Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

05-08-23

12:18
Λες λοιπόν οτι αν πάρω τηλέφωνο το λιμενικό μιας περιοχής θα έρθει να κάνει έλεγχο; Και αν μετά ο τυπάς από το μπιτσόμπαρο μάθει ποιος φώναξε το λιμενικό και με βρουν και μου σπάσουν το αμάξι, τί θα γίνει; Μιλάμε για μικρές περιοχές όπου όλοι ξέρουν όλους, όχι για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Εκεί τί προτείνεις;
Τώρα σε αυτό τι να απαντήσω;;;
Νομίζεις ότι μόνο το δικό σου αμάξι έχει κίνδυνο σε αυτό το σχετικά απίθανο σενάριο που αναφέρεις ; και όχι και τα αμάξια των λιμενικών που θα έρθουν να κόψουν τα προστιμα ;
Θεωρείς ότι μόνο εσυ ρισκάρεις ; αν ο ιδιοκτήτης του μπιτσομπαρου έχει πχ γνωστό τον περιφερειαρχη ο οποίος μιλάει απευθείας με Μέγαρο Μαξίμου και φυγει απο εκει ο διοικητής που έχει την οικογένεια του και μετατεθεί άλλου;
Με όλα αυτά τα αν θα κάνουμε δουλειά στο τέλος;
Για αυτό σ λέω τι να σ απαντήσω τώρα σε αυτό ;
Εχω κανει πολυ πιο επικίνδυνα πραγματα από αυτό π αναφέρεις αλλά έτσι είναι η δουλειά.
Εμένα προσωπικα δεν θα με φοβιζε κάτι αν ήταν να κάνω τη δουλειά κ αν κάποιος μπορουσε να με διώξει από ένα μέρος με αυτά που θα έκανα καλώς θα έκανε... Γιατί δεν θα ήθελα εγώ ο ίδιος να δουλευω σε τέτοιο μέρος.
Θέλετε να είστε μπουρδελο κυριοι;;; ας είστε όχι με εμενα εδώ όμως. Εγώ δεν θα κάνω την ορντινατσα.
Και ας είναι ο άλλος και της νυχτας ιδιοκτήτης και να έχει νπιτσομπαρο δεν έχω προβλημα. Για αυτό Αποφευγω σαν το διάολο την παραλιακη της Αθήνας.

05-08-23

13:05
Ναι βρε παιδί μου αλλά αυτές οι καταστάσεις είναι πιθανές στην επαρχία ειδικά. Οκ θα βρεθούν κάποιοι θαραλλέοι που θα πάρουν το ρίσκο, είτε γιατί έχουν κι οι ίδιοι γνωστούς είτε γιατί δεν έχουν τίποτα να χάσουν είτε γιατί από τη φύση τους δε φοβούνται την αντιπαράθεση. Δε φτάνουν όμως αυτοί οι λίγοι.Τώρα σε αυτό τι να απαντήσω;;;
Νομίζεις ότι μόνο το δικό σου αμάξι έχει κίνδυνο σε αυτό το σχετικά απίθανο σενάριο που αναφέρεις ; και όχι και τα αμάξια των λιμενικών που θα έρθουν να κόψουν τα προστιμα ;
Θεωρείς ότι μόνο εσυ ρισκάρεις ; αν ο ιδιοκτήτης του μπιτσομπαρου έχει πχ γνωστό τον περιφερειαρχη ο οποίος μιλάει απευθείας με Μέγαρο Μαξίμου και φυγει απο εκει ο διοικητής που έχει την οικογένεια του και μετατεθεί άλλου;
Με όλα αυτά τα αν θα κάνουμε δουλειά στο τέλος;
Καθόλου απίθανο σενάριο δεν είναι. Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με καταγγελία, δε μου έκαναν τίποτα αλλά για κάνα δίμηνο είχα το φόβο. Νομίζεις οτι θα το ξανακάνω; Δε θα το ξανακάνω, όσο κι αν θα το ήθελα. Όποτε το σκέφτηκα είπα στον εαυτό μου "κάτσε καλά στην ησυχία σου, μη βρεις μπελά".
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

