωτησω. η θνησιμότητα σε τι επιπεδο βρισκεται; 0,5 %; δωσε μια πηγη, για να μη γινεται χαλασμενο τηλεφωνο. Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχω ακούσει από μια βιολόγο ξαδερφή μου και, επειδή δεν έχω πηγή, όποιος θέλει ας με πιστέψει Πάντως γενικά καλό θα ήταν να προστατευτούμε από την κοινή γρίπη γιατί αν μας προσβάλλει τότε θα εξασθενήσει το ανασοποιητικό μας σύστημα και θα είμαστε πιο ευάλωτοι..Εγώ πάντως θα το κάνω, δεν έχω και κάτι να χάσω. Το εμβόλιο της κοινής γρίπης είναι δοκιμασμένο και ασφαλές (μιας και κυκλοφορεί τόσα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Ο Crookshanks: #249 10-08-09 23:16 Nαι, αλλά όμως το εμβόλιο αυτό βγαίνει κάθε χρόνο σε διαφορετικά σετ, γιατί ο ιός της γρίπης μεταλλάσσεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Ο djimmakos: #250 10-08-09 23:23 Ναι, αλλά τουλάχιστον κάνει τη δουλειά του. Τουλάχιστον θα ξέρω ότι δεν πρόκειται να με χτυπήσει η κοινή γρίπη και να εξασθενήσει το ανασοποιητικό μου, με αποτέλεσμα να έχω αυξημένες πιθανότητες και για τη νέα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:06 Ο ZIGFRID έγραψε: #251 11-08-09 01:06 Πάντως εμένα με έπιασε σήμερα το πρωί πονοκέφαλος και η μάνα μου έκανε σαν τρελή να πάρει τον οικογενειακό γιατρό τηλ. μπας και πάσχω !!! Μεταξύ μας είχα πιει πάρα πολύ το προηγούμενο βράδυ... αλοιφή τελείως όμως.... αλλά δεν της το είπα. Τώρα είμαι καλά... !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiginhths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Ο aiginhths: #252 11-08-09 13:19 απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο ~LoVeR BoY~: #253 11-08-09 13:30 Γιατί τη λένε γρίπη των χοίρων αφού στους ανθρώπους εξαπλώνεται και οι άνθρωποι πεθαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #254 11-08-09 21:35 Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι, τα ποσοστά θνησιμότητας είναι μικρά, το να γενικεύουμε λέγοντας πως πεθαίνουν είναι επικίνδυνο και προκαλεί αναίτιο πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #255 11-08-09 21:36 Kαι επίσημη ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Crookshanks: #256 11-08-09 21:38 Ναι, είναι... Γρίπη Α, Η1Ν1; Και το Μεξικό δεν ήθελε να την πουν "Μεξικάνικη Γρίπη", οπότε πάει κι αυτό. (Αν και κάποια ξένα πρακτορεία το κάνουν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η Mavro Provato: #257 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Click για ανάπτυξη... ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Οδυσσέας έγραψε: #258 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steven s User2350 iminspain johnietraf ag97 fmarulezkd American Economist jj! Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cucumber: Όταν έρθει το εμβόλιο (κι η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες χώρες-πειραματόζωα που θα το προμηθευτεί) διάβασα ότι θα χορηγηθεί υποχρεωτικά στο σχολικό πληθυσμό. Πώς το βλέπετε, είστε πρόθυμοι να εμβολιαστείτε; Click για ανάπτυξη... Όχι βέβαια, και στο κάτω-κάτω οι παρενέργειες μπορούν να φανούν και σε 3-4 χρόνια... Ο ιός είναι μέσα στο κεφάλι μας, πουθενά αλλού... Και αν πάρουμε τις στοιχιώδεις προφυλάξεις θα είμαστε ok... Όχι σαν τον τύπο στην Κρήτη που έκανε 1 εβδομάδα να πάει στο νοσοκομείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παντελής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 18:53 Ο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ: #242 10-08-09 18:53 Παιδια ακουσατε οτι 33 ναυτικοι δοκιμοι της σχολης Ναυτικων Δοκιμων κολλησαν τον ιο κατα τη διαρκεια εκπαιδευτικου ταξιδιου(ΘΕΠ) με το ΠΓΥ(πλοιο γενικης υποστηριξης)Προμηθεας!Το περιστατικο εγινε πριν 3-4 μερες τωρα βρισκονται στο Ναυτικο Νοσοκομειο Χανιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 19:59 Η nitsa έγραψε: #243 10-08-09 19:59 αραγε το εμβολιο ειναι ασφαλες??? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fata Morgana Δραστήριο μέλος Η Fata Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η Fata Morgana: #244 10-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: αραγε το εμβολιο ειναι ασφαλες??? :what: Click για ανάπτυξη... Nobody knows whats gonna happen tomorrow.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Ο djimmakos: #245 10-08-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: αραγε το εμβολιο ειναι ασφαλες??? :what: Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτοί ξέρουν. Εγώ πάντως δε θα έκανα ένα εμβόλιο που δεν έχει περάσει από κλινικές δοκιμές και παρασκευάστηκε τόσο γρήγορα μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Εγώ θα κάνω το εμβόλιο της κοινής γρίπης για να προστατευτώ τουλάχιστον από τον πνευμονιόκοκκο της κοινής γριπής, ο οποίος σε συνδιασμό μ' αυτόν της νέας γρίπης, είναι θανατηφόρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:23 Ο Φιλιον_Τερας: #246 10-08-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ούτε αυτοί ξέρουν. Εγώ πάντως δε θα έκανα ένα εμβόλιο που δεν έχει περάσει από κλινικές δοκιμές και παρασκευάστηκε τόσο γρήγορα μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Εγώ θα κάνω το εμβόλιο της κοινής γρίπης για να προστατευτώ τουλάχιστον από τον πνευμονιόκοκκο της κοινής γριπής, ο οποίος σε συνδιασμό μ' αυτόν της νέας γρίπης, είναι θανατηφόρος. Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις καν το εμβολιο. ρε παιδια να ρωτησω. η θνησιμότητα σε τι επιπεδο βρισκεται; 0,5 %; δωσε μια πηγη, για να μη γινεται χαλασμενο τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Η Maria17 έγραψε: #247 10-08-09 22:50 Στις ειδησεις πρν λιγες μερες ειχαν πει περιπου 1500 νεκροι σε 160000 κρουσματα οποτε γυρω στο 1% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:13 Ο djimmakos: #248 10-08-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις καν το εμβολιο. ρε παιδια να ρωτησω. η θνησιμότητα σε τι επιπεδο βρισκεται; 0,5 %; δωσε μια πηγη, για να μη γινεται χαλασμενο τηλεφωνο. Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχω ακούσει από μια βιολόγο ξαδερφή μου και, επειδή δεν έχω πηγή, όποιος θέλει ας με πιστέψει Πάντως γενικά καλό θα ήταν να προστατευτούμε από την κοινή γρίπη γιατί αν μας προσβάλλει τότε θα εξασθενήσει το ανασοποιητικό μας σύστημα και θα είμαστε πιο ευάλωτοι..Εγώ πάντως θα το κάνω, δεν έχω και κάτι να χάσω. Το εμβόλιο της κοινής γρίπης είναι δοκιμασμένο και ασφαλές (μιας και κυκλοφορεί τόσα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Ο Crookshanks: #249 10-08-09 23:16 Nαι, αλλά όμως το εμβόλιο αυτό βγαίνει κάθε χρόνο σε διαφορετικά σετ, γιατί ο ιός της γρίπης μεταλλάσσεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Ο djimmakos: #250 10-08-09 23:23 Ναι, αλλά τουλάχιστον κάνει τη δουλειά του. Τουλάχιστον θα ξέρω ότι δεν πρόκειται να με χτυπήσει η κοινή γρίπη και να εξασθενήσει το ανασοποιητικό μου, με αποτέλεσμα να έχω αυξημένες πιθανότητες και για τη νέα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:06 Ο ZIGFRID έγραψε: #251 11-08-09 01:06 Πάντως εμένα με έπιασε σήμερα το πρωί πονοκέφαλος και η μάνα μου έκανε σαν τρελή να πάρει τον οικογενειακό γιατρό τηλ. μπας και πάσχω !!! Μεταξύ μας είχα πιει πάρα πολύ το προηγούμενο βράδυ... αλοιφή τελείως όμως.... αλλά δεν της το είπα. Τώρα είμαι καλά... !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiginhths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Ο aiginhths: #252 11-08-09 13:19 απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο ~LoVeR BoY~: #253 11-08-09 13:30 Γιατί τη λένε γρίπη των χοίρων αφού στους ανθρώπους εξαπλώνεται και οι άνθρωποι πεθαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #254 11-08-09 21:35 Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι, τα ποσοστά θνησιμότητας είναι μικρά, το να γενικεύουμε λέγοντας πως πεθαίνουν είναι επικίνδυνο και προκαλεί αναίτιο πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #255 11-08-09 21:36 Kαι επίσημη ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Crookshanks: #256 11-08-09 21:38 Ναι, είναι... Γρίπη Α, Η1Ν1; Και το Μεξικό δεν ήθελε να την πουν "Μεξικάνικη Γρίπη", οπότε πάει κι αυτό. (Αν και κάποια ξένα πρακτορεία το κάνουν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η Mavro Provato: #257 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Click για ανάπτυξη... ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Οδυσσέας έγραψε: #258 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steven s User2350 iminspain johnietraf ag97 fmarulezkd American Economist jj! Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια ακουσατε οτι 33 ναυτικοι δοκιμοι της σχολης Ναυτικων Δοκιμων κολλησαν τον ιο κατα τη διαρκεια εκπαιδευτικου ταξιδιου(ΘΕΠ) με το ΠΓΥ(πλοιο γενικης υποστηριξης)Προμηθεας!Το περιστατικο εγινε πριν 3-4 μερες τωρα βρισκονται στο Ναυτικο Νοσοκομειο Χανιων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 19:59 Η nitsa έγραψε: #243 10-08-09 19:59 αραγε το εμβολιο ειναι ασφαλες??? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fata Morgana Δραστήριο μέλος Η Fata Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η Fata Morgana: #244 10-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: αραγε το εμβολιο ειναι ασφαλες??? :what: Click για ανάπτυξη... Nobody knows whats gonna happen tomorrow.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Ο djimmakos: #245 10-08-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: αραγε το εμβολιο ειναι ασφαλες??? :what: Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτοί ξέρουν. Εγώ πάντως δε θα έκανα ένα εμβόλιο που δεν έχει περάσει από κλινικές δοκιμές και παρασκευάστηκε τόσο γρήγορα μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Εγώ θα κάνω το εμβόλιο της κοινής γρίπης για να προστατευτώ τουλάχιστον από τον πνευμονιόκοκκο της κοινής γριπής, ο οποίος σε συνδιασμό μ' αυτόν της νέας γρίπης, είναι θανατηφόρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:23 Ο Φιλιον_Τερας: #246 10-08-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ούτε αυτοί ξέρουν. Εγώ πάντως δε θα έκανα ένα εμβόλιο που δεν έχει περάσει από κλινικές δοκιμές και παρασκευάστηκε τόσο γρήγορα μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Εγώ θα κάνω το εμβόλιο της κοινής γρίπης για να προστατευτώ τουλάχιστον από τον πνευμονιόκοκκο της κοινής γριπής, ο οποίος σε συνδιασμό μ' αυτόν της νέας γρίπης, είναι θανατηφόρος. Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις καν το εμβολιο. ρε παιδια να ρωτησω. η θνησιμότητα σε τι επιπεδο βρισκεται; 0,5 %; δωσε μια πηγη, για να μη γινεται χαλασμενο τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Η Maria17 έγραψε: #247 10-08-09 22:50 Στις ειδησεις πρν λιγες μερες ειχαν πει περιπου 1500 νεκροι σε 160000 κρουσματα οποτε γυρω στο 1% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:13 Ο djimmakos: #248 10-08-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις καν το εμβολιο. ρε παιδια να ρωτησω. η θνησιμότητα σε τι επιπεδο βρισκεται; 0,5 %; δωσε μια πηγη, για να μη γινεται χαλασμενο τηλεφωνο. Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχω ακούσει από μια βιολόγο ξαδερφή μου και, επειδή δεν έχω πηγή, όποιος θέλει ας με πιστέψει Πάντως γενικά καλό θα ήταν να προστατευτούμε από την κοινή γρίπη γιατί αν μας προσβάλλει τότε θα εξασθενήσει το ανασοποιητικό μας σύστημα και θα είμαστε πιο ευάλωτοι..Εγώ πάντως θα το κάνω, δεν έχω και κάτι να χάσω. Το εμβόλιο της κοινής γρίπης είναι δοκιμασμένο και ασφαλές (μιας και κυκλοφορεί τόσα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Ο Crookshanks: #249 10-08-09 23:16 Nαι, αλλά όμως το εμβόλιο αυτό βγαίνει κάθε χρόνο σε διαφορετικά σετ, γιατί ο ιός της γρίπης μεταλλάσσεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Ο djimmakos: #250 10-08-09 23:23 Ναι, αλλά τουλάχιστον κάνει τη δουλειά του. Τουλάχιστον θα ξέρω ότι δεν πρόκειται να με χτυπήσει η κοινή γρίπη και να εξασθενήσει το ανασοποιητικό μου, με αποτέλεσμα να έχω αυξημένες πιθανότητες και για τη νέα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:06 Ο ZIGFRID έγραψε: #251 11-08-09 01:06 Πάντως εμένα με έπιασε σήμερα το πρωί πονοκέφαλος και η μάνα μου έκανε σαν τρελή να πάρει τον οικογενειακό γιατρό τηλ. μπας και πάσχω !!! Μεταξύ μας είχα πιει πάρα πολύ το προηγούμενο βράδυ... αλοιφή τελείως όμως.... αλλά δεν της το είπα. Τώρα είμαι καλά... !