05-08-23

15:26
Αυτό σου λέω για έναν Λιμενικό δεν ειναι ρίσκο είναι η δουλειά του.
Πας από τον ιδιοκτητ και του λες μάζεψε τα μέσα σε μια ώρα. Και καλός είσαι εάν του δώσεις περιθωρειο.
Και όχι διενέξεις με το κόσμο. Οκ; μου έκαναν παραπονα.
Είσαι κόφτος και σαφής. Αυτή είναι η δουλειά.
Δεν θα πάμε εκεί να το φιλοσοφησουμε.
Τώρα αν θέλει να ενοχλήσει τον Περιφερειάρχη και πιο πανω κλιμάκια οκ ας το κάνει. Δεν έχω θέμα. Τι με ενδιαφέρει ; αυτός με πληρωνει κάθε μήνα; δεν είμαι υπάλληλος του. Υπάρχει μια καταγγελία που πρεπει να κλείσει.
Πας από τον ιδιοκτητ και του λες μάζεψε τα μέσα σε μια ώρα. Και καλός είσαι εάν του δώσεις περιθωρειο.
Και όχι διενέξεις με το κόσμο. Οκ; μου έκαναν παραπονα.
Είσαι κόφτος και σαφής. Αυτή είναι η δουλειά.
Δεν θα πάμε εκεί να το φιλοσοφησουμε.
Τώρα αν θέλει να ενοχλήσει τον Περιφερειάρχη και πιο πανω κλιμάκια οκ ας το κάνει. Δεν έχω θέμα. Τι με ενδιαφέρει ; αυτός με πληρωνει κάθε μήνα; δεν είμαι υπάλληλος του. Υπάρχει μια καταγγελία που πρεπει να κλείσει.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.931 μηνύματα.

05-08-23

16:16
Πάντως μπράβο σε όσους κάτι κατάφεραν! Εγώ χρόνια τσακωνόμουν! Ελπίζω να συνεχίσει.
Αν ξέρει κάποιος εδώ, ποια διαδικασα ακολουθείται για να καταγγείλεις κλείσιμο παραλίας , ας το γράψει, για να συμμετάσχουμε όλοι.
Όσον αφορά τις ομπρέλες, πόσο ποσοστό της παραλίας μπορούν να καλύπτουν; Εδώ, αν παρατηρήσουμε παρανομία, πού απευθυνόμαστε;
Αν ξέρει κάποιος εδώ, ποια διαδικασα ακολουθείται για να καταγγείλεις κλείσιμο παραλίας , ας το γράψει, για να συμμετάσχουμε όλοι.
Όσον αφορά τις ομπρέλες, πόσο ποσοστό της παραλίας μπορούν να καλύπτουν; Εδώ, αν παρατηρήσουμε παρανομία, πού απευθυνόμαστε;

05-08-23

16:51
Ντεβιλ μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα. Οπότε λες ότι υπεύθυνη είναι η λιμενική αρχή της περιοχής που βρισκόμαστε. Να το έχουμε υπόψη μας.
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

05-08-23

19:09
Καλά κάνουν που διαμαρτύρονται. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Στην Καλλιθέα Χαλκιδικής που πήγα φέτος με το ζόρι έβρισκες χώρο να βάλεις ομπρέλα μόνος σου και η ελάχιστη κατανάλωση 20-30€ (σε κάποια έφτανε και 40€). Τι να πάρεις ρε μάγκα μου στην παραλία για να σου βγουν τα 20+ ευρώ; Με αυτές τις τιμές θα έπρεπε να μας δίνουν μια ξαπλώστρα δώρο. Έλεος
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

05-08-23

20:10
Δε με ενοχλεί να υπάρχουν ξαπλώστρες εφόσον δίνουν χρήματα σε ελληνικές επιχειρήσεις και εργαζόμενους, ειδικά αν τα μαγαζιά πληρώνουν για να βγάζουν τους αχυνούς και τα φύκια από τις παραλίες και να καθαρίζουν και τα σκουπίδια της περιοχής
Προσωπικά δε πάω σε παραλίες χωρίς ξαπλώστρες αλλα δε με ενοχλούν καθόλου και ειμαι αντίθετος με το κίνημα που έχει ξεσπάσει.
Προσωπικά δε πάω σε παραλίες χωρίς ξαπλώστρες αλλα δε με ενοχλούν καθόλου και ειμαι αντίθετος με το κίνημα που έχει ξεσπάσει.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

05-08-23

20:33
Ντεβιλ μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα. Οπότε λες ότι υπεύθυνη είναι η λιμενική αρχή της περιοχής που βρισκόμαστε. Να το έχουμε υπόψη μας.
Αν θυμάμαι καλά ναι. Γίνεται καταγγελία στην οικεία Λιμενική Αρχή... Η Λιμενική Αρχή κινητοποιειται για να κάνει αυτοψία ωστόσο για να υπάρξει διοικητικη παραβαση χρειάζεται και η αυτοψία από την Κτηματική.
Εμπλέκεται πολυ και η Κτηματική όπως έγραψα αρχικά.

Κίνημα της πετσέτας: Βασίλειο ανομίας με ξαπλώστρες και ομπρελοκαθίσματα χωρίς άδεια στα Φαλάσαρνα Χανίων
Απόβαση ελεγκτών σε νησιά και παραλίες μέσα στο Σαββατοκύριακο - Κινητοποίηση στο υπουργείο Οικονομικών - Σαρωτικοί έλεγχοι έχουν γίνει σε Πάρο και Νάξο
Κοίταξε να δεις... Συνήθως δεν ασχολουνται μέχρι να γίνει καταγγελία.Τωρα που κάποιος αντέδρασε θα ξεκινήσει το πανηγυρι.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

05-08-23

20:50

Μισό, πάω να ξεράσω κι έρχομαι.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.730 μηνύματα.

05-08-23

21:18
πολύ ελιτίστικη δήλωση Μουμτζή...![]()
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.700 μηνύματα.

05-08-23

21:50
Θα μπορούσε να είναι άρθρο στο κουλούρι.![]()
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.049 μηνύματα.

05-08-23

21:55
Εγώ είμαι φανατικά κατά της εμπορευματοποιήσεως της φύσεως. Δεν θα πάρω υπερεπαναστατική ρητορική του στυλ να καταργηθούν όλα και τέτοια... Είναι σώφρον να παραχωρούνται από το Δήμο άδειες σε μαγαζάτορες για ξαπλώστρες αρκεί αυτό να γίνεται υπ'εύθυνα και να τηρείται η χωροταξία αυστηρώς. Πάντα να υπάρχει πρόβλεψη και για τους συνανθρώπους μας που για τον x y λόγο δεν επιθυμούν να πληρώσουν για να απολαύσουν την μαγεία των ελληνικών θαλασσών. Είναι ένας καλός συμβιβασμός αλλά στην χώρα της ανομίας και του κάνω ό,τι γουστάρω αυτά είναι ψιλά γράμματα.
Θα έλεγα πως με αυτά πρέπει να επιστρέψει ως αίτημα η λήξη του ηλιθίου νόμου που απαγορεύει το ελεύθερο κάμπινγκ. Σε μία χώρα με άπλετη γειτνίαση στη φύση τέτοιοι νόμοι αποτελούν όνειδος και είναι κρίμα που πραγματικά κανένα κόμμα, κανένας σύλλογος/σωματείο τίποτα δεν το αναφέρει.
Θα έλεγα πως με αυτά πρέπει να επιστρέψει ως αίτημα η λήξη του ηλιθίου νόμου που απαγορεύει το ελεύθερο κάμπινγκ. Σε μία χώρα με άπλετη γειτνίαση στη φύση τέτοιοι νόμοι αποτελούν όνειδος και είναι κρίμα που πραγματικά κανένα κόμμα, κανένας σύλλογος/σωματείο τίποτα δεν το αναφέρει.

05-08-23

21:57
![]()

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.931 μηνύματα.