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiginhths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Ο aiginhths: #252 11-08-09 13:19 απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο ~LoVeR BoY~: #253 11-08-09 13:30 Γιατί τη λένε γρίπη των χοίρων αφού στους ανθρώπους εξαπλώνεται και οι άνθρωποι πεθαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #254 11-08-09 21:35 Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι, τα ποσοστά θνησιμότητας είναι μικρά, το να γενικεύουμε λέγοντας πως πεθαίνουν είναι επικίνδυνο και προκαλεί αναίτιο πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #255 11-08-09 21:36 Kαι επίσημη ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Crookshanks: #256 11-08-09 21:38 Ναι, είναι... Γρίπη Α, Η1Ν1; Και το Μεξικό δεν ήθελε να την πουν "Μεξικάνικη Γρίπη", οπότε πάει κι αυτό. (Αν και κάποια ξένα πρακτορεία το κάνουν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η Mavro Provato: #257 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Click για ανάπτυξη... ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Οδυσσέας έγραψε: #258 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steven s User2350 iminspain johnietraf ag97 fmarulezkd American Economist jj! Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αραγε το εμβολιο ειναι ασφαλες??? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fata Morgana Δραστήριο μέλος Η Fata Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 518 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η Fata Morgana: #244 10-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: αραγε το εμβολιο ειναι ασφαλες??? :what: Click για ανάπτυξη... Nobody knows whats gonna happen tomorrow.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Ο djimmakos: #245 10-08-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: αραγε το εμβολιο ειναι ασφαλες??? :what: Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτοί ξέρουν. Εγώ πάντως δε θα έκανα ένα εμβόλιο που δεν έχει περάσει από κλινικές δοκιμές και παρασκευάστηκε τόσο γρήγορα μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Εγώ θα κάνω το εμβόλιο της κοινής γρίπης για να προστατευτώ τουλάχιστον από τον πνευμονιόκοκκο της κοινής γριπής, ο οποίος σε συνδιασμό μ' αυτόν της νέας γρίπης, είναι θανατηφόρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:23 Ο Φιλιον_Τερας: #246 10-08-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ούτε αυτοί ξέρουν. Εγώ πάντως δε θα έκανα ένα εμβόλιο που δεν έχει περάσει από κλινικές δοκιμές και παρασκευάστηκε τόσο γρήγορα μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Εγώ θα κάνω το εμβόλιο της κοινής γρίπης για να προστατευτώ τουλάχιστον από τον πνευμονιόκοκκο της κοινής γριπής, ο οποίος σε συνδιασμό μ' αυτόν της νέας γρίπης, είναι θανατηφόρος. Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις καν το εμβολιο. ρε παιδια να ρωτησω. η θνησιμότητα σε τι επιπεδο βρισκεται; 0,5 %; δωσε μια πηγη, για να μη γινεται χαλασμενο τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Η Maria17 έγραψε: #247 10-08-09 22:50 Στις ειδησεις πρν λιγες μερες ειχαν πει περιπου 1500 νεκροι σε 160000 κρουσματα οποτε γυρω στο 1% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:13 Ο djimmakos: #248 10-08-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις καν το εμβολιο. ρε παιδια να ρωτησω. η θνησιμότητα σε τι επιπεδο βρισκεται; 0,5 %; δωσε μια πηγη, για να μη γινεται χαλασμενο τηλεφωνο. Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχω ακούσει από μια βιολόγο ξαδερφή μου και, επειδή δεν έχω πηγή, όποιος θέλει ας με πιστέψει Πάντως γενικά καλό θα ήταν να προστατευτούμε από την κοινή γρίπη γιατί αν μας προσβάλλει τότε θα εξασθενήσει το ανασοποιητικό μας σύστημα και θα είμαστε πιο ευάλωτοι..Εγώ πάντως θα το κάνω, δεν έχω και κάτι να χάσω. Το εμβόλιο της κοινής γρίπης είναι δοκιμασμένο και ασφαλές (μιας και κυκλοφορεί τόσα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Ο Crookshanks: #249 10-08-09 23:16 Nαι, αλλά όμως το εμβόλιο αυτό βγαίνει κάθε χρόνο σε διαφορετικά σετ, γιατί ο ιός της γρίπης μεταλλάσσεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Ο djimmakos: #250 10-08-09 23:23 Ναι, αλλά τουλάχιστον κάνει τη δουλειά του. Τουλάχιστον θα ξέρω ότι δεν πρόκειται να με χτυπήσει η κοινή γρίπη και να εξασθενήσει το ανασοποιητικό μου, με αποτέλεσμα να έχω αυξημένες πιθανότητες και για τη νέα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:06 Ο ZIGFRID έγραψε: #251 11-08-09 01:06 Πάντως εμένα με έπιασε σήμερα το πρωί πονοκέφαλος και η μάνα μου έκανε σαν τρελή να πάρει τον οικογενειακό γιατρό τηλ. μπας και πάσχω !!! Μεταξύ μας είχα πιει πάρα πολύ το προηγούμενο βράδυ... αλοιφή τελείως όμως.... αλλά δεν της το είπα. Τώρα είμαι καλά... !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiginhths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Ο aiginhths: #252 11-08-09 13:19 απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο ~LoVeR BoY~: #253 11-08-09 13:30 Γιατί τη λένε γρίπη των χοίρων αφού στους ανθρώπους εξαπλώνεται και οι άνθρωποι πεθαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #254 11-08-09 21:35 Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι, τα ποσοστά θνησιμότητας είναι μικρά, το να γενικεύουμε λέγοντας πως πεθαίνουν είναι επικίνδυνο και προκαλεί αναίτιο πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #255 11-08-09 21:36 Kαι επίσημη ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Crookshanks: #256 11-08-09 21:38 Ναι, είναι... Γρίπη Α, Η1Ν1; Και το Μεξικό δεν ήθελε να την πουν "Μεξικάνικη Γρίπη", οπότε πάει κι αυτό. (Αν και κάποια ξένα πρακτορεία το κάνουν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η Mavro Provato: #257 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Click για ανάπτυξη... ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Οδυσσέας έγραψε: #258 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steven s User2350 iminspain johnietraf ag97 fmarulezkd American Economist jj! Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nitsa: αραγε το εμβολιο ειναι ασφαλες??? :what: Click για ανάπτυξη... Nobody knows whats gonna happen tomorrow.. :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 20:59 Ο djimmakos: #245 10-08-09 20:59 Αρχική Δημοσίευση από nitsa: αραγε το εμβολιο ειναι ασφαλες??? :what: Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτοί ξέρουν. Εγώ πάντως δε θα έκανα ένα εμβόλιο που δεν έχει περάσει από κλινικές δοκιμές και παρασκευάστηκε τόσο γρήγορα μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Εγώ θα κάνω το εμβόλιο της κοινής γρίπης για να προστατευτώ τουλάχιστον από τον πνευμονιόκοκκο της κοινής γριπής, ο οποίος σε συνδιασμό μ' αυτόν της νέας γρίπης, είναι θανατηφόρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:23 Ο Φιλιον_Τερας: #246 10-08-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ούτε αυτοί ξέρουν. Εγώ πάντως δε θα έκανα ένα εμβόλιο που δεν έχει περάσει από κλινικές δοκιμές και παρασκευάστηκε τόσο γρήγορα μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Εγώ θα κάνω το εμβόλιο της κοινής γρίπης για να προστατευτώ τουλάχιστον από τον πνευμονιόκοκκο της κοινής γριπής, ο οποίος σε συνδιασμό μ' αυτόν της νέας γρίπης, είναι θανατηφόρος. Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις καν το εμβολιο. ρε παιδια να ρωτησω. η θνησιμότητα σε τι επιπεδο βρισκεται; 0,5 %; δωσε μια πηγη, για να μη γινεται χαλασμενο τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Η Maria17 έγραψε: #247 10-08-09 22:50 Στις ειδησεις πρν λιγες μερες ειχαν πει περιπου 1500 νεκροι σε 160000 κρουσματα οποτε γυρω στο 1% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:13 Ο djimmakos: #248 10-08-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις καν το εμβολιο. ρε παιδια να ρωτησω. η θνησιμότητα σε τι επιπεδο βρισκεται; 0,5 %; δωσε μια πηγη, για να μη γινεται χαλασμενο τηλεφωνο. Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχω ακούσει από μια βιολόγο ξαδερφή μου και, επειδή δεν έχω πηγή, όποιος θέλει ας με πιστέψει Πάντως γενικά καλό θα ήταν να προστατευτούμε από την κοινή γρίπη γιατί αν μας προσβάλλει τότε θα εξασθενήσει το ανασοποιητικό μας σύστημα και θα είμαστε πιο ευάλωτοι..Εγώ πάντως θα το κάνω, δεν έχω και κάτι να χάσω. Το εμβόλιο της κοινής γρίπης είναι δοκιμασμένο και ασφαλές (μιας και κυκλοφορεί τόσα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Ο Crookshanks: #249 10-08-09 23:16 Nαι, αλλά όμως το εμβόλιο αυτό βγαίνει κάθε χρόνο σε διαφορετικά σετ, γιατί ο ιός της γρίπης μεταλλάσσεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Ο djimmakos: #250 10-08-09 23:23 Ναι, αλλά τουλάχιστον κάνει τη δουλειά του. Τουλάχιστον θα ξέρω ότι δεν πρόκειται να με χτυπήσει η κοινή γρίπη και να εξασθενήσει το ανασοποιητικό μου, με αποτέλεσμα να έχω αυξημένες πιθανότητες και για τη νέα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:06 Ο ZIGFRID έγραψε: #251 11-08-09 01:06 Πάντως εμένα με έπιασε σήμερα το πρωί πονοκέφαλος και η μάνα μου έκανε σαν τρελή να πάρει τον οικογενειακό γιατρό τηλ. μπας και πάσχω !!! Μεταξύ μας είχα πιει πάρα πολύ το προηγούμενο βράδυ... αλοιφή τελείως όμως.... αλλά δεν της το είπα. Τώρα είμαι καλά... !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiginhths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Ο aiginhths: #252 11-08-09 13:19 απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο ~LoVeR BoY~: #253 11-08-09 13:30 Γιατί τη λένε γρίπη των χοίρων αφού στους ανθρώπους εξαπλώνεται και οι άνθρωποι πεθαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #254 11-08-09 21:35 Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι, τα ποσοστά θνησιμότητας είναι μικρά, το να γενικεύουμε λέγοντας πως πεθαίνουν είναι επικίνδυνο και προκαλεί αναίτιο πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #255 11-08-09 21:36 Kαι επίσημη ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Crookshanks: #256 11-08-09 21:38 Ναι, είναι... Γρίπη Α, Η1Ν1; Και το Μεξικό δεν ήθελε να την πουν "Μεξικάνικη Γρίπη", οπότε πάει κι αυτό. (Αν και κάποια ξένα πρακτορεία το κάνουν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η Mavro Provato: #257 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Click για ανάπτυξη... ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Οδυσσέας έγραψε: #258 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steven s User2350 iminspain johnietraf ag97 fmarulezkd American Economist jj! Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nitsa: αραγε το εμβολιο ειναι ασφαλες??? :what: Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτοί ξέρουν. Εγώ πάντως δε θα έκανα ένα εμβόλιο που δεν έχει περάσει από κλινικές δοκιμές και παρασκευάστηκε τόσο γρήγορα μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Εγώ θα κάνω το εμβόλιο της κοινής γρίπης για να προστατευτώ τουλάχιστον από τον πνευμονιόκοκκο της κοινής γριπής, ο οποίος σε συνδιασμό μ' αυτόν της νέας γρίπης, είναι θανατηφόρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:23 Ο Φιλιον_Τερας: #246 10-08-09 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ούτε αυτοί ξέρουν. Εγώ πάντως δε θα έκανα ένα εμβόλιο που δεν έχει περάσει από κλινικές δοκιμές και παρασκευάστηκε τόσο γρήγορα μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Εγώ θα κάνω το εμβόλιο της κοινής γρίπης για να προστατευτώ τουλάχιστον από τον πνευμονιόκοκκο της κοινής γριπής, ο οποίος σε συνδιασμό μ' αυτόν της νέας γρίπης, είναι θανατηφόρος. Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις καν το εμβολιο. ρε παιδια να ρωτησω. η θνησιμότητα σε τι επιπεδο βρισκεται; 0,5 %; δωσε μια πηγη, για να μη γινεται χαλασμενο τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Η Maria17 έγραψε: #247 10-08-09 22:50 Στις ειδησεις πρν λιγες μερες ειχαν πει περιπου 1500 νεκροι σε 160000 κρουσματα οποτε γυρω στο 1% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:13 Ο djimmakos: #248 10-08-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις καν το εμβολιο. ρε παιδια να ρωτησω. η θνησιμότητα σε τι επιπεδο βρισκεται; 0,5 %; δωσε μια πηγη, για να μη γινεται χαλασμενο τηλεφωνο. Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχω ακούσει από μια βιολόγο ξαδερφή μου και, επειδή δεν έχω πηγή, όποιος θέλει ας με πιστέψει Πάντως γενικά καλό θα ήταν να προστατευτούμε από την κοινή γρίπη γιατί αν μας προσβάλλει τότε θα εξασθενήσει το ανασοποιητικό μας σύστημα και θα είμαστε πιο ευάλωτοι..Εγώ πάντως θα το κάνω, δεν έχω και κάτι να χάσω. Το εμβόλιο της κοινής γρίπης είναι δοκιμασμένο και ασφαλές (μιας και κυκλοφορεί τόσα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Ο Crookshanks: #249 10-08-09 23:16 Nαι, αλλά όμως το εμβόλιο αυτό βγαίνει κάθε χρόνο σε διαφορετικά σετ, γιατί ο ιός της γρίπης μεταλλάσσεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Ο djimmakos: #250 10-08-09 23:23 Ναι, αλλά τουλάχιστον κάνει τη δουλειά του. Τουλάχιστον θα ξέρω ότι δεν πρόκειται να με χτυπήσει η κοινή γρίπη και να εξασθενήσει το ανασοποιητικό μου, με αποτέλεσμα να έχω αυξημένες πιθανότητες και για τη νέα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:06 Ο ZIGFRID έγραψε: #251 11-08-09 01:06 Πάντως εμένα με έπιασε σήμερα το πρωί πονοκέφαλος και η μάνα μου έκανε σαν τρελή να πάρει τον οικογενειακό γιατρό τηλ. μπας και πάσχω !!! Μεταξύ μας είχα πιει πάρα πολύ το προηγούμενο βράδυ... αλοιφή τελείως όμως.... αλλά δεν της το είπα. Τώρα είμαι καλά... !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiginhths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Ο aiginhths: #252 11-08-09 13:19 απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο ~LoVeR BoY~: #253 11-08-09 13:30 Γιατί τη λένε γρίπη των χοίρων αφού στους ανθρώπους εξαπλώνεται και οι άνθρωποι πεθαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #254 11-08-09 21:35 Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι, τα ποσοστά θνησιμότητας είναι μικρά, το να γενικεύουμε λέγοντας πως πεθαίνουν είναι επικίνδυνο και προκαλεί αναίτιο πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #255 11-08-09 21:36 Kαι επίσημη ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Crookshanks: #256 11-08-09 21:38 Ναι, είναι... Γρίπη Α, Η1Ν1; Και το Μεξικό δεν ήθελε να την πουν "Μεξικάνικη Γρίπη", οπότε πάει κι αυτό. (Αν και κάποια ξένα πρακτορεία το κάνουν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η Mavro Provato: #257 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Click για ανάπτυξη... ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Οδυσσέας έγραψε: #258 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steven s User2350 iminspain johnietraf ag97 fmarulezkd American Economist jj! Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Djimmakos: Ούτε αυτοί ξέρουν. Εγώ πάντως δε θα έκανα ένα εμβόλιο που δεν έχει περάσει από κλινικές δοκιμές και παρασκευάστηκε τόσο γρήγορα μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες. Εγώ θα κάνω το εμβόλιο της κοινής γρίπης για να προστατευτώ τουλάχιστον από τον πνευμονιόκοκκο της κοινής γριπής, ο οποίος σε συνδιασμό μ' αυτόν της νέας γρίπης, είναι θανατηφόρος. Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις καν το εμβολιο. ρε παιδια να ρωτησω. η θνησιμότητα σε τι επιπεδο βρισκεται; 0,5 %; δωσε μια πηγη, για να μη γινεται χαλασμενο τηλεφωνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria17 Δραστήριο μέλος Η Maria17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 450 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Η Maria17 έγραψε: #247 10-08-09 22:50 Στις ειδησεις πρν λιγες μερες ειχαν πει περιπου 1500 νεκροι σε 160000 κρουσματα οποτε γυρω στο 1% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:13 Ο djimmakos: #248 10-08-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις καν το εμβολιο. ρε παιδια να ρωτησω. η θνησιμότητα σε τι επιπεδο βρισκεται; 0,5 %; δωσε μια πηγη, για να μη γινεται χαλασμενο τηλεφωνο. Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχω ακούσει από μια βιολόγο ξαδερφή μου και, επειδή δεν έχω πηγή, όποιος θέλει ας με πιστέψει Πάντως γενικά καλό θα ήταν να προστατευτούμε από την κοινή γρίπη γιατί αν μας προσβάλλει τότε θα εξασθενήσει το ανασοποιητικό μας σύστημα και θα είμαστε πιο ευάλωτοι..Εγώ πάντως θα το κάνω, δεν έχω και κάτι να χάσω. Το εμβόλιο της κοινής γρίπης είναι δοκιμασμένο και ασφαλές (μιας και κυκλοφορεί τόσα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Ο Crookshanks: #249 10-08-09 23:16 Nαι, αλλά όμως το εμβόλιο αυτό βγαίνει κάθε χρόνο σε διαφορετικά σετ, γιατί ο ιός της γρίπης μεταλλάσσεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Ο djimmakos: #250 10-08-09 23:23 Ναι, αλλά τουλάχιστον κάνει τη δουλειά του. Τουλάχιστον θα ξέρω ότι δεν πρόκειται να με χτυπήσει η κοινή γρίπη και να εξασθενήσει το ανασοποιητικό μου, με αποτέλεσμα να έχω αυξημένες πιθανότητες και για τη νέα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:06 Ο ZIGFRID έγραψε: #251 11-08-09 01:06 Πάντως εμένα με έπιασε σήμερα το πρωί πονοκέφαλος και η μάνα μου έκανε σαν τρελή να πάρει τον οικογενειακό γιατρό τηλ. μπας και πάσχω !!! Μεταξύ μας είχα πιει πάρα πολύ το προηγούμενο βράδυ... αλοιφή τελείως όμως.... αλλά δεν της το είπα. Τώρα είμαι καλά... !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiginhths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Ο aiginhths: #252 11-08-09 13:19 απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο ~LoVeR BoY~: #253 11-08-09 13:30 Γιατί τη λένε γρίπη των χοίρων αφού στους ανθρώπους εξαπλώνεται και οι άνθρωποι πεθαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #254 11-08-09 21:35 Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι, τα ποσοστά θνησιμότητας είναι μικρά, το να γενικεύουμε λέγοντας πως πεθαίνουν είναι επικίνδυνο και προκαλεί αναίτιο πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #255 11-08-09 21:36 Kαι επίσημη ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Crookshanks: #256 11-08-09 21:38 Ναι, είναι... Γρίπη Α, Η1Ν1; Και το Μεξικό δεν ήθελε να την πουν "Μεξικάνικη Γρίπη", οπότε πάει κι αυτό. (Αν και κάποια ξένα πρακτορεία το κάνουν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η Mavro Provato: #257 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Click για ανάπτυξη... ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Οδυσσέας έγραψε: #258 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steven s User2350 iminspain johnietraf ag97 fmarulezkd American Economist jj! Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στις ειδησεις πρν λιγες μερες ειχαν πει περιπου 1500 νεκροι σε 160000 κρουσματα οποτε γυρω στο 1% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:13 Ο djimmakos: #248 10-08-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις καν το εμβολιο. ρε παιδια να ρωτησω. η θνησιμότητα σε τι επιπεδο βρισκεται; 0,5 %; δωσε μια πηγη, για να μη γινεται χαλασμενο τηλεφωνο. Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχω ακούσει από μια βιολόγο ξαδερφή μου και, επειδή δεν έχω πηγή, όποιος θέλει ας με πιστέψει Πάντως γενικά καλό θα ήταν να προστατευτούμε από την κοινή γρίπη γιατί αν μας προσβάλλει τότε θα εξασθενήσει το ανασοποιητικό μας σύστημα και θα είμαστε πιο ευάλωτοι..Εγώ πάντως θα το κάνω, δεν έχω και κάτι να χάσω. Το εμβόλιο της κοινής γρίπης είναι δοκιμασμένο και ασφαλές (μιας και κυκλοφορεί τόσα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Ο Crookshanks: #249 10-08-09 23:16 Nαι, αλλά όμως το εμβόλιο αυτό βγαίνει κάθε χρόνο σε διαφορετικά σετ, γιατί ο ιός της γρίπης μεταλλάσσεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Ο djimmakos: #250 10-08-09 23:23 Ναι, αλλά τουλάχιστον κάνει τη δουλειά του. Τουλάχιστον θα ξέρω ότι δεν πρόκειται να με χτυπήσει η κοινή γρίπη και να εξασθενήσει το ανασοποιητικό μου, με αποτέλεσμα να έχω αυξημένες πιθανότητες και για τη νέα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:06 Ο ZIGFRID έγραψε: #251 11-08-09 01:06 Πάντως εμένα με έπιασε σήμερα το πρωί πονοκέφαλος και η μάνα μου έκανε σαν τρελή να πάρει τον οικογενειακό γιατρό τηλ. μπας και πάσχω !!! Μεταξύ μας είχα πιει πάρα πολύ το προηγούμενο βράδυ... αλοιφή τελείως όμως.... αλλά δεν της το είπα. Τώρα είμαι καλά... !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiginhths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Ο aiginhths: #252 11-08-09 13:19 απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο ~LoVeR BoY~: #253 11-08-09 13:30 Γιατί τη λένε γρίπη των χοίρων αφού στους ανθρώπους εξαπλώνεται και οι άνθρωποι πεθαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #254 11-08-09 21:35 Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι, τα ποσοστά θνησιμότητας είναι μικρά, το να γενικεύουμε λέγοντας πως πεθαίνουν είναι επικίνδυνο και προκαλεί αναίτιο πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #255 11-08-09 21:36 Kαι επίσημη ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Crookshanks: #256 11-08-09 21:38 Ναι, είναι... Γρίπη Α, Η1Ν1; Και το Μεξικό δεν ήθελε να την πουν "Μεξικάνικη Γρίπη", οπότε πάει κι αυτό. (Αν και κάποια ξένα πρακτορεία το κάνουν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η Mavro Provato: #257 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Click για ανάπτυξη... ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Οδυσσέας έγραψε: #258 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steven s User2350 iminspain johnietraf ag97 fmarulezkd American Economist jj! Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fasdag: δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις καν το εμβολιο. ρε παιδια να ρωτησω. η θνησιμότητα σε τι επιπεδο βρισκεται; 0,5 %; δωσε μια πηγη, για να μη γινεται χαλασμενο τηλεφωνο. Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχω ακούσει από μια βιολόγο ξαδερφή μου και, επειδή δεν έχω πηγή, όποιος θέλει ας με πιστέψει Πάντως γενικά καλό θα ήταν να προστατευτούμε από την κοινή γρίπη γιατί αν μας προσβάλλει τότε θα εξασθενήσει το ανασοποιητικό μας σύστημα και θα είμαστε πιο ευάλωτοι..Εγώ πάντως θα το κάνω, δεν έχω και κάτι να χάσω. Το εμβόλιο της κοινής γρίπης είναι δοκιμασμένο και ασφαλές (μιας και κυκλοφορεί τόσα χρόνια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:16 Ο Crookshanks: #249 10-08-09 23:16 Nαι, αλλά όμως το εμβόλιο αυτό βγαίνει κάθε χρόνο σε διαφορετικά σετ, γιατί ο ιός της γρίπης μεταλλάσσεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Ο djimmakos: #250 10-08-09 23:23 Ναι, αλλά τουλάχιστον κάνει τη δουλειά του. Τουλάχιστον θα ξέρω ότι δεν πρόκειται να με χτυπήσει η κοινή γρίπη και να εξασθενήσει το ανασοποιητικό μου, με αποτέλεσμα να έχω αυξημένες πιθανότητες και για τη νέα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:06 Ο ZIGFRID έγραψε: #251 11-08-09 01:06 Πάντως εμένα με έπιασε σήμερα το πρωί πονοκέφαλος και η μάνα μου έκανε σαν τρελή να πάρει τον οικογενειακό γιατρό τηλ. μπας και πάσχω !!! Μεταξύ μας είχα πιει πάρα πολύ το προηγούμενο βράδυ... αλοιφή τελείως όμως.... αλλά δεν της το είπα. Τώρα είμαι καλά... !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiginhths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Ο aiginhths: #252 11-08-09 13:19 απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο ~LoVeR BoY~: #253 11-08-09 13:30 Γιατί τη λένε γρίπη των χοίρων αφού στους ανθρώπους εξαπλώνεται και οι άνθρωποι πεθαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #254 11-08-09 21:35 Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι, τα ποσοστά θνησιμότητας είναι μικρά, το να γενικεύουμε λέγοντας πως πεθαίνουν είναι επικίνδυνο και προκαλεί αναίτιο πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #255 11-08-09 21:36 Kαι επίσημη ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Crookshanks: #256 11-08-09 21:38 Ναι, είναι... Γρίπη Α, Η1Ν1; Και το Μεξικό δεν ήθελε να την πουν "Μεξικάνικη Γρίπη", οπότε πάει κι αυτό. (Αν και κάποια ξένα πρακτορεία το κάνουν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η Mavro Provato: #257 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Click για ανάπτυξη... ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Οδυσσέας έγραψε: #258 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steven s User2350 iminspain johnietraf ag97 fmarulezkd American Economist jj! Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι, αλλά όμως το εμβόλιο αυτό βγαίνει κάθε χρόνο σε διαφορετικά σετ, γιατί ο ιός της γρίπης μεταλλάσσεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2009 στις 23:23 Ο djimmakos: #250 10-08-09 23:23 Ναι, αλλά τουλάχιστον κάνει τη δουλειά του. Τουλάχιστον θα ξέρω ότι δεν πρόκειται να με χτυπήσει η κοινή γρίπη και να εξασθενήσει το ανασοποιητικό μου, με αποτέλεσμα να έχω αυξημένες πιθανότητες και για τη νέα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:06 Ο ZIGFRID έγραψε: #251 11-08-09 01:06 Πάντως εμένα με έπιασε σήμερα το πρωί πονοκέφαλος και η μάνα μου έκανε σαν τρελή να πάρει τον οικογενειακό γιατρό τηλ. μπας και πάσχω !!! Μεταξύ μας είχα πιει πάρα πολύ το προηγούμενο βράδυ... αλοιφή τελείως όμως.... αλλά δεν της το είπα. Τώρα είμαι καλά... !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiginhths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Ο aiginhths: #252 11-08-09 13:19 απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο ~LoVeR BoY~: #253 11-08-09 13:30 Γιατί τη λένε γρίπη των χοίρων αφού στους ανθρώπους εξαπλώνεται και οι άνθρωποι πεθαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #254 11-08-09 21:35 Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι, τα ποσοστά θνησιμότητας είναι μικρά, το να γενικεύουμε λέγοντας πως πεθαίνουν είναι επικίνδυνο και προκαλεί αναίτιο πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #255 11-08-09 21:36 Kαι επίσημη ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Crookshanks: #256 11-08-09 21:38 Ναι, είναι... Γρίπη Α, Η1Ν1; Και το Μεξικό δεν ήθελε να την πουν "Μεξικάνικη Γρίπη", οπότε πάει κι αυτό. (Αν και κάποια ξένα πρακτορεία το κάνουν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η Mavro Provato: #257 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Click για ανάπτυξη... ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Οδυσσέας έγραψε: #258 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steven s User2350 iminspain johnietraf ag97 fmarulezkd American Economist jj! Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, αλλά τουλάχιστον κάνει τη δουλειά του. Τουλάχιστον θα ξέρω ότι δεν πρόκειται να με χτυπήσει η κοινή γρίπη και να εξασθενήσει το ανασοποιητικό μου, με αποτέλεσμα να έχω αυξημένες πιθανότητες και για τη νέα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 01:06 Ο ZIGFRID έγραψε: #251 11-08-09 01:06 Πάντως εμένα με έπιασε σήμερα το πρωί πονοκέφαλος και η μάνα μου έκανε σαν τρελή να πάρει τον οικογενειακό γιατρό τηλ. μπας και πάσχω !!! Μεταξύ μας είχα πιει πάρα πολύ το προηγούμενο βράδυ... αλοιφή τελείως όμως.... αλλά δεν της το είπα. Τώρα είμαι καλά... !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiginhths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Ο aiginhths: #252 11-08-09 13:19 απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο ~LoVeR BoY~: #253 11-08-09 13:30 Γιατί τη λένε γρίπη των χοίρων αφού στους ανθρώπους εξαπλώνεται και οι άνθρωποι πεθαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #254 11-08-09 21:35 Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι, τα ποσοστά θνησιμότητας είναι μικρά, το να γενικεύουμε λέγοντας πως πεθαίνουν είναι επικίνδυνο και προκαλεί αναίτιο πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #255 11-08-09 21:36 Kαι επίσημη ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Crookshanks: #256 11-08-09 21:38 Ναι, είναι... Γρίπη Α, Η1Ν1; Και το Μεξικό δεν ήθελε να την πουν "Μεξικάνικη Γρίπη", οπότε πάει κι αυτό. (Αν και κάποια ξένα πρακτορεία το κάνουν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η Mavro Provato: #257 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Click για ανάπτυξη... ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Οδυσσέας έγραψε: #258 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steven s User2350 iminspain johnietraf ag97 fmarulezkd American Economist jj! Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως εμένα με έπιασε σήμερα το πρωί πονοκέφαλος και η μάνα μου έκανε σαν τρελή να πάρει τον οικογενειακό γιατρό τηλ. μπας και πάσχω !!! Μεταξύ μας είχα πιει πάρα πολύ το προηγούμενο βράδυ... αλοιφή τελείως όμως.... αλλά δεν της το είπα. Τώρα είμαι καλά... !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiginhths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Αίγινα (Αττική). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:19 Ο aiginhths: #252 11-08-09 13:19 απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο ~LoVeR BoY~: #253 11-08-09 13:30 Γιατί τη λένε γρίπη των χοίρων αφού στους ανθρώπους εξαπλώνεται και οι άνθρωποι πεθαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #254 11-08-09 21:35 Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι, τα ποσοστά θνησιμότητας είναι μικρά, το να γενικεύουμε λέγοντας πως πεθαίνουν είναι επικίνδυνο και προκαλεί αναίτιο πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #255 11-08-09 21:36 Kαι επίσημη ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Crookshanks: #256 11-08-09 21:38 Ναι, είναι... Γρίπη Α, Η1Ν1; Και το Μεξικό δεν ήθελε να την πουν "Μεξικάνικη Γρίπη", οπότε πάει κι αυτό. (Αν και κάποια ξένα πρακτορεία το κάνουν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η Mavro Provato: #257 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Click για ανάπτυξη... ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Οδυσσέας έγραψε: #258 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steven s User2350 iminspain johnietraf ag97 fmarulezkd American Economist jj! Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 13:30 Ο ~LoVeR BoY~: #253 11-08-09 13:30 Γιατί τη λένε γρίπη των χοίρων αφού στους ανθρώπους εξαπλώνεται και οι άνθρωποι πεθαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #254 11-08-09 21:35 Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι, τα ποσοστά θνησιμότητας είναι μικρά, το να γενικεύουμε λέγοντας πως πεθαίνουν είναι επικίνδυνο και προκαλεί αναίτιο πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #255 11-08-09 21:36 Kαι επίσημη ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Crookshanks: #256 11-08-09 21:38 Ναι, είναι... Γρίπη Α, Η1Ν1; Και το Μεξικό δεν ήθελε να την πουν "Μεξικάνικη Γρίπη", οπότε πάει κι αυτό. (Αν και κάποια ξένα πρακτορεία το κάνουν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η Mavro Provato: #257 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Click για ανάπτυξη... ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Οδυσσέας έγραψε: #258 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steven s User2350 iminspain johnietraf ag97 fmarulezkd American Economist jj! Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί τη λένε γρίπη των χοίρων αφού στους ανθρώπους εξαπλώνεται και οι άνθρωποι πεθαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #254 11-08-09 21:35 Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι, τα ποσοστά θνησιμότητας είναι μικρά, το να γενικεύουμε λέγοντας πως πεθαίνουν είναι επικίνδυνο και προκαλεί αναίτιο πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #255 11-08-09 21:36 Kαι επίσημη ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Crookshanks: #256 11-08-09 21:38 Ναι, είναι... Γρίπη Α, Η1Ν1; Και το Μεξικό δεν ήθελε να την πουν "Μεξικάνικη Γρίπη", οπότε πάει κι αυτό. (Αν και κάποια ξένα πρακτορεία το κάνουν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η Mavro Provato: #257 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Click για ανάπτυξη... ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Οδυσσέας έγραψε: #258 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steven s User2350 iminspain johnietraf ag97 fmarulezkd American Economist jj! Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι, τα ποσοστά θνησιμότητας είναι μικρά, το να γενικεύουμε λέγοντας πως πεθαίνουν είναι επικίνδυνο και προκαλεί αναίτιο πανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #255 11-08-09 21:36 Kαι επίσημη ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Crookshanks: #256 11-08-09 21:38 Ναι, είναι... Γρίπη Α, Η1Ν1; Και το Μεξικό δεν ήθελε να την πουν "Μεξικάνικη Γρίπη", οπότε πάει κι αυτό. (Αν και κάποια ξένα πρακτορεία το κάνουν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η Mavro Provato: #257 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Click για ανάπτυξη... ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Οδυσσέας έγραψε: #258 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steven s User2350 iminspain johnietraf ag97 fmarulezkd American Economist jj! Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαι επίσημη ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Crookshanks: #256 11-08-09 21:38 Ναι, είναι... Γρίπη Α, Η1Ν1; Και το Μεξικό δεν ήθελε να την πουν "Μεξικάνικη Γρίπη", οπότε πάει κι αυτό. (Αν και κάποια ξένα πρακτορεία το κάνουν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η Mavro Provato: #257 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Click για ανάπτυξη... ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Οδυσσέας έγραψε: #258 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steven s User2350 iminspain johnietraf ag97 fmarulezkd American Economist jj! Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, είναι... Γρίπη Α, Η1Ν1; Και το Μεξικό δεν ήθελε να την πουν "Μεξικάνικη Γρίπη", οπότε πάει κι αυτό. (Αν και κάποια ξένα πρακτορεία το κάνουν.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η Mavro Provato: #257 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Click για ανάπτυξη... ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Οδυσσέας έγραψε: #258 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steven s User2350 iminspain johnietraf ag97 fmarulezkd American Economist jj! Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γιατί προέρχεται από σύνθεση στελεχών της γρίπης των πτηνών, του ανθρώπου και των χοίρων. Click για ανάπτυξη... ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Ο Οδυσσέας έγραψε: #258 11-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steven s User2350 iminspain johnietraf ag97 fmarulezkd American Economist jj! Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aiginhths: απο την στιγμη που πεθαινουν ανθρωποι ειναι επικινδυνο....βεβαια καποιους βολευει να επικρατει αυτη η πανδημια γιατι χανουμε σχολειο...εμενα δηλαδη..!!! Click για ανάπτυξη... Οι άνθρωποι πεθαίνουν περπατατώντας στο πεζοδρόμιο.Μπορεί να τους παρασύρει καταλάθως ένα αυτοκίνητο ή να τους πέσει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.Άρα το να βγεις από το σπίτι σου είναι επικίνδυνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheClash Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 375 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:39 Ο TheClash έγραψε: #259 11-08-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Kαι επίσημ ονομασία δεν είναι γρίπη των χοίρων γιατί θίγονται χώρες που έχουν τους χοίρους ως ιερά ζώα. Click για ανάπτυξη... Όχι,απλώς θίγονταν πολυεθνικές και γενικά εταιρείες που έχουν σαν κύρια παραγωγή τους,τα γουρουνάκια... Μάλλον πλακίτσα έκανες :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 21:40 Ο Crookshanks: #260 11-08-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato: ....ναι, αλλά γιατί οι χοίροι πήραν όλοι τη δόξα....? ε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό έγινε, διότι οι ονομασίες "γρίπη των πτηνών" και "γρίπη κοινή" (των ανθρώπων δηλ.) είναι ήδη πιασμένες και γνωστές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.