06-08-23

06:48
Γιαννάκη, αυτή τη φορά θα συμφωνήσω με όλα όσα λες.Εγώ είμαι φανατικά κατά της εμπορευματοποιήσεως της φύσεως. Δεν θα πάρω υπερεπαναστατική ρητορική του στυλ να καταργηθούν όλα και τέτοια... Είναι σώφρον να παραχωρούνται από το Δήμο άδειες σε μαγαζάτορες για ξαπλώστρες αρκεί αυτό να γίνεται υπ'εύθυνα και να τηρείται η χωροταξία αυστηρώς. Πάντα να υπάρχει πρόβλεψη και για τους συνανθρώπους μας που για τον x y λόγο δεν επιθυμούν να πληρώσουν για να απολαύσουν την μαγεία των ελληνικών θαλασσών. Είναι ένας καλός συμβιβασμός αλλά στην χώρα της ανομίας και του κάνω ό,τι γουστάρω αυτά είναι ψιλά γράμματα.
Αχ βρε Γαννάκη, αν έφτιαχνες και τη γραμματική λίγο, θα είχαμε ελπίδα συννενοησης (πχ της φύσης, όχι της φύσεως).
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Παιδιά, και μένα μερικές καλόγουστες ομπρέλες με μπιτσόμπαρο στην παραλία, δε μ ενοχλούν. Ποτέ βέβαια δεν τις χρησιμοποιώ. Βασικά δεν μπορώ να καθήσω. Τρώω τούμπα

Άλλωστε μετά από μια ώρα στο νερό και άλλη μια στον ήλιο, πάμε στο μπαρ για μια δροσερή μπύρα, ή καφέ, ή χυμό. Το θέλουμε.
Είμαι όμως πολύ υπέρ της κίνησης, γιατί επιτέλους πολλοί θέλουν να καθαρίσουν τη φύση από αυτούς που::
Καταστρέφουν την παραλία αισθητικά
Εμποδίζουν τους λουόμενους στο πέρασμά τους, ή στο να καθήσουν να απολαύσουν τη φύση
Εμπορεύονται τη φύση
Γίνονται αφορμή για καθημερινό εκνευρισμό
Γεμίζουν σκουπίδια τη φύση, διότι όλες αυτές οι καρεκλες και ομπρέλες κάποτε θα καταλήξουν στη φύση
Προκαλούν σκουπίδια, γιατί σερβίρουν μόνο σε πλαστικά ποτήρια, γιατί ο νόμος, λένε, δεν επιτρέπει γιαλί στην άμμο ... Χε χε θυμούνται όμως και το νόμο, όταν βολεύει ε;
Αν ήταν λίγες ψάθινες ομπρέλες καλά σταθεροποιημένες στην παραλία, δίχως ξαπλώστρες και με ένα μπαρ κοντά, δε θα έλεγα όχι.
Αυτά όλα μεταξύ μας, γιατί ανήκω και γω στο κίνημα και δεν πουλώ τους συντρόφους μου
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.511 μηνύματα.

06-08-23

12:52
Ας μαζευτούν έστω 500.000 μέλη σ' αυτό το κίνημα και να δεις τι καλά που θα κινητοποιηθούν οι μεν και τι καλά που θα μαζευτούν οι δε...αλλά από ένα λαό παρτάκια που έχει κάνει «κουλτούρα» το να πηγαίνει και να πληρώνει 30€+ μόνο και μόνο για να κάτσει στις βρώμικες ξαπλώστρες του κάθε φραπεδονταβατζή τι περιμένεις;Το Νόμος και Τάξη της κυβερνήσεως εφαρμόζεται επιλεκτικά.
Αυτό το καλοκαίρι έχουν αποθρασυνθεί για τα καλά στις παραλίες. Σε πολλές περιπτώσεις έχουν στείλει και μπράβους σε ανθρώπους που επέλεξαν να καθίσουν κάτω με την πετσέτα τους και να μην πληρώσουν ξαπλώστρα. Αυτό το καλοκαίρι δεν ξέρω τι παίζει αλλά έχουν παρασηκώσει το κεφάλι και δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος να τους το κατεβάσει με την βία.
Ακυβερνησία και αναρχία επικρατεί σε αυτή τη χώρα. Στη χώρα που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει![]()

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

06-08-23

13:28
Ας μαζευτούν έστω 500.000 μέλη σ' αυτό το κίνημα και να δεις τι καλά που θα κινητοποιηθούν οι μεν και τι καλά που θα μαζευτούν οι δε...αλλά από ένα λαό παρτάκια που έχει κάνει «κουλτούρα» το να πηγαίνει και να πληρώνει 30€+ μόνο και μόνο για να κάτσει στις βρώμικες ξαπλώστρες του κάθε φραπεδονταβατζή τι περιμένεις;
Ε αμα έχεις τα βίτσια να χεις κάτι γκόμενες με 5000 ακόλουθους και θυματα της εμφάνισης και της προσοχης. Πηγαίνεις παραλια κ απαιτείς να ειναι και το Μυκονος λαιβ τιβι μαζί να σε παορνει λήψεις.
Ζώα.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.511 μηνύματα.

06-08-23

13:31
Τι σου φταίνε τα καημένα;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

06-08-23

13:34
Θεωρώ ότι δε σταματάει μόνο εκεί. Σε λιμενικό και Κτηματική Υπηρεσία. Παρεμβαίνει και το ΥΠΕΝ (επιθεωρητές Περιβάλλοντος...). Δαιδαλώδες το σύστημα, ως συνήθως. Πολλοί οι φορείς που εμπλέκονται. Να γεμίζει η ΔΙΑΥΓΕΙΑ με αναρτήσεις, αριθμούς πρωτοκόλλων και κοινοποιήσεις από τη μία υπηρεσία στην άλλη. Και όλα αυτά μεταφράζονται σε χρόνο. Πολύ χρόνο...Αν θυμάμαι καλά ναι. Γίνεται καταγγελία στην οικεία Λιμενική Αρχή... Η Λιμενική Αρχή κινητοποιειται για να κάνει αυτοψία ωστόσο για να υπάρξει διοικητικη παραβαση χρειάζεται και η αυτοψία από την Κτηματική.
Εμπλέκεται πολυ και η Κτηματική όπως έγραψα αρχικά.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

06-08-23

13:35
Αυτόν τον Ντολμά ποιος τον ρώτησε;![]()
Τον χαλάει τον κύριο που βλέπει την οικογένεια; Άντε μωρέ με τους ηλίθιους.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.049 μηνύματα.

06-08-23

13:42
Αυτό πραγματικά ποτέ δεν το κατάλαβα ρε φίλε με τις ξαπλώστρες. Μια πετσέτα έστω δεν μπορείς να πάρεις μαζί σου;Ας μαζευτούν έστω 500.000 μέλη σ' αυτό το κίνημα και να δεις τι καλά που θα κινητοποιηθούν οι μεν και τι καλά που θα μαζευτούν οι δε...αλλά από ένα λαό παρτάκια που έχει κάνει «κουλτούρα» το να πηγαίνει και να πληρώνει 30€+ μόνο και μόνο για να κάτσει στις βρώμικες ξαπλώστρες του κάθε φραπεδονταβατζή τι περιμένεις;![]()
Γιατί έχουν καλομάθει όλοι ποτέ δεν μπορώ να καταλάβω. Από μικράκι θυμάμαι μόνο σε ψάθες ή πετσέτες και σε ομπρέλλα θαλάσσης μόνο καθόμουν που τα παίρναμε μαζί μας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- touvlo
- durhen
- camil
- aggorf
- back2967
- Joji
- Memetchi
- taketrance
- yellow
- charmander
- fmarulezkd
- Shadowban
- giannhs2001
- Esperos1
- Unboxholics
- Maraki4you
- Jack of Spades
- Scandal
- jj!
- Δροσουλίτης
- Fernando_A
- fockos
- Ryuzaki
- Jim175
- Ilma
- American Economist
- chester20080
- tsiobieman
- ggl
- iew
- Μαυρίκιος
- Ωρορα
- Steliosgkougkou
- Abiogenesis
- Meow
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.